O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DOVOLENÁ PEDOFILIE? PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 srpen 2016
Image result for girl bathingZnáte to - kliknete sem, kliknete tam - a lítáte takhle světem internetu po všech možných jeho zákrutách. Takhle jsem se dostala na stránky českých pedofilů. Stránky, které se honosí tím, že ony jsou vlastně záležitost výchovná, bohulibá a především nesmírně nevinná.  A že není absolutně nic, co by se jim dalo vytknout.

 

 

 

 

 

 

     A viděla jsem, a četla si.... Uvědomila jsem si, že na všech možných sociálních sítích si lidé vylepují všechny možné fotografie svých dětí. S tím nejobyčejnějším záměrem -  ukázat je tímto způsobem vzdáleným příbuzným, kamarádům. Jenže současně je dávají všanc  těmto "zájemcům". Ostatně i tato fotka je ze sbírky jednoho z nich.

 

 

 

 

 


 

      Sami o sobě píší:

    Jsme pedofilní komunita vyznačující se čistou láskou k holčičkám. Pro osoby našeho zaměření se vžilo označení anglickou zkratkou GL, což znamená GirlLovers neboli milovníci dívenek (ve smyslu obdivovatelé). Jelikož dívenky milujeme celým srdcem, považujeme za prvořadé chránit je a napomáhat k jejich harmonickému rozvoji. Pedofil může prožít celý život s tím, aniž by dítěti ublížil. Vždyť i nemálo většinově orientovaných osob si bere dítě jako náhradní sexuální objekt.

 

 

Obrázek

 

 

 

     Přijali jsme homosexualitu (i když ty jejich průvody nemusím), chápeme je a pokud se svou jinakostí neustále "nepyšní", bereme je jako běžné členy našeho druhu. Mj. pokud jsem se setkala s nějakým velmi razantním odmítačem, stačilo jen připomenout, že to je vlastně něco podobného, jako když se někdo narodí jen trochu odlišný - např. se s tělesnou vadou. Ano, může se to přihodit kterékoliv rodině... 

 

Opravdu by mne zajímal váš názor...

 

d@niela

 

 


 

     
     

Komentáře (11)add feed
tedy, jestli myslíš tenhle web : Martina P.
srpen 30, 2016 10:22
Dani : mia I
bohužel to co dají někteří rodiče na internet jen nahrává podobným blbům. A protože víš, že jsem docela dost cestovala po vlastech českých , hledala jsem na rajčeti (amatérský foto web) tipy na cestování. A narazila jsem na fotky, o které jsem věru nestála. Fotky děcek u moře je běžná věc. Ale byl tam i kluk cca devět let ve sprše, focené někde v Americe zřejmě, českým člověkem. Samozřejmě i fota v ČR. Zvažovala jsem tehdy, zda neudělat článek a hodit diskusi na Kudlu, ale pak fotky z rajčete zmizely.

Zrovna tak moc nechápu rodiny, co tam dávají fota z nudistických pláží. Synkové v pubertě, maminka nahatá, chlapi žádají o hesla k odvážnějším fotografiím. Pán je zřejmě pyšný, jak mu ženu jiní závidí a že právě on má doma tento exemplář nebo nevím smysl.

Internet je strašně ošemetná věc a to by si měli rodiče uvědomit. Já vím, článek je hlavně o pedofilech a jejich zvrácenému myšlení, tvrzeních, alibismu. Ale prostě nedalo mi napsat co jsem napsala.
srpen 30, 2016 10:38
V přírodě : Lenka1
je normální vykousat, vyštípat ze společenství každého jedince, který se odlišuje. Je to kruté, ale je to z hlediska evoluce správné.

To jen my lidi si myslíme, že můžeme měnit přírodní zákony a jsme tak zdegenerovaní - pardon, chci říct vyspělí - že nám nedochází ty strašné následky, které takové přehumanizované chování - tolerovat každou zvrácenost - s sebou zákonitě nese.

U vyškrtnutí homosexuality ze seznamu nemocí to začalo, pokračovalo to její legalizací, vymýváním mozků společnosti, aby to přijali jako běžnou normu. Zatím jsme ve fázi, kdy se pro homo vyžaduje bezbřehá tolerance.

Zvykejte si. Stejným způsobem bude v průběhu času nakládáno i s dalším humusem - pedofilií.

Tyhle odporný stránky jsou toho důkazem.

Skončit to může třeba u legalizace kanibalismu.
srpen 30, 2016 14:24
Lenko, souhlas : Míša šíša
Svět se v pr*el obrací.
srpen 30, 2016 16:06
taky jsem se tam ještě koukla. : Martina P.
Oni tam, chudáčci, se kají - že ano, provedli plno nějakých hnusných věcí, odseděli si to, ale teď už to nedělají...

Některé ty fotky jsou vyloženě strašidelné. Je vidět, že některé ty malé holčičky už vědí, zač je toho loket...
srpen 30, 2016 16:34
... : *deeres*
Tady se ještě kají. Ale máte v programech TV stanici TLC? Tak tam můžete vidět americké reality shaw s dětmi. Nejšílenější je Toddlers and Tiaras. A teď ta děsivá soutěž dorazila i do Evropy, do britského Linkolnu, soutěž má název Miss Glitz Sparkle.
Vlnu kritiky často zvedá také pořad Toddlers and Tiaras, ve kterém se malé dívenky s umělými řasami a zamaskované silnou vrstvou make-upu pravidelně účastní dětských soutěží krásy po celých Spojených státech. Opravdovou třešničkou na dortu bývají epizody, ve kterých ambiciózní matky své i dvouleté dcery natírají samoopalovacím krémem nebo voskem pro depilaci.

Některé ty holčičky mají svými skvělými maminkami už úplně vymytý mozek. Jejich matky se hájí tím, že je to vlastně koníček, jako každý jiný. A pokud je dítě úspěšné, tak i velice výnosný koníček.
Isabella Barrettová se stala několikrát dětskou královnou krásy, objevuje se často v televizi, je tváří jedné značky hraček a má i vlastní řadu šperků a kosmetiky. To vše jí vynáší slušné peníze a holčička si je umí užít.
"Jsem superstar, mám vlastní řadu šperků a zbožňuji, že jsem šéfka. Nikdy jsem neprohrála a téměř každou soutěž krásy, do které se přihlásím, vyhraju. Ale co mám radši než cokoli jiného, jsou boty. Mám přes 60 párů," pochlubila se šestiletá milionářka deníku Daily Mirror.

A znáte tlustou, drzou a rozjívenou, (dle TV roztomilou a sladkou) americkou, dětskou TV hvězdu Sladkou Bú Bú, tak to je opravdu nářez!?!
https://www.zena.cz/rodina/dite-zvane-sladka-bu-bu-tlusta-holcicka-tv-hvezdou/r~i:article:765424/?redirected=1472573267
Na jednu stranu dítě nesmíte plácnout, aby vám ho nesebrala sociálka, na druhou stranu dítě můžete psychicky zmrzačit a je to v pořádku, všichni tomu ještě tleskají.
Svět, jak jsem ho dřív znala, se vymknul z normální reality. Docela bych u nás zase uvítala "malej českej zaprděnej rybníček". Jak se o ČR kdysi vyjádřil myslitel Hutka.

srpen 30, 2016 18:17
deeres - jo, je to neuvěřitelný.... : d@niela
.......


Mj. sledovala jsem to v televizi jednou asi celých dlouhých pět minut. Je to něco opravdu úchylnýho :-))))
Holt jiný kraj, jiný mrav smilies/grin.gif
srpen 30, 2016 21:47
K tý reality show : Lenka1
mám za to, že většina lidí to sleduje ze stejnýho důvodu, jako se seběhne vždycky banda čumilů k dopravní nehodě nebo se aspoň za tím místem otočí celá tramvaj nebo autobus.

V historii zase byla ta panoptika zrůdiček. Nebo veřejné popravy.

Lidi prostě vždycky odjakživa fascinovalo všechno úchylné a morbidní, co se hned tak nevidí. Tyhle reality show jsou toho obdobou. Neřekla bych, že to souvisí s krajem.

Vždyť co jiného jsou naše Výměny manželek a podobný trapárny, kde se vždycky Nova a spol. ze všech přihlášených snaží vybrat ty největší tragédy, aby to mělo co nejvyšší sledovanost?

Brnkání na úplně stejnou strunu.


srpen 31, 2016 06:22
Absolutní souhlas, Lenko1 : KaCilka
a asi to lidem dává i to, že si říkají:

"No, furt nejsem tak šeredná a tlustá a hloupá jako oni."
smilies/cheesy.gif
srpen 31, 2016 15:09
... : Pravda o pedofilii
Většina pedofilů děti nezneužívá, stejně jako většina heterosexuálů neznásilňuje ženy. Vy si život bez sexu nedovedete představit, protože jste si na sex zvykli. My jsme ho nikdy neměli, proto ho nepotřebujeme. Teda většina z nás samozřejmě. Řadu případů zneužití spáchá člověk, který není pedofil, ale zneužívá své moci nad dítětem a nebo si to nahrává a prodává na netu.
https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/clanek/az-90-procent-pripadu-zneuzivani-deti-nezpusobuji-pedofilove-40172834

Zamyslete se, kdyby jste vy byli pedofilové, chtěli by jste ubližovat nevinným dětem?
říjen 18, 2019 21:12
... : Pedofil
Mimochodem, je hrůza, jaké jsou v Americe soutěže "krásy", kde soutěží šestileté holčičky (totálně zmalované, což se naopak nám pedofilům hnusí, když se děti malují) z přinucení vlastními matkami, které je pak stejně okradou o výhru. To by se mělo zakázat, protože to škodí dětem.

https://www.novinky.cz/zena/deti/clanek/americke-holcicky-vymenily-hriste-za-kosmeticky-salon-138170

Hodně smutné. Netvrďte, že to je kvůli pedofilům, není to kvůli pedofilům. Je to kvůli bezohlednosti a ziskuchtivosti jejich rodičů. Nám pedofilům se líbí přirozeně vypadající děti, ne tohle. Tyhle pochybné soutěže jsou bohužel legální, ale morálně to je sexuální zneužívání. Měli by to zakázat.
říjen 18, 2019 21:18
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]