O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VYHRAJE LUKÁŠ PAVLÁSEK STAR DANCE 2015? PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 prosinec 2015

Přiznejme si na rovinu, že stát se to může. Sázkové kanceláře prodělaly už hodně peněz na sázkách o jeho vypadnutí. Navzdory předpokladům Pavlásek jde stále do dalších kol a blíží se k finále. Proč vyhrává jeho "šlapání zelí"? Protože jeho popularita je založena právě na tom, že je tak jiný, než ostatní.

 

 

 

 

 

 

 

 

     Je blíže lidem, protože není dokonalý. Jeho nemotornost při tanci, jakoby navazovala na jeho styl zábavy, na divadelní vystoupení, jeho práci, jeho známé role Tydýta v reklamách - vše do sebe zapadá. Díky Lukášovi Pavláskovi se zvedla výrazně sledovanost pořadu Star Dance, který byl v minulých letech spíše ve středu zájmu lidí, kteří mají rádi hudbu a tanec. Jeho fanoušci ho chtějí do dalších kol, zatímco milovníci tance jsou znechuceni jeho postupem.

 

 

 

 

     Kromě znalců tance ale tento pořad sleduje nově i obrovská skupina lidí, majících zájem o zábavu a humor. Jakousi řečnickou a zábavnou ikonou pořadu byl vždy Marek Eben a jeho úžasné poznámky mezi hodnocením jsou příjemným zpestřením dodnes. Nyní je zábavnou vsuvkou i komický způsob, jakým tančí duo Lukáš s Luckou, dále je vtipné díky tomu i hodnocení poroty a pak komikovy odpovědi na tato hodnocení. Pokud mu jeho fanoušci nepošlou hlasy, tak by jim vypadl a přišli by o to vše, kvůli čemu pořad sledují...

 

     Takže přivírám oči nad nedostatky, užívám si nádherného tance Pavláskových konkurentů, ale pobavím se i jeho pohybem, kostýmy a poznámkami. Nechápu ty, kdož na Lukáše Pavláska nadávají - ať už na webech, nebo písemně do ČT. Copak ten člověk někomu ubližuje? Může za to, že ho lidé posílají do dalších kol?

 

      Nehledejme vinu u komika. Byl pozván do pořadu StarDance aneb když hvězdy tančí...a on je pro své fanoušky opravdovou hvězdou...

 

 

PAVLA BRYCHTOVÁ

 

 

 

 

Komentáře (61)add feed
Už i tady? : NČ
.
prosinec 08, 2015 12:06
Copa? : d@niela
Když jdu sepesem, bavěj se o tom všechny baby. Zrovna včera jsem jim vysvětlovala, proč když se volil Nejlepší Čech, lidi navrhovali Cimrmanna... smilies/cheesy.gif
prosinec 08, 2015 12:12
dočetla jsem se na Facebooku, : Nona
že se může jednat o protest proti vysílání ČT, tedy prý se tam objevila výzva, aby lidi, kteří nesouhlasí s vysíláním ČT (zamlčování, překrucování a cílené ovlivňování v problematice imigrace), posílali hlasy Pavláskovi....
Sama se na S.D. dívám, hlasy ale neposílám.....

prosinec 08, 2015 12:40
No brát to jako protes ČT : Michal
je bych řekl úplná krávovina. Naopak se mi líbilo, když jeden z porotců (nevím který, zapomněl jsem) zmínil právě volbu největšího Čecha. To je češství, jsme národ recesistů, máme smysl pro humor a jsem hrdý na to, že k národu který se nezapomněl smát patřím.
prosinec 08, 2015 13:46
hihi : Petr X.
Tak já se přiznám, že jsem hlas Pavláskovi poslal.
Aby vypadl Mareš, kterýho rád nemám, a abych se pobavil nad těma rozhořčenýma hlasama fanynek na facebooku. A to se bavím výborně.
Že si někdo vyspekuluje, že za to můžou uprchlíci, je už opravdu praštěné.
Dál už posílat nebudu, na to jsou všechny ty zbylé ženské v SD moc sympatické.

Tipuju že nakonec Pavlásek ve finále prohraje o prsa Jitky Schneiderové ....
prosinec 08, 2015 13:49
no to by jste se divili : rozinka
ale NONA má pravdu! Beru to jako protest a v mém okolí skoro všichni a není nás fakt málo! Už jsou i viditelné výsledky a to nás těší! ČT si s námi hraje, tak s ní taky trochu pohrajeme,no ne? Vždyť jde o prd!
prosinec 08, 2015 14:17
někdo kdes psal : šídlo
že ti, co si přejí aby Pavlásek vypadl, sami SMS neposílají, jen se rozčilují. Kdežto jeho příznivci peněz za SMS nelitují. Myslím, že na tom něco být může. Co Danielo, kolik bab hlasovalo?
A taky možná byl tábor odpůrců roztříštěný, třeba jak bude soutěžících ubývat, se semknou a odhodlají k zaslání SMS. smilies/cheesy.gif
Jinak co se samotné soutěže týče, nesleduji a je mi šumák, kdo vyhraje.
prosinec 08, 2015 14:24
... : deeres
Nedívám se a neposílám žádný hlas, myslím, že všechny tyhle soutěže jsou pro lidi o ničem a jenom na nich vydělávají telefonní společnosti. Nechala jsem se nachytat jenom na Superstar 2015 a jen jsem si říkala, panebože, prý jsme národ muzikantů, to si všichni sedí na uších? To v okamžiku, kdy došlo k vyřazení těsně před finále, jediné opravdu dobré zpěvačky. Ale možná, že to pro ní bylo plus, ta holka to někam dotáhne a pokud by byla zvítězila, za dva melouny by s TV Nova měla uzavřenou smlouvu a jenom dělala cvičenou opičku.
prosinec 08, 2015 14:36
cha cha : Ketrin
konečně se lidi rozvášňujou nad něčím jiným než nad uprchlíky.
prosinec 08, 2015 14:41
Ale nic, "copa". Dobrý. Jen mě napadla prostata. : NČ
Pracující lid si to žádá, je třeba mu dodat i Star Dance.
prosinec 08, 2015 15:22
no vida, nečíst Kudlanku, nevěděl bych, čím žije český národ, co jsou podstatný věci : toulavej
:-)
prosinec 08, 2015 15:41
Nojo, toulavej.... Pavláskovo monokly, jak je vidět, hýbou českým národem : NČ
Stejně, jako Ulice, Ordinace, Návraty domů, Superstár, VIP zprávy, kozy Hanychové a sud sádla nabalený na Pavlu Novotném.
prosinec 08, 2015 15:57
VYHRAJE PAVLÁSEK STAR DANCE 2015? Přiznám se, že větší nervák jsem ještě nezažil! : NČ
.
prosinec 08, 2015 16:01
Star Dance : marty
je moje srdcovka. Přináší eleganci,glanc,šarm. Vůbec nejde srovnávat s nekonečnými seriály typu Ulice. Při přehršli krváků, fantasmagorií a béčkových amerických slátanin je Star Dance vkusný a povznášející pořad. Dosud bylo hlasování relativně spravedlivé. S postupem Lukáše Pavláska vnímám především nespravedlnost vůči ostatním účastníkům, kteří dřou jak koně a na rozdíl od Pavláska, jejich výkony tanec neuráží. Na druhou stranu uznávám, že je toto dílo nekritických fanoušků, kteří by se možná na Star Dance ani nedívalo, nebýt tam jejich "komik". Bohužel tímto se ze "zábavného" pořadu stává obyčejná fraška a laciná taškařice na úkor ostatních účinkujících i skalních diváků, kteří chtějí vidět ladnost tance, úžasné toalety a originální choreografii.
prosinec 08, 2015 19:16
Na Star Dance se nedívám. Ale nejsem slepá a hluchá, takže tak trochu vím, že Pavlásek pokračuje navzdory svému tanečnímu neumění. : Myška
A je mi líto všech těch, kteří poctivě dřou a vypadli jenom proto, že se někdo chce mstít ČT, nebo proto, že lidem přijde zábavné poslat hlas kašparovi.
prosinec 08, 2015 20:47
Jsme holt národ recesistů... : d@niela
Naštěstí to dopadlo, jak to dopadlo - taky jsme mohli mít prezidenta potetovanýho.
I když...
prosinec 08, 2015 23:28
ja taky tance miluju, : Anicka 1
a i kdyz to neumim, tancuju strasne rada a tesim se na sobotu. Nikdo s nami nemanipuluje, nic nevnucuje, jen cista zabava. "Chobot" (tak rikam Pavlaskovi ja, protoze mi ho svou figurou pripomina) me rozesmiva a ted uz ho beru mimo soutez. Mam dojem, ze i ostatni tanecnici to takhle berou taky. Mimochodem, myslim si, ze dre poctive jako ostatni, jinak by tezko ztratil tolik kilo.
prosinec 08, 2015 23:43
Chudák Pavlásek... : Míša šíša
Vzal kšeft, myslel si, že si něco rychle vydělá a nejpozději ve druhém kole vypadne, a teď aby každej tejden trénoval jak mourovatej (proč si myslíte, že on nedře?) a ještě mu za to lidi nadávaj. A neprávem. Copak on za to může, že má tak silnou fanouškovskou základnu? A dle smlouvy bez finanční sankce z toho vystoupit nemůže, tak co po něm kdo chce?
prosinec 09, 2015 06:53
Míšo Šíšo, : NČ
Mohla bys mi, prosím, aspoň naznačit, kdo to je a čím se proslavil (tedy, kromě zřejmě skvělého tance) ten Pavlásek?
V životě jsem o něm neslyšel, až teď tady zjišťuji, že moje neznalost mě prakticky vylučuje ze společnosti.
prosinec 09, 2015 07:03
NČ, : Míša šíša
kdyby to nebyl humpolecký rodák, tak o něm taky nic nevím.
No, "proslavil" se v pořadu "Na stojáka", a pak v reklamě na nějakého telefonního operátora. Reklamy nesleduju, takže nevím, na jakého... snad T-mobile? Jeho úspěch spočívá v tom, že ze sebe dělá totálního trotla, což je Čechům hodně blízké, takže proto ta oblíbenost. smilies/grin.gif
Jinak mu vyšly knižně i nějaké básničky pro děti.
prosinec 09, 2015 07:34
Díky Míšo. : NČ
Nebudu tedy už dál vyzvídat, protože další dotaz by byl, co je pořad "Na stojáka", čímž bych se zřejmě odhalil jako nevzdělaný nekulturní blb.
Díky, stačí. Měj pěkný den.
prosinec 09, 2015 07:49
NČ, : Míša šíša
tím se netrap, bez této znalosti dokážeš žít, aniž bys byl považován za kulturního analfabeta. :-)
Tobě taky krásný den.
prosinec 09, 2015 07:55
Trápí mě to : NČ
Měl jsem zato, že jde o nějaký populárně vzdělávací pořad sexuální výchovy mládeže. A ona tedy je to skutečně kultura. Tak fajn.
prosinec 09, 2015 08:02
populárně vzdělávací pořad sexuální výchovy mládeže : Míša šíša
smilies/cheesy.gif
prosinec 09, 2015 08:55
výhradně pro tebe... : Nýče - tohle jsem sebrala


Je pro Vás StarDance soutěž, výzva, nebo zábava?

Pro mě je to denní chleba a trochu i stereotyp. Já totiž tancuji pořád. Chodím po ulici, hýbu nohama, občas se podrbu na hlavě. A to je to, co dělám při tanci. Aby to úplně nesklouzlo k stereotypu, tak se to pokusím trochu oživit.

Jak byste popsal svoji taneční partnerku?

Je to blondýna s trochu zvlněnými vlasy, má zelené oči, nohy, ruce a bydlí v Sokolově. Tancovat docela umí, měl jsem trochu strach, aby mi produkce nepřidělila nějaké dřevo, ale jsem s ní nakonec spokojený. Myslím, že to spolu zvládneme a že budu schopen jí něco předat.

Co Vy a etiketa? Nosíte často oblek?


Já jsem známý lev salónů, takže vlastně nechápu, proč se mě ptáte, a trochu se mě to dotýká. Mám několik obleků, které střídám podle příležitosti, je to pro mě přirozené. A samozřejmě vypadám v obleku perfektně.

Jaké jste měl pocity po prvním tréninku?


Když dorazila Lucie, myslela si, že mě bude učit, ale brzy zjistila, že to tak nebude, že budu učit já ji. První trénink byl pro mě běžnou rutinou. Trochu mě překvapila Lucie, protože ta měla jiná očekávání, ale už jsme si to vyjasnili a už víme, kdo je trenér.

A jaký jste trenér?

Mírný. Já mluvím velmi klidným hlasem, což je taktika mafiánů, a Lucie potom dělá, co chci já.

Tanec je hodně osobní záležitostí, nemáte problém se zpřístupněním intimní zóny?

Já s ní problém nemám, já ji spíše vyhledávám. Naopak mám problém být mimo intimní zónu. Což je výzva pro ostatní tanečnice, rád ji pro ně zpřístupním. Etiketa a intimní zóna, to je moje.

Jaký typ tance Vám nejlépe vyhovuje?

Já jsem latinskoamerický typ, takže temperamentní latina. Mám svoji pověstnou „Pavláskovu nožičku“, což je známý prvek, který jsem vyučoval všude ve světě. Také mám rád tance, kde se porušuje intimní zóna nebo se zóny přibližují, ale ty se asi nakonec vyučovat nebudou.

Co Vaše okolí řeklo na to, že budete účinkovat ve StarDance?


Oni to čekali, nikdo nebyl překvapen. Co jiného bych měl dělat než jít do StarDance? Dokonce si někteří mysleli, že už jsem to předloni vyhrál. Je to, jako kdybych byl v pořadu o kutilech, to by také nikoho nezarazilo.

Říká se, že k Vám na hodiny tance chodil Michael Jackson, pamatujete si něco z té doby?


Tenkrát jsem byl malý chlapec, když jsem ho začal učit. Později se vrátil, ale vůbec jsem ho nepoznal, jak se změnil. Chvíli jsem si ho pletl s Johnem Travoltou.

Kdy jste začal s tancem?

Já tancuji od té doby, co jsem se narodil. Kopal jsem nožičkami a už bylo na světě první stepařské číslo.

Co se Vám vybaví, když se řekne swing?


Frank Sinatra a Robbie Williams.

Budete bojovat tancem, nebo vtipem?


Obojím! Tancem, vtipem, emočním vydíráním diváků, intimní zónou, vším…
prosinec 09, 2015 09:21
Dokonce jsem to i dočetl do konce : NČ
Něco jako Jarda Štercl, říznutý Suchánkem Genzerem. Tak dík, neodsuzuju ale nemusím mít od všeho.
prosinec 09, 2015 10:43
... : okatá
Jsem milovnice tance. A tanečnice. Objektivně vzato, minule vypadl ten nejlepší. Ač je StarDance pořad zábavný, vždy jsem ho brala mezi nabídkou jiných pořadů v TV jako zábavu na úrovni (i díky panu Ebenovi) spojenou s krásným vyjádřením pohybu. Jasně že všichni nejsou dokonalí (Vašek Vydra...), ale všichni to doposud brali řekněme s grácií, všichni projevili vhodné chování. Přístup páně Pavláska pořad v mých očích degradoval prakticky na frašku... Dělá si z toho svůj vlastní "zábavný" pořad. Miluju humor, ale tohle je mooooc. To mi o dost komičtější připadá "protest" diváků ČT ve formě posílání esemesek právě Pavláskovi smilies/grin.gif Tož jen posílejte, protestuje, ČT bude mít z peněz jistě velkou radost smilies/grin.gif
prosinec 09, 2015 14:03
Pavláska : vlk
znám z "Na stojáka" což byl můj oblíbený pořad stejně jako třeba "Kancelář Blaník". Oba pořady asi "běžný TV divák" nezná. Neznám StarDance, ale předpokládám, že je to taková ta nikoho neurážející zábava, s laskavým doprovodem Marka Ebena a blyštivými kulisami za blyštivými kostýmy účinkujících a s mírným napětím v mezích zdravotního stavu diváků, kdo dnes vypadne. Trochu nuda, trochu šeď.
A teď najednou do toho na delegují "Tydýta" Pavláska a konečně nastane oživení v sále. A najednou jsou někteří pobouření pozitivním ohlasem diváků. Co jim vlastně vadí? Že lidi mají dost té nemastné neslané sterility? Že z TV je jen hlásná trouba jediného správného politicko-ideologického názoru a lidi vědomi si poslední možnosti, jak na to upozornit to dělají?!
Slavík s Ortelem je to samé.
Kde je Čtvrtníček a jejich Česká soda? - Scheiße Katze - škaredá kočička, opakujte se mnou ...
Někde mám album komunistických písní - je tam i: "Teď když máme, co jsme chtěli, do rachoty zvesela!"
prosinec 09, 2015 15:22
tutojeto : kolemjdoucí
prosinec 09, 2015 18:38
... : xandr
No, asi takhle. Není to profesionální soutěž, je to zábavný pořad, takže to opravdu není až tak o tom, kdo nejlépe zatančí, to je prostě fakt se kterým nikdo nic nenadělá a proto je rozčilování se nad panem Pavláskem zbytečné. A nejen proto, je zbytečné rovněž i proto, že život je moc krátký na to, aby se mi vzdouvala v těle žluč nad takovou malicherností. A pokud někdo volá po dobrovolném odstoupení pana Pavláska, tak mám podezření, že on to by nemohl udělat ani kdyby chtěl, protože smlouva. Já samozřejmě argumenty těch rozhořčených lidí trochu chápu, formát toho pořadu je poněkud zavádějící, protože pokud to má být sranda, tak proč je tam odborná porota, která se namáhá s odborným hodnocením. Nu to je proto, že i to zdání preciznosti prostě k té komerční zábavě patří a je třebo ho vyvolat. Věřte mi, že kdyby lidem v ČT šlo o ryzí tanec a odborná hlediska, nebudou tam zvát soutěžící typu pana Pavláska. Oni velmi dobře vědí, že Češi jsou národ recesistů.
prosinec 10, 2015 09:02
kolemjdoucí, : Nona
tak přeci je to pravda..... já to měla od "jedna paní povídala"....
prosinec 10, 2015 11:11
.. : kolemjdoucí
prosinec 10, 2015 18:45
??? : marty
takhle se dělá aktivní politika? Z kanape?? Holt je nová doba. Zvednout zadek a jít demonstrovat před ČT to je moc náročné.

Už ničemu nerozumím. Myslela jsem, že jde "jen" o krásný tanec. Už nám aktivisti tahají politiku i do toho, co v současné pohnuté době trochu zklidní a dodá lepší nálady. Chápu to jako ukázkový způsob manipulace.
prosinec 10, 2015 19:35
ano ČTV je ukázkový způsob manipulace! : vlk
Marty, jak má proti ní protestovat někdo z Horní Dolní? Fakt si má podle tebe vzít dovolenou, dat 500,- za vlak a jít s transparentem pochodovat před ten barák na odstřel?
prosinec 11, 2015 08:51
no : marty
tak je lepší,těm, kteří s radostí pořad sledují, ho takto zkazit. Neumí si narovinu vyřídit účty a vyříkat co jim vadí, tak z kanape pošlou smsku. Virtuální realita v praxi.

Představ si, že by se chystal nějaký důležitý fotbalový zápas, všichni fanoušci by se nemohli dočkat a nějaký aktivista by na facebooku vyhlásil bojkot třeba, protože mu vadí, že na stadionu nechali taky cvičit mažoretky nebo natřeli lavičky nazeleno: Skoupíme lístky, polovina stadionu bude prázdná. Kdo to nejvíc odnese??

Abysme si rozuměli, taky mi vadí co ČT předvádí ve zpravodajství, ale nezprzním kvůli tomu jiným schválně zábavu.
prosinec 11, 2015 16:09
TV si ho tam nasadile sama ne? : vlk
Takže tak trochu pláčeš na špatném hrobě. Sami si v TV nabëhli na vidle. Ty asi nepamatuje TV před rokem 1989? Ta dnešní už je na tom stejne!
prosinec 12, 2015 10:10
Dnes jsem si všiml titulku: "Pavlásek je ve finále!" Uráááááááá : NČ
Číst článek nehodlám, ale vzpomněl jsem si na Kudlu. Ať žije umění!
prosinec 14, 2015 10:57
... : bb.
Viděla jsem několik dílů jedné řady a teď asi tří díly z této řady Star Dance. Tak málo ne proto, že by se mi to nelíbilo, ale že to dávají v předvánočních pátcích, kdy mám většinou něco jiného. Celkem se mi to líbí, vlastně si říkám, že něco takového tu chybělo. Fakt si to myslím. Takové Televarieté, co ho uváděli Vladimír Dvořák a Jiřina Bohdalová. Trocha zábavy, trocha tance, trocha hudby a zpěvu (Dasha je excelentní), pěkné kostýmy a milí, kultivovaní, laskaví moderátoři. Co jsem viděla, to se mi líbilo, ale asi se to musí brát jak to je, jako zábavný tv pořad. Ne profi taneční soutěž. Pro střední a starší generaci tv diváků to může být pěkná podívaná a poklidná příjemná předvánoční zábava. Nebo existuje zábavný pořad podobného typu?
Že vyhrává Pavlásek mi nevadí. Je to zábava, nejde o statisícové výhry, které bych přála lepším tanečníkovi, a vůbec si nemyslím, že on si to nezaslouží, vždyť i na tu svou medvídkovskou chůzi musí trénovat, aby si zapamatoval kdy kam má ukročit :-)
Když to diváci smskou zaplatí, proč ne.
prosinec 14, 2015 11:29
... : bb.
Byla jsem opravena, že ne v předvánočních pátcích, ale o sobotách..:-)
pro soboty platí to co o pátcích
prosinec 14, 2015 13:01
mám trochu strach : vlk
ze strážců čistoty TV zábavy. Chudák Pavlásek s Lucií jsou skvělí a přeji jim celkové vítězství.

S tou čistotou umění už to tu bylo několikrát (Hitler, Stalin, Husák - "Nová vlna se starým obsahem")
prosinec 14, 2015 18:02
Božínku : Pamětník
Ty asi nepamatuje TV před rokem 1989? Ta dnešní už je na tom stejne!


Co se tady člověk všechno nedozví. A na ulici vás pouštěj samotnýho, nebo musíte mít doprovod ?

(tyto znaky opiste - KSCJM - muhehe)
prosinec 15, 2015 08:03
bb to napsala přesně, : Míša šíša
jak ten pořad vnímám i já, a to i s tím proklínaným Pavláskem. smilies/smiley.gif
Po posledním kole začínám mít o Pavláska obavy, aby na něj snad někdo nakonec nechtěl spáchat atentát. smilies/wink.gif
prosinec 15, 2015 09:12
Míšo, : Sidon
je to šou. To už přece říkal Jiří Grossman, jak se má dělat šou. Divám se chce bavit, tak mu to ti "umětelové" takhle servírujou.

smilies/cheesy.gif
prosinec 15, 2015 09:55
... : mia I
dívám se pravidelně a pro mne je vítěz pořadu už několik let jeden a tentýž resp. jedna a tatáž - Dasha, má (pro mne) krásnou barvu hlasu, velmi ráda ji poslouchám, celkově je myslím jako zpěvačka neprávem opomíjena.

Lukáše Pavláska jsem až do Stardance neznala, prý nahrál nějakou reklamu, ale musela jsem se podívat jakou. Je to taneční kopyto a způsob jeho humoru mi nesedí. Snad jen trochu v posledním díle byl lepší v prvním tanci. Ale jindy jsem po pár vteřinách přepínala, když tančil i mluvil. Lucie Hunčárová, aby měla svatozář. Moc se mi líbila Terezka Bufková s Radkem Bangou, milí, příjemní, šikovné choreografie (od Terezky), dokázali být při vyřazování nad věcí. Překvapil mi v dobrém Leoš Mareš, nejen tancem, ale třeba i ve večeru věnovanému kontu Paraple držel při závěrečné děkovačce pořád kamarádsky toho vozíčkáře kolem ramen. Marek Zelinka Marii Doležalovou asi dost dusí, jak bylo vidět v posledním díle. Tančit bych s ním nechtěla, ale zase díky jeho choreografiím a drezuře se dostali daleko . Bylo by zajímavé vidět, kam by Marie v soutěži došla s jiným tanečníkem, možná by zapadla jako šedivá myška soutěže a vypadla daleko dříve.

V každé řadě se najdou ti , kteří ten pořad berou smrtelně vážně - Morávková, Brzobohatý, Onder, letos Machálková, to je myslím zbytečné. Lidi nějakou nedokonalost odpustí , oceňují spíš upřímný projev, nadhled. Proto vyhrála třeba Batulková nad Norrisovou, Polívková nad Kuchařovou. Mně se pořad líbí.
prosinec 15, 2015 11:15
mio prvá : kolemjdoucí
je myslím jako zpěvačka neprávem opomíjena
ono jí to prý takhle vyhovuje, někde jsem četl...Jinak souhlas, je to úžasný hlas.
prosinec 15, 2015 11:42
kolemjdoucí : mia I
říká se, že dobré zboží se chválí samo. V tomto případě kvalita, skvělý, jak píšeš úžasný hlas, je důkazem toho, že i v uměleckém světě lze se ctí obstát i bez zbytečných afér, článků v Blesku..pokud člověk svoji profesi skutečně ovládá. Na její koncert bych ráda někdy šla. Umírněná, neokázalá ve vystupování, v gestech, o to víc vyniká její pěvecké umění, což je jako celek pro mne osobně velmi sympatické. Má (opět tedy pro mne) charisma, které spoustě lidí v této branži chybí.
prosinec 15, 2015 12:55
Pamětníku : vlk
zkus si někdy,, ať už s doprovodem nebo bez, vyjít mezi prostý lid a poslechnout si o čem rozpráví a přemýšlí. Pak to srovnej s tím proudem exkrementů z veřejnoprávní TV.

Pokud si pak pustíš něco jiného, třeba DVTV, zkus třeba rozhovor s Ivanem Krausem. Rozhovor Veselovského s Lacem Déczi o životě i hudbě, proti TV doušek čisté vody. Média a politická (j)elita jsou už naprosto mimo reálný život.
prosinec 15, 2015 13:12
mio souhlas : marty
výkony Dashy jsou obdivuhodný, je to i krásná ženská s nakaživým úsměvem a nemá za potřebí zviditelňovat se po bulvárech. Taky z ní cítím velkou skromnost a pokoru.
Bohužel Pavláskův humor je takový, jaký je. Dělat ze svých nedostatků velké přednosti jen proto, že se tomu bude někdo smát. Star dance je prostě zábavný pořad něčím jiným a i Mareš to pochopil.
S tím postojem k Pavláskovi je to u mě takové nějaké složité. Nebudu na něj dštít nenávistné komentáře, ale vadí mi tady jeho šaškovství, které podporují lidé jen proto aby byla sranda. A kdyby on trochu polevil v té své šaškovské roli, i bych mu ten tanec odpustila. Holt někdo je kopyto ikdyž může dřít jak kůň.

Co se dá dělat, soutěž spěje ke konci, tak ho beru jako soutěžícího mimo kategorie a fandím holkám.
prosinec 15, 2015 13:22
Předlistopadová TV : Pamětník
Tak jsem si přehrál část Krause na DVTV a pořád nevidím, v čem je ta ČT předlistopadová. Podobných rozhovorů jako tenhle, byť většinou kratších jsem na ČT za poslední dobu slyšel několik, stačí si pustit Události komentáře. ČT dopřává hlas celému spektru, dokonce o víkendu tam byl v nějaký diskusi ten ... z DSSS.
Exkrementy si lze spíše najít v diskusích na netu než na ČT, kudlanku bohužel nevyjímaje. Ivan Kraus je v DVTV kultivovaný, dokonce říká, že pomáhat musíme, to by se tady půlka lidí opupínkovala.
prosinec 15, 2015 15:44
Zkrácená : Sidon
prosinec 16, 2015 00:35
Sidone, : Míša šíša
tak jsem si přečetla celou nezkrácenou verzi. Naprosto výstižné.
Dík za odkaz.
prosinec 16, 2015 07:39
Tohle mě pobavilo : Míša šíša
Z diskuze na oficiálních stránkách StarDance:

"Při sledování Lukáše Pavláska nás napadá, že když tanec doprovází živý orchestr, zda by nebylo možné, aby se orchestr trefoval do kroků Lukáše Pavláska. Možná by potom jeho představení bylo dokonalé."

Reakce:

"Pro něj by bylo nejlepší, kdyby nehráli vůbec." smilies/grin.gif
prosinec 16, 2015 07:41
Sidone : Pamětník
Tvrzení v dopise uvedená jsou prakticky neověřitelná bez několikadenního prolézání archivů. Zato vím, že když ČT kritizuje Zemana, tak je tam vždycky ještě Veleba a ten se zavzdušňuje až běda v Zemanův prospěch.
A pokud článek začíná tím že "vrahové z euroatlantické sivilizace", pak je jasné odkud vítr fouká. Nějak se zapomíná, že před tím listopadem jsme se k těmhle vrahům chtěli dostat.
Otázka jací vrahové chceme být, jestli ti západní, nebo ti muslimský, nebo ti ruský (ti si s civilními obětmi nelámali hlavu nikdy), nebo snad čínští vrahové?
prosinec 16, 2015 08:19
... : vlk
... ČT dopřává hlas celému spektru ...

Tak, to o Pamětníkovi asi úplně a definitivně stačí (smajlík tlučící marně hlavou do zdi)
prosinec 17, 2015 10:48
tak v rámci objektivity bych řek´, že čt opravdu dopřává hlas celému názorovému spektru, : toulavej
jenom je rozdíl, jak často komu. Jejím vyvoleným oblíbencům několikrát týdně nebo měsíčně, jejich oponentům několikrát za rok. Ale, během roku se na každého alespoň jednou dostane, čili, je to vyvážené :-)
prosinec 17, 2015 11:31
Jestli je to vyvážený ideálně je jiná věc : Pamětník
S vyvážeností nebude spokojenej nikdy nikdo. Je pravda, že mimoparlamentní strany se tam dostanou míň, ale to je asi logický.
Každopádně bych se rád vlka zeptal, jak často mohl Havel na předlistopadovou tv ? Jak často se mohl vyjádřit k pamfletům, co o něm vyšly ?
Pokud stále má odvahu tvrdit, že je ČT stejná, jak ta předlistopadová, tak si už opravdu nic nepamatuje a až bude chodit ven, tak mu doporučuju ten doprovod, aby trefil dom...
prosinec 17, 2015 13:47
stejně jako před 89 : vlk
jsem lovil informace vše-pásmovým přijímačem z éteru (RFE, VOA, BBC) na středních a krátkých vlnách, tak dnes je musím lovit z Internetu. Veřejnoprávní TV a rozhlas je k ničemu. Nejde o nějakou ideální vyváženost. To je ale asi už dost těžké pochopit, pokud dlouhodobé sledování ČTV udělalo svoje ...

Dobrou zprávou je, že tato mentální nedostatečnost jde léčit. Vypnout TV a už nikdy nezapínat! Bohužel, zatím to funguje pouze na individuální úrovni a ne systémově (zrušením té finanční černé díry jako celku) Pokud je to jen hlásná trouba vládnoucí garnitury, je to marné.

Kdo například poslušně nepapouškuje aktuálně oficiální dogma je Islamofob - slovo vytvořené fašisty a používané zbabělci k manipulaci s hlupáky.
prosinec 17, 2015 14:37
Já to mám, Vlku, tak: : NČ
ČT sleduji, protože to jsou jediné stanice bez odpudivých reklam. Většinou čt2, to docela jde. Už třeba výborná byla, alespoň pro mě, celá série starých Bondovek, nebo zrovna nedávno série Delona, atd. A hlavně(!!!) celé filmy, nepřerušované co 15 minut kýbly debilit, zvaných reklamy.
Oproti tomu třeba Colombo na Barandově, nebo Midsomer na Primě, když to chci dokoukat, tak na to praskne 5 cikár a dva až tři kozli (to už mám vyzkoušené, že 8 minut reklam je rovno jednomu cikáru a malému kozlu na pávlači).
Politika a publicistika je samozřejmě na čt vpodstatě nekoukatelná, ale i to už jsem zvádl. Stačí smysl toho brainwashingu otočit o 180° a mám celkem přesnou představu o skutečnosti.
prosinec 19, 2015 06:58
A vitezem se stava..... : Mikin
nikoliv Lukas Pavlasek, ale Sidonuv uzasny odkaz:
Vážený pane řediteli,chápu, že je výhodné zavděčit se těm, kteří Vás do funkce dosadili. Je zcela evidentní, že díky své moci a dolarům již dostali Českou televizi plně kontrolu vrahové euroatlantské civilizace (nazývaní Světovládou, nebo též Osou zla), neboť ČT pouští do éteru výhradně jen americkou verzi pravdy,demokracie a svobody, což nejspíš v tichosti pečlivě monitoruje úřad pana Shapira (přezdívaného US protektorem). Bylo by tudíž od Vás férové, abyste Českou televizi přejmenoval na Americkou televizi (nebo CIA News), odmítl dotace našeho státu a požádal o dotace Washington.
Tak nad timhle by trefil zavisti slak i legendarniho soudruha Kojzara.
Ja sleduji ceskou TV celkem pravidelne, nepovazuji ji za nejakou spicku, ale vzhledem k rozpoctu i velikosti zeme to neni tak zle. Domaci zpravodajstvi CT je pomerne vyvazene, mezinarodni cituje z nejdulezitejsich agentur, vcetne treba ruskych.
Dozadovat se vyvazenosti typu "5 minut pro pana zida a 5 minut pro pana Hitlera" muze jenom clovek nesmirne naivni.
Dovedu si presne predstavit zpravodajstvi, ktere by uspokojilo takove lidi jako je Nahodny ctenar, nebo Sidon.
Ano, dovedu si to predstavit naprosto presne. Protoze takove zpravodajstvi jsme meli az do listopadu 1989.
prosinec 19, 2015 23:04
Tak na Novinkách píšou, že byl až třetí : NČ
Ale že hlasování lidí v jeho prospěch nebylo za výkony, ale jakési vyjádření averze k té prolhané instituci. Tak třeba jo. I když je to nakonec uplně fuk.
-----------------------
I umístění Ortela ve Zlatém Slavíkovi rozhodně nebylo za slavičí zpěv, ale bylo vyjádřením veřejného mínění k přivandrovalým likvidátorům Evropy.
prosinec 20, 2015 12:50
Koukam, ze nekdo nacpe politiku : Mikin
i do receptu na svestkove knedliky.
Ja videl 2 posleni dily toho poradu a rekl bych, ze ho lidi volili budto z recese, nebo ze sympatii. Nekteri mozna i z litosti. Ten treti flek dostal podle me hlavne za svuj osobity smysl pro humor.
prosinec 20, 2015 14:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]