O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Diskuze

MASAKRY VÁLKY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 říjen 2023

Moderní stát Izrael, o jehož vznik usilovalo sionistické hnutí již od konce 19. století, se odvolává na biblickou myšlenku země izraelské, jejíž zaslíbení tvoří jeden z ústředních motivů judaismu po více než tři tisíce let. Samo jméno Izrael v běžném i náboženském užití označuje jak židovský národ, tak zemi izraelskou. Židé a pogromy na ně, byly známé už od středověku. Dokonce si myslím, že v minulosti byli pronásledovanějšími než Romové. Možná to bylo i tím, že na rozdíl od romského etnika byli a jsou vzdělanějšími a úspěšnějšími. Neznám případ před vznikem samostatného státu Izrael, že by židé byli původci a iniciátory válečných střetů a konfliktů.

 
ÓM NADSAMEC - HEZKÝ TITUL, COŽ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 říjen 2023

Nepamatujete si náhodou ještě na Nadsamce Gurua Járu? Brněnský krajský soud ho tuto středu propustil z vězení. Jaroslava Dobeše alias Guru Járu, i jeho spolupracovnici Barboru Pláškovou, kteří oba byli odsouzeni za znásilnění. Do byli policií přivezeni minulý týden, poté, co na Filipínách vyčerpali všechny právní možnosti získat tam náboženský azyl.

 
JSME EVROPSKÉ JEDNIČKY … PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 říjen 2023
Ano, jsme na prvním místě mezi evropskými státy v počtu mladistvých, kteří si někdy v životě zapálili cigaretu, okusili alkohol nebo užili konopné látky. Závislost na tabáku se v populaci 14 až 19letých týká přes čtyřiceti tisíc dětí a mladistvých. U užívání alkoholu je situace ještě nepříznivější, odhadem nadměrné množství alkoholu pije přes 100 tisíc dospívajících.
 
UŽ JE TU ZASE!!! PDF Tisk E-mail
Úterý, 03 říjen 2023
Mám na mysli Covida. Když to před třemi lety začlo, byli jsme dost zděšení. Pandémie! No těbuch! V rádiu, televizi, internetu, novinách, nic jinýho než pandémie. Začala doba náhubků, ženský šily náhubky jak zběsilý, pokud se někdo odvážil i nepatrně zakašlat v tramvaji, hrozilo mu lynčování spolucestujícíma. Když MUDr Prymula zkraje v televizi prohlásil, že to bude trvat zhruba dva roky, měli ho všichni za vyšinutýho blázna. Však si ty začátky pomatuje každej.
 
MOUŘENÍNI SPLNILI SVÉ POVINNOSTI PDF Tisk E-mail
Pondělí, 02 říjen 2023

Devětadvacetiletá specialistka na bezpečnostní politiku a bývalá novinářka Markéta Řeháková začala v květnu 2022 působit jako manažerka komunikace v iniciativě SPOLU SILNĚJŠÍ založené generálem ve výslužbě Petrem Pavlem. Když Petr Pavel koncem června ohlásil svůj záměr kandidovat na post prezidenta České republiky, zaujala stejnou pozici i v rámci jeho kampaně před prezidentskými volbami konanými v lednu 2023.

 
HRDINOVÉ, CO CHTĚJÍ DO NEBE PDF Tisk E-mail
Pátek, 29 září 2023
Dva, na pohled běžní mládenci, jeden patnáctiletý, druhý o rok starší, žijící v Rakousku, se nedávno s absolutním klidem přiznali, že by strašně rádi „zabíjeli křesťany“ a „obnovili chalífát“. Ten mladší navrhl útok na střední školu, na kterou chodil. Tak se rozhodli, že tam spolu zmasakrují co nejvíce lidí. Oba kluci pak při výslechu u soudu téměř s hrdostí prohlásili: „Chtěli jsme postřílet všechny křesťany ve třídě!“
 
JSEM HOLKA MLSNÁ I ŠETRNÁ PDF Tisk E-mail
Neděle, 24 září 2023
Jsem hodně moc zvědavá na vaši reakci... Asi před rokem jsem tu u nás na Jižním Městě objevila "na pavlači" malý krámek, kde je od okamžiku otevření do zavření frmol. Myslím, že i se skladem bude mít tak třicet čtverečních metrů celkem. Čím je zajímavej? Mají tam za levno to, co v ostatních obchodech je za draho. Potraviny všehomožného druhu, i drogerii atd. Sortiment se průběžně obměňuje, neustále doplňuje a velmi rychle se vše prodává.
 
KOLIK PLATÍTE ZA OBJEDNÁNÍ K LÉKAŘI? PDF Tisk E-mail
Pátek, 22 září 2023
Dnes jsem se chtěla objednat na jedno potřebné vyšetření. Nejprve jsem na netu hledala adresu a něco bližšího, a když jsem se dopídila na tu správnou ordinaci, byl tam i formulář, kde se můžete k paní doktorce objednat. OK, klikla jsem na první volný termín. 18. října. Dobře, co se dá dělat, žádné bolesti nemám, potřebuju jen pořádné vyšetření. Mám doporučení od praktické lékařky. Ale to, co pak následovalo, po onom kliknutí, mne absolutně uzemnilo. TO SNAD NENÍ MOŽNÉ!
 
MŮŽE ZA TO PANDEMIE? PDF Tisk E-mail
Neděle, 17 září 2023
Milá Kudlanko, nedávno jsem byla na návštěvě u sestry. Byla dost přepadlá, a když jsem se zeptala, o co běží, tak mi při kafi prozradila, že bude babičkou. Babičkou ve dvaačtyřiceti! Její "téměř" sedmnáctiletá holčička, která stále ještě vypadá, že neoblomně věří na čápa, je teď už v pátém měsíci. Sestra se o tom nadělení dozvěděla vlastně náhodou, když před měsícem uviděla u ní na monitoru rozepsaný dopis pro její třídní:
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 40 - 52 z 1141
[CNW:Counter]