O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Diskuze

TOMU NEUVĚŘÍTE - NEEE PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 01 září 2022
Probírám se ranní poštou, čekám, až mi kafe trochu vychladne, jedno oko ještě zalepené - když tu vidím e-mail od drahé MAMČI, kamarádky dávné, a neuvěřitelně hodné. No - ok, je to sice s hejbací přílohou, ale nešť, tak se kouknu. Kliknu - a zírám stejně, jako budete zírat všichni vy! Je to osmatřicet let staré krátké video, po jehož shlédnutí mnou a) fakt otřásla zimice, b) šla jsem do komory, hledat patřičný vercajk. Když v tom jsem si uvědomila, že já už mám doma jen Ikeu... Koukněte - našla jsem nakonec celé video...
 
KOLIK SVETRŮ NA ZIMU? PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 srpen 2022
Protože rád dopředu vim, s čím mám počítat, přivítal jsem informaci o zázračný internetový kalkulačce ministerstva průmyslu a obchodu, se kterou si každý snadno spočítá výši příspěvku státu občanům na energie. Ale hned tu mám pár záhad. Třeba, proč tohle neřeší ministerstvo práce a sociálních věcí? Zřejmě je to podle toho, kdo má vedle vládnutí zrovna momentálně víc času. Nebo kdo zrovna má už po dovolený?
 
NĚCO DÁVNÉHO K ZAMYŠLENÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 srpen 2022
Dnes vám povím o tom, jak se jedna maminka přičinila, aby svým dcerám nalezla vhodné muže. Takové, kteří by je milovali, netýrali, kteří by nepili a nefetovali, nekouřili, nehádali se, vydělávali dost peněz, aby se všichni dobře měli a uživili jejich budoucí děti... Divíte se? Lze to vůbec? Snad je to zbožné přání většiny maminek, ale život je podstatně barevnější.
 
CO JÍTE V TĚCH VEDRECH? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 18 srpen 2022
Venku je vedro k padnutí. V půl deváté večer jsme se spolu s mým čtvernožcem vypotáceli do jedenatřicetistupňového vedra, aby se vyvenčil. Chodník stále sálal, i když už nebyl tak rozpálený, jako před pár hodinami. Jak jsme tak krok-sun-krok obcházeli blok, potkali jsme několik dalších dvojic. Místo obvyklého halasného kamarádění na sebe jen pejsci letmo okem mrkli a ploužili se vedle svých paniček či pánů dál. Na víkend nám meteorologové sice slibují bouřky, ale stejně bude vedro.
 
PRO DĚTI A "DÁMY PŘED ODLETEM" MŮŽEME PŘITOPIT, NE? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 15 srpen 2022
No, zkouším si to představit, jak někdo chodí panelákem a s nějakým tím extra ultra citlivým detektorem sonduje, kolik mají Dvořáčkovi v obýváku stupňů... To je přeci absurdní, tolik bytů... Umíte si představit, kolik lidí by na to museli zaměstnat? A kde by vzali na jejich platy? Hloupost, neskutečná hloupost. Vždyť stačí už jen ta představa, že budou ceny za energie stoupat k výšinám, ta doběla rozehřeje všechny, na které to padne.
 
JE TI TEPLO, NASTĚNKO? TEPLO, DĚDEČKU MRAZÍČKU, TEPLO… PDF Tisk E-mail
Pondělí, 15 srpen 2022
Rozmazlení a zchoulostivělí, to si říkám, když poslouchám, jak se lidi bojí chladnějšího vzduchu v bytě. Přitom těch devatenáct slibovaných stupňů přeci není nijaký mráz! Pravda je, že jak znám své pappenheimské, tak většina má v „zimě“ doma přetopeno, chodí nalehko a teplotu menší než 25 – 28° C neuznávají. A navíc mají většinou pootevřené okno na ventilačku.
 
UKRAJINKY… NEBEZPEČÍ PRO ČEŠKY? PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 srpen 2022
Bez ohledu na národnost musel každý „západní muž“ slyšet příběhy o legendární kráse slovanských žen.  Jsem přesvědčen, že značnému počtu mužů udělá obrovskou radost, když se s těmito ženami setkají; mnohé z nich se mohou chlubit postavou, jejíž křivky mužům zatočí hlavou i rozumem. Málokde na světě se mohou pyšnit tak nádhernými ženami... Dalším plusem mimo nesmírnou přitažlivost, je jejich známá oddanost.
 
BRUTÁLNÍ ZAKLEKNUTÍ NEBOHÉHO DĚCKA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 08 srpen 2022

Ze zpráv jsem se dozvěděl, že policajti v civilu v jihočeských Borovanech napadli a dokonce brutálně zaklekli nebohé dítě jen proto, že psychicky neuneslo nenávistný projev A. Babiše. Zpráva se stala Zprávou dne, dětem se přeci ubližovat nesmí, jsou naší budoucností. Redaktoři se už druhej den předhánějí ve spravedlivém rozhořčení, řeší to ministr, vláda, a snad se dočkáme i parlamentní vyšetřovací komise. Zasahující policajti jsou už tiskem lynčováni a dojičky z JZD Sametový listopad žádají trest nejvyšší. 

 
LIBO-LI COVID? PRO VELKÝ ÚSPĚCH JEŠTĚ JEDNOU? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 04 srpen 2022
Ministerstvo zdravotnictví nereaguje na rychlý nárůst počtu nemocných. Skutečnost, že na rozdíl od řady jiných evropských zemí, neplatí v České republice žádná protiepidemická opatření, je nezodpovědný hazard. Není možné spoléhat se na to, že „zdravotníci zase všechno zvládnou“ nebo, že se „epidemie sama přežene“. Toto napsal doktor Milan Kubek, prezident České lékařské komory, našemu ministru zdravotnictví.
 
<< Začátek < Předchozí 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Následující > Konec >>

Výsledky 131 - 143 z 1144
[CNW:Counter]