O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEBEZPEČNÉ HRY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 14 listopad 2016
Přejít na obsah
NEBEZPEČNÉ HRY
Strana 2
Výsledek obrázku pro clowns halloween 2016Šašek, šášula, klaun, tak toho jsem si vždycky představovala jako legračního nemotoru, boty jak plácačky, obrovské kostkované kalhoty na kšandy a na hlavě tralaláček s kytkou. Jeho moderní podoba, kterou známe především z cirkusů, se vyvinula zhruba v 19. století. Jejich hlavním úkolem byla bavit malé děti. Tahle moje představa v poslední době dostala značně na frak.

 

 

 

 

 

 

 

Nejdříve zapracoval filmový průmysl. Film „Dokonalý plán“ s Belmondem, kde byl pořád srandovní nemotora s červeným nosem, ale pod maskou se už skrýval kriminálník.

A pak už to jelo jedno za druhým. Brutální animovaný seriál Itchy a Scratchy, show, který děti až fanaticky milují. Žluťák Jim Carrey ve filmu Maska, docela fest hnusný jocker Jack Nicholson v Batmanovi a opravdu odpudivý Heat Ledger ve filmu Temný rytíř.

Poslední dobou však děsiví a nebezpeční klauni vtrhli mezi lid.

 

Výsledek obrázku pro clowns halloween 2016

 

 

Nejdříve ve Spojených státech. Policisté napříč Spojenými státy řeší už hodně let desítky výtržností, které páchají lidé převlečení za klauny. Školy i rodiče se bojí o bezpečnost dětí; šaškovský kostým v kombinaci s mačetou či sekyrou, však děsí i dospělé.

Ozbrojení klauni děsící kolemjdoucí se ze Spojených států rozšířili do Skandinávie. Švédským i norským policistům denně v období Halloweenu volali desítky lidí, které klauni vystrašili, v horším případě i napadli. Ve švédském Falköpingu tři muži v převleku zaútočili na kolemjdoucího mladíka rozbitou skleněnou láhví. Množství setkání s těmitoi klauny v zemi v posledních dnech značně vzrostlo. Policie v jižním Švédsku téměř nestačila brát telefony od vystrašených lidí.

Fenomén děsivých klaunů, kteří vyhrožují smrtí nebo rovnou útočí, dorazil i do Německa. Potýkají se s ním už pár let policisté hned ve třinácti městech. Při útěku před klaunem se letos vážně zranil 14letý chlapec, jiný dostal ránu baseballovou pálkou. Berlíňané se na internetu ptají policie, zda za obranu před klaunem hrozí vězení?

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]