O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HUBNOUCÍ DŽÍNY A SEBEVĚDOMÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 listopad 2016
Výsledek obrázku pro SAD FAT LADY  PNGTak co, co ty džíny, co máte v rohu skříně, už je zapnete? No, přece ty, jak vám ještě nedávno tak pěkně padly. Že už to bude pěkných pár měsíců? Nevadí, od pondělí nasadíme dietu, a oblíbené, hubnoucí džíny nám po pár týdnech hladovění a deprese určitě zas budou… Nepřipomíná vám to nic?

 

 

 

 

 

 


Podle průzkumu firmy Yahoo Style má většina žen ve skříní minimálně 4 - 5 kusů oblečení, do kterých stále hubne. Dokonce každá desátá žena si prý vědomě koupí něco, co jí je malé, s tím, že do toho časem zhubne.

 

Je to tak dobře? Pomáhají vám malé džíny k motivaci? Vyplatí se to množství pokusů, kdy džíny nezapnete, či ani nenatáhnete, k tomu, že budete dál držet dietu a pravidelně cvičit? Podle psychologů to není správné. Každý takový neúspěšný pokus obléci si menší věc, končí tím, že se člověk necítí dobře, má pocit viny a selhání.

 

Jsou opravdu šaty ze střední  realistický cíl? Je opravdu nutné se chtít po třech letech narvat do stejných kalhot? Je to vůbec možné a zdravé? Psycholožka Samantha DeCaro zastává teorii, že takové věci poškozují zdravý způsob života, sebedůvěru, sebeúctu a psychickou vyrovnanost. Jestliže žena chce zhubnout, musí hubnout kvůli sobě, svému zdraví a ne kvůli nějakému kusu oblečení.

 

 

Výsledek obrázku pro SAD FAT LADY IN SMALL PANTS

 

 

Možná se zdá, že hubnout do džín je logické a je to ta správná motivace, ale rozhodně je to jen další připomínka toho, že s tím, jak teď vypadáte,  něco není v pořádku. Vaše postava. Vaše břicho, boky, zadek jsou problematické.

 

A s každým dalším neúspěšným pokusem se vám do hlavy bude dostávat jen další množství ošklivých pocitů ohledně svého těla. Přestanete se mít rády a budete mít ještě větší depresi.

 

Pocit viny není dobrá motivace. Naopak, když si půjdete zacvičit proto, že se pak dobře cítíte, že se objevily endorfiny a vám je skvěle, jste na správné cestě.

 

 

 

 

Když si dáte večer jen lehké jídlo a půjdete na procházku se psem, bude vám zaručeně líp, než sedět přecpané a neschopné pohybu po opulentní večeři na gauči u televize.

 

Takže - zvolit pohyb a zdravé stravování ne kvůli hubnutí, ale kvůli lepšímu pocitu. Kvůli svému zdraví. A ne proto, že vám ve skříni visí šaty či džíny o tři čísla menší…

 

 

GRÉTA

 

 

 

Komentáře (5)add feed
Mám problém : Míša šíša
Mně se při cvičení žádné endorfiny neobjevujou. Jsem v tom sama nebo to má ještě někdo taky? smilies/grin.gif
listopad 22, 2016 07:17
Míšo šíšo, : *deeres*
buď ráda. Ne nadarmo se říká:"Sportem k trvalé invaliditě!" Závislosti na běhu jsem také kdysi podlehla,tam se ty endorfiny opravdu vyplavují, ale včas jsem toho nechala a dneska mám proto v pořádku kyčle, kolena i kotníky. Tehdy na běhání nebyla žádná specializovaná obuv a běhání po asfaltce je totální blbost.
Hubnoucí džíny nemám, mám naopak tloustnoucí, ty už brzy obléknu, protože cukroví si nenechám ani letos ujít. A ta tři kila, která pak budu muset zase zhubnout někdy koncem února, tak ta se schovají v tlustém svetru.
Tak nějak si myslím, že to je přirozený běh věcí, prostě v zimě je brzy tma a nikdo nelítá se psem venku do rána do večera. Sedí spíš doma a přemýšlí, co by kde dobrého zbodnul. smilies/wink.gif
listopad 22, 2016 11:07
hahaha.... : doktor
..... podařil se mi husarský kousek.Zhubnul jsem 17 kg a tak jsem začal oblékat věci které mi bylo líto vyhodit před dávnou dobou.Např.džíny,tmavý oblek,vesty,saka,svetry,košile apd.
listopad 22, 2016 13:40
jo Míšo : Kamila
má to stejně. A takový to - po třech měsících si zvyknete a bude vám to chybět. No nechybí, nechybí! Kdyby se hublo na gauči se skleničkou vína, to jo, to by mi chybělo!
listopad 23, 2016 08:54
Kamčo, : Míša šíša
tak to máme stejné úplně na chlup. Jó, se sklenkou vínka na gauči - to se vyplavujou endorfiny jedna báseň.
listopad 23, 2016 09:02
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]