O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

OTEVŘENÁ ŠVÉDSKÁ NÁRUČ PDF Tisk E-mail
Neděle, 17 duben 2016
Skandinávie donedávna běžence vítala s otevřenou náručí. To se však po listopadovém zavedení hraničních kontrol změnilo. Švédsko loni přijalo 163 000 azylantů, což je na počet obyvatel nejvíce ze všech zemí v Evropě.  Velký problém je, že se dlouhodobě potýkají s velkým množstvím nezletilých běženců. Převážnou většinou to jsou chlapci ve věku od 14 do 17 let, kteří nejčastěji přicházejí z Afghánistánu, Íránu, Sýrie a Eritreje.

 

 

 

 

 

 Výdaje na jejich zaopatření jsou pochopitelně mnohem vyšší než výdaje na dospělé žadatele o azyl. A tak každý den stojí Švédy jeden nezletilý azylant přes 200 dolarů... Jen v loňském roce tam požádalo o azyl přes 35 tisíc dětí bez doprovodu.

 

Děti se vydávají na cestu samy, protože mají větší šanci při žádosti o sloučení rodiny. Problém je, že jejich skutečný věk se dá za současné legislativy jen těžko ověřit. Většina z nich nemá žádné doklady. Pro švédské úřady tudíž není možné zjistit, zda se opravdu jedná o děti, nebo se za děti pouze vydávají. (Vzpomínám na naši tehdy třicetiletou Barboru Škrlovou, která v Dánsku a Norsku vegetovala jako 13 letý Adam.)  Od listopadu ale švédské hranice bez dokladů nepřekročí nikdo. Vláda navíc začala požadovat lékařské prohlídky, které by věk odhalily a které se provádí například v Rakousku nebo v Itálii, kde je může nařídit i soud.

 

 

 

 

 

 

Mnoho těchto dětských migrantů však azyl nedostane. Ti se poté ocitají v "šedé zóně", a pak páchají trestnou činnost. Žijí s kriminálníky, kradou... Například Maročanům švédské úřady povolení k pobytu neposkytují, a Maroko je zase nepřijímá zpět. A tak v současné době stovky nezletilých migrantů končí v dánských azylových centrech, další se i přes mizivou šanci snaží překonat úžinu Öresund a dostat se za každou cenu do Švédska.

 

Jenže - pokles sympatií Švédů vůči přistěhovalcům je znatelný. Zatímco v září souhlasilo s přijímáním dalších uprchlíků 44 %, nyní je podobného názoru jen 19 % švédské populace. Úřady si stěžují na to, že nemají dostatek financí ani ubytovacích kapacit, aby nával migrantů zvládly.

 

 

 


 

Kromě toho čelí Švédsko také selhání v oblasti integrace přistěhovalců, kteří v zemi žijí po delší dobu. Podle švédské policie v zemi existuje několik desítek tzv. no go zón, což jsou městské čtvrti s vyšší koncentrací muslimských migrantů. Kromě vysoké nezaměstnanosti i kriminality zde nejsou dodržovány švédské zákony a jsou místo nich nahrazovány muslimským právem šaría...

 

 

 

d@niela

(zdroj: internet)

 

 

 

 

Komentáře (42)add feed
Však ono to přijde nakonec i sem, ale u nás je řešení přece jasný : NČ
Každej havloláskař, každá dojatá soucitná bába, každej sympatizant "zelených klinikářů", si jistě s nadšením a láskou vezme jedno až dvě ty zubožený děcka na byt a stravu. Odměnou jim bude vděk a věčná láska těch ubohých děcek.
duben 18, 2016 05:01
Maroko je nechce zpátky? : Novák
Vysypal bych je nad Marokem z letadla. A kdo by se vzpouzel, tak by nedostal padák!
A No go zóny? Nač tam chodit, dá se tam zajet buldozerem. Nebo tankem.
duben 18, 2016 07:40
Dani : mia I
jak to přišlo, že pokračuješ tento týden v Kudle a dáváš články??? čekala jsem Tebou avizovaný time out v délce jednoho týdnesmilies/wink.gif
duben 18, 2016 07:48
Padáky by pro ně mohl nakoupit Kalousek : NČ
.
duben 18, 2016 07:49
Chudáci Švédové. : Eli-nka
vybudovali si stát, který se o ně perfektně stará, mají sociální jistoty. Otevřeli náruč příchozím. A teď se naplňuje přísloví: Pro dobrotu, na žebrotu.
Internet je plný šotů o tom, jak se tam "příchozí" chovají.

duben 18, 2016 07:50
MIO, : d@niela



já žádala TIME AUTod hádek,
kdepak bych přestala dávat články... To jsem nepřestala ani když jsem byla na operaci s páteří... smilies/cheesy.gif

Ale - musím opravdu uznat, že (abych to nezakřikla!!!) diskutuje se i nadále, ale má to už "štábní kulturu".


duben 18, 2016 07:54
... : Mikin
Jestli ono to vysoke zdanovani, prerozdelovani a stedre socialni davky nebyla nakonec chyba.....
duben 18, 2016 07:59
... : mia I
aha. Tak to jsem to blbě pochopila. Hele byla jsem o víkendu s dětmi v rakouským Linci, však víš, proč jsem asi potřebovala vypadnout z baráku, od vánoc jsem nikde nebyla, prostě to nešlo... (cca 40 km od českých hranic). Tam už je fest ošátkováno a namixováno. smilies/angry.gif Zachraňuje a jistí situaci venkov, tam to tak na pováženou není. Ale stejně. Nikde žádný kulturní splynutí nevidíš. Elegantní Rakušák si vede láskyplně manželku v podpaží, zatímco ošátkované starší ročníky chodí v ženských houfech, ověnčeny taškami, prohnuté jejich tíhou k zemi. No neměla jsem z toho žádný multikulturní zážitek. Ale jinak prima. Alpy byly vidět pěkně.
duben 18, 2016 08:06
Ach jo, : Sidon
mám pocit, že už to tady taky jednou bylo, ale dám to sem zas, když je to o tom Švédsku. Je to síla! Hlavně si všimněte té poslední věty! Moc by ale zajímalo, co by odpověděl ten moderátor (Rach), kdyby byl otázán na tu "umírněnost" většiny muslimů.

https://www.youtube.com/watch?v=4JOuMY7UAP8
duben 18, 2016 08:14
no go zóny : vlk
rovná se dobyté území. Tedy enkláva, odkud se bude dobývat zbytek napadeného státu.
duben 18, 2016 08:22
Ale my Češi jsme xenofobové! : deeres

Angola prohlásila islám za na svém území nežádoucí náboženství,
.....

prohlášení francouzského ministra vnitra Bernarda Cazeneuva. Prohlásil, že Francie je odhodlaná zavřít a dále zrušit všechny mešity v zemi, kde islámští duchovní podněcují k nenávisti.
.....

Rakousko, které dříve tvrdě kritizovalo maďarský plot i zvýšenou ochranu našich hranic hodlá vybudovat zábrany a plot v Brennerském průsmyku na hranici s Itálií.Podle průzkumu Unique Research zadaného rakouským deníkem Heute (Dnes) má bezmála 70% Rakušanů za to, že islám do Rakouska nepatří a 40% si dokonce myslí, že islám je pro zemi hrozbou.
......

politici ze Švýcarského kantonu Ticino navrhují k posílení této hranice poměrně těžký kalibr. Podle deníku Blick chtějí na hranici vyslat armádu posílenou tanky! Občané jsou vyzývání k dozbrojení
......

Bulharské úřady odeslaly vojáky na hranici s Tureckem, aby pomohli pohraniční policii při potlačování přílivu nelegálních migrantů. Ministerstvo vnitra k tomu uspořádalo tiskovku, na které informovalo, že pročesává ubytovny, hostely a podobná zařízení po celé zemi, kde by se ilegálové mohli zdržovat

duben 18, 2016 10:54
deeres : mia I
žádní xenofobové nejsme. Naopak nás spousta cizinců má za rozumné, když tady nelegály nechceme. Xenofobové jsme jen v očích vlastních Čechů. Těch co chtějí za každou cenu být zajímaví, chtějí být určitým způsobem výjimeční, nesplynout s davem a kteří jsou, bohužel, velice často odtrženi od reality.
duben 18, 2016 10:59
maďarský plot : vlk
je totiž něco úplně jiného, než rakouské "zdvižení zábran technického charakteru".

Plot v Maďarsku je xenofobní, sobecký a zcela jistě má i fašistické prvky a hlavně je určitě natřen rudohnědou barvou, abych pošimral ego některých místních diskutujících, tak plot v Rakousku má pouze informativní charakter, je plně humanitární a je postaven na základě evropských hodnot v modré barvě s hvězdičkami!
duben 18, 2016 12:18
Vlku, vyborny koment! : moira2
To je velmi presne. Proste politika je svinstvo a prilezitost nahrabat prachy. A po nas potopa. Jenze bohuzel potopa v podobe prilivu nelegalu....
duben 18, 2016 12:48
... : Bara
Minuly tyden bylo u nas ve zpravach, ze lonsky rok stali pristehovalci Holandsko 800 milionu euro. Do poloviny dubna jich prislo skoro 80 000 a toto cislo se zrejme o dost zvysilo, protoze kazdy dne prichazi nekolik stovek az tisic. Nase vlada, ktera je momentalne velice nepopularni setri na vsem, krati a rusi urcite vyhody, hodne na postizenych lidech a penzistech, lide musi na vsechno vice priplacet, zdrazuji se energie, voda, potraviny, benzin (nejdrazsi v cele Evrope) skolne, najmy, leky, zubar, jizdne.....ale zase vznikaji tzv. potravinove banky, kam si urcita skupina lidi muze chodit pro potraviny, protoze jim na to nezbyva. Jo kdysi jsme byla jedna z nejbohatsich zapadnich zemi Evropy, jsme malinka zemicka, ale byli jsme sobestacni a socialni zabezpeceni bylo na vysoke urovni......Momentalne uz nemame kam emigranty ubytovavat, vsechno je plne, konec v nedohlednu, ale kdyz prijdou, tak tohle vsechno, kde se na nas setri, oni dostanou. Dokonce maji prednost v pridelovani bytu opred Holandany, coz vlada slibila, ze se dit nebude. Bohuzel, sliby - chyby! Finance jsou na emigranty, na Recko, na Afriku, jen na vlastni lid se zapomina. Je mi z toho smutno a mam strach kam az to nechame dojit.
duben 18, 2016 15:45
co dodat : toulavej
http://zpravy.idnes.cz/rvacka-migrantu-u-stanice-parizskeho-metra-fkk-/zahranicni.aspx?c=A160418_135155_zahranicni_jkk
Nejdřív migranti v Paříži, a ukázka jejich zvyků a přizpůsobivosti jiným národnostem se stejným náboženstvím v cizí zemi, což dobře naznačuje jejich budoucí integraci v Evropě a

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/ve-stredozemnim-mori-se-prevrhly-lode-s-bezenci-pohresuje-se/r~87b86824054611e69e33002590604f2e/
zase ukazuje způsob myšlení sluníčkových vrcholných politiků v některých evropských státech, tady v Itálii. Tento idiot zaměňuje příčinu za následek a nikdo ho neodvolá jako šíleného za nekompetentnost. Tihle lidé mohou za ty tragédie a utonulé na moři.

Kdyby migranty po zachránění ihned odvezli zpátky do Afriky, vysadili je na břeh, dali jim jídlo a pití na týden, zabavili loď a sbohem, po dvou neúspěšných pokusech žádní další migranti nepřiplavou. Místo toho je přivezou do vzdálené Itálie a vypustí dál do Evropy, idioti. A ostatní státy si je mají rozebrat a nastěhovat k sobě. Když v Africe je miliarda, většina chudáků. Ne, v téhle bláznivé EU nemůžeme zůstat, byli jsme bez dotací, přežijeme zas. Jasný důkaz, že Západní společnost je nemocná svým pseudohumanismem.
duben 18, 2016 17:28
Toulavej, : Mikin
s tim vracenim a pridelovanim jidla a vody bych souhlasil. Jeste bych to z technickeho hlediska doplnil pouzitim vylodovacich clunu z plochym dnem a sklapeci rampou vpredu, ktere vlastni prakticky vsechny primorske zeme a ktere mohou pristat na jakekoliv plazi.
Uprchlici kteri se do Evropy uz dostali by meli byt internovani v taborech s humannimi podminkami a meli by byt vytrideni na ekonomicke a opravdove podle platnych zakonu.
Furt lepsi, nez navrhy na strileni, potapeni lodi a urazky do "debilnich cernych opic, ktere slychame od "vlastencu".
Ale s tim odchodem z E.U. bych teda jeste pockal. To by se moc hodilo jiste mocnosti na vychode, ktera kvuli tomu jeste prileva olej do ohne......
duben 18, 2016 18:31
... : deeres
Jenom totální naiva ještě nevidí, co se doopravdy děje. Tihle lidé sem přišli, aby nám vzali naši vlast, naše domovy,náš majetek, naši kulturu a nakonec i naše životy.
Rodilí Švédové odcházejí do Jižní Ameriky, protože v jejich rodné zemi není bezpečno.
http://www.securitymagazin.cz/zpravy/svedsko-uz-dalsi-uprchliky-nechce-ze-zeme-ale-emigruji-rodili-svedove-1404047905.html
Podle průzkumu pouze 39 procent lidí ve Švédsku považuje za „dobrý nápad”, že je země v EU. Ještě loni v listopadu při tom tento názor sdílelo 59 procent Švédů. Informoval o tom deník The Local.

duben 18, 2016 18:39
... : marty
a teď jim ještě dobrovolně vyklidí pole? Ty švédi asi opravdu nemaj mozek. Abso!utně degenerovaný. Co třeba ve volbách zvolit strany, které zaručí změnu sociální politiky,začne systematicky čistit ta gheta a kdo tam nemá co dělat jede zpět? Jo bylo by to na dlouho,ale nestali by se ze švédů kočovníci a bezdomovci,který si nechali ukrást svoji domovinu.

A my, kteří sem nechceme uprchlíky se právě snažíme předejít tomuto švédskému stavu.Protože čím dýl toto bude trvat, tím víc člunů budeme muset nakonec potopit ( obrazně řečeno).
duben 18, 2016 20:12
marty : Bara v K.
V Holandsku budou volby v 2017. Jedina politicka strana PVV kterou predstavuje Geert Wilders jde proti slunickarum, je pro zavreni hranic a proti dalsim prichazejicim emigrantum, proti islamizaci Evropy, pro odchod NL z EU....pokud ovsem ve volbach neziska 75% hlasu, aby mohl vladnout bez pomoci dalsich politickych stran, tak tyhle strany uz ted dopredu hlasaji, ze ani jedna s nim do koalice nepujde, protoze nesouhlasi s jeho programem. Takze to bude velice tezke, mozna i nerealne a zmeny, kterou by si lide tolik prali se mozna vubec konat nebude. Nynejsi politici si jen vymenuji zidle a jejich myslenky zustavaji stejne. Kolikrat si rikam, ze ty volby jsou k nicemu. Ale rok je jeste dlouha doba a tech nastvanych a zklamanych lidi pribyva, kdo vi, treba cele Holandsko da hlas PVV a cely svet nas za to mozna odsoudi....
Ja bych si to docela prala, rika se, kdyz je to kysele, tak jako ocet, a pak se uvidi, horsi uz to snad byt ani nemuze....
duben 18, 2016 21:15
Myslím, : Sidon
že takovýchto videoklipů už jsme viděli hodně, ale přecejen je záhodno v tom pokračovat -

https://www.youtube.com/watch?v=ko-ic--FcnM

A ještě něco pro ty, co rozumí angličtině -

[url= http://www.youtube.com/embed/aYu_bHu6sUc?feature=player_embedded] [url]http://www.youtube.com/embed/aYu_bHu6sUc?feature=player_embedded

duben 18, 2016 23:50
Krucipísek! : Sidon
duben 18, 2016 23:51
toulavej : bb
Tvůj návrh se mi líbí, něco podobného jsem navrhovala loni, jen s tím rozdílem, že by bylo možné vpouštět uprchlíky s doklady a z válečných zón a z oblastí kde byla vyhlášena humanitární katastrofa. Platila by předem úzce vymezená pravidla. Ověření a rozhodnuti by muselo proběhnout ještě na lodi,takže na břehy by se pouštěli jen ti vybraní. Pobřeží uzavřít, kontrola vícestupňová. Těmto lidem by se poskytovala standardní pomoc pro lidi v nouzi. Ne extra byty pro tyhle nebo tamty.
Současně s tím intenzivní info kampaň cílových zemích. K tomu dobře poslouží tam působící charitativní humanitární organizace a skupiny.
A hlavně - jednotný rozhodný přístup Evropy. Bez excesů, bez prostoru pro laciné populistické kroky.
No ale tohle je prý moc sluníčkovské.
duben 19, 2016 00:00
Sidone, naštěstí to tu už nečte Strejda : bb
to bys to schytal, za kopírování odkazů
duben 19, 2016 00:04
bb : Mikin
tvoje, toulavyho (a snad i moje) navrhy nejsou levne, ale podle me proveditelne. Ale malo by se u toho strilelo a to by u drsnaku neproslo......
duben 19, 2016 00:33
no toulavej je obzvláště hřejivé slunce :), : bb
dal by těm vraceným jídlo na týden, to mě tehdy před rokem ani nenapadlo smilies/smiley.gif zato jsem troufale tvrdila, že když uzavřeme lidi do koncentráku pro imigranty kamsi na pustý ostrov (to byl tehdy hodně populární návrh), bylo by dobře zajistit jim jídlo a základní životní potřeby. To bylo shledáno velice neekonomickým a příliš lidským ;-))
Je hezké,že se posouváme smilies/smiley.gif


duben 19, 2016 00:57
... : deeres
Jo, musíme si pomáhat:
http://www.expres.cz/idomeni-zatceni-cesti-dobrovolnici-marihuana-fav-/zpravy.aspx?c=A160415_120138_dx-zpravy_pali
Buď to dělají z blbosti, nebo patří mezi ty, co z imigrace dokáží zbohatnout.
duben 19, 2016 09:43
Většina : Milene
imigrantů nemá doklady. A zjistit odkud jsou je obtížnější. Nemluví anglicky a ještě si vymýšlejí. Musí se zajistit konkrétní tlumočníci. Nové doklady se jim vystavují až v Evropě. Pravděpodobně se nemohou třídit na lodi. Není to ukaž doklady a postav se do té nebo do té řady. Vracet zpátky, hned. Když přistanou, tak hned zpátky.
Viděla jsem v televizi kousek dokumentu z nějakého tureckého města. Bylo to hlavně zaměřeno na převaděče. A byl tam rozhovor z nějakými muži. Byli asi ze Sýrie, už 3x se pokoušeli dostat přes moře ale nevyšlo jim to. Bydleli, sice skromně a měli práci. Ale prý podřadnou. A jenom až ušetří, tak to zkusí znovu, prostě se do Německa nebo Anglie dostanou. A až budou mít dům, tak za nimi přijedou příbuzní. A tak to je podle mne s většinou.
duben 19, 2016 09:59
.... : Mája
Dokud se nezmění,nebo neupraví "Úmluva o postavení uprchlíků"(četli jste?),což se podle mě určitě nestane,tak nikdo žádný lodě s imigrantama zpátky vracet nebude.
Docela se mi líbí,jak to pojali sami muslimové,konkrétně v SAE.(jo,vím že nám tvrdí,že nepřijali ani jednoho imigranta).Žádný občanství,vízum jen do doby,než se budou moct bezpečně vrátit odkud přišli,pro chlapi navíc pracovní vízum a povinnost dělat.A taky si vybírají.Větší šanci mají rodiny s dětma,nebo příbuzní někoho,kdo už tam žije nebo pracuje.No ,ono nakonec to posvěcení akce Generace 21 naší vládou, myslím taky bylo hlavně snahou o možnost si sami vybrat,koho jo a koho ne.

duben 19, 2016 17:10
Milene, : bb
všechno je otázka předem nastavených pravidel a hranic,
vytřídilo by se hodně lidí už jen tím, že bez dokladů to nepůjde. Dál tím, že pomáhat se bude jen těm skutečně potřebným, skutčným uprchlíkům. Tedy těm, kdo jsou z oblasti, kde byla vyhlášena humanitární katastrofa nebo je tam válka.

Ono se pořád řeší, jak ty lidi vracet, ale základem snad je to, aby neměli zájem sem hromadně přicházet. Když budou ekonomičtí migranti vědět, že se tady o ně nikdo nepostará a nic jim zadarmo nedá.
Lidem, kterým jde o život, pomáhat musíme, jsme snad lidi. Lidi v ohrožení života ale neřeší, zda dostanou byt 3plus1 s novým vybavením, jsou rádi, že jsou v bezpečí, mají sucho, teplo, jídlo, vodu, oblečení a co nejdřív se chtějí buď vrátit domů, nebo si vybudovat normální existenci.
Problém je v tom, že oni jsou přesvědčeni, že chtějí jen to, na co mají nárok jakmile se octnou na evropské půdě. Dokud jim tohle z hlavy nezmizí, nezmění se nic. Budou to zkoušet pořád, mají v hlavě, že si jdou pro to, na co mají jako lidské bytosti nárok. Kdo jim tohle přesvědčení nalil do hlav a udržuje ho tam, to nevím, předpokládám, že to bude hlavně pašerácká mafie, která na tomhle ohromně a rychle bohatne.

Problém se musí řešit od hlavy, ne od konce tím, že se lidi na moři potopí. Když tedy humánní hledisko je vedlejší, pak tedy praktické - utopily se jich už tisíce a nikoho to neodradí.
duben 19, 2016 17:39
bb : mikin
Vidim to stejne. O potopenych lodich potencionalnim uprchlikum prevadeci nereknou. A pokud se to ti lide nejak dozvi, budou furt spolehat na stesti.
Dobra, v turecke televizi vhodne umistna reklama, nebo jeden za tezke penize vraceny a hlasite si stezujici ekonomicky uprchlik mohou udelat divy. A jina moznost neexistuje, protoze k zadne strelbe do uprchliku nedojde.
Pokud tedy nebude zcela demokraticky zvolen nejaky novy Führer, coz si mnozi "zachranci evropskych hodnot" preji. Aniz by premysleli, co pak s Führerem......
duben 19, 2016 18:43
:))) Kdo by to řekl.... ? : NČ
Češi mají rádi nejvíce Čechy, nejméně Romy a Araby
http://www.novinky.cz/domaci/401068-cesi-maji-radi-nejvice-cechy-nejmene-romy-a-araby.html
duben 20, 2016 19:43
Snad : Sidon
nám to tady někdo patřičně vysvětlí, proč to tak je a jacíže jsou ti Češi odporní rasisti.

smilies/smiley.gif
duben 20, 2016 20:38
to je přechodný, : bb
za pár (desítek) let to bude třeba zase někdo jinej. I když ty cikány asi pořád ne-e.
A jinak? Židy, Němce, Rusy, Kubánce, Vietnamce. Jen se to vždycky nemohlo říkat nahlas.
duben 20, 2016 21:19
... : deeres
Nic to nevypovídá o tom, že to je nenávist k nějakému národu, nebo rase. Pokud se ti, co my , jako celek nenávidíme si říkají Romové a chovají se i nadále jako cikáni, je to o nenávisti k jejich chování. A protože se už šest století na našem území chovají stále stejně, přes jakékoliv snahy o integraci, těžko můžeme hovořit o nějakém generalizování.
Ano, mám vymytý mozek komunisty a proto tvrdím, že za socialismu, kdy byla povinnost pracovat se chovali mnohem lépe a pokud ne, skončili v krimu a tam stejně zase museli pracovat. Demokracie z nich za čtvrt století vychovala vyžírky, nemakačenka, alkoholiky, gamblery a násilníky, kteří se silou snaží domáhat svých domnělých práv.
duben 21, 2016 11:36
Deeres, : mikin
s tim svym mozkem mas pravdu. Ovsem jinak bych chtel upozornit, ze docasny "poradek" mezi cikany nezavedli jen komunisti, ale i nacisti.
Akorat ze se tim nic nevyresilo.
Naopak - v zemich kde byla tech 40 let demokracie je situace s cikany o poznani lepsi. Jenze to vzalo spoustu prace, usili a penez.
Ony ty stalinisticke a hitlerovske reseni problemu funguji sice rychle, ale jen docasne. Stejne jako kdyz lecis depresi chlastem. Ten taky pomuze okamzite, ale rano pak litujes......
duben 21, 2016 18:55
Mikine, : deeres
já alespoň ten mozek mám ! smilies/grin.gif
A proto vidím podstatný rozdíl mezi pracovní povinností a zplynováním.
Naopak - v zemich kde byla tech 40 let demokracie je situace s cikany o poznani lepsi. Jenze to vzalo spoustu prace, usili a penez.

A proto Kanada obnovila vízovou politiku pro všechny Čechy, aby se vyhnula exodu Romů do jejich země. Aha, pardón, ty jsi mluvil o cikánech, tak to asi bude řeč o jimé etniku.
duben 21, 2016 21:46
IOprava : deeres
Ne vízovou politiku, ale samozřejmě povinnost.
duben 21, 2016 21:48
ano, obnovila vízovou politiku pro cikány z Čech, proč by měla Kanada řešit náš problém s cikány? : bb
se svými to má vyřešené (asi, podle toho, co píše Mikin, já se o to nezajímám a nesleduju to)

duben 23, 2016 15:54
Bb, : Sidon
ona to Kanada nijak neřešila, akorát zavedla, nebo vlastně obnovila, vízovou povinnost pro všechny Čechy (když ji začátkem 90ých let zrušila), právě díky cikánům, kteří se hrnuli do Kanady a požadovali azyl, kvůli údajné diskriminaci doma v ČR. To bylo v 90ých letech, teď už je to zase OK, víza jsou už několik let zrušena, ale cikánům už Kanada tu jejich diskriminaci neuznává, takže azyl jentak nedostanou.

Ono šlo hlavně o to, že Kanada nechtěla otevřeně říct - "My vás tady mechceme!", to by přece taky byla "dyškrymynácyja", jako hrom, tak to vízum zavedla plošně pro všechny Čechy. A bylo vymalováno!
duben 23, 2016 20:46
fousate deti ( ve Skandinavii) : nantaali 1
Konecne jsme zase ti nejlepsi a nejspravedlnejsi na svete. Alespon to o sobe tvrdime.Sice nas Angela odsunula na druhe misto a nekteri z politiku to verejne oplakali.Druhe misto za Nemeckem se take pocita. Ministersky predseda v zachvatu velikasstvi slibil bydleni, vzdelani, zdravotnictvi a dalsi socialni vyhody jako slucovani rodin ale to vse jen detem.Pres noc nam tady vyrostlo deti jako maku.Deti do 18 let maji vsechny vyhody.
Predevsim byly umisteny po jednom v rodinach a pokud se nenasla rodina, tak ve vychovnych zarizenich. S plnoletosti prisly jen a jen problemy. Pres noc se museli vzdat vsech vyhod,ktere jako deti mely a podridit se zakonum a narizenim platicim pro dospele. Kdo by chtel spat nekde na polnim luzku a delit se o misto se 4 jinymi dospelymi.Najednou se zde objevily tisice deti bez cetovnich dokladu. V nekterych evropskych statech se zaclo s odhadem veku, protoze pristehovaleckym uradum pripadalo podezrele jejich chovani,rec a predevsi jejich vzezreni.I tady s ozvaly nesmele hlasy o urceni veku. Ale humaniste je prekriceli.Musime jim verit tvrdili(ne)zodpovedni ministri.A tak tady mame nejvetsi pocet fousatejch deti na 1000 obyvatel.

163000 novych obyvatel, kteri chteji bydleni,maji narok na ruzne podpory, skolky, skoly, zdravotnictvi zdarma , Zatimco my platime dane,skolky druzinu zdravotnictvi na byt cekame 15 let, oni ho dostanou prednostne. My musime setrit na zdravotnictví na vzdelani, na domovech duchodcu, na socialnich podporach.Vsude kam se podivame musime setrit, Jak jsme se mohli mit, nebyt nezodpovednych politiku, kteri chteli byt nejlepsi ns svete.Ac nemusime, vydavame dobrovolne prilohy novin v arabstine, cirkev vyucuje zdarma arabstinu, zdarma jsou i krouzky nabozenstvi, vareni,TV, a pod.a Arabstina je druhy nejvetsi jazyk.Na uradech jsou dvojjazycne napisy. Dokonce se prizpusobuji i zchody nasim novym obyvatelum,asi aby se tady citili jako doma. V roce 2050 presahne pocet arabsky mluvicich obyvatel puvodni obyvatelstvo.
apod
duben 25, 2016 11:53
.. : *NČ*
.
červen 16, 2016 14:47
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]