O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Diskuze

CO JSOU PENÍZE? MUŠKA JENOM ZLATÁ ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 08 duben 2024

Mnozí zákonodárci si z Poslanecké sněmovny učinili cestovní kancelář do exotických destinací a peníze daňových poplatníků. Kverulant.org již dvakrát přistihl poslance na výletě na Machu Picchu, do Austrálie a na Nový Zéland. Všechny tyto cesty jsou ukázkový příklad okázalého papalášství a vedení Poslanecké sněmovny už několikrát vyzval, aby pravidla pro cesty poslanců zpřísnilo. Na počátku roku 2022 slíbila předsedkyně sněmovny Markéta Pekarová Adamová, že sněmovna ušetří na provozu 40 milionů korun. Svůj slib ale nedodržela. 

 
NA UKRAJINĚ BUDE MOBILIZACE PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 duben 2024
V době, kdy Ukrajině ve válce s Ruskem docházejí zbraně, munice a hlavně bojeschopní muži, se stovky tisíc Ukrajinců před povinností narukovat skrývají na Západě. Většina z nich stihla odejít za prací na Západ ještě dříve, než začala na Ukrajině platit mobilizace, jiným zase rozhodnutí o zproštění výkonu vojenské služby vydali za úplatek lékaři. (Koupit si falešné potvrzení, že člověk není schopen služby v armádě, stojí od tří do patnácti tisíc dolarů.) Ukrajina hledá cestu, jak tyto lidi po Evropě najít a dostat zpět.
 
ZAHRAJEM SI NA VOJÁČKY, MÁME PÍKY I BODÁČKY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 březen 2024
Válka na Ukrajině otevřela diskusi o tom, zda je naše země na případnou válku připravena. Odborníci se shodují, že ne. Náčelník generálního štábu Karel Řehka dokonce říká, že armáda byla „ohlodána na kost“. V současné době máme osmadvacet tisíc vojáků a vojákyň. Jejich výzbroj je zastaralá. Armáda byla špatně financována. Ačkoli má solidní prestiž, nedokáže do služby motivovat dostatek profesionálů. Hrozba, že se Putinova agrese nezastaví na Ukrajině, ukazuje, proč potřebujeme na obranu mnohem víc lidí.
 
PENÍZE PRO UKRAJINU PDF Tisk E-mail
Středa, 20 březen 2024
Den po svátku svatého Josefa vyzval papež František znovu všechny strany, aby vynaložily veškeré úsilí k jednání o ukončení války.  „Svatému Josefovi svěřujeme válkou zničené národy Ukrajiny a Svaté země, Palestiny a Izraele, které tolik trpí hrůzami války. „Nikdy nezapomínejme,“ zopakoval, „že válka je vždy porážkou. Ve válce nelze pokračovat. Musíme vynaložit veškeré úsilí, abychom vyjednali ukončení války“.  Prezident Zelenskyj na papeže Františka reagoval: „Rusové nepostupují dál Evropou jenom proto, že jim v tom brání Ukrajinci a Ukrajinky se zbraní v ruce a pod modrožlutou vlajkou.“
 
TAK JO, UŽ VÍM PŘESNĚ, CO BUDE ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 únor 2024
Upozorňuju, že následující text není žádný komický fejetonek. Ale zcela nefalšovaný komentář muže, který "ví, o čem mluví", tedy jednoho našeho českého vojáka, který reaguje na článek o naší připravenosti... "Premiér Fiala řekl, že jsme na všechno připraveni... Tak jsem si dnes prověřil naši připravenost, kdyby se něco dělo. Chtěl jsem se dozvědět, kde se nachází kryty, potravinové balíčky v NZ skladech, balená pitná voda a vzhledem k tomu, že jsem voják, tak i informace, kde bych si mohl v případě potřeby vyfasovat výstroj, zbraň a munici. Co se dělo potom, tomu se těžko věří.
 
TATÍNEK A TATÍNKA, MAMINKA A MAMINEK PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 únor 2024

Před závěrečným projednáváním je ve Sněmovně novela občanského zákoníku, známá jako tzv. "manželství pro všechny". Tedy i pro stejnopohlavní manželství, někdy označované též jako homosexuální manželství či manželství gayů a leseb, čili soužití osob stejného pohlaví. V některých zemích doposud umožňuje legislativa pouze registrované partnerství.  V České republice není stejnopohlavní manželství uzákoněné, ale v roce 2006 bylo do legislativy uvedeno registrované partnerství.


 
AŤ MAJÍ NADOSMRTI CEJCH! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 19 únor 2024
Markéta HrdouškováKdyž mi bylo šest let, chodila jsem po žižkovských ulicích do školy sama. Ano, i tehdy se stávaly otřesné věci. Máma mi jednou vykládala o mrtvém dítěti, které kdosi zabil, samozřejmě s výchovným dovětkem "nikdy s nikým cizím nikam nechoď!" Zdály se mi pak nějaký čas hrůzostrašné sny o dětech s klackem v krku, aby nemohly křičet a špendlících zabodaných za nehty, aby nemohly škrábat. Měla jsem plnou hlavu děsu dítěte, kterému někdo ubližuje. Chodila jsem do školy se strachem a rozhlížela se kolem sebe, zda-li se odněkud neplíží vrah s krabičkou připínáčků v ruce.
 
PENÍZE, PENÍZE, KDE JSOU NAŠE PENÍZE? PDF Tisk E-mail
Středa, 14 únor 2024
7 důvodů proč jíst jablka! Proč nevyhazovat slupky? | Blesk.czJá politice nerozumím, já jsem jen obyčejná skoro stoletá ženská... Sice sleduju zprávy - a to ze všech stran, tedy ne jen těch, které vedou, ale i z těch, které si jen občas "omočí". A že jich tu máme... Přiznávám, že mne spíš zajímá, za kolik budou mít zítra ráno tady u nás mandarinky, a za kolik jablíčka. O mandarinkách vím stoprocentně, že nejsou naše, i když u nějakých šikovných pěstitelů můžou taky vyrůst. O české jablko ale dnes v krámě často nezavadíš... I když zítra možná, uvidím. Ale dnes jsem si poslechla o panu premiérovi. Tom našem, co se taky zajímá o ceny potravin... Poslechněte a napište -  CO VY NA TO???
 
JÍT NA POHOTOVOST, VOLAT ZÁCHRANKU ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 13 únor 2024
Záchranná zdravotná služba Logo Download png
Za využití lékařské a zubní pohotovosti se aktuálně platí 90 korun. Výše tohoto poplatku se ovšem už patnáct let nezměnila. Ministerstvo zdravotnictví řeší, jak výběr a výši poplatku upravit tak, aby znovu plnil svou regulační funkci.  Někde by chtěli za návštěvu pohotovosti účtovat minimálně dva tisíce korun... Zvýší se tedy poplatek na pohotovosti na navrhovaných 500,- Kč, na čemž se shodují nemocnice napříč Českou republikou?
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 14 - 26 z 1144
[CNW:Counter]