O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JÁ TĚ MILUJU! JÁ TĚ PROSTĚ ŽERU!!! PDF Tisk E-mail
Středa, 09 listopad 2016
Výsledek obrázku pro lovers pngKoukám, že ty nejkrvavější váchně trošku ochladly. Dokonce jsem si všimla, že pod některými články se docela fest a fajn diskutuje... A i když mi pár lidí dává najevo, jak jsem coby šéfredaktorka "změkčilá", tak spíš myslím, že jsem urputná. Minimálně v tom, že věřím, že se nakonec nějak shodnem. Ale - teď už hurá za divokým sexem, o kterém je nadpis!

 

 

 

 

 

 

     Nojo, tak se nečilte, já vím, že jste klikli v předtuše něčeho šťavnatého a ono neee. I když ... Takový sexuální kanibalismus má pro partnery obrovské důsledky – ostatně jako všechno, co se týká sexu. Právě kanibalismus při milování totiž může být důvodem, proč jsou některé dámy o tolik větší než "samečkové". Aby je totiž mohly bezpečně ožrat/sežrat, musí být mohutnější a silnější.  

 

     Ale dobře, předstanu předstírat, že se jedná o homo sapiens, i když mnohé dámy jsou po nějakém tom létě manželství taky dva - až třikrát objemnější, než jejich partner, a nejspíš by jim nedělalo moc velké potíže ho sblajznout jako borůvku. Tedy, pokud by za to chuťově stál... 

 

 

     Ano, jedná se o naši drahou úplně hlavní šéfovou, skutečnou KUDLANKU. 

 

     Jestlipak víte, že asi 63 procent stravy  kudlanek tvoří samečkové kudlanek? A co hůř - navíc si na svých partnerech pochutnávají nejčastěji právě při sexu. Dokonce mi bylo jedním entomologem vysvětleno, že samička mu ukousne hlavu právě z důvodu, aby zbytek jeho těla nepřestával a nepřestával - takže mnohdy kudlanky kopulují i několik hodin. A samozřejmě, že ho milá dáma při tom stále požírá, zatím co kudlánek se do posledního funkčního kousku snaží...

 

   Mnoha samcům se to samozřejmě moc nelíbí; například samci čínských kudlanek mají vypracovanou promyšlenou strategii, jak samičce - respektive smrti - uniknout: během páření jsou neustále v pohybu a provádějí jakýsi milostný tanec. Jde ale o tanec, kde každý špatný krok znamená smrt.

 

     Samec má zkrátka větší hodnotu jako žrádlo, než jako případný partner. A snad bych mohla v tomto okamžiku znovu použít část motta našeho časopisu:

 

 

Když o tom tak uvažuji, myslím, že

– v jistých případech –

by toto řešení nebylo nezajímavé...

 

 

 

 d@niela

 

Kudlanky jsou uhrančivě krásný hmyz – smrtelně nebezpečný

a přitom přitažlivý.

Jejich sexuální zvyklosti jsou však poněkud pobuřující.

 

 

 

 

 

Komentáře (2)add feed
d@niela : doktor
Moc pěkné a poučné.Mám dojem,že od rodu lidského se to odlišuje pouze v maličkostech a to kanibalismem.Jinak,jinak ....... .Vždyť i ženy jsou uhrančivé krásné a nebezpečné a i sexuální praktiky některých žen i dívek mohou být pobuřující.
listopad 09, 2016 13:34
Já : Lenka1
mám chlapy docela i ráda. Občas. smilies/grin.gif
listopad 09, 2016 20:14
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]