O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 94 PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 červen 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 94
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

Jakmile po půl hodině vylezla Nataša ze záchodu, vyslal jsem jejím směrem z pokojíčku Čeňka s prstýnkem a lístečkem, aby to dal mámě. Byla to jednoduchá cesta přes chodbu. Nikde žádné zatáčky. Nic. Délka cesty byla asi tak pět metrů. Přesto Čeněk cestou ztratil prstýnek i lísteček. Nataše předal Čeněk holuba, kterého si vytáhl z nosu, a tím bylo romantice učiněno za dost.

 

Prstýnek se nakonec našel, když jsem na něho šlápnul bosou nohou v noci, když jsem naháněl Čeňka, abych ho mohl zastlat do postele a ještě tu noc předal rozespalé Nataše. Řekla "Ano". Respektive nejdřív řekla něco v tom smyslu, že si dělám prdel, že jí budím a ať jí dám pokoj, že ráno vstává do práce, ale pak nakonec jsem jí prstýnek předal, řekla, že teda jo a zase usnula. Romantika nic moc, ale svatba bude.

 

Ano, svatba bude, ale ne tak úplně v mojí režii. Zatím ani jeden můj návrh neprošel a Nataša se úplně urvala ze řetězů. Plánuje všude hrozně moc balónků a pořád si neví jistá, v jaké barvě svatba bude a neustále mě s tím otravuje. Já jsem tedy původně netušil, že svatba má být v nějaké barvě, ale když jsem jí řekl, že je mi fakt ukradený, v jaké bude barvě, tak se rozohnila a oznámila, že jsem k ničemu.

 

Navíc mě objednala ke krejčímu, který mi ušije oblek na míru. Za dvacet tisíc. No kde to jsme? V Tescu mají obleky v akci, když si koupím dva, dostanu ještě půl kila točeńáku zdarma a to celé za dva tisíce a ona chce dát takovou dardu za oblek? Jsou věci, které nechápu.

 

Kapelu na svatbu jsem si původně myslel, že zařídím já. Sehnal jsem vydařenou svatební kapelu: "Satanovi potomci", která zahraje klidné a něžné melodie s mírně rockovým podkladem. Nataša mi jí zakázala a sama objednala přihřáté svatební duo "Rozkošníci", která má být něco jako revival Celine Dione, kdy jeden chlap hraje na klávesy, druhý zpívá a po půlnoci si to kluci na pódium rozdají a všechno to bude jako jeden velký sladký Titanic. Paráda.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]