O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDY BUDE V NĚMECKU STANNÉ PRÁVO? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 leden 2016
Přejít na obsah
KDY BUDE V NĚMECKU STANNÉ PRÁVO?
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

 

V Německu znají výraz „Standrecht“, tj. „právo vykonané na místě“. Podle německých tradic je zavedení stanného práva založeno na předpokladu, že běžný soud pro nedostatek času nebo příležitostí není proveditelný a potrestání pachatele formou „krátkého procesu“ je nutné vzhledem k důležitosti skutečnosti - nebo jako akt odstrašující pro ostatní. Ovšem zrušení stanného práva a jeho rozsudků vstoupilo v Německu v platnost 30. září 2009.

 

Jistě že se žádný Němec nepokusí veřejně stanné právo vyhlásit. To by svět nesnesl, vzhledem k německé historii a zločinům, které Němci páchali. Nejen za druhé světové valky, ale i za té první. Takže se možná vyhlásí „výjimečný stav“. Jako ve Francii. Kde jej po šesti teroristických útocích, při kterých v Paříži zemřelo nejméně 129 lidí, vyhlásil francouzský prezident François Hollande. Ale ten neměl moc zásadní účinky a nedá se použít na nepohodlné cizince. Na něco takového prostě není euroatlantická civilizace připravena.

 

Slyšel jsem o úvahách nějak upravit předpis dohody zvané „persona non grata“. Což česky znamená „nežádoucí osoba“. Jenže ten je vymyšlen pro diplomacii a jde o terminus technicus s přesným, zákonně vymezeným obsahem. Označuje osobu jiného státu, jejíž pobyt na svém území považuje hostitelský stát za absolutně nežádoucí.

 

Přidělení tohoto statusu znamená, že země nepovoluje vstup dané osoby na své území, respektive že požaduje, aby jej okamžitě opustila. Podle Vídeňské úmluvy o diplomatických stycích z roku 1961 má též každá země právo kdykoliv a bez udání důvodu přidělit status nežádoucí osoby kterémukoliv - a vtom je ten háček - diplomatovi. Na statisíce osob tento právní předpis použít nelze.

 

Jenže pokud nechce Německo (a s ním Evropa) spáchat sebevraždu, něco takového se musí stát. A bude jedno, zda se Merkelová, Juncker a další pokusí takovéto zákony prosadit nejprve proti Evropanům (jako třeba násilné nastěhování do soukromých domů a bytů). Tak jako někdo z nich nařídil zatajování toho, co se dělo ve Stockholmu, v Kolíně nad Rýnem před nádražím a na ty občany, co “nepochopili“, poslal policejní bijce a vodní děla.

 

Anebo to udělá příští „povstalecká“ či „revoluční“ či „obnovená“ vláda. Potřebné zákroky proti imigrantům a muslimským teroristům. Kde je vůle, tam je přece vždy cesta. Ta současná totiž vede do pekla. Ti levicoví západní osmašedesátníci dospěli ke svému „Listopadu“. A ani na to nepotřebovali svého Gorbačova.

 

Sakra, já jsem ve věku, kdy už nemám žádnou chuť být svědkem dalších „dějinných okamžiků“. Ovšem na to se mě, ani nás – vás - všech, nikdo neptá.

 

VÁCLAV VLK ST.

 

 

 

 

 

Komentáře (181)add feed
Německo, ministr spravedlnosti Heiko Maas : deeres
leden 14, 2016 23:15
v Anglii nebo Holadsku : vlk
nesmí lidé nosit ani pepřák. Takže obrana je možná třeba dřevákem nebo útočníka můžeme umlátit tulipánem. Také anglický puding je vhodnou biologickou zbraní.

"Ti, kdož překovají své meče v pluhy budou orat pro ty, kdo to neudělali”
leden 15, 2016 08:27
Já už tomu vůbec nerozumím : Míša šíša
Může mi někdo vysvětlit, kdo za tímhle vším stojí? Respektive kdo z tohohle stavu může mít nějaký prospěch? Vždyť je to proti zdravému rozumu.
leden 15, 2016 08:48
Jo, co za tímhle stojí? : NČ
Řekl bych, že CIA zužitkovává odposlechy jejích telefonátů a emailů (výstižné české slovo je "vydírání").
Též se začíná ukazovat, k jakému skutečnému účelu sloužilo vyprovokování tzv. Arabského a Afrického jara.
leden 15, 2016 08:54
prospěch z toho mají všechny lidskoprávní neziskovky, které z toho žijí : toulavej
Levičáci a sluníčkáři zdravej rozum nemají, to by jinak nebyli levičáci a sluníčkáři
leden 15, 2016 08:59
Toulavej, : Michal
Bravo, zase s tebou musím souhlasit, i když je to vzácné smilies/wink.gif
Já totiž vůbec nevidím východisko. Ochrana hranic Shengenu nebo obnova státních hranic? Pro Boha jak? Jak se bránit proti tomuhle davu? Když se vrhli na Maďarský plot, kdo je dokázal zastavit? Snad jen minovým polem a kulometnou palbou. To pochopitelně nejde.

leden 15, 2016 09:11
Nerozumím, Michale, proč "to pochopitelně nejde" : NČ
Až bude zle, tak jistě přijdou na řadu i ty kulomety i ta minová pole, ale to už bude pozdě.
Mi tohle připomíná jednoho výtečníka, pražského primátora, jak před tv kamerami stál na Jiráskovo mostě a ujišťoval pražany, že žádná povodeň nehrozí.
leden 15, 2016 09:23
Tady je : Sidon
velmi dobrý článek, přestože je od psychiatra -
http://www.forumslovakia.sk/?p=1587, nebo možná snad právě proto.
leden 15, 2016 09:29
nečeká nás v Evropě nic dobrého : vlk
snad jednu výhodu to bude mít. Zjevně se uvidí kdo je kdo a pravdy, které se dnes trestají, vyjdou na povrch.
Někde to jde http://3ir.net/wp-content/uploads/2012/10/Israel.jpg a není to špatný pohled.
Ničemu jinému ti vetřelci ze středověku nerozumí, tak proč s nimi jednat jinak.
leden 15, 2016 09:48
NČ, : Míša šíša
pokud za tím skutečně stojí CIA, tak OK, to bych chápala. Ale nechápu to, proč tady někdo v Evropě se tomu podvoluje. To je to, čemu nerozumím. Chybí jim pud sebezáchovy? Proč je bráněno svobodě slova? Proč nejsou tvrdé postihy proti imigrantům, kteří se dopouštějí trestných činů? Proč se to naopak tutlá a tají? TO JE TO VONO, co mi můj malý rozoumek nepobírá.
Nějaké neziskovky a tak, kdo z toho hrabou, ty už jsou na konci chvostu. Mně se jedná o vrcholné činitele jednotlivých států a EU. Tam by mě zajímalo, co za tím je. Tohle přece není jen ta šílená ženská v Německu, stejně šíleně se chovají i ve Francii, Švédsku atd.
leden 15, 2016 10:13
Míša šíša : mamča
Každá z těch zemí má svojí "Merkelovou" ve vrcholných funkcích. Taková ženská bez dětí a bez rodiny neřeší, co bude. Ona se realizuje v politice a po ní ať přijde třeba potopa ! Hlavně že teď je opojena mocí. Kráva jedna (fi)jalová !
Navíc má pravděpodobně někde kostlivce ve skříni, pro kterého je vydíratelná.
leden 15, 2016 10:40
Míšo šíšo, já to beru tak, že celá politika je jen lokajem nejbohatších : NČ
Kdo chce mít lokajský plat, poslouchat musí! A jestli na DDRbábu jsou důkazy o nějakých stamiliardových podvodech, jsou další důkazy i na jiné.
V menším je to i u nás. Třeba Pandury s 500 milionovým úplatkem. Zrovna to zase budou soudit. Škoda času, každý už ví dopředu, že se nikomu nic nedokáže.
A vůbec, na co vlastně Pandury, Grippeny, ministra "obrany", ministerstvo "obrany", armádu s rozpočtem 40 miliard ročně, když nesmí chránit hranice proti nepříteli? Nojo, vlastně, to máme jen proti Putinovi.
leden 15, 2016 10:43
NČ, : Michal
Až bude zle, tak jistě přijdou na řadu i ty kulomety i ta minová pole, ale to už bude pozdě.
Proto to nejde. Do té doby platí, že
Každá z těch zemí má svojí "Merkelovou" ve vrcholných funkcích.

leden 15, 2016 11:22
Sidone, : Michal
krásný článek. Děkuju za odkaz.
leden 15, 2016 11:26
Sidone, : toulavej
velmi srozumitelně napsané, leč sluníčkáři by s tím článkem nesouhlasili. Migranti v EU doufám aspoň donutí nakonec svým množstvím neomarxistické vedení EU ke změnám v EU, což by se jinak nestalo. Jinak se sluníčkářů z vedení Evropská unie nezbaví. Věřím, že se to stane.

Lidé, co se chovají šíleně, se chovají šíleně proto, že šílení jsou :-). Je to jejich vlastnost nebo přesvědčení, že tak je to správně.
leden 15, 2016 15:39
Kdo za tim vsim stoji ? : Mikin
Na tuhle otazku existuje spousta odpovedi.
Podle pana prezidenta (lezlo to z neho jako z chlupate deky) za to muze Muslimske bratrstvo.
Podle ceskych nacku za to muze Svetove zidovstvo (pripadne jeho zapadni loutky).
No a podle skalnich komunistu za to muze americka CIA. Ta ostatne mela na svedomi uz mandelinku bramborovou, poloprazdne obchody, zadratovane hranice a nutnost tridniho boje, vcetne uranovych koncentraku a poprav.
A podle komousu nema ta ohavna organizace ani dnes nic jineho na praci, nez oslabovat pomoci imigracni krize demokratickou Evropu a pomahat tak ruskemu diktatorovi v jeho dobyvacnych choutkach.
Pravda, ony existuji i jine varianty. Napriklad kombinace muslimskeho fanatismu, evropske lidumilnosti, zmen pocasi ktere zavinuji neurodu a Putinovych masivnich dodavek zbrani, bez kterych by jeho zlocinny syrsky kamarad padl uz pred nekolika roky.
Ale lide jednodussi maji radi reseni jednoducha, hlavicku nezatezujici. A tak asi zustane u te stare osvedcene CIA. Ta je udajne zodpovedna i za klesajici kvalitu piva a jejich hemeroidy. smilies/wink.gif
leden 15, 2016 15:45
Co to je za "diskusi" bez zdejších obhájců lidských práv? Nuda. : NČ
To už jako všichni zalezli? Nebo se rozjeli s dobrovolníkama umývat zas**ný záchody do uprchlických center?
-------------------
Jo, Michale, taky to tak vidím. Proto taky to u těch tzv. "politiků" nepovažuji za neschopnost a bezradnost, ale naopak za vzorné plnění příkazů. Něco podobného, jako když se mluví o "zbabrané privatizaci u nás", po r. 89. Prdlajs zbabraná!
leden 15, 2016 15:57
No konečně..... : NČ
.
leden 15, 2016 16:12
Sákriš, to to trvalo! : Sidon
Než nám to tady, zase pěkně polopaticky, Goebbelsův pohrobek z Klondajku vysvětlil. Ale aspoň je vidět tu míru postižení chorého mozku. Hned, jak se tu ocitne, zavání to tady, jako ratejně. Šaškec bude pro něj nakonec vhodným útulkem.

smilies/cheesy.gif
leden 15, 2016 17:28
pro ty : kolemjdoucí
co umí číst a současně mají schopnost chápání čteného textu:
http://blog.aktualne.cz/blogy/zdenek-muller.php?itemid=26671
leden 15, 2016 18:55
k odkazu od sidona : marty
není co dodat. Jasně a srozumitelně popsané. Přepošlu dál.

To co se teď děje - zatajování informací o silvestrovských událostech v německu, následné rozehnání demonstrací proti imigraci tamtéž, zatajování podobných věcí už před 2 lety ve Stokholmu, zablokování FB stránek IVCRN.....to je cesta k zničení evropy. Netuším kdo tím sleduje své zájmy a cíle, spíš si myslím, že se na nastalé situaci přiživuje více hyen, kterým daný stav moc vyhovuje. Možná jsou to ti, kteří dosud profitovali na zničení křehké rovnováhy třetího světa. Teď už je jim to málo, tak se pustili do tučnějšího a doufám že i o dost tužšího sousta. Ale nepochopím morálku, mentalitu těch evropanů v čele s evropskými špičkami, že se nechali zaprodat ke zničení evropské existence.

Když si vzpomenu na ty ostré debaty, které se tu loni průběžně vedly, myslím, že ani ten největší pesymista by si tehdy nedovedl představit, čemu budeme v blízké budoucnosti čelit. Teď by mě zajímal postoj Petronily, krakonoše....proč najednou mlčíte??
leden 15, 2016 19:53
oprava : marty
ten pesYmista mi byl od pohledu podezřelej, tak jsem si ho proklepla na netu a píšou vo něm, že je to pěknej škodič, že vůbec neštěká. Tak velká omluva všem pesImistům.
leden 15, 2016 20:00
K : Lenka1
článku nemám co dodat. A ne, opravdu nemám radost z toho, že se postupně naplňuje to, co jsem předpovídala, že bude a za co mě místní sluníčkářští debilové virtuálně lynčovali.

Nevím, jestli jste to postřehli - pokud se nezajímáte o zbraně, tak asi ne, ale už pár měsíců je hodně velký problém sehnat munici do osmapadesátek. Náhoda?



leden 15, 2016 20:09
.... : marty
můj dotaz nebyl míněn jako " heč, já měla pravdu, hurá už je to tady". Taky bych stokrát radši řekla " omlouvám se, že jsem tu šířila černé scénáře, které se nepotvrdily, osočovala své oponenty a zlehčovala jejich dobré úmysly....".

Jen mě udivuje takové dlouhé odmlčení místních humanistů. Co na ten poslední vývoj říkají, čím si to vysvětlují???

leden 15, 2016 20:38
rika vam neco New world order? : PolARKA
verim ze tim je vsechno receno
leden 15, 2016 21:28
Klid : Lenka1
marty, sluníčka vymýšlejí obhajobu, holt jim to chvíli potrvá.

Třeba taková bb, jsem si jistá, že pochválí proslov té Milky starostky z Kolína nad Rýnem, která oznámila mj., že určité oblasti jako např. nádraží už pro ženy nejsou bezpečné a musejí se s tím smířit = až se něco takového stane příště, tak si za to ta žena bude moci sama, protože nedodržela pravidlo PREVENCE - neseděla radši doma na zadku a nezahalená si courala sama po městě.

Určitě si vzpomínáš, jak se tady zastávala "doporučení" ředitele jedné německé školy, který v rámci prevence "doporučil" mladým holkám nenosit krátké šaty a sukně, protože by mohly ta musulmanská prasata vyprovokovat.
leden 15, 2016 21:31
NWO : Lenka1
je mi velice dobře znám. Ale humanisti to považujou za konspirační teorie.
leden 15, 2016 21:34
Polárko : kolemjdoucí
nenávidím konspirační teorie, ale pomalu se začínám obávat, že máš pravdu. A vzpomínám na Klause, když kritizoval neziskovky a novináři se divili, co má proti zahrádkářům.
NWO & NGO
leden 15, 2016 21:35
Za mě: : Krakonoš
Teď by mě zajímal postoj Petronily, krakonoše....proč najednou mlčíte??

Protože nemám žádnej důvod pokračovat ve vyčerpávající, nikam nevedoucí slovní válce na tomhle serveru. Chtěli jste přece Kudlanku krásnou, bez rušivejch elementů, takovou tu "starou dobrou", kde nikdo nikoho nevytáčí vošklivým nesouhlasem. A tak jsem si řekl, že teda jo, nebudu tomu virtuálnímu porozumění přece stát v cestě. Po tom všem, co se tu událo, už mi sem stejně nejde psát a v tuhle chvíli netuším, jestli už to tak zůstane, nebo je to jenom pauza. Takže už si budu jen číst, bude-li co. Mějte se tu fajn. smilies/smiley.gif
leden 15, 2016 23:08
Krakonosi, : Mikin
tebe ti "slunickarsti debilove" a "Goebelsovi pohrobci s chorym mozkem" (jen poslednich par hodin diskuse) zmahaji ? Me taky.
A na prihlouple konspiracni teorie jsou na internetu jini kabrnaci...... smilies/wink.gif
leden 15, 2016 23:26
Hm, : Lenka1
slabý. Čekala jsem poněkud sofistikovanější obhajobu muslimských prasat.

A místo toho jen "zhnusení" nad námi odpornými rasisty a xenofoby.

Trapné.
leden 15, 2016 23:39
Chtěli jste přece Kudlanku krásnou, bez rušivejch elementů : NČ
"Chtěli jste přece Kudlanku krásnou, bez rušivejch elementů, takovou tu "starou dobrou", kde nikdo nikoho nevytáčí vošklivým nesouhlasem"
------------------------------------------------------------------------------------
Řekl bych, že paní šéfová by hravě zvládla, navodit tady takovou tu starou dobrou náladu. Je jen na ní, jestli zamýšlí Kudlu jako List českých panen a žen, s návody na paličkování a štrykování, s návody na nejlepší knedlík, nebo "jak si HO nejlépe udržet", nebo "jak HO nejlépe oškubat při rozvodu", nebo .......... Otázkou je, kdo by to četl. Tahle témata se hodí nejspíš ke krácení času v čekárně u zubaře, ale i tak, jen pro dobu bezstarostnou. Nebo má být Kudla ještě mimo to takovým zrcadlem dnešních radostí a starostí?
Ono jde hlavně o to, že nejen Kudlu, ale především své denní životy jsme chtěli mít "krásné, bez rušivejch elementů, takovou tu "starou dobrou dobu", kde nikdo nikoho nevytáčí vošklivým nesouhlasem". Jenomže ta doba skončila a s tím by nic nenadělal ani List českých panen a paní, se svým štrykováním. Jistěže je nejsnadnější nevnímat, nepřipouštět si, utěšovat se, že se přece zatím nic neděje, dojímat se nad svou dobrotou a ušlechtilostí, dojímat se svým soucitem s hladovými černoušky. Jistě, pár takových samodojímacích lidí se vždycky najde, ale většina má docela obyčejný strach. A ten strach je znásobený totálním selháním všeho, co lidi, někteří ještě donedávna, považovali za moudrý spolehlivý systém, za svou jistotu. Najednou se ten systém, ta jistota, hroutí, jak barák, postavený z bláta. Dokud je teplo, sucho, bezvětří, barák je pohodlný, plný pravdy a lásky. Ale běda, když zaprší a zafouká!
To pak přijdou jiné starosti, než jsou návody na štrykování nebo na knedlíky. A též, celkem logicky i neshody mezi těmi, kdo hrozbu nevnímají, nebo vnímat odmítají, a těmi, kdo hrozbu vnímají a ptají se "co bude dál?" Namísto odpovědí se lidem dostává mlčení všech zvolených zástupců, spojené se silným podezřením o jejich, nejen bezradnosti, ale i zaprodanosti. Že si pak tyhle pocity lidé mezi sebou vzájemně sdělují, i když vědí, že na stavu nic nezmění, to už tak patří k lidské povaze. A že se naprosto zákonitě rozdělí na dva tábory "stále ještě věřící neschopným institucím" proti "již nevěřícím neschopným instucím", to též patří k lidské povaze.

Cit: "Jestliže tvé okolí začíná propadat panice, zatímco ty jsi klidný, je to tím, že´s něco nepochopil."

leden 16, 2016 06:17
... : mia I
teda Žižkováku, za tenhle příspěvek velký palec nahoru. Shrnul jsi to excelentně i za mne. Když Lenka psala o mazlíku byla za pošuka. Světě div se, zhruba ve stejné době se zvedl prodej zbraní v Rakousku, po Silvestru prudce v Německu.

Co ovšem je zvlášť na pováženou, cenzura v německých novinách. Už jsem tu na kudle psala , že cenzor tam hodně promazává diskuse . Ale teď už třeba der Spiegel diskuse vůbec neumožňuje, zdůvodňuje to rasismem a nevhodnými komentáři. Pokrytectví. Protože např. , když se holka vrací do Německa, tak kontroly dokladů se prý soustřeďují pouze na lidi s tmavou pletí, zrovna tak teď migrantům někde zakázali vstup do bazénu (a dobře udělali). Do očí bijerRozdílný metr na to, co říkají lidé a to co rozhodnou oficiální místa. Když je hlas z oficiálních míst, je to pro ochranu lidí , když se ozvou sami lidé, už je to považováno za rasismus.

Popravdě , nemyslím si že by Němci byli až tak rasisté, jen je to ukázka holého faktu, že tu situaci nezvládají , nemají potřebný počet policistů na to, aby měli vše důsledně pod kontrolou. To se ukázalo nakonec i o Silvestru.
leden 16, 2016 08:58
... : mia I
jinak jestli odejde ten nebo onen z diskutérů, nemá na sledovanost Kudlanky vůbec vliv. Když se občas podívám na sledovanost Kudlanky na Top listu internetových časopisů (klepnu dole na ten čtvereček), tak Kudlanka si stabilně drží už několik let pozici na 27. až 32. místě. Nejlépe byla 26., nejhůře 37. jednou v létě. Takže lidé čtou pořád stejně.
leden 16, 2016 09:01
No, : Mikin
odchod (bezpochyby) nejchytrejsiho diskutera by na sledovanost Kudlanky asi vliv nemel, ale na kvalitu diskuse rozhodne ano. Doufejme ze si to Krakonos rozmysli.
Ja sam tady diskutovat neprestanu, ale vzhledem k tomu ze jsem svuj postoj k neunosnosti nekontrolovane imigrace ale zaroven i odpor k rasistum uz aspon desetkrat vysvetlil, budu se specializovat spise na humorne aspekty.(Konspiracni teorie, hoaxy, servilitu k ruskemu diktatorovi a lidskou hloupost vseobecne).
Techhle veci totiz pribyva primo dramaticky....... smilies/tongue.gif
leden 16, 2016 10:19
Nejchytřejšího diskutéra? : Myška
Nějak mi takové hodnocení obecně nesedí. Stejně jako kdyby někdo někoho označil za nejhloupějšího diskutéra.

Někteří odešli, někteří se po čase vrátili, někteří ne a buď jen čtou nebo sem nezavítají vůbec, ale Kudla funguje dál i bez nich. Spíš bych měla napsat bez nás, v poslední době se taky zas tak moc nevyjadřuji. Jednak mám na přelomu roku nejhektičtejší pracovní blázinec, kdy dělám v podstatě v kteroukoliv denní dobu a bez ohledu na víkendy či dovolenou, jednak je mi smutno z vývoje situace v Evropě. Moc nerada vidím, že jsem před rokem ve svých příspěvcích měla pravdu. No, spíš realita předčí to, co jsem předvídala, a za co mě mnozí zde nazývali rasistkou, xenofobkou, snad i náckem (nepamatuji si to přesně, jde to mimo mne). Ale čtu Kudlu pozorně, i když ne všechny témata, to nestíhám.
leden 16, 2016 10:33
Fuj, má být ...všechna témata... : Myška
Původně jsem chtěla napsat ...všechny články...
leden 16, 2016 10:35
Jsi směšnej, : Lenka1
došly argumenty, nevíš, jak bys z toho vybruslil, kromě toho tě už víc lidí poslalo s tvejma multi-kulti blábolama do háje zelenýho, tak se radši stáhneš, co, ty sluníčkářskej dobrosere.


leden 16, 2016 10:41
Mikine : mia I
a jak se díváš na fakt, že země přijímá na jedné straně uprchlíky, představitelka se fotí s migranty do jejich mobilu a na druhou stranu se ve vlacích kontrolují lidé podle barvi pleti nebo se jim zakazuje vstup do bazénu? On ten fuj, fuj "rasismus" (dle Tvé prezentace tady na Kudle) holt někdo dá otevřeně najevo a Ty ho ostentativně sjedeš, jinde se zcela veřejně praktikuje to samé, ale už je ticho po pěšině.

Němci si zavařili vlastní naivitou, doufali, předpokládali že takový kodex vzájemného chováni jako mají oni, vezmou za vlastní i ti příchozí. Nyní jsou zcela zaskočeni a navíc je jasné, že finančně je to zmáhá. Tak už vymýšlejí celo unijní daň na benzín apod. věci, aby bylo kde brát. Navíc je obrovský problém s deportací těch nežádoucích lidí zpět do jejích domoviny. A to se zatím jedná o mizivé procento z celkového počtu těch co přišli. Je jasné, že frustrace příchozích lidí bude narůstat. Už jsem tu psala - uvidí, že nikdy nedosáhnou na úroveň Němců, nebudou mít sex , nebudou vítáni, Němci se vždy dívají na ty co neovládají němčinu s despektem. Vzájemné napětí bude plodit jen zášť , nesváry a Německo to bude destabilizovat, což se nás jako bezprostředního souseda dotkne v různých úrovních.
leden 16, 2016 10:46
Doplnila bych Miu. : Myška
Němci neradi přijímali "gastarbeitery" od nás a jiných zemí východního bloku, emigranty. Trvalo řadu let, než je přijali mezi sebe - aspoň co vím. A to byli lidi téměř stejné kultury, stejného vyznání, hygienických návyků a sexuálních zvyklostí. A snažili se zapadnout, naučit se jazyk, pracovat.
Jak můžou přijmout lidi naprosto odlišné kultury, vyznání, hygienických návyků, sexuálních zvyklostí, zcela jiného pojímání rodiny? Moc se divím, že to Němci ještě snášejí. ale tohle nemůže vydržet donekonečna. A pak to bude teprve průšvih! Ale na jednu stranu, čím dřív trpělivost vyprší, tím míň bude škod...
leden 16, 2016 11:11
Ano, mio, Němci si zavařili, : strejda
ale naštěstí ani tam nejsou všichni jen ovce. Stejně jako ve Finsku. K nám do hospody chodí pravidelně na levné pivo 4 Sasíci, dědkové za čárou. A vyprávěli, jak už jich mají všichni lidé plné zuby. Skupina policajtů vlastenců, kteří jdou s Pegidou, si vytáhla některé ty zdivočelé dobytky z ubytoven asi 30 km vzdálených odtud, kteří řádili o Silvestra a také přepadali ženy a dívky. Naložili je do aut a odvezli kamsi, kde na ně už čekali ostří hoši z Pegidy. Prý utvořili kruh a tomu středověkému dobytku dali za vyučenou. Pendrekama je zmláítili domodra, zlomili jim prsty, které prý strkali ženám do vagin i zuby prý tam létaly.... Pak je odvezli zpět do tábora jako výstrahu všem dalším dobytkům, kteří by se odvážili něco podobného udělat. Je zajímavé, že nikde o tom ani čárka. Jedni se bojí státní moci, druzí zase těch přivandrovalců, kteří prý vyhrožují podřezáním. Takže na ten dobytek se musí jen a jen silou, ne jim sloužit, pomáhat jim a převychovávat je. Ti si pomoc nezaslouží. To je invazní armáda a s takovou se musí zacházet bez rukaviček. Osobně té Pegidě tleskám, že se nebojí a že se brání zvůli jedné pomatené báby a tomuto středověku. I mezi soudci to vře a vznikají mezi nimi dvě skupiny. Přizdis...či a zrádci a Němci - vlastenci.
leden 16, 2016 11:15
Tohle je docela sranda. : NČ
Jsem prudce alergický na výroky, typu: "mám bezpochyby pravdu". V tom momentě zase já "bezpochyby" vím, že se jedná o mentálního ubožáka, žádnou diskusi o bezpochybnosti svého žvanění vůbec nepřipouštějícího.
Takže se mi dnes už jen znova "bezpochyby" potvrdilo, s kým tady mám tu čest. Čest!
leden 16, 2016 11:26
... : mia I
navíc migranti naivně předpokládali, že v Německu jim budou lítat pečení holubi do huby. Přitom při jejich vybavenosti dostupnou technikou (špičkové mobily apod.) by při určité inteligenci nebyl problém zjistit, jak to tak zhruba chodí. V Německu je jedna z hlavních zásad - ukaž co v Tobě je, co umíš, co můžeš nabídnout. Pak už čekají jen práci, výkon, to, že ten příchozí bude tzv. šroubovat-makat, sami jsou takoví a podle toho se mají. Ale zase pak nabízejí příchozím pracujícím solidnost, dobré ohodnocení. Tady s uprchlíky se kromě rozdílnosti kultur, naprosto rozcházejí vzájemná očekávání Němců a migrantů a divím se, že Němci už se nepoučili třeba problémy s Turky. Ale je to asi jako u nás, oficiálně od stolu se dá teoreticky zvládnout leccos, objektivně v praxi už hůř. Selský rozum mají daleko více poddaní, kteří tolik rozhodovat nemohou.
leden 16, 2016 11:26
strejdo : mia I
to je dobře, že alespoň někdo jim ukáže, že takhle se host chovat nesmí. A pokud ano, následuje postih.
leden 16, 2016 11:31
Strejdo. DOST DOBRÝ! : NČ
.
leden 16, 2016 11:32
Koukám na tu : AntonímZ
do nikam nevedoucí hádanici a přitom všichni máte jen a jen zprávy z medií a na tom si stavíte vlastní názor. Nikdo ale nepíše co dělat konkrétně a co kdo dělá. Souhlasíte či nesouhlasíte jeden s druhým, hádáte se někdy slovy dost nevybíravými ale řešení nikde.
Jsem obyčejný civil a laik, co mám dělat, jak jim odporovat, nebo při nejhorším jak se připravit na sebeobranu. To se nikde nedovím a přitom to je to nejdůležitější.
Třeba dnes je v Právu rozhovor Práva s ministrem Babišem. http://www.novinky.cz/domaci/391999-babis-zadne-uprchliky-prijimat-nemuzeme.html
S ním souhlasím já a jen si přeju, obávám se ale že zcela marně, aby stejný názor měl i zbytek světa. Na celý svět dnes zaútočili islámští radikálové a svět jim podstrojuje a hledá jak se přizpůsobit. Proč proboha? Evropa s nimi válčí s přestávkami už tisíc let, zatím marně. Oni si klidně vraždí civilní obyvatelstvo a je jim to jedno a přitom na straně druhé se svět pohoršuje nad tím, že při náletu na Islámský Stát zemře pár civilistů. Jak víme, že to byli civilisté odporující jejich režimu? Podle mne kdyby byli, tak už jsou stejně mrtví. Zní to hrozně? Jistě, ale tady už jde o záchranu života. Kdyby spojenci při invazi do Normandii a Rudá Armáda na východě hlídali aby nedej Bože nepadl civil, nikdy by nevyhráli druhou světovou válku. Tohle je válka, to si konečně musíme uvědomit, i když v našem městečku ani na Yukonu se neválčí. Ale bude a budu šťastný, když mi budoucnost ukáže, že se mýlím.
Otázka co mám dělat já a co máme konkrétně dělat my všichni zůstává a odpověď na ní není. Co napsal strejda je fajn, dobře, takováhle partyzánská válka je snad jediný možný způsob, na jejich formu boje odpovědět stejně. Armáda i policie je svázaná humanitárními předpisy a nařízeními, tak asi opravdu je takhle na ně.

leden 16, 2016 11:35
Antoníne : mia I
tak strejda tu napíše , že se stýká s Němci, já tu píšu výše, co mi říká dcera o kontrolách ve vlaku, když se vrací do Německa a Vy tu napíšete, že máme zprávy jen z médií. Trochu blbý, ne?
leden 16, 2016 11:42
Tohle bych mio I, Toníkovi nevyčítal : NČ
Myslím, že to myslel obecně. Samozřejmě, že informace z prví ruky od důvěryhodných osob (mia, strejda) jsou nejdůvěryhodnější. Ale jinak bych řekl, že to píše dost po pravdě, že 99,999% občanů podobné důvěryhodné informace nemá. Přikláním se i k jeho názoru, že veškeré hádanice o téhle věci jsou nikam nevedoucí. Nikdo sám o sobě nemá sílu to změnit a každý, kdo by měl schopnost oslovit davy, které by vedl, bude včas a všemi prostředky zlikvidován. Nakonec zase zbydou jen lokaji a lokajíčkové, kteří si žijí jak prasata v žitě, aniž by za celý život položili aspoň jednu jedinou cihlu na cihlu; Sobotka, Benda....
leden 16, 2016 11:58
NČ, : Michal
dávám ti naprosto za pravdu, i já to takhle pochopil a není co dodat. Tím by tahle celá diskuse mohla skončit.
leden 16, 2016 12:01
Nčé : mia I
jenže když máš děti, vnoučata, tak to prostě člověka naplňuje obavami. Jsou dny, týdny, kdy na to kašlu, jsou chvíle, kdy si říkám, co tu čeká další pokolení i ty moje drobky? aby jim někdo předepisoval toto ano, toto už ne.. Nesvoboda je jedna z nejhorších věcí, když se člověk necítí v bezpečí doma, ve vlastní zemi, šťastný být nemůže, to pocítily teď o Silvestru Němky v plné síle. A to máme zatím zimu, s příchodem jara bude zase nárůst a tlak Německa na okolní země počítám bude stoupat. Teď to fakt nemyslím rýpavě, ale zase jsem si vzpomněla na tu úvahu o živnostnících. To bych ráda viděla, ten počet žádostí o živnost. smilies/wink.gif
leden 16, 2016 12:28
strejdo : marty
dobré zprávy, že dostali samozvaní "hosté" nakládačku. Prosím víc takových informací, ať němce nevidíme jako hloupé ovce jdoucí na porážku.

Tady je vidět, že oficiální média nejsou ani v nejmenším nezávislá a jaký mají podíl na tristní situaci ve svých zemích. Ještěže se najdou lidi nezatížení falešnou politickou korektností a sebevražedným humanismem.

Zrovna mám info z Francie, že tam nikdo z francouzů nejezdí metrem, pro běžné útoky noži či kyselinou. To se do médií taky nedostane.

Jinak s krakonošem jsem nesouhlasila v otázkách migrantů, ale v problémech vztahových, myslím, že se dost často trefil do černého.
leden 16, 2016 13:42
Vždyť jo, mio : NČ
Stopro souhlasím. Slovo "jenže" na začátku mi tam přijde přebytečné.
Úvahu o živnostnících si neuvědomuji (stařecká sklerosa).

leden 16, 2016 14:27
Mikine : mia I
spíš jsem čekala, že se vyjádříš k tomu rasismu. Když jsme tu před časem vyjadřovali své obavy, byli jsme označeni jako rasisté a hned jsi to komentoval. Dneska, když napíšu, že v německým vlaku kontroluje policie lidi podle barvy pleti, nechává Tě to absolutně v klidu. Odlišný metr??

Kdyby ještě před pár měsíci někdo z Němců požadoval zákaz vstupu uprchlíků do bazénu, byl by nepochybně označen za rasistu. Dnes , kdy německé oficiální instituce nejsou schopny zajistit lidem bezpečnost , protože to personálně nezvládají a je to obrovská finanční zátěž (více policistů v terénu), je zákaz vstupu pro migranty brán jako rozumný krok. Ani Tebe to nevzrušilo, přestože jindy bys proti tomu brojil. Jinými slovy, kdyby něco takového napsal , doporučil někdo z nás, bylo by to označeno jako ohavné, takhle to prošlo, že jde o Němce?

A ještě jeden postřeh. Do silvestrovských útoků mi dcera říkala, že jí přijdou informace v našem tisku o uprchlících rozdílné co do objemu oproti německému tisku. To se dá vysvětlit tak, že u nás se buď zveličovalo a aby se pak mohlo z určitých míst říci "vždyť my jsme to věděli" nebo (k tomu se přikláním já) se v německých médiích tutlalo, aby se udrželo dekorum , na které si Němci potrpí a nevzbuzovala se v lidech zbytečná nejistota. Postupem událostí v Německu už ale nepříjemnou pravdu udržet pod pokličkou nelze. Ti kdo v Německu rozhodují si prostě dělali zálusk na levnou pracovní sílu a ono se to otočilo proti nim.
leden 16, 2016 14:59
Mysko, : Mikin
asi jsem mel napsat "podle meho nazoru nejchytrejsiho diskutera".
Podle me umi Krakonos nejen myslet, ale sve myslenky i napsat. A nevidim nikoho, kdo by ho zde mohl nahradit.
Hloupejsiho diskutera jsem zde neoznacil, nechtel jsem urazet. Ale jedna se take o muzske pohlavi........
leden 16, 2016 15:02
Mio, : Mikin
nezlob se, ale mas v tom gulas. Pokud premierka rika jednu vec a nekde jinde radni maleho mesta zakazou imigrantum pristup do bazenu, jedna se jen a jen o ukazku demokracie.
Proste o to ze si malej clovek nenecha od velkeho papalase nic diktovat. A ja s tim uplne souhlasim.
Co se tyce strejdovych statecnych dederonu, tak tam uz zbyva jen zahajlovat. Kdepak jsem to uz sakra jen slysel? Jeste ze jde jen neci vlhke sny...... smilies/tongue.gif
leden 16, 2016 15:15
Mikine : mia I
jj a co ten fakt, že se kontroluje podle barvy pleti? Policie koukne do kupé a kdo je bílej, nechá ho být a kontroluje jen ty s tmavou pletí ?? Co na to Ty?
leden 16, 2016 15:19
... : mia I
oni by možná kontrolovali všechny, ale nestíhají, je jich v terénu málo.
leden 16, 2016 15:20
Mile Sibyly, : Mikin
vase predpovedi se vyplnily a jak militantni islamiste, tak i mala cast ilegalnich imigrantu ted dela peknej bor*el. Gratuluji.
Ale nerikali to pred vami uz i jini? Nesnazili se snad Americane pomoci okridlenych raket zlikvidovat Osamu Bin Ladina jeste pred 9/11?
Nerikal snad George W. Bush hned po tech teroristickych utocich ze jsme ve valce s radikalnim islamem a nezadal cely svet o pomoc?
Spousta zemi i jednotlivcu pomohla.
Kdo nepomohl byli idioti, kteri ve sve paranoidni tuposti presvecovali sami sebe o tom, ze radikalni muslimsti fanatici jsou holubicky miru, ktere by bez zlych Amerikancu nikomu ani vlasek nezkrivily. A kteri vymysleli choromyslne konspiracni teorie, podle kterych zautocila Amerika sama na sebe. Kteri vinili za zlociny muslimskych fanatiku demokracii, Ameriku, zapad a Izrael.
Ted kdyz to zacalo bouchat i v Evrope, ted by ti sami idioti najednou zabijeli nejen muslimske radikaly, ale i jejich obeti, ktere se snazi z te hruzy uprchnout.
Slovy klasika - blbost kvete.
smilies/tongue.gif
leden 16, 2016 15:40
Mio, : Mikin
a je to dobre, nebo spatne?
Ja onehda cestoval v Thajsku podle hranic s Barmou a vsichni v autobuse museli kvuli ilegalnim pristehovalcum ukazovat I.D. Jen ja coby beloch ne.
Proste si tim policajti usnadnovali praci, nebot na Barmance nevypadam. Ja v tom zadny rasismus teda nevidim.
Podle tveho druheho komentare se asi shodneme.
leden 16, 2016 16:01
Tak znova : Lenka1
pro Mikina a jemu podobné mdlé duchem.

Ted kdyz to zacalo bouchat i v Evrope, ted by ti sami idioti najednou zabijeli nejen muslimske radikaly, ale i jejich obeti, ktere se snazi z te hruzy uprchnout.

Neexistuje radikální a umírněný islám, je jen islám. Ideologie neslučitelná s naší civilizací, ideologie která proti nám už 1400 let vede vyhlazovací válku.

Tvoje zkušenosti s pár tzv. slušnými muslimy, které jsi potkal v muslimských zemích - tzn. že neměli potřebu předělávat zemi k obrazu svému, a proto se neprojevili v pravé podobě, jsou naprosto irelevantní.

V Evropě to začíná bouchat právě proto, že muslimská zatím ještě není.

P.S. Např takový Egypt taky kdysi nebyl muslimskou zemí, tehdejší obyvatelé si taky mysleli, že se s muslimy dá žít v míru.....

K těm dalším debilitám o roli USA, které tady slintáš, se už vyjadřovat nebudu. To už ti tady x-krát vytmavili i jiní.


leden 16, 2016 16:56
Nčé : mia I
úvahu o tom, že uprchlíci budou v Evropě zakládat živnosti tu psala bb, to pro oživení Tvé stařecké sklerosy. smilies/wink.gif


leden 16, 2016 17:13
... : Bara
Tak jako fanaticti muslimove konaji vsechno zlo ve jmenu Allaha, tak nynejsi evropsti politici zase konaji vse ve jmenu Evropske Unie, mne to tak pripada. Kdyz sleduji diskuze na tema emigranti na nemecke televizi a tech je mometlane hojne (kazdy vecer minimalne na trech kanalech), tak je cloveku z toho vseho na zvraceni. Jsou zvani pouze levicovi politici a slunickari a kdyz to clovek posloucha, tak to je na infarkt. Nemecka media vymyvaji svemu vlastnimu narodu mozky, coz se nekomentuje, stejne jako immani vymyvaji mozky muslimum v mesitach a to se komentuje jako nezdrave a nebezpecne.....
K nam do Holandska, my jsme malinka a nejvic zalidnena zemicka, prislo do poloviny ledna vice jak 60 000 a vcera dorazili prvni Eritrejci, prerozdeleni z Italie a tech je celkem 9 000. Uz je nename kam davat, ale stale prichazeji a konec v nedohlednu a nase vlada? Jako vsichy ostatni, slepa a hlucha....
Uz i tady se resi sexualni obtezovani, znasilneni, okradeni a vcera stalo v novinach, ze sexualne obtezovali dva azylanti tri zeny ve vlaku, ktere nakonec jen okradli - pozor 12ti a13tileti. Policie je zatkla, ale zahy propustila, jsou nezletili......
Je mi z toho vseho moc smutno!
leden 16, 2016 17:49
Prohlidky mame i my kdyz letime do Evropy : PolARKA
leden 16, 2016 17:51
Mikine, : Myška
opravdu jen malá část?? (...jak militantni islamiste, tak i mala cast ilegalnich imigrantu ted dela peknej bor*el.) Připadá mi, že víc než velká část ilegálů v Evropě dělá bor.el.
Nechci třídit muslimy, je mi jedno, jestli jsou ve své zemi, odkud sem přikočovali, oběťmi, nebo útočníky. Protože i z tamních obětí se lehce zde stanou útočníci. Islám je jen jeden.
Jestliže někomu pomoci, poskytnout azyl, tak jedině křesťanům. Tím, se měla Evropa od začátku řídit a ten průs.r, na který je zaděláno, by se nekonal.
leden 16, 2016 19:42
Mysko, : Mikin
ano, podle me jen mala cast. Protoze islamkejch sekt je spousta a nastesti k sobe navzajem citi silnou nevrazivost. Vetsina tech lidi je stejne jako vetsina krestanu "vlazna ve vire" a veri tomu, co jim rika jejich imam. Pokud se diky urvanejm radikalum na obou stranach zradikalizuji, to bude teprve tanec.
Imigrace se podle me mela kontrolovat od zacatku, meli se rovnomerne prijimat lidi z ruznych zemi, kultur a nabozenstvi. A EU si melo chranit jako kazdy jiny statni celek hranice. Ale na to bylo asi skoda penez......
leden 16, 2016 22:09
neco pro Michala- kamiony : PolARKA
leden 16, 2016 22:13
Polárko, : Michal
To je hovadina do nebevolající. Přitom Evropští řidiči to mají snazší porovnám-li hodiny za volantem. Jet 11 hodin bez zastávky nemusí jako je to v Americku.
Mimochodem, kde ses skrývala tak dlouho?
leden 16, 2016 22:30
... : Lenka1
Imigrace se podle me mela kontrolovat od zacatku, meli se rovnomerne prijimat lidi z ruznych zemi, kultur a nabozenstvi.

Ne, neměli.

Ale na to bylo asi skoda penez......

Ano, byla.

Od začátku tvrdím nepřijímat nikoho a lodě potápět. Pseudohumanisti ať jdou k čertu.

Kdybychom striktně a nekompromisně reagovali od začátku, tak teď žádný problém s muslimskými prasaty nemáme.

Pokud trváš na tom, abychom zachraňovali celej svět, tak ať si ty "uprchlíky" vezmou tvoje milovaný USA, který celou situaci způsobily svým "vývozem demokracie" do zemí, kde platí kmenové zvykové právo a pouze ruka diktátora je dokáže udržet na uzdě.
leden 16, 2016 22:54
Lenko, : Mikin

K těm dalším debilitám o roli USA, které tady slintáš, se už vyjadřovat nebudu. To už ti tady x-krát vytmavili i jiní.

No, no, pozor na srdicko. smilies/wink.gif
K tem "debilitam" se vyjadrovat nebudes, protoze se ukazalo ze jsem mel pravdu. To bylo u soudruhu radosti nad kazdym americkym vojakem, kterej padl v boji proti muslimskejm teroristum. To bylo bolestneho kriku nad kazdym mrtvym "civilistou" s fousama a Kalasnikovem. To bylo slabomyslnejch konspiracnich teorii, jenom aby to Americe dodatecne nandali alespon ti muslimove. Kdyz bylo potreba tahnout za jeden provaz, delaly se podrazy. Ted to mas......
Zkusim si taky zavestit: podle me to zapadni Evropa s odrenejma usima nejak zvladne. Ale nektere (nebo mozna vsechny) zeme byvaleho komunistickeho bloku svoji svobodu opet ztrati. A zase bez nejake valky - zblbli lide si zvoli tak jako pred valkou Nemci, po valce Cesi, nebo nedavno Rusove "silneho vudce". Populisticky pan Zeman je jen prvni vlastovka.
Fujtajxl.......
leden 16, 2016 22:54
... : Lenka1
K tem "debilitam" se vyjadrovat nebudes, protoze se ukazalo ze jsem mel pravdu.

Ne, neměl. Jsi ukázkovým příkladem tupé ovce s vymytým mozkem.
leden 16, 2016 23:00
Michale : PolARKA
sama tomu prave nerozumim, tak jsem se obratila na odbornikasmilies/smiley.gif dik!

Jinak byla jsem v nemocnici. K lupuau mi kolabovaly ledviny, aby je zachranili tak jsem musela absolvovat sest chemoterapii, mela jsem vodu na plicich, srdce uz tak dost spatne jeste horsi takze si mne tam nechali pul roku. No...prisla jsem o svoje predlouhe vlasy tak zoufam smilies/cheesy.gif Diky bohu ze zijeme na Yukonu a nemusime nic platit!
leden 17, 2016 00:46
lenko : PolARKA
pripada ti pan prezident Zeman jako populista?
leden 17, 2016 00:52
Se ti, Lenko, divím..... : NČ
.
leden 17, 2016 04:31
Mikine, : Myška
Imigrace se podle me mela kontrolovat od zacatku, meli se rovnomerne prijimat lidi z ruznych zemi, kultur a nabozenstvi. Neměli. Přijímat měla Evropa jen křesťany.

Protoze islamkejch sekt je spousta a nastesti k sobe navzajem citi silnou nevrazivost. Vetsina tech lidi je stejne jako vetsina krestanu "vlazna ve vire" a veri tomu, co jim rika jejich imam. Pokud se diky urvanejm radikalum na obou stranach zradikalizuji, to bude teprve tanec. A co píšu já? Sice nepíšu o islámských sektách, ale o tom, že i umírnění muslimové, prchající ze své země před radikály, se mohou velmi snadno zradikalizovat. Jsem ráda, že se mnou souhlasíš.
Nemáme na selekci čas ani prostředky a ani důvod. Všechny bychom je měli vypakovat z Evropy pryč. To nepůjde po dobrém, i kdyby k tomu byla vůle všech, co drží v rukou osud Evropy. Sem Evropu dovedla naprostá naivita a hloupost lidí, co si mysleli, že muslimové touží založit v Evropě živnost a touží žít jako my, že touží dělat na naás až budeme v důchodu.
leden 17, 2016 08:27
NČ, : Lenka1
ale vždyť já vím. Já jenom občas ty jeho cinty prostě nevydržím.
leden 17, 2016 09:19
Myško, nerad se vám vměšuji do "bezpochybně" smysluplné debaty, ale : NČ
ty fakt ještě pořád věříš tomu, že "sem Evropu dovedla naprostá naivita a hloupost (odpovědných) lidí"? Vždyť tohle je plánovaná, organizovaná invaze. Tu neorganizují žádní blbečci.
Tupostí, blbostí a naivitou oplývají jen dobroseři, co je vítají a ti, kteří naplněni nadšením, dobrotou a láskou, jim ve svém volnu jezdí umývat zas**né záchody a z prachů, co urvali svým vlastním dětem od úst, jim dobíjejí kredity do smartphonů!
Ale ti, kteří za tím vším stojí, ti nejsou hloupí ani naivní. Přesně vědí, co dělají a jak to dopadne, dělají to záměrně ZA PRACHY, nebo pod pohrůžkami - pod vydíráním! Naivní dobrácké blbečky pro své záměry jen využívají a ve skrytu se jim chechtají.
leden 17, 2016 09:27
Polárko : Lenka1
jestli je Miloš Zeman populista?

No asi takhle - volila jsem ho, v druhém kole. Na první kolo jsem se vykašlala, protože když jsem viděla to panoptikum, tak fakt nebylo koho.

Ale když se pak rozhodovalo mezi Zemanem a Kchárlem, tak jsem to skřípěním zubů hodila Zemanovi - protože ta rakouská kreatura, člen Bilderbergu, který dlouhodobě naši republiku podkopává, jeho pro mě naprosto nepřijatelný postoj ke Kosovu, atd., ten se prostě na Hrad dostal nesměl.

Nejsem fanynka Zemana, jak se mi tady někteří neustále snaží podsouvat, mám vůči němu dost výhrad, ale oceňuju to, že má koule říkat věci tak jak jsou, co si myslí, že je správné bez ohledu na noty z EU.

Takže ohledně islámu - možná populista je, ale řekla bych, že je to teď vedlejší. Potřebujeme v politice každého, kdo se nebojí. Byť nemáme prezidentský systém vládnutí, tak je důležité, aby lidi věděli, že za nimi někdo stojí.

A ještě něco - Zeman je možná buran, ale rozhodně mu to pálí a myslí mu to hodně dopředu, což je další významné plus.

Být na Hradě Poserplína, tak už závodíme s Německem o prvenství v počtu čmoudů. Takže asi tak.


leden 17, 2016 09:28
Mysko, : Mikin
souhlasim, my se shodneme na spouste veci. smilies/smiley.gif
Zradikalizovat se ale muze kdekdo, nejen muslimove. Vzpominas na zdejsi debaty o terorismu pred takovymi 4 - 5 lety? Tehdy jsem byl jednim z nejvetsich kritiku Islamu, hlavne kvuli jeho vztahu k zenam. A parkrat jsem kvuli tomu dostal pekne vynadano. Nazory mam porad stejny, ale podle nekolika geniu kteri se tehdy jaksi neprojevovali (tebe mezi ne nepocitam) jsem "slunickar" a muslimove jsou "prasata a kozom*di". To je taky radikalizace......
U nas v Kanade mame napriklad na preriich pomerne pocetne muslimske komunity hned vedle Menonitskych nebo Ukrajinskych, zadne verejne osahavani ani podrezavani hrdel tam neprobiha a vetsina tech lidi pracuje. Tech 20 000 Syranu co prijal mladej Trudeau se taky nejspis nejak uchyti.
V Evrope to pujde ztuha, protoze milion lidi je proste moc. Bylo by to moc i v pripade Papuancu nebo Eskymaku. V pripade muslimu to bude podle vseho jeste horsi....



leden 17, 2016 09:31
Lenko, Polárko : NČ
Osobně bych si nejdřív definoval slovo "populista". Nevím, totiž, co přesně znamená. Jestli to má být označení někoho, kdo se vyjadřuje shodně se zájmy populace a činí i kroky ve prospěch populace, tak se mi jeví, jako vysoce žádoucí osobnost.

Wiki praví: "Populismus (z latinského výrazu populus – lid) je politická doktrína, která popisuje jednání, při kterém političtí aktéři proti sobě staví „lid“ a „elity“.[1][2] Je tedy zaměřen proti elitářství."
Tak to bych řekl, že jestli se za elitu považuje třeba zmíněný Poserplína, nebo katolická buzna Putna, nebo Sobotka, tak mě osobně proti nim nikdo stavět vůbec nemusí. To zvládnu sám.

Ovšem, jak mi nedávno vysvětlilo rádio a pak i můj vnuk, nelze Wiki brát vážně. Vyskytují se tam i bludy. Takže, když někdo začne někoho nazývat populistou, chtěl bych vědět, co tím vlastně chce říct. Jinak je to pro mě jen ŽVÁST bez obsahu, hojně používaný veřejnoprávní televizí Václava Havla a bezmyšlenkovitě papouškovaný troubama, předpokládajícíma, že jde o jakousi nadávku.
leden 17, 2016 10:05
... : Mikin
Zemanuv populismus se projevil uz pri jeho znamem projevu z tribuny na Letne, kde kvakal zcela vymyslene statistiky. Jen proto ze se to libilo davu.
Ted zase tim ze se "neohrozene" (jako by mu neco hrozilo) postavil do cela vetsiny, ktera je proti imigrantum.
A ono to fachci. Ze 30% kam klesl diky svym ozraleckym avantyram je to najednou pres 60% podpory. Jetli tohle neni populismus, tak uz nic...... smilies/tongue.gif
Pamatujete na stary vtip o tom, ze Husak prijal cestne obcanstvi mesta Lučenec? Aby si az prijdou Cinani mohl rikat Lu-Čen-Čan.
Na Zemana se to hodi taky.
leden 17, 2016 10:24
Ubožáčku, : Sidon
čím nás ještě obveselíš ? Ale když už seš tady Pepku, tak zameč ! To ti jde docela dobře.
smilies/cheesy.gif
leden 17, 2016 12:23
Integrace : Bara
Nase vlada uz loni priznala, ze veskere usili a finance vylozene na integraci nekterych pristehovalcu se nepodarila. Prvni generace prisla za praci, druha a treti uz je v Holandsku narozena, jsou to Holandani. Je zajimave, ze spatna integrace se tyka prevazne muslinu (velke problemy zpusobuji Marokanci). Ono totiz naucit se jazyk a chodit do skoly, neznamena integraci. Jejich mysleni, tradice, vychova je porad stejna jako kdyby zili ve sve vlasti, v tom se v zadnem pripade neprizpusobuji, nechteji, a to uz zacina od malicka od skolky.....neverim, ze se to nekdy podari!!!!
V Holandsku ziji pospolu snad vsechny narody sveta, snazi se respektovat jeden druheho, prizpusobit se, jen ti jedni s tim maji porad problemy.....
leden 17, 2016 12:31
Čau Báro, : Mikin
to co pises jsem uz cetl tolikrat a z tolika zdroju, ze na tom musi neco byt. Ale povez - neni to zpusobeno hlavne MNOZSTVIM tech ci onech imigrantu? Z tebe se uz urcite diky tomu ze vas tam neni tolik stala aspon casecne Holandanka. Mas holandske pratele, lezi ti na srdci osud tve nove vlasti. Ono je to zrejme uz z toho, ze pises "nase vlada". Ja to citim v Kanade podobne. Je to moje vlada......
Pripomnela jsi me temi stiznostmi na muslimy par (ale opravdu jenom par) Cechokanadanu ktere jsem potkal ve Vancouveru a ktere potkal diky velke krajanske komunite stejny osud jako vase muslimy.
Ziji porad ve svem vymirajicim ceskem ghettu, porad bez kanadskych pratel, cizinci nadosmrti kteri nevi, kudy kam......
Zkratka a dobre - neni ta situace kterou popisujes castecne zavinena i tim, ze clovek zijici ve velke krajanske komunite ve sve nove vlasti zlenivi a zatrpkne? Zkratka ze se neprizpusobi?
U prumerneho nevericiho Cecha se to nastesti projevi jen v tom typickem nadavani. Nabozensky zalozeny "neprispusobivec" muze zacit i bomby vrhat...... smilies/tongue.gif
leden 17, 2016 13:45
Rasy a IQ : Lenka1
https://www.youtube.com/watch?v=wRRQ7ybpKmE


Mj. Afrika: max. průměrné IQ = 70 bodů

A to jim ještě přičetli všechny možné polehčující okolnosti.

Bacha, Mikouši, ať ti nepraskne žilka.
leden 17, 2016 14:48
Sidone, nemáš argumenty, tak urážíš? : Myška
Hrdino!
leden 17, 2016 14:52
Jenže, Mikine, i když čeští emigranti v kanadě žijí, jak píšeš, v určitém ghettu, tak se určitě nesnaží o to, vnutit lidem okolo a celému státu, svoje hodnoty, : Myška
svoje zvyky, svůj pohled na život, na právo, na sexualitu. Přesně tohle ale muslimové dělají, respektive jsou k tomu vyzýváni těmi jejich kazateli v mešitách. A to přece není totéž! To se nedá srovnávat!
leden 17, 2016 15:00
tak tohle je trochu moc.... : PolARKA
Švédsko:

Migrantům ve Švédsku nabídli v rámci výuky jazyka státem hrazený kurz sniperů (ostřelovačů). Nápad za hranici zdravého rozumu začali realizovat nejprve v malém měřítku v Sollefteå.

Pořadatelé byli překvapeni nebývalým zájemem migrantů ze zemí Třetího světa. Reportér listu Allehanda zaznamenal při své návštěvě na střelnici zhruba padesátku muslimů, kteří se učí za peníze švédských daňových poplatníků správně mířit na cíl odstřelovačskou puškou a vůbec si osvojit dovednosti ostřelovačů.

Takovou zrůdnost můžou vymyslet jen v severských zemích.

leden 17, 2016 15:07
Integrace : Bara
Rekove, Italove, Spanelove... dalo by se rici krestane, vsichni tihle pristehovalci ziji v Holandsku v miru a klidu, buduji Holandsko a nemaji problem se pratelit a ozenit s jinou narodnosti. I asijsti emigranti jsou bezproblemovi a pracoviti. Nedavno se k problemu integrace vyjadrila asijska maminka s tim, proc bych zakazovala memu diteti slavit ve skole Vanoce i presto, ze my je v nasi kulture nemame. Naopak moje dite je o to obohaceno a slavi urcitou tradici treba 2x jen v jinem obdobi. Kdezto vetsina muslimu to svemu diteti nedovoli a hned pri zapisu do skoly to zdurazni, ze jejich dite se na tom nebude podilet, protoze to neni v jejch kulture. A jsme u problemu, uz od malicka je to tem detem ( muslimskym HOlandanum) vstepovano. Nekteri jdou tak daleko (to uz zavani fanatismem) ze si jejich synek nesmi jit hrat se svym kamaradem ze skoly do rodiny, protoze jsou tam i holcicky. Tomu se rika integrace? A to je pouze jeden problem z tech strasne moc jinych problemu. A na to se vynakladaji miliony, aby se pak konstatovalo, ze se nam to nepodarilo? Myslim, ze tohle se nepodari ani ctvrte, pate a dalsi generaci.....
leden 17, 2016 15:40
Mysko, : Mikin
jen nekteri cesti emigranti, protoze podle me je tech neuspesnych mensina. A jiste - Cesi se budou jen sotva snazit nekomu vnucovat svuj vyklad prava, nebo sexualni zvyky. Protoze je jich na to malo. Jo, kdyby jich prijel milion, vysli by na Velikonoce s pomlazkami a doslo by k poulicnim bojum . :-)
Ale vazne - ja plne uznavam ze jsou s muslimy coby s imigranty vetsi potize nez treba s hinduisty. Akorat by me vazne zajimalo, z jake miry je na vine jejich nabozenstvi a z jake miry to obrovske mnozstvi, v jakem prichazeji do Evropy.
Ale takove uvahy jsou pro nektere zdejsi "diskutery" jak vidim prilis slozite.

leden 17, 2016 15:55
... : Bara
Nemyslim, ze je to v jejich mnozstvi, i kdyz i to trochu ovlivnuje, protoze co by tomu rekli jini, ale v nabozenstvi. My jsme asi pred 500 lety byli taky vsichni panbickari a bali jsme se Boha, ze nas potresta a upalovali na hranici. Jim chybi tech 500 let vyvoje.
To, ze se uchuluji do svych komunit naznacuje, ze nas neberou. Proste si vystaci. Navic my jsme neverici, mlade holky a zeny chodi v lete polonahe, kouri na ulici, jdou samy na diskoteku, neprosi se sveho partnera o dovoleni neceho, jsou nezavisle, stavaji se svobodnymi matkami, nepotrebuji chlapa k zivotu a co je nejhorsi, krestansky chlap to vidi, trpi a navic s tim souhlasi......To je neco tak neslucitelneho v jejch kulture a tradicich, ze si to nenechaji zadnym zpusobem ovlivnit. Proto se neprateli s Holandany, zeni a vdavaji se mezi sebou, a porad ziji todle toho co jim v moskee kaze imman. Uz se vi, ze ti jim vymyvaji mozky, ale porad se to toleruje.
V nasi ustave je zaneseno, ze deti ruznych etnik mohou navstevovat svou muslimskou, zidovskou, katolickou, skolu. Pry se to zakazat neda. To by se melo pro dobrou integraci zrusit a vsechny deti chodit pouze do holandske skoly. Jinym narodnostem to nevadi, jen muslimove a zide maji svoje skoly. Je dokazano, ze zaci a studenti z muslimskych skol maji urcite nedostaky ve znalostech, MS stale neco presetruje a zkouma, nekterou skolu i zavrelo, ale problem to neresi. Pokud se musi v nasem stoleti! porad 5x denne modlit jak ve skole tak v zamestnani, nevim, nevim jakym smerem se to bude ubirat. Bojim se, ze bude hur.

leden 17, 2016 16:43
Baro, : Mikin
Proti tomu co pises se neda nic moc namitat. S tem skolama je to u nas podobne. Ja bych nechal deticky chodit na zakladce pekne dohromady. Jak jinak se maji sakra naucit, ze ten druhej neni cert s rohama? Plati pro vsechny. Kdyby se lide navzajem znali, snad by ubylo silencu jako jsou muslimsti fanatici nebo treba Lenka1.
V tom historickem vyvoji take souhlasim. Ja jsem na Kudle psal, ze zatimco krestanstvi se od stredoveku vyvijelo, Islam ktery byl v te dobe v leccem pokrokovejsi ke sve skode zatvrdnul. Ted jenom co s tim? V poslednich desetiletich se ledy trochu pohnuly, ale jde to hrozne pomalu. A navic to brzdi ti zmineni silenci na obou stranach.
Me ten pomer nabozenstvi versus mnozstvi imigrantu zajima z toho duvodu, ze jsem jak v Kanade tak i jinde ve svete potkal rozumnejch muslimu spoustu. A myslim ze je potrebujeme jako spojence, ne jako nepratele.
leden 17, 2016 17:19
Koukám : Lenka1
že máš dost velkej problém rozlišit fanatika od realisty. Víš, jak to bylo v tom vtipu?

Optimista se učí česky.
Pesismista se učí arabsky.
Realista se učí střílet.

Takže asi tak. Opravdu nechápu, kde bereš tu neuvěřitelnost drzost nás zpoza oceánu, zašitej v bezpečným koutě světa, soudit. Opravdu bys potřeboval pravidelně pár přes hubu, aby se ti ty pomotaný šňůry v palici rozpletly.

A co to video? Další důkaz a potvrzení toho, co říkám - že africké opičky jsou vesměs debilní.


leden 17, 2016 17:36
Doufám, : Lenka1
že budeš spokojenej, až to v Evropě vypukne naplno a tvoji milovaní musulmani se přestanou přetvařovat a spojí se všichni proti nám.

Nechceš se vrátit zpátky? Šabatová, Pelikán i Dienstbier by takovou kapacitu uvítali, Určitě bys dostal nějakej pěknej teplej flek ve státní správě a mohl bys pravdolásku šířit z plných sil nejenom na Kudle.

Jo, a zeptej se těch bezva muslimů v Kanadě, které jsi potkal a se kterými se máme podle tebe spojit v boji proti islámu, co si o tom myslí, ju? Co si myslí o šaríi, o džihádu a nejnověji o taharrush - to je to hromadné sexuální násilí proti ženám.

Pak dej vědět, jak pěkně jste pokecali, ju?


leden 17, 2016 17:44
Lenko, ježišmarjáááá, nech už toho nesvéprávného blbečka být : NČ
vždyť už neví, kudy kam.
leden 17, 2016 18:14
Lenko, : Mikin
"neuveritelna drzost, dostat pres hubu a debilni africke opicky" rikas? smilies/wink.gif
Prave vo tom tady pisu. Vy silenci jste z jednoho testa a jeden bez druhyho byste si ani nevrzli. Akorat ze se ten sebevrazednej Abdullah narodil nekde v Arabii a ty v Cesku.
To je mezi vama asi tak jedinej rozdil.
leden 17, 2016 18:15
... : deeres
Koukala jsem jako puk na vyjádření manželky ministra obrany k imigraci. Taharrush není pro bělošskou populaci prý nic nového, tady se to také děje pořád, jenom se tomu tak neříká. A mladé evropské ženy brzy samy vyjdou vstříc novým mužným samcům, dala k lepšímu Veronika Žilková.
Chtěla bych vidět tu blbku, co jí udělá dobře několikanásobné znásilnění davem potentních samců, aby pak nakonec skončila v nemocnici, v horším případě nepřežila.
Jestlipak ona vůbec ví, že takovým holčičkám, jako je její Kordula, imigranti říkají "easy meat".
„Dnes jsem připomínkovala za školskou komisi hnutí ANO „Dlouhodobý vzdělávaci plán magistrátu“ a navrhovala jsem, že je třeba zavést na školách multikulturní výchovu jako samostatný předmět,“ řekla nám Žilková. Podle ní se do budoucna prostě musíme naučit chápat cizí náboženství, kulturu i psychologicko-sociologické pochody.Je třeba pochopit svého souseda a vyjít v integraci na půl cesty,“

Doporučuji přečíst rozhovor Petránka s Drtinovou. Sice se snažila mu skákat do řeči a oponovat, ale úplně jí převálcoval. Moc se divím, že publicistu Petránka pozvali, nejspíše proto, abychom si nemohli stěžovat na nevyváženost.
leden 17, 2016 18:26
no ono : PolARKA
ono to k nam prijde taky, jen trochu pozdeji. Uz nam do Kanady prisli prvni nejak kolem vanoc a ma jich prijit dalsich 25 000. diky nasemu posahanemu prvnimu ministrovi. Davaji je do ruznych mest ale na tom sejde pramalo, protoze mohou jet pak kam chteji. Snad by to meli byt buzeranti, lesby atd a manzelske pary. Jenze jsem videla rozhovor s jednim migrantem a rikal ze si sem chce privest rodice, sourozence a tady si chce najit zenu. Tak do ktere skatulky zapada? Jinak nejvic to chytne Toronto, na Yukon nam je neposilaji vubec.Ale to nic neznamena. Jak se dostanou do vlady...jeden uz tam je, tak se nam mohou protocit panenky. A na jednoho migranta pocitejme deset dalsich rodinnych prislusniku
leden 17, 2016 18:55
NČ : Lenka1
když si tak krásně naběh na smeč, tak jsem neodolala. Prý spojit se s muslimy v boji proti islámu - "Áááááno, a dnešnú sošku Miško Vtipkára vyhráva - chvíle napětí - MIKIN! Zatleskejme mu!"

To, že už neví kudy kam, je vidět. Všimnul sis, že neodpověděl ani na jednu z mých otázek, viď?
leden 17, 2016 19:14
deeres : Lenka1
já bych napsala, co bych udělala s takovou sviní, která si dovolí z tlamy vypustit něco takovýho, ale Daniela by mi to nepustila.

Tragédií je, že před cca 150-200 lety se komedianti museli dovolit starosty obce nebo městysu, jestli se vůbec můžou na pár dní utábořit a dneska z těchhle kašparů děláme celebrity.

Ostatně, Žilková je známá jako dost velká coura a její současný manžel, t.č. z Božího dopuštění ministr obrany, vojáky familiérně přezdívaný "Strup", jenom pokračuje v tragikomické řadě našich polistopadových ministrů.


leden 17, 2016 19:19
Polárko : Lenka1
máš odkaz na to Švédsko? Dám to do mejlu a budu přeposílat.
leden 17, 2016 19:26
... : Bara
Urcite je nemuzeme hazet do jednoho pytle, je i dost tech, co chteji zit svuj zivot v klidu a pohode, vychovat ze svych deti dobre lidi, zapojit se do pracovniho procesu a pomahat budovat zem v ktere se usadilii kdyz jsou jineho vyznani. Jen porad prevysuje pocet tech, co jsou stale a se vsim nespokojeni. Prisli za praci dobrovolne, dostali moznost sjednoceni s rodinou, zacaly se pro ne stavet mesity, zakladat muslimske skoly, dostali i moznost zasedat v nasi vlade, aby se tady citili dobre a jako "doma". Prisli, ale uz nikdy neodesli i presto, ze nesouhlasi a nelibi se jim zivot na zapade. Tady by se dalo pouzit prislovi: za dobrotu na zebrotu....chteji brat, ale nechteji davat....
Kdyz se vratim k te integraci, tak v nasich skolach je pri vyuce telesne vychovy zarazeno plavani. Naucit se plavat v zemi, kde je vsude voda je docela dulezite. Holcicky z muslimskych rodin se toho nezucastnuji, protoze by se musely svleknout do plavek.
leden 17, 2016 19:43
... : Bara
oprava....i kdyz jsou jineho vyznani.
leden 17, 2016 19:46
Lenko, jistěže jsem si všiml, : NČ
a také jsem si všiml toho obratu, kdy naprosto nečekaně začal souhlasit se slovy Zemana.
Je to ale příšerné zjištění, že se nám z něj stává komundíra, nácek, Zemanovec, Putlerovec. Hůůůůů!
Brou noc.
leden 17, 2016 20:05
lenko : PolARKA
http://katehon.com/news/sweden-state-funded-muslim-sniper-training

v cestine

http://zvedavec.org/vezkratce/12023/
leden 17, 2016 20:09
Polárko : Lenka1
díky.
leden 17, 2016 20:14
NČ : Lenka1
tak brzo do pelechu? Tak jo, dobrou.
leden 17, 2016 20:19
Myško, : Sidon
jaký argumenty bys tady chtěla vidět?! Ta snůška kravin, kterou sem sype ten "náckobijec", nezasluhuje žádný jiný komentář, než to, že je to trotl. A teď to ještě vylepšil tím ghetem, to už je opravdu na ten šaškec. Pokud vím, tak v Torontu mají tzv. Masaryktown, ale říkat tomu gheto, to může jenom osoba mdlé mysli, o nějakém jiném "českém" uskupení nevím. To jsou jen bláboly pomatencovy.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Masaryktown_(Toronto)
leden 17, 2016 21:01
Já od tebe, Sidone, nepotřebuju žádné argumnety. : Myška
Ale proč nediskutovat slušně?


leden 17, 2016 22:16
mysko nechci se do toho plest : PolARKA
chapu Tvoji situaci, ale kdyz si fakt prectes celou stranku tak se Sidonovi nemuzes divit
leden 17, 2016 23:31
https://www.youtube.com/watch?v=qNKkSxrUI94 : PolARKA
Patt Condell
ceske titulky
leden 17, 2016 23:54
K tomu Sidonovi..... : Mikin
nepsal jsem pochopitelne o Masaryktownu ale o tom, jak se lide jakekoliv narodnosti obtizne integruji v pripadech, kdy maji k dispozici silnou komunitu. Kdyz maji sve ghetto s pekarem, zubarem, restauracemi.... Takove potize maji u nas nejen muslimove, ale casto i Polaci, Ukrajinci a v nekterych pripadech (Toronto, Vancouver) i Cesi. Nekteri diky tomu zustanou ve sve vlasti do konce zivota cizinci. Sidon se v tom nejspis poznal....
On sem budto dava odkazy, nebo zurive nadava. Samostatna myslenka z neho jeste nevypadla.
Ona je vubec sranda pozorovat, jak tady tech par vzteklounu pote co jim dosly argumenty zuri. A jen proto, ze jsem neprojevil jimi pozadovanou hitlerovskou davku nenavisti a namisto topeni, strileni uprednostnuji rozumnou imigracni politiku a dodrzovani zakonu.
leden 18, 2016 01:13
Jeste k te integraci.... : Mikin
Prikladu jak se muze integrace do spolecnosti darit v pripade rozumne imigracni politiky je u nas v Kanade dost.
Vzpominam si na svou posledni navstevu Inuviku, coz je napolo indianske a napolo inuitske mestecko zde na severu. Nejsevernejsi mesto kam se da v Kanade dojet autem a take mesto s nejsevernejsi mesitou na svete. Bavil jsem se tam v cinske restauraci s jednim z tamnich muslimu a podle toho co rikal a jak se k nemu chovali mistni se zdalo, ze si nasel sve mistecko na svete. Pak z neho vylezlo, ze je i majitelem te restaurace. Potes noho, muslim majitelem cinske restaurace, do ktere chodi prevazne Eskymaci..... smilies/grin.gif
Dalsim prikladem muze byt nas novy ministr obrany, pan Harjit Sajjan. Pravy Sikh v turbanu byl drive velice uspesnym detektivem Kanadske jizdni policie, potom se dal do armady a vratil se z Afghanistanu kde bojoval proti teroristum se spoustou vyznamenani. Ziskal si tam take udajne pro svuj bohatyrsky zjev uctu a respekt tamnich kmenovych nacelniku. Vsak posudte sami.
http://www.sikhnet.com/news/glowing-record-canadas-new-defence-minister
leden 18, 2016 01:47
Trochu legrace : Pepa
leden 18, 2016 02:54
Takže vysvětlení tak frekventovaného slova "populista" se mi nedostalo : NČ
Zůstanu tedy u toho, jak si ho vysvětluji ze souvislostí, které jej doprovázejí.
Má se asi jednat o člověka, který, aby se zalíbil davu, slibuje věci, o kterých ví, že není v jeho silách je splnit, anebo vědomě davu lže přímo programově.
Pokud je mé vysvětlení správné, tak je naprosto "bezpochybné", že zdaleka největším a nikým nepřekonaným českým populistou od r. 89 byl V. Havel.
leden 18, 2016 04:35
NC : PolARKA
gol primo do branky! smilies/grin.gif
leden 18, 2016 06:03
NČ, : Míša šíša
přesně!
leden 18, 2016 06:55
Mikine, tu integraci, co popisuješ, muslim v nejsevernějším městě, váš ministr obrany, : Myška
to se mohlo podařit jen proto, že dotyční se integrovat CHTĚLI. Do Kanady nedorazila armáda mladých, nadržených, mužů, co místo, aby bojovali za svou vlast, si přišli Kanadu přizpůsobit k obrazu svému. Já už nevím jak to napsat, že ty jednotlivé příběhy jednotlivých lidí, které nám předkládáš, je něco diametrálně odlišného od situace, kterou zažívá Evropa.
Ten váš ministr - neznám ho, nic o něm nevím, ale - zřejmě se cítí jako Kanaďan, chová jako Kanaďan, vyznává stejné hodnoty jako Kanaďané, kanadu považuje za svou vlast. A teď to, co se valí do Evropy - není to naprosto něco jiného?
leden 18, 2016 07:01
Mikine, : Míša šíša
On sem budto dava odkazy, nebo zurive nadava. Samostatna myslenka z neho jeste nevypadla.

Ono někdy je lepší dávat jen odkazy, než popustit uzdu toku některých myšlenek...

Jak zmiňuješ ta ghetta Čechů, Poláků a Ukrajinců - řekni mi k tomu prosím jedno. Spočívá ta jejich obtížná integrace v tom, že napadají příslušníky jiných národů včetně domácích Kanaďanů? Kradou, přepadávají, demolují cizí majetek, obtěžují ženy? Je jich většina na sociálních dávkách? Mají v tom jejich ghettu bordel na ulicích? Je tam tak nebezpečno, že se do té jejich lokality neodváží ani kanadská policie natož kdokoli jiný? Vnucují svoje kulturní zvyklosti ostatním Kanaďanům a chtějí, aby se jim domácí obyvatelé přizpůsobovali? Chodí jejich děti do školy v národních krojích? Atd. atd. atd.
Srovnáváš nesrovnatelné.
leden 18, 2016 07:02
... : mia I
tak jsem se dívala na článek v německých novinách (die Zeit). Opírají se tam do Miloše Zemana, že je xenofobní , protože prohlásil, že naše země se naše země je naše a sami si zvolíme koho přijmeme a že každý táta se bojí o své dítě. Taky MZ prohlásil něco ve smyslu, že Němci jsou naivní , když se snaží muslimy integrovat. Tak jsem schválně koukala co na to Němci v diskusi, jak Zemana, který je u nás dost pod palbou, Němci vidí.

Je tam kolem 430 komentářů a některé smazané. Přesto v těch komentářích , které zůstaly je opakovaně uznání, že se představitel státu snaží chránit svoje lidi před touhle invazí. Je tam opakovaně v komentářích napsáno - ten muž má pravdu. Ale hlavně tam nejvíc lidé útočí na redaktory, že takové prohlášení nelze považovat za xenofobní, že oni na takovém prohlášení nic xenofobního nevidí.

Zemana nemusím, nevolila jsem v druhé volbě ani jednoho kandidáta, nechala jsem rozhodnutí na vůli lidu. Ale , když si tak srovnám jak ho někteří Češi shazují a zesměšňují (víme, kteří na Kudle) a kolik souhlasných slov získal od německých lidí..

Je tam i komentář, že to co říká Zeman , říkal i bývalý představitel Singapuru, kde už s muslimy zkušenost mají. Dobrá byla i hláška jedné paní - jeden komentář byl k tomu, zda Zeman byl při svém komentáři střízlivý a ta paní pohotově odvětila "a kdyby ne, vždyť ve víně je pravda"
leden 18, 2016 08:38
Mysko, : Mikin
ano, tak jsem to myslel. Co se tyce tech davu co se vali do Evropy, tak tam nevim. Ale nerad bych je daval do jednoho pytle. Me tam pred lety taky nikdo nestrcil.
To je duvod proc je bylo nutno hned ze zacatku okamzite roztridit a proklepnout. Tak jako proklepli me a Michala. Topit je na mori povazuji za nechutne, ale o to jsem uz asi psal.
leden 18, 2016 08:50
Miso siso : Mikin
budes se divit, ale ano. Silne imigrantske komunity problemy obcas maji. Ve velkych mestech pusobi vietnamske i jine gangy mladych. Behem let bylo odhaleno nekolik gangu italske a polske mafie.
Kdyz jsem kdysi davno prijel do Vancouveru, potkal jsem se s jakymsi krajanem, ktery se po zjisteni ze jezdim na kole a umyvam v restauraci nadobi jen utrpne usmal. On jezdil v bavoraku a nepracoval. Kratce nato se ocitl i s bandou svych kamaradu ve vezeni a noviny psaly o zatahu proti ceske drogove mafii.
Zadne ctvrti kam by se policie neodvazi ale nemame. Asi to bude tim ze Kanada neprijala prislusniky nejake narodnosti nebo nabozenstvi v takove mire, jako Evropa.

leden 18, 2016 09:08
... : mia I
tuhle jsem se dívala na Barrandově na reprízu pořadu České milování. Tématem byla Láska pronásledovaná. V pořadu byly příběhy dvou žen, které se staly obětí stalkingu, obě zemřely násilnou smrtí. Šokoval a rozhořčil mi zvlášť případ jisté Michaely Maličké, 33leté úřednice na letišti v Ruzyni. Dva roky ji pronásledoval kolega z práce , jehož milostný návrh odmítla. Ona se obrátila na policii, svůj případ i medializovala v pořadu Na vlastní oči. Nic platné, policie ji nebyla schopna ochránit. Zabil ji ta, že i patolog prý byl šokován v jakém stavu byla. Když si naše policie nedokáže poradit s jedním psychopatem, jak by naše ženy chtěla ochránit v případě, že by tu začalo něco takového jak v Kolíně, Hamburku,..??
leden 18, 2016 09:14
NČ, : Mikin
populista je obvykle politik, ktery dela vse pro to, aby se zalibil davu. Bez ohledu na nasledky. Coz na Zemana podle me sedi naprosto presne. Kdyby vetsina naroda imigranty chtela, vital by je Milos s chlebem, soli a Becherovkou.
Co se tyce cilu ktere si vytycili pan Havel a Obcanske forum, tak ty se naplnily.
Ceska republika je nezavisla, demokraticka zeme s mirou obcanskych svobod jake jsou bezne kdekoliv na zapade. A proti dobam zlocinne komunisticke diktatury doslo nejen k dramatickemu zvyseni osobni svobody, ale i k vyraznemu zvyseni zivotni urovne.
Pokud sem chces dat odkaz na znamy "Havluv projev z Listopadu 89", usetri si praci. Jedna se o komunisticky podvrh kteremu chybi datum, misto i obycejny audio zaznam.
leden 18, 2016 09:40
Mikine, ale zatímco vy jste přicházeli jako jednotlivci, na "proklepnutí" byl čas, : Myška
a nebyli jste anonymní bez dokladů (nezahodili jste je ani nespálili), to, co přichází do Evropy je dav, který... už to tu bylo napsáno mockrát. Není v silách evropských států všechny prověřovat. A z čeho? Jak? Tehdy když jste šli vy, šli jste ze země civilizované, kde bylo možné vše dohledat, kdežto to, co sem jde, to nejde ani identifikovat z jaké jsou země, jaké národnosti. Ty rozdíly v těch dvou případech jsou přece tak markantní, že snad víc ani být zřetelné nemohou.
leden 18, 2016 09:51
chvilku tu člověk není : vlk
a hned taková nálož kanadských vtípků!!!

Charles Darwin: „Ignorance častěji než inteligence plodí sebevědomí.”
leden 18, 2016 09:59
vlku : Lenka1
tak to je přesný. Vsadím se, že ten, komu to patří, opět nepochopí. Ale jestli má Polárka pravdu, tak "Europe Style Multikulti" dorazí i na Yukon a dojde i na něj.
leden 18, 2016 10:24
Mysko, : Mikin
oni nas tehdy moc dokonale proverit nemohli, protoze spoluprace s komunistickym rezimem asi moc dobra nebyla. Ale v ramci moznosti to nejspis stacilo.....
Ja zde masovy a nekontrolovany priliv neproverenych uprchliku ostatne nikdy nepodporoval. Porad si myslim, ze by se tem lidem melo v ramci moznosti pomoci, ale pokud to nejde, meli by byt vraceni zpet a pomoc by mela smerovat do zemi odkud prichazeji.
Stejne tak ale povazuji navrhy na strileni, potapeni lodi a urazky do "kozomrdu, prasat a debilnich opic" ktere zde provozuje par jedincu za zvrhlost, hodnou odsouzeni.
A lidi kteri tohle delaji povazuji za stejne dobytky jako "osahavace" v Koline nad Rynem.
leden 18, 2016 10:31
Mikine, : Míša šíša
neodpovídáš na otázky a místo toho argumentuješ něčím jiným, což jsi prvně nezmiňoval. Mluvil jsi o českých, ukrajinských a polských ghettech a hle - najednou do toho pleteš vietnamské gangy a italskou mafii. Ještě jsi zapomněl na Číňany...
Jeden nepracující krajan jezdící v bavoráku, tak to je teda fakt nálož. To mají Češi v Kanadě opravdu obrovské problémy s integrací. Se picnu z takové světové ostudy.

Takže znovu: Spočívá ta tebou zmiňovaná obtížní integrace Čechů, Ukrajinců a Poláků v tom, že napadají příslušníky jiných národů včetně domácích Kanaďanů? Kradou, přepadávají, demolují cizí majetek, obtěžují ženy? Je jich většina na sociálních dávkách? Mají v tom jejich ghettu bordel na ulicích? Je tam tak nebezpečno, že se do té jejich lokality neodváží ani kanadská policie natož kdokoli jiný? Vnucují svoje kulturní zvyklosti ostatním Kanaďanům a chtějí, aby se jim domácí obyvatelé přizpůsobovali? Chodí jejich děti do školy v národních krojích?

A neuhýbej.
leden 18, 2016 10:32
Mikine, : deeres
nějak mně připadá, že si vlastně vůbec nečetl článek, ke kterému je diskuze. Nebo jenom povrchně, přečti si pozorně ještě jednou a pak sem zase piš své komentáře. A Havla do toho netahej, to byla jenom loutka, která pro svůj osobní prospěch tomuhle marastu otevřela cestu.
My xenofobové, co sem píšeme, už máme nějaká léta a něco za sebou a hned tak někomu nenaletíme. Co jsme nazažili sami, to ještě známe od svých rodičů a to, co jsme zažili, to se teď znovu opakuje. Šílená padesátá léta stalinistického teroru, okupace Rusáky na konec šedesátých let a normalizace sedmdesátých a když to v 89.roce začalo vypadat konečně nadějně, tak se v současnosti ukazuje jenom to, že to byl začátek našeho konce.
Jsme malá země, bohatství, které jsme měli, nám ukradli. Nejdřív Němci, pak Rusové, zbytek si rozebral západ při privatizacích a to, co zbylo a nešlo odtud odvézt, to si ještě vzala, nebo vezme církev. A ono nebude dlouho trvat a zatrhnou nám i svobodné vyjadřování. Všechno k tomu směřuje, viz můj první komentář(odkaz), pod tímto článkem. A možná, že to je jenom zbytečné opatření, když vidím, co se chystá pro nejmenší děti, školáky a mládež, tak oni snad nakonec budou tak zblbnutí, že všemu budou jen tleskat, malovat srdíčka a rozchechtané smajlíky. Já, když čtu oficiální tisk, tak si vždycky vzpomenu na trezorové "Ucho". Tak to je ta demokracie, kterou nám sem ze západu implantovali.
Psal si, že jsi byl nedávno v ČR a jak jsou všichni nadšeni z politického směru, kam se ubíráme a jak všichni nenávidí prezidenta Zemana. Nevím, s kým se to stýkáš, já slyším něco úplně jiného. Nejspíš si se setkal s mládeží, která šla protestovat proti projevu Miloše Zemana, nabuzená vysokoškolskými profesory typu Milana Kohouta a historickými filosofy, jako je M.C.Putna a s sebou si na protest vzala červené vlaječky, které obdrželi na americkém velvyslanectví.
leden 18, 2016 10:41
To snad není možný : Míša šíša
To je duvod proc je bylo nutno hned ze zacatku okamzite roztridit a proklepnout. Tak jako proklepli me a Michala.


oni nas tehdy moc dokonale proverit nemohli, protoze spoluprace s komunistickym rezimem asi moc dobra nebyla


Vždyť si sám protiřečíš! Si ani už nepamatuješ, co jsi napsal před 2 hodinama...
leden 18, 2016 10:44
. : Míša šíša
Kdyby sis aspoň uvědomil, co píšeš za kraviny. Vás nemohli dostatečně prověřit, protože nebyla spolupráce s komunistickým režimem. Zatímco my teď můžeme naprosto v pohodě prověřovat, protože spolupráce s islámským režimem je úplně perfektní.
Já si snad musím dát sprchu, abych tyhle bláboly rozdejchala. smilies/grin.gif
leden 18, 2016 10:47
Miso siso, : Mikin
ja ti odpovedel. Napsal jsem, jake problemy tady mame i to, jake zde nemame. Tech Cechu byl cely gang, ne jedinec. Nikde jsem nepsal o tom, jak dokonale nebo nedokonale me a Michala proklepli, takze si sotva muzu protirecit. Nauc se cist, ano ?
leden 18, 2016 10:52
neházel bych všechny vysokoškoláky : vlk
do jednoho pytle, pár jich znám osobně a jaké jsou nálady mezi nimi také není tajemstvím. Zeman není sice jejich vzor, i když chlastají stejnou ligu, ale v otázce islámu mají celkem stejný názor.
Nemohu mluvit za humanitní nešťastníky, ale jen za technické obory, kde je předpokladem použití mozku a logické myšlení.
Se studenty různých politických, uměleckých a jiných nepotřebných věd se nedalo moc rozumně mluvit nikdy.
leden 18, 2016 10:54
... : deeres
Za přečtení stojí dnešní článek od V.Klause ml.
Je pod ním jeden komentář, se kterým nelze, než souhlasit:
Slovo demokracie mi nějak poslední dobou leze krkem. Kdyby u nás svobodné volby vyhrála demokraticky KSČM, tak nás budou evropští demokraté demokraticky bojkotovat a EU proti nám demokraticky zavede sankce pro zachování demokracie v ČR.
smilies/grin.gif
leden 18, 2016 11:02
Díky Mikine, : Míša šíša
takto mi tvoje odpověď naprosto stačí.
leden 18, 2016 11:05
deeres : Mája
Skvěle napsaný,jako bys mi viděla do hlavy.Mám úplně stejný názor,stejný pocity,jen to neumím tak trefně popsat jako ty.Palec nahoru. smilies/wink.gif
leden 18, 2016 11:06
deeres, : Mikin
precti si diskusi jeste jednou. Havla sem zatahl NČ. Tomu panovi staci fotka lavicky v parku a uz zacne soptit. Kdovi, treba v te dobe prisel o koryto..... smilies/wink.gif
Co se tyce meho udajneho komentare o tom "jak jsou vsichni nadseni a nenavidi Zemana", dej sem odkaz. Anebo priste laskave nelzi.
Privatizace byla navrat k normalnimu stavu. A ze se pri ni kradlo? Co bys chtela po 40 letech vlady zlodeju?
Cervene karty tehdy rozdal demonstrantum poradatel. Ma na to doklad, zatimco ta lez o americke ambasade ktere se dopustil pomoci fotoshopu anonymni Aeronet byla prokazana.
I lhat se musi umet. smilies/wink.gif
leden 18, 2016 11:10
Komediant : Lenka1
Míša šíša mu napíše jeho vlastní dvě protichůdná tvrzení a on odpoví, že že odpověděl. smilies/grin.gif
leden 18, 2016 12:01
Další skvostná úvaha : Míša šíša
A ze se pri ni kradlo? Co bys chtela po 40 letech vlady zlodeju?


Tady mi sprcha nepomůže, já se musím jít vožrat. smilies/cheesy.gif
leden 18, 2016 12:02
Jak psal : Lenka1
Sidon, tohle je fakt na šaškec.
leden 18, 2016 12:03
Mikine, : deeres
možná, že lžu, možná si vymýšlím a má paměť mne klame. Každopádně se mně nechce šťourat v tvých komentářích kdoví kam dozadu. Ale něco takového , pokud si vzpomínám, napsal v komentáři ke článku "Den lidských práv" A mnohokrát si se negativně vyjadřoval k našemu prezidentovi Zemanovi. A já tvrdím, že jiná volba nebyla. A ono se pomalu ukazuje, co by bylo, kdybychom za hlavu státu měli Dienstbiera nebo Schwarzenberga. Zeman alespoň není degenerovaný nevzdělaný blbec, který chce národ prodat za jidášský groš.

Cervene karty tehdy rozdal demonstrantum poradatel. Ma na to doklad, zatimco ta lez o americke ambasade ktere se dopustil pomoci fotoshopu anonymni Aeronet byla prokazana.

Ten odkaz na Aeronet si sem dal ty, podle tebe fotomontáž, to nevím proč, není tam nic, co by prokazovalo organizátora. A kdo má zájem na zdiskreditování Zemana je také jasné,z amerického velvyslanectví ho okopávají , kde jenom mohou, ten jim leží v žaludku, zrovna tak jako tobě.
A že karety rozdával pořadatel, jestlipak si se podíval, kdo ten pořadatel byl. Asi bys nečekal , že by je rozdával osobně Andrew Schapiro.
Přečti si tohle a hlavně komentáře:http://www.czechfreepress.cz/cfp-doporucuje/americky-velvyslanec-v-cr-vyhrozoval-zemanovi.html
leden 18, 2016 12:14
pokud : vlk
někdo napíše veřejně, že: Ceska republika je nezavisla, demokraticka zeme ...
pak nelze očekávat pochopení jakýchkoli souvislostí a argumentů. Je to marný, je to marný, je to marný!
https://www.youtube.com/watch?v=XDJEPjvbbs4
leden 18, 2016 12:24
deeres, : Míša šíša
jasně, že to tu psal. A ne jednou. Četli jsme to všichni. Jenže co po něm chceš, aby si pamatoval něco, co napsal před několika dny, týdny či měsíci, když si ani nepamatuje, co napsal před hodinou. smilies/wink.gif

Já už se tomu ale musím jen smát, on je ten náš Mikin fakt zábavnej.
leden 18, 2016 12:35
"degenerovaný nevzdělaný blbec" - vidím, že : Myška
dědictví čtyřiceti let socialistické nalejvárny slaví úspěch.
leden 18, 2016 12:53
No vidis Deeres, : Mikin
kdyz se ti "nechce stourat v mych komentarich" tak si priste ty podrazy okolo mych udajnych vyroku strc radeji za klobouk.
Co se tyce cervenych karet, cena nastrihaneho papiru byla par tisic. Podvrzene fotka kterou tehdy siril Aeronet byla udajne z Prahy a na krabici s kartami byla adresa americkeho velvyslanectvi. Pripomnelo me to napis "Made in USA" na lahvickach s americkymi brouky. smilies/grin.gif
Brnaci (vcetne me malickosti) navic podle baraku v pozadi poznali Namesti Svobody.
Tenhle hoax byla nejvetsi ostuda, kterou putinovsky Aeronet zazil.
Ale kdyz tomu chce nekdo verit......

smilies/grin.gif
leden 18, 2016 12:59
deeres : Mája
Na Mikina je zbytečný reagovat.Čekala jsem to jeho-dej odkaz a když ne tak lžeš.V jeho desítkách, pořád dokola papouškovaných komentářích,at už je článek na jakýkoliv téma,bych se taky neprobírala.Ale ani to vlastně není potřeba.Jeho názory jsou pořád stejný,prostě otíráš se o USA,pak seš určitě komouš a Putlerovec,čteš nesprávný komoušský noviny a weby,náš skvělý pan prezident Havel,je spousta bezva muslimů,který sem potkal jako jejich platící zákazník v jejich zemi,případně,přestal si být můj kamarád,tak z tebe udělám neuspěšnýho,zhrzenýho ožralu z Vancouru.
leden 18, 2016 13:57
oprava : Mája
jasně,že Vancouveru. smilies/cheesy.gif
leden 18, 2016 14:02
Májo, : Lenka1

přestal si být můj kamarád,tak z tebe udělám neuspěšnýho,zhrzenýho ožralu z Vancouru.

Že by další, kdo má s Mikinem osobní zkušenost? Mně stačí to, co předvádí ve virtuální realitě. smilies/tongue.gif
leden 18, 2016 16:38
Lenka1 : Mája
Ne Lenko,já Mikina osobně neznám.To byla poznámka k jeho řečem o nepřizpůsobivých,neuspěšných emigrantech v českých ghettech.I když Mikin stopro napíše,že nikoho konkrétního nemyslel,tak po jeho dřívějších komentářích podle mne narážel na svýho exkámoše Sidona.Sidon a Polárka myslím osobních zkušeností mají až až. smilies/grin.gif
leden 18, 2016 16:56
Májo, Májo, včelko Májo, : Mikin
která mē osobnē neznáš. Kdepak jsi se zde z ničeho nic vzala a odkud nám to píšeš ? smilies/wink.gif
leden 18, 2016 17:30
mame : PolARKA
ale stejne mi to nikdo neveril
leden 18, 2016 17:44
... : Mikin
On je zde v posledni dobe takovy zajimavy trend - nekdo vas obvini z toho ze jste cosi napsali, ale kdyz po nem chcete odkaz, nema to chudinka cas ani naladu hledat. Ovsem na vymysleni hovadin, na to cas ma.
Podivoval se tomu i Krakonos, ale odpovedi se nedockal ani on.... smilies/shocked.gif
leden 18, 2016 17:50
Mikine, : deeres
nech toho! Já se s tebou o to nebudu hádat. To už je podruhé, co si mne obvinil ze lži. Když jsem ti poreferovala poněkud květnatěji o tom, co si napsal, tak jsem byla pořád lhářka. Neděláš nic jiného, než, že tu uminutě blábolíš.
To je stejné, jako s tím tvým odkazem na Aeronet. Tys to nejspíš ani pořádně nečetl, protože jinak bys nepsalo tom, že je to hoax, vyrobený někde v Brnu. Jasně, že jsou to snímky z Brna a také tam o tom píší.
Ale máš pravdu a proto ve Finsku se rekrutují Ódinovi vojáci, aby uvítali živnostníky ze Švédska, proto i v dalších evropských zemích vznikají domobrany, proto nemají německé ženy žádné psychické trauma z pošlapání své důstojnosti, kdy se na Nový rok staly lovnou zvěří. To přece byla jenom nevinná hra, v domovině imigrantů úplně běžná. Nakonec, oficiální tisk začíná události bagatelizovat, vlastně se nic nestalo. Jenom se nám do budoucna ukousl další díl svobody. Prý se máme více oblékat(bylo to v zimě) a nemáme se vonět.
Nedávno jsem četla, že v Německu chtějí od obyvatelstva stáhnout marky, které jsou stále v oběhu. Říkala jsem si , probůh, proč? A dneska bylo ve slovenských zprávách, jen tak okrajově, že snad v Německu se připravuje nouzový plán, pro případ, že bouchne EU.A pokud by se tak opravdu stalo a Německo by si začalo kontrolovat své hranice i o tom už jsem něco slyšela, tak my jsme v háji, my ty hranice vůbec nemáme kontrolovat kým.
Mikine, já bych fakt nechtěla mít pravdu, spíš naopak. Ale ona ta hnusná pravda stále víc a víc se dere na světlo i když oficiální místa dělají všechno pro naše dobro, abychom se tak nebáli a tak nám pravdu upraveně cedí.Dřív se říkalo, že Rudé právo lže, jako když tiskne. Dneska se dá říct, že ČT1 lže , jen zmačkneš ovladač.

leden 18, 2016 18:42
Mikin : Mája
Od Plzně Mikine,od Plzně,když tě to zajímá. A ne,nejsem další nick Polárky,což tě taky určitě zajímá. A kde jsem se tu najednou vzala?No sice jsem sem několikrát přispěla teprve nedávno, ale Kudlanku čtu pravidelně už asi 8 let,včetně komentářů, který jsou většinou daleko zajímavější než článek samotnej.
leden 18, 2016 18:46
Májo, : Lenka1
tak to jo.


Mikine, Mikine, je to s tebou blbý. Čím dál více lidí si názor na tebe upravuje k horšímu, ale tebe netrkne, proč, viď? smilies/wink.gif
leden 18, 2016 19:01
Lenko, : Sidon
mně se taky už vůbec nechce na ty jeho "ryzí a nejsprávnější"bláboly odpovídat. Stačila by jedna velká blijící ikonka, pokud by ji sem Daniela dala.

smilies/cheesy.gif
leden 18, 2016 19:29
Dejte peníze dejte bydlení : Pepa
leden 18, 2016 21:49
Deeres, : Mikin
mam velice jednoduche reseni. Priste si nevymyslej.
leden 18, 2016 22:06
Drazi byvali krajane, kulturni Evropane ! : Mikin
Mel bych k vam prosbu, prosbicku. Pokud na vasem kontinentu nechcete zadne utecence a pokud opravdu nedokazete pomoci ani tem nejpotrebnejsim, nepoustejte tam vubec nikoho. Zastavte ty chudaky v jejich primitivnich clunech jeste na mori a vratte je na misto, odkud vypluli. Pravo na to mate, technicke prostredky rovnez. Budete nejspis obvineni (a mozna pravem) z bezcitnosti, ale to uz nejak vydrzite.
Pokud ovsem nekdo zacne vyrvavat ze ti lide (opakuji LIDE) ktere vracite jsou prasata, debilni opice, kozom*dove a ze je potreba je postrilet, utopit nebo z nich udelat kostni moucku, uchopte takoveho myslitele jemne za ramena, otocte o 180 stupnu a nakopejte mu do jeho rasisticke zadnice. Stejne jako byste nakopali zlodeji, pedofilovi nebo vrahovi. Takovi lide jsou nebezpecim nejen pro Evropu. Jeden Hitler a jeden Stalin v historii bohate stacili.
Jo a kdyz diskutujete, zkuste to bez osobnich utoku.
Znovu opakuji, ze jde jen o prosbu.
Nazdar !
leden 18, 2016 23:02
Klid, : Lenka1
Mikouši.

Nebo ti rupne žilka a budeš slintat a tahat nohu za sebou.

Pokud na vasem kontinentu nechcete zadne utecence a pokud opravdu nedokazete pomoci ani tem nejpotrebnejsim, nepoustejte tam vubec nikoho. Zastavte ty chudaky v jejich primitivnich clunech jeste na mori a vratte je na misto, odkud vypluli. Pravo na to mate, technicke prostredky rovnez. Budete nejspis obvineni (a mozna pravem) z bezcitnosti, ale to uz nejak vydrzite.





Tohle tvrdím od začátku. A raději budu živý necita než mrtvý humanista. Znova opakuju, když ti tak leží jejich blaho na srdci, tak apeluj na Kanadu, ať si je všechny vezme, nejlépe k vám na Yukon. Proč by to měla odsrat Evropa?

Všechny výše uvedené názvy si musulmani vykoledovali svým chováním, jak u sebe doma, tak i tím, co předvádějí v Evropě. Na tom člověka s mozkem nemá co iritovat.

Nazdar!
leden 18, 2016 23:44
Lenko, : Mikin
o muj zdravotni stav se starat opravdu nemusis. smilies/wink.gif Radeji se zamysli nad svymi kotrmelci. Jeste predevcirem jsi chtela strilet "prasata" a potapet lode. Pokud nechapes rozdil mezi vysazenim lidi na breh a hromadnou vrazdou "kozom*du", pak neni divu ze nechapes i dalsi veci okolo sebe.
leden 19, 2016 00:21
Lenko a další, musíte ale uznat, že bojuje statečně, : NČ
z celého svého statečného srdce a chabé mysli...
leden 19, 2016 06:41
Jak bych byla ráda, kdyby to šlo - otočit ty jejich čluny, a zastavit příliv muslimských migrantů na evropské území! : Myška
Ale já sama osobně to nezvládnu a ti, co mají moc tohle udělat, to z nějakého důvodu udělat nechtějí. Kdyby chtěli, dávno se to tak děje. Určitě to není ze soucitu. Všechno je o penězích. Je jen otázka od koho...(ne, fakt si nemyslím, že od USA, a nebo od Ruska)

Jak jsem už mockrát psala, pokud pomáhat lidem z oblasti ovládané nebo napadené IS, tak jedině křesťanům. Muslimům ne, to je pátá kolona.
leden 19, 2016 06:46
Myško, otáčet čluny by mělo význam, : NČ
jedině otáčet je dnem vzhůru! Stačilo by jen několik, další plaváčci by si to jistě rychle rozmysleli. Ale to všechno jsou jen platonické řeči. Přesně, jak píšeš, kdyby "se chtělo", jistě by se tak už dávno dělo.
Namísto toho Sobotka v neděli sdělil, že se na tom "problému" usilovně pracuje a že v létě(!!!) se to bude řešit na nějaké evropské schůzce. A možná, snad, možná, že do konce roku(!!!) vznikne návrh(!!!) nějaké strategie.
Jinak řečeno, budou to "řešit" tak dlouho, dokud se to nevyřeší samo.
leden 19, 2016 07:37
přesně : mia I
kdyby byla vůle, určitě by se způsob našel. Už jsem tu na Kudle psala - když naruší cizí letadlo vzdušný prostor, během krátké chvilky má kolem sebe stíhačky a ty ho nutí změnit kurs. Pokud by pilot neuposlechl, tak ho sestřelí. Proč v případě člunů nepoužít varovné výstřely a obrať se odkud jsi připlul. Jak to uděláš a jaké budou následky v zemi odkud pluješ, Tvůj problém. Až by vešlo ve známost, jak to chodí, ostatní by se rozmysleli.

Co prosákly skandály z Kolína a Hamburku, prosakují další informace od těch co s nimi pracují. Četla jsem výpověď jedné sociální pracovnice, velké zklamání. Podvádějí s doklady, když se jim nevyhoví, klidně řeknou, já Tě podříznu. Nejhorší prý ale je jejich postoj k ženám.

V diskusi psal v jiných novinách pán, jehož syn studuje v Mnichově. Spolužáci , vysokoškoláci, prý dobrovolně a zadarmo chodí povlékat postele do uprchlického tábora. Ti , z kterých mají vzejít údajně lékaři a živnostníci, prý hází při jídle všechno kolem sebe, pěkně v té podestýlce podřimují a ještě prý kolikrát vynadají studentíkům, kteří je vyruší za bílého dne ze spánku. A to je studenti musí poprosit , když jim chtějí povléct postel.

Četla jsem výpověď servírky z Hamburku v oficiálním tisku, taky děs běs. V Berlíně je nějaká čtvrť Neukolln nebo tak nějak, tam už je obyvatelstvo hodně namíchané, prý je to tam jako v Bronxu. Ach jo, tolik skepse po ránu...
leden 19, 2016 08:52
Jejich sexuální agresivita by se vyřešila, : NČ
kdyby jim do těch lágrů dali pár koz a ovcí.
leden 19, 2016 09:23
problémem muslimů : vlk
je jen a pouze islám!
Pokud se budou chovat imigranti podle této nenávistné, nedemokratické a hlavně necivilizované ideologie, tak se s nimi jako s lidmi jednat nedá. Jsou to pak vetřelci ze středověku, pro které není v Evropě místo.
Ti, kdo to nechápou a nejsou ochotni s tím něco udělat, čeká jen krátký okamžik prozření před velmi bolestivým koncem svého života.
Toto je i názor integrovaných muslimů v Evropě žijících a pracujících desítky let.
Pologramotní primitivové z pouští nemají v Evropě sebemenší šanci na integraci (průměrné severoafrické IQ je 82 a to,co je hlavním proudem do Evropy je pod touto hranicí).
Vetřelci budou jen zdrojem obrovských problémů. Budou odpovědní za nárůst pravicového extrémismu a nástup nového Hitlera! Lidé si nenechají dělat ze života peklo do nekonečna.
leden 19, 2016 09:37
Nojo, vlku, to ještě přijde "incluse" : NČ
Tedy školský systém, zaměřený na nezpracovatelné debily, dnes zatím jen cikánské, ale to bude rozšířeno. Je docela zajímavé, že např. vietnamské děti, usazené tady teprve pár let, žádný program "incluse" nepotřebují. Zatímco cikáni, usazení zde stovky let, si "inclusi" vynucují. Mají na inclusi přece svá lidská práva. Mají Dientsbiera, mají Džamilu, mají Šabatku. Už jen z těch jmen je člověku na zvracení.
leden 19, 2016 10:22
Další perly : Lenka1
z Mikinova repertoáru:

"Zastavte ty chudaky v jejich primitivnich clunech jeste na mori a vratte je na misto, odkud vypluli."



versus

"Pokud nechapes rozdil mezi vysazenim lidi na breh a hromadnou vrazdou"

Pepku, vyskoč!
smilies/grin.gif
leden 19, 2016 11:01
Vyskočí, zamečí a pronese cosi o Putlerovkyni : NČ
.
leden 19, 2016 11:11
Mikune, nebud tak zabednenej! : Bara
Docela by me zajimal tvuj nazor, kdyby se ty miliony tlacily k vam do Kanady. Jo, jsou lide, kteri potrebuji pomoc, o tom neni diskuze, ale tohle stehovani narodu uz presahuje vsechny meze. Nemuzeme tady v Evrope zachranovat vsechny. Momentalne kam se podivas se valci a bojuje. A tak jdou do Evropy, tam je klid! Neurodi se v Africe. Jdou do Evropy, tam je blahobyt! Nemame praci. Jdeme do Evropy, tam maji bohate socialni zabezpeceni. Jsme chudaci, musite se o nas postarat, na to jsou mezinarodni zakony a dohody. Sami je nedodrzuji, to vidime denne jak se volne bez dokumentu (nebo falesne) presouvaji ze statu do statu a nikdo je nedokaze zastavit. Ano jsou lide v nouzi, ale tihle mladi muzi plne sily jsou jak jim tady u nas rikaji pouze hledaci stesti. Psat a cist neumi, ale na co maji pravo vedi moc dobre. A nasi naivni politici jim v tom napomahaji. A ty blaboly o jejich entegraci a zapojeni do pracovniho pomeru, musime jim dat sanci, smesne.....uz vidim jak statisice afghanskych, irackych a syrskych zen budou zapojovat. Neumi jazyk, nemaji zadne vzdelani. Normalni Holandanka, ktera chce najit praci musi mit diplom, vyucny list a jeste delaji fory. A pracovat se u nas musi do 67.
Uz vidim jak zapoji do prace i ty mlade muze, to je to same....skoda mluvit.
Nedavno pridelili byt syrske rodine. Otec, matka, tri deti a ctvrte se ted narodilo (to uz je Holandan). Mesto jim mesicne plati velky byt (velka rodina) 950 euro a podporu na ziti 1 300 euro. Nejsem neprejici, ale na druhe strane cekaji nase lide na byt roky a musi si ho sami platit.A podpora pro Holandana neni celozivotne.
A ted si Mikine predstav, ze takovych ted momentlane mame 70 000 a v Nemecku pres milion. Vsichni chteji bydleni, v azylovych domech nemaji pry soukromi a jsou stresovani, takze protestuji. Mne by se taky libilo dostat velky byt, nekdo bude platit najem a na moje zivobyti taky. Opravdu jsem nemohla vymyslet lepsi plan a jit do Evropy. Navic je obohatim o moji kulturu, prinesu nove tradice a vratit se zpet do stredoveku? Ani nahodou!!!! Prece nejsem blba!!!
Marokanci, kteri ziji u nas v NL se nesmi vzdat sveho obcanstvi, proto maji dvoje, cehoz ovsem dost zneuzivaji. To, ze se nesmi vzdat sveho obcanstvi chapu, ale kdyz pak Holandsko nebo Nemecko chce vyhostit marockeho zadatale o azyl, protoze na nej nema narok, tak ho Maroko zpet neprijme. A nejake dohody a zadosti jsou proste zbytecne.Podle me je to postavene na hlavu, obcanstvi se nesmim vzdat, ale do sve vlasti se nesmim vratit. A jsme u problemu, nejake mezinarodni dohody a zakony jsou uplne na h.......
Prisli a zustanou, uz se jich nikdy nezbavime. Podekujme nasim politikum, kteri zachranuji EU. No jo, kam by se vrtlo tech dobre placenych 55 000 evropskych uredniku.
Dneska mam uz od rana zkazeny den.....
leden 19, 2016 11:31
Ty Lenko krome rotovani jeste vyskakujes? : Mikin
Protoze - rozdil mezi vysazenim zdravych a zivych lidi na breh (i kdyz ne na ten na ktery meli namireno) a prevracenim jejich lodi nebo jejich postrilenim je znacny.
Ale nejsi sama, komu to nedochazi. Vzpomenme prostomyslneho sovetskeho pilota ktery "zastavil" let korejskeho 747, nebo Araby kteri chteli pouze "zahnat zidy do more".
smilies/tongue.gif
leden 19, 2016 11:37
Báro. Chtít po hloupoučkým hlupáčkovi, aby nebyl zabedněnej, to ani nejde. : NČ
.
leden 19, 2016 11:41
Baru, : Míša šíša
Marokanci, kteri ziji u nas v NL se nesmi vzdat sveho obcanstvi, proto maji dvoje, cehoz ovsem dost zneuzivaji. To, ze se nesmi vzdat sveho obcanstvi chapu, ale kdyz pak Holandsko nebo Nemecko chce vyhostit marockeho zadatale o azyl, protoze na nej nema narok, tak ho Maroko zpet neprijme. A nejake dohody a zadosti jsou proste zbytecne.Podle me je to postavene na hlavu, obcanstvi se nesmim vzdat, ale do sve vlasti se nesmim vratit. A jsme u problemu, nejake mezinarodni dohody a zakony jsou uplne na h.......


Ano, je to ale trošku jinak. Pokud azyl nedostane, vrátit se může (teoreticky). Nemůže se však vrátit v případě obdržení azylu. Proto takové ty žvásty, jak se všichni budou vracet zpátky až bude v jejich zemi mír, jsou skutečně jen žvásty. Tihle lidé tu už zůstanou, protože jejich rodná země je zpět nepřijme.
leden 19, 2016 12:49
... : Bara
Tak co je to za mezinarodni humanni dohody, podepsane x y statu na ochranu obcanu....kdyz pracuji v neprospech tech, kteri jsou v podstate v pravu.
Myslim, ze je nejvyssi cas, aby se tohle zmenilo. Stat by mel sveho obcana ochranovat a ne zavrhovat. Proc tohle treba neresi VN - myslim si, ze je to docela dulezitej a vaznej problem. Ale oni resi naseho Sinterklaase a Cerneho Petra, kterej pry pripomina nekterym lidem (pristehovalcum) otroctvi a rasismus, Holandani by se meli nad sebou pry zamyslet. To, ze je to detska oslava a holandska tradice, neni dulezite....a nasi nekteri cerni spoluobcane, kteri dostali moznost v Holandsku zit a mit stejna prava jako Holandani, tuhle tradici kazdorocne bojkotuji, i presto, ze sami otroctvi nezazili. Smutne je, ze se najde i hodne tech (ted myslim Holandany) ze na sve mikulasske besidky nezvou Cerneho Petra i kdyz deti ho milujou.
Tak kdo ustupuje. Pomaloucku, polehoucku....
Ted zase prichazejici karneval. To je nase katolicka tradice a uz se delaji ustupky. Doporuceji se masky, ktere nebudou nase budouci spoluobcane provokovat. Neni to muslimska tradice ani oslava, tak tam nemaji co hledat, alkohol jim taky nic nerika, tak by se dalo rici, kde je problem?
Prominte mi ten vyraz, jen cituji, ale nedavno nekdo, nekde rekl - svet se pos*al.....
leden 19, 2016 15:03
baro : marty
bohužel, jak píšeš, svět se pos*al a momentálně to lejno zavání v západní civilizaci, někde v EU.
leden 19, 2016 16:40
Černý Petr, to je přece rasýzmus!!!! : NČ
Když už, tak jedině Afroevropský Petr.
leden 19, 2016 16:58
Baro, : Mikin
do Kanady zatim poustime jen kolem 20 000 a jenom rodiny. Coz nase zeme podle vseho zvladne.
Co se tyce Evropy, napsal jsem zde asi 10x, ze E.U. ma pravo poustet dovnitr jen tolik lidi, kolik chce. Zivelna invaze je nesmysl a mela by byt zastavena. Jsem jen proti tomu, aby zde tem lidem par dobytku sproste nadavalo a dozadovalo se jejich vyvrazdeni a vyroby kostni moucky.
Tak a uz jsem to specielne kvuli tobe zopakoval po jedenacte. Staci ?
leden 19, 2016 19:05
Mikine, : Bara
jde trosku o nedorozumeni, nemusis pro me znovu opakovat vubec nic, protoze ja jsem se te na nic neptala ......
leden 19, 2016 19:17
Baro, : Mikin
aha, tak to je v poradku. Ja podle toho komentare pod "Mikune nebud zabednej" myslel, ze jsi nepochopila muj nazor na vec.
leden 19, 2016 23:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]