O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NĚKOLIK SLOV DO VAŠICH ŘAD PDF Tisk E-mail
Pondělí, 24 říjen 2016
Dobrý den vám do redakce. Píši to takhle neosobně, protože s personálním složením vaší redakce a s její hierarchií nejsem seznámena. Ke čtení několika vašich článků a následných výlevů některých čtenářů i čtenářek jsem se dostala teprve na radu mé přítelkyně, která vás již dlouho čte.

 

 

 

 

 

 

Hned z kraje ještě uvedu, že píši z anonymní e-mailové adresy, pod smyšleným křestním jménem. Jsem totiž poměrně známou umělkyní, současně i velmi angažovanou občanskou aktivistkou a tímpádem v žádném případě nechci, abych se pro své vyjadřované názory stala terčem útoků xenofobů a jim podobných individuí.

 

Ale proč jsem se rozhodla vám napsat:  

Jedná se o postoje k nešťastným, ze své vlasti nemilosrdně vyštvaným, uprchlíkům.  U několika článků na vašem serveru jsem si všimla velmi negativního postoje k problematice imigrace, vyvolávání pocitu ohrožení Evropy. A to se ohradit musím a také se postavit k poznámkám některých čtenářů pod těmi články.

Znepokojuje mě, že ještě i po šestadvaceti letech demokracie v naší zemi zde ještě existuje skupina nenávistných lidí, sice skupina významově nepatrná, ale přec existující, která odmítá celým národům a náboženstvím nárok na lidská práva. Ti lidé jdou do Evropy za tvrdou prací, odhodláni se podílet na vytváření materiálních i intelektuálních hodnot! Ale místo přivítání je od xenofobů čeká jen nenávist. Absolvovali dalekou a strastiplnou cestu jen proto, aby je pak několik jedinců zostouzelo? Vždyť my je potřebujem. A nejde jen o jejich ruce a chuť do práce pro společné výsledky. Mladí muži disponují vynikajícím genofondem, jehož se už nedostává mužům evropským. V zájmu přežití evropských národů v dalších generacích lze o jejich přínosu pro zdejší dívky mluvit přímo jako o živé vodě. Čeho se však namísto vlídného přivítání, dočkají? Potupných lágrů a xenofobie. Je to odporné. Stejně odporné, jako cynické vysmívání se dojemné fotografii utopeného batolete, která obletěla celý svět, jako výzvy k zabránění přístupu uprchlíkům do Evropy. 

Vítám proto, před několika dny schválenou Rezoluci Rady Evropy, která mimo jiné explicitně zavazuje státy: "…vyvíjet do budoucna migrační politiku, která je žádoucí, včetně bezpečné přepravy osob." Ano, včetně bezpečné přepravy! Nesmí přeci již docházet k tragédiím na moři.

I v naší republice ale začíná konečně svítat na lepší časy. Náš společný návrh na zákaz a trestnost štvavých projevů se již probírá v Poslanecké sněmovně; sice to ještě několik měsíců potrvá, ale věřím, že nakonec zdravý rozum, spojený s láskou k bližnímu, zvítězí. Není přece možné, aby kdokoliv směl beztrestně prohlašovat své názory, jestliže jsou nesprávné. Tomu musíme, v zájmu zachování demokracie, zabránit všemi prostředky.

 

Vážená redakce. Tohle zdaleka není vše, co mám na srdci, ale pro dnešek již je toho snad dost. Také nevím, zda vás mé myšlenky zaujaly natolik, že se rozhodnete pro jejich zveřejnění. Pokud ještě budete mít zájem o další názory rozumných lidí, ráda se s vámi opět e-mailem spojím.

Zdravím všechny,

JOHANA

 

 

 

Komentáře (311)add feed
50 léta jsou zpět : vlk
Není přece možné, aby kdokoliv směl beztrestně prohlašovat své názory, jestliže jsou nesprávné. Tomu musíme, v zájmu zachování demokracie, zabránit všemi prostředky.

Soudružka to jistě myslí dobře, ale tohle je čistá provokace!
říjen 24, 2016 06:31
Tohle přece nikdo nemůže myslet vážně! : Míša šíša
Řekněte mi, že to napsal NČ nebo někdo jiný jako parodii...

Ti lidé jdou do Evropy za tvrdou prací, odhodláni se podílet na vytváření materiálních i intelektuálních hodnot!... A nejde jen o jejich ruce a chuť do práce pro společné výsledky. Mladí muži disponují vynikajícím genofondem, jehož se už nedostává mužům evropským. V zájmu přežití evropských národů v dalších generacích lze o jejich přínosu pro zdejší dívky mluvit přímo jako o živé vodě.

https://www.youtube.com/watch?v=GeM-nllvzlo&oref=https://www.youtube.com/watch?v=GeM-nllvzlo&has_verified=1
říjen 24, 2016 07:41
No, já jenom jestli se soudružka : mamča
byla podívat třeba ve Švédsku. Tam opravdu před lety pozvali migranty kvůli ozdravení genofondu. Místo toho jim tam vznikly dvě paralelní společnosti, z nichž ta přistěhovaná nejen, že "tvrdě nepracuje", pobírá všemožné sociální dávky, ale ještě terorizuje a vysává původní obyvatelstvo.
Pokud přistěhovalci "vylepšují švédský genofond", tak jedině formou znásilňování původních švédských žen. Tak jim velí to jejich "mírumilovné náboženství".
A to píšu, paní "Johano" pod svým snadno vyhledatelným a identifikovatelným nickem a z registrované adresy. Pokud, paní "Johano" hodláte kázat druhým, neskrývejte svou identitu, ať víme, s kým máme tu čest.
Trestání za jiné, než povolené názory, jsme si my starší užili dost, a nebojíme se.
říjen 24, 2016 07:48
Míša šíša : mamča
Taky bych to tipovala na provokaci. Kdyby byla Kudlanka předmětem výdělečné činnosti z reklam kolem dokola, řekla bych, že je to článek kvůli sledovanosti, hojnosti komentářů a "klikání".
Ale takhle ??? smilies/shocked.gif
říjen 24, 2016 07:58
Tak, pokud je to pravé, : Eva
tak mě znepokojuje přímo vrcholně, že po 26 letech demokracie vůbec se jedná o nějakém "ministerstvu, úřadu pro jedinou správnou pravdu" a o trestním postihu za nesprávný názor!!!

Tak už jen doufám, že pokud to nepochopitelně schválí a vznikne, úplně první případ, co budou řešit, je toto prohlášení:
Ti lidé jdou do Evropy za tvrdou prací, odhodláni se podílet na vytváření materiálních i intelektuálních hodnot!... A nejde jen o jejich ruce a chuť do práce pro společné výsledky. Mladí muži disponují vynikajícím genofondem, jehož se už nedostává mužům evropským. V zájmu přežití evropských národů v dalších generacích lze o jejich přínosu pro zdejší dívky mluvit přímo jako o živé vodě.

říjen 24, 2016 08:56
ještě, prosím : toulavej
o další pokračování.

Kdybych podobné názory neslyšel v tv od Rozumka, Pánka nebo Fialové a jiných ředitelů neziskovek, byla by to sranda a jasná provokace, ALE, já takový názory slyšel a byly myšleny vážně vážně! A tady sranda končí. A tohle si myslí a podle toho jedná i Evropská komise EU, která ovládá Frontex a financuje tuhle cestovku Afričanů do EU! A tady už vážně končí sranda, protože jsem nezaznamenal nikde, že by proti tomu NAŠE vláda protestovala nebo se snažila o tom s EK jednat. Čas plyne, neziskovky a Frontex dál vozí a nikdo neprotestuje!, jakoby to bylo v pořádku. Ale není.
říjen 24, 2016 08:57
Tak jsem začal číst : Michal
a cloumalo to se mnou co všechno napíšu do komentáře. Přímo jsem se těšil jak to paní jaksejenjmenuje nandám.
Zklamali jste mne drazí předřečníci, ono už to tu všechno je.
říjen 24, 2016 09:07
Ještě musím dodat, paní výkonná umělkyně, : Eva
že co budu živa, udělám vše pro to, abych nejenom svou nyní 2 letou vnučku do budoucna před Vaší genofondově zázračnou živou vodou uchránila!!!
říjen 24, 2016 09:10
Ještě musím dodat, paní výkonná umělkyně, : Eva
že co budu živa, udělám vše pro to, abych nejenom svou nyní 2 letou vnučku do budoucna před Vaší genofondově zázračnou živou vodou uchránila!!!
říjen 24, 2016 09:10
Omlouvám se, netuším, proč se mi zdvojují i ztrojují komentáře, posílám jen 1x. : Eva
.
říjen 24, 2016 09:11
Omlouvám se, netuším, proč se mi zdvojují i ztrojují komentáře, posílám jen 1x. : Eva
.
říjen 24, 2016 09:11
Škoda, že svým genofondem nějaký mlok neobohatí tuto "známou umělkyni, současně i velmi angažovanou občanskou aktivistku". : Myška
Nebudu se vyjadřovat k jejím jiným zcestným názorům, ale jen k proklamovanému zlepšení evropského genofondu pomocí mloků. Je zlepšení a zlepšení. Vetší rozmanitost genefondu by mohla být přínosem. Ale ke zlepšení genofondu se např. v plemenitbě psů používají tzv. zlepšovatelé. To jsou psi, kteří vynikají jak v exteriéru, tak v povaze, mají vynikající pracovní výsledky, a oni ani jejich předci netrpěli žádnou dědičnou chorobou. Lze to říct o jednom jediném mlokovi? Jistě ne. Takže se nabízí otázka, čí genofond má být zlepšen? Já bych řekla, že nejspíš mločí...


říjen 24, 2016 09:22
Ještě musím dodat, že "poměrně známá umělkyně, současně i velmi angažovaná občanská aktivistka" je - : Myška
nemůžu si pomoct - kráva jak hrom.
říjen 24, 2016 09:27
Hahaha, : Sidon
já jsem to četl už před pár hodinama, ale nechtěl jsem být jako první. Jenom jsem si myslel, že to Danielka zapomněla zařadit do rubriky HUMOR.
Ještě by ale ta paní Johanka z Arku, mohla vytáhnout ten kouzelný proutek a zařídit, aby se ti vědci, inženýři a doktoři, kteří přicházejí obohatit "zdegenerované" Evropany a jsou velice pokorní, přizpůsobiví a lidumilové, oddělili od těch, kteří jdou jenom za lepším živobytím a hlavně prosazovat a uplatňovat Islám, bouří se znásilňují a mají v úmyslu likvidovat nevěřící.

smilies/angry.gif
říjen 24, 2016 09:32
Můžete mi vysvětlit, : Míša šíša
jak si někdo může TAKTO nechat vymejt mozek? Copak nečte, nedívá se na dokumenty (mimo naši TV), neposlouchá zkušenosti jiných? A ještě dokáže používat fráze, které jsou jak okopírováné z usnesení XV.sjezdu ÚV KSČ...

Já teda pořád doufám, že je to fór a že se tu někdo z kudlančího fóra přizná k autorství.
říjen 24, 2016 09:38
Myško, : Sidon
příště si dávej víc bacha na tu úvodní větu, někdy je to trošku zavádějící, já už jsem si myslel, že se k tomu článku přiznáváš, že to má být jenom takový žert.

smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif

Jinak s Tebou souhlasím, ale stále mi nejde na rozum, jestli může být někdo opravdu tak zpitomělý a myslet to vážně. To je přece jasný případ pro Chocholouška do šaškecu.

smilies/shocked.gif
říjen 24, 2016 09:49
Nejdřív : Lenka1
jsem to dočetla ke slovům "občanská aktivistka".

Pak jsem to po pauze dočetla celý .

Buďto si z nás někdo dělá p.del nebo je to ukázkovej příklad ovce s totálně vymytým mozkem - pokud tam tedy vůbec kdy nějaký byl.

Za tragédii osobně považuju to, že zatímco dříve byli tihle komedianti na okraji společnosti a vždy museli získat svolení starosty města nebo městyse, zda se můžou na pár dní usadit a provozovat svoje kejkle, tak dneska jsou to "vážené celebrity" - nebo sereblity? - které si myslí, že rozumí všemu.

Ty kecy o volání po cenzuře radši ani komentovat nebudu, páč bych musela být sprostá.

Obzvlášť byla výživná ta pasáž o tom, že naše dívky dostanou čerstvou krev - no špinavé ku.vy možná, ale silně pochybuju o tom, že by tito "uprchlíci" měli šanci u normálních ženských.





Ať se paní umělkyně a aktivistka odtajní, ať víme, komu rozhodně nepomáhat, až se to tady po.ere.

A teď si jdu přečíst ostatní komentáře.



říjen 24, 2016 09:54
Sidone, : Myška
to je kouzlo nechtěného. Vůbec jsem si neuvědomila, jak to vypadá. smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
říjen 24, 2016 09:55
Já mimo jiné nemůžu pochopit, jak někdo může myslet, že pomocí těchto primitivních mloků, kteří mají v lebce pouze korán, : Myška
a kteří jsou téměř ve všech aspektech zamrzlí ve středověku, může dojít ke zlepšení evropského genofondu.
říjen 24, 2016 09:58
Opravdu : Milene
není 1.dubna? To přeci opravdu nemůže být pravda.

Není přece možné, aby kdokoliv směl beztrestně prohlašovat své názory, jestliže jsou nesprávné. Tomu musíme, v zájmu zachování demokracie, zabránit všemi prostředky.


A kdo určí ty správné názory?
říjen 24, 2016 10:08
Mě zase hodně zaráží to, : Sidon
že spousta politiků a vládnoucích činitelů, může být tak slepá a zlolajná a nevidět tu příšernou zkázu, kterou připravují svým lidem v Evropě, když už mají tolik odstrašujících příkladů z řady zemí v Evropě. Vypadá to, že to asi (dříve, nebo později) skončí defenestrací, ale hromadnou v řadě zemí. No, už aby to bylo.
říjen 24, 2016 10:08
Paní : Lenka1
aktivistka je část ženského těla na 4, začínající na "P" a končící na "A". A ne, PATA to fakt není.


říjen 24, 2016 10:15
... : *deeres*
. Pokud ještě budete mít zájem o další názory rozumných lidí, ráda se s vámi opět e-mailem spojím.
:-) Ani, ne!!!
No, umělkyně, co dodat?
Včera jsem byla v Praze, jela jsem přes Palachovo náměstí a UMPRUM z jedné strany bylo olepené vlajkami Tibetu. To na podporu dalajlámy, který za svého duchovního otce považuje Mao CE-tunga.
Jedno z hesel Mao CE-tunga zní:" Mládež je čistý papír, na který můžete napsat cokoliv."
Tak u nás už začali od školek. A když ne, tak potom přijde Kulturní revoluce.
Ale ne, na dalajlámu se nesahá, to je budhistický beránek, s Nobelovou cenou míru který se považuje za marxistu.
Abyste neřekli, že si vymýšlím, tak zde zase máte nějaké to putinovské video:
http://www.bbc.com/news/uk-politics-18568716
Tak nějak nesdílím s NČ, že to je tydýt, myslím , že ne, jen je parádně práskaný a hlásá vždy jen to, co se mu zrovna hodí:
http://europe.newsweek.com/i-am-marxist-says-dalai-lama-299598?rm=eu

říjen 24, 2016 10:23
No, díky takovým lidem jsou "prověrkové komise pro souhlas se vstupem mločích vojsk" : Eva
na naše území doslova na dohled!!! Paní umělkyně by mohla být vrchní předsedkyně těchto komisí. A že jich, podobných, bohužel, je!

Zažila jsem po 68 jako dítě, nikdy bych se nenadála, že takto lze také pojmout "demokracii", které mají plná nevymáchaná ústa.
říjen 24, 2016 10:23
Milene, ještě horší je, kdo určí ty všechny prostředky : Eva
smilies/angry.gif
říjen 24, 2016 10:31
Co napsat? Jako sranda dost dobrý, i když na muj vytříbenej vkus už krapet šibeniční : *NČ*
Jestli to ovšem ta tzv. "umělkyně aktivistka" myslí fakt vážně, pak, s ohledem na etickej kodex kudlí, jen kratinkej komentář:
Ty ***** *******. *******, ****. Běž do ****** !
================================================
Cit. z dnešního tisku: "Starosta města Kasselu Walter Lübcke vzkázal několika stovkám jeho obyvatel, že pokud nesouhlasí s vládní přistěhovaleckou politikou otevřených dveří, mohou kdykoli Německo sami opustit.
„K tomu samému kroku Němce vyzval tento měsíc ve svém otevřeném dopise také osmnáctiletý Syřan Aras Bacho,“ píše Kern.

Otevřený dopis mladého syrského uprchlíka publikoval deník Der Freitag a nutno dodat, že si v něm Bacho nebral žádné servítky:
„Nechceme s vámi žít ve stejné zemi. Myslím, že byste měli z Německa odejít pryč. A vezměte si s sebou i AfD. Když vám současné Německo nevyhovuje, proč nejdete pryč? Běžte třeba do Spojených států s Donaldem Trumpem. My uprchlíci vás už tady máme skutečně dost.“
říjen 24, 2016 11:00
NČ, : Míša šíša
tak to už je fakt silný kafe! Svět se v p*del obrací.
říjen 24, 2016 11:39
... : Mikin1
Je to asi tak autenticke, jako "dopis mladeho syrskeho uprchlika", ze ktereho zde citoval NČ. smilies/smiley.gif
Ale je to podle vseho opravdu psane pro Kudlanku. Nikde jinde se to na Google zatim neobjevilo. Vsadim se ale, ze se objevi.
říjen 24, 2016 11:58
tohle : Iris
musí být legrace, provokace nebo ironicky myšlený dopis....to se přece nedá brát vážně. Možná nás to má popíchnout, což se daří. Mne zaujalo takové to staré "přec"...

ale přec existující


Někdo starší? Jsem zvědavá na odtajnění a pointu. smilies/smiley.gif Ne, nehodlám věřit tomu, že je to míněno vážně. Ne a ne smilies/wink.gif
říjen 24, 2016 11:59
no zřejmě není pravda ani to, že policie ve Francii už toho taky má dost :-) : toulavej
říjen 24, 2016 12:06
Možná si jen někdo udělal legraci, to nelze vyloučit, : Myška
protože člověk se zdravým rozumem těžko věří tomu, že je někdo tak moc hloupý.
říjen 24, 2016 12:08
Jeste bych se chtel pripojit : Mikin1
ke vsem nadavkam, ktere zde padly na adresu pisatele.
Ovsem s tim, ze to neni zadna znama umelkyne ani aktivistka, ale uplne jinej kman. Kterej by si tady s nekteryma lidma moooc rozumnel. smilies/grin.gif
říjen 24, 2016 12:09
Vážně, : *deeres*
poslechli jste si někdy Veroniku Žilkovou, manželku našeho obranářského ministra a co třeba Čvančarová, nebo viděli jste někdy pro děti Planetu Yó s Marií Doležalovou.
Jeden z komentářů za všechny:
LUCAS: Podpora migrace a brainwashing na dětském kanále. Úchylové v ČT!!
říjen 24, 2016 12:37
Hm, : Lenka1
já jsem původně jako autora týhle stupidity tipovala tebe, to by tak odpovídalo. Ale ať už to psal kdokoliv, podstatné je to, že jsme se tady vzácně všichni shodli na názoru.

Takže to s náma ještě není tak špatný.
říjen 24, 2016 12:51
Psala : Lenka1
jsem to před tím, než tam skočil komentář deeres. Takže uvádím na pravou míru - měla jsem na mysli Mikina.
říjen 24, 2016 12:53
nedávno jsem potkal článek s názvem: K šíření kultury není třeba inteligence : vlk
je neuvěřitelné jak rychle tady alias Johana poskytla tak pádný důkaz.
říjen 24, 2016 13:22
Jó, ty aktivistky! : *deeres*
V sobotu v Praze-Vršovicích pobodali dva útočníci muže. Je to Syřan, původem z Ruska, z Kavkazu, který v Česku žije dlouhou dobu, je mu jednačtyřicet let. Muslim. Skončil v nemocnici. Policie mu přidělila ochranku.
Jeho přítelkyně je aktivistka, pomáhá uprchlíkům (na Hlavním nádraží v Praze, podílí se i na pomoci prchajícím v jiných zemích). Protože se stará o migranty, čelí výhrůžkám, lidé jí telefonují a nadávají. Jejího přítele zastrašují, protože je muslim. Zpráva z 3.2.2016

XXXXXXXXXXXX

Vše je jinak?! Muslim, kterého měla v lednu v pražských Vršovicích pobodat dvojice skinheadů, si útok podle policie vymyslel. Dokazují to kamerové záznamy i samotná povaha zranění, se kterým se nechal odvézt do nemocnice.
Podle Mladé fronty Dnes je na záběrech z kamer vidět, jak se Isaak T. vrací z běhu domů zcela v pořádku a nezraněn. Podivné je také to, že na jeho bundě nebyly žádné stopy krve. „Což v případě bodného poranění břicha se jeví značně nelogické a lze jen těžko vysvětlit tvrzením, že si sedl na gauč a rozhodoval se, zda zavolá záchranku“ píše se podle deníku ve spisu. 11.2.2016

Ti lidé jdou do Evropy za tvrdou prací, odhodláni se podílet na vytváření materiálních i intelektuálních hodnot!

Já si ty hodnoty představuji jinak, než člověk, který prohlašuje, že Aláh je ten pravý a jediný a jeho jménem, má povinnost lhát, napadat, zraňovat, mučit a zabíjet lidi jiného vyznání. Stejně se chovají i mezi sebou, kvůli jinému výkladu stejného náboženství. On i muslim je jinému muslimu vlkem a stačí k tomu tak málo. Od peřinky jsou jim do hlav natloukány tyto dvě věci:
1) Nadřazenost jednoho člověka vůči jinému
2) Slepá poslušnost bez otázek a bez výčitek.

Jak zabít Farhundu? Tak z takové víry se mně obrací žaludek.
https://www.youtube.com/watch?v=XAc0VEr8ees

říjen 24, 2016 13:32
... : Bara
Skoda, ze nasi politici a hlavne predstavitele a jaci, taci? "planovaci" lepsiho, zdravejsiho a silnejsiho zivota na Zemi, nesledovali rozhovor mladych muslimskych muzu, narozenych a zijicich v Nemecku se socialni pracovnici z ministerstva pro rodinu. Velice zajimava diskuze. Na otazku jestli by se ozenili s Nemkou (protoze oni jsou vlastne take Nemci) tak vsichni odpovedeli, ze NE. Nikdy. Jo, sex a hodne sexu a uzit si s nimi radovanek to jo, ale ty nejsou pro manzelstvi. Rodina by to neschvalila, tradice to vylucuji, proste NE s velkym N. Pak jeste dodali, ze to stejne plati i pro jejich sestry.
říjen 24, 2016 13:36
Soudružka politička : doktor
Soudružka politička se ráda ukrývá jako anonym,je na to zvyklá a bojí se aby ji někdo veřejně ne-

poslal k " do kytek.".Nevím proč anonymně se vyjadřuje právě v Kudlance,ale měla by vědět,že v Kudlance si na anonymy nepotrpíme.Snad to není jen můj názor.
říjen 24, 2016 13:38
Už to tady padlo : wendy
buďto je to provokativní fór nebo paní Žilková ? Ta Čvančarová a její aktivity mi poněkud unikly - tak ona taky ???!!!

Můj názor na vyprovokovaný současný exodus znáte, teď jsem se pustila do studia historie a vývoje islámu. Chvíli byl expanzivní, pak se bránil, řezali se i mezi sebou, hned po smrti Mohameda se rozdělil na šiíty a sunnity, naštěstí nejsou sto se sjednotit. No a kdyby neměli na svém území nerostná bohatství, dodnes by si žili ve svém středověku od Maroka k Sumatře a nebyli v Kolíně nad Rýnem, Calais a Stokholmu. A teď babo raď.
říjen 24, 2016 13:53
Můžete jmenovat spoň jednoho? : herodesa1
Ti lidé jdou do Evropy za tvrdou prací, odhodláni se podílet na vytváření materiálních i intelektuálních hodnot!
Zatím se člověk dočetl, že kálejí kam je napadne a jídlo, které dostanou jim nechutná.
říjen 24, 2016 15:05
za slovník, který alias Johana používá : vlk
by se nemusel stydět ani prokurátor Urválek z procesu s Miladou Horákovou. Ona je snad jeho reinkarnací.
říjen 24, 2016 15:13
Když já si nemůžu pomoct, mně to čím dál tím víc připadá : toulavej
jako dobrá sranda od někoho, kdo se dobře baví z našich reakcí.
Sluníčkáři totiž dávají důraz na humanitu, pomoc a o tvrdé práci nemluví, stejně jako o obohacení genofondu. Takže, věřím, že si to Kudlanka nevymyslela, ale někdo si naše spravedlivé rozhořčení pěkně užívá. Jo, je to sranda . . .

říjen 24, 2016 15:19
Danielka by mohla vystavit tipovací seznam, : vlk
kdo tuhle provokačku sepsal, ja bych si vsadil na pána z Krkonoš (-:
říjen 24, 2016 15:24
celou dobu čekám, kdy se pisatelka zase ozve. : d@niela
Ne, vážení, opravdu to podle mne není vtip, dokonce jsem to podle IP adresy přibližně lokalizovala - nebudu prozrazovat, ale je to odněkud ze střední Moravy.
Nemyslím si, že by to byl vtip. Působí to dost přesvědčivě. Dívala jsem se na stránky různých těch neziskových organizací atd. a je tam dost velmi podobného.
Taky mne zarazilo to "obměníní genofondu", ale, co si budeme nalhávat, frau Merkel to taky tak asi míní.
Uvidíme. Snad se ještě ozve.
Mj. rozhodla jsem se to publikovat, abych dala možnost všem stranám. Vulgární ten text není, takže...
říjen 24, 2016 15:45
Některé blbky jsou nepoučitelné: : *deeres*
https://www.youtube.com/watch?v=xbhTeg0-Bgc
Protože všichni se musíme mít rádi!!! A kdo ne, tak toho zastřelíme!
říjen 24, 2016 15:53
No to je : alka..
Strašné. Nedočetla jsem do konce. Udělalo se mi až na zvracení.To je snad fór. Dělám v hospodě,kdyby tohle někdo řekl nahlas tak ho s tý hospody vynesou někam hodně daleko.
říjen 24, 2016 15:55
Pokud : Milene
je to opravdu míněno vážně, čemuž nemůžu uvěřit, tak už se Johana neozve. Jestli je to legrace, tak bych se přiklonila, že od někoho neznámého. Ti co sem píší, tak nestojí o nějaké dusno. Kdyby to někdo myslel vážně a psal to z přesvědčení, tak by se nesnažil tak pečlivě utajit.

říjen 24, 2016 16:08
Tak jsem se tedy podívala - a našla tohle - to je neuvěřitelné - a je to dokonce jak rok staré! : Martina P.
říjen 24, 2016 16:14
přečtěte si ten migrační manifest. : Martina P.
Kde to jsme?
Jsem vůbec ve vlastní zemi? I když si uvědomím, že tu skoro žádný podnik nepatří Čechům, tak snad bychom měli ještě o sobě rozhodovat sami, koho vezmeme domů atd.
Ten článek té umělkyně, určitě to bude nějaká dáma přešlá mrazem nebo naopak totálně nezkušená "alternativní dívka", je psaný ve stejném duchu.
Kam jednou budeme utíkat my?
říjen 24, 2016 16:18
tyk ona je to členka : vlk
Pussy Riot,tak to se pánovi z Krkonoš hluboce omlouvám...
říjen 24, 2016 16:26
Právě jsem se vrátil, ne teda z Hradu od prezidenta, : *NČ*
ale z hlídání toho nejúžasnějšího, cvo Svět a život může poskytnout, z hlídání drobotiny ze Strašnic z Gutovky.
Sice mi nesmírně lichotí, že v několika reakcích jsem tady podezřívanej, coby autor tohohle, a vážení přátelé, nebojim se to říct, přímo Veledíla, na úrovni Veký Básnířky Džamily Stehlíkový nabo samotnýho Vladimíra Vladimíroviče Majakovskýho. Leč, podezřívače musim tentokrát zklamat a se skromností mně vlastní říct, že já sem to bohužel nebyl.
Nevyznám se v IP adresách, doteď kloudně ani netušim, co to vlastně je, ale dobře, tak třeba je umělkyně z Moravy. Nevim, asi teda jo, když má tu ajpí. Sám osobně bych ji spíš tipoval tak na pražskou umělkyni, který se právě zasekl mandl a tohle z ní vytrysklo během čekání na vopraváře mandlů.
Ale vono to je nakonec uplně uplně fuk, z který pomatený palice se zatemněnym mozkem to vytrysklo, protože uplně ty samý dobroserný pravdoláskařský "myšlenky" (rozuměj BLBÝ KYDY) tryskaj denně z tzv. "veřejnoprávní" televize, z rádia, z Hejfrí, z kaváren, často i z vlády a z parlamentu.

Tak to jen pro pořádek. Svý k tomu už jsem napsal v 11.00a víc psát k týhle nechutný s*ačce, je zbytečný.
======================================================= ==================

Alko: Nejen z vaší hospody! Nedávno někde v Brně vyrazili i s futrama z hospody brněnskýho radního, devianta Hollana, co si nechává po bordelech od ku** (od děvčat) bičovat holou pr.. (zadek), když tam vlezl se svym kámošem, teplym zelenym mladym Stropnickym (co vypadá jak Milouš ze Saturnina).
Tak třeba furt ještě rozum uplně neumřel.
říjen 24, 2016 17:13
Vomluva, zvlášť hluboká, se přijímá. : Krakonoš
Vono je to tak, že názorový spektrum na cokoli jede podle Gaussovy křivky vod jednoho extrému k druhýmu. A tak máme na jedný straně extrémní krávu tzv. Johanu a na druhý straně extrémní krávu Olivku Žižkovou. Ještě by mohla Johana nafotit nějaký hambatý fotky a budou síly zase vyrovnaný. smilies/grin.gif
říjen 24, 2016 17:14
Teď ještě : wendy
aby ti rozumní z hospod z těch hospod vyšli až bude potřeba. Protože kdo ty Johany srovná, státní moc asi ne. Ledaže by Blaničtí...
smilies/cool.gif
říjen 24, 2016 17:18
... : Mikin1
Podle me je to stejny podvrh jako ten udajny projev Vaclava Havla.
Proste se opise par skutecnych argumentu nebo myslenek, zamicha se do toho spousta pitomosti (napriklad s tim genofondem) a nekam se to posle.
U Havlova "projevu" chybi jak datum, tak audio nebo videozaznam, u tohoto zaase podpis.
Proste podvrh.
říjen 24, 2016 17:19
Když tak Krkonoši toužíš po fotkách, třeba tě uspokojej Pussinky: : *NČ*
říjen 24, 2016 17:23
Havel by nikdy neřekl, že je nepřítelem socializmu! : *NČ*
To jen o něm dvacet let šířila nepřátelská propaganda! A byla to lež!
říjen 24, 2016 17:29
No, : Krakonoš
mě uspokojuje moje žena, ale nemíním ti brát tvůj vkus - přej a bude ti přáno. smilies/wink.gif
říjen 24, 2016 17:30
... : *deeres*
Veronika Žilková, odbornice na eugeniku: „Mnoho evropských žen časem svůj pud určitě bude dobrovolně směřovat k novým samcům, to opět bude hlas přírody. “
Miroslav Donutil: Pravdivý příběh o Sněhurce
Marie Doležalová a Jan Cina: Planeta Yó - Kdo nepomáhá uprchlíkům, je zlý!
Architekt NWO nemůže skrze své procesy řízení a ovlivňování informačního pole změnit Vás do důsledku, ale může změnit Vaše děti. Když nepřítel ovládne naše děti, je to genocida národa. Zásahy do tradic, multikulti působení na děti od útlého věku, zánik státnosti, likvidace rodiny a její úlohy, přepisování pohádek a literatury.Likvidace vlastní rasy vlastními lidmi z neziskovek. Toto všechno jsou projevy III. kroku implementace Nového světového řádu v České republice. Všude jsou signály, projevy a důkazy, že tento proces nabral neskutečné obrátky. Přituhuje, utahují se šrouby, Německo přijalo zákony na cenzuru svobody vyjadřování proti uprchlictví, multikulti a migraci. Nenechávejte své děti u televizních obrazovek bez dozoru. Nevíte, co během Vaší nepřítomnosti se na ČT Déčku nebo i jinde objeví a děti si obraz zakódují do svého podvědomí.

Prej podvrh, nejspíš ne, jen se někdo z nějaké ziskové "Neziskové organizace", která se živí na multikulti ze státních peněz tak trochu odkopal.
říjen 24, 2016 17:54
To se teda moc vomlouvám Krkonoši. To jen, že se ti zachtělo hambatejch fotek. : *NČ*
Měl jsem z tvýho psaní mylnej dojem, že třeba máš stejný libůstky, jako třeba noblesní kníže.
říjen 24, 2016 18:02
Tak to, co cituješ, drs, : Krakonoš
je úplně stejná sra*ka jako to, co visí nad touhle diskusí. Vymejvání mozku je pořád vymejvání, ať je to z jakýkoli strany. Je zajímavý, že tady v tom případě ten politruckej slovník nejste schopný vnímat. smilies/wink.gif
říjen 24, 2016 19:03
Tohle je trosku z jineho konce, ale v podstate to souvisi. : Bara
Katolicka tradice, sv. Mikulás. V Holandsku na stejne urovni jako Vanoce. Sinterklaas nechodi s certem, ale odjakziva s Cernym Petrem. Je to oslava pro deti a posledni roky je bojkotovana cernymi pristehovalci, nyni jiz Holandany. Citi se pry desne diskrimovani, dokonce podali stiznost na VN. Tihle lide prisli dobrovolne do Holandska, mohli zustat, pracovat, studovat a maji stejna prava jako Holandani. A ti ted meni umyslne holandskou tradici pro deti!!!!protoze se jim nelibi, ze jsou tim padem zesmesnovani. Za dobrotu na zebrotu. A vite co je na tom to nejsmutnejsi? Ze Holandani sice reptaji, proste tyhle protesty nechapou, to hlava proste nebere, vzdyt je to detska oslava, ale pomalu a jiste ustupuji. Smutne je i to, ze nektere supermarkety uz ohlasily, ze k nim letos Cerny Petr neprijde, ale jen uspineny. Nechapu, ze se Holandani neciti tez diskrimovani, ze nekdo diskriminuje jejich tradice.....Presne jak pise deeres, utok na deti.....
říjen 24, 2016 19:13
NČ : Lenka1
přiznám se, jsem asi morbidní, ale na ty fotky jsem mrkla. Jestli "ji" mají takovou všechny "umělkyně" a a "aktivistky", tak se nedivím, že touží po negr, tedy chci říct, po černoušcích.




říjen 24, 2016 19:29
Kecáš kraviny, Krk : *NČ*
.
říjen 24, 2016 19:48
Nojo, Lenko : *NČ*
Tyhle roztomilý kočičky naprosto učarovaly nejen naší knížecí noblese, ale i celý naší demokratický elitě. Dostaly i nějaký metály V. Havla za svý obdivuhodný umělecký čísla.
Tvarůžková z ČT se za nima rozletěla až do Anglie (zrovna ona ale ani nemusela. Ta jistě o černoušcích a jejich kvalitách ví dost).
ak se kočičky rozletěly až do zaslíbený Ameriky, odkud byly vypráskaný pro buzení veř. pohoršení. Tam už jim metály V. Havla byly uplně k prdu. Kdyby se za ně, jako za ruský občanky, nepřimluvil sám Vladimír Vladimírovič Putin, hnily by tam v americkym kriminálu ještě dneska.
říjen 24, 2016 20:00
Baru : wendy
to už přestává být sranda, tedy ona to nikdy moc velká veselice nebyla, ale toto je už skutečně přes čáru. Jejch drzost a neomalenost je neskutečná, oni nás prostě testují. Za chvíli nám zruší Vánoce a Brusel to odkývá, aby nedošlo k újmě na jejich psychice. A co psychika naše ? Tady to zatím testují na úrovni školních jídelen a vepřovém...
smilies/wink.gif
říjen 24, 2016 20:16
NČ : Mikin1
tu tvoji verzi snad nepsal ani Sputnik. smilies/grin.gif
říjen 24, 2016 20:17
Krakonoši , : *deeres*
to jsem tě dlouho měla za chytrého chlápka. No, nic!
Jestlipak jste si v článku všimli této věty?
Ke čtení několika vašich článků a následných výlevů některých čtenářů i čtenářek jsem se dostala teprve na radu mé přítelkyně, která vás již dlouho čte.

Která dobrá kudlankovská duše jí sem nasměrovala, aby nás umravnila?

říjen 24, 2016 20:40
Tak jsem se koukal : Mikin1
na rozhovor krasne reporterky ČT s mym krajanem, Cechokanadanem panem Brady a jeho manželkou.
Dva cestni lide, versus dve zrudicky. Teda nevim jak kdo, ale bejt na miste pana prezidenta a jeho Mluvcacka, opustil bych ve 3 hodiny rano Hrad a lezl zbytek zivota kanalama. smilies/angry.gif
říjen 24, 2016 20:43
Chacháááá : Lenka1
nejnovější díl Máte slovo s Jílkovou.

https://www.youtube.com/watch?v=qhcxnpL6X9A

Mrkněte na 29:00 minutu - typický sluníčkář. Tak se tak sama sebe ptám, proč každej tenhle dement vypadá jako dement? Že by jak se říká "tělo i duše jedno jsou"?

Doporučovala bych se od těchhle individuí držet dál, třeba je to nakažlivý. Fakt nevím, jestli se mu smát nebo ho litovat.
říjen 24, 2016 21:53
Úmyslně napsané. : Pepa
Vážení, tento článek nelze brát vážně, někdo si z nás zkouší vystřelit a sledovat reakce co to s námi udělá. Tak zabedněná osoba ani v žádné neziskovce a snad ani v Čechách neexistuje.
říjen 25, 2016 05:48
Pepo, : Martina P.

z Afriky, Azie atd. se sem dennodenně ženou nezvaní hosté.
Ale neberme to vážně...
to přeci nelze brát vážně, někdo si z nás zkouší vystřelit a sledovat reakce co to s námi udělá...


Ty v Kanadě se tomu můžeš opravdu jen smát.
Podívej se na ten odkaz, co jsem tam dala výše. Docela si myslím, že je dotyčná ze stejné organizace!
říjen 25, 2016 05:59
Sice obvykle na našeho přítele z Yukonu už nereaguju, : Míša šíša
ale dnešní Mackova glosa je opět tak perfektní, že nemohu odolat:

Celá ta žabomyší válka kolem udělení či neudělení státního vyznamenání mi připomněla dobu z kraje 90. let, kdy prezident Havel poslal do Federálního shromáždění svůj návrh zákona o státních vyznamenáních, který svým obsahem připomínal nějaký tajný templářský řád, včetně oděvů od Pištěka a teatrálního přijímání do řádu. Naštěstí neprošel a já při té příležitosti o udělování řádů napsal pár článků.
Jejich leitmotivem bylo, že žádných státních řádů a vyznamenání netřeba, že nemám nic proti tomu, když si university, různé spolky a soukromé instituce navrhnou a začnou udělovat všelijaká vyznamenání či pocty, nicméně že pro slovutného architekta jsou největší poctou budovy, které po něm zůstanou, pro vynikajícího zpěváka vyprodané koncerty, pro herce potlesk diváků a pro politiky spokojení občané. Žádných plechových placek se stuhami, fángliček, šavliček a ceremonií k tomu zcela netřeba.
Škoda, že tehdy převážil jiný názor…

Když už se zdá, že trapností kolem řádu TGM už nemůže být více, opět se objeví další. Kupříkladu Universita Palackého udělí panu Bradymu akademické vyznamenání za to, že mu je neudělil Zeman. Jiný důvod v tom stoprocentně být nemůže, neboť kdyby si tamní akademičtí funkcionáři položili ruku na srdce, museli by přiznat, že dříve, než vypukla ta žabomyší válka, o existenci pana Bradyho ani netušili.

Příbuzný pana Hermana nedostane od prezidenta Zemana státní vyznamenání. Zrovna tak jako dalších 556 lidí z těch, kteří byli na vyznamenání někým navrženi. Jenže ti by se tolik nehodili k loupeži státního svátku do rukou národní antizemanovské fronty…a to nyní vyšlo najevo, že na vyznamenání navrhl svého příbuzného sám Herman…ufff!

říjen 25, 2016 10:06
Hm, Míšo. "Já se tak těšil na tu medajli... ". Tady už ale přestává sranda : *NČ*
Každýmu je přeci naprosto jasný, že se vůbec nejedná o nějakou medajli pro jednoho naprosto bezvýznamnýho neznámýho strejčka, kterej byl ještě minulej tejden každýmu naprosto ukradenej a teď byl jen vytaženej na světlo Boží, jako králík z klobouku ("Hle, národe. Bezcitnej Zeman se pomstil na ubohym bezbrannym devadesátiletym stařečkovi. Třikrát fuj, fuj, fuj").
Českej národ neodpouští, když se ubližuje ubohýmu bezbrannýmu starci nad hrobem.

Začínám z toho mít dojem, že během pár měsíců se všechny tzv. "demokratický" strany v parlamentu rozhodnou, zrušit přímou volbu prezidenta, a to ve starostlivym zájmu o blaho celýho českýho národa, v děsivý obavě o osud těžce zkoušený a křehký demokracie. Sílu na to mají. A přidají se vždy zrádní socani s ještě zrádnějšim Sobotkou, ti nezaváhaj ani na vteřinu. A Babiš se svejma poskokama už se taky rozhodnul, s nima táhnout za jeden provaz.
Pak už nic nebude bránit ve zvolení jednoho ze tří tzv. "konsensuálních" výtečníků - Halík, Švejnar, Horáček.

První Majdan se koná 28.10 na Staromáku. Druhej Majdan proběhne 17.11. Další Majdany pak při hysterickejch oslavách úmrtí Vaška 18.12. .... Jistá je i účast věčně zapařenýho majdanisty Pičinskýho a jeho klaky ještě větších blbečků. Vypadá to na dlouhodobej propracovanej scénář.

Strašně rád bych byl špatnym prorokem. Strašně rád bych se mejlil. Ale nedoufám.
říjen 25, 2016 10:59
... : Mikin1
Zachytil jsem na netu..
"Prezident sekulární země neudělí státní vyznamenání židovi za to, že se křesťan sešel s buddhistou."
--------------------------------------------------
Jinak jsem rad, ze se to stalo. Konecne je pan Brady znamy nejen u nas v Kanade, v Japonsku a dalsich zemich, ale i ve sve rodne vlasti.
Ten pribeh Hanina kufriku je hodne silny a bude dobre, kdyz se o nem dozvi i skolaci v Ceske republice.
Mstit se cloveku jako je Jiri Brady za to, ze jeho synovec rozzlobil cinske komunisty muze jen naprosta sketa.
říjen 25, 2016 11:24
Kdyby nekoho zajimal : Mikin1
pribeh Hanina kufriku, najdete ho ve zkratce zde:
https://www.youtube.com/watch?v=GAqomJuQ3gk
O cele te ostude uz informovala agentura Reuters a nekolik svetovych deniku. Rekl bych, ze pana prezidenta uz nepozvou ani do Kazachstanu.
říjen 25, 2016 11:40
Invaze. : Pepa
To co se děje a ještě bude dít to musíme brát vážně, ale tím článkem nás dotyčná jen hecuje. Tak blbá a neinformovaná přeci nemůže být.
To co probíhá je plánovaná invaze. Od té doby co ten pervert před 14 stoletími zblbnul lidi, tak za tu dobu podnikli do Evropy 550 nájezdů. Vždy dostali nakopáni do zadku. Bohužel nyní invaze probíhá jinak, mazaněji, protože jí řídí někdo, kdo s lidstvem zeměkoule má velký plán.
Všimli jste si, že o tom kde ti uprchlíci vzali na cestu peníze se moc, nebo vůbec nepátrá. 5 tis. EU je hodně peněz a denní výdělek těchto uprchlíků je až na vyjímky pár dolarů denně. Kolik máte ušetřeno v bance vy? a to je v Čechách denní průměr přibližně 50 dol. denně.
Že by jim někdo cpal peníze ze soucitu či lásky k bližnímu je blbost, takže to zapáchá.
říjen 25, 2016 11:42
Máš pravdu eNČí, jen pro pořádek a na okraj té z prdu kuličky : vlk
co těch dalších 556 lidí, které někdo navrhl a také nebudou vyznamenání? Za každým stojí jeho dílo a práce, to je snad nejlepší vyznamenání a ne nějaké plechové placky na barevných stužkách, z ruk starých páprdů. Jsou tisíce lidí, kteří se o něco zasloužili a něco skvělého udělali a nikdy žádné vyznamenání nedostali a nedostanou.

Tohle celé je zase jen klasická politicko-papalášská šaškárna a novinářská žumpa, která přináší zprávy typu: "skupina Čechů v Británii zotročovala lidi!"
Přitom to je ve skutečnosti banda cigánů z Čech (kdoví jestli to nejsou Rumuni nebo Bulhaři, Britům je to celkem fuck. Hlavně že mají naší presstituti dalšího hrdinu, který jim byl do teď u zadku a najednou ho nosí ti pokrytci na ramenou.
říjen 25, 2016 11:47
pro úplnost a porovnání : vlk
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/418534-cesky-gang-lakal-do-britanie-krajany-a-zotrocoval-je.html
Tatkto píše domácí médum
http://www.bbc.com/news/uk-england-devon-37517348
Tohle je z BBC

Rozdíl je asi na první pohled jasný.

Svobodě slova ZDAR!
říjen 25, 2016 11:54
Chudak pan prezident : Mikin1
minuly tyden se proti nemu spikli letecti dispeceri, tenhle tyden mezinarodni zidovstvo. Furt nekdo.....
Jen tak mimochodem - na to vyznamenani ho pred tremi lety nezacal navrhovat jeho synovec, ale jeho rodne mesto, kde je dobre znam a kde ma na rodnem dome plaketu. To ze mu byl Masarykuv rad konecne udelen mu oznamili z Hradu.
To co nasledovalo je uz jen pribeh mstivosti, podlosti a prolhanosti ceskeho prezidenta a jeho kumpanu. A je to neco, z ceho se ti panove nevylzou ani kdyby se rozkrajeli.
Tady je trailer Hanina kufriku z kanadske CBC.
https://www.youtube.com/watch?v=q-yM1nLFR1s
říjen 25, 2016 12:06
On teda asi Havel měl nějakej důvod, proč mu za 10 let svýho prezidentování medajli nedal : *NČ*
Je teda ještě jedna možnost, která se mi ale jeví neuvěřitelná: Havel se mu mstil.
No, a teď mu volali z Hradu? Já nevim. Třeba jo. Ale co když mu volal třeba imitátor Faltus? já nevim.
Jestli ty to víš, tak to dokaž! Jinak seš lhář a omluvíš se!
říjen 25, 2016 12:31
Jen tak mimochodem : Míša šíša
Senát navrhl Bradyho na státní vyznamenání již v červnu 2013. V srpnu téhož roku ho nominovala i Poslanecká sněmovna, a to na udělení Řádu TGM. Návrh byl zopakován i v roce 2014, rovněž bezúspěšně.
Chce snad někdo tvrdit, že Zeman už v letech 2013 – 2014 věděl, že někdy v říjnu roku 2016 si bude chtít Bradyho synovec pokecat s dalajlámou, a proto Bradymu tenkrát vyznamenání neudělil??? Že by až tak byl mstivej, že by viděl do budoucnosti?
Tak tomu říkám dobrá schíza.

říjen 25, 2016 12:34
... : Mikin1
No, protoze se kniha i film objevily pomerne nedavno a Nove mesto na Morave navrhlo pana Bradyho na vyznamenani poprve pred tremi roky, nemohl s tim mit pan Havel nic spolecneho.
A ze jeho nominace nebyla schvalena hned prvni dva roky, to je take naprosto normalni. Nominaci byva kolem 500 a vsechny projit nemohou.
Ale tahle tento rok prosla, byla vyuzita k vydirani jeho synovce a potom k pomste. To mate teda peknyho hrdinu.
Nevim jak vy, ale ja budu verit cloveku, ktery je podle vseho velice cestny i jeho manzelce. Protoze ti nemaji duvod lhat.
Narozdil od byvaleho komunisty a jeho poskoka z Halo novin, kteri lhali uz v predvolebni kampani a ktere naposledy usvedcili ze lzi pred tydnem letecti dispeceri.
říjen 25, 2016 13:18
Vlku. máš to tady shrnutý pohromadě (Česká rodina Tancošů :))) : *NČ*
Pět členů romské rodiny Tancošů bylo před soudem v Plymouthu uznáno vinnými z trestného činu obchodování s lidmi.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Ceska-rodina-Tancosu-tyrala-ve-Velke-Britanii-lidi-Provadela-jim-neuveritelne-veci-459893
říjen 25, 2016 13:33
nojo, ale : vlk
to je přecí tem Kremelský web ni? To psal ten Putˇán. Jak to vyjde na PL, tak už to nemože byť prauda.
říjen 25, 2016 14:00
No já nevim, jestli zrovna Kremelskej : *NČ*
Nedávno byly ale Parlamentní Listy Kremlem vyhodnocený, jako nejvíc protikremelský ze všech Českejch médií.
Som z teho voĺaký zmetený.
říjen 25, 2016 14:19
To je přece každýmu myslícímu člověkoj jasný, : Krakonoš
že Herman a Brady sprostě lžou jenom proto, aby vedli štvavou kampaň proti našemu Führ... pardon, chtěl jsem říct presidentovi nejmilejšímu! Každej normální slušnej člověk přece ví, že udělování metálů je tajný, tají se až do poslední chvíle a teprf ráno 28. 10. Forejt popadne svýho androida a vobvolá ty šťastný výherce, na který milost Jeho Jasnosti spočinout ráčí: "Hele, vole, máme tu pro tebe tu medaili, tak sedni na létadlo / bus / taxík, chceš-li bejt vošpendlenej." No a kdo to nestihne, páč nebyl prosíravej a nezabukoval si včas letenku, či místenku ve žlutým Jančurově busu, má prostě smůlu - kdo pozdě chodí..., však to známe, koneckonců vostřílený nominanti si prostě každej rok kolem 28.10. berou dovolenou a dělaj si preventivní vejlet do Prahy. Takže je zcela a jasně vyloučený, že by snad někdo v předstihu Bradymu volal, aby si na ten významnej den třeba dělal volno a zajistil dopravu, to je blbost, něco tak nesmyslnýho může napadnout jedině pražskou kavárnu, její přisluhovače a jinou havloidní žumpu.
Doufám, že jsem to napsal správně. smilies/wink.gif
říjen 25, 2016 15:56
Jo, napsal´s to celkem správně, nemyslící člověče : *NČ*
Jen ti v tom haprujou právě ty nevyjasněný hovory a esémesky. Já jsem, na rozdíl od tebe, člověk myslící, a tak bych si telefonní hovor nechal potvrdit písemně, než bych se vůbec začal starat o letenku. Samotný telefonní oznámení by mi bylo nanejvejš tak důvodem k vožrání se z tý radostný zprávy.
říjen 25, 2016 16:26
článek nahoře : bb2
je od prvních vět jasná provokace, ale pokud by někdo pochyboval, tak poslední věty ho musely z pochybností vyvést. "Johaně" to vyšlo jako s pětiletkovými plány, splněno na 125 % :-)))
Není přece možné, aby kdokoliv směl beztrestně prohlašovat své názory, jestliže jsou nesprávné. Tomu musíme, v zájmu zachování demokracie, zabránit všemi prostředky.
Vážená redakce. Tohle zdaleka není vše, co mám na srdci, ale pro dnešek již je toho snad dost. Také nevím, zda vás mé myšlenky zaujaly natolik, že se rozhodnete pro jejich zveřejnění. Pokud ještě budete mít zájem o další názory rozumných lidí, ráda se s vámi opět e-mailem spojím.
smilies/grin.gif smilies/grin.gif
Johana si musel/a užít, když si tu početla reakce těch, na které cílil/a
říjen 25, 2016 16:39
ZA sebe jsem zvědavá : wendy
co se ještě všechn musí přihodit, aby se přikročilo k zrušení té přímé volby... smilies/shocked.gif
říjen 25, 2016 16:43
další aféra Miloše Zemana : bb2
jen dokresluje, co je zač.
Nebudu se dohadovat jak to bylo s panem Bradym, nemám žádná fakta a ano, asi neexistuje důkaz, že telefonát o vyznamenání proběhl. Ale - Hrad to nepopřel. Dneska jsem pečlivě poslouchala vyjádření Ovčáčka, které on sám označil za zásadní, no a v celém pečlivě sestaveném eseji nezaznělo jednou jedinkrát "žádný telefonát z Hradu nebyl". Takže - telefonát byl, protože zaprvé to řekl pan Brady, a ten tedy rozhodně nemá zapotřebí si potom, co prožil v Osvětimi a čím prošel a co dělá celý život, takovou věc vymýšlet, a za druhé proto, že to hrad nepopřel.

Že by se dalo čekat na ofiko papírové sdělení o vyznamenání a nevěřit hned prvnímu telefonátu - to je holt už takové nastavení některých pravdivých, čestných lidí, že věří tomu, co se jim řekne, když jim to volá prezidentská kancelář.

Minulý týden, asi ve středu? jsem jela pozdě v noci autem domů a pustila jsem si k tomu Frekvenci1. Opakovali tam dopolední relaci, rozhovor dvojie "Těžkej Pokondr" s Danielem Hůlkou. Řekl, že o tom tedy nemůže moc mluvit, neb to slíbil, ale na druhou stranu, že potom, co mu volali z Hradu a zavázali ho mlčením, mu 20 minut na to volali z redakce jednoho bulvárního deníku a ptali se ho na to.
I on považoval ten telefonát z hradní, teda Hradní kanceláře, za důvěryhodný, papír to jen potvrdil, ale nebral to tak, že "někdo si zavolal, kdoví jak to je, to je asi nějaká prča".

Souhlasím, letět kvůli telefonátu hned přes oceán se zdá být předčasné, ale Bradyovi by sem letěli tak jako tak - každý podzim přilétají do ČR a stráví zde nějakou dobu. Viděla jsem o nich reportáž, mimochodem, do té doby jsem netušila, že tenhle pan Brady je bratr Hany Bradyové z Hanina kufříku..a v reportáži to říkali sousedé, že Bradyovi každoročně přijedou. Letos to mělo být jen ozvláštněno tím vyznamenáním, ale přiletěli by i bez toho.

Mě to, co se děje, ani nepřekvapuje, potom, co bylo s tzv. Peroutkovým článkem. Mimochodem, včera jsem v rádiu slyšela, že Hrad se za tu pomluvu neomluvil jak mu nařídil soud, a místo aby z toho vybruslili omluvou, tak to nechali dojít až k exekučnímu vymáhání té omluvy, to je panečku vzor pro občany.

A že jako "gesto dobré vůle" milostivě nabídli, že bude pan prezident uvažovat o jiném ocenění? To je výsměch. Jediné, co by se dalo a mělo teď udělat, když už se to takhle podělalo, je slušně se omluvit za to, že pan Brady byl vystaven takové nepříjemné záležitosti. Nic víc, nic míň.
říjen 25, 2016 16:54
wendy, : bb2
to by mne taky zajímalo, kolik afér, faux pas, opileckých výstupů u korunovačních klenotů apod. ještě musí přijít
To s pozdním příjezdem na státní pohřeb slovenského prezidenta je taky dobrý..
říjen 25, 2016 16:55
... : bb2
Možná až státní vyznamenání dostane Darina Rolincová?
říjen 25, 2016 16:58
Wen. Neznám všechny procedůry, kterejma by to zrušení muselo projít : *NČ*
Třeba se to vůbec už nedá stíhnout. Ale!!! Jestli to stíhnout jde, tak ani na vteřinu nepochybuju o tom, že bude učiněno vše, včetně nemožnýho, aby se přímá volba zrušila. Protože o vítězi v přímý volbě, hned v prvním kole, nemůže bejt ani sebemenší pochybnost.
Všechny následující volby nebudou o ničem jinym, než o muslimách. To už ostatně částečně byly i volby krajský, i když ty nemůžou rozhodnout ani o kruhovejch objezdech, ani o počtu škol, natož o muslimách.
říjen 25, 2016 17:02
Tak to, jak se president chová, : Krakonoš
nemá nic společnýho s přímou volbou. Stejně idiotsky by se Zeman choval i kdyby byl volenej parlamentem. Já doufám, že přímá volba zůstane, bude napínavý sledovat, jestli lid dokáže po zkušenostech se Zemanem vytáhnout na hrad případně ještě horší kreaturu. A nebo jestli je schopnej se ze svejch chyb poučit.
Jako největší průser jakýkoli přímý volby na jakoukoli pozici vidím to, že skutečně kvalitní lidi do politiky nechtějí ani za nic, a tak není a hned tak nebude z koho vybírat. smilies/sad.gif
říjen 25, 2016 17:20
Bysem jako trochu voponoval, Krkonoši : *NČ*
Tentokrát nejde o obecně přímou volbu. Tentokrát jde jen o to ZA KAŽDOU CENU ODSTAVIT ZEMANA!
Protože ten tvuj "lid" ho v přímý volbě nepochybně zvolí znova (jistě, že pokud Zeman bude ještě kandidovat).
Minulá (první) přímá volba, to bylo něco uplně jinýho. Vybranej a protěžovanej byl jedinej kandidát - Fischer. Pak po vyřazení Fischera v prvním kole nastalo v kavárnách zděšení a narychlo bylo vytažený noblesní kníže, s kterym se v podstatě vůbec nepočítalo. No, a knížecí píáři pak ještě doku*vili, co si nezku*vilo kníže samo.
Tahle příští přímá volba, pokud k ní dojde, bude uplně jiná. Bude to pár nýmandů, masívně ovšem podporovanejch televizí, proti Zemanovi. Klidně se s tebou vsadim o výsledek. Co třeba o 10 tis. Kč? Protože vítěz je naprosto jistej. To ovšem je jasný i kavárníkům i dobroserům. Proto taky ta jejich hysterická zběsilost, která se neštítí ani zneužití devadesátiletýho stařečka hříbečka pro svou kampaň "Antizeman".
říjen 25, 2016 17:42
To je pravda co píšete kluci : wendy
a ty kruháče mi fakt dělají starosti...qalitní občané jsou zdegustováni, zbyli křiklouni a kariéristé. A od těch řešení kruháků nemůžeme čekat, že.
Ovšem parlament by Zemana nezvolil. Určitě má v rukávu nějaké překvápko !

bíbí, víš že bych se ani nedivila ?
smilies/cool.gif
říjen 25, 2016 17:44
bb2, zase ti nechci brát iluze, ale : Eva
lidi s takovýma názorama, jako v úvodním článku, opravdu znám na vlastní očiuši smilies/wink.gif Kromě neziskovek to bývají lidé z různých ROPů, rektorátů atp. ambiciózní až do nebes a rozum žádný, kariéra doslova na čemkoliv. smilies/angry.gif
říjen 25, 2016 17:58
Evo, : bb2
lidi jsou sebranka, ale myslíš, že by lidi, o kterých mluvíš, vyplodili do netového anonymu tohle:
Není přece možné, aby kdokoliv směl beztrestně prohlašovat své názory, jestliže jsou nesprávné. Tomu musíme, v zájmu zachování demokracie, zabránit všemi prostředky.
?
No možná jo...

Z neziskovek znám jen ty, co třeba obstarávají domácí péči o seniory a nemocné, pak neziskovky, co se starají o zvířata v nouzi. Takže to jsou jiné neziskovky a jiní lidi, než o kterých tu často píšete, mají jiné starosti než psát takové slátaniny a posílat je anonymně na Kudlanku smilies/wink.gif
říjen 25, 2016 18:03
... : Mikin1
Opilec a hulvat je zkratka a dobre masam pracujiciho lidu blizky. Teda - puvodne to zase tak jiste nemel, ale od doby co pochopil ze se i z nejvetsich pru*eru a ostud vyseka pouhym bojem proti imigrantum, nema konkurenci.
Ja myslim, ze ani lhat nemusi. Kdyby priznal ze je krysa a ze se chtel ministrovi kultury na strejdovi pomstit, stejne by byl znovuzvolen. Staci nasledovat heslo vsech populistu: kam vitr, tam plast.
říjen 25, 2016 18:03
Johanisté Evi : wendy
jsou buď úplně pomýlení, nebo naivní, nebo jen kariérní. Napadé tě ještě jiná odrůda ?
říjen 25, 2016 18:04
NČ : Mikin1
mam pro tebe krasnej projev. Narozdil od toho podvrzeneho Havlova neni vymysleny a hovori na nem tvuj hrdina. Enjoy!
https://www.youtube.com/watch?v=01r2INhKZoc
říjen 25, 2016 18:07
šmarjáááá : Františka
smilies/angry.gif po přečtení slov do našich řad se mi už druhý den při myšlence na to zvedá žaludek

MĚ SE CHCE BLEJT VELEBNOSTI !!!
říjen 25, 2016 19:36
Tady je jeden článek, : Sidon
který leccos naznačuje a říká, že všechno může být jinak, jak tomu často, nebo skoro vždycky bývá -

http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/politika/kauza-brady-co-kdyz-jde-o-uplne-neco-jineho-nez-o-vyznamenani/
říjen 25, 2016 20:05
A ještě maličkost, : Sidon
která spíš vypadá jako vtípek -


„Vím, že existují obavy z islámu. Nicméně je na občanech, aby tyto problémy řešili tím, že budou udržovat křesťanské tradice. Kolik křesťanských koled známe a kolik křesťanských koled učíme naše děti a vnoučata?" ptala se Merkelová. Podle kancléřky stačí zkopírovat texty několika písniček a poprosit někoho, kdo umí hrát na flétnu, aby dělal doprovod. Není se čemu divit, že za tuto radu sklidila smích v plném sále. Kancléřka ale pokračovala: „Myslím to upřímně. V opačném případě ztratíme kus domova. "

To myslí Merkelová vážně? Jestli zpívání křesťanských písní ochrání Němce před strachem z migrantů, je opravdu velmi sporné. Ale jisté je, že její poslední prohlášení napovídá, že něco v pořádku není s jejím duševním zdravím.


Asi se už paní kancléřce taky zpřeházely "šňůry na prádlo".

smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
říjen 25, 2016 20:16
Pockej Sidone, : Mikin1
ale to soudruzi malinko popletli. Za puvodnim navrhem na vyznamenani pana Bradyho nestal jeho synovec, ale jeho rodna obec - Nove mesto na Morave.
A zeby opravdu existovala jakasi smernice pro cleny vlady a kabinetu svobodne zeme, zeme Masaryka a Havla, zeme ktera je clenem NATO - smernice nebavit se s Dalajlamou a lezt do zadnice cinskym komunistum?
Nemyslim. smilies/tongue.gif
říjen 25, 2016 22:16
Tak ještě zopakuju, : Sidon

Pockej Sidone, : Mikin1
ale to soudruzi malinko popletli. Za puvodnim navrhem na vyznamenani pana Bradyho nestal jeho synovec, ale jeho rodna obec - Nove mesto na Morave.
A zeby opravdu existovala jakasi smernice pro cleny vlady a kabinetu svobodne zeme, zeme Masaryka a Havla, zeme ktera je clenem NATO - smernice nebavit se s Dalajlamou a lezt do zadnice cinskym komunistum?

Nemyslim. smilies/tongue.gif
říjen 25, 2016 22:16


No, to je právě ten problém, to myšlení!!! Naco myslet, když už je to pěkně po "soudružsku" vymyšlené.

smilies/sad.gif
říjen 25, 2016 22:38
... : Mikin1
říjen 25, 2016 23:35
Sidone, to jako fakt? : Krakonoš
od představitelů vlády se očekává, že nebudou přijímat tibetského hodnostáře oficiálně a veřejně.

Taky tahle prasárna zazněla ve článku, na kterej vodkazuješ. A vočekává to kdo? Ustřední výbor komunistický strany Číny? Možná to vočekáváš ty a tobě podobný, ale já vod svobodný vlády svobodnýho státu vočekávám pravej vopak.
Strčte si svoje "strategický partnerství" s Čínou do řiti. Čína tady fakt nebude investovat do prvovýroby (proč by to dělala, když její vlastní pracovní síla je 10x levnější než naše, vo vostatních podmínkách pracovního trhu a výroby nemluvě?), Čína jenom dál bude dělat to, co dosud - v čím dál větší míře nahrazovat naše zboží svejma víc či míň zdařilejma kopiema. Ano, je impozantní, co už všechno dokážou vyrobit a jak se kvalita jejich výroby neustále zvyšuje, ale to je dobrý pro ně, ne pro nás. Strategický partnerství s Čínou je ekonomickej a sebevražednej nesmysl - vydělají především oni. Vochutnali to i Rusové, zkus si něco nastudovat vo tom, kde vzala Čína nejmodernější bitevní letouny - deriváty ruskýho Suchoje - a za jakejch podmínek. Ukradli ten program Rusům za bílýho dne a Rusko s tim nic nenadělá. Postupně si tady Západ ve spolupráci s Ruskem vyrobí takovýho protivníka, že se jednou budeme divit. V horizontu pár desítek let z Číny může bejt superjaderná velmoc se zcela největší vojenskou silou na planetě. Co když pak čínskýmu režimu přestane stačit (i vzhledem k populačnímu růstu) pronikat do vokolního světa jenom ekonomicky? Mimochodem největším nebezpečím je tenhle scénář právě pro Rusko.
říjen 25, 2016 23:49
Sidone, : bb2
co je po soudružsku vymyšleného na odpovědi Mikina z 25.10., 22.16 hod.?
říjen 26, 2016 00:41
Krakonoši, : bb2
myslíš, že by se kromě dovozu levného čínského zboží rozproudil taky vývoz levných českých nevěst, když mají v Číně nedostatek žen, jelikož si ty malé holčičky tehdy pozabíjeli?
A v případě potřeby také vývoz levných českých součástek do čínského obchodu s lidskými orgány?
No dobré je, že tou dobou už by internet v obvyklé podobě tady nebyl, takže na Kudlance by diskuze buď vůbec nebyly, nebo by byly takové hezké, klidné, všesouhlasné smilies/grin.gif smilies/grin.gif
říjen 26, 2016 00:44
... : Mikin1
To bylo slavy kdyz se cinsky i cesky prezident vzajemne navstivili a spoustu obchodnich smluv podepsali. Ale pak se ukazalo, ze o takovych vecech rozhoduji spise manageri ruznych firem a trh.
http://ekonomika.idnes.cz/vzajemny-obchod-s-cinou-letos-klesa-rada-projektu-ma-zpozdeni-pub-/ekonomika.aspx?c=A161024_164929_ekonomika_rts
Ctenari tzv. alternativnich medii casto ani netusi, ze obchod s Ruskem a Cinou tvori jen okolo 3%, zatimco obchod s Nemeckem okolo 35%. Nikdo jim to nerekl a "mainstream" oni prece cist nebudou.
Takze sebevetsi servilita k mocnym vychodnim bratrum nepomuze a o vzajemnem obchodu bude i nadale rozhodovat hlavne trh.
A to i v pripade, ze da pan prezident ve sve nekonecne moudrosti a dobrote Jeho Svatost Dalajlamu pri jeho pristi navsteve Ceska popravit.
říjen 26, 2016 07:15
. : Míša šíša
Jen tak na okraj, protože se to tu stále opakuje - dalajlama se nepíše s velkým písmenen na začátku, není to jméno. Stejně jako papež se nepíše s velkým P.

říjen 26, 2016 08:22
ahoj Dani : vlk
všechno nejlepší k narozeninám, návrat zdravi a veselé mysli ti přeje vlk s vlčicí. Metál to sice neni, ale snad to bude o to cennější (-:
říjen 26, 2016 08:47
Ještě něco málo k medajli pro strejčka : *NČ*
A na chvíli připustim, že Herman má ve všem pravdu (jen pro tuhle chvíli to připustim, protože jemu nevěřim ani "pozdravpánbůh"). Co se teda podle Hermana stalo:

8. září si k němu Zeman přisedl a do ucha mu pošpital, že mezi navrženejma na medajli je i jeho strejček a že mu teda medajli dá, oplátkou za slib, že se Herman nesejde s dalajem. Herman mu to neslíbil, ale řekl, že vo tom musí popřemejšlet.
======================================================= =
Tak tohle mi ale má moudrá hlava nebere: Jak je vůbec možný, že služebník Boží a celoživotní bojovník za pravdu a lásku, hodlal o tak nehoráznym vydírání vůbec přemejšlet? Jak je možný, že hned 9. září nebyly noviny plný Hermanova prohlášení o jeho vydírání nenáviděnym prezidentem? Nechápu. Žeby přecijen kvůli medajli pro strejčka?

Ale jo. Třeba Zemanovi skutečně nic neslíbil, jen řekl, že popřemejšlí a pak držel ústa a měsíc a půl čekal, jak se to vyvrbí. Co kdyby přecijen medajle byla, žejo. To by zase už prezidenta až tak nenávidět nemusel. Holt, bojovník za pravdu a lásku!

Nevim jak komu. Ale mně z autentickejch Hermanovejch prohlášení vyplývá, že mu byl nabídnutej velmi špinavej kšeft, kterej ale on v žádnym případě neodmítnul, neupozornil na něj, nechal si vše pro sebe až do momentu, kdy pochopil, že strejček medajli nedostane. (kdyby medajli dostal, nikdo by se o "špinavejch rejdech" Zemana nedozvěděl). Je ovšem i druhá, mnohem pravděpodobnější, možnost, že ten "špinavej kšeft" se Zemanem skutečně uzavřel a pak svévolně svuj slib nesetkání s páprdou dalajem porušil.

Ať už to bylo tak nebo tak. To vědí jen oni dva a skutečnou pravdu se nikdo nikdy nedoví.
Je ovšem naprosto jasný, že i kdyby se všecko odehrálo podle tvrzení Hermana (a znova - já osobně mu nevěřim ani slovo), je Herman přinejmenším uplně stejná špína jako Zeman.
===========================
A ještě pozn: Sám osobně jsem přesvědčenej, že to bylo úplně naopak, což zní mnohem logičtějc:
"Přisednul si 8. září Herman k Zemanovi a pošpital mu, že by rád medajli pro strejčka, a co za to ...?" Ale kdo ví? Cesty Boží a služebníků Božích i cesty pravdy a lásky sou často velmi klikatý.

říjen 26, 2016 09:22
Vec se ma tak NČ : Mikin1
ze zde nestoji slovo byvaleho redaktora komunistickych novin Ovcacka proti slovu ministra Hermana.
Hermanovu verzi potvrdili i pan Brady s manzelkou a vsechno sedi.
Takze se staci podivat na ten rozhovor v ČT, precist si nejaky rozhovor s panem Brady a vzpomenout na vsechny ty lzi duo Zeman-Ovcacek. A hned je soudnemu cloveku jasne, kdoze nam zde lze a kdo mluvi pravdu.
http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-jirim-bradym-0wd-/domaci.aspx?c=A161025_124637_domaci_jw
říjen 26, 2016 09:44
NČ, : Míša šíša
mně to taky hlava nebere, celou tu šaškárnu. Například ta studentská akce... studenti ani neví, kdy začala a skončila II.světová válka, ale najednou přesně ví, kdo je Jiří Brady a za co mu je potřeba děkovat.

Dovolím si ocitovat jeden komentář jistého pana Cibulky k věci samé, který mi naprosto mluví z duše:
No to je šou!

Co za prasárny se všechno dá zabalit do vznešených obalů. Neštítí se zneužít ani Terezínskou štafetu, studenty (dřív byli studenti výrazem svobodné vůle - dnes jsou symbolem facebookové manipulovatelnosti).

Pana Bradyho mi bylo líto, teď mu vyčítám, že se toho účastní. O něj ani o dalajlámu tu NIKDY nešlo.

(záznam na Wikipedii o p. Bradym existuje celé 4 dny a už mu "studenti děkují"...)

říjen 26, 2016 09:53
Jo, Míšo. Jistě o žádnýho strejčka tady vůbec nejde. : *NČ*
Pokud jde o mě, tu medajli bych mu jen přál. Užil si svý peklo a je mi ho líto, že v 90ti letech má dělat kašpara svýmu synovci a jeho bandám blbců a sbírat do rance klíče od měst.
To tak ke zneužití dědečka hříbečka.

A že jsou zneužívaný děti. To ale není nic novýho. Se divim, že ještě nevyhlásily řetězovou hladovku jihočeský děti.
Řetězová hladovka je tou největší obětí, kterou děti dobrovolně podstupujou. Vždycky jedno děcko nesmí po celý dvě hodiny vzít do úst sousto. Když nezklame a vydrží, hladoví pak další dvě hodiny dítě vedle něj. Děti holt jsou uvědomělý a za pravdu a lásku podstoupěj i děsivou hladovku.
říjen 26, 2016 10:15
... : Mikin1
Copak mate vazeni proti studentum? At se vam to libi nebo ne, ono to mladym vetsinou rychleji pali a maji halt vetsi odvahu.
V roce 89 to byli prave studenti, kdo rozjel revoluci, ktera odstranila ten zlocinnej rezim.
A dnesni studenti jsou navic tim rezimem i jeho prolhanosti nezatizeni.
Co se "dedecka hribecka" tyce, tan pan projevuje i ve svem veku mnohem vetsi dusevni svezest nez kdejaky o 20 let mladsi pijan.
říjen 26, 2016 10:42
Čtěte pozorně, jak se vyjadřuje náš ministr a o to tu jde, ne o nějakého Bradyho, ale o nový protektorát! Postupné a potupné okopávání kotníků České republiky šmejdy z našich řad. : *deeres*
Nejprve se k česko-německým vztahům vyjádřil lidovecký ministr kultury Daniel Herman, který letos v květnu rozvířil vody veřejného mínění, když jako historicky první člen české vlády vystoupil na sjezdu sudetoněmeckého krajanského sdružení
"Je třeba navazovat a prohlubovat to, co funguje,“ radí politik s tím, že vzájemně se velmi potřebujeme. „Čistě teoreticky bychom mohli být jednou ze spolkových zemí, protože naše ekonomika je navázána na ekonomiku Spolkové republiky a myslím, že tomu také vděčíme za celkem velmi úspěšný hospodářský rozvoj,“ podotkl Herman.

A jestlipak si vůbec uvědomuje "dědeček hříbeček" k čemu je zneužíván. Já za něj slyším mluvit stále někoho jiného!!!
říjen 26, 2016 11:43
Jojo, : Krakonoš
už Míra Štěpán hřímal blahý paměti v Kolbence, když upozorňoval na zneužitý děti pro politiku.
Zdejší diskutéři mají svůj velkej vzor hluboko v srdci...
https://www.youtube.com/watch?v=YZuCECah6-w

drs, kdybysme mohli bejt jednou ze spolkovejch zemí, vydělali bysme na tom jistě vo hodně víc, než Tibet, kterej se stal nedílnou součástí Číny, je to tak? A když Tibet = součást Číny vám nevadí, proč by mala vadit Česká Republika = další spolková republika? Vždyť jde zcela vo to samý, ne? smilies/wink.gif
říjen 26, 2016 12:07
nakonec si díky té z prdu kuličky : vlk
můžou studenti a důchodci přivydělat
http://www.jenprace.cz/brigady/28-10-2016-prazsky-hrad-komparz-100-kc-hod-praha
Ani kanadská ambasáda o ničem neví, ze by také podlehala Putinovi a podle zapirala slíbené metál?
říjen 26, 2016 12:08
Krakonoši, hlavně, ze to nevadí tomu strýčkovi : vlk
když už ví jak to v říši chodí, tak jiste synovce v jeho snahach podpoří.
říjen 26, 2016 12:14
Krakonoši, : *deeres*
to opravdu myslíš vážně. Bývalí dederáci jsou dnes jedna země a kupodivu, ani zadaleka nejsou na stejné úrovni jako bývalí západní Němci. Jak bychom se asi měli my? Německý protektorát jsme tu už jednou měli.
Nechápu, proč do toho mícháš Tibet. Dalajláma požaduje, aby Tibet byl autonomní republikou. To znamená,že by zůstal politicky podřízen Číně.

říjen 26, 2016 12:20
deeres : Lenka1
Krakonoš už to má za pár, tak je mu u pr.ele, co s touhle zemí bude dál. Kromě toho strašně rád rejpe do svejch oponentů a má z toho děsnou prču. Holt starýho hlupáka novým kouskům nenaučíš.
říjen 26, 2016 12:39
Lenko, : *deeres*
mne to u Krakonoše překvapuje, protože ani zadaleka to za pár nemá a má rodinu, ve které jsou ženy. Podle jeho někdejších komentářů,( kde jsou ty časy?), tak to není žádný blbec.
Jestli tak, jako Krakonoš, uvažuje většina lidí vysokoškolsky vzdělaných, tak to nazdar! To se už brzy opravdu dočkáme, že budeme součástí velkoněmecké říše pod taktovkou Merkel a ženy budou budou držet hubu a krok, oblečené v černých odpadkových pytlích.
říjen 26, 2016 12:48
Vono, Krk, to je nějak tak, : *NČ*
že určitý pravdy jsou univerzální. A jsou zneužívaný, tu tou stranou a tu zase druhou stranou. To záleží na úhlu pohledu, (jak praví člen Rady Čt "že ČT má od EK nařízenej úhel pohledu").
Pro jednu stranu hrdina partyzán je pro druhou stranu terorista. Zase ten úhel pohledu.
Jestliže Míra Štěpán hřímal, že děti nesměj bejt zneužitý pro politiku, tak měl svatou pravdu! A že to hřímal Míra Štěpán z balkonu ČKD, to nic nemění na tom, že politický zneužívání dětí je odporná sprosťárna v každym režimu a že tu sprosťárnu cíleně pěstuje i režim dnešní. Nebo snad my už zase nejsme jako oni?
říjen 26, 2016 12:52
Poslední věta: "..už zase jsme jako oni?" : *NČ*
.
říjen 26, 2016 12:55
... : Mikin1
Srandovni na tom je, ze Forejt je podle vseho o malicko slusnejsi nez zbytek te hradni sebranky a ty dva telefonaty s Bradym a jeho manzelkou nepopira. Akorat mlzi a bubla cosi o tom, ze je zvykem informovat ambasadu. Pry aby se zabranilo tezkostem. To by me zajimalo jakym, kdyz maji obe zeme bezvizovy styk. smilies/smiley.gif
Takhle ti darebaci lhali i pred tydnem, kdyz se pustili do letovych dispeceru.
-----------------------------
Co se tyce delani bu bu bu Nemeckem, to uz si soudruzi fakt cucaji z prstu. Dokonce i sudetaci se zrekli jakychkoliv naroku na vraceni majetku. Ale necim se asi strasit musi. smilies/tongue.gif
říjen 26, 2016 12:59
Za velkou myšlenkou Velkoněmecký říše na věčný časy. A nikdy jinak! : *NČ*
Přechodný období mezi r. 1945 až 1989 bylo jen malou a mylnou epizodkou v dějinách Velkýho Německa!
říjen 26, 2016 13:19
chápu to dobře tak, : vlk
ze lidovci postavou pana strýce z Kanady podporují boj za svobodu a demokracii a postavou ministra kultury připojení k Velkoněmecké říši?

Nejsem politik,tak se raději na takové detaily ptám, abych netápal.
říjen 26, 2016 13:29
Vlku, : Míša šíša
pochopil jsi to naprosto správně.
A jak zde názorně vidíš, někteří s tím nemají vůbec žádný problém.
říjen 26, 2016 13:43
drs, máš pravdu, : Krakonoš
bejvával jsem chytrej. Ale dlouhodobou debatou tady jsem úplně zblbnul. Vono je to nakažlivý! smilies/grin.gif
říjen 26, 2016 13:43
Jistě se ti, Vlku, dostane vysvětlení přímo z Kanady. Abys netápal : *NČ*
Pro mě je celej ten nechutnej cirkus s necvičenou vopicí, voděnou na špagátě cvičenym vopičářem lhářem, tak vodpornej, že už všechny ty články po mnohejch ser verech ani nečtu.
A to ještě nebylo ani toho 28.10., pak 17.11. a pak 18.12!!!
Nepochybuju už vůbec o tom, že jde o řízenej cílenej státní převrat. Jen doufám, že proběhne bez ztrát na životech, protože nic jinýho, než doufat, stejně nikdo dělat nemůže!
Tyhle věci jsou připravovaný pečlivě a dlouho dopředu a když už jsou pak spuštěný, nic je nezastaví! Spuštěný tedy byly zrovna před tejdnem!
říjen 26, 2016 13:44
Ale stejně, nemá to ta Daniela štěstí? : Krakonoš
V pravou chvíli napochodovala umělkyně Johana a Kudla znovu vožila! smilies/grin.gif smilies/smiley.gif
Ta Johana by měla taky dostat nějakej ten metál...
říjen 26, 2016 13:46
Snad teda, Krk, abys tady moc neexhaloval, když je to nakažlivý : *NČ*
Nebo si aspoň drž kapesník
říjen 26, 2016 13:47
To višžejo, : Krakonoš
a gumový rukavice si taky beru, neboj. A brzo zase pudu do karantény, vono všeho moc škodí.

Ještě pro drs: Neboj, nestanem se součástí velkoněmecký říše. Máme mnohem blíž nakročeno k tomu bejt další čínskou autonomií:
https://www.novinky.cz/domaci/418699-dodrzte-slovo-reaguje-peking-na-prohlaseni-ceskych-ustavnich-cinitelu.html
Doufám, že tě to těší aspoň stejně, jako tvýho presidenta.
říjen 26, 2016 13:52
Tomáštak Krakonoši : vlk
věci se nedějí izolovaně, ale synchronně. Tim pádem i alias Johana vyjádřila, jako zastupce hatefreee komunity, své nekonečné rozhořčení a nenávist k těm, co si myslí něco jiného, než ona.

Asi by si měla v rámci hatefreeee hnutí uvědomit, ze ani Zemana, Putina nebo Čínu nelze beztrestně nenávidět a je třeba jim jít láskyplně naproti s duhovým praporem pravdy a lásky hrdě vztyčeným.

Neustálým tozněcovaním nenávisti k jiným pravda a laska nezvítězí. Afričtí příchozí nas obohacují v Evropě podobně jako byl Tibet obohacen Čínou, nebo snad ne?
říjen 26, 2016 14:02
Nic nejni nikdy pro všechny. Ani pravda a láska. : *NČ*
.
říjen 26, 2016 14:20
deeres : Lenka1
cit:

mne to u Krakonoše překvapuje, protože ani zadaleka to za pár nemá a má rodinu, ve které jsou ženy. Podle jeho někdejších komentářů,( kde jsou ty časy?), tak to není žádný blbec.

Jo, taky se mi svýho času líbily jeho trefný komentáře na různý témata, zejména na ty vztahový. Kdeže loňské sněhy jsou.....Taky ho už nechápu a přestala jsem se o to snažit.
říjen 26, 2016 15:04
Anebo : Lenka1
je to všechno jinak. Tohle všechno je jen kouřová clona a ve skutečnosti se dobře baví, jak mu tady všichni skáčeme na špek.

Že by Johana?

Původně jsem tipovala Mikina, v zápalu svatého rozhořčení a boje proti rasismu, nacismu, komunismu, islamofobii a všem dalším -ismům a -fobiím by i dokázal napráskat diakritiku, kterou normálně nepoužívá, ale rozhodně by nedokázal sesmolit článek na téma politika, kde by nebyl alespoň jeden komouš, nácek nebo aspoň putlerovec.



říjen 26, 2016 16:54
Nevim, Lenko. Já nad nějakou Johanou nešpekuluju, : *NČ*
i proto, že vona sama hned píče, že nejni Johana.
Sice mě jedna slepice od mandlu napadla, ale takovejch blbejch slepic, se srdcema plnýma lásky, je určitě víc. Jako třeba ta v NDR, co chodila denně vytírat "běžencum" hajzly a oni ji tam každej den, asi po tři tejdny vždycky znásilňovali. Chudák holka, co ta musela všechno vytrpět... A vona přesto, z čistý lidský lásky, znova a znova každej den přišla.
Tohle jsou oběti, který sobec nikdy nepochopí a proto se tomu jen uboze vychechtává.

říjen 26, 2016 17:18
Koukam, : Mikin1
ze pan Brady udelal dobre ze prijel. Metalu dostane jeste vic a uz ho znaji i ti nejmene bystri ctenari Parlamentnich listu. Sice ho tady jeden z nich nazval "necvicenou opici", ale nevadi - aspon seminko znalosti bylo zaseto.
A chudak Lenka te sice napred nazvala hlupakem, ale pak se nam sverila, ze te nechape. Takze do zadne karanteny nechod, ta pani potrebuje vse vysvetlit dukladneji a s vetsi trpelivosti.
říjen 26, 2016 17:22
Z internetu : Lenka1
EU sponzoruje islamizaci Evropy. Připravuje imigraci 56 milionů muslimů
Zajímavý článek je od jednoho novináře, spisovatele a dlouholetého bojovníka proti „Dlouhému pochodu institucemi“.
Evropská Unie právě zahájila postupnou imigraci 56 milionů severoafrických muslimů, v onom slavném „společném řízení migračních toků a tlaků“ nastoleném Lisabonskou smlouvou. Projekt se jmenuje „Euro-Mediterranean Partnership“ a v byrokr. útrobách EU se s vyloučením veřejnosti připravuje už 15 let. V hlavních evropských médiích se poprvé objevil 11. října 2008 ve zprávě britského deníku The Daily Express.
==============
Samozřejmě chování politiků EU a těch předních z velkých zemí EU je plně v souladu s tímto plánem a lidé jako Merkelové, Hollande, Renzi, Juncker, Schulz atd. jsou jen řadoví řádně vybraní „vojáci“, kteří jen plní zadání a úkoly nejvyšší samozvané elity, lidí od velkých peněz, co stojí za oponou. Mají to super vymyšlené, dnes mají pod kontrolou finance, mocenské prostředky, média a to se týká tohoto článku: Justici! Ovšem pak se nedivme výstupům resp. verdiktům soudů….. Jde o obrovský komplot a jedou v tom politici samozřejmě i u nás napříč politickým spektrem. Tvůrci nového světového pořádku NWO se předně specializovali na infiltraci zejména levice (nejvíce socdem na celém Západě) s ta ochotně plní jejich úkoly. A jak je chytili do spárů? Je tu hned několik způsobů, jak to dělají:

(1) peníze a sakra velké (třeba Cameron dostal za rok
cca 50 mil.€), dále třeba i majetky a st. zakázky
pokud to jde.
(2) mají na ně kompromitující důkazy z chyb, které
politici předtím někde udělali. Takže vydírání!
(3) využívají zednářské lóžové sítě, část blbečků si
myslí, že tím jsou něco víc než občanský povl
(4) jsou někteří doslova a do písmeny agenty cizích
velmocí
(5) celá řada politiků pracuje pro americké spešl útvary
zřízené lidmi jako Rockefeller aj. Např. am. CFR
a dokonce se tím někteří ani netají
(6) členové jistého náboženství, kde nejsilnější
a nejlépe organizovanou organizaci mají ti od
vyznavačů talmudu
……………

U některých politiků je to dokonce průřez výše uvedenými body a platí na ně hned několik výše uvedených kritérií! Takže závěr: Občane, seš v hajzlu,
tohle rozebrat mohou jen vnější vlivy jako např. velké společenské změny, napadá mě jako první válka.
říjen 26, 2016 18:05
Tak skutečně naposledy k Hermanovi : *NČ*
Ne už ke strejčkovi, protože strejček je v tom příběhu zcela bezvýznamnym paňácou, kterej se zrovna hodil. Kdyby nebyl tenhle strejček, byl by jinej paňáca.
I kdyby měl Herman čistou pravdu a nic než pravdu (což je ovšem z říše fantazie), tak přímo vlastníma slovama potvrdil, že se naprosto dobrovolně zúčastnil sprostýho špinavýho kšeftu "strejčkova medajle, výměnou za neobjetí se s dědkem Dalajem".
Co všechno bylo kolem toho, a jak moc Herman lže, to se už nikdo nedoví. Ale jen z vlastních vyjádření samotnýho Hermana je každýmu jasný, že se jedná, mírně řečeno, o člověka bez sebemenších mravních zásad. Neboli, prostě a jednoduše - o černop*delníka!
říjen 26, 2016 18:07
Jo, já si to taky myslim, : Krakonoš
že ilumináti držej zejména socany a bejvalý socany za koule a nutěj je k vlastizradě. Koneckonců tady máme krásnej důkaz, že i ten náš je zaháčkovanej:
http://zpravy.idnes.cz/na-hrade-uz-visi-vlajka-eu-zeman-podporil-i-euroval-fwr-/domaci.aspx?c=A130403_075730_domaci_kop
Jenže von, lišák, pak zjistil, že takhle si to jeho volič fakt nepředstavuje a že by taky mohl bejt nevoblíbenej, tak trochu přibrzdil, změnil rétoriku, popadl krtka a vlezl s ním do doupěte čínský pandy. Nicméně jestli ho drželi za koule tenkrát, držej ho dál, to je jistý, ilumináti nezapomínaj a nevodpouštěj.
Ale nemusí to bejt tak špatná zpráva, my, na rozdíl vod prohnilýho západu, máme ještě borce nakonec - blanický ry...., ne, zase jsem se nechal unýst, ty chrápou a nikdy nevstanou. Chtěl jsem říct, že my máme Tomia. A ten nás zachrání. Až příští rok shrábne v parlamentních volbách celejch 6%, tak to tady konečně vezme za správnej konec a těm grázlům židovskejm (Lenka z vrozený skromnosti to slovo nepoužila, ale my přece víme, kdo je největší kámoš a podporovatel islamistů smilies/wink.gif ) ukáže, zač je toho v Česku loket.

říjen 26, 2016 18:26
Co ty si taky myslíš, Krk, to je každýmu uplně krk. : *NČ*
Tvý, rádoby ironický, bláboly jsou už přespříliš křečovitý, kdybych si tak nezakládal na svý pověstný slušnosti, napsal bych že jsou hloupý! Víc nic. K tobě už nic.

říjen 26, 2016 18:50
"ParlamentníListy.cz se obrátily s jasným dotazem na českou ambasádu v Ottawě, : *NČ*
zda v případě letošních státních vyznamenání zprostředkovávala žádost o souhlas s udělením vyznamenání pro občana Kanady nebo někoho, kdo má jak české, tak kanadské občanství.
Dotaz položený české ambasádě nakonec zodpověděla přímo tisková mluvčí ministerstva zahraničních věcí.

„Na naši ambasádu v Ottawě se nikdo se žádnou takovou prosbou neobrátil,“ sdělila redakci mluvčí ministerstva zahraničních věcí Michaela Lagronová.

Fakt, že nic takového nebylo řešeno přes kanadskou ambasádu v Praze, již v úterý potvrdil její mluvčí Michael Vlček ...."
říjen 26, 2016 19:04
To já vim, že jsou ti moje bláboly volný, : Krakonoš
jenom tě dycky jaxepatří podeberou, no. A pro mě je to největší pochvala, když napíšeš, že jsou hloupý - to pak vim, že jsem to napsal vopravdu dobře. smilies/grin.gif
Jestlipak máš dost Kozla? Noc bude ještě dlouhá...
říjen 26, 2016 19:09
Třeba má : Lenka1
Krakonoš v záloze nějakou jinou teorii, proč naše elity nekonají a nechávají sem proudit statisíce muslimů, proč Frontex pro ně jezdí až k břehům Libye a vozí je do Evropy.

Ne,vlastně, on nemá, on jenom blbě žvaní a myslí si, že je vtipnej.

Musím tě zklamat, nejsi.
říjen 26, 2016 19:11
K tomu zbývá jen dodat: : *deeres*
„Jakákoli vláda Společenství (Commonwealth) či vláda cizí, chce-li udělit ocenění, dekorovat či udělit medaili občanu Kanady, musí nejprve získat souhlas od kanadské vlády. Společenství či cizí vlády, které chtějí udělit řády, medaile či dekorovat kanadské občany, předloží své návrhy vládě Kanady prostřednictvím své diplomatické mise v Kanadě,“ říká nejdůležitější pasáž uvedených pravidel.

Z toho je jasný, že to jsou pouze a jenom hrátky našeho ministra kultůry, který se tak snaží nahnat pro sebe politické body a dokázal zblbnout telefonickým hovorem, na který si nikdo nevzpomíná, rektory pražských univerzit i premiéra a v neposlední řadě i lidi, kterým se to velice hodilo do krámu, aby mohli zostouzet prezidenta.
říjen 26, 2016 19:13
Krakonoši, nenech se otrávit. : Martina P.
Já tedy nesouhlasím s úplně vším, ale rozhodně nebudu někomu nadávat kvůli tomu, kde a komu se narodil -

viz Lenka1 - hele, jsi chytrá, ale nevím, co bys dělala, kdyby ses narodila jako Židovka? To bys asi spáchala raději sebevraždu, jak bys "rozum nabrala", co?
- jakbysmet - chytrý chlap, ale nejvíc tě baví prudit ostatní. Ani ne tak ty problémy, které teď máme, jako to rejpání do ostatních. Hele, nevracíš se náhodou už do dětských let? Protože to je vyloženě jednání kluka ze základky...
a ještě jedno, Krakonoši - ať ten blábol hrdinné Johany psal kdokoliv, asi dobře tady zdejší osazenstvo znal. To jsi uhodl. Docela si na někoho z té Moravy myslím!
vlku - díky za upozornění: taky přeju šéfce Daniele jen to nejlepší a hlavně zdraví, když je zdraví, tak je snad skoro všechno fajn!
říjen 26, 2016 19:31
Ale nepodeberou, Krk. : *NČ*
Věř, že mi chutná s tvejma blábolama uplně stejně, jako bez nich. Nebo nevěř, to už si řeš sám se sebou.
Já jenom nemám rád bezmyšlenkový kecy. Přesně tak jako mi neseděl Jarda Štercl, a naopak mi skvěle seděl Felix Holzman. Což ale vůbec neznamenalo, že bych se ze Štercla, uplně jako teď z tebe, hroutil.
říjen 26, 2016 19:50
Martí, trefila´s přímo do černýho : *NČ*
Fakt mě baví prudit blbce.
říjen 26, 2016 19:58
Všechno je to s tou kauzou Brady, : Sidon
úplně zbytečné a srandovní, jako když se sedm ševčíků přetahuje o jedno maší hovínko. S některými individui se dá "diskutovat" akorát tak, že se na ně vy...ignorujete. Každý si to přebere podle svého, ale nejdůležitější je, čemu a komu věří. Odpradávna a pořád stejný jev v celém tom lidském pachtění. Nejhorší ale je, že ty chyby a zločiny, odnesou nakonec jenom ti obyčejní a nevinní lidi.

Tady je jeden článeček z Parl. Listů -
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Stepan-Kotrba-Tak-tohle-je-jasna-tecka-za-kauzou-Jiri-Brady-Bando-idiotu-nechali-jste-se-vydirat-hajzlem-Je-jednoduche-zmanipulovat-poslance-460030

Podle mě, nebo za sebe, můžu říct - má pravdu, předsedo!

smilies/cheesy.gif
říjen 26, 2016 20:05
Martina P. : Lenka1
???

Je mi dobře známo, že se Židy se dneska musí móóóc opatrně.......

Faktem je, že obecně nemusím vyznavače jakýhokoliv náboženství, protože nemám ráda lidi neschopné kritického myšlení, kteří potřebují nějakou samozvanou autoritu,aby jim řídila život od kolíbky do hrobu.

Jednotlivá náboženství se od sebe liší jenom v detailech a míře debility, přičemž asi bezkonkurenčně vede islám.

Židi - obecně jako všichni - mi nevadí, protože většinou se mi do života neserou a nesnaží se mě přesvědčit o tom, že buď přistoupím na jejich víru nebo mě budou muset zabít. V Izraeli bych si klidně s nima přátelsky pokecala. Kromě toho asi 50 procent Židů sami sebe označujou za sekulární volnomyšlenkáře, kdyby to náboženství brali stejně vážně jako muslimové, tak nejsou tam, kde jsou.

Vadí mi jejich určitá část, která díky tomu, že drží drtivou většinu bohatství na týhle modrý kouli, se mi nejenomže do života sere (viz současný nehorázně drzý bankovní systém), ale tak nějak celkově se ho pokouší zničit, aby mohli být ještě bohatší.

Doufám, že to není antisemitismus.

Jestli ano, tak se hluboce omlouvám a půjdu za trest klečet do kouta na hrachu.

Budou 2 hodiny stačit?



říjen 26, 2016 20:15
Za tím článkem Š.Kotrby, : Sidon
je nebývale velká dávka příspěvků, přes 11 stovek, všechny jsem nečetl, ale jeden z nich se mi přecejen zamlouvá trošku víc -

bohužel, to co je od začátku jasné a doložené fakty, zanikne v nenávisté kampani zakladatelů HateFree, je to hnus. A ČT se omlouvat nemusí? Zeman je poslední politik v ústavní funkci, který má důvěru národa. Proto většina politiků a skoro všechna media melou neustále lži a výmysly proti Zemanovi. Je to řízená akce, stejně jako řízená migrace, integrace, homosexualismus, inkluze a další hnusné zhovadilosti. REFERENDUM !!!!!!!!
říjen 26, 2016 20:25
Ano ano : wendy
politická témata vedou diskusní peleton. Tak jsem to proběhla, měla dneska důležitější věci než prohrabávání domácí politcké scény, i když i to mě většinmu baví přiznám se.

Jen jednu poznámku Mikine k hrdinným studentům co jim to pálí - ono to pálí i starším, ale holt študáci byli, jsou a budou takovou výbušnou revoluční složkou společnosti a jdou do všeho, ano, i upřímně. Ať jsou ze Sorbony, náměstí Nebeského klidu nebo z Prahy. Nebo z Hradce, vzpomínám jak jsem vyváděla v 68...tak to prostě funguje. Tady to v 89 trochu drhlo, tak museli vyrobit mrtvého MArtina Šmída, vzpomínáte ? a až mrtvé dítě vyburcovalo i ostatní na doraz. Jo, takhle to funguje.

A k vyznamenání - jen další šou antizemanovců. Takže v klidu. Co asi bude příště ? Co zase ten Miloš natropí ? Uvidíme, Teď jdeme s Bobinou ven. A počkáme si.
smilies/cool.gif
říjen 26, 2016 20:32
Me se libi : Mikin1
jak to jeden starickej Cechokanadan svym cestnym vystupovanim bolsevikum a dalsim smejdum ve sve rodne vlasti zavaril. Maji ostudu po celem svete.
Snad z toho Kotrbu, Ovcacka a dalsi soudruhy netrefi slak. Anebo radeji ano? smilies/grin.gif
Ja mu ten kufr plny medaili z celeho srdce preju. Zaslouzi si ho.
říjen 26, 2016 22:06
ČTVRTEČNÍ GLOSY 27.10.2016 Miroslava Macka : *NČ*
"Kdyby si novináři dali práci, jistě by záhy objevili (tak jako já) následující text http://www.international.gc.ca/protocol-protocole/policies-politiques/honours_decorations_policies-politiques_medailles.aspx?lang=eng
A zjistili by, že o přijetí státního vyznamenání kanadským občanem (a tím je Jiří Brady podle vlastních slov od roku 1967) od cizího státu musí rozhodnout kanadská vláda. Oficiální žádost se musí podat na kanadské ambasádě v té které zemi. Celá ta procedura pak jistě netrvá pár dnů a musí se tedy dělat s patřičným předstihem.
A teď mi vysvětlete, jak to ten Zeman udělal, že po přijetí dalajlámy Hermanem 18. 10., tedy 10 dnů před udílením vyznamenání, se rozhodl Jiřímu Bradymu řád neudělit, neviditelně stáhl žádost (která na kanadskou ambasádu nikdy nedorazila) a zahladil všechny stopy.
Není nejvyšší čas začít klást ministru Hermanovi spoustu velmi nepříjemných otázek?"
říjen 27, 2016 07:58
I soukromý televizní stanice mají zákonem nastavený brzdy, co nesměj odvysílat. : *NČ*
Ale pokud vim, je zatim ještě furt jen na jejich volbě, co se rozhodnou neodvysílat.
Zatim!!!
říjen 27, 2016 08:12
Taky z dnešního "Macka" : Míša šíša
- pobavilo mě:

"Češi jsou smějící se bestie:
Na usmířenou bude Heřmanův Městec přejmenován na Hermanův Městec a Jiří Brady bude jmenován čestným starostou."

říjen 27, 2016 08:16
Kdo ví. Třeba se dočkáme i Brady-Hermanových laviček : *NČ*
Bořek by si poradil ancvaj. Snad ho někdo dokáže nahradit.
říjen 27, 2016 08:36
nedávno tu někdo proklamoval, že muzeme mit jiný názor a nikdo nas zato nezavře nebo nevyhodí z práce : vlk
kdyz vidim, jak ti fašouni zametají pomocí lží a nenávist s prezidentem, jak potom zametou s námi?

Hlavně, že maji plna ústa pravdy a lasky šmejdi jedni!
říjen 27, 2016 08:48
Myslim, Vlku, že sisi odpověděl : *NČ*
hned v úplně první reakci pod základnim článkem. O provokaci v něm nemůže bejt řeč, skutečnost to jen potvrzuje.
říjen 27, 2016 09:32
Už dám pokoj. Ale ještě o tohle se podělit prostě musim ! :) : *NČ*
Tomáš Cikrt: „Prima lže. Prostě stopla Krausův pořad, protože tam bylo příliš pravdy a lásky."
říjen 27, 2016 09:43
budou nové filmy : vlk
Svet podle Bradyho
Pan Brady ma tridu rad
Bradyho volba
Brady a Gek
Toulky s Bradym
Brady 22
Věc Brady
Brady a moře
Zachraňte vojina Bradyho
7 Brad v Tibetu
Kdo se boji Bradyho?
říjen 27, 2016 09:51
"umělci" by měli vstoupit do časově neomezené stávky : vlk
duševnímu zdraví lidstva by to ohromně prospělo v naší zemičce obzvlášť!
říjen 27, 2016 09:56
To je pravda, říkal to už major Terazky, že umění je opium lidstva: : Krakonoš
„Kášňa?" podivil se. „Na čo je vojáku třeba kášňa? Ja som bol dobrý voják a nikedy som kašně nepotřeboval! Vziť krompač a kašně rozbourovat!"

Nejlepší umělec je umělec bezpečně mrtvej, nebo umělec přidělenej k manuální práci v rámci převýchovy. Lid nepotřebuje umělce, lid potřebuje levný pívo, akce v lídlu a koblihy. Z umění tak maximálně nějakej ten david- či kabát-revival. Jo a na lid musí bejt přísnost, takže čínskej dohled by neměl polevovat. Republiku si rozvracet nenecháme!
říjen 27, 2016 10:48
Krakonoši, že tobě chybí ty pisně práce a pochody rudých revolucionářů na začátcích divadelních představení : vlk
kdysi to byl nutný úvod každého uměleckého kusu, že ty jsi se zamiloval do Jiřinky Švorcove...

Kraus si jí uz nebezpečně blíží

Ne, omluva, dělam si z tebe prču. Ale jak se "umělci" začnou politicky angažovat je konec srandy, to snad uznáš.
říjen 27, 2016 11:29
Koukal jsem na internetove diskuse : Mikin1
a uvedomil si, ze kdyby se pan prezident a jeho banda chovali od zacatku cestne, nevydirali a nelhali, dostal by pan Brady zaslouzeny rad a v tichosti by odjel domu.
Nestalo se a soudruzi se do svych lzi vice a vice zapletaji, cenzuruji, vydiraji majitele soukrome televizni spolecnosti a se*ou si na hlavy jako nikdy predtim.
Nejvic na to doplatili chudaci komunisticti duchodci, kteri ted musi sedet od rana do vecera u pocitacu a branit v diskusich prolhanou hradni bandu.
To jim teda rozhodne na zdravi neprida. smilies/wink.gif
říjen 27, 2016 11:51
No, oni jsou umělci a "umělci" : Míša šíša
Než takovéto umění https://www.youtube.com/watch?v=Z1NhSelD5Vk, tak to teda radši to levný píívo. A to ho přitom vůbec nepiju.
říjen 27, 2016 12:01
V kanadě vypukl hladomor? : *NČ*
Jinak než hladem se tyhle nesmyslný, protiřečící si bláboly nedaj vysvětlit.
říjen 27, 2016 12:09
Větvička opět mlátí jeden hřebíček do hlavicky vedle druhého : vlk
http://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=562632

Už nemáme ani zpravodajství, ani publicistiku, máme jen propagandu. Takže nic nového, jen je to zase o kousek horší než vloni...
říjen 27, 2016 12:21
Takze, : Mikin1
Show Jana Krause bude na Prime odvysilana o den pozdeji - dnes vecer. Hradni pan nastesti nema prsty jeste dost dlouhe, aby porad zcela zakazal.
Na jeho miste bych teda na cas uplne zalezl a doufal, ze se na jeho krivarny alespon trochu zapomene.
Pocatecni beseda se zakladajicimi cleny OF uz ovsem soucasti poradu nebude. Tolik demokracie tam bohuzel jiz nemate. Jeste, ze existuje internet! smilies/smiley.gif
říjen 27, 2016 12:28
to asi nebude hladomor : vlk
to bude nemoc šílených krav!!! Napadený dobytek je neovladatelny a postrádá i sebezachovné reflexy. Ty příznaky jsou zcela jasné.
říjen 27, 2016 12:34
Vlku : Mikin1
takhle o panu prezidentovi radeji nemluv. Dedek je v posledni dobe neobycejne mstivy.....
říjen 27, 2016 12:52
Mikine neraguj na mne jo?! : vlk
už jsem ti tu psal jinde, takže znovu:
o tvé názory vůbec nejde, jednak žádné nemáš, jednak jen papouškuješ ideologické žvásty z Husákových nejlepších let minulého století, jen jsi si místo USA dosadil Rusko a místo Regana Putina.

Příklad: Silami spolecnymi se snazi rozbit CCCP, zavlect republiku zpet do amerického podruci, omluvit americkou agresi proti Vietnamu i v Laosu, nenavidi Lenina, zboznuji nejruznejsi diktatory atd. atd.

Čteš to po sobě vůbec?

Tvoje "názory" jsou prostě jen hloupé a zbytečné, tak znovu: Nereaguj na mne, nemáš čím!
říjen 27, 2016 13:02
Nemá ani nejmenší smysl, bavit se s Antouškem z pastoušky, : *NČ*
kterej po objektivnim zjištění, že císař je nahý, prohlásí s poťouchlym smajlem:
"To je dobře, komunisto, že závidíš císařovi jeho nový šaty." A přitom se plácá do stehýnek a hejká radostí z toho, jak tě uzemnil.
Někdy zkraje léta tady Eva napsala, že se jedná o zcela regulérního blázna, kterýho není dobře dráždit. On za to nemůže, protože on vůbec neví, že je blázen.
říjen 27, 2016 13:30
Vlku, : Míša šíša
dík za odkaz na rozhovor. Brilantní od začátku až do konce.
říjen 27, 2016 13:32
Vlku, : Mikin1
ja jen humorne zareagoval na tvuj osobni utok, ktery byl na urovni zaka 3. tridy ZDŠ. smilies/wink.gif
Hele, diskuse je zde verejna a ja budu psat o cem chci a odpovidat komu chci. Kdyz se ti to nelibi, necti to.
Musim se priznat, ze ja to tvoje kopirovani propagandy byvaleho fizla KGB sam ctu jen velmi zbezne. Stejne, jako by me nekdo pujcil vytisk Halo novin nebo stare komentare s. Kojzara. Neni v nich nic noveho, ani zajimaveho.
Cau.
říjen 27, 2016 13:35
Vypada to, : Mikin1
ze Show Jana Krauze bude tento vecer a predchazejici vystoupeni zakladajicich clenu OF a umelcu ktere bylo zcenzurovano bude hned pote uvedeno na youtube. Takze se pravdu nakonec dozvime.
Aspon ze to jde jeste porad touto cestou.....
říjen 27, 2016 13:39
Češi jsou smějící se bestie aneb: už je to opravdu jen směšné : Míša šíša
Z internetu:

Dneska jsem šel brady a vidím, že brady, tak jsem se rozhodl, že to už brady radši dneska. Vzal jsem tašku a brady asi tak pět a říkal jsem si brady, že to by mohlo být brady a nechal jsem to tak. Brady a do toho brady a tak teď vím brady, že už to tak brady asi bude pořád. No, tak snad si všichni brady taky zvyknou a brady bude to zase dobrý. Brady a zítra můžu v klidu brady a nic už tomu brady nevadí.

CHODÍM POŘÁD V JEDNĚCH ŠATECH. BOJÍM SE OTEVŘÍT ŠATNÍK, ABY NA MĚ NEVYSKOČIL BRADY!!!
říjen 27, 2016 14:50
To je fakt, : Lenka1
dneska jsem přemýšlela, co si udělat k obědu. Měla jsem chuť na tuňákovej salát, ale nakonec jsem si vzala něco jinýho, protože jsem se bála, že na mě z tý konzervy vyskočí Brady.


říjen 27, 2016 15:30
Tož to máte dēvčice pech. : Mikin1
Kdyby nebyl vas pan prezident mstivy dedek s prolhanym mluvcim, videli byste pana Brady maximalne tak 2 minuty ve zpravach.
Takhle bude na Prime i dnes v 20:15.
Ovsem cely, necenzurovany porad muzete sledovat uz ted na www.showjanakrause.cz
říjen 27, 2016 18:45
Dr. Chocholušek: Diagnóza je jasná! : Sidon
Vás nepotěším, stále kvoká, stále kvoká!

smilies/cool.gif
říjen 27, 2016 19:32
Zdravím na kudlanku. : Mája*
Tak jsem zkoukla tu "cenzúru na Krausovi" a ani se Primě nedivim,že tohle nechtěla vypustit do éteru.Kraus řekl,že nejdřív popřejou naše osobnosti ke st.svátku a místo toho nastoupila "naše "inteligence" v čele s Kocábem,Rumlem,Šiklovou.... s proslovama jakej je Zeman dement.Když si pustím show Jana Krause,tak se nechci dívat na politickou agitku ala "Horáček na hrad".Kraus je za tenhle pořad placenej,kampan ať´si s kámošema zaplatí sami.
říjen 27, 2016 19:53
Však jo....... : Mikin1
kdyz chce nekdo verit namisto pana Bradyho a jeho manzelky Ovcackovi, at mu veri. smilies/grin.gif
Proto mame demokracii.
Zatim.......
==========================================
Nastesti je cesky narod narodem Haska a Wericha. A tak nechybi humor.

Co je nejvyšší meta? Když mentál nedá metál.

říjen 27, 2016 20:12
Nějak ta celá aféra s p.Bradym : Sidon
připomíná přepadení rozhlasu Gliwice, zapálení Reichstagu, či podobnou šarádu dalších hajzlů a podvodníků, a zase jenom hajzli a podvodníci jim tleskají a hýkají na souhlas. Prašivá chamraď, od které nelze očekávat nic dobrého. Mají akorát plnou tlamu řečí o demokracii, lidských právech a spravedlnosti, ale to jsou jenom mimikry navenek, uvnitř mají jen žluč, jed, oheň a síru.
říjen 27, 2016 20:24
Mikin1 : Mája*
Seš vedle,jak ta jedle.Tohle s panem Brady,ani s rozhovorem s ním, nemá nic společnýho.Je to o tom,že si partička v čele s Kocábem,pod záminkou podpory p.Brady vyřizuje účty se Zemanem a jede politickou kampan v soukromý Tv,kde by si za normálních okolností ani neškrtli.
říjen 27, 2016 20:34
Na Krauze nekoukám už dááávno. Je trapnej, sprostej a docela hloupej. : *NČ*
Ani teda nemám důvod, koukat na něj zrovna dneska. A už vůbec ne, pouštět si to z internetu.
Pořád jsem se ale nikde nedočetl, proč soukromá tv stanice je napadaná za to, že neodvysílá zábavnej pořad, kterej si sama natočila za svý prachy!
Když si za svý prachy koupim rohlík, tak musí bejt každýmu uplně fuk, jestli se rozhodnu ho sežrat nebo hodit do kanálu. Nebo kdyby ho pekl nějakej blbeček jako Kraus, tak to bych ho do kanálu hodit nesměl?
Takovejch neodvysílanejch pořadů má každá tv stanice desítky. Jestli privátní tv vyhodila svý vlastní prachy za něco, co pak neodvysílá, to si řeší jen ona sama. Třeba při vyšším procentu neodvysílanejch pořadů vyrazí dramaturga, nebo neuzavře další smlouvy s autorama, nebo nevim!
Ale DOCELA URČITĚ VIM, ŽE JE TO JEN JEJÍ INTERNÍ VĚC a jistěže taky věc akcionářů. Docela určitě nikomu jinýmu nejni po tom vůbec nic!
Jen jediná tzv. "Česká" televize tyhle problémy nemá. Ta svejch 7 mld. ročně dostane automaticky, ať točí a vysílá jakýkoliv nekoukatelný s*ačky (třeba Odcházení), na který by žádnej inzerent nepřišpendlil svou reklamu ani za pár šupů. Proto si může dovolit vysílat naprosto nekoukatelnou propagandu, třeba s nekoukatelnym a supertrapnym Moravcem, předvádět každej tejden agenta KGB Štětinu, předvádět každej tejden pseudofilozofa Kroupu (kdysi ODA, která nikdy nezaplatila svý milionový dluhy), atd, atd, atd.
Tak asi tak.
říjen 27, 2016 20:43
Takze, dobra vec se podarila, : Mikin1
pravda i laska zvitezila. Alespon dnes vecer.
Televize Prima se nakonec nedala zastrasit a odvysilala cely porad. I s tim vystoupenim zakladatelu Obcanskeho fora a umelcu.
Pokud se par Gottwaldovym pohrobkum objevi pena u huby, nebo dokonce dostanou psotnicek, valna skoda tim veru nevznikne. smilies/wink.gif
říjen 27, 2016 20:45
Jak vidíte, : Sidon
mloci ze souhvězdí Žab, stále šlehají plameny a síru. Jenže, co mají dělat, když už jsou takoví od přírody a nic jiného neumí?
To je pak velice jednoduché zjistit, kdo je vlastně čí pohrobek.
smilies/smiley.gif
říjen 27, 2016 21:06
... : Mikin1
říjen 27, 2016 21:44
Koukni na novinky, : Krakonoš
říjen 28, 2016 01:41
Cenzura naruby, nebo jak to teda je? : *NČ*
Bez zaujetí i bez ironie: Jen fakta, v kterých nemám jasno. Třeba někdo ví a objasní.

Kde je psáno, že soukromá televize MUSÍ ODVYSÍLAT KAŽDEJ ZÁBAVNEJ POŘAD (show), kterej si sama za svý vlastní prachy natočí?
Nikde jsem to nenašel a pročetl jsem pečlivě i dostupný licenční podmínky PRIMA Family.
Jinak smlouvu mají s Krausem, ale o tý jsem dočetl jen, že PRIMA nesmí bez jeho souhlasu jeho show sestřihávat nebo upravovat. Tomu rozumim, chrání si svý jméno a necitlivej zásah by mohl změnit smysl třeba nějakýho fóru, nebo tak nějak.
Ovšem o tom, že je PRIMA povinná natočenej pořad odvysílat, jsem se nic nedočetl. Ale třeba to sepsáno mají někde jinde a jestli jo, tak jistě PRIMA porušila smlouvu. Ale jen smlouvu s Krausem, to ať si spolu vyříděj podle smluvených sankcí. Nikomu jinýmu do toho nic nejni!
Osobně silně pochybuju, že nějaký zákonný nebo podzákonný nařízení povinnosti televizim, odvysílat každej natočenej zábavnej pořad, existuje. Nevim, nenašel jsem to.
Ví někdo, jak to teda je?????? Nejlíp i s odkazem na dokument.

Ptám se skutečně vážně a nezaujatě; nějaký kecy, typu, "se*e tě to, komunisto", mě skutečně nezajímaj. Ty jen ukazujou na debilitu pisatele, kterej sice ví uplný h**no, ale za každou cenu si musí flusnout.

říjen 28, 2016 08:06
Predevsim se NČ uklidni : Mikin1
a zhluboka dejchej. Televize pochopitelne zadnou takovou povinnost nema a nikdo nic takoveho netvrdi.
Ale kdyz na neci natlak neodvysila porad, jehoz nataceni stoji spoustu penez, tak to cenzurou silne zavani.
Nastesti to nakonec dobre dopadlo, Prima se prestala blbe vymlouvat na "nedodanou kopii" a odvysilala to.
Branit demokracii je dobra vec, jinak to dopadne jako v panem prezidentem tolik oblibenych vychodnich diktaturach, kam se ten dobry muz jezdi ucit.
říjen 28, 2016 08:29
Cenzura to je docela určitě! : *NČ*
Ale vlastní autocezura PRIMY. Ona natočila, ona zaplatila a ona rozhodla, jak se svym produktem naloží. Nikomu jinýmu do toho nic není.
Nejedná se o zpravodajství ani o publicistiku, kde jsou určitý podmínky licencí uložený.
Že nejseš schopnej to pochopit, to je ovšem celkem pochopitelný.
říjen 28, 2016 08:50
No, uklidníme se všichni, : Krakonoš
cenzura to ještě nebyla, byla to pouze autocenzura z důvodu předpos*anosti, na což má každej programovej ředitel právo - bejt předpos*anej nejni trestný. Bylo by sice fér říct - nevodvisíláme to, protože s tim nesouhlasíme (třeba) - zatímco zástupný výmluvy jsou trapný, ale když už někdo mermomocí chce bejt trapnej, tak ať je - ani to v demokracii nejni trestný.
Cenzura to bude teprve v případě, že za včera vodvysílanej pořad dopadne na Primu nějakej postih. Což, pevně doufám, nenastane.
A to je celý.
říjen 28, 2016 10:14
To je úžasný, jak ty to dokážeš vždycky podat : *NČ*
a zjevit všem jedinej správnej úhel pohledu na cokoliv. Už jen ten výklad, že autocenzůra není cenzůra, mě dočista vohromil.
říjen 28, 2016 10:31
nazor : polárka
Schválně, Žluťas, 28. 10. 2016 10:07:13
klesne, nebo stoupne počet příznivců pana prezidenta? V čele současného boje proti němu je nepříliš oblíbený ministr, člen nepříliš oblíbených lidovců... to na odklon voličů od pana prezidenta opravdu nevypadá. Ani nepředpokládám,že by snad panu prezidentovi odebral příznivce povyk tzv. osobností, zejména s rostoucí vzdáleností od Prahy. Tak dlouho jste žvanili svá moudra o Havlovi, až jste ho znechutili i těm, kterým byl lhostejný... Tak dlouho budete útočit na pana prezidenta, bez sebemenší snahy najít alespoň trochu přijatelného protikandidáta, až zjistíte, že se pouze dlouhodobě ztrapňujete, nic víc.
říjen 28, 2016 10:40
Já : Lenka1
se docela těším na příští volbu prezidenta. Jelikož jsem tvor od přírody škodolibý, tak se nemůžu dočkat těch ksichtů z pražský žumpy a jejích hulibrků, až to zase vyhraje Zeman.

Takovou práci si dali se svojí kampaní proti němu, až dosáhnou pravýho opaku. Nepoučili se. Šláfenberk na nás se svým fialovým čírem vykukoval i ze záchodový mísy a bylo mu to stejně plat prtný.

Nejsem fanynka Zemana, nemám z něj mokrý kalhotky, kdykoliv ho vidím nebo o něm slyším, volila jsme ho jen jako menší zlo, jinak je mi ukradenej, ale dobře se bavím tou štvavou hysterií.

A jestli proti němu zase nastoupí podobná esa jako Tánička Fišerojc, Avatar a pod., no tak holt zase vyhraje.


říjen 28, 2016 16:21
Krakonosi : Mikin1
Maly problem je v tom, ze pohnutky pro neodvysilani celeho poradu nejsou jiste. Mozna se vedeni Primy porad nelibil, mozna se bali mozneho postihu, mozna na ne byl vyvolan natlak.
Rozhodne je dobre, ze to nakonec odvysilali.
-----------------------
Temer jista je podle me skutecna verze cele afery s panem Brady. Vsak take podle posledniho pruzkumu veri lzim Zemanovy bandy jen 18% dotazanych.
říjen 28, 2016 16:24
:-) : *deeres*
říjen 28, 2016 17:50
Deeres, tohle je lepsi : Mikin1
říjen 28, 2016 19:18
Ještě si někdo myslí, že tady ten úvodní článek je srandovní výmysl? : *NČ*
Někteří jste nechtěli uvěřit, že ten skutečně neskutečnej blábol mohla nějaká slepice myslet vážně. Někde hned nahoře někdo dokonce podezříval z autorství mě.

Tak k uvěření, že lidská blbost je fakt nekonečná, docela postačí třeba tahle jediná věta z dnešního "projevu":

„Opravdu věřím a hrdě se k tomu hlásím, že pravda a láska jednou musí zvítězit nad lží a nenávistí," uzavřel svůj proslov Herman s odkazem na slova českého prezidenta Václava Havla."
říjen 28, 2016 20:02
NČ : Mikin1
to vis ze musi zvitezit. Ale ne vsude a vzdy. Napriklad v roce 89 se to povedlo, ve tve hlavicce k tomu naopak nedojde temer urcite.
říjen 28, 2016 21:57
pro smich celemu svetu : polárka
říjen 29, 2016 01:07
... : Mikin1
říjen 29, 2016 05:37
Je neuvěřitelné, jak moc devalvovalo státní vyznamenání. : Myška
Devalvace nastala už když byl prezidentem Klaus, ale Zeman, jak se říká, našel zkratku. Díky tomu, že státní vyznamenání mohou obdržet lidi, kteří nemají vůbec žádné zásluhy o vlast, nezasloužili se o nic, nevynikají žádnou morální hodnotou a jedinou kvalifikací k udšlení vyznamenání je kamarádství se Zemanem...
Dá-li se soudit z místní diskuze, tak nás čeká další prezidentské volební období pod taktovkou Zemana, a mám obavu, aby se nestalo udělení státního vyznamenání z jeho rukou nakonec spíše ostudou než skutečně vyznamenáním.
říjen 29, 2016 08:32
Myško : Lenka1
tak si to tak neber. Já už jsem to zabalila dávno. Tenhle stát je rozkradená a zkorumpovaná díra sloužící jako zdroj levné pracovní síly bez šance na jakoukoli lepší budoucnost. Jsme něco jako 12.kraj v Hunger Games.

A co je horší - lid si to žádá, lid to tak chce. A těch pár rozumných hlasů na tom nic nezmění.

To, cos napsala, a v čemž ti dávám za pravdu, jen celej ten obrázek ubohosti a marnosti dokresluje. Nepřestávají mě fascinovat lidi, kteří si myslí, že se Šláfenberkem v čele by to bylo lepší a jsou ochotni se za něj rvát.

Neřeš, užívej života a měj ráda svoje blízké. To je totiž to jediné, co má na tomhle světě doopravdy smysl.
říjen 29, 2016 10:26
Mysko, : Mikin1
ja jenom ziral. Pan prezident mel hrozne krasnou rec, vzpominal Masaryka, JFK, zlocinnou komunistickou diktaturu, legionare, zahranicni mise proti islamistum ale kdyz pak prislo k vyznamenanim, tak je daval svym vernym jako Duka nebo Hulka. Ale pan Brady mel smulu, protoze se synovec bavil s Dalajlamou.
Zkratka a dobre - krasna slova, ale ciny na pobliti.
Ja ale nevidim situaci tak zle. Hodne se toho od roku 89 napravilo a demokracie v Cesku porad jeste pracuje. A ten vcerejsi zaplneny Staromak podle me ukazuje, ze si lidi tu svobodu nenechaji jen tak snadno vzit.
říjen 29, 2016 11:05
.... : Lenka1
svoboda




demokracie


říjen 29, 2016 11:38
Já zase umím Miloška: : Krakonoš

říjen 29, 2016 12:20
Medajle sem, medajle tam : *NČ*
Já jen čumim, co prosťáčků na Staromáku je ochotno podporovat, dneska už nade vší pochybnost prokázanýho lháře, Hermana. Ti troubové snad neuměj číst, jen čumět na ČT. Ale i Horáček s denní husou byli taky k zežrání.
říjen 29, 2016 13:12
Ano NČ, plnej Staromak jich byl : Mikin1
Tak to treba nebyli prostacci, ale lidi kteri nechteji s pomoci Miloska zpatky do vychodni zadnice.
To kdyz demonstrujou rudokozci, sejde se jich maximalne par set. A to jeste musi byt k mani zdarma pivo, parecky a zvlastni vlak z Ostravy - Poruby. smilies/smiley.gif
říjen 29, 2016 14:55
Ne, že bych se s tebou chtěl bavit. Zase jen výjimečně!!!!!! : *NČ*
Debilní kydy o ruský pr**li, to je to jediný, co ti zbylo ve tvý vygumovaný, uplně zbytečný, palici. Zbytečný proto, že když neobsahuje mozek, je to naprosto nepotřebná zátěž páteře.
"Argumetovat ruskou pr**lí" proti nezvratnejm faktum o prokazatelnejch lžích tvejch milců, jen proto, že ses rozhodl je milovat, to už je u tebe jen důsledek i důkaz nepřítomnosti mozku.
Ale máš recht. K čemu bys taky potřeboval mozek v pastoušce, kdesi mezi indiánama, vlkama a medvědama, žejo.
říjen 29, 2016 15:12
Mikine, piš! : Lenka1
Fakt, piš, piš, piš!!!

Mýlila jsem se, když jsem byla proti, aby tě Daniela omilostnila.

Smích prý prodlužuje život a já tady chci být hodně dlouho, tak piš.

A nepolevuj v úsilí.
říjen 29, 2016 15:27
Milošek : Lenka1
se taky poved.
říjen 29, 2016 15:28
Lenko, bez obav. Málo věcí je tak jistejch, jako ta, že nepoleví :))) : *NČ*
.
říjen 29, 2016 15:34
Panečku, to by byl prezident!!! : *deeres*


A třeba nám příště pan Kraus, nebo třeba ve stošedesátosmičce rudá fena popravdě oznámí, kolik plebsu, co nemá právo si cokoliv myslet, se bez kolotočářského vyřvávání, shromáždilo v době protestu na staromáku pod koněm.
říjen 29, 2016 17:12
Ale to vis ze jo, NČ. : Mikin1
Ale povez, kdyz jsou to vsechno "prokazatelne lzi", proc jim veri cely svet a proc jsi se ty tak rozbesnil? Mezi nami - neverit panu Bradymu a verit naopak Ovcackovi muze jen uplny dement.
Dosel me vcera mail od kamarada - byvaleho poslance. Psal ze ho uz 15 let co tu funkci nevykonava nikdo nikam nepozval, ale ted mu doslo krasne pozvani na oslavy 28.rijna od pana prezidenta a pani Zemanove.
Zeby bylo potreba narychlo zaplnit mezery v sale, protoze vetsina slusnejch lidi sla radeji na Staromak? smilies/wink.gif
říjen 29, 2016 18:18
Většina slušných llidí na Staromáku nebyla, : *deeres*
ale byla na Václaváku po celý den, nebo v Letenských sadech a také na Hradčanském náměstí. Jen pár fotekhttps://www.facebook.com/michalhrubyfoto/photos/a.1824976804447720.1073741954.1555467454731991/1824976831114384/?type=3&theater
říjen 29, 2016 18:36
deeeres, tvá rétorika je obdivuhodná a čím dál víc podobná tomu, co si pamatuju z dob dávno - a doufám navždy - minulých. : Myška
Co vytýkáš panu Schwarzenbergovi? Že usíná při nezáživných jednáních? Komu se nezavíraly nikdy oči na školení, přednášce atd. ať zvedne ruku. Poukazovat na tohle je nízké a směšné.

říjen 29, 2016 18:41
No, jestli plebs : Krakonoš
hledá koně na staromáku, měl by bejt asi skutečně zbavenej volebního práva. Ale jestli myslíš václavák, tak tam víme, kolik jich bylo: Hrstka. I se šílenou kr.., totiž paní umělkyní:
https://www.youtube.com/watch?v=dFzPdmlaXdk smilies/wink.gif
říjen 29, 2016 18:42
Mno : Lenka1
tak jsem si právě přečetla, že Dyk s bartoškou vyzývají k občanskému neklidu. Dovedu si představit tu hysterii, kdyby něco takovýho řekl Zeman.

Jsou už trapní.

Jo, a jestli nám tu "umělci" hodlají zpunktovat druhej Majdan, tak doporučuju zajet se podívat na Ukrajinu, jak to dopadá.

Deeres - herdek, zase jsi rozhodila formát.
říjen 29, 2016 19:09
Omlouvám se, : *deeres*
to byl pouze odkaz na web, nenapadlo mne, že to Kudlu rozhodí. Ovšem byly tam fotky nikoliv se šílenou Hruškovou, ale na to, jak se připomněl včerejší svátek a nemuselo se proto jít hledat koně na Staromák.
deeeres, tvá rétorika je obdivuhodná a čím dál víc podobná tomu, co si pamatuju z dob dávno - a doufám navždy - minulých
Fakt, fotka je rétorika?
Že usíná při nezáživných jednáních? Komu se nezavíraly nikdy oči na školení, přednášce atd. ať zvedne ruku.
Usíná vždy, jak prohlásil, když se kecají blbosti, ale v tom případě nechápu jeho podporu Dalajlámy.

říjen 29, 2016 19:20
Krakonosi : Mikin1
ta silena kr*** je opravdu kouzelna. I tech jejich asi tak 20 milcu. Asi nebyly zminene parecky a pivo. smilies/smiley.gif
------------------------------------
Lenko, nechci te furt opravovat, ale Ukrajinu nedokalicil nejakej Majdan, ale Putlerovi zeleni muzici. Kteri tam jeden den nejsou, druhej den jsou tam na dovolence a treti den dostavaji od Vladimira Vladimirovice medaile za chrabrost.
Treba si na ne za rok vzpomene i Milosek.
říjen 29, 2016 19:22
deeres, fotka není rétorika, ale tvé výrazy ano. : Myška
Aha, tak pan Schwarzenberg to asi sám vysvětlil, to své usínání. Usíná, když se kecají blbosti. Asi někdo kecal blbosti i na setkání s dalajlámou... Že by ses chytala takové malichernosti. Kvůli němu ale nejsme celému světu pro smích, tak jako díky panu Zemanovi. A taky nechodí na veřejnost opilý.
říjen 29, 2016 19:32
Zase to máš špatně, drs, : Krakonoš
staromák byl právě slušnejma lidma zaplněnej. Leda že by tvoje definice slušnýho člověka byla nějak zásadně vodlišná vod mojí... no, možný to je! smilies/wink.gif Každpádně "tvejch" slušnejch bylo včera k vidění pár desítek, možná někde stovek. "Mejch" slušnejch bylo nejmíň 15 tisíc, to mi udělalo radost. To nebyli žádný "vítači" ani "sluníčkáři", to byli prostě normální slušný lidi.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/216411000101029/obsah/501289-pripominka-svatku-na-staromestskem-namesti
P.S. Pýcha předchází pád a kdo si namachrovaně 2 roky před presidentskou volbou myslí, že má vítězství v kapse a může si dělat prasárny, jaký se mu zlíběj, může bejt nakonec šeredně překvapenej.
P.P.S. Ani naší nejchytřejí dřevorubkyni zjevně nejni jasnej rozdíl mezi presidentem, kterej notabene slíbil, že bude sjednocovat národ, a mezi hercem, kterej nikomu nic takovýho nesliboval. Až k vobčanskýmu neklidu vyzve president, bude možná čas připomenout si jeho vlastní slova vo možnejch způsobech vodstranění politika, kterejma se před časem zapsal nesmazatelně do dějin budování politický kultury v Český autonomní voblasti. smilies/wink.gif
říjen 29, 2016 21:38
Tvoje odhady, Krk, : *NČ*
počtu lidí, slušnejch zase podle tvejch měřítek, se dost lišej od odhadu policejního:
"Pražská policie na dotaz Zpravodajského webu Českého rozhlasu uvedla, že se na Staroměstském náměstí nacházelo zhruba pět tisíc účastníků.
„Velmi hrubý a nekvalifikovaný odhad je z naší strany čtyři až pět tisíc osob,“ uvedl mluvčí Tomáš Hulan."
Já nevim. Nebyl jsem tam a i kdybych byl, tak bych si netroufl odhadovat ani vomylem. Spíš bych teda věřil odhadu profiků. Ale oni se lidi ze zvědavosti sejdou vždycky, když se někde něco děje, kolikrát ani kloudně netušej, voco de. Taky turisti, kteří netušej.
Pro mě je spíš vypovídající údaj, že "několik stovek(!!!) se pak vydalo protestovat na Hrad". V tom s tebou souhlasim, že to už byli teda fakt jen ti tví slušní lidé. Neslušní čumilové šli po skončení show po svejch.
Nonic. Koukal sem na to v televizi asi 15 minut a tak eště přidám, zcela nezištně, jednu dobrou radu všem vám, "slušnejm lidem", podle svýho dojmu z těch 15ti minut: S Horáčkem a s Němcovou tu příští volbu teda fakt nevyhrajete.

PS: Jak dopadne Zeman za dva roky ve volbě, to bych si spíš počkal na jedinej směrodatnej průzkum, což bude volba samotná. Nějaký průzkumy zadaný na objednávku mě skutečně nezajímaj. Zatim to ovšem vidim, tak, že kdyby volba byla dneska, tak to má Zeman v kapse hned v prvnim kole. Jak to bude za dva roky, to nevim. V tom seš na tom líp než já, ty už víš.

PPS: Zeman slíbil, že bude sjednocovat národ, jak moudře připomínáš. Zatím teda slib plní. Sjednotil 10mil. lidí. Že se to zatraceně nelíbí několika tisícům tzv. "elit" (převážně darmožroutů), to je jistě pochopitelný.

Jo a ten tvuj herec možná fakt výslovně nikdy nikomu nic nesliboval, zato ovšem jaksepatří pohrdal odpadlíkama a zrádcema a byl taky správně přesvědčenej:

Za nové tvůrčí činy ve jménu socialismu a míru:
"..... pohrdáme těmi, kdo v nezkrotné pýše ješitné nadřazenosti, sobeckém zájmu nebo dokonce za mrzký peníz se kdekoli na světě - a také u nás se našla skupinka takových odpadlíků a zrádců - odtrhnou a izolují od vlastního lidu, jeho života a skutečných zájmů a s neúprosnou logikou se stávají nástrojem antihumanistických sil imperialismu a v jejich službě hlasateli rozvratu a nesvárů mezi národy.....
Jsme přesvědčeni, že příští léta budou naplněna novými tvůrčími činy spjatými se zájmy našich pracujících, s humanistickými cíli naší socialistické společnosti a s politikou její vedoucí síly - Komunistické strany Československa."

říjen 30, 2016 06:41
NČ, to jsi moc špatně vyhodnotil. Zeman národ fakt nesjednocuje. Spíš bych řekla že přesně naopak. : Myška
Těch lidí, co se stydí za to, že je naším prezidentem, je podle mého názoru, zhruba stejné množství jak po volbě.
Nevím, jak by dopadla volba prezidenta dnes, protože výsledek bude záviset na tom, kdo bude kandidovat. Ale nepochybuju o tom, že, stejně jako v diskuzi zde, bude mít hodně příznivců. To už tak populisté mívají.
říjen 30, 2016 07:40
Krakonoši : Lenka1
když už jsme u těch slušných lidí, zeptej se těch "umělců", třeba zrovna herce Bartošky, co kdysi dávno podepsal a díky čemuž byl v téměř každém komunistickém seriálu, ju?


říjen 30, 2016 07:51
Koukám, : Lenka1
že NČ jakožto nespavec mě předběh.
říjen 30, 2016 07:52
Myško : Lenka1
zajímalo by mě, koho si tedy přestavuješ místo Zemana?

Znova opakuju, že mně osobně je ukradenej, ale pokud kandidovat bude, tak ho volit budu, protože fakt nikoho lepšího nevidím. Bohužel.
říjen 30, 2016 07:54
Nevím, : Lenka1
jak už to vysvětlit. Z principu mi jaksi vadí, že určitá část lidí, která má plnou hubu demokracie, pak není ochotna respektovat výsledky voleb. Aneb volby ano, ale jen pokud dopadnou tak, jak chceme? Trochu chucpe.

Že Zeman má máslo na hlavě, je fakt. Ale že se do něj permanentně (alespoň jsem nezaznamenala nějaké delší období klidu po jeho zvolení) nasírají lidi, kteří toho másla mají na hlavě stejně a někteří ještě víc, je chucpe na druhou.

Z těchhle uměleckejch kašpárků mám akorát srandu. A studenti - aspoň je vidět, že ve školách už dávno neprobíhá výuka, ale indoktrinace. Nemám názor - stačí mi to, co mi řeknou ve škole, že si mám myslet.

Když se tahle celá šou rozjela, tak ze stránky na Wiki o Bradym ještě kapal inkoust a už všichni studenti věděli, kdo to je. Trapné.

Ti samí pak u matury nevědí, kdo to byl Jidáš Iškariotský.

Jedinej, koho je mi opravdu líto, je pan Brady sám. Asi netušil, jak ho zneužijou.


říjen 30, 2016 08:03
Myslim Lenko, že to netuší ani teďf : *NČ*
Synovec mu slíbil medajli. Místo jedný medajle si odváží medajlí a klíčů plnej kufr. Tak co by řešil?
Ještě Řád myšího kožíšku a Řád šunky zlaté? Ale kdo ví? Však ještě tady pár dnů pobude.

Myško. Tak jo. Třeba jsem těch sjednocenejch 10mil. moc špatně vyhodnotil. Ty máš zase svý vyhodnocení, jistě správný, když to mý je špatný. Tak nezbejvá, než si na rozsouzení dva roky počkat.
říjen 30, 2016 08:23
Prohlídla jsem : Lenka1
ty fotky. Ten Pi- Tchus. Mimo jiné. Které vulgární hovado psalo těm "slušným lidem" ty transparenty?

Politické mrtvoly si opět přihřívají svoji polívčičku. A univerzity velmi hrubě porušují to, že svoje akademické svobody mají výměnou za apolitičnost.

Horáček by rád na Hrad, no ale má smůlu. A Gazdíka a tu krávu Němcovou radši komentovat nebudu.

Trapnost nad trapnost.

Boha jeho.

Už chyběly jenom červený karty.



říjen 30, 2016 08:45
Tak predne: : Mikin1
na Staromaku bylo podle odhadu policie po prijezdu hokejistu z Nagana 140 000 lidi. Ted bylo namesti skoro zaplnene, ale lidi tam bylo udajne jen 5 000. To sotva.
Demokraticky zvoleny byl kdejaky hejhula. Vcetne treba Hitlera. A pokud porusuje demokraticky zvoleny papalas sve predvolebni sliby, maji demokraticky smyslejici obcane zajiste pravo pozadovat jeho odstoupeni, nebo odvolani.
A Zeman porusil prakticky vsechno co slibil.
Ze zastance EU a NATO se vyklubal rozbijec obou organizaci a ze sjednotile naroda zakerny clobrda, ktery rozdeluje narod na ty kteri jsou ochotni prehlizet i ty jeho nejvetsi cunarny (a ze jich uz bylo) a na jakousi "prazskou kavarnu" (cti chytrejsi polovinu).
Normalnimu prezidentovi by k odstoupeni stacila jedina z tech prasaren (treba ta posledni) k tomu, aby se omluvil a odebral se zpet na Vysocinu oblbovat dedky v hospode.
Ale Milosek ma podle vseho pekne hrosi kuzi.
říjen 30, 2016 08:51
Tohle je uplně dojemný, : *NČ*
jak zastánci demokracie vždycky začnou vyžadovat nedemokratický postupy, když nejni zrovna po jejich.
Referendum o odvolávání politiků, který navrhuje Okamura a který Zeman schvaluje, je přece podle "demokratů" nedemokratický. Nebo teď momentálně zrovna nejni? Nebo nejni, jen když jde o koryta? V tom už se má moudrá hlava přestává orientovat.
Proč teda referendum neprotlačej parlamentem (mají většinu) a nenechaj "lid" demokraticky rozhodnout o nenáviděnym prezidentovi?
Nebo o vystoupení z EU a NATO. Nebo o muslimách.
Jestli ono to nebude v tom, že vědí, jak by dopadlo.
říjen 30, 2016 09:15
Lenko1 (odpověď na tvúj komentář - otázku položenou dnes v 7:54), prezidentem by měl být člověk, : Myška
jehož morální profil je čistý. Měl by být nadstranický. Měl by to být člověk, co něco dokázal, nejlépe již známý ve světě... Jestli potřebuješ jméno, tak např. prof. Ing. Jiří Drahoš, DrSc., dr. h. c., současný předseda Akademie věd. Nevím, jestli by uvažoval o kandidatuře, jestli by o prezidentský post vůbec stál, jestli by se chtěl umazat politikou...


říjen 30, 2016 10:32
No jasně, NČ, : Lenka1
o tom celou dobu mluvím. Referendum je nedemokratický, zatímco puč ano.

A neočekávám, že dostanu nějaké rozumné vysvětlení toho, proč ti "aslušná a chytřejší" lidé mají potřebu Zemana sprostě urážet.
říjen 30, 2016 10:41
oprava: : Lenka1
"slušní"
říjen 30, 2016 10:45
Lenko1, jen si vzpomeň, jak jste vy, příznivci a voliči pana Zemana, uráželi pana Schwarzenberga tady. : Myška
Tehdy jsi pro urážky měla pochopení a teď ne?
říjen 30, 2016 10:48
Tak jo, sni si díl svůj sen. : Krakonoš
Sni si vo tom, že na náměstí byly 4 tisíce, řekl to přece Hulan a ten se nemejlí. (Abys nemusel pracně namáhat Kozlem zpomalenej mozek, dám ti malou nápovědu: 100x100 lidí zhruba ve čtverci je 10 000 lidí. No a když se podíváš ke koncí tý reportáže ČT, dal jsem ten vodkaz právě kvůli tomu, máš tam záběry z vejšky, můžeš si to spočítat. Ale fakt je, že televize lže, vono to je nejspíš zmanipulovaný.....)
Sni si vo tom, že Milouše chce na hradě 10 mil. lidí a že proti němu je jenom nějaká ta kavárna".
Realita je taková, že leda prd. Petici vo vystoupení republiky z EU podepsalo ubohejch 70k. Volby vyhraje koblihář, ten ti žádný referendum vo EU fakt dělat nebude, proč by hryzal do pazoury, která ho živí? Tomio nemá nikdy šanci spolu s bolševikama voslovit nějakou podstatnější část lidí, tak zdegenerovaný ještě nejsme.
Takže si můžeš snít a snít, až se probudíš, tak si třeba... dej Kozla. smilies/wink.gif

P.S.:Leničko, ani vy nerespektujete výsledky voleb - ve všech ústavních institucích včetně Hradu seděj většinově lidi a strany, který mají v programu naše členství v EU. Takže si ty výčitky nech na koledu. A dnes se významná část společnosti snaží ústavním činitelům jenom připomenout, že neplněj to, co ve svejch volbách slíbili, totiž že budou hájit svobodu a nezávislost tohodle státu. Vobdivovatelů Čínskýho komunismu fakt nejni v týhle zemi většina a už vůbec ne lidí, který toužej po tom bejt další Činskou autonomní voblastí. Je vás jenom hrstka a naši politici by to měli respektovat, jinak půjdou vod válu - a třeba i nedemokraticky. Tak to v dějinách zemí vždycky bylo a bude.

A teď se jdu ještě juknout na Novinky, jak se tam ta rudá pakáž svíjí v křečích a rudě kliká a kliká. Letošní výročí vzniku republiky se mi moc líbí a já a moji přátelé jsme to skvěle voslavili. Tož - čest! smilies/grin.gif
říjen 30, 2016 10:53
Nebudu se s tebou dohadovat o počtu lidí na Staromáku : *NČ*
Olíznul jsem neofic. odhad z ofic. zdroje. Když tvrdíš, že 100 x 100 = 10. 000, tak to tak snad teda bude. Mý sny se vyšší matematikou nezaobírají. Ani Miloušem na Hradě se mý sny nezaobírají, to už i proto, že žádnýho Milouše neznám.
Peticí o EU se oháníš hloupoučce. Jestli pro tebe maj petice nějakou vypovídací hodnotu, tak pro mě ne. Nevim, koho vůbec baví je vyhlašovat ani pak podepisovat. I když bych samozřejmě v referendu hlasoval pro vylezení z EU, tak by mě ani nenapadlo, shánět se po nějaký nic neřešící petici.
V předpokladu vyhranejch voleb koblihářem (zřejmě myslíš Babiše) jsme celkem ve shodě. Ve svejch snech ho nemám, koblihy nežeru, mám radši vovar.

Jinak vovšem je pro tvý, rádoby ironický, rádoby urážející, rádoby přezíravý, blafy už naprosto příznačný, že reaguješ vždycky jen na věci okrajový a jak čert kříži se vyhejbáš reakcim na věci podstatný, který se ti nehoděj do krámu. V tom je ta vaše trojice (jukón, bb, krk) nepřekonatelná.

PS: O mýho kozla se nestarej, nic ti po něm nejni. I kdybych jich měl v hlavě deset, tak na tvý hloupý blafy o obdivovatelích čínskýho komunizmu furt ještě stačim (akorát se mi už nebude chtít, kazit si tebou chuť). A i když se mi bude motat palice našrot, tak se z toho, na rozdíl od tebe, do rána vyspim.
říjen 30, 2016 15:02
Myško : Lenka1
tak koho - řekni konkrétní jméno.

Mám pochopení pro ty, který si na nic nehrajou. Já se taky nesnažím předstírat, že jsem "distingovaná dáma". Moje plusy jsou někde jinde.

Vadí mi, ne doslova mě sere tak pokrytecká faleš, která z pravdoláskařů přimo stříká.

Hrajou si na svatý, ale přitom mají naprosto stejnou úroveň jako příznivci Zemana.

Ne, zpět, vlastně ještě horší - tahle verbež v čele se Šláfenbergem v čele se nám sem snaží natahat co nejvíc muslimských čmoudů.
říjen 30, 2016 19:05
Krakonošku : Lenka1
ty sis snad všimnul, že já někde vyzývám k občanskému neklidu? Současné strany v parlamentu jsem nevolila, jsem si vědoma toho, že holt většina lidí jsou tupé ovce a chtějí blbě skončit a hodlám se podle toho do budoucna zařídit.

Sice z toho nejsem dvakrát nadšená, ale to je prostě demokracie. Osobně nevím, proč je to považováno za nejlepší formu společenského uspořádání, když je to na hovno v okamžiku, kdy si politici uvědomí, že si lidi můžou koupit za jejich vlastní peníze, nenesou žádnou odpovědnost a debil s třema třídama základky má stejný hlas jako každý jiný, ale to je fuk.

Demokracie je, když dva vlci a jehně hlasujou o tom, co bude k večeři. Když to lidem připadá fajn, dobrá. Jejich věc.

Takže jsi zase mimo.
říjen 30, 2016 19:15
Kromě : Lenka1
toho jsi tak nějak elegantně přešel fakt, že za morální autority se staví lidi, kteří podepsali Antichartu.

Hrdinové.
říjen 30, 2016 19:26
Přitom : Lenka1
kdyby sem přitáhnul Číňan, tak tihle "umělci" budou první, kdo se natře na žluto.
říjen 30, 2016 19:28
Krasne jsi to napsal, Krakonosi !!! : Mikin1
Na tenhle tyden rudokozci, kremlohujeri a nepratele svobody vubec jen tak nezapomenou.
A jeste neni vsemu konec, pan Brady navstivil rodne mesto a zitra jede do Brna. smilies/smiley.gif
http://jihlava.idnes.cz/rodak-jiri-brady-v-novem-meste-na-morave-fc7-/jihlava-zpravy.aspx?c=A161030_180353_jihlava-zpravy_fka
říjen 30, 2016 19:43
Ešče by mē zajimalo : Mikin1
s cim prijde pan Forejt. Zatim se vsem otazkam ohledne svych telefonickych hovoru s panem Brady i s jeho manzelkou uporne vyhybal. Zepry to vysvetli az po udeleni vyznamenani.
Ale presne v te chvili uprchl tenhle Zemanuv urednik na dovolenou. smilies/shocked.gif
říjen 30, 2016 19:58
O čem se s těma dvěma prosťáčkama chceš vůbec bavit, Lenko? : *NČ*
Vždyť oni tu svou radost myslej fakt upřímně. A nad sbírkou klíčů dědečka hříbečka ryčej nadšením.
Nějakou bolševickou Antichartou jim jejich rozkoš nemůžeš zkazit.
Tihle ubožáci jsou fakt už jen k chechotu.

říjen 30, 2016 20:03
Jak : Lenka1
vidím, odpovědi se nedočkám. Ale to se pak s váma žádná smysluplná diskuze vést nedá, pánové Mikine a Krakonoši.

Ono to musí dát dost fušku, když bojovníci proti totalitě mají zároveň na triku souhlas s totalitou, co?

Jak to jenom zdůvodnit - vždyť oni ti umělci jsou vlastně taky rudá pakáž a bolševická chátra - doufám, že jsem opsala váš slovník bez chyby.

To je na palici.


říjen 30, 2016 20:52
Myško : Lenka1
to jméno jsem přehlídla, takže až teď - toho člověka neznám, takže nemůžu soudit, ale sama jsi vystihla podstatu problému - že člověk s opravdovým morálním kreditem do politiky nepůjde.

Takže ti zbývá z toho panoptika zrůdiček vybrat toho, co bude škodit nejmíň a nebude to debil - což bohužel splňuje akorát Zeman.

Anebo se na to úplně vykašlat.
říjen 30, 2016 21:01
Výstižný komentář : Lenka1
k současné situaci zde:

k současné situaci zde


říjen 30, 2016 21:51
Dopr... : Lenka1
říjen 30, 2016 21:51
Lenko1, ty už víš, KDO bude kandidovat na prezidenta?? : Myška
Pokud nejsi jasnovidka, a to podle všeho nejsi, tak ne. Tak jak můžeš vědět, že "...ti zbývá z toho panoptika zrůdiček vybrat toho, co bude škodit nejmíň a nebude to debil - což bohužel splňuje akorát Zeman." Přece nevíš, jestli se neobjeví někdo, kdo bude přijatelnější pro větší část národa než Zeman. Já mám i přes tvé ujišťování, že jsi Zemana volila jako menší zlo (což je samo o sobě blbost, protože jsi ve skutečnosti volila to horší z nabídky, co škodí velmi a sice to není debil, ale přinejmenším ožrala a populista, který nás táhne směrem na východ k Rusku a k Číně), pocit, že to tak není, a že je pro tebe optimálním kandidátem. Usuzuji tak z toho, jak se vyjadřuješ o jeho protikandidátovi, panu Schwarzenbergovi.
říjen 30, 2016 23:16
Sakra, : Mikin1
nakonec se od rudohnedejch dozvime, ze Ovcacek mluvi pravdu a ze antichartu podepsali krome tech lidi na Staromaku i letecti dispeceri, dnesni studenti a Havel. smilies/grin.gif
říjen 30, 2016 23:25
Koukam, ze ostuda roste geometrickou radou. : Mikin1
říjen 30, 2016 23:55
nikoliv : polárka
Na Staroměstském náměstí byl 28.10. od 18.30 hodin najatý komparz za 100 kč na hodinu!.
říjen 31, 2016 05:26
Jo polárko, a když ses probudila, tak jsi měla ruku v nočníku, ne? : Myška
To sis vymyslela, nebo můžeš uvést zdroj informace?
říjen 31, 2016 07:40
Za stovku bych nešel. : *NČ*
Ale kdyby Horáček přitlačil na 500, to už by bylo jiný kafe.
říjen 31, 2016 08:02
Jestliže ke konstatování nepopiratelnýho: Bartoška - Anticharta : *NČ*
dojde reakce "říjen 30, 2016 23:25", pak už není namístě mluvit o pisateli mdlého rozumu. To už je diagnóza:

Psychopatie:
Jedná se o poruchu osobnosti. Nejedná se přímo o psychické onemocnění, ale o trvalou povahovou odchylku. Psychopat je člověk, který není nemocen, ale není zdráv. Osobnost psychopata postrádá vyváženost a harmonii. Psychopaté jsou pro své okolí nepříjemní a těžko se s nimi vychází. Mnozí jsou schopni přátelsky a srdečně hovořit a za dvacet minut po rozhovoru je vše jinak.

Paranoidní porucha:
... Neplatí pro ně žádné logické vysvětlování ze strany jiných. Jsou přesvědčeni o své pravdě a každý, kdo se jim snaží jejich přesvědčení vyvrátit, se stává jejich nepřítelem....


říjen 31, 2016 08:08
Myško, : Sidon
Jo polárko, a když ses probudila, tak jsi měla ruku v nočníku, ne? : Myška
To sis vymyslela, nebo můžeš uvést zdroj informace?



ty ale zaručeně víš, že to tak nebylo, a proto to můžeš dokázat, že? A kam si strkáš v noci ruce, je nám šumafuk.
říjen 31, 2016 08:24
Myško : Lenka1
cit:

Já mám i přes tvé ujišťování, že jsi Zemana volila jako menší zlo (což je samo o sobě blbost, protože jsi ve skutečnosti volila to horší z nabídky, co škodí velmi a sice to není debil, ale přinejmenším ožrala a populista, který nás táhne směrem na východ k Rusku a k Číně), pocit, že to tak není, a že je pro tebe optimálním kandidátem.

Věc názoru - opačným směrem vidím jeho protikandidáta jako člena Bilderbergu, který dělá vše proto, aby tuto zemi definitivně zničil (loutkaři z Bruselu a Fašingtonu). Podporuje všemi silami a způsoby muslimskou invazi do Evropy a do naší země. Jeho postoj ke Kosovu už komentovat nebudu.

Zeman optimálním kandidátem není a závidím ti tvůj optimismus ohledně příštích kandidátů. Ono se sice říká, že naděje umírá poslední, ale taky že člověk by měl stát oběma nohama pevně na zemi.

Mám na tebe poslední otázku. Můžeš mi vysvětlit ten rozpor mezi tím, že na jednu stranu jsi proti muslimské invazi a na druhou stranu stojíš za člověkem, který ji podporuje a protlačuje?
říjen 31, 2016 08:28
NČ : Lenka1
ale tak to víme. Loni napsala Eva, že je blázen. Sice jsem si říkala, že přece nejde někoho diagnostikovat po netu, ale čím víc ho čtu, tím víc jí dávám za pravdu.
říjen 31, 2016 08:32
Sidone, že se něco nestalo, se dost těžko dokazuje, dokládá. : Myška
Ale pro to, že se něco stalo, událo, důkazy bývají. Tak snad polárka prozradí, z jakého zdroje čerpala.
říjen 31, 2016 08:38
Mysko, : Mikin1
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
říjen 31, 2016 09:20
Ále, zdroje jsou! To už říkal Špidla. : *NČ*
Jestli nějakej pomatenec považuje zloděje Švarcenberga za důvěryhodnou osobu, tak potěškoště.
Ke svejm zlodějnám z let devadesátých se kníže přímo výslovně přihlásilo, dokonce se s nima veřejně vytahovalo. Důkazy jsou možná i dneska dohledatelný, nevim. Z internetu mizí už kdeco. Mně docela stačí, že to vim já a hlupákum to nemám zapotřebí dokazovat.
říjen 31, 2016 09:27
Lenko1, začnu od konce, tím rozporem. I pro mě je to rozpor, protože se nemohu ztotožnit s ani jednou skupinou. : Myška
Podle mě je chyba, že ty subjekty, které vystupují radikálně proti muslimům, jsou zároveň orientovány na Rusko a na rozpad EU. Rusko jako takové není protimuslimské, část obyvatel Ruska (ne zrovna malá) vyznává islám. Putinovi by také velmi vyhovovala destabilizace Evropy, protože se netají obdivem k SSSR a jeho vůdcům, a rád by rozšířil sféru svého vlivu alespoň na stejné území jako SSSR, tedy do celého tehdejšího východního bloku.
Muslimy v Evropě není možné řešit na úrovni jednotlivých států, protože hranice nejsou zdi, a nelze je neprodyšně uzavřít a bránit. Rozhodně ne dlouhodobě. O tom o všem jsme si tu psali mnohokrát.
Myšlenka EU není špatná, ale je špatně prováděná, a EU by potřebovala reformu. A jiné lidi ve vedení, lidi, co mají v hlavách mozek a nepodceňují problém s muslimy a plíživou islamizaci.
U nás je to ale jen černá nebo bílá (i jinde v Evropě). A tyto dvě strany, dva proudy, se nesmiřitelně řežou navzájem. A přitom, aniž si to mnozí uvědomují, stojíme na prahu konce světa tak jak ho známe, tak jak tu byl po staletí. Protože pokud to takhle půjde dál, postupně islám spolkne celý svět. Neumím říct v jakém časovém horizontu, ale pokud se tomu nepostavíme, tak to neskončí dřív, než Evropu islám neovládne.


říjen 31, 2016 09:28
Lenko1, k prezidentovi - : Myška
respektuji tvůj názor na pana Schwarzenberga, já si též nemyslím o panu Zemanovi nic hezkého. Ale nesedí mi posměšné komolení jmen.
říjen 31, 2016 09:39
Jasan Lenko, že to už víme. : *NČ*
Eva to tehdá popsala dokonale.
Jen je třeba si to občas připomenout v momentě, kdy by někoho napadla ta hloupost, bavit se s tou hříčkou přírody, jako s normálnim člověkem.
říjen 31, 2016 09:40
Dneska je zase všude samá sranda : *NČ*
Teď jsem si přečetl, že europoslanec Zahradil nazval Herrmana rychlokvašenou buddhistickou reinkarnací Havla.
Dost dobrý. Kam na to ti lidi choděj?
říjen 31, 2016 09:58
Kolik asi Staromáků by Horáček zaplnil, : *NČ*
kdyby Zeman osvobodil otcovraha jen proto, že by to byl synek jeho kumpánky?
říjen 31, 2016 11:11
No,Myško : Lenka1
takže se shodneme na tom, že skutečné řešení je utopie. Dneska. Ono sice je a pokud lidi nebudou ochotni spáchat na povel sebevraždu, tak na něj dojde.

A já doufám, že se tak stane.

K tmu komolení - ze svých osobních důvodů knížetem opovrhuju, a proto mu jméno schválně komolím. Je to taková součást mého postoje k němu.
říjen 31, 2016 11:25
Lenko, ptáš se: : Krakonoš
Můžeš mi vysvětlit ten rozpor mezi tím, že na jednu stranu jsi proti muslimské invazi a na druhou stranu stojíš za člověkem, který ji podporuje a protlačuje?

Tipl bych si, že ze stejnejch důvodů, z jakejch vy stojíte za člověkem, kterej vyznamenal nejvyšším státním vyznamenáním arcibiskupa Duku, ačkoli vy církev nesnášíte a přejete si její zánik. Stojíte za člověkem, kterej podporuje EU a vyznamenal nejvyšším státním vyznamenáním Güntera Verheugena, přestože vy EU nenávidíte, chcete z ní vystoupit a přejete si její rozpad.
Myška aspoň vo světě skutečně přemejšlí, což se nedá říct vo binárním kódu, kterej bliká ve vašich hlavách. Proto tady máváte antichartou, aniž byste se vůbec namáhali přemejšlet vo tom, co to anticharta byla, kdo, kdy a proč ji podepsal. Přitom samotnou Chartu 77 máte samozřejmě u p*** a "chartista" pro vás ještě nedávno bylo sprostý slovo, ale teď se to hodí, protože můžete udělat svoje školkovský "fůůůůj, bartoškáááá!" Hele, a co ten Nohavica - je to teda svině, nebo ne, co vy na to? Asi podle toho, jak se vám to zrovna bude hodit, žejo?
Zbytečná diskuse s váma.

říjen 31, 2016 11:44
Lenko1, a nejen k němu, že? : Myška
Tím, že někomu zkomolíš jméno, si nějak pomůžeš, ulevíš, nebo co vlastně?
říjen 31, 2016 11:45
Jo a na vodpověď, : Krakonoš
co se vám tak líbí na Putinovi, když ten islám podporuje, už čekám taky nějakej ten pátek. smilies/wink.gif
http://www.stop-multikulti.cz/rusko-a-islam/
http://www.ivcrn.cz/islam-a-rusko/
Nejni v tom nějakej r o z p o r ?
říjen 31, 2016 11:59
Od zvlastniho zpravodaje Kudlanky: : Mikin1
vcera vecer zavital do Brna pan Jiri Brady. Dnes dopoledne prevzal na hrade Spilberku od primatora plaketu a zucastnil se tiskove konference. Muzete ji videt dnes vecer na zpravach ČT.
Zvlastni zpravodaj Kudlanky Mikin se zrovna nachazel v Brne, pohovoril s prislusniky ochranky a setkal se s panem Brady osobne.
Rekl panu Brady ze ho zdravi coby krajan z Yukonu. Pan Brady se zdal byt potesen a rekl, ze tak daleko na sever se jeste nedostal. Na otazku jak se mu v Brne a vubec v Cesku libi odpovedel, ze hrozne moc a ze je velice rad, ze prijel. Na to vas zvlastni zpravodaj odpovedel, ze my jsme radi taky a ze to bylo fajn.
Pote si oba Cechokanadane potrasli pravicemi, Mikin mu polozil pratelsky ruku na rameno a pan Brady nasedl do auta a odejel.
----------------------------------------
Fotku zkusim poslat Daniele. Treba ji sem hodi.
říjen 31, 2016 12:39
Hm. Vidím, že odpovědi na jednoduchou otázku se zde nedočkám :( : *NČ*
Kolik asi Staromáků by Horáček zaplnil, kdyby Zeman osvobodil otcovraha jen proto, že by to byl synek jeho kumpánky?

říjen 31, 2016 12:41
"... co to anticharta byla, kdo, kdy a proč ji podepsal..." : *NČ*
Tak tohle už je pod úrovní debílka ze 3.třídy ZDŠ. To už se fakt vyrovná jukónu.

Pamatuju památnou větu Cimrmanovu: "můžete i podlézt, ale pak se zase narovnejte". Jo, dobrý.
Jenom ten Cimrman nějak zapomněl dodat: "ale když už podlezete, pak už NIKDY nepoučujte druhý o tom, co je morálka a čest".

Sám osobně nikomu nevyčítám, že podepsal něco, co bylo na věčný časy a nikdy jinak. Naopak, jsem rád!
Kdyby nepodepsali, nikdy bysme se nedočkali těch skvělejch filmů, jako Jáchyme, hoď ho, Kulový blesk, Marečku, Vrchní prchni, Rozpuštěný, Jára ležící, ... Je bezva, že filmy vznikly, protože to je skutečně zlatej poklad kinematografie, a dík za ně! Budou bavit ještě určitě i příští generace, i když určitý fóry už naši vnuci nepochopěj (přenášení uhlí ze sklepů, půdička kde si mi to bude věšet, nafukovací balóny jako airbagy, n.p. Katóda Holomóc......). Jo, bezva a skvělý!!!!

Tak už mám jen vzkaz pro "umělce":
UMĚLCI, když podlezete, nevadí, ale pak už NIKDY nekázejte o morálce a cti!!!! That´s Alllllllllllllllllllll!
říjen 31, 2016 13:12
Nechci te NČ prilis rozbesnit, : Mikin1
protoze urazek jsi zde ze sebe vysypal uz dost, ale vsechny dobre filmy natocene za te vasi diktatury nebyly natocene diky vam, ale vam navzdory.
Staci precist treba nejaky rozhovor se Zdenkem Sverakem o tom, jak se cenzorovi schvalne predhodila nejaka antikomunisticka narazka jen proto, aby mel co zakazat a aby si nevsiml toho nejlepsiho. Lidi se vam diky tomu pak smali jeste vic. smilies/smiley.gif
Jeste, ze uz je ta zla doba za nami.
říjen 31, 2016 13:37
Ty mi, blbečku, můžeš akorát tak ****** ** el. : *NČ*
.
říjen 31, 2016 13:45
Krakonoši : Lenka1
umíš číst?

Jasně jsem napsala, že nejsem fanynka Zemana. Že má máslo na hlavě, ale že je na blití fakt, že se do něj neustále navážejí lidi, kteří jsou na tom úplně stejně a někteří ještě hůř. Kteří si hrajou na morální autority, ale jde jim jen - překvapivě, jako vždy, že - o vlastní prospěch.

A zmanipulované masy jim to žerou.

Tvůj výblitek ukazuje na to, že nejsi toto schopen rozumově obhájit a tak zase kolem sebe kopeš a pliveš. Jo, Myška - na rozdíl od tebe - aspoň řekne, že se neztotožňuje ani s jednou skupinou. Ona se zastává Švarcenberka, protože má proto svoje důvody. Stejně jako já v současné ubohosti Zemana, protože mám taky svoje důvody.

Ty ne. Ty jsi jeden z toho davu.

Takže se uklidni.

Pokud na mě ještě někdy hodláš reagovat, tak mi laskavě nepodsouvej to, co jsem neřekla a reaguj na to, co píšu.



říjen 31, 2016 14:57
NČ : Lenka1
tak nějak.

Dokázala bych pochopit, kdyby podepsali ze strachu. Znám lidi,kteří podepsali vynucený souhlas ke spolupráci s StB, protože prostě jednoho dne za nimi přišli do práce a řekli jim, že když nepodepíšou, tak "ale vy máte roztomilou manželku a malého syna, že pane XY. A chcete je ještě někdy vidět? A určitě nechcete, aby se jim něco stalo, že ne?"

Tak podepsali. Přísahali, že nikdy nikoho neudali, že si hlášení prostě vymýšleli.

A tihle lidi se za to dodnes stydí, berou to jako svoje osobní selhání.

Naproti tomu prodejný komediantský děvky podepsaly proto, aby se nemusely živit prací a teď mají tu drzost kázat o morálce. To není osobní selhání slušného člověka, to je vada charakteru. Poněkud názorněji nám to předvádí např. pan Donutil.

Není divu, že se jich Mikin s Krakonošem zastávají. Svůj k svému.



říjen 31, 2016 15:05
Tak nějak : *NČ*
Za svý idoly, vzory inteligence a charakteru, odsuzovače český malosti, Bartošku, Menzela a spol. budou bojovat do zemdlení.
říjen 31, 2016 16:31
Narozdíl vod tebe : Krakonoš
jsem klidnej. A ty si klidně dál hýkej se svým davem. smilies/cool.gif
říjen 31, 2016 17:55
... : Mikin1
Podpis anticharty byla zbabelost a lidske selhani. Umelci byli v nejhorsi situaci, protoze narozdil od nedostatkovych delniku mohli prijit o praci.
Sranda ovsem je, ze o anticharte nejvic krici zrovna ti co ji podepsali i kdyz vubec nemuseli, anebo ti kteri byli v te dobe jeste na houbach.
A kterym se pri vysloveni jmen jednotlivych chartistu vcetne Vaclava Havla objevuje pena u huby.
říjen 31, 2016 18:36
Ty seš klidnej furt. Klidně si *ereš do do huby i z huby, do bot, : *NČ*
smrdíš na dálku, ale seš klidnej.
říjen 31, 2016 19:00
MYSKO : polárka
ceska nezacisla televize plus responze na PL
Je mi jasne ze davas prednost naprosto pravdivemu e-dnesu
říjen 31, 2016 19:03
To višžejo, : Krakonoš
jenom se předveď, co všecko v tobě je. smilies/grin.gif
říjen 31, 2016 19:14
polárko - mývalo, PL a jakási nezávislá televize jsou jistě zcela důvěryhodné zdroje. :-) : Myška
Psali a vysílali taky to, kdo ty prachy vyplácel?
Na e-dnesu to totiž nepsali... smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif


říjen 31, 2016 19:55
Mysko, : Mikin1
to bude neco na zpusob cervenych karet rozdavanych americkou ambasadou, zkazek o vrazich z volstrytu nebo agentech CIA pod posteli.
Me nejvic zaujala ta cena. Za 100 korun na hodinu - neber to. smilies/grin.gif
říjen 31, 2016 20:19
Mikine, : Myška
taky bych řekla.
říjen 31, 2016 20:22
Rozumný pán : Sidon
listopad 01, 2016 01:09
Mysko : polárka
pochpitelne ti neberu tvoji oblibenou cetbu, ale co se tak podivat na celkovou situaci z jine strany? Myslim, ze tohle delaji lidi kteri chteji vedet neco vyvazeneho o situaci. Ale ty se ani nepodivas a je to spatne a neverohodne. At zije ceska demokracie!
listopad 01, 2016 02:27
Myško, : Sidon
možná se mýlím, ale zdálo se mi, že jsi veheměntně proti přijímání "různých" immigrantů z Asie a Afriky, jenže jsi, mimo jiné, taky na straně lidí, kteří právě tohle schvalují a prosazují. Na Zemana jsi naštvaná, přestože jeho postoj k uprchlíkům je podobný, jako ten tvůj, Černohorce však upřednostňuješ, přestože prohlašuje a koná věci proti tvému názoru. Připadá mi to trošku jako Dr.Jekyll a Mr.Hyde. ???????

Některé věci jsou podstatné, některé jsou podružné, člověk by si měl víc všímat těch podstatných, než těch podružných.

smilies/shocked.gif
listopad 01, 2016 05:39
polárko - mývalo, je od tebe úžasně laskavé, že mi nebereš moji četbu :-) : Myška
Možná bys ale mohla odpovědět na moji otázku. Pořád nevím, kdo podle tebe a tebou zmíněných médií, tedy PL a jakési nezávislé televize, vyplácel ty prachy.
listopad 01, 2016 08:44
Sidone, : Myška
viz. můj příspěvek včera v 9:28.
listopad 01, 2016 08:48
stejne mi nebudes verit ale to je jedno : polárka
Jako vsechno co je proti Zemanovi a pro uprchliky za tim stoji americka ambasada a Sorosovy fondy. Stojis na strane lidi co chteji znicit republiku. Blahopreju.
listopad 01, 2016 13:12
Polárko, máš pravdu, vůbec ti nevěřím. Už úplně vidím, jak tam někde bokem stojí někdo s příruční pokladnou a vyplácí lidem prachy. : Myška
Stovku na hodinu? Jak ověřovali, že dotyční opravdu byli na Staromáku a jak dlouho tam byli? Myslím, že to je jen takové fantazírování...

Stojím na té straně, která nechce nazpátek do náruče Moskvy, kam nás ten tvůj skvělý Zeman táhne. Ty bys to zrovna měla chápat, když jsi emigrovala...
listopad 01, 2016 13:48
Hm. Vidím, že odpovědi na jednoduchou otázku se zde nedočkám :( : *NČ*
Kolik asi Staromáků by Horáček zaplnil, kdyby Zeman osvobodil otcovraha jen proto, že by to byl synek jeho kumpánky?

listopad 01, 2016 18:36
bohuzel Mysko : polárka
stojis na strane ktera dela vsechno proto aby byla treti svetova valka. Aby nas zaplavily miliony muslimu. Aby se z nas stalo druhe Nemecko, Svedsko ci Norsko.Ano, emigrovala jsem ale nezblbla. Nemuzes porovnavat situaci tehdy a ted. Clovek se nekdy musi probudit a videt situaci jaka je v soucasne dobe a nelpet na tom co bylo pred ctyriceti lety.
listopad 02, 2016 11:40
NC : polárka
nevim od koho cekas odpovedsmilies/sad.gif Za mne si myslim, ze by ho zlyncovali. Ale humanistovi Havlovi tezko co vycitat, takze vsichni drzeli hubu a zpivali choraly o svatem a dobrotivem Vsskovi.
listopad 02, 2016 11:46
polárko, mám výhrady k tvému "Ano, emigrovala jsem ale nezblbla". : Myška
já to vidím opačně než ty. Je zbytečné, abych to tu znovu a znovu psala. A abych znovu a znovu vysvětlovala své názory. Jistě sis je přečetla v této i jiných diskuzích.
Nech si svoji pravdu a svoje děsy. Nakonec ty na Yukonu můžeš být klidná i kdyby v Evropě lítaly atomovky.
listopad 02, 2016 11:59
... : polárka
ne nemohu byt klidna. Tentokrat to odneseme vsichni. Ale ty mmas na ocich nejake divne ruzove bryle. Mozna jsi proto stastnejsi. Tak jo, hlavne je nesundavej. Svetlo boli.

listopad 02, 2016 12:49
Já myslim, že je to jasný. : Krakonoš
Koukal jsem znovu na ty záběry ze staromáku. Natuty v tom má prsty USA ambasáda a CIA - ty lidi měli svíčky! Kde by vzali tolik svíček? V době, kdy nemaj ani na žrádlo, budou kupovat nějaký svíčky proti Zemanovi, to určitě! A navíc ty svíčky byly všecky stejný. A když se na ty svíčky člověk podivá na hodně zpomaleným záznamu, uvidí, že to je typ svíčky, která se vůbec v Evropě nevyrábí - dovoz z USA. A je to venku! Pražskej Majdan začal! A Ovčáček se může ubečet a nikdo ho neslyší...

P.S. NČ, tobě někdo zavraždil tátu, nebo na co se to furt vyptáváš?
listopad 03, 2016 02:07
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]