O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Diskuze

PŘÍLIŠ NEPATRNEJ MŽIK PDF Tisk E-mail
Pátek, 05 leden 2024
Furt nějak sleduju tu politiku, taky globální oteplení (příští tejden má bejt dokonce celejch mínus 15°C), taky migranty, taky války a jánevimco ještě. Přitom si ale furt trvale uvědomuju, že jsme jen malí brabenečci, kterejm bylo na nepatrnej mžik dáno pobejt v brabeništi, kterýmu říkáme Zeměkoule. Náš oka-mžik v brabeništi je současnej. Ještě před nepatrnym okamžikem brabeniště vůbec netušilo, že je nepatrnou, zanedbatelnou částí lesa. Zrovna teď je to teprve mžik, co sotva začínáme vidět první stromy toho lesa. Trochu vidíme a víc tušíme, že i les je zase jen nepatrnou součástí něčeho.
 
PROČ??? PDF Tisk E-mail
Pátek, 15 prosinec 2023

Nepochopitelné... Masakr, který se stal jen před pár hodinami, tedy v pátek večer, má jistě nějaký důvod, ale dost možná, je jen v pobloudilém myšlení pachatele. Vždyť co vede lidi k tomu, aby se "vydali zabíjet" své sousedy? I u nás, v České republice, bylo několik podobných tragických situací. A některé dokonce měly jen jediný důvod: "Svět je na mě zlej, já tedy budu taky!" A tak se střílí v  restauraci, v nemocnici, ve škole... Ne, nechápu to. Myslím, že tito lidé něco takového už museli mít v hlavě dlouho... 

 

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - HEZKY. PDF Tisk E-mail
Pátek, 15 prosinec 2023
Nějak jsem poslední dobou pauzírovala, jo, to nezapřu. Ale moji pappenheimští mne už dobře znají... Holt život není peříčko, občas člověk dostane šutrem, občas na někoho spadne z osmého patra balkón, ale my lidé holt vydržíme skoro všechno. A tak jsem dnes u paní doktorky a její sestřičky, se kterými jsem si nádherně popovídala, jim poradila, že nejlepší je, když si člověk v tom marastu, který nás občas obklopuje, najde něco pozitivního. No a průser. Fakt to nejde jinak napsat... Obě se na mne zadívaly a pak se ozvala ta krásná Liška Ryška, sestřička: "No, paní Danielo, jak například vy objevujete něco milého, pozitivního?" A já zůstala paf, stife, jednoznačně jak praštěná... 
 
MOC VÁS PROSÍM, NEZDRAŽUJTE TAK MOC PDF Tisk E-mail
Úterý, 05 prosinec 2023
Zhruba takhle by se dala charakterizovat výborná komunikace ministra Výborného s prodejními řetězci. A výsledek jednání? Zdražení všeho pro příští rok nejméně o deset procent. Ministr je sice výborný, ale taky je smutný, takhle si výsledek své výborné ponížené prosby nepředstavoval. Vždyť jim přeci vláda snížila daň z přidaný hodnoty o celý tři procenta! Něco tak úžasnýho měl s patřičnou vděčností k moudrý vládě při nákupu potravin pocítit zákazník. Že díky výborný vládě od příštího roku za 4 mlíka namísto 100,- Kč zaplatí jen 97,- Kč. A tohle bombastický zjištění úspory tří korun přivede občana do stavu doposud nepoznanýho štěstí a k nikdy nekončící lásce k vládě..
 
TEDY, JÁ BYCH TO NEDALA ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 05 prosinec 2023
Jsem sladkožrout, takže jsem za celý život těch sladkých laskominek spořádala jistě velehodně. Ale přišla bída na kozáka, a já teď musím kila sádla, do kterého se sladkosti přetransformovaly, odhodit do dáli. Stejně jako ten známý pán, co odhazoval svůj širák (mj. víte, jak se jmenoval?). Ale stejně se neubráním tesknému pohledu do míst, kde jsou v sámoškách vystaveny čokolády, bonbony, a další podobné lahody.  Podívám, zasmutím si a zrak odvrátím. Jenže - dnes se mi oči téměř přilepily na cedulku, která označuje cenu jedné té lahody:
 
POKEC NA VYSOKÉ ÚROVNI PDF Tisk E-mail
Středa, 29 listopad 2023
V Dubaji, ve Spojených arabských emirátech, právě začíná 28. světový klimatický summit COP28. Koná se v roce, který velmi pravděpodobně bude opět nejteplejším v historii měření, protože navzdory všem přijatým závazkům globální emise skleníkových plynů dále rostou. Této veleakce se má zúčastnit asi 70 000 lidí z 200 zemí. Bude to opravdu super zážitek s úžasnými rauty a bankety, monstrózní a rozhodně nedůvěryhodný podnik.
 
CO O NÁS PROZRADÍ ODPADOVÉ VODY PDF Tisk E-mail
Úterý, 28 listopad 2023
Tak například se přesně dozvíme, jak jsme na tom s drogami, tedy s množstvím užívaných drog. Tak například, že nejvíce pervitinu se užívá v Ústí nad Labem a v Ostravě. V Praze je velmi výrazný kokain, v tanečních drogách zase Brno. Plzeň je podle analýz podprůměrná ve všech sledovaných drogách kromě heroinu - za týden tam identifikovali v odpadních vodách metabolity ze zhruba 7500 dávek heroinu, zatímco v Ostravě, která je skoro dvakrát větší, jich zaznamenali jen kolem 6000. Zajímavé, že. Ale zůstaňme raději u covidu-19, protože data z těchto vod ukazují,  že se opět počet nakažených covidem-19 zvedá. A v tuto chvíli jsou hodnoty covidu-19 v odpadních vodách relativně vysoké.
 
CO NÁS ČEKÁ? JAKÉ MÁME VYHLÍDKY? PDF Tisk E-mail
Úterý, 28 listopad 2023
"DEN PROTESTŮ ZA LEPŠÍ BUDOUCNOST ČR" vyhlásilo deset odborových svazů (níže jsou vyjmenovány), tedy odborářů, protestujících proti podobě nového vládního konsolidačního balíčku (ten je ale už schválený a podepsaný prezidentem), proti podobě nové důchodové reformy, nenavyšování platů ve veřejném sektoru, drahým energiím a vysoké inflaci. Stávkovalo se také v řadě úřadů či firem, zapojilo se i přes milión zaměstnanců v průmyslu.
 
MŮŽOU ZA TO VÁNOCE! PDF Tisk E-mail
Středa, 22 listopad 2023
Dostaly jsme tenkrát dohromady knížku Deník Niny Kostěrinové. Psal se rok 1966. Jsme jednovaječná dvojčata, narozená s pětiminutovým odstupem. Jana a Hana. SESTRY.  Nina nám to pěkně zavařila, obě jsme jí absolutně propadly. Deník válečné hrdinky a následný poválečný stalinský teror. Sám její příběh, vydaný v uvolněné době šedesátých let byl zajímavý, ale nás inspiroval k deníčkovému šílenství. Skoro každý den jsme seděly na širokém okenním parapetu a tužkou nebo propiskou zapisovaly historii naší rodiny, školy, národa...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 27 - 39 z 1144
[CNW:Counter]