O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CHÁNOVSKÝ FANTOM A RADIÁTORY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 01 listopad 2007

 Obyvatelé Chánova nejen že neplatí městu nic za bydlení a dodávky energií, ale ještě si ve spánku nebo ve chvíli nepozornosti nechali odmontovat (za použití speciálního nářadí) a poté ukrást (ze zavřených a zamčených domovů) topná tělesa ústředního vytápění – tedy litinové radiátory.  

 

 

 

      Ano, samozřejmě ty,  za které vyplácejí ve sběrnách nějakou stovku. 

 

     Nešťastní obyvatelé bytu si bohužel ničeho nevšimli a policie proto krádeže šetří... Podle tiskového mluvčího Policie se jedná o neznámého podezřelého, t.zv. Fantoma Chánova, jinak to prý ani není možné.  Město se k věci postavilo čelem, nečekalo na dopadení neznámého lapky a odcizené radiátory objednalo, aby mohlo dostát své zákonné povinnosti a zatopit jim. Mezi objednáním a dodáním 33 kusů radiátorů se ztratily další 3 - takže topit se prozatím nemůže, tedy než přijdou, protože město už je doobjednalo.  

 

Z místního tisku:

Peníze vyhozené do ukradených radiátorů jsou nejhorší možnou investicí do socializace těchto skupin obyvatelstva. Po zimě přijde jaro a pokud výkupní cena kovů zůstane vysoká, nemusí zmizet radiátorů 36, ale mnohem a mnohem víc. Je nutno začít problém řešit komplexně, nabízet šance, jejich nevyužívání však trestat odnětím dávek nebo bydlení. Argumentace, že stát nemá prostředky k obraně svých zájmů, je nepravdivá, jenom se nesmíme bát je použít i za cenu negativní publicity.   

 

Franta Bouška, Ústí n. L.

 

 

 

Komentáře (31)add feed
není nic jednoduššího : hadimrcha
netopit jim, ať se postarají sami, když překročí zákon, potrestat
listopad 01, 2007 10:22
od toho Fantoma je to ale bezohlednost, co . . . : toulavej
Možná že uvěřil závěrům mezinárodního panelu 2500 vědců při OSN ohledně globálního oteplování. Jestli to opravdu je pravda, že zima už nikdy nebude, tak je asi chyba ty ztracené radiátory nahrazovat jinými. Jestli se ale vědci čirou náhodou zmílili, co takhle podlahové topení, pěkně zalité trubky v betonu. Moc nevěřím, že by Fantom byl tak pracovitý a vyboural trubky z betonové podlahy, když může někde v tovární hale vyřezat přístupnou nosnou ocelovou konstrukci.
listopad 01, 2007 11:20
Proč : Luciáš
Proč jim ty byty už dávno bezplatně nepřevedli do OV?
Já si strčit do sběru radiátor tak zmrzám.
listopad 01, 2007 11:51
Fantom se kliďánko může snažit : ivanka
protože všechno zaplatí město - respektive - zaplatíme my...
A těm, co jsou "chudáčci tam bydlící" bude zase teplo... smilies/angry.gif smilies/angry.gif smilies/angry.gif
listopad 01, 2007 11:55
A pak nemá být : Myška
člověk rasista...
listopad 01, 2007 12:39
já jsem měla včera kafíčko : Inka
s jedním námořním kapitánem, máme narozeniny ve stejný den, tak se vždy tou dobou potkáváme a on mě vypráví o světě a svých plavbách. Včera mě děsně zaujal, že prý v anglii mají topení, že tam hodíš nějaké drobné a topí Ti to, když nezaplatíš, tak se netopí. Prý tam nemají žádné dlužníky. Takhle by se to mělo udělat i u nás a bylo by po starostech.
listopad 01, 2007 12:40
Nojo, Inko - : kiwi
ale z čeho by to topení asi muselo být? Podívej, tihle naši občané odmontují absolutně všechno... Takže nakonec by nejen vybrali všechny drobné, ale prodali i kasičky s celým topením smilies/grin.gif
listopad 01, 2007 13:00
Jako první krok : mamča
bych udělala kontrolu všech blízkých sběren kovů, a pokud by se tam našel jen jediný radiátor, odpovědného vedoucího sběrny bych zavřela až by zčernal, neboť vykupuje kradené zboží.
Jako další krok bych obyvatelům Chánova do okna dala plechovou výplň, skrz ní vyvedla kouřovod, a byt opatřila namísto ÚT obyčejnými kuchyňskými kamny.
Mělo by to několik výhod : Cikáni mají rádi oheň a spálili by všechen nepořádek, který tam mají, a sem tam opekli nějakého toho potkana, co se jim tam potlouká. Ekologie by sice dostala na frak, ale trocha kouře oproti horám odpadků je vlastně výhra.
listopad 01, 2007 13:36
tak by asi netopili, : Inka
já bych to moc neřešila. Myslím, že se tím zabýváme příliš.
listopad 01, 2007 14:13
... : bb
taky si myslím, že to, zda je teplo mně, by bylo všem ukradené...i fantomovi
a co plechové radiátory? ty ve sběrnách nevykupují, ne?
listopad 01, 2007 14:35
Mamčo, ty jsi fakt super... : ivanka
ale - pravda je, že se tím zbytečně zabejváme, protože oni stejně budou mít teplo a penízky, na rozdíl o jinejch, opravdu potřebnejch...
protože - cokoliv by se udělalo proti nim, tak je okamžitě označeno za rasismus. Bohužel.
listopad 01, 2007 14:35
Františku, : strejda
je dobře, že zveřejňuješ pravdu o té nepřizpůsobivé, vychytralé a přitom už kolik let, stále primitivní menšině.
Vždy, když něco podobného čtu, jsem naštvaný na všechny ty vlezřiťky - úředníky, nízké i nejvyšší, kteří se bojí udělat STOP této zvůli, tomuto plýtvání penězi, za které by se mohlo pořídit mnoho potřebnějšího. Tato vyčůraná chamraď si již nové radiátory prostě nezaslouží!
Kdybys tento článek nabídl nějakému celostátně čtenému plátku - pokud by to ovšem otiskli a nebáli se nařčení z rasismu, mělo by to asi větší ohlas, než to naše zdejší zbytečné plácání o ničem či rozčilování se. Nějaký pozitivní význam nemají ani ty "ftípky" o vypáleném a vybydleném Chánově, které kolují internetem. Možná by to mohl pranýřovat i Štěpán Mareš jako trpkou realitu severu.
Chtělo by to poslat jejich advokátovi Úhlovi, ale hlavně DO BRUSELU. :-))
(Teď jsem si vzpomněl - zase asociace :-) - místo "jdi do hvězdičky" jsem slyšel "jdi do Bruselu...")

(Já jsem jen zvědav, jak dlouho vydrží ten bezvízový stav s Kanadou, který nám tak trošku popleteně a trošku nečesky oznámil ten náš brepta nejapný, ministr zahraničí...) smilies/cheesy.gif
listopad 01, 2007 16:31
Jéééé, když jsem si to po sobě přečetl, : strejda
vypadá to tak, že bych chtěl jet do Kanady. Tak to néééé. Takovou dááálku...Mě stačí tak jednou za rok na pivko do Londýna... smilies/grin.gif
listopad 01, 2007 16:53
ke strejdovi : Franta

Mimo jiné říka se do Brusele, aby bylo jasno, pamatujete si všichni rok 2004, kveten, dyz tady cikankové prodávali byty, že půjdou do Anglie. Malér hotovej - vono se tam taky musi pracovat a narok máš na podporu až po 12 měsících PRAce, PREDSTAVTE SI PRACE. No a co, máme je taky všechny.

Krásné heslo - na ostrovech - nepracuješ, nic nedostaneš, u nás - nepracuješ, máš vše.

Že Magistrát Mostu je za hlupce, že porušuje nařízení vlády o opravách nájemních bytů, to je furt dobrý. Já B. : Navíc se určitě někdo nasere a podá na Úřad Mostu trestní oznámení pro porušování Nařízení vlády č. 258/1995 Sb. Už se to tady v okolí stalo a pan starosta a zastupitelstvo mělo těžkej problém. Doporučuji přečíst, je to velice zajímavé čtení.

Cikánská rodina řve, že má v bytě plíseň – no tak si tady konečně jednou pořádně vyvětrej, oškrábej omítky, natři asanací a vymaluj. Rána tedy pro ně!!!! Hrozně se diví, že si to musí udělat za svoje love, které je lépe prochlastat a nebo donýst do herny.

listopad 01, 2007 19:19
hmmm : Jasmina
aha,takze koukam ze ja bydlim v p***li smilies/grin.gif smilies/shocked.gif
listopad 02, 2007 01:30
vČERA JSEM NAVŠTÍVILA Ústí nad Labem : alena.tečkovaná
za účelem Dušiček.

Vím přesně o čem mluvíš - kdysi krásné Krásné Březno začíná vypadat jako vybombardované -- alespoň tedy ta jeho část, které se říká Nový Svět. Naši tam bydleli před válkou a byla to poklidná dělnická čtvrt, kde bydleli normální lidi. Dalo se tam krásně procházet kolem Labe, byly tam zahrádky - to, co je z toho teď jste měli možnost vidět v TV.

KOSTEL "OČESANEJ" všechny ty krásné barokní sochy, co tam byly jsou pryč. Kdysi tam byl Český dům - bylo tam kino, hospoda, taneční sál.dneska je to ruina. My tam chodily jako děti a posléze puberťáci do kina. Dneska bych tam nešla ani v pravé poledne a ozbrojená.

Hřbitov - škoda mluvit. Byla tam velká kovová secha sedícího krista.. Musela být těžká jak blázen - ale romští chlapci, když chtějí, dovedou máknout. V jedná hrobce byla krásná mramorová socha Svaté Markéty - no byla. co měli lidi na hrobech třeba andělíčky nebo něco hezkého, tak měli smůlu. Nám ukradli měděnou urnu i s pradědečkem. Tedy už před lety. Rasista rozhodně nejsem, ale na tuto skupinu obyvatel jsem těžce alergická.

listopad 02, 2007 05:27
Hm, a když se KONEČNĚ našel jeden statečnej, : NČ
co to s těma "opálenejma" vzal za správnej konec, tak si bohužel předtim nedokázal zamect před vlastnim prahem, nechal po sobě ve Vsetíně jednu zhrzenou 3,14ču, kerá si teď vychutnává pomstu!
Jasně, že nebyl čistej, jenže - kerej z nich (nakonec i z nás?) je? Ale teď uplně všichni, kteří by snad mohli něco s tim dělat, maj před sebou odstrašující příklad toho, jak to dopadne s tim, kdo se vodváží dloubnout do hnoje.
listopad 02, 2007 07:01
NČ, : Myška
pravdu díš. Dá se jen dodat - škoda!
listopad 02, 2007 07:51
My u nás už budem mít taky brzy Ústí : Míša šíša
Dosud poklidné malé městečko s jednou romskou rodinou, která žila standardně a nebyl s ní žádný problém. Jenže se k nám nastěhovalo plno zahraničních firem a náborové agentury sem natahaly nové "zaměstnance". Takže nastaly četné krádeže a dokonce několik loupežných přepadení za bílého dne s nožem v ruce. Drzost těchto "dělníků" je tak nebetyčná, že jsou-li dokonce přistiženi na něčí zahradě, tváří se, že se nic neděje a že je to normální - "Já jsem se jen přišel podívat, co tady máte"... Je to síla, ukradnou i nos mezi očima. smilies/sad.gif Už začínám být vysloveně alergická na jejich intonaci a zprzněnou češtinu, žijí tady už po několik generací a dosud nebyli schopni se naučit česky.
listopad 02, 2007 10:07
no ono je docela škoda, : Inka
že máme takovou povahu, že o tom hudráme jen na Kudle nebo v hospodě a nejlépe anonymně a potichu, asi by to chtělo dát nějak jinak, veřejně a pořádně nahlas najevo, že by se s tím profitováním na systému mělo skončit, vždyť to platíme ze svých daní.
listopad 02, 2007 10:20
To my už v Brně Ústí máme, : Myška
a pěkně dlouho. Ulice Bratislavská, Cejl, Stará, Francouzská, Křenová, Dornych, městské části Husovice, Komárov, část Židenic, to je jejich gheto. V těchto lokalitách je pohyb i přes den ruská ruleta. Šaliny tudy projíždějící jsou plné páchnoucích nečesky mluvících individuí, jedoucích samosebou zadarmo. Vždyť který revizor by si troufl je kontrolovat? Na ulici nevidíte příslušnici jejich etnika jinak než s kočárkem nebo těhotnou, nejčastěji však obojí. Však taky proč ne, když na počtu dětí záleží výše sociálních dávek, že?
listopad 02, 2007 10:26
Inko, : Myška
ne že bych fandila nacionalistům, ale ti se o to upozornění aspoň pokouší. Jenže jsou hned nařčeni z rasismu, mají z toho popotahovačky, a tak každý jiný radši drží hubu. Když zmlátíte cikána, je to rasismus, tedy trestný čin, když on vás, je to přestupek.
listopad 02, 2007 10:31
Sládek na Hrad!!!!! : NČ
.
listopad 02, 2007 10:36
Jo jo, : Myška
ústupků a podlézání této etnické skupině už bylo dost. Je na čase, aby měli stejná práva i povinnosti jako majoritní společnost. A ne jako dosud - větší práva a menší nebo žádné povinnosti. Jen kdyby to chtěl někdo opravdu řešit. Vždyť by to byl docela pěkný volební program, který by přilákal množství voličů. A co teprve, kdyby tento program dotyčná strana dokonce i po úspěšných volbách zrealizovala. To by byly preference pro příští volby!
listopad 02, 2007 11:15
Jasmíno, nezoufej. : strejda
Známe jednu známou celoubritu, která bydlí přímo v Řiťce.
A víš, že jsem si na Tebe vzpomněl, jak asi budeš reagovat, když jsem to psal? smilies/grin.gif

K tomu neřešitelnému problému. Jedna pražská firma vykupuje domy v Praze a na Kladně na lukrativních místech, ve kterých bydlí Cikáni. Ty přestěhovává na sever do již koupených domů a aby se přestěhovali bez řečí a legálně, nechává je zde bydlet rok zdarma. Nekup to, že?
No a ty vybydlené domy a byty v Praze a na Kladně pak opravuje a prodává je za velký peníz. Je to elegantní a zákonné zbavení se nepřizpůsobivé a devastující menšiny. A Brusele i s Jasmínou, raď...
smilies/grin.gif smilies/grin.gif
listopad 02, 2007 11:52
A ještě jsem si vzpomněl na jednu pecku - : strejda
nějaké úřednictvo - NČ, Tebe z toho vyjímám, vymyslelo nový název pro devastující menšinu.
Oni jim budou říkat "dosud nezařazené obyvatelstvo"...
listopad 02, 2007 11:57
strejdo : Jasmina
Jasmina by poradila,kdyby jeji slovo melo vahu. My jsme porad jeste bez vlady,no,takze s tim poradkem to tady neni taky slavny.My si hejckame araby ale to vam povim-ze to je alespon nejaka civilizace.Teda araby...spravne marokance puvodem odnekad z hor.Nekteri se chovaji jako romove u vas ale skoro polovina se preci chova slusne a poctive.Nebo mozna ctvrtina. U vas verim ze tak desetina ciganu je slusnejch. Ja bych to videla tak,ze bych jim dala nejake mesto s okrajem,tak elegantne jak se jich zbavujou z Prahy. Az by se tam vsichni nastehovali,ucinila bych hranice,at si vybuduji romsky statecek. Zbavila bych je ceskeho obcanstvi,stejne mnozi hovori spatne cesky. No a v tom statecku...at se treba potento.
listopad 02, 2007 12:34
Jasmino, : mamča
podobný nápad měl právě Miloslav Sládek, ovšem ještě v době Československa. Že bude bojovat o navrácení Zakarpatské ukrajiny. Až nám ji vrátí, tak tam nastěhuje všechny Cikány, pak postaví na Slovenských hranicích zátarasy, a Zakarpatskou ukrajinu zase vrátí poválečnému majiteli. smilies/grin.gif
listopad 02, 2007 14:26
mamčo, : strejda
já si ale matně vzpomínám, že i on byl vláčen a popotahován za nějakou zpronevěru či co. To víš, jsem jen chlap s menším mozkem, jak si tu šuškáte...a paměť je tak akorát na přežití.
Ale každý, kdo se buď zasloužil nebo se chtěl zasloužit o náš stát, byl popotahován a vláčen po soudech. Ani nevím, jak to s ním dopadlo, s chlapcem.
listopad 02, 2007 14:39
strejdo, : mamča
někde jsem zaslechla, že snad "sedí". Ale je to info JPP (jedna paní povídala). Byl to cvok, ale měl dobré nápady. Škoda, že si ho některý z premiérů nevzal za šaška. Asi neměl dost vlivných kamarádů.
listopad 02, 2007 15:15
Romové : POZOR !!!!
jo je fakt ze na brno se nic co se tyce ciganů,nechytá: nejhorsi ulice :
------------------------------------------------------------------------------ Cejl,Bratislavská,Francouzská,Soudní,Stará,Vranovsk á,malinovského nám.,koliště,Příkop,Příční,Milady Horákové,Jugoslávská,Zábrdovická,Životského,Gei slerova,Křenová,Vlhká,Radlas,Kornerova,Tkalcovská,
Plynárenská,Dornych. = TOHLE JSOU ULICE KDE V BRNĚ VEČER MŮŽETE PŘIJÍT I O SLIPY.Tyhle ulice jsou nejvíc v Brně okupované Romskymi spoluobčany.,opravdu pokud Brno neznáte vyhýbejte se těmto ulicím. !!!!!

březen 30, 2008 03:16
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]