O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Diskuze

TRANSGENDER SPORTOVCI PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 únor 2023
O tom, zda osoba dříve muž, nyní žena, má být ve sportu rovnocenná s biologickými ženami, se v současné době hodně diskutuje – na obou frontách přesvědčení. Začlenění transgender sportovců je stále jedním z největších témat současného světového sportů napříč všemi jeho kategoriemi. A to navzdory hlasům, které tvrdí, že otevření ženských kategorií transgender sportovcům je vůči ostatním atletkám nefér. Že biologie má mít přednost před současným pohlavím. A proto je potřeba se řídit vědeckými poznatky a výzkumy, aby byly ochráněny ženské kategorie, zachována spravedlnost. Světová atletická organizace WA však navrhuje pouze poněkud zpřísnit pravidla.
 
ZLOMENÝ UKAZOVÁČEK, CIRKADIÁNNÍ KÓD A CHLEBA PDF Tisk E-mail
Sobota, 11 únor 2023
To zas bylo tóčo... Pod docela nevinným článkem o snech a spaní - tedy takovým, jaký byl uveřejněný tady na kudle, se rozvlnilo moře hádanic až do neuvěřitelného a hlavně nepochopitelného tsunami urážek. Mám pocit, že kdybych sem dala pohádku, jakoukoliv, tak se to (jak ve hře Tichá pošta) zvrhne do úchylného krvavého hororu. No, třebas taková Perníková chaloupka. Jak tam jsou dva příšerní malí vrahounci, kteří ubohou babičku zaživa upálí, když jí předtím ožrali střechu její chaloupky...
 
NELEGÁLNĚ VYVÁŽÍME LÉKY PDF Tisk E-mail
Středa, 25 leden 2023
Basne.net | Korektní i nekorektní básně, vtipné i pravdivé básničky,  sarkastické veršeAno, nyní bylo zjištěno, že zmizelo nejméně 130 tisíc balení. Podle lékového ústavu šlo hlavně o léky, které jsou v zahraničí dražší než v Česku, kde je cena regulovaná. Kontroly odhalily celkem 14 případů, kdy si provozovatelé lékáren objednali léčivé přípravky, ale nezavedli je do lékárenských systémů. Je podezření, že jde o nelegální organizovanou činnost, která má za cíl tato léčiva vyvézt do zahraničí.
 
PROČ? PDF Tisk E-mail
Středa, 18 leden 2023
"Přestěhujeme se do jedné místnosti, zakoupíme kamna, vyhodíme kytky a budeme pěstovat brambory. Moje práce taky není v krizi potřebná, tak se holt uskrovníme, ale nezhroutíme se" - tolik názor jedné umělkyně, podnikatelky. Proč? ptám se já, proč bychom měli opouštět něco, co jsme celý život pracně budovali, a proč dobrovolně skončit zalezlí v jedné místnosti u kamen? Prý protože je krize. JENŽE:
 
CO NÁS ČEKÁ, TO NÁS NEMINE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 leden 2023
Jedno je jisté. Na Hradě zasedne buď Petr Pavel, nebo Andrej Babiš. Výstižně popisuje tuto situaci následující bonmot: Oba dva by byli za nejhlubší totality kádrově vhodnými kandidáty na prezidenta. Větší šanci má samozřejmě Pavel, neboť jednak má na své straně provládní media, dále je o něco charismatičtější a do třetice nemá Babišův handicap, totiž že svým chováním a slovním projevem odpuzuje část voličů, kteří by mu jinak dali svůj hlas.
 
PEPÍČKU, NEZLOB, NEBO PŮJDEŠ DO ŠKOLKY! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 leden 2023
V Chomutově se začal projednávat případ tří učitelek z mateřské školy, které se podle obžaloby hrubě a nepřiměřeně chovaly ke svěřeným dětem, zvláště k těm, které mají nějaký zdravotní hendikep. Děti dodnes trpí různými úzkostmi, což potvrdili i znalci. Podle obžaloby předškoláci museli snášet hysterický křik, máčení ve studené vodě, bití, nucení do jídla do pozvracení, hrubé buzení po poledním spánku, museli plnit úkoly, které nebyli schopni zvládnout, či sedět bez hnutí pod hrozbou trestu.
 
ANTIBABIŠ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 leden 2023

Kandidáta na prezidenta Andreje Babiše pět dní před prvním kolem voleb soudce Jan Šott zprostil obžaloby v kauze Čapí hnízdo. Babiš je v ní s přestávkami trestně stíhán od roku 2017. Stejně tak soudce zprostil obžaloby bývalou manažerku Agrofertu Janu Nagyovou. „Skutek popsaný v obžalobě není trestným činem,“ uvedl na konci vynesení rozsudku soudce Šott. Babiš by podle posledního průzkumu postoupil do druhého kola prezidentské volby spolu s Petrem Pavlem.
 
EVROPSKÉ PŘEDSEDNICTVÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 03 leden 2023
Už mi to přijde trapný. Televize i rádio, od rána do večera, všude plno bombastických úspěchů českýho předsednictví. Už jen ty výrazy "české předsednictví udělalo, zařídilo, dojednalo..." mi vyvolávaj osýpky svou jazykovou nečeskostí. To jako, že to „předsednictví" je nějaká živá bytost, pro jistotu pohlaví neučitýho, nebo to má jako bejt nějaká osoba nebo skupina nebo národ, co něco zařizuje? Nebo co jako? Sorry jako, doteď jsem předsednictví (předsedování) čemukoli bral jako něčí činnost, ne jako podmět. Chce se mi říct, češtino, braň se! Ale nevěřím, že se podobnejm zhovadilostem ubrání.
 
DAMY A PÁNOVÉ, ZADEJTE SE ... PDF Tisk E-mail
Neděle, 01 leden 2023
Takhle nějak pobídne taneční mistr dvě proti sobě stojící řady - na jedné mládenci, na druhé dívky. Vzpomínám na to dnes s úsměvem, ale tenkrát jsem byla ztuhlá strachy, jak to dopadne, jestli se nebudu nějak trapně klátit (šlapala jsem zelí), jestli vůbec pro mne nějaký ten kluk přijde (někdy to byl děs-běs), jestli mi moc nepošlape nohy (vždycky pošlapal) a hlavně: co mi pak všechno cestou domů a doma vyčte máma, která spolu s ostatními maminkami seděla na židli kolem sálu.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 92 - 104 z 1144
[CNW:Counter]