O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDY BUDE V NĚMECKU STANNÉ PRÁVO? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 leden 2016
Přejít na obsah
KDY BUDE V NĚMECKU STANNÉ PRÁVO?
Strana 2
Strana 3
Strana 4

  

 

 

 

 

 

 

V Evropě a na pracovních místech, kde by byli potřeba, třeba u nás jako dělníci v průmyslu, jsou ti lidé z velké části nepoužitelní. To je skutečnost, na kterou narazili i sovětští komunisté, když se snažili udělat z Mongolů strojaře. Nebo u nás strana a vláda, když přivezla „dělníky“ z Kuby. A pak je musela pro nepoužitelnost vrátit soudruhu Castrovi.

 

To není rasismus, to jsou výsledky genetiky a zkušeností a schopností, které se prostě dědí v generacích. My jsme se také učili skoro sto let být průmyslovým národem. A montážních dělníků na pásech už není zdaleka tak potřeba jako v šedesátých letech. A představa levicových „uálů“ o společnosti služeb, je mrtvá. Na to už se přišlo, že nemůžeme žít z toho, že budeme všichni jeden druhému prodávat hamburgery.

 

Dnešní události ve „vítacích státech“ připomínají náš rok 1989. To měli soudruzi také plná ústa práva a demokracie a rozvracečů a při Palachově týdnu (15. až 21. ledna 1989) také používali proti demonstrantům vodní děla a také jim to nebylo nic platné. Ani zatýkání stovek demonstrantů. Jako tohle pondělí při protestech v Lipsku, kde zadržela německé policie 211 lidí.

 

Kolínská policie byla údajně bezmocná proti davu muslimů sexuálně napadajícím ženy. Bylo jí údajně málo a nevěděla, co s tím. Ale o týden později v mrazu ledna 2016 dokázala stříkat vodou na Němce - na to měla síly a odvahy dost a dost. Přijdou se nakonec také kolínští policisté omlouvat na tribuny vzbouřencům, jako u nás v Listopadu? Kdopak je nový náčelník kolínské policie? A kdo mu dal rozkaz? To si někdo myslí, že na to Němci jen tak zapomenou? Ani náhodou!

 

Šlo by přinášet další důkazy, že německý stát náhle nefunguje a že není v silách běžné vlády v mírových podmínkách tuto situaci řešit. Ona ta situace totiž není ani za mák „mírová“. Řešením je jedině něco jako stanné právo. Ať se tomu bude říkat jak chce.

 

O něm říká Wikipedie: „Stanné právo je mimořádné opatření státní moci v oblasti trestního práva, kdy se ve výjimečných případech (válka, občanské nepokoje, živelní pohroma) omezí některá občanská práva s cílem odstrašit od páchání některých zločinů, které jsou za dané situace vysoce společensky nebezpečné a které se ve významné míře rozmáhají. Tohoto odstrašujícího účinku se dosahuje urychleným a zjednodušeným procesem trestního řízení a výrazně zpřísněnými tresty...“

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]