O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Diskuze

KDO UMÍ ... - A KDO NEUMÍ, TEN JEN ČUMÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 17 červen 2024

Ne, nebude to článek z matematického oboru, jednak to není absolutně moje parketa, druhak nemám na mysli „čím víc, tím víc“, ale „čím míň, tím víc“. Myslím, že většina z vás uhodla, oč půjde. Ano, půjde o práci – tedy o to, jaký um, sílu a snažení do určitého snažení vložíte, a jaké zvýhodnění, vylepšení a jak velkou odměnu za ně obdržíte.  Není samozřejmě výsadou naší krajiny, platit za některé „práce“ horentní sumy, a naopak jiné, na které je opravdu nutno vynaložit jak um, tak svou sílu, odměnit minimem.

 
VOLBY SKONČILY. ZAPOMEŇTE? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 10 červen 2024
Bych teda neřek, že zapomeneme, nýbrž uvidíme. Sám osobně v těch evropskejch poměrech nemám příliš povědomostí, vlastně žádný. Druží se to tam do všechmožnejch frakcí, ve kterejch se naprosto nevyznám, čili v evropskejch poměrech jsem odkázanej jen na informační a dezinformační média. Odvolil jsem už v sobotu, tak jako vždycky jsem to hodil Andrejovi, ovšem ani kloudně nevím, kdo je těch sedmn šťastných, zasažených náhlým blahobytem, kteří mou volbu budou reprezentovat.
 
ROBERT FICO ZPÁTKY VE HŘE PDF Tisk E-mail
Středa, 05 červen 2024
Je to relativně nedávno, co čtyřnásobný ministerský předseda Robert Fico po výjezdním zasedání vlády přišel pozdravit lidi na náměstí v Handlové, a stal se obětí atentátníka, který na něj z blízkosti střílel. Premiér utrpěl pětinásobný průstřel tenkého střeva, měl zraněnou ruku i nohu. Díky úžasné šikovnosti slovenských lékařů a nejspíš i dobrému zdravotnímu stavu před atentátem, je Robert Fico už natolik v dobrém stavu, že na svém profilu na facebooku vydal první veřejné vyjádření od atentátu.
 
ČEŠI, ČEŠI!!! KDO NEJÁSÁ, NENÍ ČECH!?! PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 květen 2024
Je nedělní poledne, nevim teda ještě, jak dopadne večerní finále. Ale docela mi stačej dnešní fejzbukový reakce na včerejší výhru českých hokejistů nad švédskejma. Vyhráli hodně, to zase ne že ne. Jistě je to těší a jistě jim to přinese každýmu pár set tisícovek, několika z nich i výnosný zaměstnání v zámoří. Nejsem závistivej, klidně jim to přeju. Jejich rodiče to stálo spoustu prachů, každýho z nich pak to stálo spoustu dřiny i odříkání, i když, zase na druhou stranu, dělali a dělají to, co mají rádi, tak jakýpak vlastně odříkání?
Až sem teda dobrý.
 
ZAJÍMAVOSTI I PRŮSERY PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 květen 2024

Jo, děje se toho hodně – v Polsku před pár dny porodila na školním výletě jedna dívčinka donošeného chlapečka. Škola přijela do Malopolska, kde si pronajala ubytování. A ještě ten večer, v pozdějších hodinách, slyšeli učitelé i spolužáci z jedné koupelny křik… Když vešli, nalezli tam rodící dívku. Bůhví, co se při porodu dělo, protože dítě je v ohrožení života.  Podle všeho děvče o tom, že je těhotné, ani vůbec nevědělo. Její rodiče byli sice doposud sledování sociálními pracovnicemi, ale nikdo si ničeho nevšiml. Novopečený tatínek je prý také nezletilý.

 
SMRSKFLACE - ANEB ZA HODNĚ PENĚZ MÁLO MUZIKY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 16 květen 2024

Toto slovo, pocházející z angl. shrinkflation je skrytá forma inflace. Jedná se snižování velikosti či množství produktu, přičemž jeho následná cena zůstává nezměněna, nebo se dokonce ještě mírně zvyšuje. Anglický výraz je složeninou slov shrink (smrštit se) + inflace. Jak se bránit? Sledujte jednotkovou cenu a ušetříte. Opravdu se vyplatí sehnout se k cedulce, na které je malým písmem vpravo dole napsaná cena za 100 g. Protože - ne každá sleva je opravdu levnější - však to znáte: "NECHCI SLEVU ZADARMO!"

 
STŘELBA NA SLOVENSKÉHO PREMIÉRA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 16 květen 2024
Včera měla slovenská vláda výjezdní zasedání v kulturním domě v obci Handlová. Po skončení na premiéra ROBERTA FICA čekalo před domem několik desítek lidí. Handlová, potažmo celé Slovensko, však zažila velmi děsivý zážitek: odpoledne poznamenal boj o život premiéra. Robert Fico, když vyšel mezi lidi, aby si s nimi promluvil, potřásal si rukou,  byl náhle postřelen... Podle všeho šlo o naprosto neprofesionální chování ochranky a profesionální jednání útočníka. Ochranka a policie neměly být za zátarasy - tím měl útočník čas na pět výstřelů.
 
VÁŠ NÁZOR NA ISLÁM V NAŠÍ REPUBLICE? PDF Tisk E-mail
Středa, 15 květen 2024
Podle mého názoru problém s migranty-muslimy začíná od jejich určitého množství. Z mé praxe (Anglie a Německo) to začalo na školách: nejdříve vadí malá variabilita jídel (rozuměj vepřové) a poté, co se to upraví, tak požadují jeho zákaz. Například. A potom už se jen požadavky stupňují. Islamizace Evropy probíhá většinou příchodem lidí s nízkým intelektem, kteří se snaží svou víru prosazovat násilím, terorismem, nebo třeba i jadernými zbraněmi, pokud by se k nim nějak domohli.
 
ŽENA NEBO MUŽ? MUŽ NEBO ŽENA? PDF Tisk E-mail
Středa, 08 květen 2024
Od 24. dubna letošního roku už nás konečně tyhle dvě otázky nemusí trápit. Ústavní soud rozhodl! A jelikož Ústavní soud je autoritou nejmoudřejší, nejmorálnější, prostě NEJ, tak taky co dělá, vždy dobře dělá. Vynáší rozsudky formou postulátů, o nichž je správnýmu demokratovi zapovězeno pochybovat.
Pochybnosti jsou vyhrazeny pouze podvracečům demokracie, tedy dezolátům a podobným zavrženíhodným idividuím.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 13 z 1141
[CNW:Counter]