O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 94 PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 červen 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 94
Strana 2
Strana 3
S Natašou jsme už přes dva roky žili v hříchu a proto je naše příští stanice peklíčko. Abych se pokusil zvrátit nepříznivé vyhlídky, rozhodl jsem se, že je pomalu čas, abychom do toho praštili. Aneb hezky podle dlouhodobého plánu - nejdřív práce, potom dítě, potom se nechat vyhodit z práce, potom byt a pak svatba.

 

 

 

 

 

 

 

Dovolená v Chorvatsku, nové auto a další jistoty nás zatím nečekají, ale během toho, co píšu tyto řádky, Čeněk okusuje zuřivě televizi, takže z toho snad něco bude. Jelikož jsem romantik, jakého svět ještě neviděl, hodlal jsem tu svatbu vzít z gruntu se vším všudy. Tedy v první fázi požádat Natašu o ruku.

 

Největší romantik, jakého kdy svět viděl, se tedy vydal koupit zásnubní prstýnek. To jsem ještě nevěděl, že se jmenuje zásnubní a u zlatníků jsem ho zkušeně prezentoval jako "předsvatební". Zlatníci ve mně rozpoznali neznalého hejla, kterého bude lehké oškubat. To oni ale netušili, že neznalý hejl nemá prachy a coby ten největší romantik, jakého kdy svět viděl, přišel vybírat zásnubní prstýnek s pětikilem v kapse.

 

Poté, co se dozvěděli můj finanční strop, přestali o mě jevit zájem a odkázali mě na nějakou bižuterii. To já jsem ale nechtěl. Jedině platina a nebo přinejhorším bílé zlato.

 

Jelikož jsem za pětistovku žádný zásnubní prstýnek neobjevil, musel jsem přitvrdit a Nataše zakoupil prstýnek za dva tisíce a to do konce s kamínkem. Zlatník mi potvrdil, že to je zirkon (Což je podle mě drahokam jenom trochu pod úrovní diamantu), takže romantika byla zaručená.

 

Krok číslo dvě bylo předávání prstýnku. To byl úkol pro Čeňka. Napadlo mě, že když jí ho jakože předá on, že to bude děsně dojemný.

 

Doma jsem tedy s prstýnkem v kapse čekal na tu správnou chvíli. Nataša šla zrovna na záchod, takže to byla moje šance. Až vyjde, Čeněk jí překvapí. Měl mít jedné ruce prstýnek a ve druhé vzkaz s nápisem: "Mami, vezmeš si tátu"?. Už když jsem ten vzkaz psal, dojetím mi tekly slzy. Jsem opravdu velmi pozorný a romantický.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]