O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDE BYDLET A KDY? PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 srpen 2016
Přejít na obsah
KDE BYDLET A KDY?
Strana 2

 

 

 

 

 

      Sama jsem byla takovou asi čtyři roky… Tedy – téměř. V době, kdy jsem žila na okraji malého městečka, v pronajatém nedostavěném domku kus za Prahou. Byl „víceméně“ hotový, bydlet se tam už dalo. Nebyly sice uvnitř hotové podlahy, vymalováno, nebylo ještě topení. Zahrada - rumiště-oraniště-bludiště. Ale byla jsem s dětmi venku, na čistém nepanelákovém vzduchu.  

 

Půl roku mi trvalo, než jsem našla pár kamarádek – daly by se opravdu spočítat na prstech jedné ruky. Denní program byl jednoduchý – Robert to měl dva kilometry pěšky do školy, Lenka a já na vlak. Ona směrem jedním na střední, já druhým do práce do Prahy.  Nebylo to jednoduché, ale když jsme se po čtyřech letech vraceli domů na Jižní Město (mezitím jsem byt pronajala), byli děti zdravé. Dveře venkova jsme za sebou zabouchli docela rádi.

 

Užili jsme si. Nechali jsme tam dokončený dům, pěknou zahradu se skleníkem, terasou… Bylo nám tam fajn, ale bylo toho dost. V té době se Lenka už vracívala ze školy a následného tréninku někdy i kolem půlnoci. Robert jezdil do kroužků také do Prahy, dokonce na druhý konec Prahy, takže situace začala být neúnosná. Takže tak…

 

 

 


 

 

 

Rozhodně nemůžu porovnávat, kde je to "lepší". Jedině to, co konkrétnímu člověku více vyhovuje. Blbé jen je, když se zjistí, že v páru každému vyhovuje něco jiného. Čehož jsem tam byla několikrát svědkem. Vůbec nejhorší je, když je celá rodina rozlítaná a sejdou se jen na pár hodin o víkendu. A nevyhovuje jim to.

 

 

Máte nějaké osobní zkušenosti?

Líbilo by se vám bydlet jinde, než bydlíte?

A kde a proč? A proč to nejde?

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Jo, já bych věděla, jenže člověk si může vyskakovat jenom tak vysoko, jak doskočí.
V typickém paneláku jsem nikdy nebydlela a ani bych nechtěla, i kdyby to znamenalo návrat do Prahy.
A vnitřní Praha, to už teď není to město, které jsem znala , po kterém se mně stýská a kam bych se chtěla vrátit. Jděte se projít na Václavák, po večerním představení v kině, nebo divadle! Projeďte se noční tramvají! Zkuste si na Holešovickém nádraží počkat na vlak do Ústí nad Labem ve 23.40hod!
Pokud vás jenom okradou, můžete mluvit o štěstí.
srpen 30, 2016 18:57
... : Sandra
Já jsem městský typ. Čas od času mě tu všechno štve a představuji si, že bychom všechno bouchli a odstěhovali se někam na venkov, kde bychom chovali kozy, ovce, koníky... ale pak si uvědomím, o co všechno bych přišla. Kamarádi po ruce, kulturního vyžití, že by to člověk mohl přehrabávat vidlema, obchod na každém rohu...ale spolu se spoustou zvířat bychom také nemohli být každý víkend v trapu,o prázdninách ani nemluvě. Tak mě to zase rychle pustí.
Nicméně u představy toho skvělého vesnického života mě dost drží facebooková stránka Karolina: život, na který metr nestačí. Tam vždycky zjistím, jak je na tom venkově vlastně veselo:-)
srpen 30, 2016 21:24
Díky, nesmírný díky, Sandro, za ten odkaz... : d@niela
Našla sem, otevřela, zkejsla u toho a řehtám se ještě teď...
srpen 30, 2016 21:31
Bydlíme ve městě. : KaCilka
Venkov je překrásný, ale užít si ho můžete jen na výletu. Žít tam není jednoduché, pokud nemáte "služebnictvo". smilies/cheesy.gif
srpen 30, 2016 23:09
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]