O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDY BUDE V NĚMECKU STANNÉ PRÁVO? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 leden 2016
Přejít na obsah
KDY BUDE V NĚMECKU STANNÉ PRÁVO?
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

 

Blábolení o přerozdělení skončilo. To už jen opakují ti, co je imigrace živí. Merkelová jednoduše lže a vykrucuje se. Dne 7. ledna 2016 řekla: „Je nepřípustné, aby některé skupiny ve společnosti opovrhovaly ženami. Musíme poslat jasné poselství těm, kdo nejsou ochotni dodržovat náš právní rámec.“ Vyslovila se také pro zpřísnění pravidel pro vypovězení lidí, kteří se v Německu dopustí trestného činu. Ale neudělala nic.

 

Další německý politik svým slizkým postojem jen ještě více lidí v Německu rozzuřil. „Kdo si myslí, že se u nás může stavět nad zákony, musí být potrestán, a to bez ohledu na to, odkud pochází,“ prohlásil ministr Maas. Připomněl, že žadatelé o azyl mohou být před ukončením azylového řízení okamžitě vypovězeni, pokud budou odsouzeni přinejmenším k jednomu roku vězení nepodmíněně.

 

„Tato trestní sazba je při sexuálních útocích klidně možná,“ řekl ministr. Ovšem nějak zapomněl dodat, že k takovému činu se má německá vláda jako onen pověstnej „lačnej k sra...“.

 

A jak si to vlastně věrchuška představuje? Policie nemá nebo nechce mít informace, kdo to osobně byl. A když je „ztotožní“, jak se říká v policejním žargonu, kolik let by trvaly soudy? Za jásotu lidskoprávních advokátů a všech těch levičáků a sluníčkářských oslů? Kde by je - budou jich stovky a možná tisíce, bude-li skutečně policie trestat ty činy, které by trestala u majority - po dobu vazby drželi? V nějakých lágrech? Němci budou držet tyhle lidi za ostnatými dráty? To si němečtí politici myslí, že jim to projde?

 

Anebo doufají, že když je obviní, že imigranti utečou? Proč by utíkali, když podle policejních odhadů žije už dnes v EU něco okolo dvou milionů ilegálů? (Nejsme v tom sami. Odhaduje se, že počet ilegálů v USA od roku 2000 vzrostl z 8,4 milionů na 11 milionů. Viz Ota Ulč zde.)

 

A když je odsoudí k deportaci, kam je vyvezou? Na světě se nenajde žádná dost šílená vláda, aby si je za jakékoliv peníze nechala transportovat k sobě! Jedině že by je předali Islámskému státu, ten by je naverboval jako džihádisty a kdo by nechtěl, tomu by uřízli hlavu. Před kamerou.

 

V současné době a ve zdejším právním pořádku je nelze vůbec nikam vyexpedovat. Ani není možné je vyvézt na nějaký ostrov, jak se navrhovalo. Kdo by je tam živil? Kdo by to financoval. A hlavně, kdo a jak by je hlídal? Tohle nejsou změkčilí Evropané, ti se jen tak nedají. Těm na životě, ani na tom jejich, zas tak moc nezáleží. Ostatně z lágrů by se pak, jak zní zkušenosti z Francie a Anglie, staly výcvikové tábory teroristů. Nelze je ani donekonečna živit v Německu. (Viz zde)

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]