O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 15 květen 2016
Mám kamarádku a její manžel je amatérský astronom. A tak jsem minulé pondělí měla možnost vidět, jak planeta Merkur přelézá přes Slunce. Zážitek nezapomenutelný, kamarádky manžel postupování Merkuru sledoval dalekohledem a celý proces natáčel. A tak i já jsem kousek viděla: kulaté projekční plátno, zezadu prosvícené, tedy, spíše kulaťoučké projekční plátýnko, zhruba 5 cenťáků v průměru a v jeho horním pravém kvadrantu malá černá hnida.

 

 

 

 

 

 

 

 

      Za třináct let, v roce 2029, až bude Slunce, Merkur a Země ve stejné konjukci, tak si tuto dramatickou podívanou určitě taky nenechám ujít :-))).

 

     Ale, proč se o tom zmiňuji, jak jsme si tak povídali u dalekohledu, kámoška se zmínila o tom, že Hvězdárna v Ondřejově má Dny otevřených dveří a jestli nechci jet s nimi se tam podívat. Nic zlého netuše, jsem na to kývla. A tak mne v sobotu ráno donutili vstát pomalu už o půlnoci, abychom bez kolon projeli Prahou a byli včas na přednášce ve hvězdárně. Přijeli jsme tam krátce po osmé a tam se ukázalo, že přednáška je až v 15 hodin...

 

    Prohlédla jsem si tedy alespoň observatoř, nádherný přilehlý park se secesními budovami a na přednášku jsem už nečekala. Místo toho jsem si řekla, že se raději projdu Posázavím - z Ondřejova až do Chocerad a odtud zpátky podél Sázavy, kolem zříceniny zlenického hradu – Hlásky, k bývalé plovárně U přívozu, kde do Sázavy vtéká Mnichovka. Plovárnu pamatuji ještě ze svého dětství, kdy jsme se tam jezdívali koupat, dneska už by to šlo těžko. Sázava je tam většinou bez vody a ten zbytek je špinavý. Ale Plovárna existuje pořád, jako občerstvovna a sluneční lázně, pro ty, kdo přišli od Senohrab. Tedy podle krásných zákoutí říčky Mnichovky z nedalekých Senohrab.

 

     Já šla opačně, ale u Hrušova jsem ještě vylezla nahoru až za D1, udělala pár snímků v romantické vesničce Lensedly, a teprve pak jsem zamířila na nádraží v Senohrabech. Za chvíli mi jel vlak a a protože jsem tak brzy vstávala, já byla na Hlaváku už před druhou hodinou. A celé odpoledne ještě přede mnou...

 

     A zrovna bylo 14. 5., a to pod koněm pořádal Tomio Okamura demonstraci za naše odstoupení z EU. Což jsem si nemohla nechat ujít, chtěla jsem vidět, co bude doopravdy a co nám pak zase sdělí v televizi.Tak jsem si to vyslechla. Možná je pan Okamura populista, ale už dvakrát mu zatrhli hlasování o referendu za vystoupení z EU.

 

 

 

 

     Docela zajímavá byla skladba těch, co se zúčastnili. Naše čtyřicáté a padesáté ročníky, i starší, a potom úplně mladí lidé. Takže, jestli někdo má vymyté mozky komunisty a drží hubu a krok, tak jsou to ti, co se narodili za normalizace. V tisku pak o počtu přítomných uváděli několik stovek lidí, nevím, nedokáži to spočítat, ale od koně k Opletalce bylo narváno, ulice obsadili poliši, ale lidé stáli i na vedlejších chodnících, před Domem módy i na protější straně. A byli tam lidé až z Ostravy, Bruntálu i Opavy, akorát ta náplava z Prahy, se ještě nevzpamatovala.

 

 

 

     Vlastně mne neustále udivují postoje některých našich umělců, kteří touží po přijímání uprchlíků, a nás, kteří nejsme vítači, nazývají xenofoby. Jestlipak ví Lenka Dusilová, že podle vyznavačů muslimské víry lidé nesmí zpívat. Dovolené je pouze skučení muezzinů z minaretů. Vždyť v soukromých muslimských školách na západě, které jsou mimochodem placeny státem, se zpěv už vůbec nevyučuje. Jejich náboženství rovněž zakazuje zobrazování živých tvorů; kdyby jenom tvorů, zakázané jsou i hvězdy, zvonečky a kříže. USA si nakonec budou muset svoje hvězdy na vlajce nejspíš zamalovat a Velká Británie, ta bude muset svůj prapor rovnou zahodit.

 

 

 


 

 

     A teprve jakou vnitřní rozervanost musí pociťovat feminacistky, které prosazují zákony, podporující genderovou vyváženost. Tedy - i práva pro muslimy. Ti pak feministky, stejně tak, jako telátka v minisukních a s odbarvenými blond vlásky, obléknou do černých lajntuchů a o jejich právech je poučí - v tom lepším případě - nějakou tou fackou.

 

     Do toho v  minulém týdnu přišla analýza brokerské společnosti Cyrus, že česká ekonomika může úspěšně absorbovat až 80.000 migrantů. I při tom nejoptimističtějším předpokladu, že by se opravdu zapojili do pracovního procesu, já v nich žádnou výhodu pro naši ekonomiku nevidím. U muslimů totiž pracují pouze muži. A za předpokladu, že těch 80.000 budou převážně muži, tak v rámci slučování rodin (při jedné manželce a pouze jednom dítěti - to chci vidět!), jsme už na čísle 240.000 dalších lidí.  Z nichž tedy jenom jedna třetina v tom ideálním případě bude pracovat. Ovšem - při našich platech ale ženu a dítě z jednoho platu neuživí, takže opět jsou na řadě sociální dávky...

 

 

 

 

 

Tak si tak říkám - to v tom Cyrusu fakt jenom samí blbci?

Nebo je dělají z nás?

 

DEERES

 

 

 

 

 

Komentáře (96)add feed
... : mikin
U nas doma je krasne. Na tuhle rocni dobu nezvyklych 25C, listi rasi, vcely bzuci....
S Joanne jsme se prave vratili z prvniho pracovniho vyletu na "nase" dva turisticke campgroundy na Dempster Hwy.
Proti toku severniho Klondike na tundru Tombstone Parku, podle toku Blackstone River, pres Windy Pass az k Ogilvie River. Tam jsme coby kontraktori za potlesku dvou veverek slavnostne otevreli branu, rozrezali motorovou pilou par padlych stromu a odplombovali kasicku, do ktere turisti davaji penize za pobyt. ($12 za noc)
A pak vzhuru do dalsich kopcu kolem prekrasne horske vyhlidky s indianskym jmenem Gwazal Kak, pres nekonecne lesy zakrslych Black Spruce v oblasti Eagle Plains az k pomnicku, ktery oznacuje severni polarni kruh. A za nim jeste hodinu pres tundru na upati Richardson Mountains do naseho druheho campu, kde mame maly prives na prespani. Celkove 500 km po sterkove silnici, na ktere jsme potkali (diky tomu ze jeste nejezdi trajekty pres Peel a Mackenzie Rivers) za celou tu dobu jen 2 auta. Zato jsme videli 3 cariboo, 2 losy, jednoho cerneho medveda, 2 grizzly a spoustu kraliku, ptarmiganu, kacen, labuti i 2 Northern Harriery (zname spise jako Marsh Hawks). No, nadhera.
Rano nas cekala neprijemna zmena v podobe 2 stupnu pod nulou, ledoveho vetru a 2 cm snehu. To vite - arktik. A tak hura zpet 500 km domu, do dnes primo tropickeho Dawson City a do kratasu.
Kouknu na zpravy a ejhle, Eurovizni popikovou soutez vyhrala ukrajinska Tatarka a putinovske Rusko zuri. Podobne jako po tom poslednim hokejovem mistrovstvi. Nesportovnyje malciki, nesportovnyje..... I porazku treba priznat.
Za to co jste vy hovada uz 2x provedli Krymskym Tatarum a Ukrajine, za to patrite na Sibir naopak vy.
Na Kudle me v tomhle clanku zaujala veta: "podle vyznavacu muslimske viry nesmi lide zpivat". No, ja projel sveta kraj, ale muslimove zpivali vsude. O thajskych muslimech dokonce rikam, ze jejich jedina prednost proti tamnim buddhistum je hezci muzika.
V Indonezii (nejlidnatejsi muslimska zeme na svete) bylo hudby a zpevu taky pozehnane. V Malajsii rovnez. Tam jsem take videl zatim nejkratsi minisukne. smilies/wink.gif
V Bangladesi a muslimskych castech Indie se take zpiva co hrdlo raci. A v Turecku, Pakistanu, Iraku a Iranu (kde jsem narozdil od tech prvnich peti zemi zatim nebyl) rovnez. No a to mame asi tak 90% muslimskeho sveta.
Takze by bylo zajimave vedet, kam Deeres na takove hovadiny chodi. Zeby k Okamurovi?
Ten pan znamy svym prohlasenim o tom, ze "komunismus je nejdemokratictejsi zrizeni" a ktery docela nedavno dokazal vypustit z huby tyhle ohavnosti: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Okamura-Americane-Plzen-neosvobodili-a-chovali-se-odporne-Nechali-Sovety-vykrvacet-a-sli-do-valky-kdyz-bylo-jasne-ze-Stalin-Hitlera-porazi-Vladnou-nam-kolaboranti-434007 je nejspis schopny i tech nejodpornesich, sviskych lzi.
Skoda ze se nenajde nekdo, kdo by mu za kluky kteri padli za nasi svobodu na Omaha Beach nebo na Ivo Jime rozkopal tu jeho nenavistnou, fasistickou prd*l.
Rozhodne to tak nejak popira Deeres-ino tvrzeni, ze na Okamurovy demonstrace chodi lide, kterym komunisti nevymyli mozek.
Protoze je to presne naopak.
květen 16, 2016 03:09
Češka provdaná do Egypta: Když se zahalíte, muslim si vás váží. : NČ
Vůbec to není tak hrozné, jak se tu vykládá ... Velmi komickej článek.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ceska-provdana-do-Egypta-Kdyz-se-zahalite-muslim-si-vas-vazi-Vubec-to-neni-tak-hrozne-jak-se-tu-vyklada-435747/diskuse
květen 16, 2016 07:59
Ono pochopitelně záleží na tom, kde ten který člověk je... : d@niela
u severního pólu to je jistě jiné než v Lybii nebo na Václaváku smilies/wink.gif

Stejně tak je to jiné v Bangladéši nebo Indii než v Německu, Rakousku, Itálii, Švédsku - a vůbec v celé Evropě. Pokud v Malajsii mají muslimky nejkratší minisukně, jistě by bylo zajímavé, co by si tytéž ženy a dívky na sebe oblékly, pokud by se dostaly mezi muslimy, kteří nyní jsou v Evropě. A - jak by to asi s nimi dopadlo, pokud by se korán vyznávající pánové navíc dozvěděli, že jsou to muslimky...

Dost mi to celé připomíná tu záležitost, kdy neurvalec napadl předevčírem v autobuse těhotnou ženu, mlátil ji, a nikdo jí nepomohl... Proč? Protože tady hrozí větší trest těm, kdo brání, než tomu agresorovi. Bohužel. Nehledě na to, že lidé mají ve velmi dobré paměti, jak to dopadlo se statečným panem Velíškem...
květen 16, 2016 08:13
Jirko : vlk
tvoje zkušenosti z cest jsou v tomto případě naprosto k ničemu. Zkus, ve své nekonečné ješitnosti a zatemnění mysli pochopit, že tady v Evropě se hraje s jinou kartou. Tou je salafistký islám prosazovaný penězi a podporou SA.

Přál bych ti vidět smutné oči malé holčičky ve třídě dětí, které v kreslení kreslí svou rodinu, pejska a kanára a o na kreslit nesmí, protože by se tatínek moc zlobil a zase by křičel na maminku...

Jestli tady má někdo vymyté mozek, tak to dokazuješ svými příspěvky jen ty.
květen 16, 2016 08:31
Jiste Danielo : mikin
a ja si jsem po vsem tom svem putovani jisty tim, ze Islam zeny utiskuje mnohem vic, nez jakekoliv jine nabozenstvi ktere znam. Zensky nemaji rovnopravnost ani v te liberalni Malajsii. Vedli jsme zde o tom diskuse uz pred lety a ja nazor nezmenil.
Ale delit lidi na "vitace" a xenofoby, psat ze muslimove nesmi zpivat a jejich zeny pracovat tak jako to dela Deeres neni jen nejake zjednoduseni, ale uplna pitomost.
květen 16, 2016 08:34
Musíme na ně bejt hodní, aby oni na nás nebyli zlí (M. Kocáb) : NČ
Vyznání pražský kavárny!
Doufejme teda, že muslim tomu rozumí, bude milosrdnej, a nastěhuje se k nám domu, aniž by nás hned vyrazil na mráz. Dokud ho budeme dobře živit, snad nás nevyrazí.
květen 16, 2016 09:07
Mikin : Milene
S hudbou v islámu to není jednoznačné. Takže to, co psala Deeres, pitomost není. Ty jsi se pohyboval v oblastech, kde to tak je. Ale jinde to tak neplatí.

Mnozí islámští učenci považují hudbu a zpěv v islámu za zakázanou. Na druhou stranu ji mnozí povolují.


květen 16, 2016 11:23
Já : Milene
jsem si udělala v sobotu, kdy počasí bylo docela dobré, pěkný výlet. Byly jsme obhlídnout, co dělají rytíři v Blaníku. Ťukala jsem, ťukala ale vzbudit se mi je nepodařilo. tak alespoň krásné výhledy z rozhledny. A potom jsme ještě prošly zámecký park ve Vlašimi.
květen 16, 2016 11:28
Tak , jak je to s tou integrací? : deeres
Velká Británie a Irsko, zveřejněno v roce 2008
Z celkového počtu 130 je 7 muslimských škol v současné době dotováno veřejným sektorem, rozsah vyučování: kladou důraz na náboženské kurikulum;

● snaží se, aby islámský éthos byl součástí veškerého školního dění;
● školy primárního stupně bývají obvykle smíšené (chlapci a dívky jsou vzděláváni společně) a školy sekundárního stupně genderově jednotné, tedy dívčí a chlapecké;
● vyučovaným cizím jazykem bývá hindština, arabština, urdu, bengálština nebo gujarati. Jen velmi málo nezávislých muslimských škol vyučuje některý z evropských jazyků;
● výuka výtvarné výchovy je omezena – neznázorňují se živí tvorové;32
● hudební výchova obvykle není vyučována;33
● vyučování je rozloženo tak, aby se výuka nekryla s modlitebními časy;
● obvykle zde nedochází k žádnému fyzickému kontaktu mezi chlapci a dívkami ani muži a ženami, kteří nejsou členy jedné rodiny (nepraktikují mezi sebou ani zdvořilostní zvyk podávání rukou);
● některé dívčí školy, zejména ty internátní, mohou být navštíveny pouze ženami (mužům je zde vstup zakázán, nejsou tedy zde ani zaměstnáváni);
● v některých školách je sexuální výchova vyučována, v některých ne (školy, které ji vyučují, obvykle dbají na to, aby byla sprostředkovávána pouze muslimskými vyučujícími a jen těmi, kteří jsou stejného pohlaví jako žáci);
● náboženská výchova je obvykle omezena na studium islámu, ale některé školy vyučují i základy ostatních náboženství (tzv. multi-faith education);
● vybavení škol obsahuje zařízení pro rituální očistu;
● školy jsou často součástí mešity. (Guidance, 200smilies/cool.gif

v Birminghamu v roce 2007
Signifikantní počet muslimů kromě již uvedených tří základních potřeb (halal strava, styl oblékání, zařízení pro modlení a očistu) vyjádřili také velké znepokojení týkající se zapojování dětí do hudební výchovy, projevili přání, aby rodiče měli možnost vyjmout své dítě z výuky tohoto předmětu (Official, 2007).

Konkrétněji, zpráva obsahuje informacetýkající se muslimského stylu oblékání, muslimské stravy, modlení, rituální očisty,hygieny, islámských svátků, realizace tělesné, hudební, výtvarné, dramatické,sexuální, náboženské výchovy, realizaci školních akcí a výletů a také vysvětluje
některá muslimská chování a jednání, zejm. morálku, morální hodnoty a mravy.

Děti jsou povinny od věku puberty vykonávat pět denních modliteb. Modlitby se vykonávají ve
stanovenou denní dobu a předchází jim rituální očista.Všichni muslimové se musí zahalovat a vyhýbat se odhalujícím oděvům, které jsou navrženy tak,aby zdůraznily obrysy těla a fyzickou krásu.
Většina islámských učenců zastává názor, že hudba by měla být omezena jen na zpěv a hudbu produkovanou neladitelnými nástroji jako jsou například bubínky; a námět a text skladby by měl být v souladu s islámem. Dle islámu není morální dívat se na nahá lidská těla, uznávat homosexualitu jako přirozenou formu vztahu mezi dvěma lidmi, hovořit o „bezpečném sexu“ bez odsouzení praktikování mimomanželského sexuálního života apod.

květen 16, 2016 11:30
... : deeres
Osobně já nechápu, že zrovna ti umělci jsou takoví dobroserové. Nejspíš proto, že momentálně jsou přisátí na státní cecek. Ale pokud by tady byl islám, co by dělali zpěváci, hudebníci, umělci a hlavně herci?
Jejich profesí je činnost, kterou tohle šílené náboženství zakazuje. Já si vždycky vážila Jiřího Menzela, ale ten se ukázal, stejně jako Marek Eben, jako největší blb. A ještě nám to vykládal takovým zženštilým hlasem, jestli on nakonec také nepatří do toho menšinového bratrstva. Také to od lidí na sociálních sítích pěkně schytal. Vůbec si neuvědomuje, že Ostře sledované vlaky, nebo Rozmarné léto, by v takové situaci prostě nenatočil.
Islám nařizuje přísné oddělení mužů a žen a zákaz provozování jakýchkoliv činností, které by v nich mohly způsobit touhu.
květen 16, 2016 11:32
deeres : mamča
Pánbůh zaplať za lidi jako jsi Ty, co to vidí bez růžových brýlí a dokážou argumentovat slušně a bez zbytečných emocí. Tak to prostě je, muslimové jsou "jiný živočišný druh" a s evropskou civilizací nikdy nesplynou.
květen 16, 2016 15:05
deeres : mamča
"Páni umělci" mě taky zklamali. Některé Tebou jmenované jsem měla v úctě, a někteří jsou jen komedianti co za peníz hozený do klobouku udělají kotrmelec každému. Přesně podle hesla: "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej."
Akorát jim nedochází, že ti hodní a umírnění muslimové nás přečíslí svou porodností, a pak už si zpěvandy pochybné pověsti už ani nevrznou - viz např. "děsně chytrá" Lenka Dusilová. Ta by šla na pranýř jako první.
květen 16, 2016 15:11
Asi jsem viděl všechno, režírovaný Menzelem : NČ
Ostrý vlaky mi přišly dost, spíš hodně, slabý (snad až na výkon Somra). Ale za to dostal Menzel Oskara jen proto, že zrovna bylo potřeba politicky podpořit reformě-socialistickýho autora (stejně, jako kdysi dostal Oskara celkem tuctovej Kolja, a stejně jako teď nějakou písničkovou soutěž vyhrála zcela podprůměrná ukrajinka).
Naopak Rozmarný léto sám pro sebe považuju za výborný.
Jenže ono se mi to těžko takhle hodnotí - pro mě je vždycky na prvnim místě příběh, a na tom Menzel nemá sebemenší zásluhu, a pak teprve zpracování. Neumim ve výsledku oddělit, co je zásluhou autora příběhu a co zásluhou režiséra.
květen 16, 2016 15:19
Už ani inteligentnější američani balkánskou řeznici Madlu nechtějí : NČ
"Bývalá americká ministryně Madeleine Albrightová vystoupila u příležitosti konání promoce se svým projevem na dívčí koleji claremontské vysoké školy Scripps College. Jejímu vystoupení však předcházely kontroverzní výroky pronesené na její adresu z řad profesorského sboru i samotných studentů.
Po oznámení, že se slavnostní akce zúčastní československá rodačka a přítelkyně prezidenta Václava Havla, se rozhodli studenti sepsat otevřený dopis, ve kterém Albrightovou obviňovali z podílu na smrti iráckých dětí kvůli sankcím iniciovaným Clintonovou administrativou. Studenti v dopise rovněž vinili bývalou šéfku americké diplomacie za to, že nedokázala coby velvyslankyně USA při OSN zabránit masakru stovek tisíc lidí ve Rwandě před dvaadvaceti lety...."
květen 16, 2016 16:28
... : Mikin
Tak to vidite, Jiri Menzel a Marek Eben jsou "nejvetsi blbove". Soudruh NČ k tomu prihodil jeste Sveraka. Tez vetsina vyznamnych vyznamnych vedcu, filozofu a univerzitnich profesoru jsou podle lidi siricich strach a nenavist udajne blbove a dobroserove.
Ja to vidim tak, ze pokud se cesky narod rozhodne ignorovat svoje elity a vymenit evropskou civilizaci za lzi a nenavist rudohnede luzy (predstavovanou lidmi jako je Okamura), dopadne stejne jako dopadl v roce 48.
Mizerne. :-
květen 16, 2016 16:29
Zcela výjimečně ti odepíšu. A važ si toho, debile! : NČ
Že mě tituluješ soudruhem, to je pro mě z tvý dršťky přímo vyznamenání. Kdyby mě takový hovádko Boží, jakym ty seš, nazývalo třeba kamarádem, musel bych se nad sebou vážně zamyslet, kde jsem udělal chybu.
Na Menzeluv podpis Anticharty a jeho křiváckej charakter samozřejmě nezareaguješ, to je totiž nevyvratitelný, jistě sis to už vygoogloval, tak ti nezbejvá, než držet svou debilní prolhanou dršťku.
O Ebenovi a Svěrákovi jsem, myslim, ještě nepsal, ale v tom jedinym ti dávám zapravdu, projevili se jako hajzli. U Ebena a mladýho Svěráka mi to je srdečně fuck. U starýho Svěráka mě to mrzí. Ale knížecí prachy jsou knížecí prachy, "umělcum" nesmrděj a hypotéka se neptá, kdes vzal na splátku.

Od SRABA, kterej má plnou hubu morálky, kterej při první příležitosti vzal před nenáviděnym nepřítelem kramle, zatimco svý rodiče nechal nenáviděnýmu nepříteli napospas, tak od takovýho SRABA mi jeho nenávist ke mně zní přímo jako hudba z ráje!
květen 16, 2016 16:50
NČ : Lenka1
za jedna s hvězdičkou. Mimochodem, napsala jsem mu znova pod "PROUDY", jestli může vyjádřit svůj názor na článek, který jsem zveřejnila o znásilňování evropských žen a dětí přivandrovalci.

Neodpověděl a jeho fanynka Káča taky ne.
květen 16, 2016 17:08
... : deeres
https://www.youtube.com/watch?v=fvhOgZT52fQ
Madeleine Albrightová, bývalá ministryně zahraničních věcí Spojených států, si prodejem svého podílu v kosovském mobilním operátoru Ipko přišla na slušné peníze v řádu miliónů eur. Informoval o tom server bělehradského deníku Večernje novosti. http://www.novinky.cz/ekonomika/222794-albrightova-v-kosovu-vydelala-miliony-pisi-srbske-noviny.html
Takže jí těch půl milionu mrtvých dětí za to stálo
květen 16, 2016 17:57
Tak znovu, ať aroganci tý báby vidíte naživo: : deeres
květen 16, 2016 17:58
Deeres,promiň, ale pouštět si to nebudu. Ta odporná havloidní zrůda mi za to nestojí. : NČ
.
květen 16, 2016 18:45
NČ : Mikin
na tvym miste bych tak strasne neprskal. Svobodny clovek neni ovce a ma pravo zit kde se mu zachce. A odejit ze zlocinne diktatury za svobodou je jen pochopitelne.
Ti umelci, ktere ty a Deeres tak vasnive nenavidite dokazali svym chytrym humorem oklamat cenzory, kteri byli nastesti stejne blbi jako jste vy. A tim prakticky zachranit narod i jeho kulturu.
Bejt vama, tak soupu nohama a jsem rad, ze diky humanistum jako byl Vaclav Havel nedoslo po roce 89 k nejake obdobe Norimberskeho procesu.
Protoze to byste za vsechny sve zlociny proti lidskosti, za zradu naroda a kolaboraci s okupanty sedeli jeste dnes ve vezeni.

květen 16, 2016 18:50
Lenko, Deeres. Na jasný a nevyvratitelný pravdy ten blbeček nikdy neodpoví. : NČ
To už je tady klasika, nejmíň deset let stará a furt stejná. To hovádko Boží potřebuje USA manuál, podle kterýho žije, a když manuál mlčí, tak mlčí i to Boží dobytče.
Oporou by mu bylo jen udání, což je mu vlastní, ale což zatím, zcela výjimečně, nepoužil, protože ví, že by tím mohl skončit jedinej web, kde ho ze soucitu ještě vydavatelka strpí.
Snad mu i dokonce zveřejní i další z jeho úchvatnejch cestopisů.... A slovy M. Jakeše: Kdo z vás to má.....
květen 16, 2016 18:59
... : deeres
Protoze to byste za vsechny sve zlociny proti lidskosti, za zradu naroda a kolaboraci s okupanty sedeli jeste dnes ve vezeni.
Jenom si potvrdil, co jsi za debila. Argumenty nulové!
KGB určila Václava Havla za presidenta za podmínek, že nebudou žádné represe, žádné faktické změny na MV, MO a v tajných službách, trestní řád a trestní zákon převzat z roku 1960, tedy žádné podstatné změny! Karel Koecher, agent KGB v USA a spoluzakladatel OF, doprovázel Václava Havla jako presidenta do Afriky, při jedné z jeho prvních cest do zahraničí! IPB byla v podstatě zabrána státními úředníky a předána zdarma kamarádům! Václava Havla pak na místo prezidenta protlačil Ján Černogurský (komunista)

"Kdyby mě zabili...aneb jak to bylo s listopadovou revolucí 1989"https://www.youtube.com/watch?v=xXoEMEuu8Ro
květen 16, 2016 19:10
Jen tak mimochodem. : NČ
Už dlouho, předlouho jsem nikde nečetl nějakej údernej moralistickej článek pseudoumělce Hutky.
Že by už zase vyžíral sociální systém někde v Holandsku?
květen 16, 2016 19:18
... : Mikin
Zkratka a dobre komunisti, v roce 89 zazvonil zvonec a vasim zverstvum byl konec. Budte radi paraziti, ze mate americky vynalez zvany internet, kde se muzete jeden druhemu vyplakat na rameni, bonzovat, kopirovat jeden od druheho hoaxy z komunistickych webiku a oplzle nadavat cestnym lidem, kteri se narozdil od vas nedopustili zlocinu vlastizrady.
květen 16, 2016 20:10
Hele, trotle, : Lenka1
co kdybys místo těch věčných debilovin o komunistech odpověděl konečně na článek o násilí páchaném tvými milovanými slimáčky na evropských ženách a dětech?

Je to pod "PROUDY", ale klidně ti to hodím i sem.

http://pravyprostor.cz/v-nemecku-pet-migrantu-znasilnilo-sedmiletou-holcicku/
květen 16, 2016 20:15
Milene : Mikin
vypsal jsem zeme kde zije asi tak 90% vsech muslimu a kde je hudba i prace zen bezna vec. Takze Deeres pise nesmysly, ktere vycetla ze stranek nejakych posuku. Pokud to chces nejak upresnit, rad to udelam.
Vis, ona je ta nekontrolovana imigrace do Evropy opravdovy problem.
Ale ten problem se nevyresi ani lhanim, ani rasismem a sprostymi nadavkami, ani fanatismem. Na zadne strane.
květen 16, 2016 20:16
Jistěže ti ten blbeček nenapíše, čím se problém vyřeší : NČ
To boží hovádko jen ví, čím se nevyřeší. A ty "myšlenky" to načerpalo ze zaručeně demokratických webů. Blbeček, neschopnej vlastního myšlení, ví, kam má pro myšlenky chodit.
květen 16, 2016 20:25
Jo, : Lenka1
a taky bych ráda konečně to řešení na zastavení té slimácké tsunami.

Reálné, ne nějaké z říše pohádek a fantazie, jako je např. to tvoje třídění. To už jsme si vysvětlili x-krát v předchozích diskuzích, že je to nerealizovatelné. Už z toho prostého důvodu, že ti odmítnutí by se stejně násilím domáhali vstupu do Evropy, takže bys je násilím musel zastavit........

Ale počkat - to je vlastně rasistické, náckovské, komoušské a xenofobní.



A k tomu jen dodám, že jenom v Libyi jich čekají na převoz od Frontexu do Evropy další milióny.

Další líheň je Albánie a Kosovo (jo, ten slavnej stát, kterej vzniknul tím, že jsme ukradli Srbům jejich území a slavnostně ho věnovali slimácké narkomafii).

Tak povídej, navrhni reálné, nenáckovské, nerasistické, nekomoušské a nexenofobní řešení a já se ti veřejně omluvím za všechno, co jsem ti kdy ošklivého řekla.
květen 16, 2016 20:25
NČ : Lenka1
já vím, že neodpoví - nebo bude zase mlít ty pí.....ny o komouších. Protože nenásilné řešení prostě neexistuje a nikdy neexistovalo.

Mě prostě baví, jak si furt nabíhá a sám se veřejně ztrapňuje. Jak to psala mončiči, už je v našem (jejím a mém) okolí široko daleko známej. Ještě jsem teda kámošům a známým neprozradila jeho pravou identitu, ale brzy to udělám.
květen 16, 2016 20:30
Jo, Lenko. Vždyť já toho ubožáčka prosťáčka znám odsud už asi 15 let. : NČ
A věř, nevěř, já blbec jsem se s tím primitivním hovádkem zezačátku pokoušel i diskutovat. Pak to nevědělo, jak dál, začalo to nadávat, bejt sprostý, tak co s takovym podřadnym zas*anym zmetkem?
květen 16, 2016 20:42
... : Ben Koor
jste k němu nespravedliví. Když byl malý kousl ho pes okresního tajemníka KSČ a od té doby má fobii z komunistů.
květen 16, 2016 20:46
Mám rád vtipný titulky: Herr Herman jel se kořiti do sudetské řiti. : NČ
květen 16, 2016 20:48
Řekl bych, Bendo, že možná bylo i něco daleko děsivějšího, než čuba okresního tajemníka : NČ
ale vzhledem k dosavadní nesmírně slušný pověsti Kudlanky si to nechám pro sebe, neboť písemně špitat nedokážu.
květen 16, 2016 20:54
Muj 2 dny stary komentar pro XL: : Mikin
pocitam, ze kdyz za mesic otevres Kudlanku, ozve se uz jen bublani Kozla, opilecky zpev Internacionaly a hajlovani.
To jsem rudohnede pekne podcenil! smilies/smiley.gif
květen 16, 2016 21:03
... : deeres
Takze Deeres pise nesmysly,
Vlastně bych ti tady mohla dát odkazy na výzkumné práce, které se zabývají výchovou dětí muslimského vyznání na západě. Určitě se nejedná o žádnou integraci, ale zcela naopak. Ale nejspíš bys tomu vůbec neporozuměl. Takže tady to máš celkem jednoduché na islámském webu:http://www.islamweb.cz/fatwy/fatwa.php?fatwaId=23

Podle toho by bylo zakázáno si zazpívat lidovou písničku "Pod dubem, za dubem..."
A než zase začneš tady psát svoje nesmysly, nejdříve si o tom něco přečti!

Ještě k té zaměstnavatelnosti arabských žen. Ty, co přišly do ČR a zase zdrhly, byly údajně křesťanky. A tam si to mohl slyšet přímo od nich, jak se divily, že české ženy pracují.
květen 16, 2016 21:04
Re: Albright link : XL
bylo tady řečeno, že si Albright přišla na miliony eur. Je to tak, nebo je to nesmysl?
Její finančně poradenská firma se zaobývá spojením kapitálu a možností investice. Ve výše zmíněném případě zprostředkovala investici Holandského penzijního fondu. Podle zavedené praxe není investice jednoho subjektu větší než 30%. Výše investice není známa, ale je známa prodejní cena 70M eur.
Tedy maximální suma 21M minus základní investice. Odhadem 10M, více než 40M by nedali a procentuálně tedy 10M = výdělek 11M.
Poradenská firma bere pevná 2% z výdělku = 220K.
Ve firmě 5 hlavních si rozdělí 70% a vychází to zhruba maximálně na 60K pro Albright. Tedy rozhodně žádné miliony.
Kredibilita takových zpráv vrhá podezření na další zprávy, které dotyčná poskytuje.
květen 16, 2016 22:25
... : Mikin
Ony ty "informace" o pani Albright pochazeji vetsinou z internetovych stranek, ktere se zameruji na udajne "plany svetoveho zidovstva" na ovladnuti sveta. Pani Albright, rozena Korbelova je totiz zidovka. A tihle pitomci opisuji jeden od druheho, takze se u nich pravdy jeden tezko dohleda.
Ale kdyz chce nekdo verit tomu, ze pod kazdou posteli cihaji zide jako Peroutka, Dubcek nebo Klaus (Perlemuter, Dreyfuss nebo Pruzinskij) budiz jim prano. smilies/grin.gif
----------------------------------------
K te praci muslimskych zen - jejich utlak v Islamu skutecne existuje a v nekterych arabskych zemich zeny skutecne pracovat nemohou, ale v drtive vetsine ano. Kdyby Deeres zvedla zadnici a zacala cestovat, velice by se divila kdyby ji uz v pasove kontrole vitala baba v satku a z letiste vezla taxikarka.
Ale muslimky najdete i v managementu nebo politice. Dokonce i v tech nejvyssich pozicich. Ministerskou predsedkyni melo napriklad Turecko, mel ji Pakistan i nejlidnatejsi muslimska zeme Indonesie. V Bangladesi byly zeny ne nejvyssim postu dvakrat a jedna z nich byla znovuzvolena.
Kdypak bude mit prvni prezidentku nebo ministerskou predsedkyni napriklad Rusko nebo Cechie? smilies/wink.gif
květen 16, 2016 23:00
... : Mikin
Když se před takovými zhruba 5 lety na Kudle vášnivě diskutovalo o islámském extrémismu, existovala zde zcela nepatrná rudohnědá menšina, pro kterou byl Islám něco jako spása západní civilizace. A musulmani jakýsi druh andělů, kteří nás všechny vyléčí od alkoholu, drog, mamonu a diskoték.
Za všechno násilí byli tehdy podle rudohnědých nepřátel demokracie zodpovědní zlí Židáci a Amerikánci. Ti zavinili všechno světové utrpení provokováním hodných muslimů. A ty baráky v New Yorku si dokonce vyhodili do luftu sami, jen aby mohli zaútočit na Afghánistán a zmocnit se tam ropy.
Já tehdy nesměle namítal (a nebyl jsem zdaleka sám), že v Afghánistánu žádná ropa není, že pro jejich idiotské konspirační teorie neexistuje jediný důkaz a že ten jejich slavný Islám je ze všech hlavních náboženství nejméně snášenlivý. Že utiskuje ženy a v řadě muslimských zemí omezuje osobní svobody.
Rudohnědí mě již tehdy nechutné uráželi a blekotali, že zahalena žena je ve svém podřízeném postavení vlastně svobodná a šťastná.
Uplynylo hezkých pár hektolitrů vody ve Vltavě i v Yukonu a rudohnědí obrátili o 180 stupňů.
Jejich včerejší muslimští bratři jsou najednou nelidské, krvelačné zrůdy, které zakazují ženám pracovat a zpívat, které nutno topit, střílet a vůbec jakýmkoliv způsobem hubit. Včetně jejich černých parchantů, pochopitelně.
Copak se stalo?
Kromě Ameriky to začalo bouchat i v Evropě a co je nejhorší, i v Putinove Rusku. To se stalo.

Víte co, rudohnědí soudruzi? Už jdēte i s tím svým lhaním a nenávisti konečně do P*****.
Ta krásná země ve středu Evropy si zaslouží lepší osud, než být díky vaším podlostem znovu připojena k zaostalému, diktátorskému Rusku.
květen 17, 2016 05:19
... : Ben Koor
neměl by ten člověk kandidovat v komunálních volbách v Brně?? takových lidí, kterým leží osud země v emigraci na srdci není mnoho. Volební heslo Jiří Mikin Bílina - k lepším zítřkům bez rudohnědé lůzy. Aneb Avatar internetu volebním lídrem.


květen 17, 2016 06:18
... : Ben Koor
na Jukónu seděl,
do počítače hleděl.

Ach Ty lůzo rudohnědá,
běda Tobě, běda, běda.

Velebíš jen staré časy,
copak za tím bude asi?

Já emigrant ze zámoří,
láskou k vlasti velmi hořím.

U monitoru přikován,
Tebe lůzo vychovám.

Nebudeš již více rudá,
toť Mikinova zásluha.

květen 17, 2016 06:45
Bene, : Míša šíša
krásný smilies/grin.gif
květen 17, 2016 07:26
Turecký poslanec navrhl sestřelit další ruské letadlo! : vlk
... Turecký poslanec Shamil Tayyar velmi bolestivě reagoval na vítězství CSKA Moskva v Istanbulu nad Fenerbahce ve finále Euroligy basketbalu...

Kde jsou všichni hlídací psi demokracie, co se mohli uštěkat při zmínce MZ o samopalu jako nedemokratickém řešení?

Najednou je ticho po pěšině. I Mikča je zticha jak puťka!
květen 17, 2016 07:30
Bene : Lenka1
dobrý!! smilies/grin.gif
květen 17, 2016 07:44
... : Ben Koor
děkuji.
květen 17, 2016 07:46
vlku : Lenka1
no to víš, že Mikča bude zticha. To se mu nehodí, tak to ignoruje.

Stejně jako ten překlad jsem z něj dostala až asi na desáté upozornění a světe - div se- byl stejnej jako NČ-ho a můj.

A stejně jako můj dotaz na to, aby navrhl řešení na zastavení slimáků- taky nic. A to jsem slíbila, že když něco takového vyplodí, tak s emu veřejně omluvím za všechno ošklivého, co jsem mu kdy řekla. - A taky nic.

Na dotaz o vlně znásilňování evropských žen a dětí (!) ze strany muslimáckých migrantů - viz mnou zveřejněný článek - taky nic.

Tak řekni, co s tím? Možná by z něj byl vhodný exemplář do muzea "homo habilis neumětelis". Vývojový stupeň mezi opicí a člověkem.
květen 17, 2016 07:52
... : Ben Koor
ráno na Jukonu - Joanne klidně vstává, vaří čaj. Mikin prudce vylétne z peřin, pročeše prsty svoji prořídlou šedivou kštici a již zapíná compjútr. Musí toho tolik stihnout. Co zase udělal Putin, kolik toho vypil Miloš, těch novin je tolik. A samozřejmě diskuse na iDnesu, což teprve Kudlanka. Smutná Joanne odchází a nechává Mikina svému údělu.

poledne na Jukonu - Mikin stále nepozřel sousta. Vtažen do diskuse s jakousi Lenkou a Nč, mlátí do kláves hlava nehlava. Zadek ho již tlačí, ruka odkrvená, ale jen zásahové komando by ho mohlo přinutit odsednout od počítače.

večer na Jukonu - již zcela vysílen, přesto neumdlévá a vítězoslavně píše oponentům své názory. Tolik radosti a euforie, jak to náckům nandal, nezažil ani v době, kdy jeho noha vkročila poprvé na svobodnou půdu. "Chválím Tě internete, kde jinde bych se realizoval v téhle pustině".

Půlnoc, Joanne spokojeně oddychuje, Mikin ještě mžourá do počítače. Marná sláva, spánek jej zmáhá. Blažená chvíle pro Kudlančí osazenstvo, jaký to klid, mír na pár hodin.
květen 17, 2016 08:01
... : Mikin
Sakra, ja doufal ze me nekdo ze soudruhu vysvetli ten jejich nahly obrat, kdy se z tolik milovanych bojovniku proti americkemu imperialismu stali krvelacni musulmani a ono nic. Jen priblble versovanky. :-
Lenko, ja zde navrh jak zacit s resenim krize napsal uz nekolikrat a neni moje vina, ze se ti nelibi. Rasistickou kravicku jako jsi ty by ukojilo jen svrzeni jadernych bomb a na to jsem prilis velky dobrak.
Posilam vam vsem maly darecek - ukazku neexistujici pakistanske hudby. Zpiva Vlkuv oblibenec Nusrat Fateh Ali Khan. A neni to ve skutecnosti nikdo jiny, nez nas tajemny soudruh NČ.
Ale psssst, nikomu ani muk! smilies/wink.gif
https://www.youtube.com/watch?v=uGG4mVlAjGs
květen 17, 2016 08:06
Nusrat : vlk
je na pravdě boží už nějakých 20 let. To byl ještě Islám v Evropě celkem exotická záležitost, v Afganistanu se pěstovalo 3× méně máku na opium, než tam začaly USA dovážet demokracii a v Iránu nosily holky minisukně.

Zase vedle jak ta jedle.
květen 17, 2016 08:17
Vlku, : Mikin
ty neveris v posmrtny zivot? Vzdyt prave vy jste vzdycky tvrdili ze Lenin zil, zije a bude zit vecne.
A co se krvelacnych vyroku jakehosi Turka tyce, kam se ten pan hrabe na Zirinovskyho, A.B.Bartose a Konvicku. smilies/wink.gif
květen 17, 2016 08:24
Mikine, když tedy jsi "konkrétní" - tak nám ukaž : Martina P.
pracující muslimky v Evropě, zpívající, tančící, bez nějakého toho prostěradla a šátku chodící. Třeba i některé z těch, co jsou tady, u nás, v České republice. (Podle oficiálního sčítání je tu cca 20 tisíc muslimů.)

Tohle je fotka z Letenské pláně v Praze:

květen 17, 2016 08:28
jediný : vlk
kdo tu pravidelně kaká stranické fráze jsi ty. Takže si soudruha Lenina zase opraš v tom svém rudém koutku, aby tě spolu-soudruzi nepokárali (-:

A stranické příspěvky máš zaplacené?
květen 17, 2016 08:30
Mikine : Ben Koor
květen 17, 2016 08:32
Již se brzy dočkáte : Mikin
https://www.facebook.com/molniyanews/videos/946308578822291/
Hlavní je, neprestat tleskat jako první!
květen 17, 2016 08:35
Hlavní je, neprestat tleskat jako první! : vlk
osobní zkušenost že?
květen 17, 2016 08:41
Ehm : Lenka1
cit:

Rasistickou kravicku jako jsi ty by ukojilo jen svrzeni jadernych bomb a na to jsem prilis velky dobrak.

Ne, mně by stačilo, kdyby oikofobní a xenofilní debílek přiznal, že bez násilí je zastavit nelze. Jaderných bomb na to netřeba.

Ale onen debílek by raději spolknul 30-ticentimetrové pravítko než by přiznal, že mám v něčem pravdu.

Takžš smolík, omluva se nekoná.

Páčko, puso.
květen 17, 2016 10:09
Já bych jen dodal: Klidně i jaderný bomby, ale JEDINĚ ty, s humanitárním posláním! : NČ
.
květen 17, 2016 12:33
XL, : deeres
bylo tady řečeno, že si Albright přišla na miliony eur. Je to tak, nebo je to nesmysl?

Informoval o tom server bělehradského deníku Večernje novosti. Těžko to bude nějaký můj výmysl. Máš tam odkaz.
Její životopis :
Ministryní zahraničí (Secretary of State) byla od 23. ledna 1997 do 20. ledna 2001. V této funkci mj. v letech 1998 - 2000 sehrála roli při řešení kosovské otázky a o budoucnosti této srbské provincie. Jednala (nejdříve tajně) s velitelem Kosovské osvobozenecké armády Hashimem Thaçim, se kterým se sblížila.Po fiasku pro Srby nepřijatelné tzv. Rambouilletské smlouvy, podle níž se Kosovo mělo postupně osamostatnit, a Srbsko mělo být obsazeno vojsky NATO, začalo v březnu 1999 bombardování Kosova i Srbska letectvem států NATO. Bombardování Jugoslávie americkým vojenským letectvem a dalšími spojenci v rámci NATO, které nakonec vedlo k dohodě z Kumanova, stažení Jugoslávské armády z Kosova a navzdory původní dohodě i uznání nezávislosti Kosova ze strany rozhodujících zemí o 9 let později.
Po skončení války o Kosovo získala její firma Albright Group podíl v hlavním kosovském mobilním operátoru Ipko, který později prodala slovinskému Telekomu.

A proč USA potřebuje Kosovo?
USA so zvolilo srbský autonomní kraj Kosovo a Metochii pro založení své strategické základny. Za tímto účelem využili Osvobozovací armády Kosova, která byla přitom dokonce na americkém seznamu teroristických organizací.
Poté co vstoupily síly NATO do Kosova, postavily tam USA druhou největší vojenskou základnu v Evropě – Bondsteel. Umožňuje USA kontrolovat areál Středozemního a Černého moře, a také trasy na Blízkém východě, v Severní Africe a na Kavkazu, stejně jako tranzit energetických médií z Kaspického regionu a ze Střední Asie. Pro ně je dislokace v Srbsku zcela zákonná a velmi výhodná. Američané neplatí pronájem státních pozemků v Kosovu.

A totéž chtěli udělat na Krymu, jenže tam to nevyšlo.
Tak ze mne nedělej blbce!
květen 17, 2016 17:08
Koukam Deeres, : Mikin
ze to musi byt opravdovy sok, cist namisto stokrat opsane propagandy konkretni cisla a udaje.
Ten tvuj srbsky denik nebude vzhledem k tomu, ze tehdy NATO svym bombardovanim zabranilo genocide kosovskeho obyvatelstva prave z rukou srbskych nacionalistu zrovna nejduveryhodnejsi zdroj informaci. smilies/smiley.gif
Pokud se tyce Camp Bondsteel, ten zase nejak zvlast strategicky polozeny neni. Proto byly uz pred lety jeho casti odevzdany puvodnim majitelum a camp operuje s minimalnim poctem vojaku. Provoz zajistuji hlavne mistni kontraktori, 504 Battlefield Surveillance Brigade a par desitek lidi z Air Force.
Ale v Kosovu (stejne jako treba v Avghanistanu) neni ropa, a tak se musi najit jiny duvod, zejo?
Blbce z tebe po tvem nedavnem zverejneni toho komunistickeho pamfletu uz veru nikdo delat nemusi.

květen 17, 2016 19:56
Panebože : Lenka1
za co?
květen 17, 2016 20:33
Ti asi fakt : Lenka1
na ten Júúúkon pošlu to 30-centimetrový pravítko.....
květen 17, 2016 20:35
A prosímtě : Lenka1
nauč se konečně psát. Nejdřív to bylo Nashwille, teď zas Avghánistán. Je to trapný a tříská to do očí.

Jako my všichni víme, že jsi negramot, ale nemusíš to neustále dávat tak okatě najevo.
květen 17, 2016 20:38
... : deeres
Blbce z tebe po tvem nedavnem zverejneni toho komunistickeho pamfletu uz veru nikdo delat nemusi.

On nejenom neumí psát, ale ani čtení mu nejde a s tou anglinou by také mohl mít potíž, asi jsem mu to měla raději přeložit.
https://en.wikipedia.org/wiki/Camp_Bondsteel
Jasně, Wikipedia má informace od Putina. :-
Tak, co třeba tohle:
http://www.globalresearch.ca/yugoslavia-camp-bondsteel-and-the-caspian-sea/7941
It is quite clear today that the United States and NATO had advance plans to bomb Yugoslavia long before the ethnic conflicts emerged there. The Kosovo Liberation Army and NATO were determined to foment violence, and no concessions by President Slobodan Milosevic would have prevented the bombing. Building Camp Bondsteel was the US mission, and, by whatever means necessary, it would be built to ensure the completion of a pipeline to the Caspian Sea.
květen 17, 2016 21:33
Vy se s ním ješrě pořád hádáte ? : wendy
Já jenom přečetla o tom Kosovu - no když tam není ropa, jsou tam geopolitické důvody, že, a vše je pod pláštíkem vývozu demokracie a pomoci utlačovanému lidu, USA rovná se takový Jánoší. No já nevím jestli se mají lidé v zemích diktátorů zbavených lépe než dřív a další důsledky vidíme i zde, ale to je zbytečný to psát tato prostá fakta, zbytečný, zbytečný, zbytečný.
Tak se jdu podívat na Klímu. Dobrou noc kolektive.
smilies/cool.gif
květen 17, 2016 21:54
kdysi nám komouši : vlk
vykládali, jací jsou amíci záchodi, dnes je jasné, že v mnohém měli pravdu a pro mnohé je sakra těžké to připustit. Pro některé je to nadosmrti nemožné.

Tím neříkám, že komouši jsou jedničky, jsou to pořád jen komouši, jen ti amíci jsou prostě to samé jen v modrém a mnohdy ještě horší.

Dejte si panáka na dobrou noc a šup do hajan (-:
květen 17, 2016 22:23
... : mikin
Mrknul jsem se zbezne znovu na celou diskusi a rekl bych, ze by to jako obzaloba socialismu stacilo samo o sobe. Ja uznavam, ze kazdymu nemusi byt z hury dano a ze ten nahly prichod svobody a demokracie musel byt komunistickeho blbecka jeste vetsi sok, nez kdyz ho porodnik vytahl z maminy a placl pres prdelku, ale ze az takhle?! smilies/grin.gif
Mimochodem - o soucasnem stavu Campu Bondsteel se toho da najit na duverohodnych pramenech spousta. Citovat z neceho jako je rudy Globalresearch muze jen clovek chudy duchem.
květen 17, 2016 22:27
Je : Lenka1
fajn, že jsi si vědom svých nedostatků.

cit:

Ja uznavam, ze kazdymu nemusi byt z hury dano


P.S. Shůry, zlato, shůry.
květen 17, 2016 23:04
... : mikin
Bez radeji opravovat chyby Pepovi Koubovi. Ale to si budes muset vzit dovolenou.
A toho Mikouse a zlato si nech od cesty. Jak jiz jsem zminil, na tebe bych nesahl ani nasadou vod smetaku.
květen 17, 2016 23:47
Pusino, : Lenka1
Pepovi Koubovi nic opravovat nebudu, ten se na rozdíl od tebe totiž neprezentuje jako Brouk Pytlík, víš?

A oslovovat tě budu, jakkoliv se mi bude chtít a cokoliv Daniela pustí.

Pa, zlato.

P.S. A fakt se tu gramatiku douč, včera se ti tady mí kamarádi zase dost smáli. smilies/wink.gif
květen 18, 2016 08:26
Tak jsem si tě vlku přečetla teprve dnes, : wendy
tudíž si toho panáka dám až teď...mimochodem, četla jsem dobrou definici - amíkům bude Rusko vadit stále, ať s komoušema nebo bez nich. Tečka.
smilies/cheesy.gif
květen 18, 2016 08:57
Wendy, : mikin
proc be mela Americe a jejim spojencum v NATO (vcetne Ceske republiky a Kanady) vadit relativne chuda zeme s HDP velikosti Italie? At prestane Putler s agresi proti sousedum a muze byt rozpusteno i NATO.
květen 18, 2016 09:09
Americké století-věk teroru : deeres
Tenhle program nějakým nedopatřením odvysílala ČT2 v pozdních hodinách
https://www.youtube.com/watch?v=IuJyQcaBfWI
On se vždycky najde důvod, proč pod praporem svobody a demokracie zaútočit na nějaký stát. A když bude nejhůř, tak se pak třeba i omluvíme, že to byla chyba.
květen 18, 2016 10:10
amici Rusko : vlk
potřebují, stejně jako disidenti potřebovali komouše. K tomu pár užitečných idiotů, viz místní autistické žížala a je to kompletní.

Řešit Putina jako zdroj všeho zla je snadnejsi než řešit vlastní problémy.
květen 18, 2016 12:12
Vlku, : Mikin
pekne ses odkopal, komundiro. Copak jsi delal, kdyz sedeli disidenti ve vezeni? Nerikej ze jsi jen zdobil okna. smilies/wink.gif
květen 18, 2016 18:17
Sranda musí být! : Sidon

Wendy, : mikin

At prestane Putler s agresi proti sousedum a muze byt rozpusteno i NATO.
květen 18, 2016 09:09


No, to je přece "géblsovština", jak prase!
Američani jsou rozlezlí po celým světě, válčí si kde se jim zamane, zabijí v různých zemích statisíce lidí, aby jim tam "zařídili" tu svou demokracii a lidský práva, ale největší agresor je Vladimír Vladimírovič. Tady už je zbytečná celá squadra Freudů a Chocholoušků. Paralýza, jak vyšitá!!!

smilies/shocked.gif
květen 18, 2016 19:20
Milej Sidone, : Mikin
zapomnel jsi na ten svuj goebelsovskej seznam 178 zemi, kde maji "zli americti imperialiste" svoje zakladny.
Nejspis proto, ze jsem ti ho kdysi zcela presvedcive vyvratil.
Tech zemi je jen 26 a vsechny Americe ty zakladny ve svem vlastnim zajmu povolily. Protoze nechteji, aby jim znovu vladla svine, jako je ten tvuj milovany "Vladimir Vladimirovic". Anebo nejaky dalsi Breznev, pred kterym jsi udajne emigroval do Kanady.
Srandovni na tvem pripadu je, ze jsi se jeste pred par lety nez jsi ve sve tuposti naletel komunisticke propagande mluvil uplne jinak. smilies/tongue.gif
A pamatuj - nebyt tebou opovrhovanych lidskych prav a Ameriky, jen sotva by ses ted mohl rozvalovat cely den u pocitace a obhajovat zlociny masdovych vrahu.
květen 18, 2016 20:18
Jediný, : Sidon
co se dá na ten blábol říct, je - pleju len, pleju len...

smilies/tongue.gif
květen 19, 2016 00:05
Dobry napad, Sidone. : Mikin
Vice takove prace na zdravem vzduchu, mene idiotskych konspiracnich teorii i hoaxu z komunistickych webu a budes zase kluk jako buk. smilies/smiley.gif
květen 19, 2016 01:20
Asi to ale bude taky nějaký komouš. : Sidon
The Base Nation’s Scale

Our 800 bases outside the 50 states and Washington, D.C., come in all sizes and shapes. Some are city-sized “Little Americas” -- places like Ramstein Air Base in Germany, Kadena Air Base in Okinawa, and the little known Navy and Air Force base on Diego Garcia in the Indian Ocean. These support a remarkable infrastructure, including schools, hospitals, power plants, housing complexes,


The Pentagon’s overseas presence is actually even larger. There are U.S. troops or other military personnel in about 160 foreign countries and territories, including small numbers of marines guarding embassies and larger deployments of trainers and advisors like the roughly 3,500 now working with the Iraqi Army. And don’t forget the Navy’s 11 aircraft carriers. Each should be considered a kind of floating base, or as the Navy tellingly refers to them, “four and a half acres of sovereign U.S. territory.” Finally, above the seas, one finds a growing military presence in space.

http://www.tomdispatch.com/blog/176043/tomgram:_david_vine,_our_base_nation/
květen 19, 2016 03:14
Sidone, : Mikin
neprobirali jsme to uz nahodou? Tenhle tvuj soudruh jako vzdy zapomnel vsechny ty zeme a zakladny vyjmenovat.
Podle neho je vojenska zakladna i marinak, ktery zajistuje ostrahu vyslanectvi nejake male africke zeme, nebo vojensky pridelenec.
Jestli si vzpominas, ve tvem poslednim seznamu byla i Ceska republika. Jen proto, ze ostrahu ambasady zajistuji U.S.Marines.
Netusim jestli je tenhle pan zrovna komous, ale propagandou zaslepeny idiot je to zcela urcite.
Jeste by ses mohl jinochu znovu rozepsat o tom koncentraku na Brnenske prehrade, Jacenukovi zastrelenem pomoci AK-47, nebo projevu ktery Vaclav Havel sice nikdy nepronesl, ale ktery jsi ty ve sve tuposti okopiroval ze stranek KSČM. smilies/wink.gif
květen 19, 2016 04:35
Kdo je tady : Sidon
propagandou zaslepeny idiot, o tom není pochyb.
Na Chrchlu jsem žádný odkaz nedával.
Toho Jaceňuka mi poslala jedna známá osobnost, nebudu ho jmenovat, ale nasral mě s tím, od něho jsem to považoval za věrohodné.
O tom "koncentráku" na přehradě psaly brněnské noviny.

S těma komunistama si musel být velikej kámoš, jejich slovník a rétoriku, máš jak vyšitou. A málokterej z nich byl tak zfanatizovanej, jako ty. Srágore!

Dál už s takovým marmeládovým údem nebudu ztrácet čas. Howgh!

smilies/cool.gif
květen 19, 2016 07:39
Sidone, : Mikin
jo tak, znama osobnost ti to poslala? Vidim ze mas informace z tech nejvyssich sfer. Kdopak to byl, ty Kuliferdo? Zeby primo nekdo z Hradu?
Co se tyce 178 zakladen, americkeho koncentraku i podvrzeneho Havlova projevu, to jsou idiotske hoaxy, ktere muze pomoci GOOGLE odhalit behem nekolika minut i ten nejvetsi hlupak.
Takze se ve tvem pripade jedna o cirou zaslepenost a fanatismus, diky kteremu sezeres komunistum i ty nejvetsi ptakoviny.

květen 19, 2016 08:16
Paní prosím vás, : wendy
nešly tudy děti ?
smilies/cool.gif
květen 19, 2016 08:31
Wendy, : Sidon
zlej dědek neprosil a neříkal paní, nýbrž - osobo. Až asi po jedenácté otázce, řekl zlej dědek "prosím vás". Ale ono je to fuk, hlavně, že se bavíme a víme, kdo je "zlej dědek". Tady je ten kousek v originále -

Děti utíkaly dále, a za chvíli přiběhl dědek silně si odfukoval.

„Osobo,“ ptal se plečky, „neviděla jste tudy jít dvě děti?“

„Pleju len,“ odpověděla žena, jako by mu nerozuměla.

„Osobo, já se vás ptám, jestli jste tudy viděla jít děti.“

„Až vypleju a uzraje, budem trhat.“

„Osobo, rozumějte pak, ptám se vás, jestli jste viděla tudy jít děti.“

„Až vytrháme, budem drhnout semeno a pak len močit.“

„Osobo, cožpak nerozumíte, ptám se vás, viděla-li jste tudy jít děti.“

„Po vymočení prostírat a v peci sušit.“

„Osobo, vy jste snad hluchá, ptám se vás, viděla-li jste tudy jít děti.“

„Nu, a po vysušení budem třít a po vytření vochlovat.“

„Osobo, neslyšíte, ptám se vás, viděla-li jste tudy jít děti.“

„Tak; nu, a po vochlování budem nadívat na kužele a příst.“

„Osobo, co mi do toho, ptám se vás, viděla-li jste tudy jít děti.“

„Až napředem pěkných tenkých přadýnek, budem soukat.“

„Osobo, osobo, ptám se vás, viděla-li jste tudy jít děti.“

„Až nasoukáme, budem tkát pěkné tenké plátno.“

„Osobo, co je mi do plátna, ptám se vás, viděla-li jste tudy jít děti.“

„až utkáme, budem bílit, až vybílíme, budem stříhat a šít košile, košilky, šátky a stužky, sukně a zástěrky.“

„Osobo, cožpak si na uších sedíte, ptám se vás, viděla-li jste tudy jít děti.“

„A tak, co s tím budem dělat? – Nu, budem se do toho odívat a nosit se čistě bíle.“

„Osobo, prosím vás, neviděla jste tudy jít děti?“

„Až to roztrháme? – Nu, pak to podpálíme, uděláme z toho troud. Nu, do troudu budem pak křesat tak dlouho, dokud vydá živou jiskřičku a boží ohníček ho nestráví. Boží ohníček rozejde se v dým, dým pak v povětří, a to je konec mojí řeči.“


smilies/wink.gif
květen 19, 2016 09:22
No dědek ani osoba možná ne, : wendy
ale my už asi ano...
smilies/shocked.gif
květen 19, 2016 11:55
... : Mikin
Me na tom Sidonovym "koncentraku" nejvic pobavila FB fotka americkejch deti, jak sedi s moravskou kucharkou nad velkou misou smazenych kurecich stehynek. smilies/smiley.gif
květen 19, 2016 15:32
test : Sidon
květen 19, 2016 18:19
Brave snake saves fish from drowning : Sidon

Statečný had zachránil rybu před utonutím

Takhle se provádí ta informovanost, kterou zlej dědek považuje za pravdivou a seriozní. Mísa plná KFC produktů, je toho přece nejlepším důkazem.

http://i.imgur.com/q6YDWnW.jpg

smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
květen 19, 2016 18:27
Sidone : Lenka1
tak to sedí jak ta pověstná prdel na hrnec. Škoda, že ten, komu je to určeno, nepochopí. Jako vždycky.
květen 19, 2016 19:17
Sidone, : Mikin
a coze to ma spolecneho s tvym zoufalstvim a kopirovanim idiotskych komunistickych hoaxu a lzi? smilies/shocked.gif
květen 19, 2016 19:37
Pro zlýho dědka : Sidon
„Až vypleju a uzraje, budem trhat.“

smilies/cool.gif
květen 19, 2016 20:14
Obama s Putinem si dali závod na 100m : NČ
Česká televize informuje: Obama doběhl na krásném druhém místě, zatímco Putin skončil jako předposlední.
květen 20, 2016 06:06
NČ : Lenka1
kam na to chodíš? Tohle je bezva!! To budu používat.

Aneb, jak lze všechno překroutit tak jak, potřebuju.

P.S. Dobrý ráno.
květen 20, 2016 06:16
To je Lenko strašně starý : NČ
možná i starší, než já (a to už je co říct). Jen jména "závodníků" se měněj podle směru větru.
Principy manipulace jsou neměnný, shodně používaný každym režimem.
květen 20, 2016 07:56
PS: Též přeju dobrý ráno a skvělej den. : NČ
.
květen 20, 2016 07:58
NČ : mikin
ten for o tom predposlednim Putinovi byl fakt originalni. To sem jeste nikdy, v zivote neslysel. To musel vymyslet jeden z vasich kluku v tom baraku na tride Politickych veznu.
květen 23, 2016 08:06
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]