O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Diskuze

SVATÝ VÁCLAVE, ZABRAŇ TŘETÍ SVĚTOVÝ PDF Tisk E-mail
Středa, 28 září 2022

A NEDEJ ZAHYNOUTI NÁM NI BUDOUCÍM ...  Nevím, jestli účastníci té středeční demonstrace vědí, že kníže Václav byl ten, kdo definitivně přiřadil orientaci našeho území i lidu ekonomicky, strategicky i kulturně na západ. Po porážce od saského krále Jindřicha Ptáčníka, dokázal zachovat suverenitu českého státu a založil rotundu svatého Víta, hlavní kostel knížectví. Podle legendy byl zavražděn ve Staré Boleslavi služebníky svého bratra poté, co se ho sám Boleslav pokusil zabít. A díky tomu Boleslav převzal vládu. (Ano, politika byla vždy nechutně hnusná.)

 
DVA DOTAZY, NA KTERÉ JSEM NENALEZLA ODPOVĚĎ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 září 2022
Ne, strejda Google mne poslal do háje nejčernějšího a nejhlubšího. Takže k němu mne už neposílejte. Mám dva relativně nesložité dotazy, ale nikde jsem nenalezla inštytuci, která by mi je zodpovědně a s konečnou platností vysvětlila. Jeden se týká činnosti a vztahu k pacientům od praktického lékaře, druhý je zas z oboru životního prostředí. Tedy - spíš než co jiného, je to z oboru: "Koukejte honem začít, ať ty prachy ještě užijem!" Do voleb jsou už jen hodiny a minuty...
 
VODU HLÁSÁŠ, VÍNO PIJEŠ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 září 2022
Jak víte, do USA z Mexika proudí neustále rekordní počty migrantů. Jsou mezi nimi mj. i Ukrajinci. V Martha’s Vineyard, bohatém letovisku u Massachusetts, před verandami svých bungalovů měli majitelé na trávníku vystavené plakáty, na nichž hrdě stojí: „Jsme s přistěhovalci a uprchlíky... všichni jsou vítáni, nenávist tady nemá místo“. Tedy – měli… A tak jich padesát do tohoto letoviska poslal dvěma letadly guvernér Floridy DeSantis. Na mexicko-amerických hranicích odchycení Venezuelci dostali nabídku, a tak celí blažení odletěli. A děkovali mu,že je vzal právě tam“.
 
MORAVO, MORAVĚNKO MILÁ ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 20 září 2022
Nelegálních migrantů na jihu Moravy přibývá. Policisté v současné době ve velké míře vyrážejí „sbírat“ migranty na základě oznámení přes tísňovou linku Policie ČR. Je jich už plná Břeclav. Převaděči vypustí své klienty za hranicemi, leckdy jim třeba řeknou, že už jsou v Německu a dají běžencům pokyn, aby se nechali chytit. Což oni udělají nejčastěji tak, že na sebe přitáhnou pozornost, protože neví, kde jsou.
 
PŘEDVOLEBNÍ HANDRKOVÁNÍ NA VYSOKÉ ÚROVNI PDF Tisk E-mail
Neděle, 18 září 2022
Diskutující politici během superdebaty odpovídali na otázky diváků v publiku. V něm se sešli příznivci pozvaných stran a hnutí. Všichni politici dostávali vždy stejnou otázku, na kterou odpovídali v časovém limitu. A také se hodně vyjadřovali o předvolebním projevu předsedy vlády České republiky, politologa, univerzitního profesora, předsedy ODS a poslance PČR, prof. PhDr. Petra Fialy, Ph.D., LL.M., který se dlouhodobě zasazuje za demokracii a svobodu, a vytrvale bojuje proti starým a novým ideologiím, které nás ohrožují...
 
PENÍZE JSOU AŽ NA PRVNÍM MÍSTĚ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 15 září 2022
Vzpomínáte si ještě na „protikorupční“ Věci Veřejné a jejich slib, že budou vracet všechny poslanecké náhrady? Nevrátili ani korunu. Po více než deseti letech je načase se na poslanecké náhrady poslanců podívat znovu. Takže: každý současný poslanec vyčerpal v průměru na poslaneckých náhradách za prvních 8 měsíců od svého zvolení skoro 900 tisíc korun. Vedle platu 115 tisíc hrubého, dostávají poslanci na náhradách v průměru 110 tisíc korun čistého měsíčně.
 
STRACH KOLEM NÁS, STRACH V NÁS - 4. PDF Tisk E-mail
Středa, 14 září 2022
"Mařenko, nelez do té vody, je studená, nastydneš!" "Honzíčku, nehraj si s tím nožem, řízneš se!" - Nojo, takové zbytečné věty... Ale stejně se znovu a znovu ti rozumnější snaží varovat mláďata, případně kamarády, když vidí, že se hrnou do nějaké riskantní akce. Přesto je to mnohdy ten známý hrách, co se na stěnu hází. Nevěří, dokud se nespálí. Jenže co si myslet o dospělých, kteří znovu a znovu se celí nadšení hrnou do velkého nebezpečí?
 
VOLBY NA KRKU, ČAPÁK SE VRACÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 12 září 2022
To mi připadá jako svýho času, když blížící se prezidentský volby vždy signalizoval přílet Švejnara ze zámoří. Tak teď přilétá Čapák. Stokrát vomletej, vlastně každýmu i jasnej, z pohledu zákonů neprůstřelnej. Co se vlastně před mnoha lety stalo? Babiš koupil pro svou firmu nějakej pozemek a asi za miliardu z něj udělal celkem bohulibou a prospěšnou zónu.
 
ZPRÁVY, KOMENTÁŘE, VČERA, DNES. A ZÍTRA? PDF Tisk E-mail
Středa, 07 září 2022
Ještě se vracím k svýmu minulýmu článku o energiích. Poslouchám dost rádio, poslouchám televizi, obojí denně. Snažím se bejt objektivní, co jen to jde. Ale sorry jako, ono to fakt nejde. Zprávy tejdny říkají, že vláda bude jednat. Taky komentářů je dost. Zrovna před chvílí mě ke klávesnici usadil pirát Michálek. Minuta vysílacího času televize se prej počítá v desítkách tisícovek korun. A co jsem se od Michálka během pěti minut dozvěděl? Napíšu to slušně, i když mě to stojí hodně přemáhání. Nedozvěděl jsem se nic!
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 118 - 130 z 1141
[CNW:Counter]