O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ON SE TAK ZMĚNIL ... II. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 03 prosinec 2015
Když jsem ten "návod" pro Moniku psala, hned jsem věděla, že s tím nebudete souhlasit. A taky že jo :-))). Jenže - vy si, přátelé, neuvědomujete jedno: kdyby ta zoufalinka byla rozhodnutá, že s tím svým "vybuřovačem" už nebude, že to bude řešit, a rázně, tak by přeci na kudlu nepsala. Protože takových a podobných dopisů dostávám hodně (na většinu odpovídám osobně, páč je to fakt podle jednoho mustru), tak vím, co asi cítí.

 

 

 

 

 

 

 

      To, co teď budu psát, se netýká konkrétně Moniky, ale všech podobně postižených. Na rozdíl od jejího manžela (přítele), si ta (ten), které je ubližováno, stále říká, že určitě je nějaká šance, aby se to všechno nějak vrátilo zpátky, aby on (ona) byl zase tak hodný a milý, jako před těmi několika léty. Bohužel, málokdo se dobrovolně mění k lepšímu...

 

     
      Takže jediná možnost je, nalít jí do duše úctu k sobě samé, sebevědomí, o které za poslední dobu téměř přišla. Je to stejné, jako s tou známou žábou v hrnci na kamnech (doporučuju přečíst).  A to se dá i tím, že ona "vyskočí a zkusí si vlézt do jeho vody" - tedy:  jít s ním do jeho hospody, mezi jeho kamarády, poznat jeho prostředí... Co já vím, tak většina těch, co tohle fakt udělaly, se pak na toho svého ideála přestala dívat oněma ještě zamilovanýma očima, víc si uvědomila, "o co by přišla". Nehledě na to, že pokud to fakt zvládne, a dovede se bavit s jeho kámoši, tak on si uvědomí, o co nejspíš přijde.

 

      No, a konečně - tím, že trošku prodlouží pupeční šňůru k dítěti, pokud si zajistí hlídání, kterému bude důvěřovat, tak si může rozšířit své tč. tak zúžené současné obzory... Když děvčatům říkám: "Hele, pokud ho tak moc chceš, já ti ho pomůžu "vrátit", ale věř mi, že až se to povede, tak už o něj stát nebudeš". A doposud to vždy vyšlo. Protože, aby ho získala, musí se především ona sama změnit. Čímž se změní i její přístup k němu, její jednání vůbec; a posléze se zcela zákonitě změní i jeho jednání k ní.

 

 

      Vymyslela jsem si kdysi takovou názornou pomůcku: 

 

  • vezměte do rukou pravítko, nebo kousek nějakého provázku. Napněte. a teď jednou rukou táhněte do té její strany - tzn. pravou doprava.
  • a ejhle, jak ta pravá ucukla - co se nestalo - ta levá pochopitelně jde také doprava... Za ní...

 

     Je to jednoduché - když před ním couváš, půjde za tebou. Když za ním polezeš, bude unikat.

 

 

 x x x

 

     Všechno nesmírně záleží na důslednosti. Důslednosti ve svém jednání. Pokud se k něčemu odhodlám a pak to zmrším, nevydržím (příklad: třeba nevydržím mu nevolat), tak si mohu jen házet popel na hlavu sama sobě, a ne tomu druhému. Protože nebyla důsledná, se chovala špatně, jsem se sama připravila o úctu druhých... Zní to zle, ale je to tak.

 

      OK - ale pochopitelně - beru jakékoliv vaše názory... tím myslím návodné,  zcela konkrétní. Ne jen napsat: jdi od něj.... Tak pište, pište!!!

 

d@niela

 

 

Komentáře (1)add feed
Souhlas. I já si myslím, že ještě za jednu zkoušku už nic nedá : NČ
Sice tomu moc šanci nedávám, ale co kdyby třeba zrovna....
prosinec 03, 2015 20:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]