O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

UMRAVŇOVAT VÁS? - ALE PENDREK! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 leden 2016
Přejít na obsah
UMRAVŇOVAT VÁS? - ALE PENDREK!
Strana 2

 

 

 

 

 
 
 
 

 

     

  

Komentáře (481)add feed
Já nevím, : Lenka1
jestli to tady na Kudle už nebylo, ale po shlídnutí těch fotek mi vytanul na paměti příběh,m který jsem četla právě kdesi na netu, takže jestli to byla Kudla, tak se předem omlouvám- kterej mě tak rozchechtal, že ho sem dávám:

Nejlepší zážitek ze sexu

"To jsme takhle jednou s přítelem dostali chuť na rychlovku a skončili jsme nalepení na komodě s akvárkem. A zrovna v nejlepším, kdy to tak trochu víc začalo drncat,jsem se tak nějak náhodou podívala do akvárka a ztuhla jsem úžasem - protože všechny rybičky byly nalepený v jednom rohu, ze kterýho měly nejlepší výhled a čučely na nás!" smilies/grin.gif
leden 22, 2016 00:27
No, umravňovat nemusíš, : Aknela.
ani jinak korigovat samozřejmě taky nemusíš, ale pak se Danielo nediv, že se ti kudlankovské čtenářstvo trochu samoreguluje. Ono totiž číst ty nenávistné "svobodně názorové" žblebty pod každým druhým článkem je dost otrava. Některé internetové servery vyhazujou troly, ty je naopak živíš a dáváš jim tu prostor. Nejspíš proto, že to vlastně cítíš tak trochu stejně, jen si držíš servítky u úst.

Na Kudlanku chodím, nebo jsem spíš chodila, tak dvanáct let, bylo to pro mě místo kde se odehrávaly zajímavé diskuze a pravda nebývala černobílá. To už je minulost, z Kudlanky se stala žumpa kam si lidi chodí vyblít svoje nenávisti, svoje strachy a to co si myslí neřvoucí kudlančí menšina, je nedůležité.
V posledním roce už diskuze pod články skor vůbec nečtu, je to ztráta času, nic nového se nedozvím, jen se občas cynicky pobavím tím jak se dá rychle jinačí názor zadupat do země díky útokům hord idiotů.

Už nějakou dobu ti tohle, Danielo, chci napsat. Bohužel jsem nikde na webu nenašla kontakt přímo na tebe, takže to dávám sem což možná není tak úplně fér. Ale v pojetí férovosti a "vyrovnanosti" Kudlanky to je vlastně norma. Takže pro Danielu: Ty jsi majitelka webu, a jestli nechceš mít z Kudlanky jednostrannou nenávistnou stránku kde se nedá diskutovat, budeš muset lidi trochu usměrňovat a dát pravidla. No, nebo nemusíš, ale z Kudlanky bude dál takový trochu náckovský web kde si občas všichni popláčete nad hezkýma zviřátkama.

S odpověďmi na můj post se neobtěžujte, nečtu to. Vzhledem k úrovni pseudodiskuzí na tomhle serveru si nedělám iluze o nějaké možné normální debatě.


leden 22, 2016 06:35
Dani, domnívám se, že i když Kudla tak trochu zbhrubla, je pořád nadstandardně slušná ve srovnání s jinými weby. : Myška
Je na tobě, jestli z ní chceš mít selankovitý web podobný mimibazaru či e-miminu, nebo jak se ty slepičí weby jmenují, kde je vše zalité sluníčkem, a největším řešeným problémem je kam zajít s dětmi do kavárny. Nebo to bude web, který se nebojí kontroverzních témat, jako je současná situace v Evropě, tak jako dosud. Já dávám přednost tomu druhému, i když se tu poštěkáme a padnou tu i ostřejší slova. nejsme v nedělní škole, abychom si museli jít pokaždé vypláchnout ústa.
leden 22, 2016 07:07
Náckovský web ??? Žumpa ??? : Míša šíša
Tak to Aknela poněkud přehnala. Vzhledem k tomu, že reakce na svůj komentář číst nebude, jak uvádí, tak na to nebudu více reagovat, ale to, že nechce vyslechnout (přečíst si) názor ostatních, které šmahem odsoudí jako troly, idioty a nácky, tak to o ní samé vypovídá také hodně zajímavého.
leden 22, 2016 07:22
já Kudlanku čtu ráda : Nona
... a ta ostrá slova?? No, kdo by nebyl ostrý, když nám jde o krk?? A to možná velmi brzy... a nemuselo by... všichni to vidíme, všichni víme, jak to zastavit, takže se jen bojíme a doufáme....
leden 22, 2016 07:33
ach jo, napsala jsem sem odpověď, : d@niela
ale protože mi Kayo skučí u nohou, chce moooc ven, tak jsem to nějak zvorala.
OK - tak za chvilku - za chvilku jsem zpět a napíšu to tak, aby to tu zůstalo :-).
leden 22, 2016 07:55
ctu Kudlanu kazdy den : moira2
ale nemam potrebu se vyjadrovat ke kazdemu problemu. Nebyla bych vsak s hodnocenim urovne tak prikra jako Aknela, Kudlanka proste kopiruje situaci ve spolecnosti. A ta se radikalizuje. Vsichni vime, ze se musi neco udelat, ale KDO to udela? Zijeme v nejistote co bude dal, a nedostava se nam odpovedi. To pak samozrejme frustrace vyvre nejsnadneji v anomymni diskuzi. Ja ty lidi neodsuzuju, uplne je chapu. Sama se nedokazu zbavit myslenky, ze je vsechno marny a ze nas svet a nase kultura je nenavratne ztracena. Je mi vsak hloupy gradovat diskuze do osobnich utoku a za kazdou cenu prosazovat svou predstavu pravdy. Nejhorsi je, ze neni kam prchat. Snad jedine Rusko nebo Cina. Mozna, ze nakonec ta vysmivana a podcenovana "vychodni" Evropa zachrani tu "zapadni". Uvidime, cas ukase. Ja bych jen chtela jasne stanovisko nasich zastupcu.
leden 22, 2016 07:58
p.s. zvireci zlociny : moira2
jsou bozi!
leden 22, 2016 08:00
Alenka je, koukám, po ránu nějaká přecitlivělá : NČ
Ale co k tomu napsat, když už předem vím, že jsem součástí hordy idiotů, kteří si sem chodí vyblít své nenávisti, a jejichž útoky ona nečte?
leden 22, 2016 08:33
... : mia I
k tomu co napsala Aknela - určitě měla pravdu v tom, že Daniela problematiku cítí tak nějak podobně jako současní diskutéři. Dále Aknela používá slova idiot, takže o co je lepší než ti , nad který uplivuj? Že si Aknela neumí najít na Danielu adresu, když Daniele denně píší smutné ženy i muži a adresu najdou, taky o něčem vypovídá..

Strach je přirozená lidská reakce a když se k tomu přidá bezmoc, emoce jsou. Že strach někteří nepociťují? Těžko ho může prožívat někdo, kdo ve svých příspěvcích používá výrazy nedejJehova, protože ten díky své víře věří, že se zachrání až přijde konflikt. Těžko ho může prožívat někdo, kdo je zavřený doma, ve své bublině a naivně, neznale věří, že politici ví co činí. Další kliďas si prostě ten strach nepřipustí, aby si nekazil náladu.

A že je Kudlanka plná článků o uprchlících?? A nežádala, doslova neprosila mnohokrát Daniela o články ty, kteří sem chodí pravidelněji?? Kolik lidí reagovalo na vypravování o šedesátých, sedmdesátých letech? Kolik lidí sem napíše , že na tvorbu článku nemá čas a když se člověk podívá kolik sáhodlouhých komentářů sem tentýž člověk hodil během dne, že proseděl u počítač den i noc.. Tak slova o tom, že ten dotyčný nemá čas, jsou jen výmluva.

Kdo má pocit, že je Kudlanka žumpa, nemusí sem chodit. Nikdo nikoho nenutí. Je zajímavé, že Kudlanka je podle některých žumpa, ale sledovanost má stále stejnou, stačí se podívat na stránku návštěvnosti internetových časopisů.

DANI jsem ráda, že ve svých letech jsi už nad věcí a to, že se nezavděčíš všem, bereš s klidem. a grácií. Až budu mít čas , napíšu Ti , co mi říkal jeden německý voják z povolání .
leden 22, 2016 08:52
Ale jo, já to beru, šéfe... i já jsem mezi těmi pokáranými. Poznal jsem se. : strejda
Jsem si vědom toho, že můj slovník také není zrovna košer.
Myslím si však, že to, co rozpoutala Merkelová, tu invazi do Evropy, bez souhlasu jiných evropských států, je mnohem sprostší, vulgárnější, odpornější, než ta, ryze česká slovíčka, která tu vůči té organizované hordě používáme. Když se ke všemu přidá ještě i lhaní vrcholných politiků, lhaní novinářů veřejnoprávních prostředků, které by měly sloužit lidu, když se k tomu přidá i kolaborující skupina obyvatel, osobující si právo rozhodovat za většinu, která vítá tyto primitivní masy, pomáhá a obhajuje tu zradu našich představitelů a vy prozatím, říkám prozatím nemáte jinou možnost odmítání blížícího se středověku, který do Evropy prostě nepatří, ulevíte si tak, jak to hezky popsala Daniela. Myslím si, že to, co se děje, je mnohem horší, než několik jadrných českých slovíček, použitých v diskusích, kterým každý rozumí.

Určitě všichni znáte toto staré rčení. Já však stranit panu starostovi nikdy nebudu: :-)
"Všichni kolem blili, jen pan starosta v koutku tiše zvracel. "

(Dnes v noci u nás bylo mínus 17 a už se otepluje. Svítí zde slunce. Vypadá to na nádherný slunný den...:-))
leden 22, 2016 09:23
D@nielko : vlk
Kudlanka se žumpou nestala, nenech se otrávit nějakou zapšklou a jedovatou slinou. Až na pár jedinců je to tu vcelku v pohodě. A to, že se tu nemluví Orwellovským Newspeekem je jen dobře. Kéž by takových míst bylo více.

S dovolením doplním strejdu: "Všichni kolem bluli jak hovada, jen pan starosta v koutku tiše zvracel a paní starostová decentně blinkala..."

leden 22, 2016 09:32
OK, tak jsem zpátky. : d@niela
Pepo (NČ) neblbni... smilies/cheesy.gif
--------------
Mio, díky za to psaní ohledně mých občasných žádostí o články. Ano, kolikrát jsem si říkala, jak někdy nesmírně hezké texty jsou schovány v komentářích. A škoda, že nejsou jako články, protože pak by zcela jistě potěšily víc lidí. Ne každý totiž čte absolutně vše :-)).
Ale - přeci jen jedno "štičí požádání": má drahá Mio, já vím, že sloní paměť je proti tvé přímo nulová - ovšem zase úplně všechno psát na sloupy se nemusí. Zvláště, když se jedná o soukromé detaily toho druhého... No, nic ve zlém.
-------------
Pro Aknelu bych také měla vzkaz, ale protože myslím, že na ni mám adresu, tak to nechám na osobní e-mail.
--------------

Ale pro všechny: já ji zcela chápu. A není sama, kdo mi podobnou smutnou stížnost napsal. Takže s tím musíme něco udělat!!!

Je pravda, že bych byla ráda, kdybyste při nějakém tom nesouhlasu s názory druhého, s nimiž nesouhlasíte, spíš uváděli protinázory, svoje argumenty - ALE ROZHODNĚ SI NAVZÁJEM NENADÁVALI.

Vždyť to opravdu nemá smysl... byla bych nešťastná, pokud by kudla sklouzla vyjadřováním na úroveň Blesku.

Ono se opravdu dá říct všechno - lautr všechno - slušně.
A tím, že budu někoho vulgárně nazývat, tím jeho názory nezměním.


Tak jako vždy - snažte se, aby tu bylo příjemno. Nemusí se všechno líbit všem, ale udržme si nějakou úroveň.
Před pár lety byla Kudlanka jednou celostátní soutěží vybrána jako nejslušnější web. Bylo by mi líto, kdyby se časem stal opak.

P.S. A jen ještě zopakuju - (znovu Mio, díky) - zkuste i vy poslat "pár písmenek" i mně do redakce. Budu ráda, bude to od vás a jistě to potěší všechny.

leden 22, 2016 09:40
Dani : mia I
koukala jsem, že tu číslovku Tvého věku jsi v mém komentáři vymazala. Ale to byl Dani z mé strany záměr, aby si někteří kritici uvědomili, že tu snůšku kritiku by mohli mírnit. Je mi méně než Tobě a neumím si představit takhle něco tvořit, zároveň být vrbou pro spoustu těch, kteří Ti píší osobně. Takže tak. Navíc máš každou chvíli nějaký ten moribundus. Cítím, že kritiky vůči Tobě je tu občas více než uznání. Proto jsem psala, jak jsem psala. Ale Tvá slova si vezmi k srdci.
leden 22, 2016 09:51
Jé, díky, díky... : d@niela
už to nebudu vypisovat jmenovitě -
ale je fajn, a jsem moc ráda - že to chápete. Ono když se někomu stane něco mizerného, když vás někde v sámošce okradou, když vám už potřetí nasadí nějaká další antibiotiky - můj případ, zrovna teď čekám na výsledky dalších testů, jestli už alespoň ty poslední HERNAJS, KRUCIFIX, zabraly, když máte den extrablbec - tak je fajn, že se člověk může někde nějak odreagovat.

Jo, ale tak si třeba vytvořte nějakej "slušnej slovník sprostých slov" smilies/grin.gif
Já nevím, první taková hloupost, co mne napadla: když budu chtít někoho nazvat něčím děsně eklhaft, tak bych mu napsala "drahoušku". No, a kudlančím tajným písmem by všichni věděli, že ...

Tak třeba navrhněte... Bude to zábava...
leden 22, 2016 09:51
Mně třeba : Ketrin
ani tak nevadí sprostá slova, ale ta nenávistná a paranoidní atmosféra, co tu je. S Aknelou souhlasím, i když bych třeba volila trochu jiná slova, ale to na smyslu věci nic nemění.
A vím, že sem nemusím chodit, takže si ušetřte námahu s tím, mi to sdělovat. Jen si zkrátka nemyslím, že ze je vsechno marny a ze nas svet a nase kultura je nenavratne ztracena. , že jediná záchrana je prchat do Ruska ( smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif ) a podobně.
Virtuální svět nerovná se skutečný, naštěstí.
leden 22, 2016 10:19
d@niela : mamča
Já myslím, že nějakým "drahouškováním" se obsah sdělení nezmění.
Pokud se někdo chová hrubě a prosazuje "ten svůj jediný správný názor" navzdory argumentům ostatních, tak je nejlepší cesta na něj přestat reagovat. Je to pro něj zároveň trest, protože je mu odejmuta možnost hádat se a prudit.
Žádné sprosté slovo dotyčného neurazí a neodradí od jeho výpadů. Protože ten dotyčný(á) sem nepřišel (nepřišla) diskutovat, ale vybít si své nahromaděné frustrace.
leden 22, 2016 10:23
Ketrin : mia I
malá pozn. - to co se děje v českých webech, na Kudlance se přece děje současně i např. v německém tisku, kde to donedávna sršelo příběhy uprchlíků a vítací euforií. Můžeš si nadřazeně myslet, stejně jako třeba Aknela, že jste chytřejší, než diskutéři zde na Kudlance. Ale myslíš, že jste chytřejší než stovky Němců, kteří tu invazi prožívají na vlastní kůži? Čí názor bude asi objektivnější - Němce, který už na vlastní kůži pociťuje dopad přílivu invaze nebo nějaké Ketrin, která si běhá někde v klidu s pejsky a zatím je v klidu.

Oč jsou slova zde vyřčená horší než ta ve kterých z Tebe a pár dalších kape zášť a nenávistná posedlost vůči naší hlavě státu nebo třeba vůči Putinovi?? Vč. těch zkomolenin jejich jmen. Podotýkám, že o politiku se nezajímám a ani jim nefandím.
leden 22, 2016 10:36
do Ruska : vlk
leden 22, 2016 10:39
Hloupe je, ze ma Aknela pravdu. : Mikin
Ale jeste horsi je, ze neexistuje navod, nebo snadna cesta jak z toho ven.
Anonymni rudohneda luza je na kazdych diskusnich strankach. A vsechny pokusy jak ji pomoci registrace, domluvami,zverejnenim identity nebo mazanim "umravnit" jsou budto marne, nebo se jedna o sisyfofskou praci, ktera vyzaduje celodenni kontrolu a ktera nakonec stejne nefunguje na 100%. Nehlede na to, ze branit svobodu diskuse cenzurovanim je samo o sobe nesmysl.
Takze to co dela Daniela neni jen nejlepsi reseni, ono je to jedine PRIJATELNE reseni.
A spoustu let to fungovalo.
Pravda, byly pripady kdy se zde objevili trollove, kteri obhajovali zlocinnou komunistickou diktaturu, popirali holocaust, vykrikovali rasisticke nadavky, nebo se dopusteli prasackych osobnich utoku.
Dlouhou dobu nemeli sanci, protoze byli ostatnimi ctenari vykazani do patricnych mezi a kdyz jim dosly argumenty, vypadli.
Ted nastal diky imigrantske krizi v cele situaci obrat. Obycejni, slusni lide maji z nekontrolovaneho prilivu utecencu opravneny strach a jsou ochotni leccos tolerovat. Jsou ochotni tolerovat i oplzlost trollu.
A tak toleruji i na vlastence prekabateneho skalniho komunistu. Toleruji zluci naplnenou rasistku, ktere pri kazde druhe vete vypadne z klavesnice lejno. A ktera se sem chodi jen vyzvracet. Toleruji prolhane trolly kteri odsud casto odesli, ale kteri se i pres sve sliby vratili.
A diskuse jde do kopru. Unaveni utoky hrstky oplzlych, rudohnedych prasat, odmlceli se osobnosti jako bb, Petronila, Krakonos, Aknela, Michal a dalsi. K cemu vysvetlovat porad dokola sve (casto neutralni) stanovisko, kdyz vam nejaky zmetek vlozi do ust neco co jste nerekli a pak vam idiotsky oznami, ze se mu vas udajny vyrok "nechce hledat" ?
Co rici komunistickemu darebakovi, ktery ze vseho vini Ameriku a CIA a misto odpovedi vam zacne oplzle nadavat?
Takze mila Kudlanko, sbohem.
---------------------------------------
Ha, ha..... Ty vis Danielo ze to nemyslim vazne. Me to tady porad bavi, rad pisu cestopisy, rad obcas popichnu nejakeho zatrpkleho komouse.
A nad Kudlankou vubec nelamu hul. Ona ta imigrantska hysterie podle me casem prejde. Protoze demokraticke Evrope nezbude, nez to nejak resit. Lidi se uklidni, mozna i trochu zastydi a tech par skalnich rudochu treba konecne trefi slak.
Danielo vydrz, delas to dobre.
smilies/cool.gif
leden 22, 2016 10:52
mikine : mia I
píši Ketrin, že to co čtu na Kudlance, se píše i v diskusích na německých webech. Myslíš, že v Německu je taky, řečeno Tvými slovy, "anonymní rudohnědá lůza"?
leden 22, 2016 11:00
to je teď krásně vidět, : vlk
jaké výrazivo ti tolerantní a laskaví diskutéři používají. To dnes zase pozvedli úroveň diskuze krásnými slovy.

Kdo není s námi, je proti nám! Sakra, kde já tu už jednou kdysi slyšel?!
leden 22, 2016 11:01
... : deeres
Unaveni utoky hrstky oplzlych, rudohnedych prasat,

kdyz vam nejaky zmetek vlozi do ust neco co jste nerekli a pak vam idiotsky oznami, ze se mu vas udajny vyrok "nechce hledat"


??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
leden 22, 2016 11:11
Mio, : Mikin
v nekterych pripadech ano.
Ce se tyce tebe, nevim proc si tak alergicka na kritiku Zemana, nebo komoleni jmena ruskeho diktatora, kdyz jsi ani jednou nereagovala na urazky adresovane mrtvemu panu Havlovi.
A ty utlocitny Vlku a Deeres dale mlcte, az bude Lenka dale donekonecna vyrvavat sve mantry o kozomrdech, cernych opicich a prasatech.
U nas jsou 2 hodiny po pulnoci, toz jdu spat. Dobrou....
leden 22, 2016 11:21
konečně... : vlk
... nemohl by spát celou polární zimu? Docela by to tu pomohlo!
leden 22, 2016 11:26
Mio, : strejda
vidíš to? Čteš to? Já už naposledy. Ten parchant, kvůli kterému i zde vznikají ty slovní šarvátky, ano, čteš dobře, nás zpoza louže stále umravňuje, ale sám používá stále ty své zažité výblitky. On snad tím svým stihomamem musí. On je přímo pomatený. Nebo nemocný. A to se máme krotit? Tak to ani náhlodou. To mne klidně smaž. Od takového vtíravého trotla si nenechám foukat do kaše. smilies/grin.gif
leden 22, 2016 11:32
Vlku, deeres, : Míša šíša
jojo, někdo si prostě nevidí do vlastní hu.., pardon - do vlastních úst.
Je to prostě náš drahoušek. smilies/grin.gif
leden 22, 2016 11:32
vyhlašuji soutěž : vlk
Jak z něj udělat medvěda, půl roku by chrápal někde v noře a byl by tu klid.
leden 22, 2016 11:38
Mikine : mia I
není pravda, že bych nereagovala na urážky Havla, ale bylo to myslím v souvislosti s volbou prezidenta. Můj názor na Havla je stále stejný, pořád ho z trojice Havel, Klaus, Zeman považuji za toho, který byl mému srdci nejbližší. Pořád, pokud budu mít čas, bych mu ráda zapálila svíčku , když pojedu do Prahy. Zároveň jsem tu psala, že ani on se nevyhnul chybám. Byl naivní ve svých představách. A samozřejmě neznám ho tak dokonale jako někteří Pražáci. V době, kdy byl u moci, jsem byla zahlcena povinnostmi a opravdu jsem všechny jeho kroky nesledovala. Takže mi bezpochyby mnohé uniklo. Že jsem na urážky vůči němu nereagovala v poslední době je tím, že od září do konce prosince jsem měla úplně jiné, vážnější starosti a zcela nepochybně budou i v roce letošním.

Zrovna tak, jsem nereagovala na urážky Zemana, až teď. Jen Tobě jsem asi jednou, dvakrát myslím sdělila, že nechápu tu nenávistnou posedlost , protože Ty už máš s ČR pramálo společného. Takže Tobě může být u zadnice, jestli se Zeman napije nebo ne. Tvůj prezident to není, Ty máš kanadské občanství ne? Co se týče Putina, ani nevím, kdy byl zvolen, tohle jde mimo mně. To, že teď třeba mám čas tu diskutovat je tím, že přeskakuji ze své "práce" sem. (Zakládám historii domů naší obce, odpoledne vyrážím fotit zimní pohledy domů).
leden 22, 2016 11:41
Mikine, : Vodoměrka
Me to tady porad bavi

Jo, je to vidět... ale proč to vypadá, jako kdyby ty komentáře psal někdo jiný, než kdo píše ty cestopisy?
leden 22, 2016 11:46
Hm, : Lenka1
tak po komentáři Daniely, která nás nabádala, abychom diskuzi vedli bez osobních útoků, jsem chtěla napsat: To jsem zvědavá, jestli to Mikin vydrží.

No, než jsem dočetla na konec, tak to bylo jasné.

Dani, chápu tě a souhlasím, problém je v tom, že Mikin nikdy urážet ostatní nepřestane a pokud to budeš tolerovat jemu, tak se pak nediv, že ostatní si to nenechají líbit.

Nikdo není zvědavý na to, aby byl v jednom kuse nálepkován jako komouš (tragikomické je, že tak nálepkuje lidi někdo, kdo fanaticky obdivuje neomarxistickou politiku Západu), rasista, nácek, putlerovec, atd.

Mikin sám není schopen připustit jiný názor na cokoliv než je jeho vlastní a ani ho tolerovat.

Jako majitelka webu a zároveň i administrátorka víš, kdo to byl, kdo vždycky lidem začal nadávat a urážet je jako první. Není to jenom moje zkušenost a já mám svědomí čisté. Mikin tak jenom sklízí, co zasel a pokud někdo rozbíjí diskuze, tak je to on. Nelze - alespoň pro člověka, který má nějakou sebeúctu - slušně diskutovat s někým, kdo tě v jenom kuse uráží.

Ad moje výrazy, které Mikinovi tak leží v žaludku:

1) kozomrd - tohle slovo nemám ze své hlavy, je to překlad anglického originálu "goatfucker", který si muslimové vysloužili od spojeneckých vojáků v Afghánistánu a Iráku, kteří je při této Alláhulibé činnosti viděli. A pak se to rozšířilo i do jiných jazyků.

2) černé opice - černí jsou a když se chovají jako opice....

3) prasata - tohle slovo jsem použila v souvislosti s tou slimáckou bandou, která sexuálně útočila na ženy o Silvestru - a na tom trvám.

Všechny výše zmíněné výrazy budu používat i nadále, protože věrně reflektují skutečnost a já nejsem politicky korektní zbabělec.


Za další bych ráda zmínila Mikinovu citaci:

A vsechny pokusy jak ji pomoci registrace, domluvami,zverejnenim identity nebo mazanim "umravnit"

Myslím, že k tomu není co dodat - po Mikinových aférách,které tu proběhly minulý rok a dost podrobně, je všem myslícím lidem jasné, proč by to tak hrozně moc chtěl, že......

Opět je mi z něho na blití.

Ale v žádném případě na Kudlu psát nepřestanu, i když toho času budu mít asi míň, protože v souvislosti se zhoršujícím se vývojem situace se intenzívněji připravuju na budoucnost, protože nestrkám hlavu do písku a nemám v úmyslu nechat ze sebe udělat bezbrannou oběť.

To je všechno, co jsem k výše uvedenému tématu chtěla napsat.

Jinak přeju dobré ráno, tedy skoro už poledne.
smilies/smiley.gif
leden 22, 2016 11:51
Já myslím, že se všichni rozčilujeme zbytečně. : mamča
Každá vesnice dříve měla svého "Pepka Vyskoče", a my máme na Kudlance Mikina. Asi není ve své zvolené domovině šťastný, když cítí potřebu diskutovat s bývalými krajany. A protože diskutovat bez urážek neumí, tak ho nemá nikdo rád, ani tam, ani tady.
Smutný osud...

leden 22, 2016 11:56
milá Danielo, : Eli
jelikož hodně souzním s názory Mii, nebudu to dál rozebírat. Jen k té tvé větě, že nevíme, jak se cítily předchozí generace před I. a II.SV, si dovolím tady volně přepsat kousek z knížky, kterou zrovna čtu " 1913 - Léto jednoho století", cit.: britský publicista N.Angell si v r.1913 byl jistý, že k válce znovu nedojde. A tak, když na sever občas dolehlo znepokojující dunění vřavy z Balkánu, byla četba jeho knihy "velká Iluze" uklidňující pro intelektuály v Berlíně, Mnichově ai ve Vídni. Angell objasňuje, že věk globalizace sic! znemožní světové války, jelikož všechny země jsou již dlouho hospodářsky až příliš vzájemně propojené. A také říká, že vedle ekonomických sítí činí válku nesmyslnou rovněž mezinárodní spojení v komunikaci a především ve finanční sféře.. atd., atd., co k tomu dodat? snad jen, aby ses rychle a kompletně uzdravila i s pomocí Kaya smilies/smiley.gif já jsem si taky právě pořídila za v listopadu zemřelou pesinu, fungl novou a mám vystaráno smilies/wink.gif
leden 22, 2016 12:10
on mi připomíná : vlk
mého tátu, budiž mu země lehká. Začínal jak agronom a končil jako učitel na "hnojárně". K tomu všemu to byl zapálený komunista. Do roku 1989 to jakž takž šlo, sice jsme doma po nedělním obědě dost vášnivě diskutovali, ale okolní společenský status quo byl dán a hotovo.
Zlom nastal po roce 1989, nejdříve odhlásil Rudé právo, zdálo se mu příliš demokratické a málo levicové. Začal mu chodit žlučovitý plátek "Naše pravda" (ta hrůza byla ještě více nalevo od Haló noviny). U televize neustále spílal Gorbačovovi a pro Havla neměl jediné slušné slovo. Stal se z něj sociopat. Žil na malém městě, postupně ho vystrnadili i z místní buňky KSČM, přátele neměl, do hospody nechodil, vnoučatům i karty zakázal, jako nemravnou zábavu (V Saúdské Arábii jsou v nemilosti i šachy, to je podobné).
Stal se z něj zapšklý, nerudný a protivný dědek, smutný to byl pohled a ještě smutnější měla osud maminka, která to musela dennodenně snášet. Jeho odchod do věčných lovišť komančů byl vysvobozením pro něj i pro jeho okolí.
Myslím, že i náš "drahoušek" má slušně našlápnuto ke stejné cestě. Je naprosto jedno, jestli tam směřuje zleva jako můj tatínek nebo zprava. Život v prdelce světa, kde je cca 1300 stálých obyvatel není žádný med. A pokud nemá žádné koníčky (můj táta je neměl, pocházel ze statku a tam se takové alotria netrpěla), tak je na poruchu duše zaděláno. Jediným koníčkem je pak prudění ostatních, hledání "našich pravd" a jejich mesiášské troubení do světa.
leden 22, 2016 12:25
.... : marty
pokud u každého soudného jedince funguje přiměřená autocenzura, nemám problém s "nekorektními" výrazy, když je to k tématu. Klidně ať se každej vyjadřuje, tak jak mu narost jazyk, pokud nebude hrubě urážet ostatní diskutéry.

Co mi ale HODNĚ vadí jsou skryté urážky a provokace ve kterých zde vyniká "drahoušek". Hodně mi připomíná chlapečka z filmu Páni kluci. Toho malýho hajzlíka, kterej uměl provokovat a potom chodil žalovat aby ze sebe dělal svatouška.
A rozhodně jsem proti mazání nevyhovujících příspěvků, cenzura je totalitní praktika, zdokonalená komunisty. Zírám, že to zde navrhuje zrovna člověk, který tak bojuje za svobodu a demokracii.

Daniele děkuji za prostor, který zde vytvořila a přeju hodně sil a hlavně zdraví, ať se blogu stále věnuje jako dosud.
Kudlanku jsem objevila, když jsem řešila osobní problémy a našla jsem zde komunitu zajímavých lidí různého věku, různých zájmů ale hlavně bohatých životních zkušeností. jen tak dál.
leden 22, 2016 12:27
Konečně pořádná čeština. : NČ
A hned se člověk potěší i pobaví, srdéčko zahřeje:
- hordy idiotů, kteří si sem chodí vyblít své nenávisti,
- anonymni rudohneda luza,
- zluci naplnená rasistka, ktere pri kazde druhe vete vypadne z klavesnice lejno. A ktera se sem chodi jen vyzvracet,
- prasacké osobni utoky,
- utoky hrstky oplzlych, rudohnedych prasat,
- zmetek, který vam idiotsky oznami....
- a začne vám oplzle nadávat,
- komunistický darebák,
- oplzlost trollu....
------------------------------------------------------------
A pak, že na Kudle skončily ty časy, kdy se člověk upřímně a od srdce zasmál. Já se chechtám....

leden 22, 2016 12:35
Kudlanka : Mája
pořád patří mezi nejslušnější weby,který znám.A určitě i mezi ty nejobjektivnější,právě proto,že tu nikdo žádný příspěvky nesmazává a nikoho odtud nevyhazuje.
A pro odlehčení trocha inspirace http://www.hradec.org/gustav/nadavky.html
leden 22, 2016 12:50
Májo, dík inspiraci! SKVĚLÝ!!!!! : NČ
.
leden 22, 2016 13:09
NČ, : Míša šíša
to on jen Mikin reagoval na tu Kudlančí výzvu, že máme navrhnout nějakej "slušnej slovník sprostých slov". Když si to tak vezmeš, vyloženě sprostý slovo tam není ani jedno. Takže prostě jen splnil úkol. smilies/grin.gif
Ale máš pravdu, taky mě to rozesmálo.
leden 22, 2016 13:19
NČ a Míša šíša : mamča
Ale zase na druhou stranu musím uznat, že vzhledem k tomu, že Mikin žije v té daleké pustině už kdoví kolik desetiletí, vládne ještě docela dobrou a květnatou češtinou. Sice mu občas ujede nějaká ta shoda podmětu s přísudkem a z toho vyplývající i/y, ale komu z nás se to občas nestane, když po sobě opravujeme znění věty, a už pak nezkontrolujeme.
leden 22, 2016 13:36
danielka a ostatní kamarádi/ky : -doktor-
Vážení loni v letě na dovče náš dvounohý mazel jménem Ríša zmizel.Hledyli a hledali a hledali po celém kempu.Obešel jsem všechny chaty i chatky.Hlavně kde bydlely dívenky.Nic byla už tma,zlatíčko nikde,nikdo ho neviděl.Jasně ,že viděli,ale zatloukali.Na konec jsem záhadu odhalil i osobně.Šel jsem na panáka( z rozčílení mi vyschlo v ústech)....a zírám jak puk.Mladej s barmankou čile obsluhuje žíznivce.Pro práci nesledoval čas.Ani nedostal "ceres".Byl do barmanky zamilovanej a bára si jej oblíbila.Na příště dostal dopředu povolení,ale musí nám říci.Dovolená byla bezva a bezva byla i Bára.Jsme kamarádi stále .Píšeme si na fb i když je mimo Česko.
leden 22, 2016 13:48
Mamčo, : Míša šíša
a to zase jo. V tomhle směru klobouk dolu.
leden 22, 2016 13:58
Mkine, ta první část tvého příspěvku je jako by vykopírovaná z nějakého štvavého komunistického článku z padesátých let, : Myška
a jen mírně pozměněná, aby byla namířená místo na nepřátele socialismu, na - na koho vlastně? Asi na všechny, co se písemně projevují na Kudle, vyjma těch, co s tebou bezezbytku souhlasí...

leden 22, 2016 14:02
Lenko1, malá poznámka k těm znásilňujícím individuím. : Myška
Nazývat je prasata je vlastně urážkou opravdových prasat, protože prase je velice inteligentní tvor, řekla bych že rozhodně inteligentnější, než ti příslušníci druhu Homo sapiens, kteří jsou prasaty nazýváni.
Ale popravdě, nevím, jaký název by ta znásilňující individua správně vystihoval.
leden 22, 2016 14:07
to mi připomíná : vlk
kauzu Ester Kočičkové, která prohlásila, že komunisti jsou prasata.
Následně se musela veřejně omluvit.
Tak se prasatům omluvila
leden 22, 2016 14:13
kuk : korudlinka1
zdravím z dávných časů. Taky jsem sem chodila ráda a četla ráda, ale už moc nechodím,..
a opravdu víte, kdy jsem přestala? Ano Danielko, né, že bych nesnesla kritiku, nebo názor někoho jiného, naopak názory druhých stran mě zajímají. Ovšem Mikin byl tím kdo mě odtud odradil. Berte to prosím jenom jako můj postoj a můj názor, já svůj nikomu nevnucuji a nikoho nechci urazit. Jen se mi jeho názory opravdu vůbec nelíbí a jeho slovník se mi nelíbí. Holá pravda je asi krutá, jako ostatně vždy, ale vymaž jeho a bude klid! Věř mi, nejsem s tímto názorem sama. Znám pár lidí, kteří tohle říkají taky. Tak zase třeba někdy pááá
leden 22, 2016 14:35
... : bb.
Ovšem Mikin byl tím kdo mě odtud odradil....Holá pravda je asi krutá, jako ostatně vždy, ale vymaž jeho a bude klid!


neuvěřitelné


leden 22, 2016 14:52
Kordulinko, : Míša šíša
vymaž jeho a bude klid


Myslíš jako klid na práci? smilies/grin.gif smilies/wink.gif
Ne-ne, žádné vymazávání. To bychom se dostali na stejnou úroveň.
A jak píše NČ - vždyť je to vlastně legrační...
leden 22, 2016 15:18
Proč mazat? : deeres
Původně jsem myslela, že se opravdu zpětně podívám na Mikinovi bláboly a nazvu to:" Jak s Mikinem šel čas." Ale nakonec proč, když vím své a urazit mne tím, že mne nazývá lhářkou,to se zrovna jemu povede těžko.
Provokatéra, kterého baví jenom to, když může prudit, je nejlépe ignorovat a tak na jeho příspěvky házím bobek. Pá, chlapče! Klidně si mel svoji mantru!
leden 22, 2016 16:28
deeres : kolemjdoucí
přesně tak. Nereagovat, důsledně a vytrvale ignorovat.
leden 22, 2016 16:49
UMRAVŇOVAT VÁS? - ALE PENDREK! : NČ
No jasně, Danííííí. Co by z toho taky vzešlo? Umravněnej Kudlák? Něco jako umírněnej muslim...?
leden 22, 2016 18:05
Dobre ranko ze zeme vzdalene : Mikin
a prani vseho nejlepsiho. Presvedcilo vas zde vazeni za poslednich par mesicu nekolik jedincu nechutnych o tom, ze to stare dobre hvezdickovani na prd jest a z je mozno namisto toho nenavistne rvat, plivat, kopat a blizniho sveho oplzle napadat. Vzdyt to nedela jem neznama Lenka Anonymka, ale obcas i vami zvoleny hradni pan.
Na odkaz pana Havla jste zapomneli, na lasku ktera zvitezi nad lzi a nenavisti rovnez. Kdyz jsem byl nedavno v Praze, pomohl jsem na Hrad donest srdce. Tyden pred nami tam naciste nesli sibenice a opratky, my nesli srdce. To jsme tam kvuli soucasnemu vladari nechat nemohli, ale je k dispozici pro budoucnost. Doufejme ze blizkou.
Doufejme, ze rudohneda luza ktera by se na techto strankach spocitat na prstech jedne ruky dala nakonec opet zaleze. Vzdyt to jiz tolikrat slibila. A nezahnaly ji zpet do zumpy kam patri hruba slova, ale argumenty a slusnost jinych.
Takze znovu dobre ranko a vse nejlepsi do noveho dne. Necht chladne pocasi rozpalene mozky vase alespon malicko ochladi. smilies/cool.gif
leden 22, 2016 19:14
bb, : Mikin
ano, neuveritelne.....
leden 22, 2016 19:19
Co dodat? Ještě větší blbec, než jsme doufali................ : NČ
.
leden 22, 2016 19:23
Mikine : mia I
koukám, že Tobě ten Zeman leží v žaludku. Ale myslím, že zrovna on má tu nenávist vůči němu na háku, je z protivníků absolutně v klidu, zatímco jeho protivníkům ta zášť ubírá spoustu energie a času , aby zachytili všechny zprávy o něm.
leden 22, 2016 19:30
Řešení : Lenka1
z pera soudružky Merkelové. Počtěte si, jak hlavním problémem je nelegální imigrace, tak ji zlegalizujeme a bude po problému, no ni? Jupíííííííí jááááá jéééééj!!!!

http://zpravy.idnes.cz/merkelova-planuje-kontingenty-pro-uprchliky-a-financni-pomoc-turecku-1ev-/zahranicni.aspx?c=A160122_182917_zahranicni_rych

leden 22, 2016 19:57
Mikine, nacisté? : Myška
Opravdu?
leden 22, 2016 20:02
Ta německá "první dáma" už měla dávno sedět v polstrované cele. : Myška
Ale teda až potom, co by ji obohatil dav migrantů, něco jako v Kolíně nad Rýnem.
leden 22, 2016 20:05
Uvědomte si, : kim
že to jak jste na sebe hnusní IS předpokládalo a hodně se radují z toho jak se rozdělujem. Větší radost v tomto předboji jim udělat nemůžem. Bude tady mezi námi ještě jedná skupina lidí, která se k tomu odmítá jakkoliv vyjádřit a jak příjde ta správná doba, řeknou je přece normální přidat se k nejslnějším.
leden 22, 2016 20:05
A to si vezmi, Kim, : strejda
že tu existuje ještě další skupina lidí, zrádců a kolaborantů, kteří – já nevím proč, usilují o to, abychom se postupně, plíživě seznamovali s tou jejich středověkou ideologií, islámem a proto nám zrovinka v tomto období, kdy většina národa nenávidí tuto ideologii, ty kobylky, servíruje muslimy i do TV. To asi abychom si zvykali...než se rozlezou i do parlamentu.
Já se na to tedy nekoukám, nemohu, to bych se asi opupínkoval, ale manželka se na to dívala a řekla, že by té mumii také naservírovala vepřové. Teď jde o to, kdo ji přihlásil. Jestli je to provokace ze strany muslimstva, které ji provokativně přihlásilo nebo je to provokace TV Prima a těch všehoschopných, kteří jsou nalezlí všude.
Ta ženská (všechny ty zahalené islámské mumie) musí pod těmi hábity přece i smrdět. Fuj! Celý den zahalená, nevětraná...

6. února je v Praze demonstrace proti této zrůdnosti v Evropě za účasti německé Pegidy. Bude nás hodně...


leden 22, 2016 20:39
Myško souhlasím. : strejda
už aby to bylo.
leden 22, 2016 20:39
strejdo : Lenka1
jestli chceš, najeď si na googlu na White Media. Kašli na to, že jsou označováni jako extrémisti. Mimo jiné tam najdeš vysvětlení, proč se kolaborantský zrůdy chovají, tak jak se chovají. Jaký je jejich psychologický profil, proč pomáhají páchat genocidu naší bílé rasy, atd.

Netvrdím, že do puntíku souhlasím se vším, co tam píšou, nicméně v mnohém jim dávám za pravdu.

A pak se můžeš podívat na youtube na "Evropa v roce 2029". Tohle video vyrobili a uploadli v roce 2009. Porovnej to se skutečností, co se teď děje a bude ti přinejmenším běhat mráz po zádech.
leden 22, 2016 21:11
Myško : Lenka1
Mutti Merkel všechno vyřeší, říkala to.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t1.0-9/12552633_1070554016297993_3797012245071783862_n.jpg?oh=3d9209157465888487024b95abaaf099&oe=56FDB94C&__gda__=1459410148_89b2c0260eb7655e063e6a82190988c1
leden 22, 2016 21:56
Kim, : Mikin
je to tak. Cesti extremisti a muslimsti teroristi jsou z jednoho testa a navzajem se potrebuji. Rozdel a panuj.
Ameriku a zapadni zeme ktere zacaly proti terorismu bojovat jako prvni oznaci cesky extremista za viniky a skutecnym vinikum -muslimskym fanatikum - tak pomuze jako nikdo jiny.
Ja ale porad myslim, ze jim to jejich lhani a podrazy nevyjdou. Staci si vzpomenout, jak dopadli rudohnedi pred necelym rokem, kdyz chteli demonstrovat proti prujezdu americkych dragounu. Tu ostudu dodnes nerozchodili.
Takze jsem porad optimistou. smilies/cool.gif
leden 22, 2016 22:22
A jedna : Lenka1
náckovská:

https://www.youtube.com/watch?v=DN6YZZV54AY smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
leden 22, 2016 23:02
... : Sandra.
Ahoj, jsem tu jen na skok, ale chtěla bych napsat jednu věc. Přijde mi, že se Kudlanka změnila, ale nemyslím si, že by to bylo tím, že se změnili lidi, co sem chodí. Vždyť to jsou většinou lidi, co sem chodí roky. Jenže dřív tu převažovaly články, kde chtěl někdo poradit s nějakým osobním, nebo rodinným problémem a sem tam se vetřel nějaký článek o politice, či o aktuálních celospolečenských problémech. Tam se všichni porafali, ale pak se snažili u vedlejšího článku poradit nějaké zoufalce, jak má vylepšit svůj život a tam zase byl prostor pro souznění. Těhle dotazů a lidských příběhů tu ubylo (což mě mrzí, protože já sem chodila v podstatě kvůli nim) a tak mám pocit, že tu dostala prostor právě ta kontroverzní témata, tisíckrát vydiskutovaná, kde už těžko někdo někoho přesvědčí o své pravdě, kde je každý zakopaný ve svých pozicích a už se akorát snaží protivníka co nejvíce zasáhnout... tak to jen takové krátké noční zamyšlení a jdu pokračovat ve spánku (klidně i ten půlroční bych brala:-)
leden 23, 2016 01:54
Hrozný sen. : Pepa
Po jedné výměně názorů, zde na Kudlance, se mi zdál sen, že diskutér z Yukonu zastává vysokou politickou funkci v EU. Probudil jsem se zpocený hrůzou, vypil půllitr vody a ještě dlouho jsem nemohl usnout z obavy, aby se sen znovu neopakoval.
leden 23, 2016 02:59
Pepiku, : Mikin
nepi na noc tolik vody, nebo se stane nestesti. Me se zase zdalo, ze jsme byli zavisli vyhradne na tvych a Sidonovych informacich.
A tak jsme vinili ze vsech katastrof zidy a vykladali na potkani lidem, ze Americani stavi na Brdech obrovskou zakladnu a na brnenske prehrade koncentrak. smilies/shocked.gif
leden 23, 2016 05:17
Strejdo, : Mikin
nemohl bys udelat z te chystane demonstrace fotoreportaz ? Ten proklety "mainstream" bude urcite zase fotit sibenice, opratky, nacisty z Narodni demokracie a Obrtelovy rude "zalozaky".
Doufejme, ze ta demonstrace nebude ve stejny den jako pohreb s. Ransdorfa ! smilies/shocked.gif
leden 23, 2016 05:25
Myslíš, Mikine, že Ransdorf schválně zemřel tak, aby mohl být jeho pohřeb zrovna v tom termínu, na který je dávno ohlášená : Myška
demonstrace proti islamizaci nejen v Praze, ale i v Bratislavě, Varšavě, Drážďanech, Grazu, Amsterodamu, Birminghamu a dalších evropských městech? To by teda od něj bylo rafinované! smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif
leden 23, 2016 08:27
Tuhle besedu s novinářkou naše veřejnoprávní televize VH určitě neodvysílá. : NČ
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Silna-migracni-vlna-pres-Libyi-vybrani-silni-mladi-muzi-medialne-upozadene-masakry-Svedectvi-valecne-reporterky-ze-Syrie-418492
-------------------------------------------
Přečetl jsem to docela důkladně a je mi úplně jedno, že nějaký debílek rozumu mdlého nazve Parlamentní listy náckovským webwm. Když si reportáže a besedy s očitými svědky nemůžu přečíst jinde, musím je holt číst tam, kde se je nebojí otisknout.
leden 23, 2016 08:28
Sandro, když to beru podle sebe, tak díky situaci v Evropě mě daleko víc zaujme článek k současné situaci, než stále se opakující : Myška
v podstatě stejné vztahové problémy. Těch rad už tu byl napsán milion, stačí vyhledat ve starších článcích.
Ale to co všechny zajímá je současnost a ještě víc budoucnost naší země a celé Evropy, což se nedá oddělovat. A tak není divu, že se diskutuje především na toto téma.
leden 23, 2016 08:31
Myško. Je tak trochu zbytečné, : NČ
adresovat někomu, kdo má hlavě totálně vypatláno, otázku "myslíš....?"
leden 23, 2016 08:36
Mysko, : Mikin
zcela urcite ne. On by byl posledni, kdo by chtel neco takoveho prekazit. smilies/wink.gif Ale nechme srandicek, je to smrt cloveka, at uz byl jakej chtel.....
leden 23, 2016 08:39
Nějak nechápu, : Myška
jak by mohl tu chystanou demonstraci pohřeb překazit.
leden 23, 2016 08:42
Odkaz od NČ - : Myška
v podstatě je v článku napsáno to, co už všichni víme, totiž, že oficiílní média vytvářejí falešný pohled na migrační vlnu, když informují o tom, že prchají rodiny s dětmi a zamlčují fakt, že to jsou především mladí, zdraví, bojeschopní muži i z oblastí, kde žádný válečný konflikt neprobíhá. Kdo se nespoléhá jen na informace z oficiálních zdrojů, ten to ví dávno. Na netu je plno necenzurovaných fotek a videí.
leden 23, 2016 08:46
Jo, Myško. Tak nějak. : NČ
Otázkou je, na čí příkaz to i tzv. "veřejnoprávní" média dělají a čeho vlastně chtějí jejich skuteční vlastníci dosáhnout. Protože zatím se vše jeví tak, že účelem je, co nejdéle udržet bezbranné stádo v nevědomém klidu, aby se stalo co nejsnadnější kořistí.
leden 23, 2016 08:53
Mysko, : Mikin
to byl vtip. Dve akce konane zaraz by znamenaly mensi pocet ucastniku.
leden 23, 2016 08:55
Mikine : mia I
já žasnu, jaký přehled o ČR máš z dalekého Yukonu. Já se vsadím, že spousta lidí v ČR vůbec neví , že Ransdorf zemřel a ani je to nezajímá. Zrovna tak se Zemanem. Tak jako irituje Zeman Tebe, neirituje cca dvě třetiny českého národa. Třetina si ho totiž zvolila, třetina ani k druhé volbě nešla. Tzn. zhruba třetině národa je jedno jestli je na Hradě Pavel nebo Šavel, druhá ho chtěla a jen cca třetině vadí podobně jako Tobě. Ty tak nějak zlomyslně tu vždycky něco o něm vystřelíš, jako by sis neuvědomoval, že Tvůj "šíp jedu" nemůže prakticky nikdy zasáhnout terč.

To samé Putin, já ani nevěděla, že je u moci, pořád jsem jsi myslela, že je tam ten Medveděv. A taky žiju. Ono je to tím, že spousta lidí má úplně jiné , banálnější starosti než sledovat jestli si dá Zeman nebo Putin o panáka víc.

Občas nevěřícně koukám, jak někteří neurotici dští oheň a síru, žlučník jim pracuje jak maratonský běžec (kolik produkuje žluči) a Zeman si zatím se svým stoickým klidem na gumovém člunu brázdí rybník na Vysočině. On by jeho protikandidát nebyl jiný, ten by měl svoje protivníky taky na háku.
Holt je to tak jak to je, není z čeho vybírat - Klaus mi neseděl, byl arogantní, dělal ostudu taky viz. propiska. Navíc nemám ráda lidi, kteří jsou nenažraní hamouni a věř, že spousta lidí víc než Zemana kritizuje Livii Klausovou, která má asi pocit, že tu bude do stovky, tak pořád nemá dost peněz a drží se jak blecha kožichu ve funkci na Slovensku. A Klaus jeho amnestie a pak Institut VK, který musí stát majlant plus kamarádi, kteří dostali amnestii za velké kauzy, ti se jistě revanšují.. Ale v otázce EU jsem s ním vždycky byla zajedno. Má cenu se tím zabývat? To by člověk nic jinýho nedělal, okrádal by se o čas, který může využít prospěšněji pro sebe nebo pro druhé a pokud se chce angažovat, tak tam, kde to má smysl. Ale chápu, že v tisícovém městečku, když uhodí mrazy asi jinou možnost nemáš než sedět u počítače a radovat se z každého Zemanova přešlapu.
leden 23, 2016 09:00
NČ, a na to : Myška
se názory různí...
leden 23, 2016 09:02
Odkaz od NČ : Mikin
neni vubec spatny a ta prednaska mohla byt docela zajimava. Nechapu proc NČ naznacuje, ze jde o nejake tajemstvi, ktere je zatajovano.
Vloudila se tam ale jedna pekna pitomost:
Američané dali v Iráku moc do rukou menšinovým šiítům, kteří začali utiskovat většinové sunnity.
Tak za prve - Americane usporadali zcela regularni a demokraticke volby. A ty volby vyhrali siitove. Vetsinovi siitove. Zije jich v Iraku zhruba 63%, zatimco mensinovych Sunnitu jen asi 33%.
Ty dve novinarky se me zdaji prilis inteligentni a dobre obeznamene s celou situaci na to, aby se dopustily takoveho omylu. Nejspis se jedna o preklep, za ktery mohou bulvarni Parlamentni listy.
Problem techhle stranek je v tom, ze chrli kazdy den spoustu clanku, nic si neoveruji a dopousti se spousty omylu. Vedle slusnych informaci tam vychazi spousta neoverenych nesmyslu, casto s pro-putinovskym biasem.
Clovek jako NČ, ktery rozumi zahranicni politice jako koza petrzeli by se mel drzet spise serioznich medii (proc ne treba levicove Pravo ?).
Takhle skoci na kazdou hovadinu......
leden 23, 2016 09:12
neberte : vlk
"drahouškovi" jeho hračky, kdyby neměl Zemana a tady pár místních, na které může kydat, tak by neměl ani smysl života. Jako správný americko-demokratický politruk dělá co může. Lidi jsou buď zlý a nebo hodní, to je přece super, jak je to jednoduché ne? Jeden pytel, druhý pytel a svět je krásný.
Pamatuju ještě takové z vojny a PŠM (politické školení mužstva) Jeden takový mne chtěl poslat do basy za větu, kde jsem v souvislosti se stavem elektrotechnického průmyslu u nás použil slovní spojení "vědeckotechnická kontrarevoluce".
leden 23, 2016 09:22
Mio a vlku : Mikin
Mio, zasnout nad mym prehledem vubec nemusis. Do Ceska jezdim kazdy rok, mam tam pratele a diky tomu ze se zajimam o politiku a ze se dnes informace siri rychlosti svetla tak ten prehled asi mam.
To ze jsi nevedela, ze je v Rusku u moci uz 16 let Vladimir Putin a ze se z neho za tu dobu stal diktator s prakticky neomezenou moci, to ti verim. Chapu i to, ze jsi za tamniho vladare povazovala jeho loutku Medvedeva. Proste se o politiku nezajimas.
Co nechapu je skutecnost, ze se me i presto furt snazis poucovat. smilies/tongue.gif
-----------------------
Vlku - ctu to v internetovych diskusich uz asi po padesate. Pokazde kdyz nekdo rypne do lidi s komunistickymi nazory a zbori jim nejakou jejich babovicku, je oznacen za "politruka".
To pisete vsichni podle nejake prirucky ?
leden 23, 2016 09:51
Je ho škoda : Pepa
1. Mikin má vždy pravdu.
2. Pokud jí nemá, řiďte se bodem č.1

Dnes se rozjel, asi se zrovna vrátil ze Snake pit. To je hospoda co pamatuje Londna, ale chodí tam v současné době "nejlepší" sestava města Dawsonu. (flámoval jsem tam jej třikrát)
leden 23, 2016 09:53
drahoušku : vlk
je to velmi jednoduché.
Ti, co pamatují politruky a jejich slovník velmi snadno zjistí, že mluvíš (píšeš) úplně stejným stylem.
Nehledej v tom nějaké židobolševické sprisahanie voči palestínskemu ľudu. Tak to je, starého psa novým kouskům nenaučíš. Pokud něco vypadá jako slon, tak to bude asi slon!
leden 23, 2016 09:58
Mikine : mia I
to by mi vůbec nenapadlo, že to vezmeš jako poučování. Chtěla jsem Ti popsat , jak to tak chodí v českém rybníce, jinak popsat než popisují Tvoji kamarádi. A taky jsem čekala, že mi vysvětlíš, proč tolik zášti má na Zemana kanadský občan. Zrovna tak jsem Ti já, Iris, Daniela, Myška a mnozí další se snažili naznačit, že o Tvé rady (ohledně situace v ČR ze zámoří) opravdu zájem není. Nevím, zda máš dvojí občanství, ale já Tě vnímám více jako Kanaďana s českými kořeny. Proto, ač proti Tobě nejsem tak vyhraněná jako někteří zde, jsem psala co jsem psala. A obávám se, že prohlášením o rudohnědé lůze jsi nadzvedl i některé své soukmenovce. A dost dobře nechápu,( pokud smýšlíš o našich lidech jak smýšlíš), proč máš potřebu každý rok absolvovat tisíce kilometrů letadlem, abys mezi tou rudohnědou lůzou zase pobyl.

A jak už jsem psala v minulosti. Kdokoliv, ať bys to byl Ty nebo jiný emigrant, kdo chce lidi v ČR nazývat rudohnědou lůzou, ať laskavě zanechá své lakoty a vyčůranosti , nevyužívá a nezneužívá náš zdravotní a důchodový systém a pěkně sáhne na dno peněženky a své děravé zuby, bolavé klouby aj. si nechá spravit, tam, kam ho srdce táhlo před lety.
leden 23, 2016 11:28
Dobre rano, Mio : Mikin
Dobre ze ses ozvala, vsechno si vyjasnime. smilies/smiley.gif
Jsem rad, ze se me nesnazis poucovat. Nesnazi se me poucovat ani mi kamaradi kterych mam v Cesku spoustu a kteri maji ve vetsine podobny nazor jako ja.
To nejsou ovsem narozdil ode me Kanadane s ceskymi koreny, ale cesti obcane. A protoze je znam osobne a protoze vim ze se zajimaji o politiku, budou mit jejich nazory vetsi vahu nez tvoje, ktera se o tyhle veci nezajimas.
Radit se nesnazim, pisi na veci jen svuj nazor a rad prijmu nazory jinych.
Dava to smysl ?
Co se tyce rudohnede luzy, nenazyvam tak pochopitelne vsechny ceske obcany. To bych do Ceska pochopitelne fakt nejezdil. Takovi dobytkove ziji i u nas, ale je jich nepatrna mensina. Napriklad komuniste u nas dostavaji okolo 1% hlasu. U vas okolo 20%, takze i kdyz jsou v mensine, je jich u vas vic, souhlasis?
No a zde na Kudlance je jich podle me take mensina, jinak bych sem nepsal. Odhaduji jejich pocet tak na 3 - 5. To neni moc, akorat je podle me problem, ze se zde v posledni dobe chovaji jako dobytek.
Se tvou posledni vetou naprosto souhlasim a doporucuji kazdeho byvaleho emigranta ktery vas jezdi vyzirat popadnout za pr*el a vyhodit.
Vnesl jsem do toho trochu jasno ?


leden 23, 2016 15:53
... : deeres
Nesnazi se me poucovat ani mi kamaradi kterych mam v Cesku spoustu a kteri maji ve vetsine podobny nazor jako ja.

A já jsem lhářka a Mikin je letadlo.
leden 23, 2016 16:22
jj : mia I
jasně, že názory Tvých kamarádů pro Tebe mají větší váhu. Já jdu zase cestou méně keců a okázalého vlastenectví (třeba zrovna to srdce na hrad) a více obětuji svůj čas . Stejně jako další místní nadšenci obětují své volno a snažíme se konkrétně změnit to, co změnit lze. Dnes jsme třeba dvě hodiny po obědě připravovali cca dvacet lidí tombolu a občerstvení na ples. Pak se někteří odeberou na Obecní úřad , někdo dělá účetnictví, jiný píše žádosti o dotace, jiný dělá projekt na dostavbu budovy Obecního úřadu, na čističku odpadních vod, jiný nacvičuje s dětmi divadlo, děláme Obecní zpravodaj, setkání důchodců, rodáky, vánoční setkání u stromu, Tříkrálovou sbírku, je tu spousta akcí, obec žije a já jsem ráda , že mohu být také užitečná . Nejraději mám vypravování pamětníků , které zaznamenávám do kroniky a Obecního zpravodaje. Ti lidé mě nabíjejí úžasnou energií, tím, jak dokázali odolávat např. těžkostem v padesátých letech. Když se dělá nějaká akce, kde se snažím pomáhat, člověk má hned od lidí zpětnou vazbu a je to moc fajn. Pořád mi to přijde smysluplnější než sedět u počítače a trefovat do prezidenta republiky, do rudohnědé lůzy. Kdybys to probíral se svými kamarády, tak to beru, ale tím, že to házíš neustále sem, přijde mi to jako provokace a takové zlomyslné. Přitom, jak jsem psala, Zeman zrovna jako Putin asi nejsou pro většinu lidí , kteří mají úplně jiné starosti , na programu dne. Nevím, jestli se tím snažíš někoho dožrat, když napíšeš , že nám velí hradní pán a kolik toho asi vypil. Putinovi schválně komolíš jméno... Postrádám smysl takovýchto rýpanců. Takže tak.
leden 23, 2016 16:25
deeres : Mikin
Ano, protoze jsi nekolikrat lzive tvrdila ze jsem napsal neco co jsem nenapsal a nevyuzila jsi moznosti to dokazat, jsi lharka. Co jineho ?
leden 23, 2016 16:56
Mio : Mikin
to je hezke ze pomahas jinym. A je na miste ze jsi na to hrda a ze se tim pochlubis. Ja to take parkrat zkusil, ale rudohnedi to prijali dost nevrazive. Asi nikomu nepomahaji a stydi se za to...... smilies/sad.gif
Kdyz jsem pomahal nest na Hrad to srdce, bral jsem to spise jako moznost vyjadrit svuj nazor a snahu pomoci, nez vlastenectvi. Vlastenectvim se chlubili naciste, kteri tam sli tyden pred nami a nesli sibenice.
Jinak - sve nazory na politiku a ruskeho diktatora zde mam pravo psat jako kdokoliv jiny a budu v tom pokracovat. Cau.

leden 23, 2016 17:05
... : mia I
jj tak piš dál smilies/wink.gif
leden 23, 2016 17:09
Z internetu : Lenka1
Venku je ještě kosa ale pomalu můžem přemejšlet , kam letos na dovolenou . ?????

Tak do západní Evropy , kam jsme skoro celej život nemohli , tak tam to asi nepude. Německo , Fránc , Ángli , Švédsko aj. to asi nebude ono , samej lágr , samej muslim , domácí se tam sami bojí ven a navíc většina památek , kvůli čemu bych tam jel , je ve velkých městech a tam je jich jak nasviňu , nejvíc. A s babou , dcerou , vnučkou už vůbec ne. S děckem raději ani do Norska ne. Dám mu na prdel a domů jedu bez nich.

Na jih Evropy raději taky ne . Všude černo a plno. Tam bych se bál i bez bab. Fčíl už to nepude ani do jihovýchodní Asie. Už i tam řádí IS, hoří a bouchají sebevrazi.Tam ,kam se ještě nedávno jezdilo, Egypt, Tunis , Afrika a Arábie , tak tam ani náhodou.

Zbývají velcí bratři. Ten nový mně nechce , chce vědět proč , co tam chci , nač tam chci , jak tam a kde a proč budu a jak dlouho a s kým a s čím tam budu. Když si na letišti kýchnu , o tom , že bych si prdnul ani neuvažuji , tak mně na letišti vrátí a kufry pošle do USA.

Tak mi zbývá to Rusko. Když se mrknou do pasu a uvidí , že jsem z Kocábova , tak dostanu na budku a pomažu zpět , jak poslanec.

Tak jsem ještě ve větší prdeli jak před revolucí. Hável řikal , že se nemám bát. Nezaměstnanost , že nebude , abych se nenechal zastrašit. Zdražovat se nebude , abych se nenechal zastrašit. Že budu moct cestovat po celým světě , abych se nenechal zastrašit. Že budu moct říkat , co si myslím , o

všem , že budeme rozhodovat v referendu , abych se nenechal zastrašit. Potom prdnul do hliny a zůstalo po něm jméno na korejským letišti a na nějaký lavičce. Až na jaře vyrazí další várka doktorů a inžinýrů do Němec , až to Makrela přebere a podlidi pošle k nám , tak se opět nenechám zastrašit. To se rovnou poseru. To už nebudu moct vylízt ani před barák. Tam by mě umyli vodním dělem ti , co mně mají pomáhat a chránit.
leden 24, 2016 09:04
Lenko, : NČ
já to letos, po loňském výpadku, vidím zase na měsíc, nějak duben-květen do Egypta. Bude to zřejmě lacinější, než předtím a také jistější (vidět Marsa Alam a zemřít). Když budu mít štěstí, tak aspoň zase vychutnám all incusive brandy a pivo Stella v množství větším než malém (když už si to zaplatím, tak jim to tam přeci nenechám, nejsem blbej...).
Jak to dopadne, nevím, buď to schytám už v letadle, anebo pak na pláži, anebo pak zase v letadle. Kdybych mohl volit, tak nejraději až nazpět v letadle, aby to incusive nepřišlo nazmar. V letadle to prý jde docela rychle, po pár vteřinách nastává bezvědomí, vyplaví se endorfíny, pocity blaha (snad dokonce i ztopoření, húúúú), a pak.... to už nevím, zatím prý nikdo nepodal autentickou zprávu, snad jen nějaké náckovské weby, ale věř jim, žejo.
Jen jsem se rozhodl, že docela určitě do Egypta nepoletím s Kramným! Co kdyby si zase do kufru přibalil nějaké dráty.....
leden 24, 2016 09:44
NC : PolARKA
nadherna Marsa Alam moje laska. Nejkrasnejsi misto v Egypte.
Byli jsme tam predloni, snorklovani, zelvy, delfini a uzasnej personal v hotelu. Vis ze u nas v hotelu pekli i netopyry? No nic moc to neni. Dodal jsi mi odvahu. Dik
leden 24, 2016 10:34
NČ, tak : Lenka1
ty takhle, ty starej chlíváku? smilies/grin.gif

Polárko, jak ti netopýři chutnali? To víš, musíme se připravovat, tak ať to vím do foroty.
leden 24, 2016 11:51
Netopejry tedy fakt nevím : NČ
Vím, že na terasách hotelů grilují různé divné věci, ale já jsem bral jen kuřecí. Tak mě napadá, že zrovna to mohli být ti netopýři. Chutnalo to, ale kdybych věděl, že to jsou netopýři, asi by to zase až tak nechutnalo. To jsou ty hloupé předsudky. Pes mi taky skvěle chutnal, dokud mi neřekli, že to je pes. Pak už tak nechutnal.
leden 24, 2016 14:23
Ja zrovna svet objel a stastne se vratil, : Mikin
v jihovychodni Asii, v Indii, v Koreji (te jizni), Rakousich, Moravence, stovezate maticce ba aji v Americe jsem byl, a vsude na me hodni byli. Nikde se nestrilalo ani nic nebóchalo, akorat na letistich sem musel notebook z futralu vydelat a ramem projit. Amerikanci, Korejci a Thajci me za to jeste s usmevem podekovali, Indove a Rakusaci nikoliv.
Na hranicich s Barmou kde se jeste nedavno strilalo jsem ve vesnicich Karenu a dalsich horskych kmenu spokojene spinkal, s Rohinga muslimama na korbe pickupu se mackal, v Rajasthanu na nejvetsim trhu velbloudu s velbloudarema diskutoval a tancici kobru fotil.
Prestante videt za kazdym stromem bubaka, o chrabry lide cesky. Prestnte bolestne kvilet i narikat a do sveta vyrazte. Ja vsude krajany kanadske aji ceske potkal. Ekonomika celkem slape, dolozek od komousskych zlocincu pytat nemusite, mate svobodu i volnost co vam pan Havel slibil, toz nesedte na prdeli, rozthnete kridla a do sveta vylette. smilies/smiley.gif
leden 24, 2016 14:43
Cestovat po celém světě můžete. Nikdo u nás neposuzuje vaši žádost o devizový příslib, a tak se vám nemůže stát, že : Myška
byste nemohli vycestovat, jak se to stávalo za socialismu. Naše rodina za socíku mohla tak akorát cestovat po východním bloku, tedy do Polska, Maďarska, Bulharska, Rumunska a NDR. Když naši podali žádost o devizový příslib do Jugoslávie pro celou naši rodinu, tedy pro ně dva, mne a sestru, pustili jen rodiče. My děti jsme měly zůstat doma... Co k tomu dodat? Naši bez nás nejeli, pochopitelně.

Dnes může každý cestovat aniž by mu kdokoliv bránil. Limitem je jeho kapsa a teď v poslední době situace kolem IS, islámu, takzvaných uprchlíků, a vůbec větší aktivita různých umouněnců v oblíbených dovolenkových destinacích především evropských turistů. Ale za to pan Havel opravdu nemůže. Spojovat toto s ním je chorobný stihomama a dotyčný, který tomu věří, by se měl léčit.
leden 24, 2016 14:46
Mysko, : Mikin
taky to tak vidim. Jsou destinace kam diky aktivitam muslimskych teroristu opravdu neni radno jezdit, ale tem se da vyhnout.
Autor do toho zahrnul i JV Asii, coz je nehorazny nesmysl a Havla, coz je jeste vetsi blbost.
V originale je na konci toho clanku jeste otazka, jesli nebylo za bolsevika lip ?
Nebylo.
leden 24, 2016 15:21
No jasně, za bolševika líp nebylo. A kdo tvrdí opak, má zřejmě krátkou paměť. : Myška
No, a kdo nechce riskovat život v nějaké exotické destinaci, může strávit dovolenou v ČR. Naše zem je tak krásná, a neznám nikoho, kdo by mohl říct, že ji má procestovanou celou a že všechny ty krásy už viděl.
leden 24, 2016 15:33
NČ, : Lenka1
to máš pravdu. Občas jsme přemýšlela, jestli bych snědla psa. A došla jsme k tomu, že:

1)za normálmích okolností, když bych to nevěděla, tak jo

2) v případě hladomoru i s plným vědomím, prostě by měl hafan smůlu.

Neříká se mi to snadno, protože hafany mám ráda, ale tak to je.


leden 24, 2016 16:49
Zase ty : Lenka1
moje překlepy, ale tentokrát je to srozumitelný. Pádím na trénink.
leden 24, 2016 16:50
Bébé : Lenka1
se tady se mnou loni do krve hádala, že prý nejde požádat o azyl ve válečném ohrožení standardní cestou a že ty plaváčky prostě přijmout musíme. smilies/tongue.gif

http://zpravy.idnes.cz/uprchlici-dorazili-do-ceska-ubytovani-budou-v-jihlave-pfa-/domaci.aspx?c=A160124_151657_domaci_rych

Jako rasista a xenofob říkám - nic proti nim.
leden 24, 2016 19:01
Lenko : PolARKA
jsou to strasne malinci netopyrci.Takze takova az nesmuyslna obiracka. ktera mne osobne nebavi. Me spis vsude zajimaji nove veci, takze rada ochutnam cokoliv..To mi uz v Egypte na jine ceste chutnali vic peceni holubi (i kdyz do pusy neletali ani tam.) V Mexiku Leguani, krokodyli maso atd. Milovala jsem jidla z ulice. Kocky? nejim miluju je...ale takovej rys na smetane s knedlikem to je vastne taky velka kocka a traperi je nejedli. Nevedeli co je dobereho Dnes uz tech lidi co trapuji je hodne pomalu....
leden 24, 2016 19:48
Lenko, : Iris
trochu rozdíl, že? Viditelný a srozumitelný smilies/smiley.gif
leden 24, 2016 21:27
... : Mikin
Podle me zatim nejlepsi, co bylo o tehle problematice napsano. Ale fanatici budou mit jasno i nadale....... :-

http://www.novinky.cz/kultura/salon/392029-stefan-svec-pravdolaskari-a-fasouni-nesmysly-v-debate-o-uprchlicich.html
leden 24, 2016 22:17
Mia: : Ketrin
z Tebe a pár dalších kape zášť a nenávistná posedlost vůči naší hlavě státu nebo třeba vůči Putinovi?? Vč. těch zkomolenin jejich jmen. Podotýkám, že o politiku se nezajímám a ani jim nefandím.
Máš pravdu pouze v tom, že prezidenta Zemana ráda nemám, protože České republice škodí, je to s největší pravděpodobností ruský agent, naši společnost nespojuje, jak sliboval po svém zvolení, ale naopak fatálně rozděluje, dává ten nejhorší příklad, podněcuje nenávist, závist a ty nejnižší pudy.
Nenávist k němu necítím, spíš lítost a nechuť.
Komolení jmen - na to jsou tu jiní. Pokud tvrdíš, že to dělám já - dolož to. Správně si pamatuješ, že chodím běhat s pejsky, jistě pro tebe tedy nebude problém najít, kde někomu komolím jméno nebo se vyjadřuji nenávistně.
A když se nezajímáš o politiku, proč ji tedy komentuješ? Níže uvedený odkaz by možná mohl prospět nejen tobě. Generála Pavla přece jenom asi nejde označit za pomateného sluníčkáře, že jo?

http://nazory.aktualne.cz/komentare/general-pavel-rusko-je-pro-nas-nejvetsi-riziko-ne-uprchlici/r~09062082c02911e593630025900fea04/
leden 24, 2016 23:01
Mikine : kim
Názor v tom odkazu je super. Měl by si ho přečíst každý.
leden 24, 2016 23:27
Kim, : Mikin
dik. Me se hlavne libi ta poznamka o tom, jak fanatici nedovoli cloveku aby byl neutralni. A pak tahle myslenka:
Můžeme se shodnout na tom, že pražská média hlavního proudu jsou často zaujatá a tendenční. Ale vyvodit si z toho, že Aeronet, Sputnik a Parlamentní listy popisují svět objektivně, je jako provonět si byt výkaly, protože máme trochu zpocené nohy. Ty servery byly usvědčené už z tolika lží, že věřit jim dál je známka nedostatku soudnosti.
Vyborny je podle me i nazor generala Pavla, ktery sem dala Ketrin.
leden 24, 2016 23:41
Ne, : Lenka1
pan generál Pavel není sluníčkář, ale kariérní komunista. Naprosto stejný převlíkač kabátů jako téměř všichni ostatní v nejvyšším velení naší armády. Za peníze a kariéru prodá a udělá cokoliv a kohokoliv. A proto "jeho" názory nelze brát za bernou minci. Proto to taky v armádě vypadá, tak jak to vypadá.

Nejdřív si, Kačenko, zjisti fakta, než začneš blábolit, ať nevypadáš tak hloupě.


Ale co čekat od někoho, kdo má mokrý kalhotky z představy Kchárla na Hradě, že?

Zajímavé je taky, že někdo, kdo tady lidem neustále nadává do komoušů, uchcává blahem z jednoho z nich jenom proto, že kritizuje současné Rusko, což je pro dotyčného něco jako červenej hadr pro krocana. Opět sis střelil gól do vlastní branky, "drahoušku".
leden 25, 2016 00:04
Polárko : Lenka1
ale jíst se to teda dá, kdyby teda bylo nejhůř, i když, byla by to asi fakt poslední možnost.
leden 25, 2016 00:10
Lenka1, nevím jeslti Bébé, ale bb se s tebou do krve nehádala, ale především měla pravdu, což dokazuje i tvůj odkaz: : bb.
Ihned po příletu zároveň všichni požádali o azyl

odkaz k tomu, jak lze žádat o azyl, jsem myslím dávala i tehdy, zopakuju:
http://www.mvcr.cz/clanek/azyl-prubeh-spravniho-rizeni-o-udeleni-mezinarodni-ochrany.aspx, a kopíruji:
Zahájení správního řízení o udělení mezinárodní ochrany ve smyslu zákona o azylu je vázáno na písemně či ústně do protokolu učiněné prohlášení cizince, ze kterého je zřejmý jeho úmysl požádat o udělení mezinárodní ochrany, tzv. prohlášení o mezinárodní ochraně. Takové prohlášení lze učinit pouze na území České republiky (nikoliv tedy například prostřednictvím ambasády),..

Tolik k azylovému řízení, všechny ostatní podrobnosti viz odkaz.

Jinak jsem ráda, že se Lenky1 uvažování pomalu posouvá a nyní souhlasí s tím, co jsme tu před zhruba rokem my sluníčkáři psali a proti čemu jste skutečně do krve bojovali.
Když jsem tehdy psala, že každoročně uděluje ČR azyl cca 500 (zhruba, teď nejde o přesné číslo) lidí a že nemám problém s tím, když to tak bude i nadále, nebo když se to zvýší na 1000-1500 lidí, pokud to budou lidi prověření, kteří prošli přísným výběrem - mohli jste se pominout.
Mimochodem, takhle vznikli i legendární živnostníci. Tehdy, když jste byli náruživě proti přijetí kohokoli, žádný azyl - tak jste se vyjadřovali, Mia položila otázku, co tady ti lid - těch několik stovek azylantů - bude dělat, čím se živit.
Odpověděla jsem, že budou dělat to, co dosavadní azylanti - někteří budou pracovat jako zaměstnanci, někteří budou pracovat načerno, někteří budou OSVČ a někteří budou mít vlastní živnosti, provozovny, jako doposud (občerstvení, čajovny atd), jsou tu taky učitelé, zdravotníci.. Z této odpovědi jste vytáhli to, že ty statisíce lidí, co se valí do Evropy, budou podle bb v ČR živnostníky - a tenhle nesmysl, který jsem nikdy neřekla, opakují dokolečka dokola a klidně Mia napíše, že jsem to napsala já.

No a takhle je to se vším, že? Idnes.cz je podle Lenky1 "lžidnes", ale když se jí to hodí do krámu, najednou píšou pravdu a hodí sem odkaz, že tak je to v pořádku. Před rokem, když jsme o takovémhle přijímání uprchlíků (výběr, prověření atd.) psali my sluníčkáři jako o dobré možnosti - mohla ses zbláznit, vyváděla jsi jak pominutá.
A ty ostatní ovce, dubové palice, s tebou. Jo, vyjadřuju se tvrdě, ale to vám nevadí, jak jsem si všimla tak naopak, je to oceňované jako přímost, upřímnost, takže v ovce budou v pohodě.

Mimochodem, ten transport sem financuje neziskovka, čili pomoc uprchlíkům financovaná neziskovkou, což bylo celý rok taky předmětem kritiky, posměchu, znevažování, co neziskovka to zloději, zneužívači. A najednou obrat, najednou se nemusí prověřovat, kolik to všechno stálo a kdo to financuje, kolik peněz se tam vypere a komu to poslouží? Najednou důvěra v neziskovku i v to, co o tom sdělují veřejná média, čím to.

Z webu té nadace:
K tomuto účelu byl zřízen účet u GE Money Bank č.: 216 459 128 / 0600.
(Všechny dary přijaté na tento účet budou použity výhradně na tento projekt. V případě, že se nepodaří dostat uvedené uprchlíky do ČR, budou tyto peníze použity na efektivní pomoc především pronásledovaným křesťanům přímo na Blízkém východě.

z tohohle byste před rokem chytli tanec sv. Víta :-))

Celé ty debaty před zhruba rokem byly o tom, že my neměli nic proti tomu, aby stát dělal to, co se teď děje, tj. pomáhal válečným uprchlíkům a lidem v ohrožení, ovšem v počtu, který my (tedy ČR) uneseme, zvládneme, a tak, aby to byli prověření lidé, nejlépe rodiny s dětmi.
Dohledat by to neměl být problém.
Vy jste byli zuřivě proti. No jak říkám, fajn obrat. Jen tak dál.
leden 25, 2016 00:25
jo, a taky jsem psala, : bb.
že pokud se Evropou prožene vlna statísíců, milionů lidí, tak to že bude průser, který nezvládneme, ale že o tom samozřejmě v souvislosti s pomocí lidem v nouzi nemluvím, že to se týká těch stovek udělených azylů, ne nejaké nekontrolované, neřízené laviny.

Ale vy jste jeli na své vlně, užívali jste si to a užíváte si to, tak pokračujte. Že z toho někteří vyskočili a jen čtou a nemají chuť se zapojovat, je celkem pochopitelné.
A i když ne vždycky souhlasím s Mikinem, ostatně několikrát jsme se tu taky dohadovali, stejně jako s Krakonošem, tak Mikina obdivuju za to, že se pořád snaží vysvětlovat svoje názory, postoje, předkládat argumenty.

Když jsem tu četla, jak Mikin může za sprostou, hrubou debatu, tak jsem pro změnu málem chytila psotník já, obzvlášť když tu jakási doteď mlčící Kordulinka napíše, že by měl být vyhozen.
Tak se prosím podívejte do historie, co bylo dřív, vejce nebo slepice, jinými slovy, kolik let tady debatuje Mikin a jak dlouho Lenka1 a kdy se ty debaty začaly měnit. Vůbec nejde o nějaké sprosté slovo, o to nejde ani omylem a je zbytečné snažit se předstírat, že tohle je to, co vadí a proč sem třeba někdo přestane psát. Krakonoš, Ketrin to napsali dost jasně, i Michal. Michal se v lecčem shodl s Lenkou1, to bylo v pořádku. Pak se vyjádřil v tom smyslu, že napadání a urážení a znevažování lidí jen kvůli jinému názoru je špatně, a už to jelo.
Že pak ve finále padnou sprosté výrazy je jen důsledek stylu debat, jaký tady poslední rok převažuje - kdo se vyjádří jinak, než se zdejší G.I.Jane líbí,tomu je dáno najevo, že je hloupej, blbej, naivní, "měla jsem o tobě neprávem vysoké mínění" apod., no a někoho to prostě přestane bavit a nepíše, a někdo jí ještě předtím vynadá.

leden 25, 2016 00:45
... : Mikin
Taky se me zda ze nam Lenka nejak obraci. Snad jednou zmizi i "debilni cerne opice a kozom*di".
Ovsem taktika napsat neco co jste nenapsali zustava, oplzle kecy o mokrych kalhotkach taky....
Co se tyce generala Pavla, tak to je sotva vetsi "karierni komunista" jako nechvalne znamy pplk. Obrtel. O Putinovi ani nemluvim. Tam se totiz diky tomu ze pusobil v NDR nejedna o byvaleho spiona, ale o byvaleho fizla.
leden 25, 2016 00:47
... : bb.
ALE: když ono to má svůj důvod... A bohužel, setsakra pádný. Myslím, že to psala "mamča" - že např. Lenka1 to bere pochopitelně jinak, než my, kterým už nehrozí, že bychom ještě měli mít v náručí vlastní miminko... Ano, jsme už delší dobu dospělí, ale i nám vadí ten strach, co máme usazen někde hluboko v duši... A který tam je, a nejde ničím přehlušit.

Strach máme všichni, to, že někdo možná jednou bude mít svoje vlastní dítě neznamená, že se teď bojí víc než my, co už děti (někteří i vnoučata) máme, a že tím jeho strachem o to své potenciální dítě a jeho budoucnost lze omluvit to, že každému, kdo napíše něco trochu jiného než on, dá najevo, že je blbej.
Jistě, že se toho někdo nemusí účastnit - a taky neúčastní, že. A jiní se účastní, takže ve výsledku je to jedno. Ano, je to jedno. Jen jsem se k tomu vyjádřila.
leden 25, 2016 00:55
jo, ale rozhodně souhlasím, Danile, neumravňovat : bb.
poslední rok debaty ukázaly, že právě tohle někteří potřebovali, někoho, kdo by je odšpuntoval
leden 25, 2016 00:58
Mikine : bb.
jo, překrucování a vytrhávání z kontextu se tu rozbujelo jak plevel. Případně zneužití osobních informací jako zbraně proti autorovi těch osobních info, které sdělil v dobré víře kdysi v debatě a čistě k tématu. Než dát do kupy pár vět s argumenty, tak ťafnout do něčeho osobního. Ovšem, vždy se smajlíkem ;-)
Co je proti tomu tvůj často zmiňovaný, občas i zbytečně, Putin :-)
leden 25, 2016 01:04
... : bb.
*Danile = Daniel
leden 25, 2016 01:05
bb : Mikin
Ty ses zla..... NČ uz jasal, ze zde zustal jen Mikin......
leden 25, 2016 01:07
... : bb.
měla jsem dlouhé vánoční volno, četla jsem si tu každou chvilku na mobilu, ale neměla jsem chuť sem lézt a psát, ono taky z mobilu mě to moc nebaví, jsem zvyklá psát na větší klávesnici všemi deseti
Vy s NČ jste do sebe už zakouslí tak, že to asi jinak nepůjde.
leden 25, 2016 01:21
k těm "plaváčkům", nepsala jsem, že je přijmout musíme, : bb.
ale - že musíme (my=Evropa) najít jiný způsob, jak to řešit, než jsou hromadné vraždy mužů, žen a dětí střelbou na lodi za účelem jejich potopení, nebo deportace na opuštěný ostrov za drátěný plot a ponechání svému osudu, bez jídla, bez čehokoli . Tyhle a podobné postupy jste jako jediné možné řešení viděli vy.
- že musíme přijmout lidi v opravdové nouzi, válečné uprchlíky, pomoct jim, ale že nejsme povinni přijmout každého a že je jen na nás, kolika lidem pomůžeme, a že ta pomoc nemusí znamenat je rok dva živit, což se děje teď, kdy azylanti nesmí celý rok pracovat, pro to nevidím důvod, když si práci najdou nebo je jim nalezena, na aklimatizaci podle mne musí stačit nanejvýš tři měsíce
- že pokud se v moři topí lidi, děti, tak se pochopitelně musí vylovit, těžko chtít po vojácích, námořnících, aby se dívali na to, jak se topí dítě a nepomohli mu, přičemž tou pomocí nemusí být vůbec to, že ho vzápětí vezmeme i s celou rodinou do Evropy a zajistíme mu na rok zdarma živobytí
- že Evropa má dost prostředků na to, aby dokázala uzavřít své břehy nekontrolovatelnému přílivu lidí a aby lidi měli možnost požádat o azyl ještě před vstupem do Evropy, protože pak je možnost to rozumně regulovat - že ve chvíli, kdy vkročí na břeh Evropy, je pozdě
- že třeba jednou z možností by bylo zřídit pracoviště pro prvotní třídění na moři, na lodích, a stanovit si podmínky pro přijetí žádostí o azyl takové, aby se většina lidí vytřídila rovnou, hned při úvodních formalitách - připustila jsem, že to může být nemožné, ale že Evropa má dost odborníků i vojenských na to, aby našli způsob
- že vidím jako nutnost zacílit už v zemích původu na potenciální emigranty (budoucí imigranty) vhodnou informační kampaní a využít k tomu tam působící humanitárky, které mají vazby, kontakty a důvěru
- a že řešit to půjde, ale musí se Evropa v tom, že je nutné to řešit, sjednotit a to rychle, že to nevyřešíme tak, že si každý stát něco usmyslí a udělá a ostatní ať se po..

Že doposud platí to, že o azyl v ČR může požádat jen ten, kdo sem fyzicky přijde, je prostě fakt.
leden 25, 2016 02:07
bb : Mikin
tak nejak to vidim i ja a nejspis take Krakonos a dalsi. Tim ze jsme neprojevili k imigrantum dostatek nenavisti ci krveziznivosti, doslo zde k roztrzce a nezbylo nez prejit k podlym osobnim utokum a obvinit nas z toho, ze chceme do Evropy prijmout celou Afriku i Stredni vychod a vsechny ty "cmoudy" ubytovat a zivit.
Ja bych jeste dodal, ze zkusenost z Ameriky a Kanady ukazuje, ze ani vetsi uprchlicke vlny nezpusobily rust nezamestnanosti. Imigranti vetsinou pracovni prilezitosti nejen berou, ale zaroven i vytvareji. Stacilo dat lidem rychle pracovni povoleni. A pomerne male socialni davky pro pripad, zeby nekteri z nich praci hledat nechteli.

leden 25, 2016 02:51
Ketrin, : Mikin
k tomu co jsi napsala o Zemanovi bych chtel jeste doplnit, ze pokud se tyce vztahu k Cine, jejimu porusovani lidskych prav a okupaci Tibetu, tak tam existuji obvykle jen dva druhy zapadnich politiku.
Ten prvni (mene podelany) prijede do Ciny a pri rozhovorech s tamnimi papalasi se o techhle vecech alespon zmini. Nic tim pravda nedosahne, ale alespon ukaze cosi jako pater.
Ten vice podelany politik prijede do Ciny a k Tibetu mlci jako ryba. Cinsti papalasi rovnez, protoze jim tohle tema neni zrovna prijemne.
Ale pak je zde bouzel jeste jeden typ politika. Ten ktery prijede do Ciny a i kdyz muze alespon drzet hubu, zacne sam mluvit a zlociny cinskych komunistu schvali.
Takovou priposranost a servilitu vuci komunistickym diktatorum nepamatuji v Cesku od dob Dr. Husaka.
Jenze Milos Zeman ja narozdil od zminene Breznevovy loutky svobodne zvolenym prezidentem demokraticke zeme. Zeme, ktera je clenem NATO. :-
leden 25, 2016 04:46
bb. "...musíme (my=Evropa) najít jiný způsob, jak to řešit..." : NČ
V tom je právě ten fór! To, co uvádíš, je jasné každému, ale namísto toho už druhý rok sledujeme, jak naši i evropští "vyvolení" nedělají vůbec NIC, mnohdy dokonce i pravý opak! Jejich KECAMA, SUMMITAMA A TOTÁLNÍ NEČINNOSTÍ se nic nevyřeší!
A tak, zatímco vyvolení a zvolení žijí podle kréda "díky za každý další den ve funkci s pohádkovým platem a životem", tak denně v Evropě přibude pár tisíc dalších uzenáčů, z nichž nanejvýš několik desítek je schopných a ochotných soužití. A NIKDO neřekne, co s tou většinou, soužití neschopnou!
Pokud jde o to lovení z moře: Všechny stejně nevyloví, jistě už teď je pár tisíc utopených (přesně nevím). Všichni spoléhají právě na to, že budou vyloveni. Kdyby JASNĚ A JEDNOZNAČNĚ věděli předem, že nejen loveni nebudou, ale obraceni dnem vzhůru, nešli by do toho! A klidně bych se vsadil, že kdyby bylo potopeno pár člunů, ve výsledku by se neutopily ty tisíce. Jednalo by se tedy o takové "humanitární potápění".
leden 25, 2016 05:11
Lenka1: : Ketrin
co čekat od jednoduché osoby, která zřejmě nemá jinou životní náplň než vulgární plivání jedu, mimo jiné i po hrdinovi, kterému nesahá ani po kotníky.
leden 25, 2016 06:46
Naprostý souhlas s NČ (5:11). : Myška
Co se mělo dělat a co by se mělo dělat víme a bylo to napsáno nesčetněkrát. Ale nedělá se to...
leden 25, 2016 07:59
jen tak na okraj : vlk
jsou dohledatelné výroční zprávy "neziskové organizace" Meta (autoři vítacího komiksu pro děti ve školách). V té za rok 2014 je zajímavá dvojice čísel. Celkový rozpočet 12 mil. Kč, na mzdy (pro 20 lidí) 8 mil. Kč. To je asi sakra motivace pro Refugees Welcome.

Švýcarsko v roce 2010 - statistika kriminality mezi muži ve věku 18-34 let. Angolané, Nigerijci či Alžířané měli v porovnání se Švýcary v této věkové kategorii šestinásobnou kriminalitu.

Po 7 letech velmi nákladné a soustavné integrační aktivity sociální dávky pobírá, toto procento imigrantů podle zemí: Eritrea: 91%,Turecko: 89%, Sýrie: 87%, Irán: 84%, Srí Lanka: 75%
To vše v zemi, která je na rozdíl od nás, v rozhodování svobodná a ve vládě jsou povětšinou myslící právníci a integrační programy neslouží jen k vlastnímu obohacení vlastní kapsy.

Novinář, jdoucí s migranty byl na hranicích zadržen a pokutován, dav okolo prošel bez potíží.

Může mi někdo vysvětlit ekonomický a sociální smysl této politiky EU a proč zákony pro některé prostě neplatí?
leden 25, 2016 08:15
Zajímavá informace. : Pepa
Proč jdou do Německa:

Proč se utečenci tak hrnou do Německa. Velice zajímavá informace. Přišlo mi emeilem, ruku do ohně za to nedám, ale jeví se mi to pravdivé.

Malé vysvětlení:


V Německu první věc, co udělají Arabové, je zakládání islámských obcí hned poté,
co jsou ubytováni. Tyto obce zakládají vybíraní uprchlíci, studovaní a vzdělaní kteří řídí modlitebny a místní chování ghet.
Nikdo si nedovolí jít proti těmto obcím, mají podporu státu a během dvou až tří
let dostanou své zástupce do místního zastupitelstva.

Tvrzení že Arabové jdou do Německa především za penězi co dostanou od Německa,
není jen na první pohled pravdou. Je to něco horšího, oni se pomalu podílí na rozložení struktury státu.

Mnohem více peněz dostávají imigranti v Norsku a ve Švédsku. V Německu má uprchlík týdně nárok na 150 EUR, dítě do 10 let na 50 EUR do 18 let
na 75 EUR.
Ve Švédsku je to 300 EUR na dospělého týdně, 250 EUR na dítě bez ohledu na věk.
Ve Francii má uprchlík nárok na 230 EUR týdně, dítě 150 EUR týdně.
Švédsko i Francie navíc vyplácí příspěvky na bydlení (od 150 - 250 EUR měsíčně)

Německo příspěvky vyplácí jen rodinám s dětmi, a to pouze po dobu 1 roku. Jak
vidíte, Německo není nijak velká výhra po finanční stránce pro uprchlíky, ale
jen zdánlivě.

Německo však nabízí, co jiné země nemají:
Finanční podporu náboženským obcím etnických menšin a to je ta rána na hlavičku
hřebíku!
V Německu mají náboženské obce (minimálně 50 osob) právo na státní příspěvek,
který v základu činí 150,000 EUR ročně, ovšem na základě vlastní aktivity a
počtu členů mohou na základě dotačních titulů získat automaticky nárok na
čerpání dalších 400.000 EUR ročně.
Pokud obec a počet členů přesáhne 1000 osob, stává se obec příspěvkovou
organizací státu a má právo na 2.5 milionu EUR ročně na svůj provoz. TAK TO JE
TO TÁHLO!! Ten magnet.

Islámské obce poté tyto peníze rozdělují jako svou dobročinnost mezi své členy a
rodiny, čímž je zavazují. Je to nebezpečná metodika, kterou úplně stejně dělá v
Libanonu Hizballáh, který peníze od Libanonské vlády přerozděluje mezi své
členy, obvykle nejchudší lidi, provozuje z těchto peněz nemocnice a soukromé
náboženské školy.

Stejně tak i v Německu velké islámské obce provozují školy a nemocnice,
dotují chudé islámské rodiny (což jsou prakticky všechny) Ale jejich děti musí
chodit na modlitby a tím tyto děti zavazuje a vychovává je podle islámského učení.

Nebezpečí je v tom, že zdejší islámské obce neříkají, že to jsou peníze z
německého státního rozpočtu, ale že to jsou peníze náboženské obce a ty peníze
chudým muslimům rozdávají jménem Proroka Mohameda.

Děti když vyrostou, vděčí za všechno (za jídlo, lékařskou péči, i vzdělání)
islámské obci a Prorokovi. A tyto děti jsou připraveny vykonat cokoliv ve
prospěch obce nebo Proroka!!!

To je důvod, proč chtějí do Německa. Nejenom, že dostanou peníze od státu, ale
mnohem více peněz dostanou od svých imámů, od islámských obcí.

Mnoho lidí se vyjadřuje v Čechách k islámu a Německu, ale neznají tyto souvislosti a důvody. Toto je prostě, perfektně a smyslu plně budovaná hierarchie jejich struktury, která má šanci nás postupně pohltit a později, ne úplně zničit, protože budou přece potřebovat křesťanské psy, jako otroky. Jejich slov: My máme čas!

Pokud by Německo ukončilo podporu náboženských obcí menšin, tolik migrantů by se
rozhodně do Německa netlačilo. Toto je to kouzlo a táhlo!
leden 25, 2016 08:27
Obrance kulturni Evropy : Mikin
by takovou lod s uprchlikama misto "obraceni dnem vzhuru" (hromadne vrazdy) spis obratil nazpet. Anebo by ty nestastniky sice zachranil, ale pak odvezl odkud prijeli. O poznani mene krute, ale ucel by to taky splnilo, protoze by si ti lidi vsude stezovali kolik penez zaplatili paserakum a vysledek zadny.
Mam pocit NČ ma ta stalinisticka reseni v mozecku zafixovana tak pevne, zeby nebylo na skodu poslat plavat radeji jeho......
leden 25, 2016 08:52
... : vlk
uprchlíci prchají před islámským terorismem.
Co přinášejí sem?
Islám!
leden 25, 2016 09:09
... : deeres
MUSLIMOVÉ NEJSOU ŠŤASTNÍ !
Nejsou šťastní v Gáze...Nejsou šťastní v Egyptě...Nejsou šťastní v Libyi...Nejsou šťastní
v Maroku...Nejsou šťastní v Íránu...Nejsou šťastní v Iráku...Nejsou šťastní v Jemenu...Nejsou šťastní v Afghánistánu...Nejsou šťastní v Pákistánu...Nejsou šťastní v Sýrii...Nejsou šťastní v Libanonu a ani v Eritrei

TAK, KDE JSOU ŠŤASTNÍ?

Jsou šťastní v USA....Jsou šťastní v Austrálii ...Jsou šťastní v Kanadě ....Jsou šťastní v Anglii ...Jsou šťastní ve Francii ....Jsou šťastní v Itálii ...Jsou šťastní v Německu ...Jsou šťastní ve Švédsku ....Jsou šťastní v Norsku ...Jsou šťastní v Holandsku ....Jsou šťastní v Dánsku ...
V zásadě jsou šťastní v každé zemi, která není muslimská a nešťastní v každé zemi, která muslimská je!
A KOHO Z TOHO VINÍ? Islám ne.Nikoho z jeho vůdců.Ani sami sebe.
VINÍ Z TOHO ZEMĚ, KDE JSOU ŠŤASTNÍ!
Chtějí měnit ty země tak, aby byli jako... ZEMĚ, Z KTERÝCH PŘIŠLI, A KDE BYLI NEŠŤASTNÍ!
Tak to je jenom vtip a teď skutečnost, tohle je svědectví českého lékaře, který žije a pracuje v Británii. Vážně chcete, aby to tu vypadalo stejně?
http://www.novarepublika.cz/2015/06/cesky-lekar-zijici-ve-velke-britanii-na.html
Nejspíš ten lékař bude hnědorudá lůza.
leden 25, 2016 10:02
Tak ještě jednou ten odkaz, abyste to nemuseli hledat: : deeres
leden 25, 2016 10:04
A jsme : Lenka1
zase u toho. Kdyby sis, bébé, přečetla ten článek pořádně, tak bys zjistila, že s těmi uprchlíky bylo zahájeno jednání už v onom uprchlickém táboře v Libanonu, kde si všichni vybrali Českou republiku. Žádost o azyl po příletu byla jen formální, protože všechno podstatné proběhlo už před tím.

Takže jsem měla pravdu já - dá se zažádat o azyl v uprchlickém táboře ve válečném ohrožení.

Fakt nechápu, proč má chytrá ženská jako ty neustále potřebu hájit kriply a kvůli tomu demagogicky lhát a překrucovat fakta.
leden 25, 2016 10:19
Opravdu nevím, proč bychom měli být plní humanity vůči lidem, kteří námi pohrdají a nebudou se rozpakovat proti nám zasáhnout silou, : Myška
až jich bude dostatečné množství. O čem mluvím? Zjednodušeně o tom, zda potápět či nepotápět lodě s migranty. Souhlasit s potápěním znamená dostat zde nálepku toho nejhoršího, co Země nosí, nesouhlas s potápěním znamená vzdát se dosavadního způsobu života a de facto se vzdát své vlasti, kultury, svobody, života - samozřejmě časem...
leden 25, 2016 10:23
O takové obohacení určitě tady nikdo nestojí, ale to není tady, je to zatím jenom vedle: : deeres
leden 25, 2016 10:26
Kačenko, : Lenka1
na rozdíl od tebe, já se o dění kolem sebe zajímám, zjišťuju si fakta než něco plácnu do éteru a mám zkušenosti, takže vím, kdo je gen. Pavel zač.

Kromě toho bych nevolila Schwarzenberga jen proto, že má na palici děsně "kůl" fialový číro a že je kníže. Protože soudný člověk, který dlouhodobě sleduje politiku, někoho takového volit nemůže.

Pokud jsi soudná, můžeš mi vysvětlit, co tě na něm tedy tak uchvátilo?


leden 25, 2016 10:26
A ještě jednou pro bébé : Lenka1
Víš stejně dobře jako já, že taková důkladná prověrka, která probíhala během cca půl roku v onom uprchlickém táboře u těch iráckých křesťanů je při zachycení člunu na moři nerealizovatelná.

Všechno to, co o tom píšeš, jsou jenom humanistické bláboly. Proto jsi ani žádný konkrétní způsob nenavrhla a to tvoje "důležitá je idea, pak se to nějak udělá, máme kapacity.....atd." je na stejné úrovni jako žvanění Sobotky, t.č. z Božího dopuštění premiéra ČR.

Ke drahouškovi, který mi tady s oblibou podsouvá hromadné vraždění, se už vyjadřovat nebudu, nemá to smysl.


leden 25, 2016 10:38
Další : Lenka1
multikulti obohacení:

http://zpravy.idnes.cz/migranti-svedsko-jizda-bez-ridicaku-db4-/zahranicni.aspx?c=A160125_095039_zahranicni_mlb

Nominuju Švédsko na Darwinovu cenu.

To, že musulmani ve Švédsku dělají bordel, je věc jedna. Ale že jim jdou na ruku švédské státní orgány a vehementně je podporují, fakt nepochopím.
leden 25, 2016 10:54
No páni, : Míša šíša
Mikina obdivuju za to, že se pořád snaží vysvětlovat svoje názory, postoje, předkládat argumenty.

Já si doteď myslela, že se jedná o psychotické výlevy, a ony to jsou argumenty a vysvětlování. Jsem to ale hlupačka, že jsem to nepochopila.
leden 25, 2016 11:00
Ad Švédsko a tolerance jízdy bez řidičáku u imigrantů - : Myška
mně to připadne tak strašně neuvěřitelné, že pořád doufám, že je to kachna...
leden 25, 2016 11:08
Lenko1 : strejda
já tě obdivuju. Obdivuju tvoji trpělivost, ale obávám se, že je to jen házení perel sviním. Tak to vidím já. A s ním, s tou mucholapkou, už bych čas neztrácel. To je škoda času, ne? Ty mu dáváš jedině potravu.
Já zase věřím pouze a jen na sílu. Zničení isl. státu atomovou bombou, jak to navrhuje Británie a u nás - chytit ty neintegrovatelné umírněné i neumírněné muslimy za prdel a vynést je za hranice Evropy. A všechny ty jejich Korány na hromadu a spálit. Do člunů a pápá. Táhněte si do muslimských zemí.
Pak je také další obrana hranic a tou je výstražná střelba. Bohužel. Chtěli to, mají to!
A kvituji, že i u nás už vzniká organizovaná a legislativně ošetřená :-) domobrana. Jako v Německu a ve Finsku.
leden 25, 2016 11:16
Míšo, šíšo, : strejda
i ty jedna hlupačko...
leden 25, 2016 11:24
přání je otcem myšlenky : vlk
a to zejména tam, kde místo normálního uvažování vládne v místě centra téhož u některých "osobností" a "drahoušků" jen duhově-rudá mlha, složená z cárů socialisticky-demagogického humanismu, naivního sebeklamu a populismu.

Sice blábolí nesmysly, ale navzájem se ujišťují, jací jsou krásní, mravní, hodní a nadřazení nad rudohnědou chátru pardon, lůzu. To, že normálně myslící drtivá většina v blízkém okolí i v zahraničí je zajedno v pohledu na problém, jim nečiní jakýkoli problém, protože tu většinu stačí hodit do pytle s nálepkou xenofob a fašista. Hussein ibn Obama je hodný pašák, Putler je zlý diktátor a b&f! (basta a fidli)

Objektivní skutečnosti, svědectví a fakta je nechávají chladnými, "osobnosti" mají vlastní paralelní svět, kde jako na obrázcích Jehovistů, stojí v míru a pokoji vedle sebe lev, koza a beránek v pozadí s lidmi a ptáky všech barev a pohlaví, to vše v sluncem zalité přírodě, čisté, kvetoucí a plodící, díky laskavé a všemohoucí EU.

Míra tolerance a vstřícnosti těchto "osobností" je ostře vymezena vlastním vysněným světem a kdokoli jim naruší důkazem jeho hranice, je nekompromisně, netolerantně a bez jakékoli vstřícnosti poblit a vykázán z jejich civilizovaného světa. Chorobnou schizofrenii ve vztahu k právu a rozumu nedovedou obhájit.

A tam kde se nedostávají argumenty, nastupují invektivy, zlostné šlapání na cizí, hezčí bábovičky, údery lopatkou na hlavičku, nejlépe zezadu. A když jim za to někdo vrazí, tak utíkají žalovat k mamince Andělce s žádostí o těžkooděnce a vodní děla a dostanou je!

Zatím ...
leden 25, 2016 11:31
to je za 3.14 ovina : Boha jeho
Zničení isl. státu atomovou bombou, jak to navrhuje Británie


Británie nic takového nenavrhuje.
leden 25, 2016 12:14
Lenko: : Ketrin
Když užs napsala správně Schwarzenbergovo jméno –BRAVO!!-, nemohla bys ještě něco udělat s tím svým komolením přezdívek a nicků? Co tě k tomu tak neodolatelně pudí?
Ale protože snaha se cení, tak ti odpovím:
Volila jsem ho, protože je slušný, chytrý, charismatický, mluví několika cizími jazyky, má dobré jméno ve světě, má za sebou silný příběh, prokázal celým svým životem, že je skutečný vlastenec, jednoduše nikdo lepší k dispozici nebyl a on mohl být dobrým prezidentem, pokud by nebyl poražen podpásovými prostředky.
Vím, že je starý a za svým zenitem, ale i tak by byl asi tak 100x lepším prezidentem, než je Zeman. Umí v lidech probudit to lepší, na rozdíl od MZ, který dělá pravý opak. Setkala jsem se s ním osobně, kdybys snad chtěla namítat něco o skákání na lep médiím a podobně.
Nějaké číro je mi zcela lhostejné, upřímně řečeno mi v té kampani připadalo dost pitomé a mimo.

A protože náš farář včera kázal na text 2.Timoteovi 2,23:
Nepouštěj se do hloupých sporů, v jakých si libují nepoučení lidé; víš, že vedou jen k hádkám.
tak ostatní už ponechám bez komentáře.



leden 25, 2016 12:15
Tak já jsem to četl černé na bílém : strejda
a jednoúčelový nick, vytvořený jen pro toto jediné dementi, tvrdí opak. To je dobré... :-) Jak se někteří snaží hájit tu verbež...
leden 25, 2016 12:30
Kačenko, : Lenka1
Volila jsem ho, protože je slušný, chytrý, charismatický, mluví několika cizími jazyky, má dobré jméno ve světě, má za sebou silný příběh, prokázal celým svým životem, že je skutečný vlastenec, jednoduše nikdo lepší k dispozici nebyl a on mohl být dobrým prezidentem, pokud by nebyl poražen podpásovými prostředky.

Opravdu? V tom případě mě děsí, že lidi jako ty mají volební právo. No ještě že vás je o dost míň než těch, kteří neignorují realitu a chovají se v souladu s ní. Jinak bychom teď byli stejně v hajzlu jako Německo.

A ještě bych prosila, když jsi tak inteligentní a sečtělá - můžeš mi -konkrétně - říct, v čem spatřuješ hrdinství gen. Pavla? V tom, že bleskurychle převlékl kabát, zahodil rudou knížku (no možné nezahodil, kolo dějin je nevyzpytatelné) a stejně jako přísahal věrnost Varšavské smlouvě, tak po plyšáku přehodil výhybku a stal se z něj kovaný západní demokrat?



leden 25, 2016 12:39
Ale strejdo, : Lenka1
že ty furt ještě nevíš, že Parlamentní listy, kde jsem to četla taky, je nevěrohodný web? smilies/grin.gif
leden 25, 2016 12:42
pár bodů ... : vlk
ICM Poll: 20% britských muslimů sympatizuje s londýnskými bombovými útočníky.
NOP Research: 1 britský muslim ze 4 tyto útoky považuje za ospravedlněné.
PCPO (2014): 89 % Palestinců podporuje Hamas and ostatní tetoristy v útocích na izraelské civilisty.
Pew Research (2013): Pouze 57 % muslimů na světě nesouhlasi s Al Kajdou. Pouze 51 % nesouhlasí s Talibanem. 13 % podporuje obě skupiny, každý čtvrtý odmítl odpovědět.
BBC Radio (2015): 45 % bristkých muslimů souhlasí s tvrzením, že duchovní hlásající násilí proti západu reprezentují hlavní větev islámu.
The Polling Company CSP Poll (2015): 19 % amerických muslimů schvaluje použití násilí k nastolení práva Šaríja v USA (66 % nesouhlasí). 38 % amerických muslimů tvrdí, že způsob, jakým ISIS praktikuje islám, je správný (43 % nesouhlasí).
ICM (Mirror) Poll 2015: 1.5 milionu briských muslimů podporuje Islámský stát (přibližně polovina populace britských muslimů).
al-Arabiya: 36 % Arabů má útoky z 11. září za morálně ospravedlnitelné; 38 % nesouhlasí; 26 % neví jistě.
NOP Research: Tvrdé jádro islamistů je 9 % populace britských muslimů, dalších 29 % by „agresivně bránilo“ islám.
Pew Research (2013): 76 % of jihoasijských muslimů a 56 % egypťanů hájí zabití každého, kdo opustí islámskou víru.
Die Presse (2013): 1 z 5 muslimů v Rakousku věří, že každý, kdo opustí islám by měl být zabit.
Motivaction Survey (2014): 80 % of mladých holandských muslimů nevidí nic špatného na Svaté válce proti nevěřícím. Většina z nich slovně podporuje bojovníky ISIS.
BBC (2015): po útocích na redakci Charlie Hebdo, 27 % britských muslimů otevřeně podporuje násilí proti karikaturistům, dalších 8 % se nevyjádřilo, což znamená, že pouze 2/3 dotázaných má útoky za neospravedlnitelné.
83 % pakistánců podporuje kamenování dospělých cizoložníků
78 % pakisánců podporuje zabíjení odpadlíků
ICM Poll: 40 % britských muslimů chce v UK právo Šaría.
MacDonald Laurier Institute: 62 % muslimů v Kanadě chce právo Šaría (15 % povinně).
WZB Berlin Social Science Center: 65 % muslimů v Evropě má právo Šaría za nadřazení legislativě země, ve které žijí.
The Polling Company CSP Poll (2015): 33 % amerických muslimů má právo Šaría za nadřazené americké ústavě (43 % nesouhlasí).
Jyllands Posten (2015): 77 % dánských muslimů věří, že pokyny obsažené v Koránu by měly být apliovány doslovně.
Wenzel Strategies (2012): 58 % amerických muslimů věří, že na kritiku islámu nebo proroka Mohameda se nevztahuje první dodatek o svobodě slova. 45 % věří, že ti, kdo zesměšňují islám by měli být trestně stíháni (38 % si myslí, že ne).
Middle East Forum (2015): muslimové ve Francii tvoří 12 % populace ale 70 % vězňů.

Fak tady vy "osobnosti a drahoušci" tohle pro sebe a své děti chcete!??
leden 25, 2016 12:45
... : Vodoměrka
jednoduše nikdo lepší k dispozici nebyl

no to je asi to nejsmutnější na celé věci...
leden 25, 2016 12:46
Pro Ketrin, pokud hledáš, najdeš v jeho životopise věci, že se nebudeš stačit divit. : deeres
K majetku přišel, jako slepý k houslím. Zřekl se vlastní rodiny, byl adoptován strýcem, který neměl mužského potomka, s tím, že vysoudí pro rodinu majtek na ČR. Vysoudil a ani to nebylo čisté a jeho nevlastní sestře zůstaly jenom oči pro pláč a rodinná hrobka.
http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/Tohle-Schwarzenberga-trapi-a-mlcelo-se-o-tom-novy-uder-z-pribuzenstva-261755
Schwarzenberg. Hrobař české diplomacie? Rok 2013
Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg se i přes svůj kmetovský věk pustil s vervou do práce na svěřeném resortu. Autor článku si ale nemyslí, že to je dobře. Staronový ministr si počíná tak, jakoby tušil, že moc času mu nezbývá. Ostatně, v předchozí Topolánkově vládě prý nechal některé věci na poslední chvíli a všichni víme, jak to dopadlo. Proto si nyní pospíšil a téměř okamžitě začal uskutečňovat své plány. Jakou vizi starý šlechtic sdílí, přesně nevíme. Do hlavy mu nevidíme a on se s ní nikomu nesvěřuje. Můžeme ji pouze podle jistých náznaků a dosud učiněných kroků či vyslovených záměrů jakžtakž rekonstruovat. Dovolím si přitom říci, že blaho národa a úspěch české zahraniční politiky v této vizi určitě na prvním místě není. Pokud je vůbec na nějakém. Ze všech indicií to spíše vypadá, jakoby Schwarzenbergovým prvořadým úkolem bylo jednak obchodování s pozemky a budovami, a pak také destrukce české diplomacie. Jen nevím, v jakém pořadí. Schwarzenbergovi se opojnou směsí jeho osobního charismatu, urozeného původu a hospodského humoru podařilo získat si srdce Čechů. A jako privilegovanému členovi bratrstva Václava Havla se mu také dostává bezprecendentního prostoru a kladného hodnocení ze strany médií. Málokdo se proto kriticky zamýšlí nad tím, co se vlastně ukrývá za kouřovou clonou Schwarzenbergovy dýmky. Zkusme si proto vzpomenout, čím vším se dosud ministr po svém návratu uvedl: (1) trváním na tom, že by se Německu a Polsku měly odprodat pražské paláce, ve kterých sídlí jejich vyslanectví, (2) sporem o pravomoci tajemníka pro věci EU a (3) rušením českých ambasád v zahraničí. Nevím, co je tak důležitého na tom, zda Němci koupí malostranský Lobkovický palác, že to ministr musí řešit jako prvotní úkol po svém nástupu. Zanedlouho poté řeší podobnou věc i s Poláky. Doufejme jen, že "zlé jazyky" na MZV jsou opravdu zlé a pouze mystifikují, když naznačují, že půjde o dobrý kšeft, až bude některá z realitních kanceláří tyto prodeje realizovat. Ponechejme je tedy jejich klevetění. Pravdou ale je, že kníže má podobné obchody rád. Už ve své první ministerské funkci si pomýšlel na rozprodej některých budov v majetku ministerstva. Je to jen pár dní, co se v této souvislosti začalo psát o zámku Štiřín a o tom, jak chce Schwarzenberg jeho prodejem ušetřit resortní kase. To by bylo celkem chvályhodné, kdyby ale zároveň nešlo o několik let starý plán z doby, kdy o šetření nebyla ještě ani řeč. A kdyby nešlo jen o Štiřín. Podle důvěryhodných zdrojů z ministerstva zahraničí měli Schwarzenbergovi poradci za úkol připravit odprodeje nejen tohoto zámku, ale i dalších nemovitostí ministerstva, jako je Toskánský palác, sklad Jiviny, budova v Rytířské a další paláce v blízkosti Pražského hradu. Až se tak bude dít a ministr bude tvrdit, že je k tomu veden ušlechtilou snahou uspořit, vzpomeňme na to, že je to jen starý oprášený plán, který nestihl za Topolánka. Bude také zajímavé sledovat, jaká realitní kancelář bude "u toho". Někdo by se možná podivil, proč se Schwarzenberg kromě diplomacie zajímá o tak přízemní záležitosti, jako jsou prodeje budov a pozemků. Možná je to proto, že jsme až příliš uvěřili jeho dobrotivé tváři a neustále vrnícímu mediálnímu kolovrátku, který nám ho vykresluje jako šlechtice tak bohatého, že už více nepotřebuje. Jako šlechtice, který majetek předal synovi a nyní už dělá "jen politiku". Přitom ale Schwarzenberg neustále nakupuje nové a nové pozemky. Je to jeho vášeň. Ve svém majetkovém přiznání za loňský rok uvedl, že jen loni si jich pořídil hned třiadvacet, především v jižních a středních Čechách. Podle jiných zdrojů skupuje ve velkém i pozemky na západě Čech. Tedy nejen lesník a hostinský, ale i tvrdý byznysmen, který neustále rozšiřuje svůj majetek. Na tom není nic špatného, ale měli bychom to vědět. To největší sousto ho ale ještě čeká. Více než čtyřicet miliard, které se točí ve sporu s jeho nevlastní sestrou Alžbětou Petzoldovou. Někteří lidé z politických kruhů říkají, že to je hlavní Schwarzenbergova motivace a že s ní souvisejí i jeho politické postoje ve vztahu k Evropské unii. Prosazování Lisabonské smlouvy, zlehčování prezidentem Václavem Klausem vyjednané výjimky z Charty základních práv EU, otevřené útoky na Benešovy dekrety (jako český ministr zahraničí si v cizině dovolí otevřeně napadnout Benešovy dekrety jako špatné a postěžovat si, že zrušit je bohužel nelze) budí dojem, že Schwarzenberg sleduje svůj špatně skrývaný zájem domoci se zabaveného majetku a umně při tom využívá svůj politický vliv. Je si totiž dobře vědom toho, že současné posuny evropské integrace mu v tomto záměru hrají do not. Proto veškerá jeho dosavadní aktivita spíše budí zdání toho, že nehájí primárně národní zájem (tedy posunům v evropské integraci bránit), ale zájmy ryze rodové, osobní, soukromé. A pak ty evropskounijní. S tím přímo souvisí i jeho nejnovější aktivita - rušení českých ambasád v cizině. Když odmyslíme, že jde opět o rušení (a tedy prodej budov - rezidencí a úřadů), je jeho seznam ´ambasád na odstřel´ zároveň materiálem navýsost politickým. Chytré hlavy už totiž spočítaly, že jejich zrušení nepřinese žádnou finanční úsporu (protože si zároveň vyžádá spoustu jiných nákladů) a proto jsou řeči o šetření pouhou zástěrkou. Pokud ale nejde o to ušetřit, o co tedy jde? Plán zrušit určité zastupitelské úřady v určitých destinacích je opět staršího data a pochází ještě z prvního Schwarzenbergova ministerského období. Teď se mu jen hodí Nečasův důraz na šetření a tak nám šikovný kníže pod pláštíkem úspor předvádí vrcholně politický manévr, který spočívá v oslabování vlivu České republiky na úkor EU, případně některých velmocí EU. Je přitom krajně podezřelé, že o svém záměru neinformoval včas nejen vládu, ale ani prezidenta republiky. Sám prezident uviděl seznam velvyslanectví až při první schůzce s ministrem 12. srpna. To je nepřijatelné, stejně jako to, že Schwarzenberg materiál tajil i před poslanci a členy zahraničního výboru Poslanecké sněmovny. Ministr si tak v Černínu počíná jako samovládce, který jedním škrtem pera rozhoduje o tom, kde budeme zastupitelský úřad mít a kde nikoli. Že přitom nejde o výběr náhodný, je nabíledni. Při pohledu na seznam (dívejme se nejen na to, co nakonec odsouhlasila vláda, ale na původní Schwarzenbergův koncept zahrnující i druhou vlnu rušení) je totiž jasné, že jde v prvé řadě o místa, která jsou z hlediska "pravdoláskařských" (čti proamerických) zájmů nezajímavá, případně, která jsou naopak velmi zajímavá pro některé velké země v Evropské unii. Dovedete si představit, že by Schwarzenberg zrušil zastupitelské úřady v regionech, kde mají své výsostné zájmy Spojené státy a kde česká diplomacie vykonává funkci jakéhosi přisluhovače? V Bělorusku, na Kubě či v zemích, kde tak rád působí například Člověk v tísni, subjekt hrající si na humanitární organizaci, ale ve skutečnosti diverzně pracující proti místním vládám ve prospěch USA? Ona je i otázka, proč zrovna podpora disentu na Kubě by měla být jednou z priorit české zahraniční politiky, ale to je na jiný článek... Ovšem místa jako Keňa, Kongo či Kostarika, ta jsou pro Schwarzenberga (a skupiny, které reprezentuje) nezajímavá. Proto je klidně škrtá, i když zároveň škrtá dlouholeté vztahy a obchodní kontrakty a prestiž naší země v daném regionu tak poškozuje. Na druhou stranu jsou tatáž místa zajímavá pro jiné a jejich opouštění se nutně musí dít v něčí prospěch. Nedá tolik práce přijít na to, že ústup Česka zde ocení země jako Německo či Francie a vůbec EU jako taková. Ostatně, v druhé vlně chce Schwarzenberg rušit další desítky zastupitelských úřadů právě ve prospěch nového společného evropského diplomatického zastoupení. Tyto postupné kroky jsou promyšleným jízdním plánem člověka, který se netají tím, jak moc se ho dotklo svržení vlády uprostřed českého předsednictví, kvůli kterému nemohl své plány dokončit napoprvé. Nyní je hnán touhou pád vlády odčinit, evropským partnerům se za to omlouvat a navazovat na to, kde se hrbení české vlády před unijní mocností na jaře loňského roku přerušilo. I to je důvod, proč mu tak vadí představa Nečasova tajemníka pro záležitosti EU. Kníže má strach, že by neměl ve vztazích s EU potřebné kompetence a do toho, co s Unií upeče, by viděl ještě někdo jiný. Tím posledním, co by si Schwarzenberg přál, je totiž to, aby někdo kontroloval, co za našimi zády domlouvá. Představa, že je zpět na svém místě, ale přitom nemůže mluvit do unijních záležitostí, pro něj asi musí být trýznivá. I proto je důležité, aby si premiér Petr Nečas tajemníka pro EU prosadil (nejlépe takového, kterého mu nenavrhne Schwarzenbergův kamarád Vondra, jako v případě Ivana Hodače, ale kterého si najde sám) a dal mu zároveň co nejširší pravomoci na úkor Schwarzenbergova ministerstva. Jinak se můžeme jen děsit, co zase komu kníže v Evropě či v USA slíbí, co kde zase zahuhlá o Benešových dekretech a které ambasády s kým vyhandluje. To ať si raději prodává budovy a nakupuje pozemky, v tom alespoň české zahraniční politice tolik neškodí.

A mohla bych pokračovat, ale ony to budou nejspíš jenom pomluvy???????

Tyto znaky opište:auvaj
leden 25, 2016 12:47
Ty jeden přechytralej "Boha jeho"... : strejda
Nepsal bych něco, co jsem nečetl. A nevymýšlel bych si... Ale moc bych si přál, aby to nebyla jen, jak píšeš, 3,14čovina, ale skutečnost. Aby už ten islámský dobytek byl jednou provždy mimo náš svět. Jaderný dělostřelecká granát, nesený raketou zamoří asi tak kolem 50ti km čtverečných. Byla by to efektivní likvidace tohoto hmyzu. Stejně tam 50 let nešlápne lidská noha, protože ten nevzdělaný a nekulturní dobytek tam všechno zničil.
Tady jsem to našel. Už to bylo hluboko v historii.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Velka-hrozba-z-Britanie-dzihadistum-Jsme-pripraveni-zautocit-jadernymi-zbranemi-418493
leden 25, 2016 12:55
Tak určitě : Boha jeho
- Každý člověk, který má v kebuli tu šedou hmotu, musí okamžitě vědět, že ŽÁDNÝ stát, nenavrhuje použití jaderné zbraně na nikoho.

- Parlamentní listy jsou samozřejmě nedůvěryhodné ABSOLUTNĚ. Jednak nemají nic společného s parlamentem, jednak se stačí podívat, jak si ověřovaly zdroje u pana Prokůpka. V současné době se akorát snaží navyšovat čtenost (a teda příjem z reklamy) senzacema.

leden 25, 2016 12:56
pane Čulík : vlk
nepřeháníte, Boha jeho, to s tou sebe reklamou na svoje hlisty?!
leden 25, 2016 13:01
Ketrin? : Míša šíša
je skutečný vlastenec

To je takový vlastenec, že se ve svém pokročilém věku ještě nestihl naučit slova české hymny. Pokud jsi tedy měla na mysli "český" vlastenec.
Umí v lidech probudit to lepší

Tak ve mně tedy mé lepší JÁ nijak neprobouzí, bývalo by mi stačilo, kdyby aspoň někdy probudil sám sebe v parlamentu.
by byl asi tak 100x lepším prezidentem, než je Zeman

V čem všem? Co by udělal jinak a lépe? A 100 příkladů uvádět nemusíš. Hlavně prosím ale nepiš, že by nechodil namazanej, protože tenhle pán se taky rád napije. A že je milej a charismatickej (obzvlášť když jsou okolo mladá děvčata)? To je sice fajn, ale není to až tak zcela relevantní pro výkon prezidentské funkce.
leden 25, 2016 13:05
tady je původní zdroj, aby bylo jasno, : Boha jeho
Je to jako v rádiu Jerevan. Nejedná se o Británii, ale o jednoho admirála, a nenavrhuje jaderný útok na DAESH.

Jo a nevim kdo je Čulík a nehodlám to zjišťovat.

Speaking to Express.co.uk, Rear Admiral John Weale made the case for continued investment in the weapons system, saying they were “final insurance [for] both the UK way of life and those of our allies”.

While he acknowledged that having four Vanguard-class submarines packed with nuclear warheads – with at least one kept on 24-hour patrol at any time – would do little to deter jihadis from plotting attacks against this country, he said it would deter those who do possess the radioactive material from passing it on.

Adm Weale said possessing Trident rockets meant the UK could send a powerful warning to countries thinking about supplying the twisted terror group with atomic warheads.
leden 25, 2016 13:09
Taky jsem volila pana Schwarzenberga, protože to byl jediný pro mě volitelný kandidát na prezidenta. : Myška
Pořád si myslím, že to byla lepší volba, než pan Zeman. I když mě postoj pana Schwarzenberga v otázce migrantů štve.
Ráda bych závistivcům, co mu závidí rodový majetek, trochu otevřela oči. To, že se potomek jedné větve rodu nechal "adoptovat" posledním mužským potomkem jiné větve rodu, se dělo v minulosti běžně. Zabránilo se tak ztrátě majetku, který by jako odúmrť propadl státu. Adoptován byl Karel Schwarzenberg, nikoliv jeho sestra, takže ta neměla žádný nárok na dědictví po strýci, a dědil Karel. To vše bylo výsledkem vnitrorodových dohod a nikomu do toho nic není. Karel restituoval majetek v ČR, a proč taky ne, patřil jeho rodu po staletí. O restituovaný majetek se stará mnohem lépe, než se kdy staral náš stát. Že má ze svého majetku výnosy? Asi umí hospodařit.

K článku se radši vůbec nevyjadřuji.
leden 25, 2016 13:12
joooo, je jen dobře, pane admirále, že se o tom uvažuje, že se o tom mluví. Že to není tabu. : strejda
Také si vzpomínám, že se tam hovořilo i o tom, že by se mělo jednat rychle, aby se ISS nedostala do rukou tzv. špinavá bomba.

A myslím si, že Boha jeho rovná se mucholapka. smilies/grin.gif
leden 25, 2016 13:17
... : Ketrin
Míša:
Co by udělal jinak a lépe?
nemáme prezidentský systém, prezident je reprezentant země a kladeč věnců. Klidně by stačilo, kdyby dělal právě to a nic víc. Důležité je to, co by NEDĚLAL - to, co bohužel dělá současná hlava státu. Nezpochybňoval by naše spojenectví se západem a NATO, nepodkuřoval by Putinovi, nemydlil schody vládě, neurážel kdekoho, kdo si dovolí s jeho blahorodím nesouhlasit, neprovokoval by a nestavěl proti sobě lidi, nemluvil sprostě do rádia, neproducíroval by se 17.listopadu na pódiu s obskurními figurami typu Konvičky,…. Pokračovat by se dalo libovolně dlouho, ale kdo nechce, nevidí a neslyší, takže je to na tomto místě zřejmě zbytečné.
A to s tou hymnou ti opravdu ještě nedošlo? V tom případě si to video někde najdi a pusť znova. Ale ono je to spíš o té holi na psa, která se vždycky najde, když se chce, že jo.
Lenka:
O hrdinství gen.Pavla jistě víš moc dobře sama - když umíš hledat ty informace - ale nehodí ti zřejmě do krámu, resp. do tvého jednoduchého černobílého vidění světa.

leden 25, 2016 13:26
Lenko, klid. To hromadné vraždění se týkalo mě, 05.11 hod :) : NČ
Jenomže já jsem to fakt myslel upřímně, jako "humanitární obracení člunů dnem vzhůru".
Holt, za dobrotu na žebrotu. A když dva dělají totéž, není to totéž.
leden 25, 2016 13:28
president : vlk
který jen klade věnce, má charizma mokrého hadru, skoro nikdo ho nezná a nikoho nezajímá má Německo. Symbol zbytečnosti a formality. Že by jím Říše nějak získala na vážnosti a úctě se říct tedy fakt nedá.
Až si někdy budete připadat zbyteční, vzpomeňte si, že Německo má prezidenta ...
leden 25, 2016 13:37
DDRbába má, co chtěla, to je ok. Ale čeká to i nás! : NČ
Masturbovali ve vířivce. Vyhazovači je vyhazují. A jsou čím dál radikálnější. Z Německa o uprchlících.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Masturbovali-ve-virivce-Vyhazovaci-je-vyhazuji-A-jsou-cim-dal-radikalnejsi-Z-Nemecka-o-uprchlicich-418796
leden 25, 2016 13:38
Boha jeho : Lenka1
kopírovat umíš, ale to je tak všechno.

Není žádný zásadní rozdíl mezi:


1) Velka-hrozba-z-Britanie-dzihadistum-Jsme-pripraveni-zautocit-jadernymi-zbranem

a

2) Adm Weale said possessing Trident rockets meant the UK could send a powerful warning to countries thinking about supplying the twisted terror group with atomic warheads.

" Admirál Weale řekl, že držení raket Trident znamená, že Velká Británie může vyslat opravdu důrazné varování zemím, která mají v úmyslu podporovat tu zvrácenou teroristickou skupinu (Daesh) nukleárními hlavicemi".

Že neumíš číst mezi řádky, je tvůj problém a ne strejdy.
leden 25, 2016 13:41
deeres : Lenka1
dala sis s tím fakt práci, za to ti patří dík. Původně jsem Kačence chtěla napsat něco podobného, ale po tom, co vycintala za nesmysly (výživná byla zejména ta pasáž o jeho vlastenectví), jsem to vzdala.
leden 25, 2016 13:44
Kačenko : Lenka1
O hrdinství gen.Pavla jistě víš moc dobře sama - když umíš hledat ty informace - ale nehodí ti zřejmě do krámu, resp. do tvého jednoduchého černobílého vidění světa.

Právě že nevím, tak mě pouč. Já o gen. Pavlovi vím bezpečně to, co jsem napsala plus ještě další věci, které zde nehodlám ventilovat, díky kterým mám na něj názor, který mám.

Ale tobě zřejmě stačí, že je to vizuálně pěknej chlap, co? Usuzuju tak z toho, že jsi podlehla charismatu pana knížete natolik, že ignoruješ zjevná fakta.

P.S. Z tebe to tvoje přesvědčení o vlastní morální nadřazenosti přímo stříká.





leden 25, 2016 13:52
K Parlamentnim Listum : Mikin
jsem se zde nedavno vyjadril, kdyz jsem citoval jednu z jejich moudrosti ze "Americane dosadili v Iraku k moci mensinove Siity", (i kdyz Siitove jsou VETSINOVI - je jich 2x vic nez Sunitu - a vyhrali normalni, demokraticke volby). Ale nikdo z lidicek kteri kopiruji z tohoto politickeho bulvaru rozsahle traktaty se k tomu neracil nevyjadrit. smilies/tongue.gif
Musi to byt krasne, nemuset premyslet a jen kopirovat propagandu....
Zde je asi nejlepsi pohled na "nestranne" Parlamentni listy ktery v posledni dobe vysel.
http://byznys.lidovky.cz/parlamentni-listy-jsou-radikalni-listy-f0d-/media.aspx?c=A150817_124641_ln_nazory_ELE
leden 25, 2016 13:53
tak ještě jednou : Boha jeho
mezi
Zničení isl. státu atomovou bombou, jak to navrhuje Británie


a nukleárním odstrašením
(protože sám tam říká,
While he acknowledged that having four Vanguard-class submarines packed with nuclear warheads – with at least one kept on 24-hour patrol at any time – would do little to deter jihadis from plotting attacks against this country
, volně přeložím, aby sis to zase nemusela dávat do translátoru: "zatímco uznává, že vlastnictví 4 jaderných ponorek s alespoň jednou neustále na stráži, by stěží zastrašilo džihádisty v plánování útoku na tuto zemi ..."

Ale protože vím, že diskuse s fanatiky smysl nedává, je toto poslední příspěvek na hodně dlouho. Spíše jenom jako důkaz, jakým kravinám, jste schopný bezmyšlenkovitě věřit.
leden 25, 2016 14:00
Myško, : deeres
Petzoldová je nevlastní sestra Karla Schwanzenberga a vlaastní dcera jeho strýce. A K.S. v tom uměl v době, kdy byl na vrcholu slávy, lavírovat moc dobře. Jednou byl adoptován a majetek získal podle rakouského práva a pak najednou zase adoptován nebyl a získal zbytek.
Soud po vyslechnutí znalců mezinárodního práva stanovil, že směrodatné je v tomto případě rakouské právo, resp. že podle českého práva k žádné adopci nedošlo a že tedy Schwarzenbergova dědická práva nezanikla... když se chce, všechno jde. http://cs.wikipedia.org/wiki/Karel_Schwarzenberg
Přehled majetku o který Pezoldová v Česku usiluje Zámky: - Hluboká nad Vltavou - Český Krumlov - Třeboň na Jindřichohradecku - Ohrada u Hluboké nad Vltavou - Červený Dvůr na Českokrumlovsku - Postoloprty na Lounsku Paláce: - Schwarzenberský palác v Praze na Hradčanech - Salmovský palác v Praze na Hradčanech Klášter: - Zlatá Koruna na Českokrumlovsku Pozemky: - zhruba 55 tisíc hektarů zemědělské půdy a lesů zejména v jižních Čechách, ale také na Lounsku či Ústecku Budovy a některý další majetek: - pivovary v Třeboni a Prachaticích - několik domů v Českých Budějovicích a majetek v Týně nad Vltavou (podle dřívějších údajů v tisku měla v tomto případě žaloby o vrácení stáhnout)
reagovat

leden 25, 2016 14:05
Boha jeho : Mikin
pro fanaticku ktera se rozhodla urvat vsechny okolo pomoci Parlamentnich listu je to uplne jedno. Hodinky nebo holinky, oboji se natahuje. Hlavne ze tyhle lzi dokazou jeden od druhyho opisovat. smilies/tongue.gif
leden 25, 2016 14:08
Ketrin, : Míša šíša
tak o prezidenta "kladeče věnců", který by nedělal nic víc, fakt nestojím. Jako nestojím o prezidenta, který by (aby si nerozzlobil "Západ" a EU) jakoby ignoroval existenci jiných států. Nemyslím si, že Zeman podkuřuje Putinovi, jenom holt není tak pokrytecký, aby se od něj distancoval, i když naše země s Ruskem obchoduje, stejně jako obchoduje s Čínou (a stejně jako s nimi obchoduje Západ a USA - ale pššššt, to se nesmí říkat nahlas). Když Zeman navštívil Čínu, byl to hrozný poprask. Když byl čínský prezident v Británii na návštěvě anglické královny, překvapivě to nikomu nevadilo. Anglická královna Alžběta ve svém projevu popsala vztahy mezi oběma zeměmi jako globální partnerství a návštěvu čínského prezidenta ve Spojeném království označila za významný okamžik (!!!).

Sprostě jsem v médiích slyšela mluvit i knížete, ale asi to bylo v tomto případě šaramantní či co, že to nikomu nevadilo.

17.listopad a Konvička - Zeman to sice vysvětlil, ale asi jsi to neslyšela nebo nečetla, jinak této výtce fakt nerozumím.

Zemanovy urážky - no, uráží toho, kdo prvně urazil jeho. Naopak já jsem byla překvapena jeho posledními rozhovory na TV stanici Prima, kdy redaktoři s ním nekomunikovali útočně, opovržlivě a jízlivě. Neměl tedy důvod je nějak urážet jako tomu bylo například při rozhovorech na ČT 1 s redaktorem Moravcem, který se nedokázal přenést přes svoje antipatie a každou větou, každým dotazem to okázale dával najevo.
Neříkám, že je Zeman bez chyby a že proti němu nemám výhrady (i když tedy v poněkud jiném směru než zmiňuješ ty). Ale nezdá se mi, že bychom to s panem knížetem vyhráli, že by to bylo jako 100krát lepší.


leden 25, 2016 14:15
jo, ještě ta hymna : Míša šíša
A to s tou hymnou ti opravdu ještě nedošlo? V tom případě si to video někde najdi a pusť znova

Dík, ani ne. Některé události fakt nemusím vidět 2krát. Ale když tak mi to, prosím, vysvětli, co mi nedošlo. Je fakt, že jsem v myšlení taková pomalejší.
leden 25, 2016 14:17
Deeres, mě vůbec nedere, jak se vnitrorodově dohodli. A myslím, že nám všem to může být fuk. : Myška
Nebudu zkoumat a vyhledávat kdo, co, jak, proč, a za kolik.
To, že je ta adopce účelová a že to není adopce jako taková, která by měnila rodiče zapsané v rodném nebo křestním listu, musí být jasné každému, to přece ani není účelem té adopce. To není nic převratného, rody si tak pojišťovaly majetky - proč by je dobrovolně cpaly státu - ať už monarchii nebo republice...

leden 25, 2016 14:25
kníže pán : kolemjdoucí
je vopravdu charizmatickej

leden 25, 2016 14:31
Wikipedie, žádné "rudohnědé tisky" : deeres
Roku 1979 získal Karel Schwarzenberg dědictví hlubocko-krumlovské větve Schwarzenbergů v Rakousku po svém adoptivním strýci Josefu Schwarzenbergovi. Stal se po jeho smrti hlavním představitelem rodu, přičemž v sobě spojil obě jeho větve i značnou část jejich majetku. Velmi obsáhlý majetek hlubocko-krumlovské větve v Československu respektive v České republice, zabavený zvláštním zákonem v roce 1947 (Lex Schwarzenberg, Zákon č. 143/1947 Sb., částka 66 Sb. o převodu vlastnictví majetku hlubocké větve Schwarzenbergů na zemi Českou), nebyl československým ani českým státem Karlu Schwarzenbergovi vydán, jelikož se restituce nevztahovaly na majetek zabavený před 25. únorem 1948 (den komunistického převratu v Československu).[8]

Jeho adoptivní sestra Alžběta Pezoldová (rozená Elizabeth Regina Schwarzenberg, provdaná von Pezold), dcera výše zmíněného Jindřicha Schwarzenberga, však veškerá dědická rozhodnutí napadla. Po dvanácti letech sporů, v listopadu 2012, rakouský Nejvyšší soud žalobu Pezoldové ve věci rakouského a bavorského majetku zamítl.[23] O správě tohoto majetku rozhoduje šestičlenná správní rada Schwarzenberské nadace, která je Schwarzenberským rodem zastoupena v osobě Jana Schwarzenberga, syna Karla Schwarzenberga.[8]

Alžběta Pezoldová se snažila jak o navrácení majetku v České republice, tak o navrácení dalšího majetku po svém strýci, knížeti Adolfu Schwarzenbergovi, do svých rukou.[24] Dědická rozhodnutí napadla jak v Rakousku, tak v roce 2000 u Ústavního soudu České republiky. Podala též stížnost k Evropskému soudnímu dvoru.[25] Alžběta Pezoldová dlouhodobě usiluje o navrácení majetku zabaveného před únorem 1948. Ústavní soud České republiky aktuálně její procesní žádosti vyhověl (I. ÚS 1332/10 z 21.11.2012).[26][27][28]

Karel Schwarzenberg po přesídlení do České republiky bez větších problémů získal u československých soudů v restituci majetek orlické větve Schwarzenbergů (zabavený po únoru 194smilies/cool.gif, do níž patřil po svých biologických rodičích. Šlo o zámky Orlík, Čimelice, Sedlec a Schwarzenberský palác ve Voršilské ulici v Praze.[8] V pozdější fázi restitucí jeden ze Schwarzenbergových oponentů, bývalý komunistický generální prokurátor Jaroslav Krupauer, který odmítal vydat hájenku ve Smetanově Lhotě, soudně zpochybnil jeho dědická práva vůči majetku biologických rodičů s poukazem na to, že byl roku 1960 v Rakousku adoptován svým strýcem do hlubocké větve, jež by k restituci oprávněna nebyla. Do kolize se tak dostalo československé a české právo, podle kterého dědická práva po biologických rodičích adopcí zanikají, a rakouské právo, podle kterého nezanikají. Celá věc byla navíc komplikována tím, že Schwarzenberg byl adoptován jako dospělý, což československé a české zákony tehdy neumožňovaly. Soud po vyslechnutí znalců mezinárodního práva stanovil, že směrodatné je v tomto případě rakouské právo, resp. že podle českého práva k žádné adopci nedošlo a že tedy Schwarzenbergova dědická práva nezanikla.

A řekněte, kdyby neměl ty správné známosti a právníkům nekynuly tučné zisky, jestli by bylo rozhodnutí soudů shodné.
leden 25, 2016 14:41
S hymnou : Ketrin
je to, Míšo, jednoduchý. Kníže není muzikální - zpívat neumí, navíc je nedoslýchavý.
V té situaci tenkrát - hluk,šrumec, všichni okolo začali spontánně zpívat - zkrátka špatně nastoupil a popletl slova. Hoď kamenem, kdo vždycky za všech okolností zpíváš čistě bez chybičky. Vyvozovat z toho, že nezná slova hymny, je totální úlet a trapnost.
Naopak tehdy bylo pěkné, že se ke zpěvu přidal, přestože věděl, že zpívat neumí a zpívá blbě. Prostě protože v tu chvíli bylo důležitější se přidat, než bezchybný zpěv.


leden 25, 2016 14:41
S Cinou opravdu obchoduje cely svet, : Mikin
ale neznam zadneho dalsiho predstavitele demokraticke zeme, ktery by tam jel komunistickeho diktatora ujistovat ze je okupace Tibetu v poradku, prohlasovat ze se do diktatury kde je kazdy rok popraveno okolo 5 000 lidi jezdi ucit jak "stabilizovat spolecnost" a plazit se pred televiznim reporterem s krteckem v ruce jako cerv.
Ten pan co s nim delal interview byl takovy ten typ starsiho, anglicky perfektne hovoriciho orientalniho gentlemana a ja dodnes vidim jeho udiveny pohled...... smilies/tongue.gif
leden 25, 2016 14:42
milí Schwanzenbergisti, kdyby měl Zeman důstojného soupeře : vlk
tak není prezidentem. Bohužel nebo Bohudík, jak pro koho, jím kníže pán nebyl. Reprezentovat nás svým nesrozumitelným žvatláním taky není nic moc. Ale jako spící kladeč věnců by byl asi dobrý.
leden 25, 2016 14:43
kolemjdouci : Mikin
ze ty sis na te fotce vsiml prvne nenavideneho knizete ? smilies/wink.gif
leden 25, 2016 14:46
Deeres - : Myška
o co ti jde? Evidentně ti ten majetek leží v žaludku. A já nechápu proč.
leden 25, 2016 14:51
Fotka - : Myška
kdo z pánů zde přítomných diskutujících by se nepodíval zálibně do takového výstřihu?
leden 25, 2016 14:53
"Trefné" výroky K.S. : deeres

„Co bylo zrušeno,nelze zrušit znovu“
(O Benešových dekretech)
„Pád režimu Muammara Kaddáfího otevírá novou etapu historie svobodné Libye, která je z mnoha hledisek velmi důležitá pro klidný vývoj a bezpečnost celé oblasti“

leden 25, 2016 14:54
deeres, budeš nás zásobovat : Myška
podobně trefnými výroky pana prezidenta?
leden 25, 2016 15:00
... : deeres
Klidně mohu, on opravdu rád perlí, akorát, pokud to je video, tak tam musí být titulky a to i v případě, že mluví německy.
leden 25, 2016 15:03
deeres, tak vyber něco, : Myška
kde pan prezident Zeman mluví česky.
leden 25, 2016 15:11
pro Myšku : vlk
Jestli popletený chlápek, který na přechodu sejmul autem dva lidi, šel do švýcarský banky s podvodníkem pro miliardy, kupoval falešné obrazy a je zadlužený až po uši a byl v komunistický straně, je dle Zemana "jedním z nejbystřejších intelektuálů, které prezident poznal", tak mám skoro strach se zeptat jak vypadají ti další...
leden 25, 2016 15:20
Vlk - : Myška
smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif
leden 25, 2016 15:25
Vlku : Mikin
vedle takového Ovčáčka vypadá bystře i prvohorní žížala. smilies/smiley.gif
leden 25, 2016 15:35
teď nevím : vlk
skupina Einhundert Scheiße svolává trenýrkovou pařbu na oslavu prezidenta a píšou to na Parlamentních listech. Je to tím pádem taky horda fanatických uřvanců?
leden 25, 2016 15:43
Mikine : mia I
Ovčáček je náhodu hezký člověk a někteří jeho kritici vedle něho vypadají, jak kdyby neměli na holiče. smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif A myslím, že čistě teoreticky tak loajálního podřízeného může Zemanovi leckdo závidět. smilies/grin.gif
leden 25, 2016 15:49
Mio, pobavila jsi. : Myška
Hodnocení krásy je čistě subjektivní, tak to nechám stranou. Máš pravdu, tak loajální podřízený se jen tak nevidí. Akorát já když se na něj podívám, tak mám vždycky pocit, jako by měl pořád hlavu potřenou indulonou, aby se u toho rektálního alpinismu moc nenadřel.
leden 25, 2016 15:54
Myško : mia I
a o to mi šlo pobavit a odlehčit trochu. Dnes jsem jen nakoukla, kolik přibylo komentářů a kdo zhruba diskutoval. Ale číst příspěvky, na to čas ani chuť nemám, jen jak jsem sjela na konec diskuse, tak mi do očí "bouchl" poslední Mikinův příspěvek.
leden 25, 2016 15:58
drahoušku : vlk
jsi si jistý, jak by dopadlo podobné srovnání žížaly s tebou?
leden 25, 2016 16:07
Boha jeho, : Lenka1
broučku, já si do translátoru nic dávat nemusím. smilies/grin.gif
leden 25, 2016 16:11
Ano, je to hezoun a ozdoba damskych loznic. : Mikin
Zatimco me naposledy strihal v roce 1979 desatnik Myslivec.
Co se tyce loajality, te ma pan byvaly redaktor komunistickych novin take na rozdavani.
Pan prezident je veru stastny muz...... smilies/smiley.gif
leden 25, 2016 16:12
... : mia I
teď , jak sem projela, tak koukám, obrázek. Pak, že kníže věčně klimbá jak po dvojité dávce Stilnoxu smilies/grin.gif
leden 25, 2016 16:18
Naše kníže je prostě noblesní : NČ
Nobesně a navíc zcela nečitelně plácá kraviny, noblesně pronáší slova zakázaná i na Kudle, noblesně usíná kdykoliv kdekoliv, noblesně si učůrávává do kalhot, jeho fialové číro je též noblesní, noblesně se vodí s kurvou ze IV. cenové skupiny. S noblesou kníže tzv. "restituovalo". S noblesou popsalo své sprosté, ale noblesní, daňové podvody při prodeji noblesních kaprů ze svých noblesních rybníků.
Zcela nenoblesně to konstatoval Zeman: "Celoživotní neúspěšný politik (looser)"
leden 25, 2016 16:41
... : mia I
co pořád máte s tím fialovým čírem???
leden 25, 2016 16:49
Nč : mia I
to je noblesa jako hrom, když se KS své ženě honil zamlada jak povětroň, ona mu pak na oplátku přitáhla domů levobočka a nyní zpovzdálí, z invalidního křesla sleduje, jak její ženatý partner okukuje kdejaké mladé maso.
leden 25, 2016 17:04
Nojo, okukuje. Nic jiného než okukovat, mu už nezbývá : NČ
Jsem zvědav, do kolika úren ho nasypou..... (i když, popravdě, je mi to úplně upr*dele).
leden 25, 2016 17:08
Zajimavy dokument : Mikin
o spojeni pana prezidenta s Putinem a jeho kagebackymi oligarchy. Ceskou verzi jsem zatim nenasel.
http://uatoday.tv/society/kremlin-s-czech-friends-ukraine-today-presents-new-documentary-568126.html
leden 25, 2016 17:25
mio prvá : kolemjdoucí
co pořád máte s tím fialovým čírem???
kde jsi žila v převolební době? smilies/wink.gif

leden 25, 2016 17:33
další pěkná videa jsou třeba ty, kde : vlk
celebrate the 107th anniversary of Ukrainian nationalist hero Stepan Bandera's birth ...
leden 25, 2016 17:34
kolemjdoucí : mia I
jj už se mi to vybavilo, když sem dal Nč odkaz.
leden 25, 2016 17:41
kolemjdo : mia I
jinak si pamatuju, jak kdysi v práci chlapi vymysleli jednomu kolegovi přezdívku Vemeněv (měli ho za vemeno). Když se dostal k moci Medveděv, tak se mi to pletlo a trnula jsem, abych se někde neztrapnila a nepřeřekla se. A ono se mi to jednou bohužel nechtěně povedlo, vylítlo to ze mě ani nevím jak, velké štěstí, že před švagrem.
leden 25, 2016 17:52
mio : Lenka1
tak to je dobrý. A jak to dopadlo?

P.S. Mně se jednou stalo něco podobnýho, přišla jsem jako mladej a nezkušenej zelenáč do nový práce a tam mi nakecali, že nadřízený se jmenuje Vizir. A já jim to sežrala i s navijákem. Naštěstí to ten šéf vzal dobře. smilies/grin.gif
leden 25, 2016 18:07
Lidé zlatí : babi
nehádejte se.Některé příspěvky nestojí za komentář a jiné zase nečtu,protože už nemám tolik času číst blbosti.

leden 25, 2016 18:12
Lenko : mia I
nijak, švagr to nikde neroztruboval.

Mně zase v práci chtěli chlapi poslat pro vágrys, to je čára na zdi. smilies/cheesy.gif Vizir byl prášek na praní ne? To byla dobrá hláška. smilies/grin.gif smilies/grin.gif
leden 25, 2016 18:14
Nekteri lidi se hadat musi : Mikin
a kdo se k nim neprida, toho prohlasi rovnou za vlastizradce.
Omlouvam se ze to sem davam podruhe, ale nekdo si sedi na usich.
http://www.novinky.cz/kultura/salon/392029-stefan-svec-pravdolaskari-a-fasouni-nesmysly-v-debate-o-uprchlicich.html
leden 25, 2016 18:19
babi : mia I
někteří diskutující jsou zaťatí jako ten pejsek s předkusem na prvním obrázku a cedulkou prdím jak starej námořník. Ten taky vypadá dost bojovně.
leden 25, 2016 18:24
To by mě,babi, zajímalo, jak rozlišíš, co číst a co nečíst. podle nicku? : NČ
Ale co když se i v blbém nicku zrovna náhodou (omylem?) objeví myšlénka? Ochudíš se o ni?
V dnešní době bych to považoval přímo za hazard. Opakujících se klišé je přespříliš. KECŮ je nesčetně. Jen myšlének se tak nějak nedostává.
Pro ilustraci absolutního mozkového úpadku, absence jakékoliv myšlenky, a pro ilustraci totální debility bych doporučil 70ti minutové "vystoupení" našeho pana premiéééra ve čtvrtek v parlamentu k "problému běženců". Větší snůšku blbých kydů a debilit, BEZ JEDINÉ(!!!) MYŠLÉNKY, těžko kde objevíš. Nevím sice, kde ty zcela neskutečné 70ti minutové KYDY najít, já, nespavec, jsem to slyšel z tv záznamu na vlastní ucho, ale třeba to někdo i zapsal. Nevím.
Jen je mi úplně mdlo z toho, co si ten "nesmírně inteligentní a pracovitý národ" zvolil za vedoucí PA-STRANU A PA-PREMIÉRA!
leden 25, 2016 18:39
mia I : Lenka1
když on se jmenoval podobně, tak mi to nepřišlo divný a nechala jsem se nachytat, no.


babi - sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo.


leden 25, 2016 18:40
NČ, : Lenka1
jen počkej, až soudruha Sobotku napadne, že na ty barevný trojúhelníčky, který maj barevně rozlišovat stupně nebezpečí terorismu - viz dnešní zpráva na lžidnes, vyhláší nezmanipulované a transparentní výběrové řízení, které zcela transparentně vyhraje firma Agrofert, která na tento bohulibý záměr rovněž dostane dotace. smilies/grin.gif
leden 25, 2016 18:45
Agrofert bere vše. To je Lenko jasná věc! : NČ
Já jen nemám zcela jasno v tom, o co je Agrofert horší, než třeba zlodějské, tzv. privatizační, komando ods oda kdu tak před 15ti lety. A pak se přidala i čssd....
Abych pravdu řekl, stokrát raději budu mít osvíceného diktátora, vlastníka ČRfertu, který povede svou firmu ČRfert k prosperitě, než vládu bandy neschopných, ale všehoschopných hajzlů, ponížených lokajů, přizdisráčů.
leden 25, 2016 18:56
Uzasna myslenka, NČ : Mikin
zatim ten tvuj osvicenec prosperoval jen z penez danovejch poplatniku.
Mezi nami - privatizace resila jen majetek, ktery jste ukradli. smilies/tongue.gif
leden 25, 2016 19:06
NČ, : Lenka1
problém je v tom, že není ani o nic lepší. Osvícenej diktátor by byl zcela jistě lepší než současná hra na demokracii, ale kde ho vzít. U nás fakt nevidím ani jediného možného kandidáta.

Čím dál tím víc jsem přesvědčena, že prostě na tu hubu padnout musíme.

Pak to chvíli bude fungovat normálně, pak se to zase zkurví, přijde další megaprůser.....a tak pořád dokola. Historie je toho plná. My jsme právě teď ve fázi těsně před tím pádem a migranti jsou jen katalyzátor.
leden 25, 2016 19:14
Lenko, já si u toho Agrofertu furt nejsem zcela jistý : NČ
*ere mě Zlatuška, Komárek, Stropnický, Jourová... Jo, to jo. Samozřejmě máš skoro jistě pravdu, já už jen potřebuji tu poslední jistotu, kterou zatím úplně nemám.
Proč se do toho furt *ere ten kanadskej zoufalec bez mozku, na kterého každej *ere jak na placatej šutr, v tom ale jistotu mám.
leden 25, 2016 19:36
Mio, vůbec nechápu tu zaťatost vůči Karlu Schwarzenbergovi. : Myška
Ty bys mu snad vyčetla úplně cokoliv, i když se chová podobně jako většina chlapů, přesto u něj je to špatně a je třeba na to poukázat. Proč mu vyčítáš to, jak žil a žije?



leden 25, 2016 19:42
Myško, nechci vám zasahovat do dialogu, tak jen podotknu, : NČ
že např. moje zaťatost vůči "noblesnímu knížeti" pramení jen a jen z mého ověřeného přesvědčení, že to je *ajzl.
leden 25, 2016 19:54
To se dá říct o každém politikovi, NČ. : Myška
A záleží jen na úhlu pohledu. Totéž bych mohla říct o zde dost obdivovaném Miloši Zemanovi.
leden 25, 2016 20:02
Myško : mia I
ale já proti němu si myslím zaťatá nejsem. Dokážu si představit, že s ním někde u piva může být legrace. A u politiků mi ani jejich osobní život nevadí.

Ale těžko ho můžu brát jako noblesního člověka, jak tu byl někým označen. To opravdu ne. Jestliže nazývá Rakušany magory, o Berlusconim prohlásil veřejně, že něco prošoustal, tak to považuji za oplzlé. Zrovna tak oplzlé a nechutné mi přijde, když vilný stařík se ukazuje na veřejnosti s mladými ženami zatímco jeho zákonitá manželka na invalidním vozíku dělá, že je nad věcí. Jenže co ona mu může říkat? Když mu zahnula a ještě vychovával kukaččího potomka. Noblesu si představuju u kandidáta na prezidenta jinak. A že jako Jihočech vím o aféře s kapry, s mirovickou Teslou, to už jsem tu psala a nemám chuť to opakovat. Proč taky? Pro mě není ani Zeman ani KS vhodný kandidát na prezidenta, když náhodou koukám s mužem na televizi a je tam jeden nebo druhý nebo Kalousek plus vyžilá Livie, tak říkám mužovi, aby to přepnul. Ale, že bych sama od sebe tady začala kydat na jednoho nebo druhého , to ne. Můj příspěvek už byla jen reakce na Nč, když zmínil tu "noblesu".

Já se spíš bavím, když vidím, jak někteří lidi dští oheň a síru na Zemana a on je ve stoickém klidu. I když je to víceméně tragikomické. Ale tak, co už? Mám si ubírat energii a taky se čertit na Miloše? Vždyť byl demokraticky zvolen.
leden 25, 2016 20:05
Pozor na srdíčko, NČ : Mikin
jeden funus stačí. smilies/grin.gif
leden 25, 2016 20:14
Mio, mně spíš vadí, když chlap, až dosáhne určité pozice, tady zrovna v politice, vymění dosavadní manželku za mladší model. : Myška
Zpravidla je to výměna chytré ženy, která ho podporovala při jeho cestě vzhůru, starala se o děti a rodinu a dělala mu zázemí, za mladší, krásnější ale hloupější krasavu.
leden 25, 2016 20:39
Mysko, : Mikin
a ono se to nekdy dela az do extremu. Treba Paroubek a jeho vymena manzelek byla primo drsna....
leden 25, 2016 21:02
Myško : mia I
o tom už se na Kudle debatovalo. Někdo má nárok na politika takový, že by měl být vzorem po všech stránkách. Tedy i v osobním životě. Já zastávám názor, že "na funkci to nemá vliv" abych citovala hlášku z filmu. Tedy od politika chci, aby dělal řádně to, pro co byl zvolen.

U kandidáta na hlavu státu mám ale přece jen vyšší nároky. Na KS resp. jich obou jako páru mi vadí pokrytectví. To, že ona se tváří ve smyslu Karel měl vždy rád ženy. Ona je persona, má ušlechtilý původ a on se jí tahá . jak psal Nč, s ženami té nejnižší kategorie. Tahá se veřejně. A navíc ona je invalidní. Mně to přijde z jeho strany prostě nechutné, oplzlé. Brala bych to jako jejich privátní věc, ale pokud kandiduje na hlavu státu, musí si uvědomit, že budou pod drobnohledem.

A abych se vrátila k tomu co píšeš. Ano, takových opuštěných žen je spousta. Ale těžko s tím něco dělat. Mužské a ženské uvažování je naprosto odlišné, chlap jde za hlasem srdce a kolikrát je to síla viz. Felix S. A snad být raději sama než být v páru a nemilovaná. Já mám tu výhodu, že kdyby se mi něco podobnýho stalo, něco by se ve mně zlomilo a už o toho muže stát nebudu. Myslím, že na 99 procent by to tak bylo, už se znám.


leden 25, 2016 21:05
Tak škoda, Mio, že nemáš na všechny kandidáty na prezidenta vyšší nároky ve všech směrech. : Myška
U kandidáta na hlavu státu mám ale přece jen vyšší nároky. Na KS resp. jich obou jako páru mi vadí pokrytectví. To, že ona se tváří ve smyslu Karel měl vždy rád ženy. Ona je persona, má ušlechtilý původ a on se jí tahá . jak psal Nč, s ženami té nejnižší kategorie. Tahá se veřejně. A navíc ona je invalidní. Mně to přijde z jeho strany prostě nechutné, oplzlé. Brala bych to jako jejich privátní věc, ale pokud kandiduje na hlavu státu, musí si uvědomit, že budou pod drobnohledem.
A ty víš, jakou mají mezi sebou dohodu?
leden 25, 2016 21:29
Mikine, : Myška
to je pravda.
leden 25, 2016 21:29
Tak ona je to snad fakt pravda! : Myška
leden 25, 2016 21:32
Myško : mia I
mě to nezajímá, co mají mezi sebou a netoužím to vědět. Je mi lhostejná nějaká jejich dohoda. Já vidím co se veřejně vidět dá a co oni prohlásí do médií. A podle toho je pro mne ten člověk jako hlava státu přijatelný nebo ne a zrovna tak manželka hlavy státu. A jestli mám na všechny vysoké nároky? Asi jo, jinak bych Zemana volila a Ty dobře víš, že jsem v druhém kole nevolila, už jsem to tu psala víckrát. Tak snad jsem Ti dostatečně osvětlila můj postoj, který Tě zajímal.
leden 25, 2016 21:50
Týjo to je sílla přsípěvků : wendy
kdepak domácí mazlíčkové, rodinné a trojúhelníkové problémy, jako všude jinde dvě zaťaté skupiny. Jedna je za, že amíci jdou všude kam vlezou jen šířit demokracii kluci zlatý, a muslimů se netřeba obávat - vždyť tu skoro žádní nejsou a jsme přeci na nějakém osamoceném bezpečném ostrově, že. Druzí si myslí opak - já taky.
A tak to je všude - doma, v práci, v hospodách, na sociálních sítích. Všude se to řeže. Teď jen čekat, až se TO přeleje na náměstí. Taková je doba.

Dani, tohle se nedá ovlivnit nebo kočírovat. Na 6. února je ohlášená demonstrace. Tak jsem zvědavá, kolik tam bude lidí.

Včera jsem v busu vyslechla hovor dvou vysokoškoláků, jeli od nás z kolejí na fakultu. A pravili slovy řka : Je mi celkem fuk k čemu si Babiš pomůže, ostatní si pomáhají už řadu let tak ať drží pysk, záleží mi na tom, jak bude vybírat daně.

Jo a Mikine, ono s tím ukradeným majetkem to je asi takhle - jedni za 18, druzí bez dvou na dvacet. To už v Čechách veřejné tajemství.

Pěknou dobrou noc.
smilies/cheesy.gif
leden 25, 2016 22:19
mio I : Lenka1
"chlap jde za hlasem srdce" - hezky poeticky opsáno. Jsem netušila, že se tomu říká srdce. smilies/grin.gif

Si zopakuju anatomii.
leden 25, 2016 23:44
Wendy, : Mikin
ne kazdy patri k nejake jak pises "zatate skupine". Viz muj odkaz.
A s tim ukradenym majetkem - kradou lide vsech barev pleti, nabozenstvi i politickejch nazoru. Kradou v pripade ze jsou bezcharakterni. Jenze komousi jeste kradou navic, protoze jim to znarodnovani prikazuje jejich zvrhla vira.
leden 25, 2016 23:48
Znárodnění byla naprosto bezprecendentní masová krádež v měřítku do té doby nevídaném. : Myška
Teda jo, vzor měli naši komunisti v Sovětském Svazu, kde to prubli po roce 1917. Naši, aby to nezkonili, dostali od Stalina pro jistotu poradce.

leden 26, 2016 06:18
Ale jo, Myško. Mám k Zemanovi desítky výhrad : NČ
a některé i zásadní.
Jestliže ale někdo tu stolici tak jako tak dostat musí, tak aspoň ať to není podvodník a zloděj, ať je to čech a ať to není havlovec. Tak jsem to měl při volbě.
Teď k tomu pochopitelně přistupuje i záležitost muslimská.
leden 26, 2016 06:19
Lenko jedna: Co na srdci, to na jazyku... : NČ
.
leden 26, 2016 06:25
NČ, ano, : Myška
každý máme svoje kritéria.
leden 26, 2016 06:26
Myško, : Míša šíša
ale to se přece o Putinovi ví už dávno. smilies/wink.gif
Myslíš, že je tady na Kudle někdo přímo příznivcem Putina? Mě nikdo nenapadá, tebe jo?
leden 26, 2016 06:28
No dyk, Myško : NČ
Já mám svý kámoše, ty máš svý kámoše.... A ten můj kámoš měl víc kámošů, než ten tvůj.
Tak to chodí vždy, když vítěz může být jen jeden. Nakonec to vlastně byla jediná skutečná svobodná volba, tedy až na geniální výpočty procent genitálního matematika Henycha z MV v prvním kole (to jsem volil Avatara).
leden 26, 2016 06:37
Zajimavy NČ, : Mikin
ze ty vyhrady vuci Zemanovi nejak blize nespecifikujes.
Zemanova servilnost vuci diktatorum to asi nebude. smilies/grin.gif

leden 26, 2016 06:42
Jo, Myško, : Míša šíša
teď mě vlastně jeden příznivec napadá. Mikin. Ten o něm tak často píše, že má o něm možná i mokré sny. smilies/wink.gif
Bože, já jsem tak zlá... smilies/wink.gif
leden 26, 2016 06:45
Naprosto výjimečně a naposledy reaguji na Mikina : NČ
NEVOTRAVUJ, NEDOLEJZEJ!
leden 26, 2016 07:01
Miso siso, : Mikin
zla mozna nejsi, ale prostomyslna zcela urcite.
Priznivcu ruskeho diktatora je zde hned nekolik. Nekteri z nich propadaji zlobe uz ve chvili, kdyz pouziji vyrazu "Putler". I kdyz jim na druhou stranu nevadi nadavky na adresu pana Havla, nebo vyrazy jako "Hitlary", "Kundoliza Rajc", "Veskrna" ci "humanitni bombardak".
Zajimave je, ze se soudruh Putin muze hlasit k odkazu Stalina, kritizovat Lenina ci Chruscova za prilisnou "mirnost", vrazdit sve politicke oponenty a jeho cesti ritolezci ho budou i nadale obdivovat.
Mimochodem - soucasny rusky diktator nebyl coby clen KGB nikdy vyslan na nepratelsky zapad. Slouzil na vojenske posadce ve spratelene NDR. Nebyl to tedy "spion", ale zcela obycejny fizl.
leden 26, 2016 07:13
NČ, : Míša šíša
to už je skoro stalking, co? smilies/smiley.gif
leden 26, 2016 07:22
Povez NČ, : Mikin
nebylo to lepsi za te vasi diktatury ? To jste mohli kazdyho kdo proti vam otevrel hubu zavrit, az zcernal. smilies/tongue.gif
leden 26, 2016 07:24
Mikine : mia I
nevím jestli mi považuješ taky za příznivce Putina, když jsem Ti napsala , že ani nevím, kdy byl zvolen. Jestli ano, tak jsi mi zlepšil náladu, že tak apolitický člověk jako já , byl zaškatulkován. Možná o tom poreferuju doma a zasmějeme se. Dobrá hláška. A že konkrétně já všechny narážky nekomentuju? Vždyť já hochu ani nevím, že tu jsou . Copak myslíš, že člověk má tolik času, aby veškerou diskusi četl? Aby četl všechny články, na které je tu odkaz? Včera jsi sem dal opakovaně odkaz, tak jsem ho nakonec rozkliknula a říkám si, to si dělá kozy. Copak takové litanie budu číst? Na to nemám čas, chuť ani energii. smilies/wink.gif
leden 26, 2016 07:41
Stalking ? : Mikin
Asi jo, ale zalobu nepodam. Spise zadost o hospitalizaci NČ na ostrovech Rijnove revoluce. To je na sever od Sibire.
leden 26, 2016 07:42
Nojo, Míšo. : NČ
Je naprosto neuvěřitelnej. Srandovní. Fakt ale je, že bez něj by to tady bylo "takový suchý".
Vždyť i každá školní třída má svého tlustoprda a svého hlupáčka.
leden 26, 2016 07:52
mio : Mikin
kam te vede slepa vasen. Pokud ani nevis ze byl Putler zvolen pred 16 lety, (i kdyz ruska ustava umoznuje jen 8 let) jak bych te mohl povazovat za jeho priznivce ? Pokud se ho zastavas, je to nejspis z nevedomosti.
Pokud se casu tyce, ani ja ho nekdy nemam nazbyt. A pak vlezu na Kudlanku a nekdo se netrpelive dozaduje mych komentaru.
Clovek se halt nezavdeci...... smilies/sad.gif
leden 26, 2016 07:58
Mikine : mia I
já se Putina nezastávám, nevím o něm prakticky nic. Chlapi mají obecně více času sledovat sledovat zprávy, politiku, číst články. Mně spíš nedochází a ráda bych přišla na kloub tomu, k čemu je dobrý, že člověk v zapadlém, zavátém městečku i po desítkách let od emigrace má potřebu tak nenávistně psát o komunistech. O Zemanovi, Putinovi. Když dám Mikine Tvůj současný postoj ke komunistům do protikladu třeba s obecními pamětníky , o kterých jsem zmínila, že s nimi dělám rozhovory, tak porovnávám. Na jedné straně člověk, který odešel, nikdo mu nesebral majetek, žil svobodně jako toužil a přesto stále plný zášti, na druhé straně lidé, kteří měli skutečně strastiplný život a přesto v pohodě, vyrovnaní. Nedokážu pochopit, že i po těch letech je v Tobě tolik nenávisti. Co Ti to přináší???


leden 26, 2016 08:13
Mio, : Míša šíša
když nečteš všechny články, tak ti můžu prozradit, že ty hanlivé přezdívky Havla, které tu Mikin zmínil, tady ani nezazněly. Některé čtu úplně poprvé a je mi záhadou, kde k nim Mikin přišel. Asi chodí na nějaké zajímavé servery, na které my prostě nezavítáme, protože nás nezajímají. Takže jak se může člověk vyhrazovat proti něčemu, co tady ani nebylo.
No, on to bude mít Mikin všechno poněkud pomotané dohromady a nakonec už ani neví, co je pravda a co si sám vymyslel. On má s tou pamětí trochu problémy.
leden 26, 2016 08:31
Uh, Mio..... : Mikin
jakto "nesebral majetek" ? Vis ty vubec jakou me komousi sebrali krasnou motorku ?
No dobre, byl to poruchovej zmetek a Honda co ted mam je mnohem lepsi....
Ale tu zast ke komousum me asi prisuzujes mylne. Akorat kdyz slysim jednoho z tech skalnich hykat zlobou, rad ho popichnu.
Takze co me popichovani komunistickeho osla NČ prinasi ? Zabavu.
Mozna trochu zvrhlou zabavu, ale kazdy mame sve slabustky..... smilies/wink.gif
Ale na vaznejsi notu - tech sto milionu obeti komunismu uz zase takova sranda neni. :-
leden 26, 2016 08:32
Miso, siso : Mikin
ty fakt nectes komentare pana NČ o Havlovi ? Prichazis o skutecne kulturni obohaceni.
I nevinna lavicka v parku muze vest k vybuchu zloby......
A nyni sbohem, v Kanade mame pulnoc.
leden 26, 2016 09:02
Mikine, : JarkaJ
jsi dobrý ! Fandím ti a obdivuju v tom, že vydržíš stále slušně a zasvěceně odpovídat i na dost zlé a neustále na tebe útočící komentáře. Ty musíš být šťastný člověk, když tě tohle rejpání nerozhází smilies/smiley.gif Mě by to nebavilo, ale ty se nevzdávaš smilies/smiley.gif
A jinak u vás musí být krásně...jestli se tam našinec vůbec někdy podívá...
leden 26, 2016 09:05
to, : vlk
co tu píše "drahoušek" je sice většinou naprostá blbost, ale v jeho případě i to zní inteligentně...
leden 26, 2016 09:16
Mikine, : Míša šíša
Komentáře NČ čtu, ale s tou lavičkou ti poněkud unikají souvislosti. Ale to nevadí, my to chápeme, že ty nechápeš... smilies/grin.gif
Nicméně výrazy "Hitlary", "Kundoliza Rajc", "Veskrna" ci "humanitni bombardak" jsem tu četla akorát od tebe.
leden 26, 2016 09:41
Deeres : kim
Dík za odkaz z 25.01. v 10.04. Dnes to co se děje v EU pojmenovál R.Fico jako rituální sebevražda.
leden 26, 2016 10:48
... : marty
já nemám slov. "drahoušek" je jen jeden a štěstí pro nás, že je až někde v Tramtárii.

Aniž by si to uvědomoval, ten komunistickej způsob chování má fest zažranej pod kůží a žije v představě, že když bude plivat jedový sliny na všechny, kteří jen trochu "pohaní" jeho západ tak že se toho zbaví. Je otázka, jestli to dělá ze slepé oddanosti, nebo má pro svý "očištění" jiné důvody. Každopádně je jeho počínání kontraproduktivní.

Přesně jak píše mia:

Na jedné straně člověk, který odešel, nikdo mu nesebral majetek, žil svobodně jako toužil a přesto stále plný zášti, na druhé straně lidé, kteří měli skutečně strastiplný život a přesto v pohodě, vyrovnaní. Nedokážu pochopit, že i po těch letech je v Tobě tolik nenávisti. Co Ti to přináší???
leden 26, 2016 10:50
nám tu "drahoušek" : vlk
vyčítá zdroje (náckovské a bulvární) a pak sem dá video ze stránek kde oslavují Stěpána Banderu (ukrajický nacionalista a fašista). Nicméně Čulík (podobný lumen jako náš "drahoušek" co vydává blisty) se jich (Banderovců) opatrně v mezích zákona zastává. Je to sice něco jako popírání holokaustu v mezích zákona, tak mu to moc nejde, ale snaží se chlapec, stejně úporně jako náš "drahoušek"
Mají to hoši těžké, tolik špíny a nenávisti mít v hlavě, aby je mohli prskat kolem sebe.
leden 26, 2016 11:22
Mě už "drahoušek" dávno nezajímá : NČ
Nezapomenutelná a o "mozkové kapacitě" vše vypovídající, byla kdysi kdysi dávno jeho památná věta s tak pádným argumentem, že další diskuse byla rovnou vyloučena. Parafrázuji, už si to přesně nepamatuji:
"Vy nevíte nic. Jen já přesně vím, jak to bylo se zbouráním mrakodrapů WTC, umím totiž řídit práškovací letadlo".
Něco teda ve smyslu výroku chovance ústavu: "Všichni jsou tady blázni, jen já jsem letadlo".
leden 26, 2016 11:41
Já tedy nevím proč se mu začalo říkat drahoušek, ale je to jedno. : strejda
Vzpomínám si, že jsme měli tenkrát, dávno tomu jest, také takové vtíravé individuum. Nikdo s ním nechtěl kamarádit i když se stále vtíral. Jinak to byl žalovníček a zbaběloušek. Připomíná mi tím vtíráním právě ten nick, který je tu nejfrekventovanější.
leden 26, 2016 12:04
Ketrin : mia I
odkaz číst nebudu. Číst všechno, co sem kdo hodí, je žrout času. Pokud mi něco dost zajímá, jako třeba u volby prezidenta, vygooglím si názory na obě strany a pak si tvořím názor.

U příznivců KS bych očekávala, že si z argumentů nesympatizantů KS vyberou to podstatné tj. důvod proč KS neoslovil více voličů a nebudou se snažit argumentovat tím, že Zeman je buran, opilec atd. U mne antipatie ke KS nebyla tak silná, abych šla a z trucu dala hlas Zemanovi. Ale dost lidí se skřípěním zubů ten hlas Zemanovi dalo. I s vědomím, že má taky své nedostatky. Většina je většina. To není o tom, že by lidé Zemanovi věřili jak se píše v názvu článku , na který dáváš odkaz. To je o tom, že pro většinu lidí představuje menší pohromu než KS. Co je na tom, tak nepochopitelného??
leden 26, 2016 12:20
v příspěvku o drahouškovi mi vypadlo slove ve škole. : strejda
To bylo někdy v sedmé či v osmé třídě.
leden 26, 2016 12:20
Achjo, to je fakt : vlk
tak těžké sem vložit funkční link!

Nebo to o něčem svědčí?
leden 26, 2016 12:21
omlouvám se za chybu : Ketrin
dělala jsem to v rychlosti, neb současně vydělávám na důchody důchodců a platy státních zaměstnanců.
Ale samozřejmě je to příležitost k různým narážkám na mou chabou inteligenci, tak jen s chutí do toho.
Kdo to nechce číst, ať to prostě nečte.
Zdravím Mikina!

http://svobodneforum.cz/zeman-kaze-vodu-pije-vino-aneb-proc-tolik-lidi-veri-lhari/
leden 26, 2016 12:31
Strejdo. Taky mi "drahoušek" nejde pod fousy. : NČ
To už raději "drahouš" (to aspoň vzbuzuje takovou teplou náladu). Jen jsem "drahouškem" reagoval na vlčí poznámku.
Jinak je "drahoušek" asi úplně stejná kravina, jako "sluníčkář". Obě ta slova v sobě mají přítulnost, mazlivost, pohodu, to se těžko hodí k šmejdům a zpitomělým debilům. Ale tady se to tak žádá, sice nevím proč, ale, jak už jsem psal dřív, nemusím vědět všechno.
leden 26, 2016 12:49
Pussy Riot bych sem netahala: : deeres
http://www.ostrava-online.cz/blogy/s-hrdinkami-pussy-riot-se-nebudeme-citit-jako-plebejci
Myslím, že je Zeman nazval správně,jsou to naprosto nechutná individua. Na té fotce ta členka skupiny a jako tampon používá mražené kuře. Videa jsou ke shlédnutí jenom pro obzvláště otrlé jedince, či úchyly.
leden 26, 2016 12:53
tzv. Svobodné fórum : vlk
je úzce vymezená názorová platforma (česky řečeno hlásná trouba šéfredaktora a jeho kamarádů) V tomto případě jím je jistý Šachr, bývalý šéfredaktor LžiDnes, Blesku, ABC a dalších. Mezi "osobnosti" redakce patří např. i Barbora Tachecí, pamatujete na tu milou paní?!
Základní motto redakce zní: MZ je fuj, KS je úúúžasný (včetně Kalouska, mladého Stropnického a dalších rudozelených exponentů) Jiné úvahy tu neuveřejníme! Objektivní informace nás nezajímají!

To už i ty náckovské Parlamentní listy alespoň uvádějí původní zdroj informací...
leden 26, 2016 13:00
Vlku. : NČ
Ten blbeček se nejmenuje Šachr, ale Šafr. To jen pro upřesnění, protože na jeho debilitě to pranic nemění. Odevšad vyhozený pro neschopnost.
A co se týče té Kačenky, která spolehlivě ví, kde jedině najde jediné správné informace, to je přímo škoda slov. Její rozhled přesahuje dokonce i fůru hnoje, co má pod okny.
leden 26, 2016 13:13
Strejdo, : Míša šíša
proč se začalo říkat "drahoušek"?
No protože k nás tomu přece vyzvala sama Kudlanka Veliká. smilies/grin.gif To se nedalo nepoužít.
Já nevím, první taková hloupost, co mne napadla: když budu chtít někoho nazvat něčím děsně eklhaft, tak bych mu napsala "drahoušku". No, a kudlančím tajným písmem by všichni věděli, že ...

leden 26, 2016 13:16
omluva : vlk
za překlep.
A propos, ta paní Jenny Nowak (za své pravé jméno Jana Moravcová se asi stydí) je taky pěkná demokratka. Má úžasný dar přesvědčivě popisovat události, místa a činy, které se nikdy nestaly a jsou na temné stránce lidské duše hluboko v minulosti.
Dovedu si představit její orgasmické nadšení při psaní úvah o MZ a představě, že je to politická mrtvola a posléze zombie.
leden 26, 2016 13:21
Ketrin, : Mikin
i ja zdravim. Hezky clanek - Zeman se ruskych tunelaru zastavat nebude, ale to ze mu jeden z nich dela poradce a okradl Ceskou republiku o miliardy mu nevadi.
Mia doporucene clanky cist nebude, nema na to cas. Na to aby delala psychologicke rozbory jinejch diskuteru, na to cas ma. smilies/shocked.gif
leden 26, 2016 13:30
JarkoJ : Mikin
diky. Zatim me to bavi a urazky me neodradily. Ale ze tech urazek pokazde kdyz dojdou hlupakum argumenty je !
leden 26, 2016 13:35
Mikine : wendy
jak jsem četla o té motorce,tedy motorkách - ta česká byla mrcha která stejně nechytala nebo cos to psal, zato teď, teď máš Hondu. Není mi po tom nic, ani nemusíš nic odpovídat natož vysvětlovat, ale čumí mi z toho určitá zatrpklost, něco co roky a kilometry nevymažou. Nasadilo ti to černobílé vidění, a i z té dálky vidíš všechno líp než my, co tu stále nepřetržitě žijeme.
No nic, dopustila jsem se filosofování, zbytečného, diskutujte dál.
smilies/cheesy.gif smilies/shocked.gif
leden 26, 2016 14:11
Ne Wendy, : Mikin
moje cezeta byla proste poruchova, porad jsem na ni mel co spravovat. Byvaly to jedny z nejlepsich motorek, ale firma sla s kvalitou i inovaci za komousu pomalu do kopru. Nehledej v tom zatrpklost, jen konstatovani.
Do kopru (prece nenapisu do prdele) jde se soucasnym hradnim panem i urad prezidenta republiky.
http://zpravy.idnes.cz/jak-se-zbavit-sobotky-zeman-zminil-kalasnikov-nevkusne-rekl-chovanec-12v-/domaci.aspx?c=A160126_113607_domaci_kop
leden 26, 2016 14:39
Mikine, dík za odkaz : Míša šíša
Pobavila jsem se. smilies/grin.gif
Klasickej bonmot. Normální člověk se smyslem pro humor se tomu zasměje. A jenom Sobotka může prohlásit, že Zeman tím děsí jeho rodinu. (Doufám teda, že kromě Sobotky už nikdo jiný.)
leden 26, 2016 15:05
Miso, siso, neni zac. : Mikin
Kdyz vzpomenu kdo vsechno Zemana podporuje, tak me to moc humorne nepripada. Ale ty by ses na miste Sobotky smala az by ses za bricho popadala. Hi, hi, hi.... Von je pan prezident takovej lidovej......
leden 26, 2016 15:16
Když tohle prohlásí Zeman, je to klasický bonmot. : Myška
Kdyby to prohlásil Schwarzenberg, bylo by to špatně, a kdekdo tady by se nad tím pohoršoval.
Dobrý, no smilies/wink.gif
leden 26, 2016 15:16
Mikine, : Míša šíša
nevkládej mi do úst, co jsem neřekla. Na místě Sobotky bych se nesmála, až bych se za břicho popadala - napsala jsem, že normální člověk by se tomu ZAsmál. A kdyby se tomu zasmál (aspoň předstírajíc), určitě by vypadal líp, než když řekne, že prezident veřejně vyzývá k zabití předsedy vlády a děsí jeho děti, rodinu a přátele. Takhle jen ukazuje, že to nemůže mít v hlavě tak úplně v pořádku. V kontextu toho, co Zeman skutečně řekl.

Myško, kdyby tohle samé řekl Schwarzenberg na nějakém mýtinku s občany, tak pochybuju, že konkrétně já bych to považovala za něco špatného a pohoršovala bych se. Ale nedomnívám se, že jeho by napadlo takhle reagovat na tak blbě položenou otázku. Ale kdyby jsou chyby, to nemá smyslu rozebírat.
leden 26, 2016 15:32
... : Mikin
Take je zvykem zduraznovat ze nejen Zeman, ale i Schwarzenberg mluvi sproste. Zapominajice ze prezidentem je pouze Zeman.
leden 26, 2016 15:34
Tohle je tak žabomyší, až je to skutečně k smíchu : NČ
Kdyby ten Merkelovic ufňukánek držel hubu, tak by si toho "výroku", kromě několika přiblblých novinářů, sotva vůbec někdo všiml.
Jeho děsí Zemanuv výrok, že odstranění politika kalašnikovem je nedemokratické. Mě zase děsí Sobotka s jeho denními bohapustými žvásty naprosto o ničem.
leden 26, 2016 15:56
NČ, : Míša šíša
vidím to úplně stejně.
leden 26, 2016 16:10
pochopit : vlk
psaný text je, jak vidno zříti, velmi těžké Mluvené slovo je na tom podobně. Takže odstranění kohokoli kalachem jako nedemokratická metoda bude velmi těžko chápána hlavně těmi, kdo dodnes nepochopil, že KS nebyl lepší než MZ. K pláči je bohužel úroveň obou. Zastánci KS nechť si uvědomí, že jejich výzvy k odchodu MZ mimo parlamentním způsobem, jsou právě na úrovni toho kalacha.
leden 26, 2016 16:16
A také jsem se dočetl, ře ta zkurvená Sobotkova vláda, ano, žádné obalování a slušnost, pěkně na plnou hubu - zkurvená, jinak se to nazvat nedá, : strejda
má své WWW stránky v arabštině a angličtině, kde zve ta ekonomická sarančata do republiky. Tak to už je opravdu na zastřelení toho slizouna kalašnikovem, jak to v legraci, které ten pitomec nerozumí, prezident řekl.
Není dne, kdy by se člověk nedivil. Švédské soudy zase umožňují té verbeži jezdit bez řidičáků. To jsou rozhodnutí, která jen popuzují normálně smýšlející lidi, ze kterých naše vláda a evropští zrádci nalezlí kde se dá, dělají xenofoby a rasisty. Ale oni budou jednou také sedět na lavici obžalovaných. Všichni, kteří té chamradi, obsazující Evropu beze zbraní pomáhají a kteří jí straní.
leden 26, 2016 16:36
strejdo : marty
zkus dát odkaz na ty stránky. To by mě zajímalo. Dík.
leden 26, 2016 16:52
Marty, : deeres
adresu sem dala mamča v jiné diskuzi, jestli to je pravé netuším. Ale jestli ano, tak autor je na zastřelení kalašnikovem.
https://emigratetoczechrepublic.wordpress.com/
leden 26, 2016 17:19
... : deeres
Je tam odkaz na e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny a na webovou adresu islámského průvodce Českou republikou.
Samozřejmě, nějaký konkrétní podpis tam není žádný, za to tam najdeš seznam měšit, kde se mají hlásit k integraci.
leden 26, 2016 17:24
marty, omlouvám se, ale už jsem to nenašel. : strejda
teď to vypadá jako že jsem si to vymyslel, ale fakt jsem to četl. Ani bych se nedivil, kdyby se to u nás v té naší pseudodemokracii jaksi "ztratilo" ...
leden 26, 2016 17:38
Aha, : Mikin
ale Sobotkovu vladu z toho obvinime.....
leden 26, 2016 17:40
ty blbečku, to jsou stránky vlády : strejda
mucholapko...nikdo se tě neprosil o komentář

leden 26, 2016 17:45
Přesná citace Zemana: : NČ
,,Chcete-li se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje - je k tomu jediná demokratická cesta – a to jsou svobodné volby." A vzápětí dodal: ,,A pak existuje nedemokratická cesta – a ta se jmenuje kalašnikov.“
---------------------------------------
Čili: jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje!!!! Je docela srandovní, že to tak vyděsilo právě Sobotku.

Fakt je, že USA jsou v tomhle dál. Střelné zbraně k tomu účelu mají daleko sofistikovanější.
leden 26, 2016 17:48
NČ, : strejda
to je přesné, vytrhávání věcí z kontextu a snaha o znemožnění Zemana, to by jim šlo. Nikdo z nich si však neuvědomuje, že Zemanovi nesahá ani pod kotníky. Takovej Dientsbier, chudáček, kdyby neměl populárního otce, tak nikdo neví kdo to je. A mohl bych pokračovat s kavárnou a s tzv. "elitama" našeho národa, což jsou héééérci a héééérečky, které ovšem národ jaksi nepotřebuje atd, atd...
leden 26, 2016 17:55
Vy fakt někdo věříte, že ten web, co sem na něj dala link deeres, je oficiální naší vlády? : Myška
Z čeho tsk usuzujete?
leden 26, 2016 17:57
A koho národ potřebuje, strejdo? : Myška
Tak trochu mi ten tvůj příspěvek připomněl Milouše Jakeše a jeho proslulý výrok o paní Haně Zagorové.
leden 26, 2016 18:01
Myško, národ potřebuje chytré a vzdělané lidi, ne vlezdoprdelky a patolízaly, : strejda
ne tu nevzdělanou sebranku zatíženou islámem, která se sem hrne a také nepotřebuje zrádce a kolaboranty.
leden 26, 2016 18:04
Myško, ten Jakeš - zase vytržené z kontextu jen kvůli rejpání, že? : strejda
.
leden 26, 2016 18:05
No jasně. Ale co s tím mají společného herci a herečky? : Myška
Nevzdělaná sebranka zatížená islámem nejsou, a tak že by byli zrádci a kolaboranti?
leden 26, 2016 18:08
Když si sem někdo pozve hordu "hostů", asi je musí něčím pohostit, že? : strejda
Kde vezme kdosi peníze na byty na kapesné, na školné, na život hostů zde? Vláda nebo je to třeba Pánek a jeho Člověk v tísni, který mzslím ya to své chování bude také bryz v tísni...

leden 26, 2016 18:08
v závěru se mi přecvakla klávesnice na QWERZ : strejda
.

leden 26, 2016 18:09
Jé, já zapomněla na vlezdoprdelky a patolízaly. : Myška
Tak že to by byli herci a herečky?
leden 26, 2016 18:10
Tak co, je ten web oficiální vládní, nebo není? : Myška
A jestli odpovíš že ano, jak to víš?
leden 26, 2016 18:14
Myško, tam kde jsem to četl, to bylo uvedeno jako vládní web. Je divné, že i diskuse jsou smazané... : strejda
Pak už jsem to nenašel. Následně přišel kocour, zvonil na parapetu, musel jsem mu jít otevřít a dát mu napapat. Musíš pochopit, že takové milované zvířátko má přednost před nějakými ekonomickými a islámskými přivandrovalci. smilies/grin.gif
leden 26, 2016 18:18
Souhlas, Strejdo, že herce a herečky, : NČ
jedním slovem "umělce", národ nepotřebuje. Jistě je ale v národě dost lidí, kteří je potřebují, pak by jim za jejich umění měli platit sami, ze svého. To platí nejen pro divadla, ale i pro film a veřejnoprávní televizi. Pokud "umělci" bohatnou na soukromých tv stanicích, je mi to úplně jedno. Rozhodně mi ale vadí každá koruna, která se na ně vydá z veřejných rozpočtů.
Já umělce nepotřebuji, zato ale např. potřebuji jednou až dvakrát týdně 2 hodiny pinčesu nebo badmintonu a nevšiml jsem si, že by mi na to národ přispíval. Taky potřebuji kozel a cikára a taky mi národ nepřispívá. I když by, podle zásady rovnosti a spravedlnosti přispívat měl! Proč zrovna jen konzumentům "umění"?
leden 26, 2016 18:23
Strejdo, napsat, že se jedná o vládní web, si přece může napsat každý. I když to není pravda. : Myška
Já nevěřím, že je to vládní web. To je spíš web nějaké vypečené neziskovky, která tyje z dotací EU...
leden 26, 2016 18:25
NČ a neměli by jít všichni ti "umělci" k lopatě? : Myška
Třeba do nějakého hezkého pracovního tábora, aby si odpracovali co do nich stát nastrkal?
To už to bylo v padesátých letech...
leden 26, 2016 18:31
Jenže Myško, když si chceš někoho pozvat z těcto lidí, potřebují azyl. : strejda
To si přece nějaká neziskovka nevezme na triko, aby sem pozvala třeba stovku lidí a co pak s nimi. To musí být přece dojednané na vládní úrovni. To mi napovídá můj selský rozum. A tam to bylo i uvedeno jako vládní web.
leden 26, 2016 18:32
nevím a neznám zákony, abych mohl tvrdit, že : strejda
samotná neziskovka, bez souhlasu státu, tedy ministerstva vnitra, si sem může pozvat kolik lidí chce, když je jim nutné udělit azyl.
leden 26, 2016 18:37
Myško, není mi jasné proč rýpeš, když to tak NČ vůbec nemyslel. : strejda
Doufám, že se nechceš rovnat tomu, jak mu zde říkají drahoušek. Ten také neumí nic jiného než rýpat. Nesnižuj se na jeho úroveň. Dík.

leden 26, 2016 18:42
Myško, jen si vzpomínám, : NČ
že na podobné stránky, a je jich prý víc, už někdy koncem léta upozorňovali v parlamentu Okamura, Černochová, snad i Němcová. Strhla se tam kvůli tomu docela slušná mela.
Skoro jistě to nebudou oficiální vládní stránky, ale ono už je dost alarmující, že se v tom angažují státem dotované neziskovky, jinak řečeno, vláda o tom ví a podporuje to. Vlastizrádným neziskovkám by se přinejmenším měly jakékoliv dotace IHNED zarazit. Jenže cokoliv podobného právě Sobotka v tom parlamentu, se svou vládní většinou, tvrdě odmítl.
leden 26, 2016 18:42
Myško, ať jdou do práce, k lopatě, ke kase do Alberta, nebo na sociálku....! : NČ
Když se někdo neuživí svým uměním, musí holt dělat to, čím si vydělá aspoň na chleba.
Nebo to mi jako chceš říct, že když švec neprodá boty, tak mu je má zadotovat stát?
leden 26, 2016 18:50
NČ, dík za vysvětlení. Tohle mi ušlo, to jsem nevěděl. : strejda
Já už se odmlčím, abych tu nebyl tím frekventovaným nickem.
leden 26, 2016 18:51
jednu héérečku : vlk
a celebriketu bych poslal ne k lopatě ale k uprchlíkům rovnou. Asi nemusím jmenovat...
leden 26, 2016 18:58
Já ale Strejdo jen píču, jak to taky může být. : NČ
Vůbec neříkám, že není možná tvá verze. Nedávno jsem na Wiki našel informaci, že ministr Pelikán má bráchu konvertovaného muslima a když jsem to pak druhý den chtěl sem olíznout, tak už to na wiki nebylo. Ono se toho dost vytratilo i z Havlových projevů.
leden 26, 2016 18:58
Vlku. Nejraději celou vydařenou rodinu : NČ
.
leden 26, 2016 19:04
islámská výzva : Mája
Islámská výzva,je dílko českých muslimů,finančně podporovaný i jejich zahraničníma bráchancema.
islamskavyzva.com/
Jsou to takový navenek umírněnější webky,ale ve skutečnosti jde o nástupce jinýho česko-muslimskýho webu Sharia4czechia.
http://www.lidovky.cz/cesky-web-sharia4czechia-propagujici-islam-konci-f60-/zpravy-domov.aspx?c=A150814_133418_ln_domov_jzl
Tak vládní myslím fakt nejsou.
leden 26, 2016 19:52
tak ještě jednou : Mája
leden 26, 2016 19:58
dík za odkaz : marty
taky se spíš přikláním, že to budou stránky nějaký neziskovky s požehnáním vlády.

Já rozlišuju mezi hercema a hérečkama. Určitě se najdou rospěcháři, kteří za peníze budou podporovat a oslavovat třeba i ďábla (např.Donutil), potom fůra "umělců", kteří se jednou ukážou v televizi a už si myslí jaký jsou hvězdy (velká část mladších rychlokvašek). A pak PÁNI herci, kteří se nikam necpou a mluví za ně pouze jejich práce (Preiss, Janžurová..). Takže dle mého bych negeneralizovala. A pro mě je návštěva divadla koření života. Taky bych mohla nadávat, že nechci stavět třeba cyklostezky z veřejných peněz, protože nejezdím na kole.

Jinak reakce na nepovedený bonmot prezidenta vypovídá o absenci smyslu pro humor těch, kteří z toho dělají aféru . O senzacechtivosti médií, která citát vytrhnou z kontextu, aby se mohla mstít a přihřát si svojí polívčičku. Prostě ubohost charakteru našich elit. Jen inteligentí člověk s nadhledem si pomyslí, že to byla zase blbost a jde od toho.
leden 26, 2016 20:00
Hoši, já jsem přece taky prudce proti přijímání muslimů, to snad nemusím zdůrazňovat, z mých příspěvků je to dostatečně poznat. : Myška
Ale to, co dnes večer předvádíte, to je na mě moc.
leden 26, 2016 20:00
na mne je moc tohle : PolARKA
Organizace META, která pod hlavičkou UNHCR připravuje propagandu pro děti, aby přijímaly tzv. uprchlíky s porozuměním, je rozezlená, že jim lidé píšou a volají a vyjádřují nespokojenost. Prý dostali na padesát stížností, v některých jim bylo vyhrožováno fyzickou likvidací.

Takže co s tím META udělá? Půjde do sebe, zmírní svou propagandu? Ne. Shromážďuje stížnosti, aby je mohla předat policii.
leden 26, 2016 20:40
Souhlas : Lenka1
s posledním příspěvkem marty.
leden 26, 2016 21:19
Ten Zemanuv citat tak jak ho uvedl NČ : Mikin
je podle vseho presny. Jenze Zeman tim reagoval na otazku, jak se zbavit Sobotky. Takze to bylo o Sobotkovi, na coz pan NČ pro jistotu "zapomnel". Takhle presne to delalo Rude pravo.
Stejne postupuje strejda, ktery navaze svym kojzarovskym revem o vlastizradcich a krivym obvinenim vlady Ceske republiky z umyslneho lakani muslimskych imigrantu.
Nejhorsi na tom je, ze se s nekontrolovanou imigraci opravdu musi neco delat. A ze tihle zurivci se svym lhanim a nenavisti nicemu nepomahaji.
:-
leden 26, 2016 21:51
Škoda, : Ketrin
že mu novináři i my všichni na to jeho debilní provokování pořád skáčou/skáčeme. Nejlepší by bylo ho ignorovat - žádné články, rozhovory, tiskovky, žádné reakce na Mluvčáčkův twitter a facebook, nic, úplné ticho.
leden 27, 2016 07:40
já osobně : vlk
chci přijmout tolik imigrantů, kolik jich jen naše země bude ze Švédska, Británie, Německa, Francie, Holandska a dalších zemí, postižených islámem, schopna pojmout.

Slušným lidem, kterým zničili rodnou zemi jejich nezodpovědné vlády, podporované petrodolary, je třeba neprodleně podat pomocnou ruku a nabídnout politický azyl.

Doufám, že ani tady nebudu s tímto názorem sám.
leden 27, 2016 08:58
Ketrin, : Míša šíša
o jaké debilní provokaci to mluvíš? Zeman odpovídal na tuto otázku z publika:
"Dobrý večer, pane prezidente, já bych vám chtěla poděkovat za všechny občany České republiky, určitě všechny, protože někteří ani neví, kdo vůbec na Hradě sedí, jaká osobnost. Chtěla bych vám poděkovat, jakým způsobem vlastně svoji funkci vedete, a měla bych na vás otázku. Určitě víte, že se projednávala petice za odstoupení pana Sobotky a petice byla shrnuta ze stolu. Chtěla bych se zeptat, jakým způsobem vlastně mají čeští občané postupovat, protože jak víme, pan Sobotka určitě nestojí za českým národem, ale proti němu."

Odpověď: "Chcete-li se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje, je k tomu jediná demokratická cesta - a to jsou svobodné volby, které v daném případě budou za rok. Vypadáte mladě, takže roku 2017 se zcela určitě dožijete. A pak existuje nedemokratická cesta - a ta se jmenuje kalašnikov."
Následoval smích a potlesk v sále. Celý záznam lze shlédnout na youtube.

Zeman jen odpověděl na hloupou otázku a odpověděl jediným možným správným způsobem. Nebo nebylo něco z toho, co řekl, pravda?
Jestli je tady někdo debilní, tak to jsou čeští novináři, kteří vytrhli dvě věty z kontextu a ve své nenávisti vůči Zemanovi z toho udělali naprosto zbytečnou aféru. Kdyby tohle řekl někdo jiný, tak po tom neštěkne ani pes, natož český novinář.
No a pokud to Sobotka pochopil jako návod k atentátu na něj, tak je ještě víc hloupý než jsme si o něm dosud mysleli.


leden 27, 2016 08:58
pochopit MZ : vlk
pro někoho, kdo si sedí na vedení a ještě k tomu nerozumí větě rozvité je nad jeho síly. Ale jako důvod k hysterickým výkřikům díky jakékoli zámince to stačí.

Nemusím MZ, ale to co předvádějí jeho odpůrci je nejen trapné, ale i nebezpečné. Doufám, že si to lidé pro příští volby zapamatují.

Pustit tyhle fašouny k moci, taj je tu s demokracií konec.
leden 27, 2016 09:19
Souhlasím s tím, : Ketrin
že to novináři zbytečně přehánějí.
Ovšem to nic nemění na tom, že ten výrok je nevhodný, hloupý, provokující.
Snad by se s přimhouřením obou očí dal pokládat za (nepodařený) vtípek, kdyby to řekl strejda v nálevně v Horní Dolní - s tím má právě náš prezident potíže dlouhodobě, že prostě nevnímá, že jako prezident si něco nemůže a nesmí dovolit.
Ale jeho fanclub mu zřejmě bude tleskat, i kdyby v přímém přenosu s**l lidem na hlavu.
Provokováním jsem nemyslela jen tohle, ale všechny jeho takzvané bonmoty, s kterými začal už v kampani (znásilňování jako evoluční výhoda a podobně).


leden 27, 2016 09:39
Ketrin : mia I
Pořád dokola příznivci KS vyrážejí s tím, že je Zeman buran a co si hloupý národ zvolil, to má atd. Já souhlasím s tím, že je provokatér a proto jsem tu také psala, že se musím bavit, jak se jeho odpůrci čílí do ruda, zvyšují si krevní tlak, ničí se a on je ve stoickém klidu. I když je to tragikomické. Přitom, on tímto výrokem názorně řekl - kdo chce změnu, musí jít k volbám. S tím odstřelením vlastně nepřímo řekl, že jiná možnost prostě není.

Pořád se tu argumentuje tím, že Zemanovi voliči jsou mentálové, když nevidí kvalitu KS atd.
Tak za prvé - nezbývá Vám, než se smířit s tím, že máte spoluobčany jaké máte, jiné mít nebudete. I oni přispívají do systému . Tím narážím na tvoji poznámku - dělám na důchodce. Není třeba to zdůrazňovat. Ty děláš především na sebe, proto abys uspokojila osobní spotřebu, jakou sis nastavila a druhotně na druhé.
Za druhé - víc než na inteligenci Zemanových voličů a zbytečné povyšování se na ně bych se zamyslela nad zásadním faktem. Volba prezidenta byla téměř plichta, ani jeden nemá tedy přízeň více jak 30 procent národa. Kde je těch zbylých zhruba třicet procent voličů, kteří nešli k volbám?? Proč klesá zájem lidí o veřejné dění? není tohle daleko důležitější než se rozplývat nad starci, kteří jsou za zenitem a vzájemně se napadat?

Nedá se říct myslím, že by lidé ve zbylé třetině úplně kašlali na politiku a rezignovali. V komunálních volbách, hlavně v menších obcích, je velmi slušná volební účast.


leden 27, 2016 10:05
Politiky : wendy
si odstřelují v Américe, sem to snad ještě nedošlo. Kdo Zemana nemusí, je jasnej. Přes to vlak nejede.
Souhlas s tím, že nepotřebujeme "umělce" ale zase určitě potřebujeme, jako sapiensové, umělce a kulturu.
Pro Mikina - ty si vážně myslíš, že po změně režimu po 2WW tady šly do kopru i ty motorky, žes ty měl zmetka zrovna ? naše malá fabrika dělala písty do motorek a nevím že by byly - obecně - houfné reklamnace na ně, že by se ta výroba tak strašně zhoršila. To je to černobílé. Prostě všechno dřív šatné nebylo, tak to je, a popíráním tohoto faktu se fakt sám nezmění. Tím nepopírám, že toho blbýho tady byly vagony.
Teď jdu najít a přežehlit vlajku na 6. února.
smilies/grin.gif
leden 27, 2016 10:06
Ketrin, : Míša šíša
co je na tom výroku hloupého? Měl snad Zeman tazatelce odpovědět, že musí počkat, až Sobotka skoná přirozenou smrtí? Ne, zmínil jediné 2 možnosti. Sice mohl dále uvést, že případně by mohl předsedu vlády odvolat on sám jako prezident, anebo předseda vlády může abdikovat sám ze svého rozhodnutí, ale to by neodpovídal na položenou otázku. Tazatelka se ptala, jak mohou postupovat čeští občané. A na to jinak odpovědět nešlo - viz výše. Vyjmenoval jediné 2 možnosti, ani o jednu míň, ani o jednu víc.

Jenom na okraj: nepatřím do fanclubu MZ, ale zároveň nepatřím ani do klubu těch, co jen při vyslovení jeho jména začnou vidět rudě a nedokážou nezaujatě posuzovat realitu.
leden 27, 2016 10:35
Mio, : Ketrin
o Zemanovi a Schwarzenbergovi jste tady začaly vy - Ty a Lenka, ne já.
Já jsem se s faktem jeho prezidentství se skřípěním zubů smířila, co taky jiného, že jo. Což neznamená, že mávnu rukou nad každou jeho nehorázností. Buranství a chlast je ještě to nejmenší a v podstatě neškodné.
Míšo - jestli necítíš tu nevhodnost, co ti mám říkat? Měl skončit tou zmínkou o volbách. Ale to by nebyl on.


leden 27, 2016 10:48
... : Mikin
Zeman uvedl dve moznosti, jak se zbavit premiera. Jeho odpoved coby prezidenta demokraticke zeme byla podle me neprijatelna.
------------------------------------------
Pro Wendy - Ceskoslovensko vyrabelo po valce tretinu motocyklu na svete. O tohle postaveni prislo diky tomu, ze Jawa i CZ zanedbaly inovaci a klesala kvalita. Tvoji fabrikou vyrobeny pist me sice neodesel, ale motor jako takovy za posledni rok meho pobytu v Cesku dvakrat. Soudruzi me zabavili nepojizdny vrak. smilies/smiley.gif
leden 27, 2016 11:57
Ketrin, kdy? : deeres
dělala jsem to v rychlosti, neb současně vydělávám na důchody důchodců a platy státních zaměstnanců.

Tvoje příspěvky jsou z 25.1.- 5.46, 12.15, 14.41hod
z 26.1.- 12.06, 12.31 hod
z 27.1.- 7.40, 9.39, 10.48 hod
Nejspíš klidové přestávky mezi tou dřinou. Když jsem si vydělávala na svůj důchod, pracovala jsem od 6.15hod do 15.30hod, kdysi i soboty a určitě jsem neměla čas na nějaká diskuzní fóra smilies/cry.gif Trochu jsi mne popudila, protože pak se musím ptát, kde jsou ty peníze, které jsem odváděla do důchodového systému, kde jsou ty peníze, které odváděla moje ségra a v důchodu pobyla celý jeden rok a také bych se ráda zeptala, kde jsou ty prachy, které odváděl otec mé dcery a zemřel měsíc před tím, než ze společného důchodového systému obdržel byť jen jednu korunu. Takové invektivy si raději odpusť!
leden 27, 2016 12:22
Dve otazky pro Strejdu: : Mikin
A také jsem se dočetl, ře ta zkurvená Sobotkova vláda, ano, žádné obalování a slušnost, pěkně na plnou hubu - zkurvená, jinak se to nazvat nedá, má své WWW stránky v arabštině a angličtině, kde zve ta ekonomická sarančata do republiky. Tak to už je opravdu na zastřelení toho slizouna kalašnikovem, jak to v legraci, které ten pitomec nerozumí, prezident řekl.
-----------------------------------------------
1. Uz jsi nasel nejaky pramen pro sve tvrzeni, ze vlada Ceske republiky zve pomoci arabskych a anglickych stranek do republiky "sarancata" ?
2. Mas tyhle zachvaty casto ? smilies/tongue.gif
leden 27, 2016 12:39
Jen mě mrzí : wendy
že Mikine nemáš slůvko dobré pro tuto zemi. Já sice nevěřÍm bulíkovinám, jako že amričani vyvážejí hlavně demokracii, na druhou stranu umím uznat i to, co se jim vede. I nepřítel může mít někdy pravdu. No nic, to nemá řešení.

Jinak bych ráda viděla, jak by to vypadalo, kdyby (historie nemá ráda kdyby, ale já ano) vyhrál knížepán. Ono hodně lidí, kteří by jinak nešli, šlo nakonbec kvůli tomu, aby nevyhrál, tak to je. Svět je kolotoč.
leden 27, 2016 12:40
Wendy, : Mikin
dobrych sluvek pro Ceskou republiku mam spoustu. Jinak bych tam zcela urcite prestal jezdit. Dobra sluvka nenachazim jen pro zlocinnou komunistickou diktaturu, ktera tam 40 let vladla.
Kdyby vyhral volby knizepan, meli byste slusnejsiho prezidenta. Ale to je asi tak vsechno. Neblaheho dedictvi minulosti zbavi jedine cas.
Jestli se tedy kvuli nejakemu poskokovi Kremlu ta mizerie znovu nevrati...... smilies/shocked.gif
leden 27, 2016 13:10
Jaké invektivy, deeres, : Ketrin
nejsi kapku vztahovačná? A tak nějak zbytečně podebraná, třeba jak ti leží v žaludku že kníže má majetek a možná ti nedochází, jaká obrovská starost, odpovědnost a břemeno takový velký majetek musí být? No nic. Já jsem OSVČ - takže do mé pracovní doby a do jejího využívání nikomu nic není, ale když tě to tak bere: obvykle pracuju u PC 9-10 hodin denně a začínám brzo ráno, mezi 5.-6. hod. A s dotazy na stav státního důchodového účtu se obrať na příslušná místa, já ty prachy fakt nemám smilies/cheesy.gif

leden 27, 2016 13:34
Koukám, že dva bezmozci (Káča a Pepek Vyskoč(il) se našli. : NČ
Aspoň je sranda.
leden 27, 2016 13:50
kde, kde : vlk
protože pak se musím ptát, kde jsou ty peníze, které jsem odváděla do důchodového systému, kde jsou ty peníze, které odváděla moje ségra a v důchodu pobyla celý jeden rok a také bych se ráda zeptala, kde jsou ty prachy, které odváděl otec mé dcery a zemřel měsíc před tím, než ze společného důchodového systému obdržel byť jen jednu korunu


Jsou například v České televizi, která lže, jako když Rudé právo tiskne, jsou v Babišově Agrofertu, jsou ve fondu pro podporu kinematografie (15 míčů dostal Renč na Lídu).
Mám pokračovat?
leden 27, 2016 13:50
No není to nádhera? : Míša šíša
K čemu jsme se od umravňování až dostali. A co už jsme všechno stihli probrat! smilies/grin.gif

Ketrin, pokud OSVČ vydělává na důchody důchodců a platy státních zaměstnanců, na co vydělávají ti ostatní? Nic ve zlém, jen mi to přijde trochu úsměvná formulace. Ale chápu, že to bylo napsáno s nadsázkou. smilies/wink.gif
leden 27, 2016 13:51
Občas se, Míšo, nějaká nádhera ještě ukáže : NČ
Např. zrovna jsem četl, že Dánové berou "běžencům" prachy, zlato, stříbro (někdy až za desetitisíce euro) a používají to k úhradě jejich pobytu. Dost dobrá odrazovací metoda!
Blbý je, že u nás by to neprošlo. To by byl Dientsbier, Šabatka, Džamila... odvolávání k vyšším a vyšším soudům - sotva tak za dva, tři, roky by to mohlo nabýt platnost. Ale to už bude pozdě.
leden 27, 2016 14:23
S duchody je to vetsinou tak, : Mikin
ze je stat vyplaci ze soucasnych prijmu.
A myslet si, ze si na duchod nekdo vydelal pred rokem 89, tedy v nekonvertibilni a prakticky bezcenne mene, to je prinejmensim posetile.
leden 27, 2016 14:33
kolik dostaly politické strany : vlk

leden 27, 2016 14:43
Mikine, : Míša šíša
no jasně, tady jde spíš o to zdůrazňování, že "já vydělávám na důchody a platy státních zaměstnanců." Na to vydělávají snad téměř všichni, pokud se tedy například nevyhýbají placení daní jak čert kříži. smilies/wink.gif
leden 27, 2016 14:44
Miso, siso : Mikin
ano, to mas pravdu. Vsak jsme se zde nedavno o placeni dani a potrebnosti jejich placeni bavili. Proti byla snad jen Lenka....
leden 27, 2016 14:57
Lide by nemeli byt k panu prezidentovi tak kriticti. : Mikin
Vzdyt kdo z nas se obcas neozere jako zvire, nepotaci se nad korunovacnimi klenotami, neleze do zadnic diktatorum, nevykrikuje oplzlosti v rozhlase a nemluvi o vrazde premiera ?
smilies/shocked.gif
leden 27, 2016 15:00
Vlku, tohle je celkem jasná věc. To se dost ví. : NČ
Daleko zajímavější a daleko víc nasírací by byla tabulka, kolik vyžírají tzv. neziskovky, agentury pro začleňování cikánů a uzenáčů, a taky, kolik ČT zaplatila všem možným "umělcům" za nekoukatelné *račky.

leden 27, 2016 15:03
NČ : Mikin
takove veci zde zverejnoval Krakonos a v porovnani s duchody a dalsimi vydaji statu to zase tak moc nebylo.
Vsak to zkus najit, ty nas maly zvedavce...... smilies/wink.gif
leden 27, 2016 15:27
nevotravuj, nedolejzej : NČ
seš jak páchnoucí exkrement, lepící se na podrážku
leden 27, 2016 15:31
je možné pochopit takovou míru debility? : vlk
http://echo24.cz/a/igcWD/ceka-ji-zrejme-pokuta-znasilneni-se-totiz-ubranila-zakazanym-sprejem
Stát neumí bránit své občany a ještě je za sebeobranu trestá. Asi je fakt na čase přestat jednat s vedením takových států demokratickou cestou, protože sami jednají jako totalitní hovada!
leden 27, 2016 15:40
Už začínají s pokutou couvat, : wendy
dánský lid se trochu vzbouřil, lidi nabízejí, že to za ni v nejhorším- když to soud odklepne - zaplatí, aby nebyla škodná. Jinak to kvalifikuji jako zradu na občanech, když stát tímto víceméně zakazuje lidem, aby se bránili ! Obranu prý lze provádět jen útěkem, nebo holýma rukama. Bez komnentáře.

Líbila se mi zpráva z Francie, která pravila toto : Když iránský prezident na návštěvě v Paříži požadoval odstranění alkoholu a aby jej nepili ani Francouzi, a dál maso upravené pouze halal způsobem, oznámili Francouzi, že žádný státní oběd nebude. Zaslechla jsem to při úklidu, nevíte někdo podrobnosti nebo pokračování ?
leden 27, 2016 16:02
NČ, : Mikin
to byl jenom takovej napad. Ze bys komunisto namisto tech svych neustalych urazek udelal konecne neco uzitecneho. smilies/wink.gif
leden 27, 2016 16:02
slušná diskuze : marty
ráda bych reagovala na víc věcí, ale to nestíhám.
Tak alespoň Wendy, ti Italové byli naopak v uctivém předklonu a dokonce i zakrývali sochy znázorňující nahotu.

A dotaz k důchodům, pokud se někdo rozpomene. Po revoluci bylo prý v důchodovém fondu (který fungoval už před revolucí) dostatek peněz na vyplácení důchodů, ale nějaká vláda po sametovce fond rozpustila do výdajů a slibovala, že se důchody budou vyplácet z následných zisků. Tak mi bylo před nějakou dobou vysvětleno, tak nevím jestli je to pravda, nebo ne.Každopádně by to vneslo určité světlo, aby si drahoušek a jiní pořád neotvírali hubu na důchodce. Nebo by spíš přivítali házet lidi dosažením důchodového věku ze skály???Ono by se to jednou týkalo i jich.
leden 27, 2016 16:29
Jo, Marty. To byl Kikina, co to "rozpustil" : NČ
Taky dobrej oddíl.
leden 27, 2016 16:34
Marty, : Mikin
kdovi co jsi slysela. Pokud byl pred revoluci nejaky duchodovy fond, jen ztezi v nem byly penize ulozeny v tvrde mene. A s byvalou nekonvertibilni KČS by se dalo leda tak zatapet v kamnech.
O duchodce se zde snad nikdo neotira, ti na sve duchody maji urcite pravo. Skoda, ze nemohou byt kvuli tem neststnym 40 letem tak vysoke, jako jsou na zapade.
leden 27, 2016 16:42
V dnešní rozjitřené době : NČ
člověka jen zamrzí, že není v dohledu politik s mládím, elánem a rozhodností, typu K. Gottwalda! Ten by si s čmoudama i s keťasama poradil ancvaj!
leden 27, 2016 16:55
NČ : Mikin
tvi soudruzi Stalin nebo Pol Pot by byli jeste razantnejsi.
leden 27, 2016 17:12
Pripad znasilnene divky : Mikin
Jak se zda, narozdil od osahavani a znasilnovani zen v Koline se v pripade znasilnene 13-ti lete divky jedna o hoax. Nebo spise umyslnou lez vypustenou ruskou televizni stanici Kanal1.
http://www.lidovky.cz/rusky-novinar-informoval-o-unosu-a-znasilneni-divky-v-berline-nesmysl-tvrdi-policie-gnh-/zpravy-svet.aspx?c=A160124_110934_ln_zahranici_ele
Zeby mela propaganda ruskeho diktatora zajem na vyvolavani rasovych nepokoju v zapadni Evrope? smilies/shocked.gif
leden 27, 2016 17:18
„Budoucí členové teroristických spících buněk cestují do Evropy : NČ
nejčastěji na falešné syrské nebo irácké pasy. Jsou vyrobeny na profesionální úrovni a je prakticky nemožné je odlišit od těch pravých.
V důsledku těchto obav sílí tlak na představitele Evropské unie, aby ve svém přístupu k migrantům přitvrdili,“ píše The Daily Telegraph a cituje prvního místopředsedu Evropské komise Franse Timmermanse, který se včera vyjádřil na adresu uprchlíků překvapivě bez obalu:
„Většina z nich neutíká před válkou. Plných šedesát procent migrantů nemá nárok na udělení azylu a mělo by být deportováno.“
leden 27, 2016 17:31
... : marty
Ty jsi za totáče o důchodovým fondu v ČR nečet v Aljašským kleveťáku? No tak
to žádnej fond určitě neexistoval. To je jasný. Ty tvrdá měno. Proč musíš kecat do všeho? Neni Brouk Pytlík Tvoje druhé já?
leden 27, 2016 17:50
Marty, o tom zahadnem duchodovem fondu jsi zacala ty. : Mikin
Takze - co namisto pubertackeho vztekani existenci sveho komunistickeho "duchodoveho fondu" nejak dokazat ? Hlavne nezapomen uvest, v jake to bylo mene. Zeby tuzexove bony ? smilies/grin.gif
leden 27, 2016 18:51
rozuměj : marty
můj dotaz nebyl směřován k emigrantovi, kterej tady nežil, tudíž nepředpokládám, že by o tomto měl nějaké povědomí. Pokud jsem to v původním dotazu nezdůraznila, má chyba, že jsem si neuvědomila, že je tu jeden, který všechno ví, všude byl a má informace z první ruky.
A pomni, že tobě nemusím dokazovat vůbec nic.


leden 27, 2016 20:38
Marty, ja odesel v roce 82, vsechno nevim, vsude jsem nebyl a tak se slusne ptam. : Mikin
Rad bych proste vedel, v jake mene komunisticti zlodeji ten tvuj udajny duchodovy fond ulozili?
Jo a Aljaska je ve Spojenych statech. Ja ziju v Kanade.
leden 27, 2016 20:55
... : deeres
Jedná se o rok 1993, to byl ministr financí Václav Klaus. Tehdy se změnil výběr způsobu daní.

"Důchodová" transakce politika Klause Haló noviny Datum: 19.6.2012
Ty, které byly naspořeny miliony občanů za období před rokem 1993, už nejsou. Proto onen "bulík na nose", jímž je tzv. druhý pilíř, proto časté varování ze strany vládnoucí pravice, že brzy dokonce nebude na penze, proto v příštím roce důchodci dostanou jen třetinu ze zákonné částky, jež měla směřovat na valorizace. Ale kde je začátek? Kdo by měl být pohnán k odpovědnosti za tento stav? Proč jsem připomněl rok 1993? Tehdy totiž jistý odpovědný politik, jehož jméno je Klaus, prosadil na vládě převod přibližně tří set třiceti miliard tehdejších korun z důchodového účtu do státního rozpočtu. Tím pokryl tehdejší problémy. Důchodový účet byl prostě zrušen. I proto bylo možné oddlužovat banky, aby se obratem ruky prodaly zahraničním společnostem, bylo možné dělat mnohé finanční transakce, které peníze převedly na soukromé účty. Leckdo tehdy – i na úkor zmíněných důchodců – pohádkově zbohatl. Jen důchodci to nebyli.

A fikaná odpověď MF: (Na stejně vznesenou otázka pan Klaus vůbec nikdy neodpověděl.)
v r.1993 byla v rámci daňové reformy uzákoněna povinnost platit pojistné na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, jehož součástí je i pojistné na důchodové pojištění. Pojistné nahradilo do té doby placené daně z mezd, a nadále zůstalo zachováno financování důchodů ze státního rozpočtu. Nedošlo tedy, a ani nemohlo dojít, k žádnému zrušení důchodového fondu, který neexistoval.

Abychom si to shrnuli, důchodový fond pod tímto názvem opravdu neexistoval, ale statisticky se vedl procentní výběr na důchody z daní. Daň ze mzdy se platila podle příslušné tabulky, kde byly rozepsány všechny tři podíly sociální a zdravotní pojištění , plus všeobecná daň. Na výplatnici zaměstnanců to bylo vedeno jenom jako jedna položka. Od roku 93 došlo ke změně odvádění a na výplatnicích už byly uvedeny všechny tři složky.
Do roku 93 než došlo ke změně, tak byl výběr na důchody setrvale v přebytku, jestli to byla skutečně výše uváděná částka, nevím, ale tehdy se o tom tak psalo a na bankovkách ještě pořád bylo uvedeno, že jsou kryté zlatem (je možné, že tehdy byl už také rozkraden a místo toho tam byly podstrčeny bezcenné , údajně drahé kameny) Konečně, dneska i ty dolary jsou jen kusem papíru.
Po změně názvů výběrů už jenom slyšíme, že se na důchody nedostává a peníze se na důchodce musí hrnout z jiných státních prostředků.
Ještě jedna poznámka v roce 1993 stát ztratil majoritní podíl v největší naší bance IPB, jak to potom dopadlo určitě znáte všichni, nejspíše i v Kanadě.
To aby byl drahoušek ještě chytřejší!
leden 27, 2016 22:06
mikine nemam sílu s tebou diskutovat : marty
vše komunistické bylo špatné a přes to vlak nejede. Dolarama se tu neplatilo, takže bysme si s nima mohli tak akorát připalovat cigarety. Drobný detail.

No jo ty jseš jinde, já registrovala, že je to někde na severu, tak sorry.


leden 27, 2016 22:06
... : deeres
Ještě poznámka, v roce 93, to byl už čtvrtý rok po Sametové revoluci, konečně už bylo po velké i malé privatizaci, všichni jsme si namastili kapsy a pilným krokem mířili do světlé demokratické budoucnosti dnešních dnů.
Jo, štěstí přeje připraveným na startovní čáře, já se připravila blbě.
leden 27, 2016 22:14
Aha, takze se zadny fond nekonal : Mikin
a jednalo se jen o jakesi danove upravy v roce 93. A to jeste kdyz verime komunistickym Halo novinam, ktere jsou v techhle vecech asi to posledni, cemu by se dalo verit.
Ja obcas na tuhle "informaci" o penezech nasporenych na duchody v dobach komunisticke diktatury narazil a nikdy se me to nezdalo. Pokazde totiz chybela informace o tom, o jak vysokou castku se jednalo a v jake to bylo mene. Kdyby to totiz bylo v Kčs, mohli by si tim duchodci po padu toho zlocinneho rezimu leda tak vytrit zadnice. Stejne jako po valce Nemci s Risskymi markami.
Marty - nevim zda "vse komunisticke bylo spatne", ale neznam nic co by bylo lepsi nez na zapad od hranic, kde meli celou tu dobu svobodu.
S tou Aljaskou a Yukonem se netrap, to si plete kdekdo.
leden 28, 2016 01:20
To by člověk nevěřil, : Ketrin
co rozpoutá jedna nevinná poznámka o vydělávání na důchody.
Která je mimochodem stejně pravdivá jako to, že premiéra je možno nedemokraticky odstranit kalašnikovem - jste nějak selektivně cimprlich. Moje chyba, zapomněla jsem, že my paraziti, co zaměstnáváme lidi, zde nejsme příliš v oblibě.
leden 28, 2016 06:37
deeres, nevadí ti, že v příspěvku z 27.1. v 22:06 cituješ hlásnou troubu komunistů - Haló noviny? Já je za seriozní zdroj nepovažuji. : Myška
Od války existoval průběžný důchodový systém. Ten je zde dodnes. Žádný poklad v podobě fondu na důchody, naspořený pracujícími do devadesátých let, nebyl. Ale na důchody se vybralo - odvádělo - víc, než se vyplácelo (přebytek šel do státního rozpočtu). Protože důchodců bylo méně a důchody byly malé. Doba dožití je čím dál delší, tím je více a více důchodců, a jejich důchody ve srovnání se socíkem (a po přepočtu) jsou vyšší. A tak zákonitě nastává či brzy nastane problém - pracující nevydělají dost na výplatu důchodů. Ty se budou snižovat, jiná možnost není. Proto je potřeba reforma důchodového systému. Ve zkratce - zatímco na důchod deeres a ostatní zde diskutující důchodce my pracující vyděláme, na náš důchod, jestli se ho dožijeme, pracující nevydělají, takže se nám bude snižovat. Důvodem je měnící se poměr mezi výdělečně činnými v produktivním věku a důchodci ve prospěch důchodců.
leden 28, 2016 07:04
NČ, tak ty jsi obdivovatel Klementa Gottwalda! : Myška
To je síla...
leden 28, 2016 07:05
Jak tak sleduju a čtu tuhle diskuzi, vypadá to, že je tu dost těch, co litují, že se vůbec nějaký "samet" konal. : Myška
Jak se mohli mít, kdyby k tomu nedošlo! Jaké všechny báječné jistoty ztratili!
leden 28, 2016 07:09
Nojo, Myško. Kléma měl pod čepicí..... : NČ
.
leden 28, 2016 07:54
ketrin : radkab1
myslím, že přecitlivělá jsi tady Ty. Nicméně sluší se poděkovat Ti, protože na mě vlastně vyděláváš dvakrát. Jsem státní zaměstnanec, takže mě živíš a přesto, že se důchodového pojištění účastním 38 let, půjdu až za 8 let do penze (pokud se jí dožiju). Ale slyšela jsem už pár OSVČ naříkat, jak mají nízké důchody, protože si platili na důchod jen základ, takže to je vlastně zase kvůli nám vyžírkům. Jinak při čtení některých příspěvků reaguji s naším milým klasikem: "Svatá ty prostato".
leden 28, 2016 08:04
Mikine, : Míša šíša
to, že si něco nepamatuješ nebo že to nepsali v novinách "Yukonský zálesák" či na webu "Mrtvý komunista - dobrý komunista", tak to ještě neznamená, že to neexistuje. O důchodovém "fondu" jsme tu už diskutovali několikrát, ještě za účasti Aleny Puntíkaté, tak mě překvapuje, že se teď tváříš, jak když jsi o tom nikdy neslyšel.

Průběžný důchodový systém za komančů neexistoval v takové formě jako dnes, jak se domnívá Myška. Důchodový a sociální fond byl oddělený od státního rozpočtu a byl veden až do roku 1991. Tento fond byl ze zákona každý rok navyšován o stanovené procento z výsledku hospodaření (ze zisků podniků, které vlastnil stát).
Byl to opravdu Klaus, který tento oddělený fond spojil se státním rozpočtem a mimochodem použil na dorovnání schodku rozpočtu s tím, že tyto finance budou vráceny. K čemuž však už nikdy nedošlo.
Máš pravdu v tom, že hodnota tohoto fondu by byla dnes úplně jiná, nicméně, pokud se zamyslím, zda je lepší mít 5 Kč nebo 3 Kč nebo žádné Kč, pořád mi vychází, že 3 Kč jsou lepší než nic. Nehledě na to, že ten účet by přece určitě nezůstal "mrtvý".
leden 28, 2016 08:06
Jo, a jinak, Myško, o tom "sametu" : NČ
to by byla fakt strašně dlouhá diskuse, na kterou vůbec nemám chuť ani čas. Třeba jindy. Ono ale písemně, bez okamžitých vzájemných reakcí, je to stejně dost nešikovné.
Tak bych jen podotknul, že když někdo vytáhne topícího se z rybníka jen proto, aby ho, sotva nabírajícího dech, vzápětí hodil do řeky, není to zrovna moje gusto. Ale ani tohle úplně nesedí, fakt by to bylo na hodně déle a začít bychom museli přinejmenším v Reykjavíku. Ty naše tzv. československé "události" to byla jen obyčejná komedie.
leden 28, 2016 08:22
Ketrin : mia I
důchodcem se můžeš stát už třeba zítra. Stačí, abys např. při svém venčení pejsků chytila infikované klíště, aby Tě při přecházení silnice porazilo auto,.. Pak Ti bude jistě milé, když zase někdo jiný vpálí Tobě poznámku, že na Tebe dělá. Nerouhala bych se milá Ketrin. Navíc na důchody dělají i běžní zaměstnanci a nikde se tím neprsí. Oni na rozdíl od Vás (některých OSVČ) to nikomu netlučou tak rádi o ústa a na rozdíl od Vás si nikde nemohou odečíst např. cestovné z daňového základu. A že to je kolikrát vysoká položka a strastiplnější cesta za každodenním chlebem, než když Ty ráno sedneš v teple domova k počítači. Že děláš 9 až 10 hodin je Tvůj problém, jak vysoko sis nastavila osobní spotřebu. Jistě taky jako každá žena máš domácnost, pak chodíš ven se psy, jak jsi tu nedávno zmínila, takže mne tou informací o 9 až 10 hodinách práce neohromíš.

Video se Zemanem je na internetu. Do těch odstřelených zahrnul i sebe.
leden 28, 2016 08:23
Mio jedna. K Zemanovi a kalašnikovovi není přeci třeba nic říkat : NČ
Vylizovači knížecích noblesních plen samozřejmě také vědí, že jde o zcela překroucenou kravinu. Ale jim se hodí COKOLIV. Jsou s tím směšní, dělají ze sebe ještě větší blbečky, než kterými skutečně jsou, ale proti "ruskýmu švábovi na hradě" ze sebe ty blbečky dělají přímo s nadšením.
-------------------------
Lze je jen obdivovat, s jakou láskou se zastávají Sobotky, kterému ještě včera nemohli přijít na jméno. Stejně tomu přece bylo i při tzv. "puči" u socanů (škoda, že to Zeman tehdy tak amatérsky zvoral).
leden 28, 2016 08:45
NČ, : Míša šíša
Lze je jen obdivovat, s jakou láskou se zastávají Sobotky, kterému ještě včera nemohli přijít na jméno.

Jj, tomu taky dost dobře nerozumím.
leden 28, 2016 08:53
zatímco : vlk
za informací o znásilnění ruské školačky v Berlíně stojí KGB, STB, Zeman, Putin, Pol Pot, Mao Ce Tung a Kim Er Sen.
Tak v případě údajné smrti Syřana tu panáčkuje "drahoušku" kdo?
http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/humanitarni-pracovnik-si-zrejme-vymyslel-umrti-syrana-v-berline_370315.html
leden 28, 2016 08:54
Míšo Šíšo, : NČ
Propojení Sobotky s Kalouskem, tedy šéfem ODS a TOP 09 (Nečas byl jen nešťastná figurečka), bylo zřejmé už před volbami. A právě v tom povolebním "puči" u socanů to vylezlo na světlo, jak péro z gauče.
leden 28, 2016 09:03
Nč : mia I
jak jsem psala, mám obrovské mezery v politickém dění. To co mi zaujme, si ale ráda najdu na internetu a čas si na čtení udělám. Dnes na googlu lze najít prakticky informace staré deset a více let z několika zdrojů, utvořit si vlastní názor. A tak jsem si našla i zmíněné video se Zemanem.

Za 1. nevěřícně kroutím hlavou, když někdo nazývá Zemana buranem a když pak sám vypustí buranskou poznámku, že dělá na důchodce .

Za 2. Zeman si, na rozdíl od některých souputníků, umí udělat legraci i sám ze sebe. Nemusím ho, nevolila jsem ho, ale tohle je fakt přemrštěné co z toho politici a novináři dělají. Přitom se k tomu vyjadřují politici, o které už dávno není z řad veřejnosti zájem. Třeba včera pí. Němcová. Tu jsem měla kdysi za solidní političku. Tím, že lidé jako Němcová nedokáží být soudní, hrají si na nenahraditelné, důležité nejsou o nic lepší než jimi kritizovaný Zeman. Zrovna tak mi vstávají vlasy na hlavě, když vidím Klause, který má tu drzost lézt ještě lidem na oči nebo jeho vyžilou Livii, která taky asi nebude mít nikdy dost. Pořád mají málo peněz, pořád hamtají a pořád se vnucují lidem na oči. Ale jak jsem psala, nejsem v politických otázkách tak znalá a kovaná. Mám třeba z trojice prezidentů Havel, Zeman, Klaus nejraději Havla, kterého Ty nemusíš. Ale jak už jsem opakovaně psala, jsem si vědoma, že byl naivní, že dělal chyby. Jsem si vědoma , že mi spousta informací o něm uteklo nebo že třeba lidé jako Ty, z Prahy , znají více z jeho soukromí, znají věci, o kterých já nemám páru a proto ho nemohou vystát. Proto ho tu nikdy nehájím do krve. Zeman by byl pro mne tak druhý v pořadí a nejméně jsem měla ráda Klause, ale musím uznat, že sečtělý byl a jeho antipatie k EU mi byla blízká, volila jsem ne pro vstup do unie.
leden 28, 2016 09:15
I MUDr. Macek s prohlášením prezidenta o kalašnikovu nesouhlasí: : NČ
Cit: "Vlastenecky se tedy nevyjádřil! Jako by Česká zbrojovka nevyráběla vhodné zbraně!"
leden 28, 2016 09:25
Mio, už jen krátce : NČ
Ty "seš si vědoma, že Havel byl naivní a dělal chyby". A já si to nemyslím. To je vše.
Proti EU jsem hlasoval taky, neviděl jsem v tom žádný smysl. Ale docela určitě jsem to tehdá nebral, jako nějakou vyloženě závažnou věc, otázku existence. Teď už jo.
---------------
PS: Už zase musím excelovat, abych si, coby důchodce, mohl dopřát k obědu dvě housky s máslem.
leden 28, 2016 09:35
mia I : Lenka1
lépe bych to nenapsala. A pak se Kačenka rozčiluje a nechápe, proč jí říkám Kačenka.

K tomu důchodovému fondu - mraky jsou toho na netu a fakt se nehodlám dohadovat o věrohodnosti stránek - všechny asi náckovské a komunistické nebudou, že?

Faktem je, že naše polistopadové vlády - všechny bez výjimky - rozkradly, co se dalo a pak začaly krást na dluh.

Taky by mě zajímalo, kam zmizel náš zlatý poklad - po rozdělení republiky jsme měli v sejfu cca 6O tun. Tuším, že tohle má na triku soudruh Tošovský.

NČ - tvoje přirovnání je naprosto přesný. Ale stejně si zase nejspíš vyslechneš, že jsi komouš - od lidí, kteří si nevidí ani na tu pověstnou špičku nosu a nejsou schopni přemýšlet v souvislostech.
leden 28, 2016 09:54
Těm, kteří neznají či postrádají : strejda
tzv. obrazné vyjadřování či obraznou mluvu, vzkázal Zeman jen jediné slovo. Blbečci...:-)A já mu tleskám.
NČ už tu o tom psal, že se těm jeho tzv. odpůrcům ze zásady hodí kdeco, každá hloupost i ta, které nerozumí, kterou nepochopí, aby ho pomluvili, aby se ho snažili znemožnit. Nesahají mu však ani pod kotníky...
Také ho však za všechno nehájím. Také mám k němu výhrady. Jeho postoji k EU nerozumím. Také, jsem volil EU NE a vadí mi na Zemanovi právě jeho postoj k tomuto spolku, nyní už vlastně jen k Německé únii a proto by bylo dobré, následovat Brity a opustit tento už nefunkční spolek a začít se stavět na vlastní nohy. EU s tou hordou vyžírků - kobylek, sarančat nemá budoucnost. Myslím si, že následující volby budou "o tom" - to je pěkně blbý gramatický obrat, ale je stále častěji používán, kdo a jak se postaví k islámu a k přivandrovalcům. A to je jedině dobře, protože to bude alfa a omega dalšího žití. Když už v současné době neumí např. švédská policie zajistit bezpečnost Stokholmu a nezvládá ten dobytek, ty gengy, jak píší, kolem hlavního nádraží, jak to bude vypadat za nějaký čas v Evropě? To se budeme bát vyjít na ulici? Komu jde o tu destabilizaci? Kdo neustále hájí a chrání ty vetřelce? Prý je to asi 500 lidí nastrčených všude v únii.
Vítězem voleb kamkoli proto bude nebojácný Marťan, což je název pro kohokoli, kdo tu verbež vyžene..
leden 28, 2016 09:58
Nedejbůh, aby někde Zeman řekl: "Trefil jsem se do černého..." : NČ
Následovalo by okamžité vzrušení, šokování, zděšení všech "demokratů" a žaloby za rasovou nenávist a za nabádání národa ke střelbě do ubohých "uprchlíků". Já se těmi blbečky fakt bavím.
leden 28, 2016 10:34
NČ : Míša šíša
smilies/grin.gif
leden 28, 2016 10:52
cokoli řekne MZ : vlk
bude okamžitě použito proti němu přímo úměrně pravděpodobnosti, že by dnes byl zvolen hned v prvním kole drtivou většinou proti KS. Nejsem z toho odvázaný blahem, ale ty neurotické slovní onanie jeho odpůrců jsou děsivější, než jsem kdy čekal.
leden 28, 2016 11:47
MZ : Justík
Pana prezidenta, kterého máme toto volební období, jsem nevolila. Můj hlas patřil jinému kandidátovi. Dle mého zvyšuje svoji popularitu (snad aby vyrovnával vlnu nevole nad svým zvolením)tím, že říká, co chtějí lidé slyšet.
K jeho "výroku" bych řekla snad jen to, že v něm je velká pravda. Některých politiků se totiž prostě zbavit nedá, volíte stranu a z ní na Vás vykoukne překabátěný přeběhlík strany, kterou by jste nevolili. To je realita. Když ale nejsme pro trest smrti, těžko se zbavovat politiků tímto způsobem smilies/cheesy.gif Řečeno jako vtip dobré - na veřejnosti od státníka horší. Tragikomedie jaká se z toho dělá to snad není. Zvlášť když tam alibisticky zahrnul celou tuto populární skupinu (politiky), čímž je trochu z obliga.. - Můj názor - tož tak
leden 28, 2016 12:05
Mysko, : Mikin
to o tech duchodech jsi napsala presne. A takova situace je diky starnuti populace prakticky ve vsech vyspelych zemich. U nas v Kanade se pred lety zvysily odvody na duchodove fondy a zaroven se postupne posouva odchod do duchodu. Kdybych byl o rok mladsi, sel bych do duchodu o 7 mesicu pozdeji. Vyhnul jsem se tomu o chlup.
Komunistickym pohadkam o tom, ze oni na duchody nasetrili, ale po revoluci se to rozkradlo muze verit jen clovek nesmirne naivni. A uvadet jako dukaz jakesi davne diskuse s Alenou Puntikatou nebo dokonce komunisticke noviny, to uz je pripad pro Chocholouska.
Ve skutecnosti je to presne naopak. Vsechno za sve hruzovlady rozkradli a prosustrovali komunisti. A lide v Ceske republice (stejne jako obyvatele dalsich vychodoevropskych zemi) to budou jeste nekolik generaci nizkymi platy, duchody a nizsi zivotni urovni splacet.
Bejt takovym NČ, soupu nohama a chodim domu kanalama. smilies/tongue.gif
leden 28, 2016 12:42
Zemanuv vyrok je k dispozici na internetu, : Mikin
ale on i jeho podrztaskove oblbuji vesele dal.
Kdys se ho ta podlezava dama zeptala, jsk je mozno zbavit se premiera, odpovedel slizky hradni pan ze jakehokoliv politika je mozno zbavit se demokraticky volbami, nebo nedemokraticky kalasnikovem. Hezky navod......
Z toho se soudruzi (stejne jako v pripade jeho dalsich pruseru) nevylzete. smilies/smiley.gif
leden 28, 2016 12:47
Ale : wendy co se zapomněla přihlásit
i Klaus přiznal nakonec, že to jinak než rozkradením = privatizací v 90. leth nešlo, protože musela rychle vznikmout finanční oligarchie. Řekl to pochopitelně eufiministicky. Takže tahle nová elita kradla jako komouši. Smiř se s tím a pozdravuj v Kanadě.
smilies/cool.gif
leden 28, 2016 12:57
Mikine, : Míša šíša
na Chocholouška jsi zralý ty, protože nerozumíš pasnému textu. Já jsem neuváděla žádný důkaz, jen jsem zmínila to, že jsme tu o dané věci několikrát diskutovali a překvapilo mě, že ty si to nepamatuješ a dnes to vnímáš jako nějakou novou informaci, kterou čteš poprvé.
Jinak jak ti to už napsala Marty - proč bychom ti měli stále něco dokazovat? Dokaž ty, že to tak není, pokud trváš na nějakých důkazech. Nejedná se o žádnou komunistickou pohádku, ani nikdo netvrdí, že bylo "našetříno" na důchody až do konce zániku planety. Nevím, proč si stále vymýšlíš nějaké nesmysly a překrucuješ.
leden 28, 2016 13:07
Tyhle kecy : Mikin
ze tohle rekl Havel, Puntikata, Mikin, ale zadne dukazy nebo odkazy nejsou a mozna to rekli jinak mam hrozne rad.
Nekdo si zacne bez dukazu vymyslet, ale ja to mam dokazovat smilies/grin.gif
A ze ty hovadiny o duchodovem fondu "vnimam jako novou informaci, kterou ctu poprve" ?
Zde je muj vlastni vyrok:
Ja obcas na tuhle "informaci" o penezech nasporenych na duchody v dobach komunisticke diktatury narazil a nikdy se me to nezdalo.
Priste nelzi.
leden 28, 2016 13:44
Wendy, co ses zapomněla přihlásit : NČ
Fór je v tom, že by to samozřejmě šlo jinak, ale to by se právě nemohlo krást. A o to přece šlo až na prvním místě!
Schovávat záměr za neschopnost, to je osvědčená věc. Za neschopnost se většinou do kriminálu nezavírá.
Vždyť i Klaus byl jen vybraný lokajíček, stejně jako TEN, jehož jméno je dáváno na roveň jména Božího.
leden 28, 2016 13:49
. : Míša šíša
Marty, : Mikin

kdovi co jsi slysela. Pokud byl pred revoluci nejaky duchodovy fond, jen ztezi v nem byly penize ulozeny v tvrde mene.

leden 28, 2016 13:56
Wendy, : Mikin
takze Klaus nakonec cosi "priznal, ale rekl to eufimisticky". Prelozeno do ceskeho jazyka to rekl uplne jinak a privatizci (navrat ukradeneho majetku) za "rozkradeni" neoznacil.
Takze se jedna o lez. Stejne jako v pripade udajneho "Havlova projevu z Listopadu 89", ke kteremu chybi datum i obycejny audiozaznam, nebo udajny Lasicuv hanopis na adresu Vaclava Havla.
Sranda je, ze komunista NČ oznacuje Klause za "vybraneho lokajicka".
Ja bych s tim vzhledem ke Klausove pritulnosti k ruskemu diktatorovi a ceskemu Hradnimu panovi tentokrat docela souhlasil.
NČ, jen tak dal, jinochu ! smilies/grin.gif
leden 28, 2016 14:10
... : deeres
Umíte číst? Ne, tak si to zkuste přečíst ještě jednou! Dotaz byl z Haló novin, odpověď z Ministerstva financí.
A vážně si myslíte,že před rokem 93 nebylo známo u odvodů daní, kolik z toho dělá odvod na sociální pojištění? Já si na všechny ty desítky stránek se spoustou kopií, co se musely za Ekonomický odbor vyplňovat a posléze posílat na ministerstva, moc dobře pamatuji. Z Ekonomického oddělení se rozbory posílaly na FMHTS i FM. Psalo se to ještě na mechanických psacích strojích a byla to příšernost, protože víc, jak dvě kopie jste neudělali, protože se vám tloušťkou kopií posunulo řádkování a u spodních propisů jste se netrefili do správné kolonky. A když jste udělali překlep, tak jste to zahodili a psali plachtu A3 znovu. A kopírky také nebyly, jenom lihový Ormig, originál blány přísně hlídán a fialovou barvou jste byli zapraseni od hlavy až k patě.
A znovu opakuji, bankovky ještě v 93.roce měly dole text, že jsou kryté zlatem i když už to nejpíš v té době nebyla pravda a zlato bylo za kopečkama.
A co se týče kuponové privatizace, stačí se podívat na wikipedii, třetím nejúspěšnějším objektem byla Harvardské fondy. Já jsem mámě a strejdovi nakoupila Trend, myslela jsem, že je lépe vsadit na fond, když se nevyznám, a bum ho, nedostali ani tu tisícovku, co do toho vložili a majitelé fondu nikdy nebyli potrestáni
leden 28, 2016 14:57
Jo, Deeres, pamatuju. : NČ
"Bankovky sú kryté zlatom a ostatnými aktívami Československej štátnej banky".
Zlato je v pr***i, ostatná aktíva tiež v pr***i, ale za to nikdo nemůže, to se jen něco "nezdařilo". Jó, pěkný h***o, nezdařilo! Naopak, vše šlo přesně podle plánu!
leden 28, 2016 15:08
NČ, protože jsem pamětníkem : strejda
a pamatuji si, co bylo v minulém století, ale ne to co bylo včera, ještě jedna vzpomínka na tehdejšího ekonoma všech ekonomů a tehdejšího šéfa OF (rád k tomu dávám ještě druhé velké F) :-)pana ing. Václava Klause. Tehdy byla v Litvínovské Citadele (to je kulturák) jeho přednáška. A protože i má žena je ekonomka, zlákala mne, abych šel s ní na tu jeho přednášku. Zapřel jsem se a šel jsem. Tam už jsme neslyšeli ten jeho známý výrok o špinavých penězích (že nesmrdí), tam pronesl zcela jinou ťafku, která i mne, laika, bouchla do uší a já jsem se podíval na manželku, ona na mne a museli jsme se smát. Ti jeho příznivci se na nás otáčeli, že rušíme, co že si to dovolujeme k ekonomovi všech ekonomů...
On tam tehdy řekl asi tuto větu. "Naše republika nemá žádné milionáře a proto je musíme co nejdříve uměle vytvořit."
Já jsem se zvedl a odešel jsem, několik lidí mne pak následovalo, manželka tam zůstala až do konce a říkala, že se divila tomu, co on tam prohlašoval.
leden 28, 2016 15:38
Když jsem přišel druhý den za manželkou do kanceláře : strejda
na zdi už nevisel plakát s Václavem Klausem, kde měl dosud čestné místo. Zústaly tam po něm jen čtyři hřebíčky s podložkou z kartonu. Tak se zapsal tehdejší ekonom všech ekonomů do podvědomí mnoha lidí.
leden 28, 2016 15:40
No vidíš, NČ a dneska si ho docela vážím kvůli postoji k té zoufalé EU. : strejda
Má u mne velký vroubek za tu amnestii, ale EU a odchod z ní má prioritu. :-)

leden 28, 2016 15:43
Sleduješ jak ten Pitralon pořád dolézá? : strejda
On se musí strašně moc vetřít... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
leden 28, 2016 15:53
Deeres, : Mikin
Znovu jsem si to precetl a ten dlouhy odkaz z 22:06 ktery me a Mysku zaujal je z komunistickych Halo novin. Ta kratsi cast vypada opravdu jako odpoved MF a vsechno vysvetluje. Zadny komunisticky duchodovy fond neexistoval. Jedna se o lez.
-----------------------------------
Jinak jsem z nasledujici konverzace NČ a strejdy rad, ze Klause komousi i pres jeho servilitu k Putinovi porad tak nenavidi.
Podle me je to takovy..... jak bych to rekl...... zaslouzeny trest.
Jestli po tomhle panovi bude jednou neco pojmenovano, tak nanejvys kravin ve Zlamane lhote.
leden 28, 2016 16:24
strejdo : Lenka1
no jasně, že dolézá, on už totiž nejspíš nikam jinam nesmí. Kudlanka Veliká je jediná, kdo ho ještě nevyhodil. smilies/grin.gif
leden 28, 2016 16:44
... : deeres
Na důchodové odvody, které jsme na výplatnici viděli jenom jako jednu položku Daň ze mzdy, existovaly zákony. Postupně to byl zákon č.54/1956 Sb., č. 101/1964 Sb., č.103/1964 Sb, č.121/1975 Sb.,č.100/1988 Sb. a po 89.roce to už byl jeden za druhým, tam se novelizovalo pořád,naposledy zrušený pilíř vloni. Původní procentní výměra z celkové částky daně, kterou jsem odváděla jednak já a jednak zaměstnavatel na důchod se nedá dohledat, protože se tam leda tak dozvím, že zákon byl novelizován a dotyčný paragraf v současnosti zrušen V roce 1993 došlo k totální reorganizaci systému a tak může Ministerstvo financí klidně tvrdit, že žádný fond neexistoval. Ano, nejmenoval se Důchodový fond, ale přesto částka , která byla na důchody odvedena, musela být známá. Jeho výši nekomentuji, protože nevím. Ale není šprochu a ta IPB musela být z něčeho zaplacená, jenom tam byla rána za 67,8 miliard. A určitě bych si dokázala vzpomenout na další kauzy, kdy Český stát platil zlodějům.
leden 28, 2016 17:02
... : marty
deeres děkuju za všechny informace co jsi sem dala i za vysvětlení. Tyhle ekonomické věci jdou úplně mimo mě a v té době mi bylo úplně fuk z čeho se platí nebo neplatí důchody, bylo mi okolo 20ti. Až asi před 5 ti lety jsem o důchodech mluvila s taťkou a on se právě zmínil o tom zneužití peněz, které byly určeny na důchody. A poznámka, že někdo vydělává na důchodce mi přišla teda hodně nespravedlivá. Prostě proto, že oni si na ty důchody vlastně našetřili ( jedno kolik) a další generace rukou politiků jim to prošustrovala na své tehdejší ekonomické hry a rošády.

Co se týče jednoho konkrétního jedince, došla jsem k závěru, že absence jakékoliv sebereflexe kombinovaná s utkvělým přesvědčením o své vlastní neomylnosti, neschopnost přijmout názory druhých, popř.napadáním oponentů a obviňováním ze lži, je neklamnou známkou nezralé či narušené osobnosti. Takových jedinců je mi líto, soucítím s nimi ale odmítám přistoupit na jejich způsob nátlakové komunikace. Toť vysvětlení, proč už na něj nereaguju.

NČ- dobrý a vtipný poznámky.
leden 28, 2016 19:21
... : Mikin
predevsim poznamky o soudruhu Gottwaldovi. smilies/wink.gif
leden 28, 2016 19:37
Na konstatování, že dnešní pracující vydělávají na důchody dnešním důchodcům, není nic pobuřujícího. : Myška
Dnešní důchodci vydělávali na důchod svým rodičům. A na důchody těch, co vydělávají dnes, budou v budoucnu vydělávat dnešní školáci.
To je ten průběžný systém.
leden 28, 2016 20:13
Tak Miki : wendy co se zapomněla přihlásit
eufimisticky - to jest něco jako diplomaticky. Diplomat tě pošle kamsi takovým způsobem, že se na ten výlet i těšíš. No jistě že to neoznačil jménem rozkradení, ale jako že to jinak prostě nešlo, no...a to jeho mhm. Prostě to košér nebylo, nahrabali si kluci co spolu mluví, a ty fondy ...tak mi netvrď, že to neřekl, nepřiznal. Kromě toho je to v ČR veřejný tajemství kvůli kterému se tady už nedebatuje, protože to je tady všem jasný. Už to všichni vzdali. Jen na severu za velkou louží se ještě bojuje.

Manželova rodina žádala v restituci dům v Nerudově ulici - Praha. Museli v 50. letch pod nátlakem podepsat, že se jej vzdávají, já vím moc dobře, jak to za komoušů chodilo. Připravila nás o něj jistá paní Vlčková, která byla i v tv prezentována jako hyena první třídy, soud se táhl 10 let, ale na kluky z Prahy jsme krátký. Nakonec, abychom jim dali už pokoj, se to vyřešilo mimosoudním vyrovnáním. Dnes je z toho domu hotel U lva, myslím červeného. I proto mě mrí, že se toho v tomto směru moc nezměnilo v novém režimu. Proto píšu, jedni za 18 a druzí bez 2 za 20. A nepokoušej se mě poučovat o nezávislém soudnictví.
Nevzbudilo to v nás extra zatrpklost, neměli jsme miliony před, nemáme je ani teď. Jen jsme zblízka viděli, jak to chodí.
Howgh.
leden 28, 2016 21:18
Wendy, : Mikin
eufimisticky muzes mluvit jako diplomat, ale kdyz nekoho citujes podle sve fantazie, tak je to vetsinou jen prekrucovani slov. Stalo se to zde v posledni dobe zvykem. A clovek se pak nestaci divit, coze to vlastne rekl.....
Mam par pratel kteri v restitucich dostali to, co jim bylo kdysi ukradeno a nestezuji si. To asi zalezi i na stesti a na tom, jake se zachovaly nebo nezachovaly dokumenty. Restituovat i privatizovat se muselo. Ze je v Cesku korupce to vim, podle nedavno zverejnenych statistik je Cesko v transparentnosti kdesi kolem 35 mista, zatimco Kanada je devata. Ale nezoufejme, Rusko je az na 132 miste.
Moji rodice tehdy do fondu investovali, otec dopadl spatne, matka ziskala docela slusne penize. Sousedka vrazila kupony do Harvardu a mela z toho na novou barevnou televizi. V te dobe vec velice drahou......
Taky howgh
leden 28, 2016 21:57
... : deeres
Dostanou čeští akcionáři své peníze 3.3.2001

Chci ubezpečit akcionáře, že udělám všechno k tomu, aby žádný z akcionářů HPH o své peníze nepřišel, ale naopak, aby obdrželi likvidační zůstatek, na který mají oprávněný a zákonný nárok v plné výši, včetně úroků z prodlení. Situace statisíců českých akcionářů není jednoduchá. Již léta čekají na své peníze, zatím bezvýsledně. Mnozí do akcií vložili své poslední úspory. Jejich trpělivost dochází.
21. října 2015
Přesně před deseti lety se Viktor Kožený ocitl v bahamském vězení. Od té doby změnil svou karibskou adresu, formálně zchudl, stále však jeho jméno figuruje ve sporech o miliardy v Harvardském průmyslovém holdingu, který je už 15 let v likvidaci. A řadoví akcionáři stále doufají, že znovu uvidí část svých peněz.
Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/jak-sel-cas-s-vikotrem-kozenym-dep-/ekonomika.aspx?c=A151020_175957_ekonomika_fih
To by mne zajímalo, za co si ta sopusedka koupila barevnou TV? Alespo|ˇsi ty svoje žvásty ověř!
leden 28, 2016 22:10
Lenka1, ne, pokud jde o udělování azylu - ne, nemáš pravdu, : bb.
viz příslušné zákony, nevím proč pořád dokola meleš něco jiného
http://www.mvcr.cz/clanek/azyl-prubeh-spravniho-rizeni-o-udeleni-mezinarodni-ochrany.aspx
I ti křesťané z Íráku, co dorazili do Jihlavy, si - jak se ostatně píše i v tvém odkazu - museli po příletu požádat o azyl. Mají to jednodušší v tom, že předem všechno měli předjednané, prošli ještě v Íráku výběrem a tady už mají vše zajištěné, azylové řízení bude o to rychlejší. Ale i oni sem přiletěli s tím, že si tady požádají o azyl a doufali, že to všechno dopadne tak, jak jim předběžně bylo přislíbeno. Stoprocentní jistotu neměli. Prostě nejde, zatím, rozhodovat o udělení azylu mimo ČR. Nejde. Tečka.

Mně by se taky líbilo, aby kromě zemí, kde bude vyhlášena humanitární krize, nebylo možné žádat o azyl až po příjezdu do Evropy, ale aby si na příslušné zastupitelské úřady v zemích došli žadatelé, absolvovali všechna jednání a pohovory tam, a sem dorazili jen ti, co budou mít v kapse rozhodnutí o povolení k pobytu, nebo o přidělení azylu.
To ale jde jen tam, kde je klidná politická situace a není tam diktatura, protože jsou země, kde dojít si na ambasádu požádat o azyl (kdyby to bylo možné), může znamenat rovnou cestu do vězení.
Jak to zařídit v zemích, kde je válka nebo živelní pohroma? To je prostě nereálné.

To, že v případě syrských křesťanů naše organizace všechno vyřídily předem, že jim charita a církev zařídily peníze, prostředky, byty, a hlavně jim zajistily hladký průběh úředních jednání, to je moc dobře, ale ne každý to má. Ostatně, i tihle lidé, co už tu jsou, říkají, že v zemi zůstali jejich příbuzní, známí, ve stejném ohrožení. Mají tedy dvě možnosti - čekat na místě na zázrak, že se zase někdo smiluje, dá dohromady peníze, zajistí letadlo, předjedná azyl, bezpečnostní prověrky, zařídí jim tady byt a živobytí, jako těm co už tu jsou? Nebo nečekat až budou zavražděni a vydat se na cestu na své triko a tady v Evropě pak podat žádost o azyl a doufat, že jim bude udělen.

Tohle, prosím pěkně, není obhajoba muslimských teroristů, to je věcné konstatování skutečnosti.

Ale jak už jsem před pár dny napsala - všímám si lehkého posunu u tebe.
Když jsem tu před rokem psala o tom, jak je třeba imigraci regulovat, žadatele třídit, a to vše ještě před vstupem do Evropy, jenže nevím jak, že mě napadá jen na moři, nebo v zemích původu - byla to pro tebe utopie a pseudohumanismus atd. Jediným řešením pro tebe bylo všechny rovnou bez milosti pozabíjet, potopit, postřílet. A rozhodně nedávat ani korunu na uprchlíky, když tady jsou mnozí potřebnější.

Po roce už připouštíš, že existují uprchlíci, co potřebují pomoc a je třeba jim pomoct, nevadí ti, že to zajišťují neziskovky, cirkev, najednou akceptuješ miliony, které budou stát ti Íráčani z Jihlavy.

leden 28, 2016 22:27
NČ, Myška, 25.1. : bb.
já přece vím, že tohle, co jsem psala, jsou obecně platná tvrzení, všem známá, se kterými se většina ztotožňuje. To shrnutí jsem sepsala proto, abych připomněla, že ani ten, komu se příčí řešení problémů hromadnými popravami(topením, zplynováním, deportací na ostor a vyhladověním...), není bez obav z vývoje a není toho názoru, že jediné, co je třeba dělat, je uvítat tu milion Afričanů a postarat se o to, aby neměli hlad a bylo jim dobře.

Bohužel z dalších reakcí Lenky1, Vlka, Wendy a ostatních pořád vyplývá, že dokud neprojevíme všichni stejnou vyjadřovací razanci jako Lenka1, budeme naivní bloudové, co tu chtějí islamizaci a chtějí navléct dcery do stanů a nevím jaké ještě tu padaly perly.

V tomhle má pravdu Mikin: kdo neprojeví dost krvežíznivosti a nenávisti, ten je divnej.
leden 28, 2016 22:35
Mio : PolARKA
chlap. kterej se svoji umirajici manzelce taha s jinou zenskou je avinak bez kousku cti A Havloidum hrozne vadi jednou mozna opily Zeman (rikam mozna )kdyz jejich guru chlastal prvni ligu!

leden 28, 2016 22:45
sorry : PolARKA
svinak Blbe se mi pise
leden 28, 2016 23:07
Polarko, prezident Havel narozdíl od Zemana nechodil opilý na oficiální akce, : bb.
nezneuctil trapnou opileckou etudou české korunovační klenoty. Viděla jsem to a viděla jsem také vydeseny a zhnuseny pohled Miroslavy Němcové, která stala vedle Zemana. Nepochybuji o tom, že kdyby šlo o virozu, všichni přítomní by byli dobře informováni a udělali by všechno proto, aby akce proběhla bez zádrhelů.

Jak to měl nebo neměl Havel v manželství nevím,myslím že ani ty na Yuconu jsi nebyla do všeho u Havlů zasvěcena.
leden 29, 2016 02:17
Dnes předběhnu eNČého : Míša šíša
a ocituju Miroslava Macka: "Teď si uvědomuji, že existuje ještě jedna demokratická a „elitami“ uznávaná možnost zbavení se Sobotky, kterou Zeman opomněl zmínit: nazývá se Majdan… "

Ježiš, to je tak trefný!!!

leden 29, 2016 07:07
Míšo Šíšo, zřejmě se zanedlouho dozvíš, že M. Macek je komouš, putlerovec : NČ
Jak pravil Největší z Dramatiků: To jsou ty paradoxy...
leden 29, 2016 07:24
bb, no tak se holt vožral. S tím už nikdo nic nenadělá : NČ
Každý se někdy vožere. On si to vybral blbě a hned zezačátku prezidentování, od té doby, myslím, už nikdy. Mně bylo nepochopitelné, že ho tam v tom stavu nechali jít. Nad "zneuctěním klenotů" já osobně určitě neběduji. Uctívání věcí (kusů zlata, šutrů, látek...) mi odjaktěživo přijde dost trapné, tak nějak jako z pralesa. Zemana za to vožrání docela určitě neobdivuji, ale že bych se měl z toho hroutit, to se tedy nehroutím. Vše jde vzít s trochou nadhledu. V tom jsem ocenil jinak nenáviděného Kaldu: "Vypadalo to tak, že k meči přibude i šavle".

A krasavice Němcová, ta se ztrapnila neporovnatelně víc s kradenými rohlíky, se služebním autem pro svého synka, s kradeným benzínem a nakonec, na závěr své trapné kariéry se svou srandovní stojedničkou, se kterou nepřežila ani první hlasování.
leden 29, 2016 07:47
bb prosím : vlk
o připomenutí, kde žádám o stejnou vyjadřovací razanci? Já jsem naopak vyjádřil potřebu přijímání utečenců ze zemí postižených islamizací.

To budou lidé, se skutečným přínosem naší zemi s minimální potřebou sociálních dávek, minimální kriminalitou a s dobrým povědomím, jak se jako host chovat.
leden 29, 2016 07:54
... : Mikin
Presne tak. Prezident je nejvyssi reprezentant sve zeme. Pana Havla ozraleho jako zvire na verejnosti nikdo nevidel.
Ty opovrhovane korunovacni klenoty jsou symboly ceske statnosti a zamykaji se proto ve zvlastni mistnosti na tusim 7 zamku. A od kazdeho ma klic nejaka dulezita osoba.
Pokud ma jeden z tech klicu Zeman, mel by si ho podle me docasne vzit do uschovy nekdo jiny.
leden 29, 2016 08:15
to je zvláštní : vlk
jak vadí téměř podlité klenoty, kalašnikov a jiné, naprosté blbosti.

Ale otevřené zavádění cenzury v EU, naprostá rezignace na dodržování zákonů pro úzkou skupinu lidí, represe v práci za nesouhlasné postoje, dominový vznik no-go zón v blízkém okolí i ve středech evropských měst a celková totalizace a demontáž demokracie je v pořádku?

Kdo to tedy vládne Evropě, Putin?! Banda rudohnědých nácků?
leden 29, 2016 08:49
Však už, Vlku, denně čekám, : NČ
kdy konečně ČT oznámí, že čmoudy do Evropy pozval Putin, rafinovaně maskovaný gumákem s ksiftem DDRsvazačky.
leden 29, 2016 11:53
Vlku, takže když mám víc než velké výhrady k prezidentovi, : Myška
tak tím říkám, že je v pořádku či správné - "Ale otevřené zavádění cenzury v EU, naprostá rezignace na dodržování zákonů pro úzkou skupinu lidí, represe v práci za nesouhlasné postoje, dominový vznik no-go zón v blízkém okolí i ve středech evropských měst a celková totalizace a demontáž demokracie... " ??
leden 29, 2016 12:07
Myško, to je stejné uvažování : vlk
jako, (parafrázuji Mackův blog) když Sókratés řekl: "vím že nic nevím" A ty prohlásíš: "Sókratés se přiznal, že je blb!"

Já bych jen rád připomenul, že máme mnohem více závažnějších problémů k řešení, než téměř poblité klenoty nebo Sobotkovo vrtění kalašnikovem.

Osobní nenávist k osobě, bez jiného opodstatnění, než vítězství v přímé volbě a následné odmítnutí bezpohlavní loutkové funkce kladeče věnců, je poměrně smutná.

Co říkáš je tvoje věc. Já nikomu nic nepodsouvám, jen se snažím bojovat s debilitou EU a jejich představitelů. Pokud ji někdo omlouvá, přehlíží nebo dokonce ji podporuje. Sám se tím zařazuje.
leden 29, 2016 12:36
Teď by měli být souzeni všichni, : strejda
kteří v Německu, Švédsku a jinde nařizovali policii, aby přehlížela kriminální chování té verbeže, všichni, kteří té verbeži pomáhali

leden 29, 2016 13:10
bb : Lenka1
I ti křesťané z Íráku, co dorazili do Jihlavy, si - jak se ostatně píše i v tvém odkazu - museli po příletu požádat o azyl. Mají to jednodušší v tom, že předem všechno měli předjednané, prošli ještě v Íráku výběrem a tady už mají vše zajištěné, azylové řízení bude o to rychlejší.

Víc už na tebe reagovat nebudu, je mi záhadou, proč se tak zoufale snažíš slovíčkařit, když každému normálnímu člověku je jasné, jak jsem to myslela.

Zbytek tvého obvyklého sáhodlouhého elaborátu nečtu, protože je to zase megalomanský plk o ho..ně.

P.S. Když tak ráda poučuješ lidi o pravopisu (viz tvoje zesměšňující poznámky na transparent na jedné protiislámské demonstraci), tak bys měla vědět, že správný název onoho státu je IRÁK nikoliv ÍRÁK.

Tímto s tebou končím jakoukoli další diskuzi.


leden 29, 2016 14:01
Vlku, co píšeš je blbost. Nedokážeš přijmout, pochopit, že neplatí - : Myška
když nemá ráda Zemana, automaticky má ráda EU, migranty, slunka, atd.
leden 29, 2016 14:40
Myšičko, opět opakuji : vlk
co máš nebo nemáš ráda je tvoje věc. Vím, že nemáš ráda MZ, o tom ostatním se vyjadřuješ poněkud zmateně, aby jsi si "nezadala" s MZ. Chtělo by to trochu více říkat, co chceš nebo nechceš a MZ z toho vlivem osobní zášti vynechat.
leden 29, 2016 14:46
On prostě nemůže být člověk současně havlofil a islámofob : NČ
.
leden 29, 2016 14:51
Vlku, abych si nezadala s MZ? Co to prosím tě je? : Myška
Kdo četl to hafo diskuzí co zde víc jak rok vedeme na téma migranti a migrace, ví, jaké mám názory.
MZ by mi byl fuk, kdyby nezostouzel prezidentský úřad.
leden 29, 2016 14:55
Jednoduchý člověk : Myška
vidí všechno pouze jednoduše.
leden 29, 2016 14:57
nezadala - je to prosté, : vlk
pokud MZ vysloví něco, v čem jsi doposud měla stejný názor, pak nastává korekce názoru, aby nebyl stejný, jako má ten "fuj" MZ. Pokud tak nečiníš, budiž ti to ke cti.
leden 29, 2016 15:03
Mysko, : Mikin
a o to prave jde. Ve spolecnosti jednoduchych lidi musis slapat brazdu, drzet hubu a krok. Jinak te vylouci z klubu. Doplatil tady na to Michal, ktery byl (stejne jako vetsina z nas) proti nekontrolovane imigraci, ale nechtel byt v zadne skatulce a nebyl dostatecne zurivy. :-
leden 29, 2016 15:05
o totiž : vlk
každý, kdo má třeba jen podobný názor jako MZ, nezávisle na tom, ať ho může nebo ne, je tady ve společnosti "jednoduchých lidí" ihned zaškatulkován a onálepkován jako rudohnědý nácek, Putlerovec, xenofob, fašista a rasista.
leden 29, 2016 15:10
Mikine - : Myška
amen!
leden 29, 2016 15:13
Pokud NČ ceka, : Mikin
na oznmeni ČT ze "cmoudy" pozval do Evropy Putin, ceka nejspis marne. Idiotske konspiracni teorie vyrabi zpravidla spise lide jeho razeni.
Putinuv rezim ma v soucasne dobe dost svych starosti, takze pokud nese na cele situaci nejakou vinu, je to pouze prilevani oleje do ohne.
http://zpravy.idnes.cz/nemecko-rusko-znasilnena-skolacka-lisa-dezinformacni-kampan-pr9-/zahranicni.aspx?c=A160128_165858_zahranicni_aha
Nejhorsi je, ze se na tehle svinarne nepodili jen ruska propaganda, ale i ministr zahranici Lavrov.
leden 29, 2016 15:14
tohle bude nejspíše také konspirační teorie z Ruské dílny : vlk
leden 29, 2016 15:20
vypadl mi popisek : vlk
...
všechny takové případy končí v policejních záznamech pod „tajným“ kódem 291. Interní směrnice praví, že o takových činech musí policisté před novináři mlčet - mohly by podněcovat rasismus.
...

Svobodo slova, jak praví Myška, Pán Bůh s tebou! Ámen
leden 29, 2016 15:22
Vlku, : Mikin
nektere veci o kterych pises problemem jsou, ale to neznamena ze musi lide bucet jako stado. Prezidentovo chovani i jeho servilita vuci diktatorum zavazny problem je.
Kome toho si myslim, ze Evrope spise nez o cenzuru jde o politickou korektnost a autocenzuru.
Ja politickou korektnost opravdu nemusim, ale bez autocenzury to nekdy nejde. Hlavne kdyz prijde na otevreny rasismus a vyzvy k nasili. (Viz pocatky nacismu v Nemecku)
leden 29, 2016 15:30
nejde ani o politickou korektnost ani o autocenzuru : vlk
jde o naprostou rezignaci na právo, bezpečnost a státní suverenitu. Copak to nejde zřetelně , opakovaně a jasně vidět! Zkus(te) se místo hledání pseudoproblémů na projevech MZ, hledání konspirací v Rusku podívat, jak se Evropa mění a jde do Brusele (Brusel se skloňuje podle vzoru prdel)

Letos jsme toho díky mé zdravotní komplikaci moc nenacestovali, ale už teď vím, že některá místa v Evropě už jsou nenávratně ztracena. Nejsem sebevrah, abych se tam coural.
leden 29, 2016 15:41
Ne Vlku, : Mikin
ja ten clanek o Svedsku za zadnou "konspiracni teorii z ruske dilny" nepokladam. Ty znas nekoho kdo to dela ? No vidis...... stava se z tebe hochu peknej fanatik.
Budes se divit, ale ja proti tomu clanku nic nemam. Ve Svedsku jsem nebyl, ale tomu ze masova imigrace prinasi problemy verim.
A s tim zatajovanim zlocinu - u nas v Kanade v B.C. doslo pred lety k pokusu o vrazdu a znasilneni. Noviny neuvadely nic o pachateli, ale nakonec bylo uverejneno ze je z vesnicky Kitwanga. A byla z toho afera, protoze mistni lide vi, ze se jedna o prevazne indianskou osadu. Takze to pry podporuje rasismus......
Ja si to nemyslim, ale mam za to, ze mezi pojmenovanim veci pravym jmenem a rasistickym revem o cmoudech kteri patri vystrilet rozdil je.
Akorat ze ten rozdil jednodusi lide nechapou......

leden 29, 2016 15:53
sám jsi napsal : vlk
... Putin ... Idiotske konspiracni teorie vyrabi zpravidla spise lide jeho razeni

Tak kdo je tady fanatik ...
leden 29, 2016 15:59
Vsak taky ty konspiracni teorie vyrabi : Mikin
a NČ fanatik je. Kdyby ti nekdo pred rokem rekl, ze si budes notovat s potrhlym chudakem ktery vzyva Klementa Gottwalda, neveril bys mu.
To cemu rikas pseudoproblemy, to problemy opravdu jsou. Svet neni cernobily.
Nevim jak ty, ale ja nechci svobodu ztratit ani z jedne, ani z druhe strany.
leden 29, 2016 16:21
Lidé dobří!!!! Vždyť on se ten idiot do mě fakt zamiloval : NČ
Ještě tak by chybělo, aby se mnou chtěl mít děti.
Jak bych mu pak vysvětlil, že už si dítětem nechci kazit figuru?
leden 29, 2016 16:26
Teda Myško, : Míša šíša
jak můžeš Mikinovo překrucování a fantasmagorie potvrzovat tím svým "Amen!" Vždyť to přece není vůbec pravda, co Mikin napsal, přečti si tu diskuzi s Michalem. Nedoplatil na to, že nebyl dostatečně zuřivý, ani že nebyl v nějaké škatulce, a nikdo ho z žádného klubu nevyloučil. Michal se vyloučil uraženě sám, a to jen proto, že se ostatním diskutujícím nelíbilo tohle:
Rád bych vám rozvášněným připomněl co tady, hned nad místem pro komentář je:
Upozornění: Redakce si vyhrazuje právo mazat příspěvky nevhodné, vulgární a obsahující neplacenou reklamu.
Divím se proč Daniela toto nedělá, nejraději bych slova kterými své občany oslovujete editoval a vytečkoval. Nedělám to, to je Daniely věc, ale mohli byste se mírnit, Kudlanka bývala magazin celkem kulturně založený a výrazy hodné bezdomovců se tu nevyskytovaly.

A kvůli tomu celému nakonec i vznikl tenhle článek UMRAVŇOVAT VÁS? - ALE PENDREK!

Že drahoušek smotá páté přes deváté a udělá z toho něco úplně jiného, to už jsem si zvykla, ale že i ty, Brute?
leden 29, 2016 16:54
Aha, tak pro ty, kdo to nepochopili. Souhlasím s Mikinem, především s touto větou - : Myška
"Ve spolecnosti jednoduchych lidi musis slapat brazdu, drzet hubu a krok."
Protože tak to fakt je. Podívej se na to, jak se příznivci MZ točí na místě, a nezapomenou alespoň malou zmínku o něm včlenit do skoro každého příspěvku. A vůbec nejsou schopni pochopit, že ten, kdo nemá rád MZ, a komu se nelíbí jak ostouzí a devalvuje prezidentský úřad na veřejnosti, současně nesouhlasí se zaplavením Evropy migranty, a je pro docela radikální řešení tohoto problému. Nedokážou pochopit že nejsou jen dvě strany, zjednodušeně řečeno zemanovci a havlovci nebo jak ty dvě skupiny nazvat. Tak jednoduché to není, protože tomu, komu se nelíbí MZ se současně nemusí líbit ani VH. A neplatí - jsi proti MZ, tak jsi se Sobotkou. Strašně zjednodušuji, nechtějí se mi psát romány, tak snad je to pro všechny pochopitelné.
leden 29, 2016 17:28
No vidite..... : Mikin
a ja myslel, ze se komunisticky starik zamiloval do me. smilies/smiley.gif
Ale vazne - vymitani certa dablem bylo a vzdycky bude blbost.
Lide kteri povazuji nekontrolovanou imigraci za problem (i ja se k nim pocitam) by si mohli konecne uvedomit, ze spojenectvi s buranskym prezidentem neni nejlepsi cesta k cili.
A ze uz vubec nedosahnou sveho, kdyz se budou davat do hromady s extremisty. Vsadim se o co chcete, ze by na demonstrace ktera maji za cil prinutit vladu aby se problemem vazneji zabyvala prislo mnohem vic lidi, kdyby na nich chybeli se svymi sibenicemi nackove z Narodni demokracie nebo soudruzi z KSCM.
leden 29, 2016 17:41
kdyby : vlk
Jirka a jemu podobní neměli MZ, tak by jejich život asi ztratil smysl.

Mě je úplně u brusele, jestli mráz přichází z Kremlu nebo Reichstagu, já už nechci znovu zažít, že se nesmíme vměšovat ani do vlastních záležitostí. MZ je pod mojí rozlišovací schopností, stejně jako lidé, jejichž jediným smyslem života je nenávist k MZ.
leden 29, 2016 18:15
... : Mikin
Ona tahle stadnost jde nekdy az do takovych extremu, ze si lidi v jednom "tabore" davaji pozor na hubu i jeden pred druhym.
Pred par lety se zde v diskuzich psalo mnohem slusneji, ale kdyz nekdo zacal vykladat vylozene hovadiny, lidi se ozvali.
Naproti tomu kdyz pred par dny obhajoval NČ zlocince Gottwalda, ozvala se jen Myska a ja. Ostatni ani necekli, aby se nahodou jejich soukmenovec v boji proti imigrantum nerozezlil a neoznacil je za slunickare.
leden 29, 2016 19:34
ted jste zase o kousek dal, moc sem nechodim : PolARKA
ale i kdyby to bylo to jedno opiti znmm llidi co v opilosti delaji horsi veci tak stejne mi pripadne daleko horsi podvadet zenskou na smrtelne posteli. Da se to vubec porovnat? A kdyby byl prezidentem ten druhej tak ted uz by u nas bylo druhe Nemecko se vsim vsudy. A jeho moralka je taky uzasna Doma zmrzacenou zenu na koleckove zidli a tady se taha s treti cenovou skupinou! To by byl prezident s pocuranejma kalhotama! Ten clovek za nas nekope stejnou ligu! Ale ted sem cetla poznamku ze kdyby Zeman vynalezl lek proti rakovine stejne by se slunickarum nezavdecil! Jo a kolik dal vzneseny knize penez na Klokanky?
leden 29, 2016 22:41
Mývalo, zcela nesmyslně pleteš všechno dohromady. : Myška
Není opití jako opití. Když se opije anonymní Pepa z Horní Dolní, jsou svědkem jen ti, s kterými pil. Když se opije hlava státu, a to před důležitou akcí, která je natáčena televizemi, je svědkem téměř celý civilizovaný svět. MZ se má chovat jako státník, a ne se potácet a klopýtat, a znevažovat prezidentský úřad. A to je jen jeden jediný střípek z mozaiky...
Co by bylo, kdyby ve volbách tehdy zvítězil KS, neví nikdo, vše jsou pouze dohady, které tak rádi trousí příznivci MZ. No, a vzhledem k tomu, že se KS prezidentem nestal, není na něho kladen takový nárok jako kdyby prezidentem byl, a tak je každému do jeho soukromí víš co. A už vůbec nikomu nic není do toho, kdo kolik dává darem komu. Jsou lidé, kteří dávají halasně, a lidé, kteří dávají potichu, protože nemají potřebu to roztrubovat do světa.
leden 30, 2016 01:01
... : Mikin
Vidim to Mysko podobne. Hlava statu se na verejnosti musi umet chovat. Kdyz to nedokaze, muze se ji to vratit. I s nekolika bonmoty. smilies/smiley.gif
http://www.lidovky.cz/rejzek-o-drobnych-bonmotech-dp5-/nazory.aspx?c=A160128_192414_ln_nazory_ELE#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_lidovky&utm_content=main
leden 30, 2016 02:42
Myško, Myško. : NČ
Máš jistě pravdu, že nikdo neví, co by bylo, kdyby ve volbách zvítězilo kníže.
Ale zřejmě dokážeš odhadnout SVOU reakci v hypotetické situaci, kdyby se u klenotů, jakožto prezident, motalo kníže. Ruku na srdce. Určitě bys byla také tak nenávistná a spravedlivě rozhořčená ze "zneuctění" těch pár kusů staré veteše? Mně osobně by to nanejvýš přišlo srandovní, přestože knížecí noblesu nemůžu ani cítit.
Ale když už píšeš o zneuctění něčeho, co je tobě svaté (nevím sice proč, ale když myslíš), tak to ti jako v předchozích 26 letech nevadilo, že to "uctívání" zneuctívali někteří držitelé klíčů - pokrytci, podvodníci a zloději, kteří si mastili kapsy mj. i tvými penězi?
leden 30, 2016 05:11
Kdyby jsou chyby, NČ : Mikin
kdyby ten tvuj Klema Gottwald zemrel o neco pozdeji, treba by stacil popravit uplne vsechny sve kamarady a uz bys tady davno nestrasil.
Sranda je, ze kdybych tady zacal o korunovacnich klenotech mluvit jako o "stare vetesi" ja emigrant, par lidi by dostalo psotnicek. Ale komousi svou zemi podle vseho urazet smi.
Co se tyce poslednich 26 let - nebyla nahodou zeme rozkradena a neklesla hluboko pod uroven zapadu jeste pred tim ?
leden 30, 2016 07:10
NČ, ty mi pořád podsouváš nenávist vůči MZ. Ty ji určitě vůči KS i vůči lidem, kteří nesouhlasí s MZ, cítíš. Kape to z každého tvého projevu. : Myška
Ale já nemůžu říct, že MZ nenávidím. Já ho nemám ráda a cítím nad ním zhnusení.

NČ, ani komunisti, když nám tu vládli, si nedovolili zneuctít korunovační klenoty, symbol české státnosti. Dobře si totiž uvědomovali, že i jim dávají jakousi legitimitu jejich vládě. A to i přes to, že historický majetek, který ukradli znárodněním, v mnoha případech ničili, mobiliář ze zámků a hradů přesouvali, nevhodně skladovali, až došlo k jeho zničení, některé historické nemovitosti ničili zcela nevhodným využitím, třeba zámek na chov prasat, atd. Ale chápu, že nemáš na to, to pochopit, když korunovační klenoty nazýváš starou veteší.
Nejde jen o korunovační klenoty a o to, že to měla být slavnostní chvíle, z které MZ udělal frašku. On by v tom stavu, v jakém byl, udělal frašku a ostudu z jakékoliv oficiální události.

leden 30, 2016 09:12
Myško, : Míša šíša
nevím, kde tady na Kudle stále vidíš příznivce Putina a Zemana. Já fakt nevím, koho konkrétně myslíš tím příznivcem. A jestli se tady někdo s MZ stále točí na místě, tak jsi to akorát ty a Mikin. Vždyť si ty příspěvky nahoře přečti, jak stále opakujete dokola to samé a snažíte se ostatní přesvědčit, ať nad tím omdlí hrůzou.
Ani jste vlastně nepostřehli, že tady zemana nikdo neobhajuje a neříká, že se chová vždy a stoprocentně super. Jen tady zazněly názory, že pár přitroublých novinářů a několik ještě přitroublejších politiků dělá aféru z banalit, místo aby se zabývali daleko závažnějšími problémy. Viz například teď pošahaná Němcová, když chtěla v parlamentu projednávat, aby se Zeman omluvil za kalašnikova celému národu. Proboha proč??? A za co???

Článek se Zemanem a kalašnikovem sem dal také jako první Mikin (takže kdo se točí?). Teď sem zase frknul ty Rejžkovy bláboly - ježišmarjá, ty jeho bonmoty... vždyť bonmot má být vtipnej. Jó, když dva dělají totéž, nemusí to být vždy totéž.
A navíc mě překvapuje, když Mikin, takový kritik hulvátství a vulgarity, chce argumentovat článkem člověka (mimochodem mírně řečeno vyšinutého), který Alešovi Brichtovi na jeho vlastním facebookovém profilu nadává do ču*áků, kolaborantů a posílá ho do haj*lu. Hmm, fakt dobrý.
leden 30, 2016 10:02
Myško. Já prostě jen neuznávám uctívání věcí, relikvií a pod.! : NČ
Klenoty jsou mi tím pádem úplně lhostejné. Ani obdiv, ani zášť. Jistě, je to kulturní památka s velkou historickou cenou, to jo, ale pro mě nic víc. Tzv. symboly státnosti k životu ani k "vlastenectví" nepotřebuji. Státnost vidím v soběstačnosti státu, prosperitě, ochraně a obranyschopnosti, a v nepodléhání cizím diktátům.
Že nesnáším noblesního knížete, to je fakt. Ale na druhou stranu mi vůbec nevadí kritici Zemana. Někdy s nimi i ochotně souhlasím. Jen nesnáším hloupé kritiky "za každou cenu". Ti by mi vadili i u knížete.
Jen tak například - vyčítání a vysmívání se knížeti, že neumí zapět českou hymnu, považuji za hloupost! Ale to už jsem zase u těch symbolů...
leden 30, 2016 10:44
Jo, Míšo Šíšo : NČ
vyhulenec Rejžek, s vizáží nejposlednějšího houmlesáka, veskrze neúspěšný a celkem i hloupý kritik, to je ten pravý, který je vyvolen Bohem k poučování lidí, co je správné a co není.
I naše domovnice v žižkovském činžáku je lidstvu užitečnější, než tenhle parazit.
leden 30, 2016 10:55
Asi čteme každá jinou diskuzi, Míšo šíšo. A nevkládej mi do úst něco, co jsem nikdy neřekla - nepíšu ani slovo o Putinovi. : Myška
Takže asi chyba v matrixu bude na tvé straně.

Co si potřebuješ vyříkat s Mikinem, to si vyříkej s ním. Nevím proč chceš, abych ti na ně odpověděla já.
leden 30, 2016 11:07
NČ, máme tak diametrálně odlišné názory, že to víc už ani nejde. : Myška
Shodneme se pouze v otázce migrantů a řešení tohoto problému. Ta to tak nechme, tahle diskuze postrádá jakýkoliv vývoj. Naše postoje jsme si vysvětlili dostatečně.
leden 30, 2016 11:12
Jistě Myško : NČ
Však už jsem, tuším před pár dny, psal, že to takhle korespondenčně ani nejde. A myslím, že ani v řešení migrantů bychom se neshodli. Nanejvýš tak v obavách z nich.
Ale řešení podle mého se neslučuje s útlocitnou duší.
leden 30, 2016 11:19
... : deeres
Viz například teď pošahaná Němcová, když chtěla v parlamentu projednávat, aby se Zeman omluvil za kalašnikova celému národu. Proboha proč??? A za co???

A omluví se za tohle prezidentovi?
http://www.denik.cz/z_domova/prezident-zeman-ma-svou-sochu-vypada-jako-lejno-20130424.html
Nejspíš ne, protože on jim na nějakou svoji dehonestaci kašle. To za Knížákovu "Václavku a Dášeňku" předchozí prezident na to nekašlal a vysoudil 5mega.
leden 30, 2016 14:35
Tomu se říká kultůůůra! : deeres
leden 30, 2016 14:45
Oprava : deeres
Nebylo to 5mega, pouze 500.000,-Kč. 5 mega by býval měl dostat pan Knížák jako pokutu za umělecké provedení smilies/angry.gif
leden 30, 2016 15:48
Ale Myško, : Míša šíša
A nevkládej mi do úst něco, co jsem nikdy neřekla - nepíšu ani slovo o Putinovi. Takže asi chyba v matrixu bude na tvé straně.

Kdepak chyba v mém matrixu, to je tvoje špatná paměť. Viz tvůj koment 26.1. v 6:21 hod.:

Pro příznivce Putina : Myška
http://zpravy.idnes.cz/myslenky-komunismu-se-mi-stale-velmi-libi-prohlasil-putin-pn8-/zahranicni.aspx?c=A160125_220915_zahranicni_san#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_
content=main

Ptala jsem se tě, koho tady na Kudle myslíš tím Putinovým příznivcem, odpovědi jsem se nedočkala, stejně jako teď na dotaz, kdo by podle tebe tady měl být příznivcem Zemanovým. Takže to asi mám brát jenom jako výkřiky do prázdna - oslovuješ tu někoho, kdo tu vlastně ani není.
No a co se týká té tvé poznámky, že si mám něco vyříkat s Mikinem, té už vůbec nerozumím. Já si s Mikinem nic vyříkávat nepotřebuju. Reagovala jsem na tvoje slova, že se tu příznivci MZ stále točí na místě. Poukázala jsem na to, že ohledně MZ se tu točíš na místě akorát ty a Mikin, přičemž jsem zmínila ty Mikinovy odkazy na články, které mají MZ jakoby degradovat. Jak jsi přišla na to, že po tobě chci nějakou odpověď místo Mikina? V tom odstavci byla nějaká otázka patřící Mikinovi??
leden 30, 2016 15:53
Damy, (vcetne NČ) : Mikin
kdyz prijde rec na politiku, bez zminek o Zemanovi (ani o jeho mocnem protektorovi) se to bohuzel neobejde. Postaral se o to sam pan prezident. Pokud se za jeho vystupovani coby hlavy statu stydite a chcete aby se o tom nemluvilo, tak vas docela chapu. Ale bohuzel to nejde. :-
Stejne jako Myska k nemu necitim vami podsouvanou nenavist. Neblahych i trapnych postav byla v historii spousta, to bych se ze same nenavisti musel zblaznit. Nenavist je navic zaporna vlastnost, ktera vam bere silu a osobni dustojnost. Pohrdani nehezkym clovekem je lepsi.
Mysky si vazim hlavne proto, ze se i pres casto naprosto odlisne nazory vuci me nikdy nesnizila k osobnim urazkam, pomluvam, nebo sprostym nadavkam. A ja se snazim o to same. Snad nebudu prilis namysleny kdyz reknu, ze byste si z nas mohly vzit priklad. smilies/smiley.gif
To co se zde na Kudle v posledni dobe deje neni sice zadna tragedie, ale je to nechutne. Vzdycky kdyz ctu vase nevraziva hodnoceni sve osoby, nestacim se divit. Hlavne kdyz prijde na mou udajnou nenavist k rodne vlasti. Ja jsem nahodou na Ceskou republiku a na jeji uspechy od doby kdy ziskala svobodu patricne hrdy.
Doufam, ze me to vydrzi......
leden 30, 2016 16:32
Aha, Míšo šíšo. Příznivců MZ i Putina je tu dost. Jsi gramotná, příspěvky čteš, tak snad víš, kdo to je. : Myška
A jestli to z psaného projevu zdejších diskutujících nejsi schopna analyzovat, tak pak nemám co dodat. Nebo chceš tvrdit, že tu příznivci zmíněných dvou pánů nejsou? Pak opravdu čteš jinou diskuzi... A nezbývá se zeptat přímo diskutujících, čí jsou příznivci.
K tomu dalšímu z tvého posledního příspěvku - za sebe jsem ti všechno, co jsem chtěla sdělit, sdělila, a další diskuzi považuji pro sebe za zbytečnou ztrátu času a energie.
leden 30, 2016 16:39
Tak jo, Myško, : Míša šíša
uzavřeme to tak, že máš ve všem pravdu a že je to tu samej putinovec a zemanovec. Taky si myslím, že další diskuze je zbytečná s ohledem na moji neschopnost analyzování. smilies/grin.gif
Jen mě mrzí, že jsi ty příznivce nedokázala zmínit konkrétně. smilies/wink.gif
leden 30, 2016 17:06
A proč bych to dělala? Aby se dotyční mohli hádat a dokazovat, že nejsou? : Myška
Jak jsem ti napsala, pokud ty diskuze zde čteš, a ty čteš, tak to víš.
leden 30, 2016 18:11
Díky Mikine. : Myška
Já si tě taky vážím, i přes neshodu našich názorů na některé věci, a mimo jiné i pro to, že si své názory vzájemně dokážeme vyměnit slušně.
Mám dojem, že zde zůstaneš jako poslední Mohykán...
leden 30, 2016 18:16
... : Mikin
Priznivci panu Zemana a Putina se obvykle poznaji uz podle vyroku: "ja s tim panem v mnoha vecech nesouhlasim, ale......". Pak nasleduje zuriva obhajoba dotycneho statnika. S cim nesouhlasi, to z nich nedostanete ani heverem.
Ja se k obdivu k panu Havlovi klidne priznam. Nejspis proto, ze to byl prezident za ktereho se Cesi nemusi stydet.

leden 30, 2016 18:40
Mysko, : Mikin
taky dik. Posledni Mohykan snad ne..... i kdyz v tehle zemi ten vyraz vznikl.... smilies/cool.gif
leden 30, 2016 18:52
Smajly běžně nepoužívám, ale tentokrát to jinak nejde:))))))))))))))))))))) : NČ
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.
leden 30, 2016 19:09
Vtipný fór z internetu. Doufám, že si ho nepřečte Zeman. To by kavárna nevydýchala : NČ
"Když jsem zjistil nevěru manželky, zdrtilo mě to. Útěchu jsem našel ve víře.
Konvertoval jsem k islámu a ráno jsme ji ukamenovali."
leden 30, 2016 19:49
Konečně to Daniela vyřešila, : Aggitta
a dala vám sem příspěvek, kde se můžete hádat na jakékoliv téma. A ono to funguje - skoro 500 příspěvků mluví za vše.
Doufám, že jste si aspoň ulevili smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
leden 31, 2016 15:37
Hele, tak snad jste se zas až tak moc neporvali, ale stejně by se dalo ještě hodně ubrat, nemyslíte? : d@niela
tak na závěr jeden super vtípek:
35letá Sára volá matce z dovolené na Floridě. Mamá, budu se vdávat!
Doufám dcero, že je žid.
Není.
No nevadí, hlavně že je to slušný člověk.
Jo je slušnej, ale mami, je to černoch.
Á, ale nevadí, hlavně že se máte rádi, a co dělá?
Je bez práce.
Má aspoň byt?
O ten přišel po rozvodu.
Tak má peníze?
Ne, platí na 2 děti.
Sári, přijeďte, bydlet můžete u nás. Dostanete ložnici a táta bude spát na otomanu v kuchyni.
A kde budeš spát ty, mamá?
Se mnou si nedělej starosti. Až zavěsím, strčím hlavu do trouby a žádnou postel nebudu potřebovat.

únor 01, 2016 22:29
Dobrej 4. Zapametám. : NČ
.
únor 02, 2016 13:26
... : bb.
bb : Lenka1
I ti křesťané z Íráku, co dorazili do Jihlavy, si - jak se ostatně píše i v tvém odkazu - museli po příletu požádat o azyl. Mají to jednodušší v tom, že předem všechno měli předjednané, prošli ještě v Íráku výběrem a tady už mají vše zajištěné, azylové řízení bude o to rychlejší.

Víc už na tebe reagovat nebudu, je mi záhadou, proč se tak zoufale snažíš slovíčkařit, když každému normálnímu člověku je jasné, jak jsem to myslela.

Každému normálnímu člověk je jasné, co se snažíš namluvit a každému normálnímu člověku je jasné, že to nejde. Ty normální nejsi, ty jsi umanutá, tak umanutě tvráš na svém. Můžeš tady prskat a dupat jak chceš, nemáš pravdu.
Víc to rozebírat nebudu, víme, že to nemá smysl.


P.S. Když tak ráda poučuješ lidi o pravopisu (viz tvoje zesměšňující poznámky na transparent na jedné protiislámské demonstraci), tak bys měla vědět, že správný název onoho státu je IRÁK nikoliv ÍRÁK.
Ne. Nepoučovala jsem nikoho, nezesměšňovala jsem ty lidi, to je tvoje parketa. Lidi co si na transparent napíšou "podpoROra imigraCAce", jsou prostě hloupí a jednoduché lidi je snadné zmanipulovat k čemukoli, co se někomu hodí.
Čili zase lžeš, překrucuješ, abys vyvolala nějaký dojem o lidech, co s tebou nesouhlasí. To už tak zakomplexovaní primitivové dělají. Írák byla chyba, nic víc, nic míň. Jen tvor jako ty na to reaguje takhle hloupě :-)
Tímto s tebou končím jakoukoli další diskuzi.
to nelze, protože žádná diskuze mezi námi neprobíhá. Mezi tebou a nikým, kdo tě neplácá po ramenou, neprobíhá diskuze.


únor 03, 2016 13:34
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]