O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Diskuze

BLACKOUT CHALLENGE - NOVÁ "HRA" NA TIK TOKU PDF Tisk E-mail
Středa, 15 březen 2023
JE TO TAK – NEJPRVE MY, DOSPĚLÍ, dnes v tom jedou už i děti. A čím dál tím menší… Jedenáctiletý chlapec z Jičína zemřel při nebezpečné hře, šířící se na TikToku, když plnil výzvu s názvem Blackout challenge, při které se děti předhánějí v tom, jak dlouho se vydrží škrtit. Jde zřejmě o jednu z prvních obětí v Česku. V zahraničí už takových případů je podstatně více. Chlapec se u toho se i natáčel telefonem, aby tak a dokázal svou odvahu… Našla ho jeho starší sestra. Záchranáři bojovali, dělali, co mohli, ale neúspěšně.
 
KOČKY, MILFKY A DAŇ ZE SEXU - 1. PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 březen 2023
"MILF" je zkratka anglického "mother I would like to fuck", a když  někdo (většinou mladý muž) o určité dámě řekne, tak to značí, že tuto pěknou ženu, která by mu mohla dělat matku, by nejraději viděl ve své posteli - tedy aby mu dělala spíše něco zcela odlišného... Tento slangový výraz vznikl v roce 1999 s uvedením filmu American Pie. Milfka je prostě „kočka v létech“. Ano, když dáma vypadá ještě k světu, věk opravdu není na obtíž. Takže prostitutky i vyššího věku mohou být velmi úspěšné… Proto pirátský poslanec Jakub Michálek přišel s vážným návrhem sex-byznys zdanit. (Nebyl první, podobných návrhů už v historii bylo víc.)
 
BUĎ FIT! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 březen 2023
Tak jako každá liška chválí svůj ocas, tak i česká vláda ústy svých představitelů nevynechá jedinou příležitost k sebechvále. Nejinak je na tom i Marian Jurečka, současný místopředseda vlády ČR a ministr práce a sociálních věcí ve Fialově vládě. Jeho  příspěvek na Tweetru z 18.12.2022  u mne vyvolal neodbytný pocit, že George Orwell naléhavě volá ze záhrobí: "Válka je mír, svoboda je otroctví, nevědomost je síla!" (román 1984)
 
ZASEDÁ-LI PARLAMENT ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 03 březen 2023
Oliver Cromwell: "Zasedá-li parlament, nikdo si nemůže být jistý majetkem ani životem." Po prezidentský volbě padla poslední obávaná překážka pětikartelu a nastaly skutečný orgie vítězů. Po tomhle týdnu už nikdo nezůstal na pochybách. Jednání parlamentu o výrazný zkrácení valorizace důchodů prochází přesně podle očekávání. Vítěz arogantně drtí opozici, protože se svou jistou stoosmičkou až stodevítkou má všechna hlasování zajištěná předem.
 
KRÁSNÁ KONVIČKA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 březen 2023
Už včera jsem se, při cestě kolem jednoho krámku, kde vystavovali všechno možné ze skla, keramiky i porcelánu, musela smát sama sobě. Viděla jsem za výlohou překrásnou konvici. Tak asi litr, možná jen o něco malinko víc. Nebyla nijak extra, střídmý tvar i zdobení. Jo! Tak taková by se mi přesně hodila na tu dávku čaje, kterou si ráno připravuju na celé dopoledne, a pokud bych do sebe během dne nalila dvě, mám denní penzum nutných tekutin splněno. Fakt - krásná...
 
NOUZE NAUČILA DALIBORA HOUSKY PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 únor 2023
Dalibor byl sice z domova z Kozojed zvyklej na kozí masíčko, ale to mu v hladomorně bylo plat prtný. Nakonec mu byly plat prtný i ty housky. Z mnoha dalších moudrostí víme, že nouze je lidstvu velmi prospěšná. Třeba z nouze ctnost, to je bezva, to se hodí dost často a teď čím dál, tím víc. V nouzi poznáš přítele - taky dobrý. V nouzi dá ti radu každý přítel, málokterý mouky pytel. Nouze je matkou nápaditosti. Když je nouze nejvyšší, Pánbůh je ti nejbližší. ... Máme nouzový východy, nouzový schodiště, nouzový padáky, nouzový signály .... Prostě nouze, kam se podíváš.
 
DOMINIKU - TY HŘÍŠNOU DUŠI MÁŠ! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 únor 2023
Dominik Feri konečně stanul u soudu, a hrozí mu až deset let "natvrdo". Obviněn je ze dvou znásilnění a jednoho pokusu, přičemž jeden z případů se týká tehdy nezletilé dívky. Svou vinu však odmítá. Před soudem uvedl, že to, co je v obžalobě, je „nechutné“ a že by toho „nikdy nebyl schopen“.  Proč by prý měl někoho nutil k sexu násilím? Zvláště, když zájem žen označil jako „velký a občas nepříjemný“ a zdůraznil, že on rozhodně neměl důvod vynucovat si sexuální styk násilím.
 
DĚDEČEK A BABIČKA UJÍDAJ NÁM CHLEBÍČKA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 únor 2023
Ať teď zapnu rádio Plus nebo ČT nebo CNN Prima, můžu si bejt stopro jistej, že během půlhodiny na mě nejmíň desetkrát vyskočej dvě slova: "Babiš" a "valorizace". Je teda jistý, že vládu, parlament, vládní média, děsí Babiš i nadále. Současně je jim ovšem jasný, že slovo "Babiš" už je dneska to jediný a poslední, čím ještě můžou zdůvodnit svou existenci. Sice se Babiše bojej jak Halík kříže, ale taky ho nutně potřebujou! Ale dost bylo Babiše.
 
JAK ŠPLHAJÍ TRPASLÍCI PDF Tisk E-mail
Středa, 15 únor 2023
Tak mě napadlo, jak to vlastně je se stranickou loajalitou (určitě nejen v Česku), já ovšem mám jakejsi názor jen podle dění v Česku. Z nějakých definic zhruba vím, že politická strana je skupina lidí, vyznávajících společné hodnoty. Už tady bych se mohl pozastavit nad těmi hodnotami, ony totiž prachy a koryta jsou už samy o sobě dost velkými hodnotami. Ale nepozastavim se, jde o věc tak jasnou, není třeba, se víc rozepisovat. 
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 79 - 91 z 1141
[CNW:Counter]