O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROUDY PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 květen 2016
Stydíte se za to, že jste Češi? Proč se ptám? Občas to někde čtu nebo slyším, že nějaký ten VIP se vytasí s tvrzením, že v cizině raději zapírá své češství. Přitom já osobně jsem přesvědčena, že máme být na co pyšní, máme krásnou zem a úžasnou dlouhověkou historii.

 

 

 

 

 

 

 

 

V pátek 5. 5. bylo výročí Pražského povstání. Přesně 2898, ano, tolik jmen napočítali ve Vojenském historickém ústavu na novém seznamu padlých z květnových dnů v roce 1945. V Praze tehdy probíhaly velmi těžké regulérní boje, i ve chvíli, kdy Německo už kapitulovalo. Na seznamu obětí jsou i několikaměsíční děti, ženy, i téměř století lidé. Němečtí fašisté se chtěli mstít ještě na poslední chvíli a z historického centra by nejspíš nezůstal kámen na kameni - nebýt povstání v Praze, přišli bychom s největší pravděpodobností o Prahu takovou, jak jí dodnes známe.

 

V pátek jsem se dívala, jaký program nabízí námi placená ČT1 a ČT2. Ne, že bych zrovna toužila opět vidět „Němou barikádu“ nebo něco podobného, ale o Pražském povstání nebylo nikde nic. Pouze ČT2 večer uváděla „Osvobození, poslední úder.“ Ano, dnes se už národní uvědomění nenosí, dnes je hlavní být multikulti a historie se pomalounku a zlehounka začíná přepisovat.

 

Koncem dubna k mému kamarádovi přiletěli mladí manželé z Austrálie. Už třetí generace původních emigrantů z Československa; byli tu poprvé a chtěli vidět Prahu. Česky sice uměli jenom pár slov, ale to nevadilo, kámoš mluví perfektně anglicky; já sice ne, ale zase znám Prahu. Procourali jsme Staré Město a po prohlídce Karlova mostu chtěli ještě vidět i Muzeum Franze Kafky.

 

Mockrát jsem šla kolem, ale nikdy jsem do dvora Hergetovy cihelny nevešla, protože jsem nestála o to okukovat skulptury čůrajících pánů. Tentokrát jsme šli dovnitř a to, co jsem viděla, mne skutečně naštvalo.

 

 

 

  

 

 

Ti paňáci totiž močí do nádrže ve tvaru ČR. Cizinci si to fotí, smějí se, a doma se tím chlubí jako raritou. „Podívejte se, jak si ti Čecháčkové kálí do vlastního hnízda, co je to za národ pitomců, který si ani neváží vlastního státu.“

 

Název této fontánky, která je tam od roku 2004, je „ Proudy“, autorem je - kdo jiný, než David Černý. Tento výtvor by omlouvala jedině dodatková tabulka s nápisem: Postoj vrcholných představitelů EU vůči České republice. 

 

DEERES

 

 

 

Komentáře (284)add feed
Ja jsem na svou puvodni vlast hrdy. : Mikin
Jsem hrdy na jeji historii, prastare i novejsi pamatky, na jeji kulturu. Na hokejisty, tenisty a hlavne na hrdiny, kteri bojovali za jeji samostatnost, i proti nacisticke nebo komunisticke zvuli. Na vojaky kteri bojovali v Rusku i v Anglii proti nacistum a kteri ted bojuji v Afghanistanu proti Talibanu. Jsem hrdy na to, co moje byvala vlast dokazala za poslednich 26 od padu diktatury.
Jsem hrdy na Masaryka, Capka, Skvoreckeho, Kunderu, Havla......
Na co naopak hrdy nejsem jsou uknourani chudaci, kteri na vsechno pozitivni plivou, vzpominaji se slzami v ocich na zlocinnou komunistickou diktaturu a chteji moji byvalou vlast zavlect opet kamsi na vychod. Nejsem hrdy na rasisty, nejsem hrdy na xenofoby a nejsem hrdy na zastydle komouse, vcetne soucasneho prezidenta.
Jestli chtel pan Cerny tou sochou upozornit prave na tyhle bridily a jejich dudsevni malost a uprdenost, trefil presne do cerneho.
květen 10, 2016 07:05
to fanatický politruk : vlk
jak vyšitý.

On si v těch tupých frázích tak libuje. Úplně ho vidím na prvomájové tribuně jak se soudruhy ruku v ruce plamenně dští síru na třídní nepřátele, ztroskotance a zaprodance a hlásá víru v konečné vítězství.

P.S. Bylo by zajímavé zjistit, kdo Černému ty "umělecké"skvosty financuje ...
květen 10, 2016 08:10
Vlku, : Mikin
charakterizoval jsi se dobre. smilies/wink.gif
květen 10, 2016 08:17
Vlku, : Míša šíša
jak už to tu výstižně napsala Marty: prokurátor Urválek jak vymalovanej.
květen 10, 2016 08:23
deeres, : Míša šíša
to je fakt otřesný. On má Černý s touto tematikou nějakou obsesi - viz "penisová fontána" a "obří onanista", který měl dle jeho záměru stát u Národního divadla.
květen 10, 2016 08:29
tady je to k smíchu Míšo : vlk
ale tihle vydlabaní fanatici sedí v Evropském parlamentu a jinde v podobných místech a papouškují tam podobné mentální ejakulace jako zákonné normy. To je děs běs, pak se není co divit, kam to jde s Evropou ...
květen 10, 2016 08:29
Dobrý, Míšo: "Obří onanista" : NČ
Modelem by mohl stát Jakub Janda, z Think-tanku Evropské hodnoty (orientaci má dnes velmi vyžadovanou)

http://www.expres.cz/jakub-janda-porno-video-0vp-/zpravy.aspx?c=A150917_113804_dx-zpravy_bk
květen 10, 2016 08:39
ono je toho více po republice : vlk
květen 10, 2016 08:42
deeres : mia I
přiznám se, že jsem taky nikdy nezašla dovnitř Hergetovy cihelny , abych se podívala na dotyčné "veledílo" . David Černý je hodně kontroverzní, asi mu to dělá dobře. U Quadria je jeho točící se obelisk, který mne taky nijak nenadchl. Viselec v Jilské mi nevadí, ale málokdo zvedne hlavu.. Ale když jsme u toho Quadria - ty paláce konzumu, které vznikají v Praze a velmi pravděpodobně jsou v nich jen pračky peněz (uvnitř jsem nebyla, mne tahle nákupní centra neoslovují), tak ty paláce konzumu mi nepřijdou o nic lepší a méně hanebnější než sochy čůrajících chlapců. Zrovna tak blízká Mostecká ulice, kýč narvaný v překrásných historických domech. A což hlavní nebo smíchovské nádraží, kam turista přijíždí jako první. Jaký signál mu o sobě vysíláme, když vidí tu kumulaci špíny , zápachu , neudržovaných budov a staveb, které už volají po renovaci? Kolik stály třeba nesmyslné betonové kontejnery na zeleň a které vůbec ničemu neprospěly, naopak na chodnících vadí? Za ty peníze mohlo být v Praze plno smysluplnějších věcí.

Samozřejmě, že jsou věci, které člověka těší. Třeba mravenčí práce, kterou odvádějí starostové v menších obcích, jak bojují o každou korunu, každou dotaci. Vzniká plno užitečných věcí. Bez velkohubých gest a žvástů dokáží tihle lidé víc než leckterý politik, za těmi lidmi je vidět konkrétní práce.

Pak mne těší a nabíjí, když mluvím se starými lidmi. S lidmi, kteří zažili bídu, zažili válku, kolektivizaci, znárodňování, ruskou okupaci. Přesto projevili mimořádnou vnitřní sílu a nezatrpkli. Zůstali tady a vybojovali si své místo na slunci a to slunce mají přes všechny peripetie i v sobě.




květen 10, 2016 09:21
deeres : skipper
ta fontána je skutečně hnusná, zrovna nedávno jsem tam byla s kámoškou (z ČB) a obě jsme čučely jak péra z gauče...
květen 10, 2016 09:37
... : deeres
Nemyslím, že je to u Černého obsese. On se zviditelňuje provokacemi. Začalo to přemalovaným tankem, následovaly mimča na TV vysílači v na Žižkově v Mahlerových sadech. Také dvě rozteklá auta za Smíchovským nádražím na Meet factory. Pořád dobrý. Já už jsem kdysi psala, jak modernímu umění nerozumím, ale tomudle pánovi rozumím dobře. On za naše prachy vyjadřuje vulgárním způsobem svůj světonázor, provokace za zájmy určité skupiny lidí, kteří mu umožní zaplatit jeho veledíla. Urážlivá Entropa,velký fialový prostředníček proplouvající Vltavou natočený směrem k Pražskému hradu při volbě Zemana, kopulující London Booster, oběšený kůň se sv.Václavem v Lucerně, viselec Sigmund Freud a vrcholem nevkusu je na Smíchově v galerii Futura v Holečkově ulici trvale umístěno sousoší z roku 2003. Jedná se o torza nahých dolních částí těl dvou sehnutých mužských postav o výšce 520 cm. Po žebříku je možno vylézt k otvoru v zadní části těl, otvory lze sledovat videosmyčku, na níž se Václav Klaus a Milan Knížák spokojeně krmí kaší. Galerie se prý proti od obsahu videa tehdy distancovala, tak nevím, jestli v současnosti je toto veledílo ke shlédnutí.
A naprostým fiaskem skončil konkurs, kde soutěžili pouze vybraní umělci, na pomník obětem druhé světové války. V roce 2004 zvítězil David Černý, ten umělec, který si vysloužil žalobu za prohlášení, že Češi jsou knedlíci nasáknutí pivem. Vlastně to, co navrhl, vypadalo velice dobře, ale proti "růžovému" Černému se zdvihla taková nevole, že radnice Prahy 1 od realizace jeho návrhu odstoupila. Technické zpracování má tento umělec za jedna, vhodnost a vkus za pět.
A poznámka k jeho nevkusnému veledílu v Hegertově cihelně. Močící pánové se dají naprogramovat. Když si to zaplatíte, tak na hladinu České republiky vyčůrají váš vzkaz, nejlépe:" Davide Černý, jdi už do hajzlu!"
květen 10, 2016 10:07
ZAčínám postupně procházet pražské památky : wendy
ale tuto tedy vynechám. Nabízí se raději Rudolfinum nebo Pražský hrad, výstava fotek a výstavy k 700 výročí Otce vlasti.

Vlastenectví se moc nenosí a to je škoda. Jsem vděčná aspoň za hokejové turnaje, kdy davy mladých i starých vítají naše hochy. Ovšem i na to jsem slýchala kritiku - že je to zbytečně veliká adorace, jsou to jen hokejisté. Ale mně to tak nepřipadá - nakonec kdo naši republiku úspěšně reprezentuje ? Politici ? TO SOTVA, ZBÝVAJÍ UMĚLCI, SPORTOVCI A VĚDCI.

Taky mně vadí, že jsou různé tiskoviny plné jen herců a zpěváčků a po takovém prof. Holém například skoro nic. Ale kde se kdo promenádoval nahý na filmnovém festivalu, to víme podrobně.

Tak držme hochům palce.

smilies/cheesy.gif
květen 10, 2016 10:18
deeres : mia I
Lea Vivot a Lavička neřesti je taky mazec.. Kde asi tohle dílo skončilo?? Bývalo u sazky.
květen 10, 2016 10:22
Vlku, : deeres
zajímavé je , kdo ty sochy financuje? Tak si v roce 2001 Sazka objednala Lavičku neřesti ke svému 45.výročí vzniku. Brzy na to Sazka krachla.Podle (ČSTV) se Hušák choval v roli šéfa Sazky jako diktátor a v podstatě může za krach společnosti a skončil tedy u soudu. Ale bývalý šéf společnosti Sazka Aleš Hušák nemusí zaplatit dva miliony korun České unii sportu (dříve ČSTV) a omluvit se za poškození dobrého jména svazu i českého sportu obecně. Rozhodl o tom Městský soud v Praze, který nevyhověl žalobě sportovní unie. Rozhodnutí není pravomocné, lze se proti němu odvolat. Hušák žalobu i vinu za krach loterijní společnosti odmítal a požadoval její zamítnutí.
Lavička byla prodána a krach Sazky, tedy i dotyčnou lavičku zaplatí daňoví poplatníci ve formě nákladů na sport.
A perlička navíc:Muž sedící na lavičce má podobu mladého Václava Havla. O důvodech, proč si Lea Vivot vybrala právě tvář podobnou prezidentu, lze jen spekulovat. Každopádně již začátkem devadesátých let dostala od prezidenta Havla souhlas k vytvoření jeho busty.

květen 10, 2016 10:24
Lavička : Milene
neřesti je opravdu vrchol. Pro mne něco nepochopitelného. Je to prý ale zmenšená kopie sochy v Torontu. Lezoucí mimina na žižkovské věži mně přijdou docela vtipná ale to je od tohoto autora asi vše, co můžu uznat. Před Stavovským divadlem je také podivná socha. Plášť svědomí. Vypadá jako postavy z Pána prstenů. A přitom tato autorka má docela pěkné sochy na Senovážném náměstí. Anna Chromy. Vždycky jsem si myslela, že jsou to jsou nějací roztančení hudebníci. každá socha má nějaký hudební v ruce nástroj. Ale jsou to světové řeky. smilies/wink.gif
květen 10, 2016 10:35
Víte, : Lenka1
co je mi na lidech typu toho Černého nejvíc odporný? Že kdyby jim za jejich projevy fakt něco hrozilo, tak budou držet a hubu a krok a v kalhotech budou mít hnědo preventivně a pořád .....


květen 10, 2016 10:57
Milene, : deeres
ne tak úplně, je to jenom variace na stejné téma.
Už před třiadvaceti lety (komentář z roku 2001) vystavila Lea Vivot v nákupním centru uprostřed kanadského Toronta Lavičku lásky. Na ní se k sobě tulí v nadživotní velikosti dva nazí bronzoví milenci, ona má ruku v jeho klíně. Od nich se s němým výkřikem odvrací třetí žena. Pro prudérní Ameriku to bylo příliš. Pohoršení občané začali nemravné dílo bojkotovat a demonstrativně nakupovali jinde. Trvalo několik let, než se Lea Vivot, o kterou se tak začal zajímat celý svět, dočkala plného zadostiučinění: město Toronto Lavičku lásky za 150 000 amerických dolarů zakoupilo a umístilo na čestném místě. "Tohle už mě nemůže překvapit, zažila jsem jiné věci," říká s úsměvem Lea Vivot. A říká to česky. Jedna z nejskandálnějších umělkyň Ameriky se narodila v Šumperku.

Zdroj: [url=http://revue.idnes.cz/lea-vivot-a-jeji-skandalni-lavicky-drn-/lidicky.aspx?c=2001M204V08A
]http://revue.idnes.cz/lea-vivot-a-jeji-skandalni-lavicky-drn-/lidicky.aspx?c=2001M204V08A
květen 10, 2016 11:43
... : Milene
Tak u nás milence alespoň oblékla. smilies/wink.gif
květen 10, 2016 12:17
jedna zajímavá souvislost s "moderním uměním" a CIA : vlk
http://www.independent.co.uk/news/world/modern-art-was-cia-weapon-1578808.html

aneb je to hnusné a nikdo to nechce, tak z toho uděláme politiku a bude to super!
květen 10, 2016 12:28
Ono je to dost podobný s tim uměleckym profesorem Kohoutem, : NČ
kterej zase na protest, coby "performanci" (dle slovníku: performance = uměleckej projev), nalejval svuj vlastnoručně vyždímanej ejakulát v kostele do svěcený vody.

(pro redakci: Za tohle asi obrázek nebude, to jsem napsal slušně. Ale kdyby byl zájem, věděl bych to napsat i líp...)
květen 10, 2016 13:34
Ještě mě tak napadlo. Když jsou ti umělci takoví hrdinové. : NČ
Proč třeba pod svym plnym jménem, nejraději i s adresou, nezvěčněj třeba sami sebe, jak čůraj na hlavu Alláhovi.
Jsou to přece chrabří hoši, přátelé muslimů, nemají se čeho bát. Přece - proč by si nemohli udělat malou nevinnou uměleckou legrácku ze svejch přátel?
květen 10, 2016 13:43
bavim se : moncici
jak by hlavicka sla rychle dolusmilies/smiley.gif
Legrace je ze si ani ti nasi slunickovi teplousi nedovedou predstavit, co by bylo kdyby opravdu nastal zakon sharia. Jak rychle by zase zalezli do skrini
květen 10, 2016 14:41
... : Mikin
Cerny sam se nedavno vyjadril v tom smyslu, ze fasizace spolecnosti pokrocila tak daleko, ze by ho za ten ruzovy tank dneska zavreli.
Cerny nastavuje zrcadlo. A koukam, ze se cechacci v tech dvou panech curajicich na svou vlastni zemi poznali.

květen 10, 2016 15:12
"já přijdu, až nastavěj zrcadlo" : vlk
https://www.youtube.com/watch?v=KZ2ZMw_yxnY

další politrukův kyd, ale zasmál jsem se, on má fakt smysl pro bizár (-:
květen 10, 2016 15:19
ted mne napada pouze jedine : moncici
Blahoslaveni chudi duchem,nebot jejich jest kralovstvi nebeske
květen 10, 2016 15:23
každá vesnice mívala svého obecního blázna, : skipper
Kudla má Mikina smilies/shocked.gif

květen 10, 2016 15:32
Vlku, ty nas maly nastenkari, : Mikin
me osazenstvo ktere se zde v posledni dobe dalo dohromady pripada spise tuhle scenu:
https://www.youtube.com/watch?v=rTDpM2z4blQ smilies/grin.gif
květen 10, 2016 16:25
Nechte ho bejt, nedrážděte. Nebo začne udávat. : NČ
.
květen 10, 2016 16:28
Profesor Ivo Budil: "Mohli jsme být bohatou zemí, ale nepovedlo se to. : NČ
Havel nepochopil, že musíme mít důstojné postavení ve světovém řádu."
----------------------
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Profesor-Ivo-Budil-Mohli-jsme-byt-bohatou-zemi-ale-nepovedlo-se-to-Havel-nepochopil-ze-musime-mit-dustojne-postaveni-ve-svetovem-radu-434718
květen 10, 2016 16:33
NČ : Mikin
v tom clanku od Budila jsou narozdil od posledniho vytvoru od Podrackeho alespon nejake myslenky. To ze jsi je coby zabedneny komunista nepochopil, to je jen tvuj problem. smilies/wink.gif
květen 10, 2016 16:54
A nejlepší zpráva tisíciletí !!!: "Skvělý objev: Alkohol nezabíjí mozkové buňky!" : NČ
http://zoom.iprima.cz/skvely-objev-alkohol-nezabiji-mozkove-bunky#utm_source=Parlamentni listy&utm_medium=rss&utm_campaign=parlamentni listy
==================================================
A já furt, jak je to možný, že jsem furt stejně vysoce inteligentní, a dokonce, a já se nebojim to říct, den ze dne inteligentnější!
Tož opět - vzhůru do bezvědomí!
A zapějme si k tomu tu naši oblíbenou pávlačovou: Motání, motání, všechny smutky zahání. Motání, motání je lék.
květen 10, 2016 17:29
tady je Černého škoda : vlk
měl by to zkusit třeba v Turecku, to je vyspělá evropská demokracie, na to tam dohlíží soudružka Merkelová a takovou skulpturu s dvěma Turkama jak chčijó na mapu Turecka tam instalovat.

To by byl fičák! To by z toho "fašizace" nestačil říct ani "f" a byl by f pr***i!
květen 10, 2016 18:17
Každej jsme holt ňákej! : Sidon
Podle schizofrenního autisty, je to tady samej nácek, komunista, fašista, xenofob, zloděj apod. Jó, jsme holt, lepší společnost. Ale mohlo by se brzy stát, že pomatený chovanec z ústavu, začne udávat Kudlanku pro šíření rasové nenávisti, nacismu a podobné speciality, tak jak se o to snažil u Zvědavce. Jenže není třeba se příliš obávat, máme expertízu Dr.Brodánka, že náš chovanec je duševně postižený a rozumu mdlého. On vlastně může říkat sebevětší kraviny a je chráněnej, jako párek bílej nosorožců.

smilies/smiley.gif
květen 10, 2016 18:55
Pane Matoušek, : Mikin
ano, kazdej jsme nejakej. Ale ja bych na jejich miste o tom mdlem rozumu radeji pomlcel. Vzpomenou si treba na toho Jacenuka, ktereho pred tydnem virtualne odkraglovali samopalem AK 47, nebo na ten americkej koncentracni tabor, kterej (rovnez virtualne) postavili spolecne s jednim clenem KSČM u Brnenske prehrady.
To uz totiz fakt vypada na hospitalizaci a tentokrat uz nejspise na trvalou. smilies/smiley.gif
květen 10, 2016 20:48
skipper 15.32 : wendy
palec nahoru - Pepek Vyskoč byl taky dobrej a neobytnej... smilies/shocked.gif
květen 10, 2016 20:56
Profesor Budil : Mikin
z toho odkazu od NČ se z nejakeho duvodu domniva, ze o ekonomice a pripadnem bohatnuti zeme rozhoduje v Ceske republice prezident. Ale v parlamentni demokracii je temer cela odpovednost na parlamentu, patricnych ministrech a jejich premierovi.
Kez by to nekdo konecne vysvetlil i Zemanovi......
květen 11, 2016 07:45
nemam slov. : moncici
Mikine zaslouzil bys pres usta. Ze jsi vzteklej neznamena ze muzes rusit inkognito jinych lidi.Jsi nevychovanej sprostej spr-tek!
květen 11, 2016 07:51
Moncici : Mikin
o cem to mluvis? Jake inkognito? Anonymni rudohneda luza se zde v mem soukromi rejpe kazdodenne.
květen 11, 2016 08:08
Holt, : Sidon
udavačská, bonzácká nátura se nezapře!

smilies/cool.gif
květen 11, 2016 08:19
A . : Milene
je zase po povídání.


Mikine, to musíš nacpat fašismus do každé diskuse.
květen 10, 2016 15:12
Cerny sam se nedavno vyjadril v tom smyslu, ze fasizace spolecnosti pokrocila tak daleko, ze by ho za ten ruzovy tank dneska zavreli.
Cerny nastavuje zrcadlo. A koukam, ze se cechacci v tech dvou panech curajicich na svou vlastni zemi poznali.


Když se ti sochy Černého líbí, tak ať líbí. Mnohým se prostě nelíbí a nemá to s politikou nic, ale opravdu nic společného. Já jsem se rozhodně v čůrajících chlapech nepoznala. smilies/angry.gif smilies/angry.gif Jak jsem psala mimina lezoucí ˇpo žižkovské věži, ta mi přijdou vtipná. Nevím, ale čemu nastavují zrcadlo.
květen 11, 2016 08:36
jednak se sam chlubis : moncici
soukromyma vecima ktere nikoho nezajimaji a na ktere nikdo nereaguje
a za druhe nechapes jak lidi drazdis svyma soustavnyma jizlivyma poznamkama. Jak na vsechny pusobi jen tvoje nabubrela mluva. Jak rika Sidon proste politruk. Uvedomujes si ze na tohle jsem byli alergicti za komunistu a dnes mame tutez alergii k te druhe strane sveta? Ja vubec nechapu jak muzes v jedne vete pouzit slovo komunista a naceksmilies/smiley.gif
květen 11, 2016 09:07
NČ, : Míša šíša
tak jsi mě s tím odkazem potěšil. To se mi ulevilo. A nejzajímavější na tom je, že s tím bludem o zabíjení mozkových buňěk chlastem přišli Američani. Zas nám ti imperialisti lhali! smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif
květen 11, 2016 09:19
Milene : Mikin
je zde rec o Cernem a tak jsem pridal jeho nazor. Fasisace spolecnosti opravdu probiha. Ceska republika je krasna zeme, ale miri diky lidem jako je autorka tohoto clanku opet do sracek. Jeste ze existuji porad lide, kteri nejsou misto anonymniho kvokani a plivani spiny na svou vlastni zemi vyhrnout rukavy a jit treba prebarvit tank.
květen 11, 2016 15:27
Moncici : Mikin
nejsem jediny, kdo dava mezi komunisty a nacky rovnitko. V obou pripadech jde o levicova hnuti, zalozena na omezovani svobody cloveka. Rudi i hnedi si rozumeli v minulosti (pakt Molotov-Ribentrop, spolecne napadeni Polska) a rozumi si i dnes (podivej se na diskuse zde na Kudle, nebo na fasistickeho motorkare mavajiciho sovetskou vlajkou).
A ja sam se nicim chlubit nemusim. Vzdycky se najde nejaka ta anonymni, komunisticka, bonzacka dusicka, ktera se pujde s pili mravenecka vrtat na Google nebo na facebooku.
Za zminku v poslednim tydnu stoji soudruzka Misa sisa, ktera vypatrala me spojeni s ceskou tajnou sluzbou BIS.
A Dr. Chocholousek jako vzdy nikde. smilies/smiley.gif
květen 11, 2016 16:19
jo : moncici
ten se OPRAVDU nekde zdrzel
květen 11, 2016 18:13
Moncici : Mikin
opravdu uzasna, inteligenci prekypujici reakce.
S takovyma se opravdu "dustojne" priradis po bok Zdenka Matouška a NČ.
Jo holka, kdybys jenom vedela, jaky byly na Kudle driv diskuse...... smilies/tongue.gif
květen 11, 2016 18:31
a co Ukrajinští fašisté, : vlk
mávající vlajkou se symboly Waffen SS. Tihle "demokratičtí" fašisté majdanisté jsou v pořádku? To jsem zvědav na ten výblitek (-:
květen 11, 2016 18:35
vlku ti jsou podle nej v pohode : moncici
jsou to pratele rovneho chlapa Pecinky
květen 11, 2016 18:43
jo mas pravdu a jsem na to pysna. : moncici
Jsou to fajn chlapi
květen 11, 2016 18:46
Jiří Bílino alias George Bilino, alias Mikine, alias Kemo, alias Jiřino.......... : deeres
teď už se tady ruší inkognita a uvádějí se celá jména. Mohu sem hodit i tvoji internetovou adresu i adresu, kde bydlíš, atd, atd, atd......
Ať si i tebe může každý prolustrovat, jseš stejně rovnej, jako ten Peszinski smilies/cry.gif
květen 11, 2016 19:14
Pomoci nadrženým imigrantům. : Pepa
Ženy! Čekají vás "veselé" časy. EU vedení bude na vás pyšné. Pavel Bělohrádek (politik) se nechal veřejně slyšet že by jste měli být sexuálně vstřícné Imigrantům, neboť tím zabráníte znásilňování.
Zkuste vyhledat: Nela Lisková versus Pavel Bělohrádek
květen 11, 2016 20:00
... : deeres
To bude nátřesk na klinikách venerických chorob!
květen 11, 2016 20:14
odkaz. : Pepa.
květen 11, 2016 20:15
Jiri Bilina. : Pepa
Neodolal jsem a vkládám vynikající komentář.

O čem mohou lidé snít, biolit, 17. 2. 2016 10:53:29

V 60.tých letech se novináři ptali Sergeje Koroljova, konstruktéra ruských raket, co ho tak hnalo kupředu, že vypustil jako první družici na oběžnou dráhu Země a poté i prvního člověka do vesmíru. On jim odpověděl "A měl jsem snad jiným přenechat své sny?" Ve stejné době pronášel na druhé straně Atlantiku Martin Luther King svůj slavný projev " I have a dream...", ve které snil o rovnoprávnosti bělochů a černochů. Zatímco v té době snili lidé v Evropě o cestách ke hvězdám, tak v Americe snili miliony černých o rovnoprávnosti s bílými. Otázka dneška zní: Mají snad ženy v ČR v budoucnu snít o rovnoprávnosti s muži? Paní Sobotková by měla doma manželovi dát pár facek a říci mu "Co blázníš ! Co to děláš ?" Naopak manželka pana prezidenta může být na svého muže právem hrdá.



květen 11, 2016 20:28
A kdy už kurva bude ten slíbenej cestopis? Sliby se plnit mají!!!! : NČ
.
květen 11, 2016 21:14
Zdrav bud, Pepiku : Mikin
proc tak formalni osloveni?
Myslim, ze jsem Pepiku ten "vynikajici komentar" pochopil tak, ze zatimco v Sovetskem svazu vypoustel soudruh Koroljov do kosmu prvni druzici, prvniho psika (chudak Lajka zahynula na dehydrataci a prehrati) a prvniho sovetskeho dustojnika, bili Americane cernochy.
No, i kdyz je pravda, ze se cernochum dostalo mnoha prikori, kazdy soudny clovek si je vedom toho, ze ve stejnych dobach byly v SSSR komunistickymi zlocinci vrazdeny miliony nevinnych lidi.
Ale zpet k vyzkumu vesmiru. Ono to prvenstvi tvym sovetskym soudruhum moc dlouho nevydrzelo. V Americe letel do vesmiru John Glen, prisel program Gemini a po nem zavod o Mesic, ktery vyhrala Amerika, kdyz poslala na tohle nebeske teleso 12 astronautu. Ti posledni se tam dokonce projizdeli v autickach. Pak prisel raketoplan, sondy na Mars a dalsi planety. Ta posledni proletela dokonce kolem nesmirne vzdaleneho Pluta.
A to mluvim jen o NASA. V Americe dnes dokazou 2 soukrome firmy vratit prvni stupen nosne rakety bez poskozeni zpet na zem, aby mohl byt znovu pouzit. Obrovska uspora materialu a pohonnych hmot = budoucnost astronautiky, Pepiku.
A co delaji Rusove? Porad akorat krouzi kolem Zeme a jsou radi, ze mohou Americe alespon prodavat sve levne raketove motory. Pri bide ktera dnes na Rusi panuje je kazdy $ vhodny.
Ale nezoufej - pokud s tim mas problemy, precti si Protiproud paranoidniho kretena pana Hajka. Ten prisel na to, ze Americani na Mesici vubec nebyli a k Plutu zadnou sondu neposlali.
Pokud se rovnopravnosti tyce, polovina vladniho kabinetu u nas v Kanade jsou zeny a v Americe je prezidentem cernoch. Pristim prezidentem bude pravdepodobne zena.
Dovedes si predstavit zeny nebo barevne ve vedeni zaostaleho, diktatorskeho Ruska?
květen 12, 2016 03:42
Pepiku, jeste k tomu vyzkumu Marsu. : Mikin
Pred 50 lety fotografovala jako prvni povrch tehle planety americka sonda Mariner 4. Jako prvni tam pristal a fotky poslal pred 39 lety americky Viking.
A tady mas krasnej odkaz. Americky rover Curiosity zkouma planetu Mars uz 3 roky. Vice jak 1000 marsanskych dni a noci. Foti, filmuje, vrta diry a analyzuje vzorky.
Povez - kde jsou Rusove?
květen 12, 2016 05:29
Tady je tern odkaz - stoji za podivani. : Mikin
květen 12, 2016 05:35
kontrolní dotaz : vlk
My s Peszynskim se narozdil od tebe nemame za co stydet.


A podpora fašistů na Ukrajině je v cajku Jirko, že jo? Ty tu budeš někomu nadávat do rudohnědé lůzy, sami jste náckové jak vyšitý.
květen 12, 2016 07:25
Fašizace společnosti : Míša šíša
Tak tohle je ten český rasismus a fašismus: http://www.novinky.cz/krimi/403224-muslim-se-v-prazskych-vrsovicich-bodl-sam-mysli-si-policie.html
Vzpomínáte na tu diskuzi ohledně tohoto "útoku" na muslima, jak bb psala, že je to hrozný, co se u nás DĚJE? Je to fakt děsběs - Česi likvidujou muslimy na potkání.
květen 12, 2016 07:30
jojo Míšo : vlk
kde jsou ti náckové z Thunovské, kterým velel pan kožená bundička, kde jsou ti pomalovávači hate free obchodů, kamer všude jak nakakaných a nikde nikdo. I náckové si sami podpálili říšský sněm, tohle je to samé.
květen 12, 2016 07:35
Zřejmě nápad jeho přítelkyně Evy - aktivistky z Brna : NČ
.
květen 12, 2016 08:02
... : Mikin
Nevim nic o tom, ze by Peszynski podporoval nejake fasisty. Definici fasistu se v tom konfliktu nejvic priblizuji Putin a jeho "vlastenci". Zkratka a dobre - zlodej krici chytte zlodeje. Zdejsi vlastenci to jeste pro sichr doplnuji obzvlaste silnou davkou rasismu.
A je vymalovano.
květen 12, 2016 08:06
"Hrají si na uprchlíky, ale jsou přitom teroristé. Němci se konečně rozhoupali k akci" : NČ
"Německé vyšetřovací orgány zahájily trestní řízení proti desítkám migrantů, kteří jsou podezřelí ze spolupráce s Islámským státem. O dalších podrobnostech informuje deník Neue Osnabrücke Zeitung..."
==============================
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hraji-si-na-uprchliky-ale-jsou-pritom-teroriste-Nemci-se-konecne-rozhoupali-k-akci-435227
květen 12, 2016 08:12
a je fakt vymalováno : vlk
Ukrajinci „oslavovali“ po svém, hajlovali v koncentračním táboře ...
http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/ukrajinci-oslavovali-po-svem-hajlovali-v-koncentracnim-tabore/

Už ani Američané nemají odvahu tu Ukrajinskou neonacistickou soldatesku podporovat.
http://zpravy.idnes.cz/batalion-azov-usa-ukrajina-vycvik-dro-/zahranicni.aspx?c=A150612_093525_zahranicni_aha
květen 12, 2016 08:18
vlku, : Míša šíša
myslíš, že to konečně docvakne i Peszynskému a Mikinovi? Těžko...
květen 12, 2016 09:08
... : deeres
Před časem jsem tady napsala, že ČR má přijmout 200.000 imigrantů a byla jsem tady za vola. Někde jsem to tehdy zachytila v článku na netu, který vzápětí zmizel.
A hele, původní povinné kvóty se nám už zvýšily o nějakou tu stovečku, už nejsou povinné, my je přijmeme dobrovolně. A teď byl vypuštěn další zkušební balonek:
Praha - Podle analýzy společnosti Cyrrus by se česká ekonomika bez problémů vypořádala s příchodem 50 000 až 80 000 imigrantů. Předseda Senátu Milan Štěch se ale domnívá, že se jedná jedná se o pokus, který má otestovat toleranci veřejnosti k dovozu levné pracovní síly.
Zdroj: [url=http://domaci.eurozpravy.cz/politika/155004-cesi-jako-pokusni-kralici-prijmete-80-tisic-migrantu-rika-analyza-a-stech-dodal/
]http://domaci.eurozpravy.cz/politika/155004-cesi-jako-pokusni-kralici-prijmete-80-tisic-migrantu-rika-analyza-a-stech-dodal/
Jak jinak je na tom Maďarsko. Dneska rádio hlásilo, že bude vyhlášeno referendum, kde si Maďaři odsouhlasí, zda příjímat imigranty, ano, nebo ne! Žádost o azyl bude trvat pouze jeden měsíc, kdy budou imigranti v azylovém táboře, když nebude azyl udělen, po měsíci je vyšupajdí ze země. A dalším bodem je okamžité odsouhlasení snížení dávek, které imigranti obdrží. Ať se Merkelová a EU rovnou podělá, Maďaři mají svoji národní hrdost, nepodělaného Orbána a poslouchat nesmyslné plány nebudou.
květen 12, 2016 11:10
... : deeres
Také vás neustále bombarduje Avaaz, nějakej Ricken patlal? Já už mám ixtý spam, kde mně nutí podepsat petici proti Trumpovi, ukazují mně, jak loví plaváčky z moře a dojímají mne plačícíma dětma, co imigrant háže přes ostnatý drát na policajty.
Jenže já jsem jsem blbá, neumím jazyky, tedy ani německy a tak se nemohu pod žádnou petici podepsat.
květen 12, 2016 11:16
deeres, tak to nevim : Míša šíša
Já spamy nečtu a hned mažu.
květen 12, 2016 11:47
Míšošíšo, : deeres
já také ne, nicméně než jsem je vymazala, tak jsem se koukla jestli tam nespadlo něco, co tam nepatří. Tohle do vymazání patřilo!
Docela by mne zajímalo, kde berou mojí internetovou adresu, já se totiž ze všech sil registracím téhle adresy bráním.
Uvádím jí jenom pro přátele a když něco objednávám, nebo jinak musím zveřejnit své netové připojení, tak to přes ní nejde a nejde to ani přes mojí IP.
květen 12, 2016 12:06
... : bb
Vzpomínáte na tu diskuzi ohledně tohoto "útoku" na muslima, jak bb psala, že je to hrozný, co se u nás DĚJE? Je to fakt děsběs - Česi likvidujou muslimy na potkání.
květen 12, 2016 07:30

vytrženo z kontextu (jako obvykle), bb to psala ve zcela jiné souvislosti.

květen 12, 2016 14:30
tady to tedy pěkně zhoustlo . . . : toulavej
a proč vy se vlastně vy klucí kanadský tak moc nemáte rádi, až to začíná být směšný u dospělých chlapů, kvůli prachům nebo ženský? To se musíte k sobě chovat občas jako hovada? a ještě to předvádět krajanům v Čechách? Jenom kvůli odlišným názorům? na cizím webu, jako hosté? Vždyť máte svý emaily, vyřiďte si svou nenávist soukromě mezi sebou a netahejte to sem, nechte si to v Kanadě. Jak k tomu Daniela přijde, že si vyřizujete účty mezi sebou u ní. Svou nenávist si nechte za mořem, nikdo tu o ní nestojí, i tak jí tu máme dost :-)
květen 12, 2016 14:42
bb, : Míša šíša
máš pravdu, spletla jsem to. Ty jsi to psala v souvislosti, že jsi šla do obchoďáku omotaná v šátku a lidi na tebe divně koukali.
květen 12, 2016 14:49
Toulavej, : Sidon
o žádný prachy nejde a o ženskou už teprv ne, je to daleko horší, je v tom politika. Jak už říkal polír Máčala - politika je sviňa! (Všichni dobří rodáci)

Ale byl jsem zařazen do skupiny, kterou ten "expert" přese všechno, tak rád nazývá těmi výrazy, kterých sis dávno všimnul. Začalo to tím, že jsem tady vložil nějaké linky, jež se politrukovi nelíbily. Uvidíš, jak hned začne mluvit o kampu na Brněnské přehradě, ale vyšlo to v brněnských novinách a na ten "ústav" upozornili samotní zaměstnanci. Nechce se mi znovu rozebírat, co a jak, jenom chci říct, že NEJSEM zasunut až po krk v americkém análu, jako ten, se kterým ten spor vznikl. Podívej, Pepa K. s ním byl taky, řekněme v dobrém vztahu, ale pochybuju, že ještě je. Snad sis toho taky všimnul. Alenu-Polárku snad znáš osobně, tudíž toho víš nejspíš dost. Takže vůbec nejsem sám, kdo má nějaké "výhrady" proti té jeho zavilé honbě na nácky, komouše a rasisty.

Jednou jsem někde četl jakési rčení, že - opravdové přátelství rozdělí jedině smrt, nikoliv osud. Takže to naše přátelství nejspíš nebylo opravdové, já se ale kvůli tomu nijak trápit nebudu.

smilies/smiley.gif
květen 12, 2016 18:37
No, : Mikin
ja se vetsinou snazim drzet tema diskuse.
Kdyz nekdo napise o tom, jak bylo za komunistu krasne a ted je bida a hlad, tak na to zareaguji a napisi svuj nazor.
Stejne tak ucinim, kdyz nekdo lici hruzne doby stalinismu v SSSR jako selanku, kdy vzletl prvni clovek do vesmiru, zatimco Americani bili cernochy.
A ozvu se i v pripade kdyz nekdo okopiruje lzivou informaci ze stranek skalniho komunisty o tom, ze u Brnenske prehrady fungoval "americky koncentracni tabor".
Proste se ozvu.
A je me uplne jedno, jestli jestli clovek ktery kopiruje komunistickou spinu a lzi zije ve Vancouveru, Praze, nebo v Kuala Lumpuru.
Jak rikal Masaryk - "kdyby takzvani hodni lide nebyli lenosi, zlych by nebylo".
Mlcet v dobach, kdyz komuniste nebo naciste zvedaji hlavy a siri svoje lzi a nenavist se nikdy nevyplatilo.

květen 12, 2016 19:09
Božínku, : Sidon
soudruh Kojzar i soudruh Urválek, by měli ze svého učedníka radost. Boj s třídním nepřítelem musí být nesmlouvavý a nesmiřitelný. Kdo nejde s námi, jde proti nám!
A jsme to my, soudruzi, kdo rozhoduje o té "spravedlnosti"!!!
Kupředu levá!!!

smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
květen 12, 2016 19:20
Bělobrádek : Lenka1
a záměrně neříkám "pan", protože toto oslovení si nezaslouží, je odporná vlastizrádná svině.
Doufám, že jeho familie půjde příkladem a jeho manželka a jeho dcery - pokud nějaké má - ochotně podrží každému nadrženému migrantovi, nejlépe ve stylu jejich oblíbené hry "taharrush".
květen 12, 2016 19:34
a co komunisté a neonacisté : vlk
na Ukrajině, k těm mlčíš jako ryba že?
květen 12, 2016 19:34
Vlku, : Mikin
nemlcim. Naopak jsem rad, ze na Ukrajine narozdil od Ruska jsou symboly zrudne komunisticke diktatury odstranovany. A doufam ze prijde den, kdy Ukrajinci pozenou Putinovy fasisticke "dovolenkare" zpet do Moskvy.
A z vlastizradnych Cechu kteri se zastavaji ruskych okupantu je me na bliti uz od roku 68.
květen 12, 2016 20:40
Pro ty, : Lenka1
které to zajímá. Jako insider mohu jen potvrdit.

http://www.czechfreepress.cz/dalsi-blogy/martin-koller-presne-popsal-stav-nasi-armady.html
květen 12, 2016 21:03
Mikine : vlk
celý slavný majdan je obyčejný neofašistický převrat, copak jsi fakt tak slepý nebo hloupý, že to nechceš vidět.

Kličkováním a slizkostí tvých vytáček na tom nic nezměníš, i přes cenzuru v mainstreamových médiích je těch důkazů všude plno. To ti nestačí hajlující Ukrajinci v Majdanku (speciálně pro tebe - to je koncentrák v Polsku) nebo odmítavá reakce USA na výcvik neofašistů praporu AHZOV. A věřím tomu, že kdyby to jen trochu šlo, tak se USA přetrhnou v pomoci Ukrajině. Ale otevřeně podporovat neonacisty je fuck přes čáru.
květen 12, 2016 21:26
vlku : moncici
neuveritelne. A tehle tvor rika nekomu ze je nacek a pritom slinta nad fasistou Banderou? To mi hlava uz nebere.
květen 12, 2016 21:28
lenko1 : moncici
tak tohle by mel cist kazdej.
květen 12, 2016 21:48
Vlku, : Mikin
v poslednich ukrajinskych volbach ziskaly fasisticke strany okolo 3%. Kolik by asi dostaly v Cesku? V samotnem Rusku je neonacistu vic nez na Ukrajine a (velike prekvapeni) i oni podporuji Putina.
Jsi stejny hlupak jako ti, co tleskali Rusakum v roce 68.
květen 12, 2016 21:52
ale noták : vlk
těch 3,8 % získali Ukrajinští komunisté, zase jsi to popletl.
květen 12, 2016 22:27
Vlku, : Mikin
nic jsem nepopletl, bylo to okolo 3%. A pokud tam dostali komousi jen 3.8%, jedna se vzhledem k tem 15% v Cesku zrejme o bystrejsi narod. U nas v Kanade dostaveji mene nez 1%. Jinak je od tebe hezke, ze namisto demokratickym mediim veris kagebakovi jeho propagandu zamerenou na dusevne menecenne. S tebou musi bejt na Silvestra sranda......
Chudak Sidon me zas srovnava s jistym Kojzarem netusice, ze ma s timhle soudruhem naprosto stejne moresy, demagogii i nazory.
Patrne me chce kuliferda pozlobit. smilies/wink.gif
květen 13, 2016 02:35
LIDSKÁ BLBOST JE NEKONEČNÁ : NČ
Liberálně založená matka dvou dospělých dětí a desetileté dcery se rozhodla, že umožní ve své rodině žít také mladému migrantovi z Eritreje Isaacovi. Nyní svého rozhodnutí hořce lituje, protože mladý Afričan byl soudem uznán vinným z obtěžování její desetileté dcery. Za svůj neslýchaný čin však byl potrestán velmi mírně. Vedle pokuty mu byla pouze nařízena povinná účast na terapii v délce trvání deseti hodin....."
------------------------------------------
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Otresny-pribeh-ze-Svedska-Matka-tri-deti-pozvala-domu-uprchlika-Nyni-tezce-lituje-435404

květen 13, 2016 08:12
NČ, host do domu, čakan do ruky : Mikin
to jsi me pripomnel jednu soudruzku ucitelku, ktera nam se slzami v ocich vypravela, jak jeji maminka po valce ubytovala 3 ruske dustojniky a kdyz jeden z nich zjistil ze maji doma piano, tak se zeptal jestli si muze zahrat a pak hral tak krasne Cajkovskeho, ze vsichni plakali.
Ale jeji maminka kdyz si trochu prihnula tak zase rikala, ze opravdu vsichni plakali, protoze ti tri ozralove to piano hned prvni noc roztriskali na kusy.
Proto se rika Den pobēdy (od slova bēdovat).
květen 13, 2016 16:43
Tak vidíte. A pak, že se úředníci a politici v Bruseli flákaj... : NČ
Unie se chystá zakázat neúsporné varné konvice, fény a topinkovače

Zákaz fénů, varných konvic a topinkovačů s vysokou spotřebou energie chce letos na podzim navrhnout Evropská komise (EK). Podle listu The Daily Telegraph to řekl její šéf Jean-Claude Juncker při zasedání komise letos 20. dubna. Návrh je podle britského listu již dávno hotový, zveřejnění se však chystá až po britském referendu o setrvání v Unii či odchodu z ní.

květen 13, 2016 19:28
to mě Enčo : vlk
taky zaujalo, varná konvice - veškerá el. energie se mění na teplo odevzdané do vody. Jak podle ouředníků vypadá taková úsporná varná konvice? Méně svítí? Nebo méně vaří nebo co vlastně dělá taková úsporná varná konvice? Poraďte prosím!!
květen 13, 2016 20:25
Vlku, : deeres
úsporná varná konvice je přece ta, do které nejde elproud.
Úsporné konvice jim vadí, ale nevadí jim zpívající ledničky a sušičky, které vyhrávají, jak orchestrion. Ale takové blbosti spotřebiče mít musí, protože je větší šance, že se co nejdřív podělaj´.
Také už proběhl zákaz výroby elektroluxů s vysokým výkonem. To bych chtěla vidět, jak bych potom s takovým přístrojem vyluxovala psa z koberce.
květen 13, 2016 20:37
Z rozhodnutí EK bude úsporná varná konvice muset vypnout při dosažení 66,7°C : NČ
Ještě bude předcházet mediální kampaň, že kafe, zalejvaný vodou, horkou přes 66,7°C, škodí vám i vašemu okolí, poškozuje semeno a způsobuje impotenci.
Současně tím bude zabráněno ročně několika tisícům úrazů z opaření.
květen 13, 2016 20:53
spotřeba : vlk
domácností je cca 25% z celkové spotřeby, na vaření spotřebovává domácnost cca 20% ze své celkové spotřeby. Z toho skoro 40% ceny je fixní a spotřeba a její úspora ji neovlivňuje.

Miluji idioty bez znalosti počtů ze základní školy ve funkcích EU ...
květen 13, 2016 20:55
Slova chytreho cloveka : Mikin
nerad jen kopiruji, ale tohle me nadalo:

Jednasedmdesát let od konce války slavný český režisér Jiří Menzel prohlašuje, že Rusové potřebují cara, s demokracií si neumějí poradit. Nelíbí se mu navíc, že se Rusové nestydí za to, že okupovali jiné národy. Tím se liší od Němců. Zatímco naši západní sousedé dodnes pociťují stud za rozpoutání druhé světové války, u Rusů nic podobného nevidíte. I oni by se přitom měli za co stydět, např. za hladomory na Ukrajině před druhou světovou válkou, za devastaci Polska v prvních letech druhé světové války nebo za srpen 1968.

Jiří Menzel ovšem nešetřil ani své spoluobčany. „Češi se chovají hrozně sobecky. Stydím se za to, jak jsou předpos*aní. Vidím v tom peciválnost, takové to ‚hlavně aby sem nikdo nešel a nemuseli jsme nic řešit. Přitom k nám nikdo nechce,“ udeřil. Češi se navíc bojí rozhodovat sami za sebe. Rádi by se dostali pod křídla nějakého vládce, který by jim řekl co a kdy dělat. Proto se tak daří prezidentovi Miloši Zemanovi. Ten si na Hradě rochní jako „prase v rejži“ a nehledí při tom na morální zásady.

Nakonec došli i na uprchlickou krizi, kterou filmař opět spojil s prezidentem Zemanem. Apeloval především na ekonomické migranty, aby ve svých zemích zůstávali a pokusili se je pozvednout. „Kdo tam zůstane, když elita odejde? Tady to bylo podobně, spousta chytrých lidí utekla na Západ a zůstali tu plebejci, kteří volí Zemana,“.

květen 13, 2016 21:54
NČ, vlku, deeres : Lenka1
ale neříkejte, že jste si neoddechli, že Evropa nemá žádné jiné podstatné problémy, že můžeme řešit varné konvice. smilies/grin.gif

Úředníci z EK mi připomínají jednu eko-femi-naci-gender-aktivistku ze Slovenska, která při příležitosti obhajoby elektřiny z větrníků pronesla větu, která možná vejde do historie:

"Mně nevadí, že když nebude foukat vítr,tak se elektřina nevyrobí. Tu televizi můžu sledovat i při svíčkách." smilies/grin.gif
květen 13, 2016 22:20
Menzel? : Lenka1
Typická Omega.

Ten by si měl místo pletení se do politiky, který stejně nerozumí, radši srovnat svojí starou. I když - jestli už není pozdě, když už mu domů přitáhla levobočka.

Ale možná ty parohy dvaatřicateráka - to nejmíň - dobře zpeněží.

smilies/cheesy.gif
květen 13, 2016 22:26
Stará mladá Menzela se šíleně zamilovala do intelektu : NČ
Teprve pak zjistila, že taky potřebuje brabce ...

A Menzelovi z toho jeblo tak dokonale, že zapomněl i na ten slavnej den, kdy v Národnim divadle podepisoval Antichartu.

květen 14, 2016 04:47
Jen tak pro upamatování: Poslední dvě věty Prohlášení Za nové tvůrčí činy ve jménu socialismu a míru : NČ
"Jsme přesvědčeni, že slova sjezdových programů se promění v umělecké činy, v nové romány a básně, v nové symfonie, v nové písně a komorní skladby, v nové obrazy a sochy, v nová dramatická a filmová díla, v nové umělecké výkony.

Jsme přesvědčeni, že příští léta budou naplněna novými tvůrčími činy spjatými se zájmy našich pracujících, s humanistickými cíli naší socialistické společnosti a s politikou její vedoucí síly - Komunistické strany Československa."

květen 14, 2016 05:23
Zajimave....... : Mikin
ze se vecne podnapileho Ovara zastavaji jen zkozlovani pologramoti, zatimco mezi jeho kritiky prevladaji slusni, vzdelani a uspesni lide.

PREZIDENTEM BY MĚL BÝT SLUŠNÝ ČLOVĚK
"Já bych jako hlavu státu viděla člověka, který bude vzorem i pro dnešní generaci. Podle mě by to měl být člověk slušný, který si váží lidí kolem sebe, snaží se mít férový přístup a reprezentuje nás nějakým slušným způsobem i v zahraničí. To bohužel o našem panu prezidentovi říci nemůžu. Můj názor na něj je takový, že doufám, že další volební období už nebude pro něj, ale pro někoho jiného, kdo třeba to slušné chování má.“ - nejlepší česká biatlonistka Gabriela Soukalova

květen 14, 2016 06:14
NČ : Lenka1
no tvl, to je stejný, jako to, co se sype z těch bruselskejch idiotů.

No prostě s EU na věčné časy a nikdy jinak.

Hele a taky tě tak fascinuje, že se za odborníka na politiku vydává každej, kdo má do prdele díru, třeba i ten, kdo umí jenom běhat a střílet z malorážky? Tahle stádová tupost, kdy jim stačí kouzelné slovo "Zeman", je neuvěřitelná.



květen 14, 2016 08:34
Tím : Lenka1
nechci říct, že jsem fanynka Zemana. Už jsem to tady x-krát vysvětlovala. Volila jsem ho z toho důvodu, že všichni ostatní kandidáti byli o ještě několik řádů horší než on. Raději snesu prezidenta s ne zrovna vybranými způsoby, ale který to má v hlavě v pořádku než pozlacenou "noblesu" toho, kdo za našimi zády jedná proti zájmům naší země. Nebo někoho, jehož kvality byly pouze v tom, že měl potetovanej ksicht.

Pokud tohle slečna (paní) Soukalová nechápe, tak by se opravdu měla držet svého kopyta.

Opravdu nechápu tu šílenou protizemanovskou hysterii.

Ono stačí, že za chvíli se budeme jmenovat "kolonie Czechia".


květen 14, 2016 10:21
Už mi chybí jen blbečkuv odkaz na vyjádření světový umělkyně Dolly Buster : NČ
I když, ta, na rozdíl od Menzela, aspoň nebere do ruky péro proto, aby s ním podepsala věrnost Straně a Sovětskýmu svazu.
květen 14, 2016 10:52
Jojo, : Krakonoš
za vodborníky na politiku se považuje kde kdo. Třeba jedna kráva, co si bere kvér i do sprchy (co kdyby byl pod umejvadlem schovanej musla, žejo?) a jeden debílek, co bojuje proti světovýmu imperialismu chlastáním kozla. Voba vysoce kvalifikovaný pro internetovej boj za vlast. smilies/tongue.gif
(Tak jednou za měsíc si do vás šťouchnu, aby tu chudák Mikin nebyl tak sám, když už si tak lebedí v tý roli kudlaního fackovacího paňáka smilies/grin.gif. S reakcema se ani nemusíte vobtěžovat, znám je předem.)
květen 14, 2016 13:14
Tohle je, Krakonoško, saframentsky ošemetná věc. : NČ
Klidně dloubej denně, snad by ale, místo nadávek, bylo lepší, trochu k věci. No nic. Zmejlil jsem se, to se stává i v lepších rodinách.
Nebudu psát za Lenku, ta zastání nepotřebuje, je soběstačná a lepší než já.

Tak jen za sebe:
Já jsem ti sem ten morální hnůj, jménem Menzel, nekydnul. Ale jistě sama snad uznáš, že pokud někdo, kdokoliv, ZROVNA TUHLE morální i lidskou zrůdu použije jako záštitu svýho tzv. "myšlení", tak nereagovat prostě nelze.
O mý kozly starost mít nemusíš. Zatim jich bylo od rána jen šest; dalších deset teprve čeká na vypuštění z lednice. A určitě vypuštěni budou.
Tvůj debílek.

květen 14, 2016 14:10
Rýbrcoule, : Lenka1
teď jsi mi to ale nandal. A povyrostlo to? Aspoň trošičku? smilies/wink.gif
květen 14, 2016 15:22
Krakonosi, : Mikin
lebedim si, lebedim. Vzdycky kdyz se me podari primet rudohnedeho primitiva nebo blbku, kteri se nemuzou dockat opetovneho prijezdu navonenych tankistu ke zlobnemu skreku, udela se me tak nejak lehceji u srdicka a s usmevem muzu vyrazit za dalsi praci. Ted mame zrovna krasne slunecne rano a ja jdu sazet rajcata.
Sakra, ten Menzel to rekl dobre...... smilies/cool.gif
květen 14, 2016 16:18
Další : Lenka1
malá vraždička odtěch, kterých se bezmozci furt zastávají:

http://pravyprostor.cz/bonn-dalsi-brutalni-vrazda-rukama-imigrantu-obeti-je-sedmnactilety-nemecky-mladik/

Přesně na takový ty kvéry mám.
květen 14, 2016 16:58
No vidišto Lenko. Blbeček si lebedí, neví sice proč, ale neva. : NČ
I Bohoušek Sobotků se často usmívá jak debílek a neví proč.
Tak už to u blbečků chodívá. Lebeděj si zřejmě proto, že opětovně předvedli všem svý blbečkovství (Menzel, Soukalová...), třeba příště přidá i světovou umělkyni Pavlínu Filipovskou. Tenhle náš třídní idiotek prožívá eufórii z toho, že se ho z lítosti zastala neexistující pohádková postava. Je to chudáček, člověk by ho snad i litoval.
Ale zase - proč vlastně litovat debílka, když je tak šťastnej? Vlastně bych mu skoro až záviděl "jak málo stačí ke štěstí jednoho blbečka".
květen 14, 2016 17:16
Kupředu : XL
Toníku a Anno!
květen 14, 2016 18:04
„Některé ženy chtějí naneštěstí žít život v rovnosti se svým mužem. Je to velmi závažný problém,“ : NČ
"Zbít ženu však nelze také jen tak. Smyslem je ji potrestat, ne si vybít hněv.
Bohabojný manžel nemá mlátit manželku do obličeje či hlavy, kde by rány byly vidět.
A také na ni nemá brát hůl, nýbrž třeba šátek nebo proutek. Prostě civilizovaně."
=================================================
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Serezat-manzelku-neni-jen-tak-Islamsky-ucenec-vytvoril-instruktazni-VIDEO-435556
květen 14, 2016 18:15
XL, : Mikin
pocitam, ze kdyz za mesic otevres Kudlanku, ozve se uz jen bublani Kozla, opilecky zpev Internacionaly a hajlovani. smilies/grin.gif
květen 14, 2016 18:28
trochu bych se Soukalový zastala : marty
její rozhovor jsem nečetla, ale dle tohoto blogu

http://lubomirkvapil.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=520144

se pouze vyjádřila k jedné z otázek během hodinového rozhovoru. To že Zemana nemá ráda jí nikdo nebere, každý má svůj názor. Ale novináři to podali jako hlavní informaci, protože se jim přesně hodila a hned s ní na titulku.

V článku je na konci zmínka o Pavlu Nedvědovi, který naopak se Zemanem souhlasí a zároveň, ve kterých médií ch byl jeho rozhovor uveden. Jako na potvoru naše objektivní a nezávislá média to nezaregistrovala!!!!Jen samej bulvár???
květen 14, 2016 18:34
... : Mikin
Jde o to, ze vetsina inteligentnich a uspesnych lidi nema hradniho ozralu rada. Kdyz srovname jeho, Putinovu a Trumpovu retoriku, mame zde jasnou paralelu s Adolfem Hitlerem a jeho schopnosti probudit v obycejnych, ne prilis bystrych lidech ty nejhorsi vlastnosti a pak vladnout pomoci zfanatizovane luzy. Delali to komunisti, delali to nacisti a uz je to tady zase....
Znovu bych si dovolil doporucit nemecky film Uz je tady zas. Vystupuji v nem v zastoupeni i Lenka, NČ, Misa sisa, Sidon, Vlk, Deeres a dalsi.....
květen 14, 2016 19:01
Však on ani ten Jágr se moc nehodí... : NČ
.
květen 14, 2016 19:02
Mikoušku, : Lenka1
takže jak to je? Jsou všichni, které jsi vyjmenoval, Hitler nebo ta zfanatizovaná lůza?

Mohl bys tuto svou převratnou myšlenku trochu upřesnit?

A mohl bys nám rovněž říci i svůj názor na neustále stoupající brutální kriminalitu nelegálních imigrantů?

květen 14, 2016 19:17
... : Mikin
Novinari kteri pisou o politice si pochopitelne vybrali tu cast rozhovoru, kde Soukalova mluvi o politice. Ze to nekomu hlava nebere a zacne hned mluvit o bulvaru......
--------------------------------
Jagr by se hodil mnohem vic, kdyby se namisto Floridy rozhodl zit v Rusku.
Ale tam se z nejakeho neznameho duvodu nehrnou ani ti nejvetsi Putlerovi zastanci. Ba, i nejvetsi z hercu (co se hmotnosti tyce) Gerard Depardieu si nechal udelit ruske obcanstvi, ale hadejte kde zije? smilies/wink.gif
květen 14, 2016 19:23
Z čehož mi jaksi, mezi řádky, vyplývá, : NČ
že to Boží hovádko, ten Boží blbeček, sám sebe považuje za inteligentního a úspěšnýho člověka.
NEUVĚŘITELNÝ! Snad už začnu věřit, že Amerika a Kanada jsou země neomezených možností pro omezený kretény.
I pro kretény, čítající, dokonce ještě dneska(!!!), neuvěřitelnejch 30% občanů, kteří ještě věřej, že věžový paneláky se zhroutily samy do sebe a sesunuly se nárazem dopravních letadel.
květen 14, 2016 19:24
... : Ben Koor
nechte mého kamaráda být.
květen 14, 2016 19:36
Lenko a ostatní..... Mýlím se snad, když TO nazývám Božím blbečkem? : NČ
Já chápu, že ONO to za sebe nemůže. Už se TO tak narodilo (upřímnou soustrast). Ale nechápu, proč TO má takový nutkání přesvědčovat denně svý okolí o svý debilitě. Navíc úplně zbytečně. Už to tady přeci ví kdekdo. Tak voco TOMU kurva vlastně jde?
květen 14, 2016 19:37
Dost dobrý, Bendo:)))) : NČ
.
květen 14, 2016 19:39
Nikdy bych tomu nevěřil, ale já snad nakonec začnu mít rád i toho Duku: : NČ
Kardinál Duka pochcal papeže. Takto náš primas pronikl do britských novin...........

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kardinal-Duka-pochcal-papeze-Takto-nas-primas-pronikl-do-britskych-novin-435598
květen 14, 2016 19:47
Lenko, : Mikin
lidi ktere jsem vyjmenoval bych zahrnul spise do kategorie prostacku, se kterymi se da snadno manipulovat. Bez nich by se zadny Hitler, Stalin nebo Putin nekonal. Prave oni jsou ten hnuj, ze ktereho vsechna ta bida a nestesti rostou.
I kdyz pravda, i vulgarni nacistka nebo vztekem polosileny komnunista by se mezi nimi nasli (viz posledni komentar pana NČ).
-------------------------------------
Co se kriminality imigrantu tyce, byl jsem to prave ja, kdo zde navrhoval zavrene hranice a tabory, kde by se vsichni bezenci vytridili. A byla jsi to prave ty, kdo zacal rycet ze chci utracet tvoje penize. (I kdyz zijes z penez danovych poplatniku a sama dane neplatis.)
Tak to vidis - pokud je ta kriminalita opravdu tak "brutalni", bez za to nafackovat sama sobe.
A nyni me budete muset vazeni omluvit, mam narozdil od vas nejakou skutecnou praci. smilies/wink.gif
květen 14, 2016 19:49
Mikin : Putler
jdi chlapče pracovat a neber jméno mé nadarmo.
květen 14, 2016 19:51
Vytřídili : Lenka1
vytřídit je nelze. To dobře víš, to už jsme tady řešili x-krát. Takže zase jen blábol. Řešení nemáš, jen idiotsky žvaníš.

cit:
(I kdyz zijes z penez danovych poplatniku a sama dane neplatis.)


Já - na rozdíl od tebe - za daně jiných, které mám jako svoji výplatu, odvádím službu státu. Stejně jako třeba učitelé, doktoři, záchranáři nebo zdravotní sestry.
A kromě toho, ze svojí výplaty daně odvádím. Stejně jako každý jiný státní zaměstnanec.

Ty ses za peníze jiných za svůj pobyt v Kanadě cca 17 let (vycházím z toho, žes makal půl roku a půl roku ne) válel šunky a rajzoval po světě.

cit:
pokud je ta kriminalita opravdu tak "brutalni"
Chápu, vraždy a znásilňování pro tebe nejsou brutální.


květen 14, 2016 20:00
Lenko, EnČé a další, : Sidon
jen ho nechte, ať si ten Cejchovaný Yukonský Pastičkář, plácá co mu libo. Každý normálně vyvinutý člověk ví, kam ho zařadit. Dokonce tu klasifikaci jeho duševního stavu, pronesl i jeden doktor. Asi mu taky bylo někým silně ublíženo a teď to nese následky.

smilies/cool.gif
květen 14, 2016 20:01
Něco : Lenka1
pro místní sluníčkářky, Petronilu s Ketrin.

http://pravyprostor.cz/zeny-v-eu-nebudte-blond-jinak-provokujete-nase-muslimske-pratele-nemuzete-se-pak-divit-ze-vas-treba-znasilni/

Snad nejste blond. Jo, a necourejte venku bez MAJITELE.
květen 14, 2016 20:08
Nazdar Zdeňku, : XL
pořád u číňana v čistírně?
květen 14, 2016 20:12
... : Mikin
Aha, takze ty Lenciny kecy o tom, ze jenom blbec plati dane byly jako vzdy opravdu jen kecy.
Nebejt urvanejch nacku a jejich kriku o cernych opicich, zradlu pro psy a kostni moucce, byli bychom dnes s resenim imigracni krize o hodne dal.
Nackove i jejich radikalni muslimsti bratri jsou nejvetsi brzda.
Ale ted uz fakt musim bezet, nazdar. smilies/smiley.gif
květen 14, 2016 20:13
Lenko, : mikin
ale zakvicela sis, co? smilies/wink.gif Holka, musim ti dat pisemne, ze bys pri zadosti o vstup do kanadske armady nebo R.C.M.P. neprolezla ani prvnim kolem psychologickejch testu. A to nemam na mysli jen testy inteligence.
květen 16, 2016 01:47
Lenko : mikin
jeste malickost. Reseni ktera navrhujes ty, tvoji zvrhli soudruzi a nemene zvrhli soukmenovci se mezi inteligentnimi lidmi oznacuji jako "hitlerovska reseni". A hadej co? Ta reseni nefungovaly, nefunguji a fungovat nebudou.
Kdyby tomu tak bylo, tak uz by zadni Zidi, Cikani, Americani, Slovani nebo treba Anglicani neexistovali.
Ale kdo by na vas vy line hnidy delal? smilies/grin.gif
květen 16, 2016 03:40
Lenka1 : Ketrin
Nemám čas číst blbosti, ale když už sem pořád něco linkuješ, snad by ses mohla naučit vkládat hypertextovej odkaz - není to zas tak těžký, Mikin ti to třeba rád vysvětlí.
květen 16, 2016 06:52
... : Ben Koor
ždímete ho tu jak citronek, chudáka malého yukonského.
květen 16, 2016 06:57
Káčo : Lenka1
nepředpokládám, že bys to při svém záporném IQ pochopila - takhle to dávám schválně, aby si to lidi mohli otevřít v novým okně.
Pa, puso.
květen 16, 2016 07:35
K tomu citrónkovi skoro přesně sedí titulek článku PROUDY. : NČ
Stačí zprostředka vynechat dvě písmena "OU" a bude to dokonalý.
květen 16, 2016 07:35
Hm, : Lenka1
cit:

Holka, musim ti dat pisemne, ze bys pri zadosti o vstup do kanadske armady nebo R.C.M.P. neprolezla ani prvnim kolem psychologickejch testu. A to nemam na mysli jen testy inteligence.

"Mééééé", zamečel kozel, který se omylem osudu stal zahradníkem. smilies/wink.gif

Pořád jsi nám ještě nesdělil svůj návrh řešení - kromě těch volovin, že ty milióny, který bouraj ploty a útočí na policajty, budeme někde třídit.

Když nevíme jak, nevíme čím, nevíme podle čeho. A taky jsi ještě zapomněl uvést, co s těmi případně vytříděnými, kteří se s odmítnutím nesmíří a stejně se dál násilím budou domáhat azylu a bezpracného života na dávkách v EU.
Co s těmi milióny, které budou proudit pořád dál a dál. Ona ta Evropa není nafukovací, víme?


květen 16, 2016 07:42
Ben Koor : Lenka1
jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá......
květen 16, 2016 07:43
Teda Lenko! : NČ
Toho kozla, nejlepšího přítele člověka, bych si, prosím, vyprosil.
květen 16, 2016 07:50
Sorry, NČ : Lenka1
to bylo první, co mě při čtení těch jeho blitků napadlo.

Kromě toho, asi máme nějaký divný psychotesty, když jsem je opakovaně prošla s výbornými výsledky.

A stejně - tvůj Kozel se přece píše v velkým "K"?
květen 16, 2016 08:08
Lenko, : mikin
Na evropské bílé rase je páchána systematická genocida a ty z toho máš radost. A jediné, co tě irituje, je to, že ty zm.dy někdo nazve popravdě opicemi.
-------------------------------------
Muj svagr (manzel sestry me manzelky) prisel pred lety z Haiti, je cernej jako bota, dela vedouciho laboratori velke montrealske nemocnice a ma uzasnou rodinu. Narozdil od tebe neco dokazal a jeho okoli si ho vazi.
Jestli nekdo dela "bile rase" nejakou skodu, je to prave ujecena, rasisticka a zcela zbytecna krava jako jsi ty.
Dobrou noc. smilies/wink.gif
květen 16, 2016 08:08
... : Ketrin
takhle to dávám schválně, aby si to lidi mohli otevřít v novým okně.
Jo tak, aby třeba lidi nepřišli o nějakou tvoji story, třeba o psychotestech, tak to jó!
smilies/grin.gif
A tu pusu si laskavě nech pro své alfy, já jsem s tebou krávy nepásla.

květen 16, 2016 08:15
A znova : Lenka1
něco pro sluníčkáře:

http://pravyprostor.cz/v-nemecku-pet-migrantu-znasilnilo-sedmiletou-holcicku/

Tak co, Mikčo, co na tohle povíš? Minule jsi napsal, že kriminalita přivandrovalejch není brutální.
A ty, Káčo, máš děti, třeba malou holčičku?
květen 16, 2016 08:22
Lenka1 : Ketrin
Hele, mně je fuk, jak se prezentuje nějaká praporčice z Vyškova nebo odkud, ale ty tvoje výkřiky a výlevy už začínají být dost směšný a politováníhodný. A kromě důchodců dělám i na tvůj žold, takže místo plkání si vyčisti kvér a běž si udělat pár kliků, ať nevyhučíš na fyzickejch testech.
květen 16, 2016 08:27
Já : Lenka1
to nebyla, kdo se tady povýšeně chlubil, že dělá na důchodce.
Dostáváš zpátky jenom to, co vysíláš.

O moji fyzičku se starat nemusíš a o moje kvéry taky ne, obojí je totiž naprostý základ k tomu, aby byl člověk v případě nutnosti schopen účinné obrany. Takže obojí neustále udržuji na špičkové úrovni.

A co odpověď, co mi povíš na můj článek?


květen 16, 2016 08:33
Lenko. Kozla jsme teda vyřešili :) : NČ
Jinak je k těm dvěma škoda každýho slova. Jen je tim povzbuzuješ k dalšímu kvičení a sprostýmu běsnění.
Já to beru tak, že DNFTT.
květen 16, 2016 08:36
Ještě maličkost, Lenko : NČ
Uvědomuješ si, že to třeba ani nemusí trvat příliš dlouho, a ty budeš muset s kvérem jít bránit třeba zrovna tu Káču?
květen 16, 2016 08:56
A hele, : Ketrin
někdo tady maže Lenčiny příspěvky v marné snaze, aby vypadala jako trochu menší zoufalka.
květen 16, 2016 09:18
Káčo : Lenka1
tak jsem se na chvíli odmlčela - vzala jsem si tvou radu k srdci, byla jsem makat na fyzičce. Stovka přítahů na hrazdě za necelých 21 minut. Na druhou stovku jsem si vzala dodatečnou zátěž na kotníky (4 kg), to mi trvalo trochu dýl, skoro 30 minut.

Jo, a ty kliky - první stovka je na rozcvičení, dalších 200-300 dělám se 10 kg zátěžovou vestou. Ty mě čekají večer.

Jak vidíš, o moji fyzičku strach mít nemusíš. Mimochodem, jak jsi na tom ty?

Jak jsem psala, ta fyzička a síla je zásadní pro schopnost se nejenom bránit, ale zvládnout i střelbu z pušky s velkorážní municí. Ono totiž existuje něco jako zpětný ráz.

Něco mi říká, že dát takovou pušku do ruky tobě (nebo nedejbože pumpu, tam je to ještě výraznější), tak si při prvním výstřelu vymlátíš pažbou zuby. smilies/wink.gif

Ráda bych odpověď na svou otázku, ohledně mnou zveřejněného článku o znásilňování migranty.

A teď mě omluv, odcházím se svojí Alfou cvičit obranu na přímý kontakt. Sebekriticky uznávám, že mám mezery, tak na tom makám.

P.S. Zajímalo by mě, jestli se alespoň na vteřinu dokážeš oprostit od svojí animozity vůči mně a připustit si realitu, že Evropa jde plnou parou do pr.dele a že ti, kdo to nejvíc odserou - a na Západě už se to děje - budou ty nejbezbrannější - ženy a děti. Nechce se mi věřit, že jsi taková morální zrůda, aby ti to nevadilo.
květen 16, 2016 10:25
NČ : Lenka1
právě že uvědomuju. A dost mě irituje - abych byla zase na chvíli slušná a nekomplikovala to Daniele - že při obraně jejího bezcenného zadku může zařvat třeba zrovna můj chlap.
květen 16, 2016 10:27
Možná, že aspoň ten zadek má větší cenu než mozeček : NČ
Těžko říct, o zadku nic nevím, třeba je ještě použitelnej, i kdyby i jen jednorázově.
Zatímco o mozečku už všichni dostatečně víme, že je skutečně naprosto bezcennej.
květen 16, 2016 11:13
Ketrin, : deeres
jestli ty děláš na mne jako důchodce, tak já kdysi dělala na tvoje školní vzdělání, (školné jsi teda moc nevyužila), na tvoji zdravotní péči a možná i nějaké mimoškolní aktivity a nejspíš si využívala i nějaké ty sociální struktury, placené státem z našich, nynějších důchodců, odváděných daní. Tak buď tak laskava a přestaň se slaboduše o důchodce otírat.
A jen mimochodem, vrchní Kudla je také v důchodu a ty se tady nesmyslně vyjadřuješ na jejím , jí soukromě sponzorovaném webu. Jdi už do háje !!!!!
květen 16, 2016 11:58
Abych nezapomněl. Žádám redakci o zviřátko : NČ
.



ale, přeci jen si občas tu pusu zmírni, OK?
květen 16, 2016 12:23
Obrázek slušivej, celej se vidm včera v Kaufáči. Jak živej. Dík : NČ
A to už ani roztomilý hloupoučký telátko se nesmí...? To je ale pak těžká věc. Lhát se přece nemá.
květen 16, 2016 15:38
Ketrin, : Mikin
taky jsem si toho všiml. Lenčiny nejprasáčtējší hlody občas zmizí. Ale i to co zbyde stojí za to. smilies/grin.gif
květen 16, 2016 16:09
Ano, Mikine, : d@niela
snažím se to, co je přes míru, mazat.
Kdo jiný, žejo, by to dělal, když do administrace webu mám přístup jen já...
květen 16, 2016 16:37
To sele : Lenka1
přímo vidím na rožni, mňam!!!
květen 16, 2016 16:51
Tak co, Káčo, : Lenka1
bude odpověď nebo se uchýlíš k "opovržlivému mlčení v totálním znechucení nad mojí osobou"? smilies/grin.gif

Abys nemusela vyložit karty na stůl. No jo, otázky na tělo vám, sluníčkářům, nedělají dobře, toho jsem si všimla.
květen 16, 2016 16:55
A pro tebe : Lenka1
ty trdlo z Kanady, mám jedno:

Beru, když mi Daniela občas něco smaže, ale na rozdíl od tebe pak za ní desetkrát za sebou nedolejzám a nefňukám " jak to, že mě jsi smazala a její urážky tam zůstaly"?

Všimni si, že tvoje kráva na moji adresu tam zůstala. Tak doufám, že až se to otočí, tak se alespoň jednou jedinkrát ve svým zpackaným životě zachováš jako chlap a fňukat nebudeš.



květen 16, 2016 16:58
A taky : Lenka1
by bylo dobrý, kdybys ses vyjádřil k mému článku, když jsem tě o to žádala.

Nebo budeš zase zbaběle mlčet jako to děláš ke všemu, co se ti nehodí do krámu?
květen 16, 2016 17:00
Lenko1, to je prasátko tak do třiceti centimetrů, : d@niela
to je ta extra sorta, co je maji někteří místo jorkšíra :-)))
To by bylo tak sotva jako špekáček :-)))
květen 16, 2016 17:55
Fakt? : Lenka1
Na tom obrázku teda vypadalo větší. smilies/angry.gif
květen 16, 2016 18:27
Lenko kurva néééééééééééééééééé!!!! Na rožeň né!!!!!!!!!!!!!! : NČ
Vždyť to prase, to jsem přeci já, tvůj mazel, tvoje alfa i omega dop**ele.
Nebo bys jako chtěla labužnicky ohryzávat moje vypečený údy ...?
květen 16, 2016 19:11
Ježíš : Lenka1
Enčo, promiň. Já se kaju, sypu si popel na hlavu, klečím před tebou se sepnutýma rukama a lkám!!!

Jsem to nepochopila, že seš to ty. To bych ty žrací pudy ovládla.

smilies/cry.gif
květen 16, 2016 20:09
no nevim ence : moncici
ale mam pocit ze jsou tu i taci co by se s chuti zahryzli, tak si davej na svoje kejticky pozor!!!!
květen 16, 2016 20:22
... : Ketrin
Deeres, kdyby Daniela nesmazala jeden Lenčin post, mohla sis přečíst, že o dělání na důchodce začala ona a já reagovala výhradně na ni - žádné otírání o důchodce tím méně o tebe se nekoná, takže zachovej klid, stejně jako ho zachováváš, když se tady sprostě nadává.
Lenko,Něco mi říká, že dát takovou pušku do ruky tobě (nebo nedejbože pumpu, tam je to ještě výraznější), tak si při prvním výstřelu vymlátíš pažbou zuby. to máš nejspíš pravdu, moje profese je jiná, na Laru Croft si nehraju a doufám, že mě nikdy žádný zoufalství nepřiměje k tomu, abych na diskuzích machrovala se svojí odborností nebo koníčky a dotírala na druhé, jestli zvládnou to co já. smilies/grin.gif Ale kondici mám vzhledem k věku docela dobrou, dík za optání.
A znásilnění? - to je prostě hnusnej zločin, IMHO nejhorší hned po vraždě a je úplně fuk, jestli ho páchá afghánskej imigrant, nebo Čech jako poleno, sovětskej voják v pětačtyřicátým, bílej, černej, nebo zelenej. Nebo si snad myslíš, že pozůstalým po obětech Breivika nějak ulevuje v jejich žalu, že pachatel je bílý Evropan?
květen 17, 2016 06:01
Kačko : Lenka1
za prvé - ty důchodce jsi tedy poprvé v povýšené aroganci zmínila ty. Já jsem ti to jenom připomněla. Koneckonců byl to tvůj jediný příspěvek, kde jsi řekla něco jiného než plivala na Mikoušovy oponenty. Tedy ne, že by to byl rozdíl. Tvoje příspěvky, takříkajíc, jsou o ničem pořád. K věci nic, pár nadávek a teatrální vyjádření šoku a zase zmizíš.

za druhé - to samé - nasírat do mojí profese a snažit se zesměšňovat moji fyzičku jsi začala tady ty. Nebýt toho, nic dalšího bych k tomu nenapsala. Nikdo tě nenutí hrát si na Laru Croft, kromě toho, ten film byl dost stupidní. Ale bylo by fajn, kdybys respektovala i jiné profese než datlování do počítače.

A za třetí - byla bych ráda za přímou odpověď:

Pokud nevíš, na co jsem se ptala, tak ti to sem hodím znova:

P.S. Zajímalo by mě, jestli se alespoň na vteřinu dokážeš oprostit od svojí animozity vůči mně a připustit si realitu, že Evropa jde plnou parou do pr.dele a že ti, kdo to nejvíc odserou - a na Západě už se to děje - budou ty nejbezbrannější - ženy a děti. Nechce se mi věřit, že jsi taková morální zrůda, aby ti to nevadilo.

Netahej sem typické výmluvy sluníčkářů ve stylu "ale bílí to dělají taky." Jo, dělají, ale v desítkách procent menší míře a na rozdíl od čmoudů je u nás takové chování k ženám a dětem trestné. Na to jsem se tě neptala.

Chci slyšet, jak se konkrétně ty díváš na to, co muslimové páchají, co je u nich normální a v naprostém souladu s Koránem, když se jich neustále zastáváš. A prosímtě, ten další typický sluníčkářský žvást o tom, že to dělá jen pár radikálů a zbytek jsou umírnění a v pohodě - to sem fakt nepiš.


květen 17, 2016 07:35
Podívej, Lenko, : Ketrin
já tady nebudu psát slohovky, slovíčkařit a vyvracet tvoje překroucené teze a lži, nemám na to čas ani chuť a je to naprosto zbytečné a o ničem, všechno tady zaznělo už tisíckrát. Nikdy jsem se nezastávala žádných zločinců a násilníků - jiná věc ovšem je, že i uprchlíci jsou lidi a že lidem v nouzi se má pomoct. Kdybys mě neoslovila květen 14, 2016 20:08, vůbec bych sem nelezla. Koho baví trávit čas nadáváním a lkaním nad zlým světem, ať si poslouží, já se radši věnuju jiným věcem.
květen 17, 2016 08:03
Jasně : Lenka1
takže odpověď se nedozvím. Ale tak jo, strkej si dál klidně hlavu do písku a utěšuj se tím, že když na muslimy hodná, oni budou hodní na tebe.

Koneckonců, dojedeš na to sama.

Jak psala deeres, u tebe se školné očividně minulo účinkem.

A k tomu oslovení - jen jsem si na vás dvě hloupé sluníčkářky vzpomněla- protože nechápu, jak se žena může zastávat islámu, který z ní v případě, že získá moc, udělá kus bezprávného kusu masa.

Ale jak jsem psala, tvoje věc.

P.S. Ty jsi zářným příkladem toho, že Konvička s tím odebíráním občanských práv sympatizantům a podporovatelům islámu nestřelil tak úplně vedle. Vaše hloupost je pro celou společnost velmi nebezpečná a až to s vaším vydatným přispěním tady půjde do hajzlu, nikdo si pak na vás nic nevezme.
květen 17, 2016 10:18
Kachny, kachny, kachny, kačeny, kačenky, káči... : NČ
Já bych ovšem řekl, že jde spíš o slepici. Přesně takovou, který se podrží zobák na betoně, od zobáku se křídou udělá čára a ten debilní pták se pak nedokáže odlepit.
květen 17, 2016 12:42
Ketrin, mela jsi pravdu. : Mikin
To bylo zase zloby, lzi, nadavek, krivactvi a spiny. Ja to odsud sleduji s rostoucim uzasem.
smilies/shocked.gif
květen 17, 2016 19:09
on je problem ze tuhle lidi si to neuvedomuji : moncici
slunickari, at uz zeny,ci homosexualove, co si mysli jak skoncime v pripade arabizace sveta? Homousi budou upaleni na hranici, zeny se budou doprosovat sveho snedeho ci cerneho manzela s IQ 75 jestli mohou jit chvilku ven.Slunicko na nas nedosahne protoze budeme v burkach ve kterych nebudeme videt ani na cestu a o letnim slunicku na tvari si nechame jenom zdat. A Ty Katrin myslis ze budes vyjimkou?. Nevim jak jsi stara,mozna ze se te to uz nebude tykat, ale tvych deti a vnoucat uz muze .Nakonec i mlade neprovdane holky se zahali aby nebyly znasilnovane na kazdem rohu. Katrin, ty si fakt neuvedomujes do ceho se ritime?
květen 17, 2016 20:36
mončiči : Lenka1
obávám se, že neuvědomuje. Ona je totiž tak pohlcená a uchvácená svou domnělou morální nadřazeností (viz to její arogantní prohlášení, že ona dělá na důchodce), že musí sama pro sebe popírat objektivní realitu, jinak by se jí ten její vysněnej post zhroutil jako domeček z karet.

Nedávno jsem sledovala pořad, kde psycholog mluvil o tom, že tihle sluníčkáři jsou téměř bez výjimky lidi s duševní poruchou, frustrovaní, kteří si tím svým nutkáním páchat dobro za každou cenu kompenzují vlastní neutěšenou psychiku.

Něco jako "podívejte se, já pomáhám uprchlíkům, tzn. jsem lepší člověk než ostatní."

Přičemž opak bývá pravdou.

Normální, duševně zdravý člověk dokáže rozlišovat, kdy má pomoc smysl a především - dokáže domyslet důsledky svého jednání.

Vždyť se podívej - na jasnou otázku, kdy jsem Ketrin flákla realitu přímo před ksicht, jsem dostala odpověď: uprchlíkům se musí pomáhat a zamotala do toho Breivika.

Tak co chceš s tímhle materiálem dělat?

Homosexuálové - to samé. Jejich tzv. orientace není nic jiného než úchylka. Oni to samozřejmě moc dobře vědí, proto nenávidí většinovou společnost, protože ve skrytu duše by chtěli být normální, ale nejsou. Tak si svoji frustraci vybíjejí tím, že podporují všechny ostatní odlišné skupiny, něco ve stylu "jsme na jedné lodi", ale už nejsou schopni domyslet, že podporou islámu si pod sebou řežou větev. Tohle duševně zdravý člověk neudělá.

Proto, jak jsem napsala, souhlasím s Konvičkou. Pátá kolona islámu se prostě musí zastavit, jinak nás všechny s sebou stáhne do pekla. Odmítají chápat realitu, odmítají racionální argumenty, tak co s nima? A fakt mě neuspokojí vědomí, že oni to odserou taky a nejspíš mezi prvníma.


květen 17, 2016 22:16
... : mikin
Minuly tyden hledalo 1000 policistu nelegalni imigranty. Nebyl nalezen ani jeden.
Ale porad jsou imigranti pro Putinovu patou kolonu duvod, proc zradit spojence a vehnat svou vlast znovu do podrizenosti na Rusku. (blici smajlik)
květen 18, 2016 03:58
S tím materiálem, Lenko, neuděláš vůbec nic : NČ
Typickou představitelkou je třeba taková "umělkyně" matka sedmibolestná, Táňa Fischerová. A i tu hrůzu volilo v prezidentských volbách asi 170 tisíc lidí.

Jistěže tihle její voliči, vesměs svíčkový báby, zoufalci, životní zkrachovalci, jsou v naprostý menšině, ale díky tzv. "veřejnoprávním", každým občanem povinně placeným, masmédiím jsou slyšet prakticky nejvíc. K tomu školám nařízenej brainwashing od první třídy, to je ještě daleko větší svinstvo.
My starší, kteří jsme už jednu propagandu zažili, umíme už dávno číst mezi řádkama a propaganda na nás působí přímo kontraproduktivně (viz vítězství Zemana ve volbě), ale když mi vnuk jednou oznámil, že Havel nás osvobodil z nevolnictví a Kocáb odsud vyhnal Rusáky, tak jsem fakt čuměl.
Teď ještě k tomu navíc denně propaganda do dětí cpe muslimy (Sněhurka byla krásná, ale měla velkou vadu, byla bílá...) Tak co s takovym materiálem?
květen 18, 2016 05:04
vomejte mne : moncici
co ma Putin spolecneho s migrantama ty kopytniku?
květen 18, 2016 05:25
"Dienstbierova Hate Free uspořádala písňovou soutěž : NČ
A jak to dopadlo?
Policista předává ve klipu k vítězné písni kytičku muslimské dívce a holohlavý mladík představující zřejmě skinheada se líbá se svým romským přítelem tak intenzivně, že jim i Šípková Růženka či Sněhurka mohou jen tiše závidět romantickou chvilku. Aby nebylo pochyb o vzájemných citech obou mladých mužů, v závěru písně se obejmou a dají si pohádkový polibek...."

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-Nikde-zadna-nenavist-vsichni-se-miluji-Dienstbierova-Hate-Free-usporadala-pisnovou-soutez-nad-vitezem-vam-dojdou-slova-436116
květen 18, 2016 05:26
NČ : mikin
hele NČ, tady jsi patej zprava.
Gottwald vam dal zbrane a vy jste je nepouzili. Tak ted trp, komunisto. smilies/cheesy.gif
květen 18, 2016 06:25
NČ, tady je ten odkaz. Ale slusi ti to! : mikin
květen 18, 2016 06:29
Tak tohle je fór roku. : Ketrin
My starší, kteří jsme už jednu propagandu zažili, umíme už dávno číst mezi řádkama a propaganda na nás působí přímo kontraproduktivně
Píše člověk, který skočí na každý hoax a postuje sem výhradně věci z těch nejmenovaných listů, co mají lež přímo v názvu.
Lenko,tys to zase nepochopila, já se nezastávám islámu o nic víc než třeba judaismu nebo buddhismu. Zastávám se názoru, že důležití jsou konkrétní lidi a jejich činy - ne to, jakou maj barvu nebo kde se narodili.
Mimochodem, znáš nějaké konkrétní lidi z jiných kultur, bylas někdy někde mimo Evropu? (Pobyt v uzavřeném resortu typu Hurghada a konverzace s tamními animátory a číšníky se nepočítá.) Pokud ne, tak to zkus, anglicky umíš, třeba ti něco dojde a zbavíš se svého paranoidního strachu.

květen 18, 2016 06:32
A co třeba tohle, Káčo? Přímo od toho nejčestnějšího! : NČ
"Dvacet let tvrdila oficiální propaganda, že jsem nepřítel socia­lismu,..... Byly to všechno lži."
květen 18, 2016 06:38
No bezva. : NČ
Když už troubové nemůžou zpochybnit nezpochybnitelnou skutečnost, zpochybněj zdroj.
Jste fakt ubožáci oba. Kdybyste nebyli současně ****ě, byli byste jen k politování.
květen 18, 2016 06:43
NČ, : Ketrin
myslíš ten podvrh, tu falešnou lživou kompilaci poskládanou z různých projevů, co troubové a ****ě už asi deset let pořád všude možně tapetujou po netu?
květen 18, 2016 06:51
Kačeno, ty seš přece nesmírně inteligentní, : NČ
umíš rozeznat jedině správný a autentický informace, na rozdíl ode mě, kterej nevidim dál, než na hroudu hnoje pod oknem. Tak si to laskavě vyhledej sama i s autentickym tv záznamem, třeba pak pochopíš i něco o sobě.
Jistě mi můžeš odpovědět, že to hledat nebudeš, že to je stejně podvrh. No a votom to právě všechno je! O omezenosti kachního mozečku, kterýmu, namísto pravdy, je pohodlnější slepá víra.
květen 18, 2016 07:11
NČ, : Ketrin
nebudu to hledat, protože nevěřím, nýbrž vím, že je to podvrh.
K těm médiím. Představme si hypotetickou situaci, že se někdo v supermarketu uprdne.
Na ČT24 řeknou, že se někdo v supermarketu uprdl, odborník ve studiu pohovoří o problémech se zažíváním, moderátor se telefonicky spojí s Ladislavem Špačkem a zeptá se ho, jak takovou prekérní situaci řeší etiketa.
Na Nově poběží reportáž -podbarvená dramatickými smyčci – o smrtelných nemocech, jejichž prvním příznakem může být nekontrolovatelné prdění. Poté se udýchaný reportér na ulici ptá občanů, co si o prdění myslí. Následuje reklama na Espumisan.
Na Primě si Roman Šebrle krátce zaspekuluje, jaká asi byla skladba jídelníčku onoho nešťastníka v supermarketu, následuje reklama na potraviny z holdingu ministra financí, po nichž zaručeně nikdo ani nepšoukne, a když, tak fialky.
No a „alternativní“ média (nebudu konkretizovat, abych vás zbytečně nedráždila) budou tvrdit, že ve skutečnosti nešlo o nevinné uprdnutí jednoho jinak slušného občana, ale že se v sámošce úmyslně vy**ala banda imigrantů a ještě to tam vykradla a znásilnila pokladní.
Takhle nějak to funguje a je potřeba s tím počítat.
květen 18, 2016 07:23
NC : mikin
Jen to vyhledej ty, kdyz jsi s tim zacal. Ketrin ma pravdu. Vy komunisticti primitivove tenhle podvrh kopirujete uz roky. A pritom k tomu neexistuje audio ani video zaznam. Dokonce ani datum a misto, kdy to Havel udajne pronesl. smilies/grin.gif
květen 18, 2016 07:29
Ketrin : mikin
chudak NC ted zacne ten "tv zaznam" hledat a skonci jako Ovcacek. smilies/wink.gif
Mezitim se hrouti komunistickej rezim ve Venezuele. To uz soudruzi nerozchodi.
smilies/grin.gif
květen 18, 2016 07:46
Nechal jsem se vyprovokovat : NČ
Tak jsem fakt hledal jak blbec, zatímco, ještě před půl rokem byl ten záznam přímo na stránkách ČT. Už odtamtud zmizel.
Tak třeba aspoň takhle, hned po první minutě. Ale je taky možný, že to je dvojník Nývlt.
http://www.vidinfo.org/video/14283639/vaclav-havel-veskrna-16-12-1989-cast1

Nebo tady písemně totéž.Ale to bude jistě hoax
http://vaclavhavel.cz/showtrans.php?cat=projevy&val=923_projevy.html&typ=HTML
květen 18, 2016 08:20
Enčo : Lenka1
s.r na to, to fakt nemá cenu. Jak vidíš, Ketrin mi věnovala pár řádků, kde opět dokolečka mele to samé.

P.S. Jo, Ketrin,znám musláče, jak se chovají tam, kde jich je většina, jak přemýšlejí, co chtějí. Není to hezké. A ne, nebylo to v turistických letoviscích. Proto je tady nechci. Stačí?

NČ měl pravdu, kdybyste zároveň vy dva s pusinkou nebyli takové pííííp, tak byste byli k politování.
květen 18, 2016 08:37
A ještě : Lenka1
dodatek pro tebe, Ketrin:

Když jsi neodpověděla na přímou otázku mně, odpovíš mončiči? Napsala natvrdo bez obalu, co nás čeká, pokud Evropa bude islamizována.

Tady to máš:

slunickari, at uz zeny,ci homosexualove, co si mysli jak skoncime v pripade arabizace sveta? Homousi budou upaleni na hranici, zeny se budou doprosovat sveho snedeho ci cerneho manzela s IQ 75 jestli mohou jit chvilku ven.Slunicko na nas nedosahne protoze budeme v burkach ve kterych nebudeme videt ani na cestu a o letnim slunicku na tvari si nechame jenom zdat. A Ty Katrin myslis ze budes vyjimkou?. Nevim jak jsi stara,mozna ze se te to uz nebude tykat, ale tvych deti a vnoucat uz muze .Nakonec i mlade neprovdane holky se zahali aby nebyly znasilnovane na kazdem rohu. Katrin, ty si fakt neuvedomujes do ceho se ritime?

Prosila bych tedy jasné odpovědi na jasně položené otázky. Ne zase prázdné obecné plky o ničem.
květen 18, 2016 08:41
NC : mikin
to byl skutecny projev. Zaznam toho kompilatu ktery vy komousi vsude uverejnujete by nebyl? Nebyl...... smilies/tongue.gif
květen 18, 2016 08:53
Tak jsem si vzpomněla : Míša šíša
na tu Mikinovu několikrát omílanou větu: Dej sem odkaz nebo se omluv! smilies/grin.gif

Tož jsem zvědavá, zda se teď Mikin a Ketrin eNČému omluví, či aspoň uznají, že měl pravdu. smilies/wink.gif
Né teda, že by na tom nějak zvlášť záleželo.
květen 18, 2016 09:02
Míšo šíšo, : Lenka1
na Novinkách je právě článek o tom,že musláči z Paříže (záměrně neříkám teroristi, protože to jsou z už z podstaty té odporné ideologie, kterou vyznávají, naprosto všichni a to dělení je velmi zavádějící) byli mezi těmi tzv. uprchlíky, kterým prostě podle Káči musíme pomáhat.

Chápeš, že se pořád najde někdo, kdo ještě věří tomu, že do Evropy míří váleční uprchlíci?

Proboha.

Vzpomínám si, že když jsem tady loni někdy touhle dobou psala o tomhle riziku, tak mě tady jistý Roman B osočil z rasismu a xenofobie, protože prý idioti z organizace Lékaři bez hranic ubezpečili, že to není pravda.

Takže by bylo fajn, kdyby se vrátil. Zajímalo by mě, co by říkal teď, jestli by najel na "mikinovštinu" nebo jestli má alespoň kouska slušnosti v těle a omluvil by se mi.


květen 18, 2016 09:18
S tebou, mikouši, se vůbec nebavim! : NČ
Hloupoučká Kačenka napadla mnou napsanej citát v 06:38 a označila ho za lživej kompilát.
O ničem jinym nebyla řeč. Teď jste oba celkem v pr..čicích, tak zase zkuste něco jinýho, prosťáčci.
Nakonec vám oběma zase zbyde jen flusání vzteklejch nadávek, na víc se při vaší tuposti nezmůžete.
-----------------------
Vlastně jsem docela rád, že jsem se nechal vyprovokovat. Jinak bych vůbec netušil, že ten televizní Havel z 18.12.89 byl z internetu téměř důsledně odstraněnej.

květen 18, 2016 09:23
Míšo Šíšo, : NČ
jen to ne. Ježišmarjáááá. Omluva od blbky? Děkuju pěkně a pámbu zaplať! Brrrrrrrrrrrrrrrrr!

květen 18, 2016 09:27
Lenko, : Míša šíša
Chápeš, že se pořád najde někdo, kdo ještě věří tomu, že do Evropy míří váleční uprchlíci?

Já myslím, že dneska už tomu nemůže věřit vůbec nikdo. Akorát někteří nechtějí přiznat (ať už jiným nebo i sami sobě), že naivně věřili blbostem.
květen 18, 2016 09:55
Lenko. Naprosto všichni? Ale co když je mezi nima jeden umírněnej? : NČ
Toho přece nejde jen tak zatratit.
květen 18, 2016 09:55
A zase dnešní M. Macek: : NČ
Afgánec, který ve Vídni na toaletách spolu se dvěma komplici znásilnil mladou holku, byl při převozu do nemocnice agresivní a byl zpacifikován dozorkyní, která je vyznavačka bojových umění. Utrpěl přitom modřiny, takže dozorkyně je již obviněna ochránkyní práv mladistvých. U Afgánce zjistili krevní onemocnění, jehož léčba přijde rakouské daňové poplatníky na 24.000.- Eur.
Co myslíte: můj protinávrh Afgánce vykastrovat a šupem poslat zpátky do Afganistánu, ochránkyni práv mladistvých propustit a její funkci zrušit a ušetřené peníze dát znásilněné dívce - jde o podněcování k násilí?

květen 18, 2016 09:59
Šaria hlídky jsou už za hranicema ČR : deeres
Rakousko-saria-hlidka-brutalne-zbila-na-ulici-muze-ktery-branil-svou-zenu-a-dceru-soud-vynesl-verdikt.
Později byli všichni útočníci identifikováni a skončili před soudem. Ten teď vynesl verdikt – tři muži si za těžké ublížení na zdraví odsedí osm až deset měsíců. Čtvrtý muž do vězení nepůjde, dostal ale pokutu ve výši 480 eur za podněcování k násilí.

Nedokáži posoudit, jak moc je správná výše trestu, i když si myslím, že v tomto případě mělo jít o exemplární potrestání.
Za pozornost ale stojí, to, co obvinění napsali na sociálních sítích:
„Existuje tisíc důvodů, proč tě musíme zabít, ale nejlepší je ten, že to vypadá legračně" nebo „my říkáme, že mlčeti je zlato, protože olovo může mít důsledky". „Nejsme mladíci, jsme rodina - rodina mafie".

Podle svědků z jejich okolí je tato skupina známa svým špatným zacházením se ženami. Během vyšetřování vyšlo najevo, že tři z obviněných jsou členy větší skupiny, kterou tvořily takzvané hlídky cti „pracující v vídeňské oblasti Brigittenau".
Jsem zvědavá, co by takové Kačenky říkaly, až by se dostaly pod ruku šária hlídky, třeba jenom proto, že mají nalakované nehty na rukou, nebo na nohou sportovní boty?

květen 18, 2016 09:59
A ještě jednou M. Macek, včerejší, tentokrát pro zachechtání: : NČ
Čeština je jazyk vtipný:
Onanista vzbudil v tramvaji pozdvižení: Pražští strážníci ho dohonili v zastávce Šumavská. (Titulek Blesku).
květen 18, 2016 10:08
Uplně z jinýho soudku bych se zeptal znalejších. : NČ
Jak se to dělá, aby vloženej odkaz na nějakej internetovej pramen (adresu) zůstal modrej, tedy, aby se otvíral hned po klepnutí, aniž by se pak musel volizovat a vkládat do adresovací lišty?
Už jsem volizoval několikrát. Někdy ze mi zamodří, většinou ale nezamodří. V tom musí bejt nějakej fígl. Umíte ho?
květen 18, 2016 10:35
... : Ketrin
Ten projev na vaclavhavel.cz je autentický a není tam nic z toho, co obvykle tvrdíte-
--- že Havel sliboval nulovou nezaměstnanost,
--- že sliboval, že bude prezidentem jen jedno volební období,
atd.
Já jsem se, NČ, ptala, jestli myslíš tu lživou kompilaci, co koluje po netu (a tys ji zřejmě myslel?), a tys sem pak dal ten správný projev. Který je naprosto v pořádku a nevím, co komu na něm může vadit.
Havlovi lze vytýkat spoustu věcí, ale bylo by fajn vyvarovat se podpásovek.
Lenka - to co píše Mončiči, je její (jeho?) vidění světa, nic víc k tomu nemám, nedokážu debatit s někým, kdo je bez sebe z nějakého imaginárního, teoretického nebezpečí, a vůbec nevidí jiné hrozby, které máme přímo před nosem.
A teď mě omluvte, mám povinnosti jinde.

květen 18, 2016 10:39
... : deeres
Já nevím, já to vždycky strčím mezi globus, na začátku se objeví Začátek , pak odkaz a konec. Občas, jak něco upravuji, tak to zkazím a odkaz se neobjeví prosvícený. Jak to dělat jinak nevím, ale zřejmě se někde v těch vnitřnostech netu dějí nevysvětlitelné věci. Protože v případě fotky Jakuba Jandy, jsem úmyslně dala neprosvícený odkaz. Jenže on zřejmě svoji mužnou ozdobu chtěl tak moc prezentovat, že se tam protlačila, pro mne záhadným způsobem, jeho fotka v plné kráse a zprasila celou Kudlu.
květen 18, 2016 10:42
Tak to se mně nepovedlo : deeres
Samozřejmě, že na začátku se objeví url v hranatých závorkách, následuje odkaz a na konci je opět levá hranatá závorka, lomeno, url, pravá hranatá závorka.
květen 18, 2016 10:49
No, kačí, kačí, na na na.... Co jsem zřejmě myslel, do toho ti prdlajs je. : NČ
Ty´s reagovala na mnou citovanou jedinou větu, ta se ukázala jako nezpochybnitelná, tak si vyliž .... (rány) a už nás (mě a kozla) dál svejma drůbežíma výmluvama nevotravuj.
Jestliže já nevidim dál, než na svou hroudu hnoje (tvý autentický vyjádření a jestli chceš odkaz, tak si to najdi, tentokrát už fakt hledat nebudu, kašlu na tebe zvejšky), tak si jen dovolim konstatovat, že ty máš svou hroudu hnoje přímo v palici. Akorát o tom nevíš. Ani vědět nemůžeš, právě proto, že hrouda hnoje v palici vědění neumožňuje.
květen 18, 2016 10:56
odkaz : vlk
Sliznes odkaz z adresního řádku na stránce kterou chceš linknout. Vložit sem, označit to modře (pretahnes blokem) a klepněte na globus. Hotovo
květen 18, 2016 11:07
Tak tomu Deeres fakt nerozumim. : NČ
Já to dělám tak, že jedinym klepnutim označim v tý adresovací liště celou tu jakoby adresu, pak ji volíznu ctrl c, a pak to sem zase vyblíznu ctrl v.
Jasně, nejni to to vono. Ale proč teda se mi to tady někdy objeví modrý a někdy ne? Dělám to furt stejně, ani to jinak neumim. Už jsem zkoušel to vložit jakoby samostatnej odstavec po Entru, nebo naopak jako souvislý pokračování textu... Někdy jo, někdy ne. Podle mě to musí bejt něco strašně jednoduchýho. Protože kdyby nebylo, nepůjde mi to nikdy. Ale vono jen někdy jo a nevim proč.
Já na tom sedim, já na tom makám a vono ne a ne a ne.
květen 18, 2016 11:08
Aháááááá Vlku!!!! Díííík. Máš u mě pár kozlů k zakousnutí :))))) : NČ
.
květen 18, 2016 11:14
NČ, : Míša šíša
s tou ikonou glóbusu je to nejjednodušší způsob. Když jsi kopíroval odkaz pomocí CTRL/C a CTRL/V, tak ti tu odkaz zůstane neaktivní (černý). Když ale za odkaz ještě připíšeš nějaký text, tak se ten odkaz zaktivní a zmodrá. Proč to funguje tímto způsobem, to ti nevysvětlím, to je mimo mé chápání. smilies/wink.gif Používej glóbus a máš to tutovku.
květen 18, 2016 11:23
Enčo : vlk
Jsi šikulka, díky za Kozlíky, určitě si rád dám na naše zdraví (-:
květen 18, 2016 11:24
Já zase ty odkazy až tak neužívám. : NČ
Ale štvalo mě, že když už jsem užít chtěl (dej odkaz, dej odkaz, jinak seš lhář!), tak jsem nikdy dopředu nevěděl, jestli mi TO zmodrá. A většinou mi TO nezmodralo.
Tak díky! Pozvání na zakousnutí kozla na pávlači na Žižkově platí pro kohokoliv; se zanedbatelnejma výjimkama. Kdykoliv může bejt i grilovaná krkovička, žádnej problém. Pes ale jen výjimečně, při vzácných příležitostech. Se stahováním a odblaňováním je moc práce, a práce zase zdržuje od kozla.
Řídím se léty osvědčenou lidovou moudrostí: "Jestliže ti vadí alkohol při práci, přestaň pracovat!"
květen 18, 2016 11:50
Ano, : Míša šíša
touto lidovou moudrostí se taky řídím. Plus další: Kdo si denně přihne, cvokaři se vyhne.
květen 18, 2016 13:03
Přišlo mi : Sidon
dnes od kamaráda tohleto, je to už pár let staré, ale když už je tady řeč o tom "převýborném" státníkovi a dramatikovi, tak to sem vkládám.

Oslava narozenin stařičkého mocnáře - to je síla..

Snad ještě zajímavější jsou komentáře pod hlavním textem a obrázky. Zdravím, Lumír


http://hedvicek.blog.cz/1111/narozeniny-starickeho-mocnare
květen 18, 2016 19:02
NČ a Miso siso, dosla vam pamet? : Mikin
http://stoplzim.eu/tag/zfalsovany-projev-vaclava-havla/
Tahle spina se tady na Kudle objevila uz aspon 10x. Kompilat sestaveny ze skutecnych projevu a naprostych vymyslu, pro ktery neexistuje audiozaznam ani datum sem poprve hodil tusim Sidon a jeste mel tolik drzosti, ze to okopiroval primo ze stranek KSCM. A pak znovu a znovu.....
Jak rikal jeden moudry clovek - komunista je jen prolhanejsi a zakernejsi nacista.
Fakt si myslis Miso siso, ze vam za vsechno to svinstvo dluzi slusni lide omluvu?
květen 18, 2016 19:08
Sidone, dost dobrý :) Ale pamatuj slova klasika: "Nenech prchlivost cloumat svým majestátem" : NČ
.
květen 18, 2016 19:45
Podvrzeny Havluv projev neni zdaleka vsechno : Mikin
jeste existuje napriklad udajny utok Jiriho Sucheho na kapitalismus, nebo hned nekolik podvrhu, ktere pry napsal Milan Lasica.
http://www.myty.sk/hoax-text-radost-vladnut-tomuto-narodu-nenapisal-milan-lasica/
Komunisticti spinavci se nestiti doslova niceho.
květen 18, 2016 21:10
Koukám, že blbeček sem hodí ještě tisíc odkazů, : NČ
zcela mimo mísu, jen aby zamáznul nezpochybnitelnej důkaz svý a kachní začínající včera v 06:51.
květen 19, 2016 05:18
Copak NČ ? : Mikin
Nemuzes spat? Zkus radeji najit datum, misto a audio zaznam Havlova projevu, ktery zde vy komunisti porad dokola kopirujete. Anebo se omluv.
Na kolenou!
květen 19, 2016 05:33
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))) : NČ
Je to až dojemný, jak úporně znova a znova tady ÚPLNĚ PŘEDE VŠEMA dokazuješ svou mentální nedostatečnost.
Ale nemusíš. Vždyť tady už to každej ví. Seš tady skutečně užitečnej jen na to mečení a vyskakování, všem pro srandu, Josefe Vyskočile (Pepku vyskoč a zameč).
květen 19, 2016 05:57
... : Ketrin
budu zdvořilá a neřeknu že lžeš, ale plácáš. Jestliže já nevidim dál, než na svou hroudu hnoje (tvý autentický vyjádření
květen 18, 2016 10:56

Klasika: podstrčit druhému něco, co neřekl, a pak nad tím běsnit. Hradní lhář – náš vzor, že jo.
O hroudě hnoje (pod okny apod.) píšeš, a to opakovaně, ty.
Já jsem napsala nějakýmu Jardovi, cituji: občas třeba vystrčit nos někam dál než k obecnímu hnojišti. Bylo to 22.7.2015 pod článkem Internet-to je ale bomba. Jak vyplývá z kontextu, šlo o obecnou mírně ironickou poznámku, nikterak osobní ani vůči tomu Jardovi.
Proč to tak vzrušuje pana NČ (který s tím nemá vůůbec nic společného), že to od té doby pořád vytahuje, to je prostě záhada. smilies/grin.gif
Legrační je taky to, jak ti co tu nejvíc sprostě nadávají, se můžou pominout, když si někdo maličko rejpne do nich.
Omluvu nevyžaduju- netvrdím, že lžeš úmyslně, třeba sis to prostě popletl... jako hradní kašpar s tím Peroutkou:

https://www.youtube.com/watch?v=Ulteb50EnaM&ebc=ANyPxKoJqjs3mUnM-etcyEqXlMhr90azFj_AAawxL5r71nJPkPY80fRGR-BH3GVYkgrtMColv9H9XaYMSGGlCpXC_ZlSbFY7FQ
květen 19, 2016 06:03
Zdvořilá Káčo : NČ
Omluvu nevyžaduješ, to je docela legrační.
K tomu tvýmu hnojišti ti jen připomenu, že tvá odpověď, kterou teď uvádíš (já si ji doslova nepamatuju, ale smysl byl jasnej), byla k otázce, jak rozeznáš, kterej článek na netu je pravdivej a kterej je lživej, protože ty´s nějak napsala, že TY to rozeznáš. Dotaz teda to byl naprosto namístě, zato tvá odpověď vyjadřovala pevný přesvědčení o svý vlastní nadřazenosti, o níž seš jistě přesvědčená trvale a já ti to vymlouvat nebudu, za to mi ani nestojíš.
Možná seš pěkná kočka, máš čím upoutat chlapy, proč ne. Možná taky nejsi, nevim.

Cit. ze včera: "nebudu to hledat, protože nevěřím, nýbrž vím, že je to podvrh." A přesně votom to je. TY VÍŠ. Když se pak ukáže, že víš akorát starej prdlajs, tak velkoryse nevyžaduješ omluvu.
Víš ty co? Podejte si ploutve s tim druhym
květen 19, 2016 06:42
Ketrin, : Mikin
je asi dobre, ze jsi na komunistickeho dedka i pres vsechny jeho spinavosti hodna. Treba nam on, nebo nekdo z jeho soudruhu konecne oznami, kde a kdy pronesl pan Havel tenhle projev:
http://kewin7.blog.pravda.sk/2010/08/09/spominam-na-havlov-prejav1989/
Okopirovali to uz tolikrat, ze se snad i nejaky ten audiozaznam najde.
Anebo zeby komunisti lhali?! smilies/tongue.gif
květen 19, 2016 07:01
NČ, ty nas internetovy dable !! : Mikin
Ty, Jarda a Mana z Pocernic ze jste ta sama osoba? Zeby i dalsi nicky? Priznej se, kuliferdo. smilies/cool.gif
květen 19, 2016 07:09
Když už jsi mě oslovil, ty yukonskej chytrolíne, : Míša šíša
a odvoláváš se na moji paměť, tak si nejdříve osvěž tu svoji a přečti si včerejší diskuzi od 6:38 hodin. NČ tady uvedl jednu větu, kterou Ketrin označila za podvrh, falešnou lživou kompilaci. NČ reagoval tak, ať si to vyhledá na webu, načež mu opáčila, že to hledat nebude, protože ví, že je to podvrh. A na to ty jsi nadšeně začal hýkat, ať to NČ vyhledá sám, protože: "A pritom k tomu neexistuje audio ani video zaznam. Dokonce ani datum a misto, kdy to Havel udajne pronesl.".

NČ vám to našel a dal link.

Místo toho, abyste uznali, že měl pravdu, začali jste oba kličkovat a vymlouvat se jako malé děti.
O ničem jiném tu nebyla řeč. Že vy dva si domýšlíte něco jiného, je váš problém, ne eNČého. Zmiňuješ, že nějací komunisti tady pořád kopírují jakýsi Havlův projev, který není autentický. Kdy pořád? Já o ničem takovém nevím.
Jediný, kdo sem dal na to link, jsi ty. Jsem ráda, že jsi sám sebe zařadil mezi komouše, protože svým myšlením mezi ně skutečně patříš.
Omlouvat se eNČému nemusíš ani ty, ani Ketrin, on o to ani nestojí. Kdybys byl ale formát chlap, tak napíšeě: "Jejda, to jsem se uhvízd. To jsem ale vůl." Bohužel ty ten formát nejsi, ty jsi jen takovej malej zamindrákovanej Čecháček, kterej si hraje na kazatele z kanadských výšin, aniž by si byl kdy schopen uvědomit, jak je tím trapnej a směšnej.
květen 19, 2016 07:12
Tak naposledy, troubo : NČ
Včera byla řeč o něčem uplně jinym, kdybys mimo čtení dokázal i chápat, pochopil bys.

To je zase na delší dobu moje poslední reakce na tebe, když už jsem se včera nechal vyprovokovat k porušení svý zásady DNFTT, ne kvůli tobě, ale jen abych ostatním názorně předvedl tvou debilitu.
květen 19, 2016 07:15
Jo, Míšo, tak nějak..... : NČ
.
květen 19, 2016 07:19
Míša: : Ketrin
NČ tady uvedl jednu větu, kterou Ketrin označila za podvrh, falešnou lživou kompilaci.
Nikoliv. Po té jedné (necelé) větě, co NČ uvedl, Ketrin se zeptala, zda má na mysli ten podvrh, co všude možně často koluje.
Když NČ potom uvedl link na správný nepodvrh, Ketrin napsala, že to je skutečně správný nepodvrh a zeptala se, co na něm vadí.
Toť vše. Stačí pozorně číst. Vy se teď ovšem tváříte, že ten sprostý podvrh neexistuje a nikdy dřív jste ho tu necitovali. Jaké lišáctví.
květen 19, 2016 07:26
Ketrin, : Míša šíša
ano, já vím, že ses ptala. Ale NČ přece netvrdil, že se jedná o podvrh, který ty myslíš. Jak má NČ tušit, co si vůbec myslíš? Ocitoval jednu větu. Z čeho vyvozuješ, že měla souvislost s nějakým podvrženým projevem?
Vy se teď ovšem tváříte, že ten sprostý podvrh neexistuje a nikdy dřív jste ho tu necitovali

Já se nijak netvářím. Nevím, zda ten projev existuje, nikdy jsem po tom nepátrala a neprověřovala autentičnost. Ani si nemyslím (nevzpomínám), že bych jej tu na Kudle někdy celý četla. Co ale stoprocentně vím, je to, že jsem ho tu já nikdy nekopírovala ani necitovala. Nerozumím, proč mi to přisuzuješ. Ale pokud snad najdeš odkaz, kde mi toto moje tvrzení vyvrátíš, ráda se ti omluvím.
květen 19, 2016 07:35
Káčo, tobě taky naposledy! Pak už DNFTT : NČ
Nechci se k tomu vracet doslova. Po tý svý otázce, co mám na mysli, jsem ti žádnym případě nepotvrdil tvou mylnou domněnku, naopak jsem napsal "vyhledej si to sama". Pak už jen následovaly vaše obvyklý zběsilosti, včetně tvýho JÁ VIM. Tim se tak trochu mění smysl následný debaty.
Když už, tak uváděj věci pravdivě. Jediný, co mě na tom těší je, že nevyžaduješ omluvu. Aspoň velkorysostí, že oplýváš, když už ne myšlenkama.
=============================
Jistě mi teda, při tý svý velkorysosti, ani nebudeš mít za zlý, když už na tebe nebudu reagovat.

květen 19, 2016 07:44
Byla´s Míšo zase rychlejš, ale já fakt neopisuju :) : NČ
Jen nám to se snídaňovym kozlem déle trvá, než to naklepeme.
Dík za zastání a bezva den.
květen 19, 2016 07:51
Miso siso, nedelej se blbejsi nez jsi. : Mikin
na te vete od NČ neni nic kontraverzniho a nebyl vubec duvod ji uvadet. Vsichni vime, ze to byla narazka na podvrh, ktery vy komunisti sirite, kde to jenom jde.
Naprosto bez dukazu.
A jeste mate tu drzost, dozadovat se omluvy.
Ale to je u vas normalni, co? Vzpomen si na to svoje idiotske obvineni, ze jsem udavac, ktery spolupracuje s BIS. smilies/grin.gif
květen 19, 2016 07:52
... : Mikin
Chudinka Misa sisa........ nikdy ten podvrh necetla, nikdy na nej nedostala odkaz, nikdy ji to nikdy neposlal, vubec nevi o co kraci.......
Uplnej sok....... smilies/shocked.gif
http://kewin7.blog.pravda.sk/2010/08/09/spominam-na-havlov-prejav1989/
květen 19, 2016 07:59
Docela sranda Míšo, žejo. Já se bavim :))) : NČ
.
květen 19, 2016 08:01
. : Míša šíša
Neposuzovali jsme kontraverznost výroku, ale to, zda existuje či nikoli. NČ prokázal, že ano. Zase se jenom srabošsky vymlouváš. Znovu pro blbé a umanuté: žádný podvrh nešířím ani tady na Kudle, ani nikde jinde. Buď sem dej odkaz, kde to dokážeš, anebo se omluv.

K tvé poslední větě. Nijak jsem tě neoviňovala v souvislosti se spoluprácí s BIS, zase jen píšeš nějaké své zcestné úvahy. Asi jako když sis vydedukoval z mé poznámky o thajských masážích nějaké skotačení s thajskými kurvami. Že by přání otcem myšlenky?
Co se týká tvého udavačství, tak to je nepopiratelné a několikrát ses tu k němu sám doznal, i když jsi jej schovával za vznešenější cíle.
Tímto stejně jako NČ koučím debatu s tebou, nemám, co bych víc dodala.
květen 19, 2016 08:09
NČ, : Míša šíša
já spíš žasnu, že něco tak primitivního může vůbec existovat. To se dá rozumněji pokecat s kapry v našem rybníku.
květen 19, 2016 08:23
NČ, : Míša šíša
abych nezapomněla: tobě taky skvělej den.
květen 19, 2016 08:23
Miso, siso. : Mikin
aha, tak ty jsi ten podvrh fakt nikdy necetla?
A na ten svuj pitomoucky, bonzacky podraz pod clankem "Doslo na Kalasnikovy" Kveten 08 10:19 si taky nevzpominas?
Holka, bejt tebou, lezu do konce zivota kanalama. :-
květen 19, 2016 08:29
Tak například : Ketrin
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=4438&Itemid=40#jc_allComments
komentář deeres 19.12.2011 08,28

A bylo to tu i v nedávné době. Až budu mít čas, najdu. Nejsem placený troll, abych mohla furt sedět na diskuzích.

Míšo, netvrdila jsem že zrovna ty, množným číslem jsem mínila vás co názorově souzníte s NČ.
Hezký den všem lidem dobré vůle.
květen 19, 2016 08:34
Mikin : Ben Hoor
Nč určitě není Ben hoor ani Kamil z Proseka smilies/grin.gif smilies/grin.gif to jsi vedle jak ta jedle.
květen 19, 2016 08:34
Tak mě teď ve sprše napadl fiktivní rozhovor : NČ
Táta k synkovi: "Když přineseš ze školy jedničku, dám ti stovku".
Synek přinese jedničku a dostane od táty stovku.
Synek k tátovi: "Seš lhář táto, chci tisícovku, sice jsi říkal stovku, ale JÁ VIM, že´s myslel tisícovku".
květen 19, 2016 08:38
Ketrin, : Míša šíša
taky nejsem placený troll, abych mohla číst celou tu diskuzi z roku 2011. To myslíš ten příspěvek od deeres? Nepamatuju si, jestli jsem ho v roce 2011 vůbec četla a nevím, zda se to přesně v tomhle znění někde předává dál. Abych řekla pravdu, zas mě to až tolik nezajímá, co kdy Václav Havel řekl nebo neřekl - aspoň tedy v té míře, že bych chtěla číst celé jeho projevy. Podstatné jsou pro mě skutky.

A tohle je co?
Míšo, netvrdila jsem že zrovna ty, množným číslem jsem mínila vás co názorově souzníte s NČ.

Kolektivní vina???
květen 19, 2016 08:50
NČ, : Míša šíša
to je dobrý. Tuhle argumentaci asi začnu používat. smilies/grin.gif
květen 19, 2016 08:52
... : Ben Hoor
aktuální čas Yukon Teritory, Canada 1.28.00 https://www.youtube.com/watch?v=p11BiPPgGcI


květen 19, 2016 10:29
... : deeres
Na projevy a knihy by se nemělo zapomínat.
„Dvacet let tvrdila ociální propaganda, že jsem neprítel socialismu, že chci obnovit kapitalismus, že jsem ve službách svetového imperialismu, od nehož prijímám tucné výslužky, že chci být majitelem ruzných podniku.
Byly to všechno lži, protože brzy zacnou vycházet knihy, z nichž bude zrejmé, kdo jsem a co si myslím.
Slibuji vám, že funkci prezidenta vezmu na jedno volební období, ale pak bych se chtel venovat práci dramatika.
Také vám slibuji na svou cest, pokud se za mého volebního období nezlepší životní úroven CSFR, sám odstoupím z funkce.
Za svuj tretí úkol považuji podporu toho, co vede k lepšímu postavení detí, starých lidí, žen, težce pracujících príslušníku národních menšin a vubec všech obcanu, kterí jsou na tom z jakýchkoli duvodu hure než ostatní.
Žádné potraviny ci nemocnice nesmí být výsadou mocných, ale nabízeny tem, kterí je skutecne nejvíce potrebují.
Pripravujeme koncept dukladné ekonomické reformy, která neprinese sociální otresy, nezamestnanost, inaci a jiné problémy, jak se nekterí z vás obávají.
Všichni chceme republiku, která bude starostlive pecovat o to, aby zmizely všechny ponižující prehrady mezi ruznými spolecenskými vrstvami, republiku, v níž se nebudeme delit na otroky a pány.
Toužím po takové republice víc než kdo jiný.
Náš stát by už nikdy nemel být prívažkem ci chudým príbuzným kohokoli jiného.
Jsou lidé, kterí kalí vodu a panikarí, že se bude zdražovat.
Dávejte si na ne pozor!“
(Projev Václava Havla z prosince roku 1989.)
http://zvedavec.org/klasika/2011/04/4326-pripad-nepovsimnute-knihy.htm

Tady máte jeho projev v plné kráse, dneska se to vydává za falsifikát, ale já ho tehdy slyšela. Dneska se už nedá ověřit, jestli to je slovo, od slova správně, protože důkazy, jako mnohé jiné, nehodící se, byly odstraněny, jenže v pamětích myšlenka řečeného zůstává.
A za pozornost stojí to, jak se V.H. upejpal, když přijímal prezidenství. Prý když teda nemáte nikoho lepšího, tak já to vezmu, ale jenom dočasně,do legitimních voleb a podal si na to ruku s Adamcem. Pak zase budu velikým dramatikem.Za pozornost stojí pouze jeho Audience, tam vyjádřil skryté myšlenky, celého národa. A pak to šlo pomalu do kopru, až celá jeho invence odešla v Odcházení.
A když ta chytrolína má čas vyhledávat, co jsem napsala 19.12.2011, tak si také může vyhledat, co jsem napsala nedávno a to, jakým způsobem se V.H. dostal k prezidenství a s kým vším, byl kamarád.
Protože on nebude jako oni, on bude mnohem horší a na Hradě pak bude sedět celých 13 let, z toho dvě volební období, víc už to prostě nešlo.
Kdyby Havel byl skutečně takový idealista, jak se nám snažili namluvit, tak by nedokázal vysoudit tak rozsáhlé majetky, zabavené předkům na základě BD a pak prodat část majetku bolševikovi Junkovi. Havel byl pokrytec, bílý kůň, který se komunistům moc hodil a kterého dokázali zkorumpovat jeho ješitností a majetkem. Pomalu začíná prosakovat do podvědomí našeho národa zklamání, nad tím, že Hadrák byl jenom obyčejný podraz. Hodně lidí si dneska říká, že místo zvonění klíči, si raději měli nafackovat!
Dneska se i dá dohledat, jak to chodilo v disidentu a nemusí to psát zrovna Cibulka, nebo zhrzený Wolf. Havel byl zklamáním i třeba pro Karla Kryla. Mezi chartisty byla elita, ke které patřil V.H. a pak ti ostatní, kteří skončili dlouhodobě ve vězeních, bez jakéhokoliv kontaktu s rodinou, která ani nevěděla, jestli je jejich příslušník ještě na živu, děti jim byly odebrány a skončily v děcáku. Havel měl možnost, v době , kdy byl ve vazební věznici na Pankráci , psát, dostávat balíčky a být v písemném kontaktu se svojí manželkou. O tom se obyčejným politickým vězňům v Jáchymově ani nesnilo.
květen 19, 2016 10:58
Karel Kryl se, Deeres, připomínat nesmí! : NČ
Třeba by taky mohlo někoho napadnout, jako zrovna třeba mě, že to jeho předčasný úmrtí nebylo zase až tak úplně náhodný.
Stejně, jako autohavárie Dubčeka. Ale - kdo ví? A jestli někdo ví, tak stejně nepoví.
Mrtvej hrdina je určitě použitelnější, než živej hrdina, kterej moc mluví. Mrtvej už nemuví, ten se oslavuje a vkládají se mu do úst věty, který sice nikdy neřekl, ale který má prostej lid slyšet.
A dodneška slyšim Cibulku: "Jsi prase, Vašku, jsi hovado"!
A pak, jak praví známá lidová píseň: Vašku, Vašku, ta jsi prase. Včera jsi chtěl, dneska zase....

Přesto se vždycky najde pár hovad, který, samozřejmě, že ne za svý prachy, ale za obecní, nakoupěj s láskou lavičky V.H.

Idealista Havel byl a je podprůměrnej paňáček, dávno předem vybranej: "až to přijde, tak předhodíme jakoby nemotoru vychlastanou trosku, která za prachy a umělou slávu poslechne na slovo".
květen 19, 2016 14:37
Všichni lidé chtějí uprchlíky, přijímají je s otevřenou náručí. : NČ
květen 19, 2016 14:48
... : Mikin
Zajimavy je, ze i kdyz tehdy byla republika plna novinaru, neexistuje nejen zaznam toho projevu, ale ani datum a misto kde ho pan Havel udajne pronesl.
3x ho komunisti pro jeho nazory zavreli, ale nezlomili. Tak ho budou zrudy alespon po smrti pomlouvat a porad dokola publikovat tenhle podvrh.
Ale psi hlas do nebe nejde.
Vas problem NČ a Deeres neni ani tak v tom, ze si my starsi na ten vas zadratovanej "raj delniku" jeste dobre pamatujeme. Vas problem je hlavne v tom, ze mlade generaci jste uz jen pro smich. smilies/wink.gif
květen 19, 2016 16:01
to resite tenhle? : romanB
květen 19, 2016 19:02
Ehm : Lenka1
Vas problem je hlavne v tom, ze mlade generaci jste uz jen pro smich

to myslíš sebe, cukrouši? smilies/grin.gif
květen 19, 2016 19:22
A hele, : Lenka1
kdopak vylezl z kanálu. Tak co, Románku, pamatuju si ty tvoje debilní hlody o tom, že prý Lékaři bez hranic říkali, že mezi uprchlíky nejsou žádní teroristi a že se nemusíme bát a moje obavy jsou k smíchu.

Jak ses tady se mnou hádal a osočoval mě z masového vraždění, atd.

Tak co, máš koule na to, abys uznal, že jsem měla pravdu?

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/403775-predehra-parizskych-atentatu-ctyri-teroriste-schovani-v-jedne-varce-bezencu.html


květen 19, 2016 19:41
jsi : romanB
neskutecna krava a navic si me tezce s nekym pletes.
květen 19, 2016 19:44
To už je RomaneB vyřešený od včera. Jen dva debili se s tim nemůžou vyrovnat. : NČ
Jde totiž o podlej komunisticko-putlerovskej podvrh. Natočeno a falzifikováno v Putlerovskym studiu Mosfilm s využitím dvojníka Nývlta a s hlasem imitátora Faltuse.
Jde o reakci na zjevnej Hollywoodskej podvrh "přistání američanů na měsící" s ve větru vlající americkou vlajkou v prostředí, kde vítr bejt nemůže a v pozadí se zřetelnejma stínama studiových osvětlovacích lamp.
Když můžou američani, proč by nemohl Putin?
květen 19, 2016 19:48
Romane B : Mikin
no, chytrosti ta pani nepobrala..... A ne, neresime ten tvuj odkaz, ale podvrzeny projev kterym komunisti uz nekolik let zasraji web kde to jenom jde. Tedy i na Kudlance.
Naposled tak ucinila Deeres v 10:58
květen 19, 2016 19:49
Lenko1. Nemyslí. Nemá čím........ : NČ
.
květen 19, 2016 19:50
Ne Lenko, : Mikin
mel jsem na mysli mladou generaci. Zkus zastavit ne ulici nejake mlade, zapej jim Internacionalu a zacni jim vykladat ty svoje zkazky o tom, ze za komunistu bylo lip.
Poznas sama, kravko. smilies/wink.gif
květen 19, 2016 19:57
NČ : romanB
smilies/cheesy.gif .. s tim Faltusem me to taky napadlo ... njn, kdyz se chce, jde fsechno z faktu jsou fuckta jen to fikne
květen 19, 2016 20:01
No, a já naopak od něj myslim, : NČ
že tim "příspěvkem" v 19.49 ten debilní pitomec už definitivně VŠEM dokázal, že skutečně není nic jinýho, než jen obecní idiotek Pepek Vyskoč, mečící na vyzvání.
Pokud se ho ještě po tomhle chce někdo, kdokoliv, zastávat, tak je úplně totéž co on. Tady bych si dokonce nesměle dovolil zašpekulovat, že i ta Káča už pochopila, že TOMUHLE IDIOTOVI bude lepší, se napříště alespoň vyhnout.
květen 19, 2016 20:05
Jo, Romane, to jsou ty paradoxy : NČ
Vždyť většina z nás vůbec netuší, co skutečně říkal třeba Funes ve Fantomasovi.
Vše je šalba a klam. I ty seš šalba a klam, i já jsem šalba a klam.... Věci se odehrávají jen v našich mozcích.
květen 19, 2016 20:14
NČ : Mikin
https://www.youtube.com/watch?v=cwZb2mqId0A
koukam komunisti, ze vam ani to americke pristani na Mesici neda po vsech tech letech spat. A ze by tam pristal Rus, toho uz se molodci veru nedockate. smilies/grin.gif
Docela by me zajimalo, co si o tom mysli Sidon. Ale ten me neodpovi. Je od te afery s americkym koncentrakem volaky nevrly......
květen 19, 2016 20:16
Enčé, : Sidon
asi to bude počáteční stádium paralýzy. Takže nejenom ten autismus. Asi dost řídká kombinace. V tom případě by nám však mělo být takového "humanoida" líto. No, uvidíme, čím nás ještě ten náš "chovanec" obveselí.

smilies/grin.gif
květen 19, 2016 20:35
Ok, Romane B : Lenka1
vyhledala jsem si tu konkrétní diskuzi a nebyl to Roman B, ale Roman X.

Tímto se tedy za svůj předchozí příspěvek omlouvám a beru zpět.

A ty by ses mohl omluvit za tu krávu a budeme si kvit.
květen 19, 2016 20:44
Xenofilní debílku : Lenka1
tady je něco pro tebe, jak je to s tou mladou generací:

http://zpravy.idnes.cz/studenti-a-ucni-chteji-razna-reseni-k-radikalismu-je-zene-frustrace-1fs-/domaci.aspx?c=A160516_224603_domaci_pas

Sluníčkářští idioti prohrávají na celé čáře.

Páčko, zlato.
květen 19, 2016 20:49
P.S. pro yukonského idiota : Lenka1
Internacionálu nezpívám, nikdy jsem ji neuměla. smilies/grin.gif
květen 19, 2016 20:51
Bych tak řekl, že pro dnešek už má dost. : NČ
Buďme k hovádkům milosrdní, neb oni nevědí, čeho činí.
Ale fakt je, že tu zase dneska i včera byla vydařená sranda.
Díky, Kudlo.
květen 19, 2016 21:00
Romane B : Mikin
nic si z toho nedelej, slo o trapne nedorozumneni. Pokazde kdyz se Lenka1 domniva, ze se zde znovu objevil diskuter zahnany jiz pred casem na utek jejim slizkym prasactvim, bez vahani zautoci znovu.
A jak rikal soudruh Stalin (to je ten vrah na vlajkach Nocnich vlku) - kdyz se kaci les, padaji trisky. smilies/smiley.gif
květen 19, 2016 21:01
Lenko1. Já umim. Snad i celou a akordy dám snadno dohromady. : NČ
Třeba v C dur by to bylo nějak C.... Dmi.... G7.... C... atd.
Tak kdybys měla zájem.....
květen 19, 2016 21:06
Sidone, on je to fakt jen obyčejnej podřadnej lo ser! : NČ
cit ze slovníku: "loser není smolař. Smolař je někdo, kdo nemá v životě štěstí bez svého zavinění. Loser naopak je ten, kdo si svoje útrapy zaviní sám svým jednáním".
květen 19, 2016 21:17
NČ : Lenka1
a bude i Kozel? smilies/wink.gif
květen 19, 2016 21:18
Cukrouši : Lenka1
předpokládám, že Roman B je dospělej a svéprávnej (na rozdíl od tebe) a nepotřebuje vodit za ručičku.

Je trapný, jak se zoufale chytáš všeho možnýho.

Jo, a vem si ze mě příklad - když ulítnu, umím se omluvit. Mohl bys to taky zkusit. Nekouše to. smilies/wink.gif
květen 19, 2016 21:20
Lenko1 : romanB
ok. Nebyl jsem, makam. Takze take omluva.
květen 19, 2016 21:24
Jsem rad, : Mikin
ze se diky mravenci pili pana NČ (tez znamemu jako Jarda nebo Mana z Pocernic) podarilo vyresit stary problem s podvrzenym projevem Vaclava Havla.
Jen doufejme, ze se Deeres, Sidon a dalsi individua za svuj cin zastydi, ze se vsem ctenarum omluvi a hlavne - ze se to uz nebude opakovat.
květen 20, 2016 03:53
Lenko, : Mikin
kdyby ses mela omlouvat za vsechny svinarny i za to jak jsi poskodila tyto stranky, ryla bys drzkou v zemi do konce zivota.
květen 20, 2016 03:55
Lenko, kozel je samozřejmost. : NČ
Bez toho se hudební nástroj vůbec nebere do ruky.
květen 20, 2016 05:47
Jdu : Lenka1
koupit nějaký pěkný 30-centimetrový pravítko a pošlu ti ho na ten Júúkon. smilies/cheesy.gif

Začni trénovat.
květen 20, 2016 06:18
NČ : Lenka1
tak to jóóó. To se možná domluvíme. Teď v létě mě čeká pár cest do Prahy.....

Mimochodem, taky tak kroutíš hlavou nad jeho samolibostí? Neuvěřitelný.

A teď jdu na nejnovější článek od Tomáše Houšky o tom, proč jsou sluníčkáři debilové. Je u toho jeden koment, vsadím levou packu na to, že je zase "jeho".
květen 20, 2016 06:23
Tak jóóó Lenko : NČ
Zatim můžeš cvičit prstoklady kytarovejch akordů a hbitost prstíků pro začátek nejlíp získáš přebrnkáváním durových a mollových stupnic.
květen 20, 2016 06:54
... : Ketrin
Sejdou se žid, rom, muslim, přistěhovalec, Kalousek, homosexuál, havloid, pravdoláskař, sluníčkář a (….-dosaďte dle vlastní preference) a začnou se hádat, kdo z nich může za váš po***ný život.
--------------------
A zakončíme slovy 2 Tim 2,23. Udatní obránci křesťanské Evropy proti islámu jistě vědí i bez gůglení.

smilies/smiley.gif
květen 20, 2016 10:32
... : deeres
Jen doufejme, ze se Deeres, Sidon a dalsi individua za svuj cin zastydi, ze se vsem ctenarum omluvi a hlavne - ze se to uz nebude opakovat.

Tímto se omlouvám, že to nebyl celý projev a údajné podvržené tvrzení je "pouze" kompilace z úžasných keců V.H. Já si totiž pamatuji, jak s V.H. šel rozhovor v TV, kdy se byl podívat na panelákové sídliště a tam zazněly ony věty o králíkárnách.
A nakonec, co byl V.H. zač, se můžete podívat na stejných stránkách, kde je video s ním z roku 1989.
Za zvolení prozatímního prezidenta, který měl být pouze prezidentem do ústavně regulérních voleb, se postarali komunisté. Koncem 89.roku, nikdo, kdo nebyl napojen na chartisty, nebo alespoň mu do ruky nepřišel samizdat, vůbec netušil, kdo vlastně V.H. je. Obrovský kredit měl Alexandr Dubček, V.H. byl tehdy dokonce upozaděn za dlouholetým funkcionářem Komunistické strany Československa, místopředsedou i předsedou vlád České socialistické republiky a Československé socialistické republiky. Ta akce, jak dostat Havla na hrad, musela být připravená. Nastala mohutná píár akce, najednou byly všude nápisy, vytištěny jeho podobizny a lidé zblble volali "Havel na hrad!", aniž tušili, koho tam chtějí mít.
A s nimi to provolávali i umělci, kteří jako jednotná fronta připosraně podepsali antichartu, včetně pozdější druhé manželky V.H..
iquidator.blog.cz/1301/v-roce-1977-podepsali-antichartu-nyni-voli-schwarzenberga-aneb-seznam-ceskych-umelcu-kteri-podepsali-antichartu
Je skvělý, když mne poučuje někdo, kdo tu vůbec nežije, nebo nějaká chytrolína z Horní-Dolní.
Já náhodou byla tehdy i na té Národní. Jenže jsem odešla hned, jak se to tam začalo mlít, protože byl listopad, ne zrovna teplo a já nechtěla koupit další spršku z vodního děla.
květen 20, 2016 11:04
deeres, : Míša šíša
pamatuju, že se rozdávaly takové špendlíky (placky) s nápisem "Havel for prezident". Docela by mě zajímalo, kdo, kde a za jaké peníze to nechal vyrobit, když tenkrát ještě v ČSSR neexistovaly žádné soukromé firmy.
květen 20, 2016 12:44
Deeres : mikin
postujes tady podvrhy a komunisticke lzi. Podle me je to hanba. A Vaclava Havla vsichni lide kteri se zajimali o politiku (a to bez poslouchani ciziho rozhlasu neslo) znali velice dobre. Narozdil od komunisty Dubceka ktery celou dobu normalizace pracoval jako ucetni a ani nepipnul mel ten clovek moralni kredit.
Miso siso - placky vyrobil nekdo chytry, obetavy a podnikavy. Podle komunistu pochopitelne CIA, zejo? smilies/grin.gif
květen 20, 2016 15:40
Takhle to vidí nejenom pan Hlavenka: : deeres
Objektivně se totiž společnost v roce 1989 obracela spíše k 68. a při volbě Havelsmilies/cheesy.gifubček by to bylo tak 10:90. To, že Havel bez skrupulí a tvrdě vyšachoval Dubčeka a další lidi z téhle party, byl jeho nejvýraznější vklad do převratu a následného vývoje (podotýkám, že spíše věřím té náhodě u pozdější smrti Dubčeka :-) Co udělal Havel mocensky, to až později udělal Klaus na poli ekonomické transformace, bylo to naprosté s V.H. souznění.
Co se týká "morálky vs. ekonomiky": to je logický důsledek tohoto rozhodnutí Havla a Klause. Odmítli 68., tedy často bývalé komunisty, co ale pořád věřili v nějaké filozofie, morálku, atd., často proto tvořili jádro disidentů a pronásledované opozice před 89. Havel a Klaus je zařízli a vsadili na "generaci 80", tedy lidi co byli v KSČ jen kvůli kariéře, nevěřili v žádné "-ismy" a věřili jen ve svůj prospěch a peníze. Ti neměli žádný problém se změnou režimu, naopak, stejně tak jim plně vyhovovala ideologie "o peníze jde až na prvním místě". Tohle bylo jádro nového režimu a celého příběhu co pak známe. Že se pak Havel postupně začal od "mafiánského kapitalismu" distancovat, tím více čím byl dále od praktické politiky, bylo tedy dost pokrytecké a docela chápu, proč to Klause naštvalo.
Reagovat >
Vložil: Jiří Hlavenka, 8. ledna 2012,19:15:58

květen 20, 2016 16:52
15.40 .... SVATÁ PROSTATO!!!! : NČ
.
květen 20, 2016 20:31
... : mikin
Pan Havel byl v te dobe zdaleka nejpopularnejsi. To akorat vy komunsti jste si mysleli, ze to za vas bazlivy byvaly generalni tajemnik zahraje do autu a ze zustanete i nadale u svych koryt.
No, nevyslo vam to. smilies/grin.gif
květen 20, 2016 22:18
lenko1 a NC : moncici
mohla bych se pripojit pokud se hodlate setkat?
květen 22, 2016 09:08
Žádnej problém, Mončičáku : NČ
.
květen 22, 2016 18:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]