O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Diskuze

DÁRCOVSTVÍ VAJÍČEK PDF Tisk E-mail
Neděle, 27 květen 2007

 Kudlanku čtu pravidelně, a někdy minulý rok jsme tu řešili problém v osobním životě, ale za poslední dobu (za ten rok) se vše vyřešilo samo a ve vztahu pokračujem nadále.. Ovšem problémy jsou a vždycky budou.. Dnes bych měl otázku pro vás všechny - respektive chtěl bych znát váš názor na následující věc: téma dárcovství vajíček, vše kolem toho a případně rizika s tím spojená. 

 
REVOLUCE V ČŮRÁNÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 květen 2007

 Rovnoprávnost je relativní, zkuste si například představit čůrání v zimě někde na sněhu, na lyžích... Pánové si elegantním obloučkem zasviští ke stromečku, podívají se zasněně do dáli... následně jen oklepat a jedou dál. Kdežto my, něžné pohlaví, abychom odhalily všechno (co od pasu do půlstehen je potřeba) studenému vichru napospas...

 
JE V DAVU SÍLA? PDF Tisk E-mail
Pátek, 18 květen 2007

 Tak už jsem si dlouho nestěžovala, že jo? Tak tady je další situace a - poměrně nepříjemná. Bojim, abych se tu neprezentovala jako zapšklá stará babice, ale opět jsem se takhle poránu lehce rozčílila a současně jsem v rozpacích. Poslouchejte: Jedu v poho a včas autíčkem do práce a na přechodu maturanti - omalovaný, vymustrovaný, pískající, řvoucí, prostě - dávali o sobě vědět.

 
KDOŽ JSI BEZ VINY, HOĎ KAMENEM! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 17 květen 2007

 Včerejší vysílání pořadu české televize „Pošta pro tebe“, bylo velmi emotivní. Konkrétně poslední část, ve které se matka chtěla po létech znovu setkat s dcerou. Pro ty, kdo jste neviděli: Malicherný spor vznikl před lety kvůli pouhé stokoruně. Zeť paní Bohumily, manžel dcery Aleny, pak v nastalé hádce po tchýni hodil psacím strojem.

 
JDE JEN O HOVÍNKO... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 14 květen 2007

 Tak jsem vám se dnes poránu neskutečně rozzuřila. Ovšem, obávám se, že jediný dopad to bude mít pouze na moji nervovou soustavu. O co jde? Šla jsem ráno k autu. Na chodníku strom, pod stromem pes jak tele, napucovaná panička, pejsek kaká. Jak tak nastupuju, sleduju, jak dáma čeká, až zvíře své dílo dokoná,  z kapsy jí vykukuje psí pytlík. Říkám si spokojeně - fajn - tak to má být. Ale:

 
DOBROU (ZAHRANIČNÍ) CHUŤ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 květen 2007

 Když jdete do supermarketu pro „něco k jídlu“, zajímáte se, odkud kupované zboží je? Jestli budete jíst řízky z českého nebo dejme tomu rakouského čuníka, případně kde se bejček, co z něj budete mít zítra ptáčky, za života vyskytoval? Jestli kuřata měla svou rodnou halu velkochovu v českých luzích a hájích či někde u sousedů?

 
POTÍM, POTÍŠ, POTÍME... PDF Tisk E-mail
Středa, 02 květen 2007

 Už jako malá jsem si říkala: „Proč člověk všechno, co přijme, nemůže beze zbytku spotřebovat? Proč musíme mít ty odporné „vylučovací“ otvory? A proč vůbec se takové ty odpornosti dějou?“ Jít na WC za běžnou potřebou, nedej bože vypouštět obsah žaludku jiným otvorem, než běžným, to všechno se mi eklovalo.

 
JAK NA TO? JAK SE PROBUDIT ŠTÍHLÁ? PDF Tisk E-mail
Neděle, 22 duben 2007

 V útlém věku devatenácti let jsem měla nadváhu asi dvacet kilo. Jako absolvent hotelovky jsem se nedostala na vysokou ekonomickou, protože přijímačky z matiky byly nad moje chápání. Tak zatím do tzv. nuláku a vařit v menze. To ovšem už bylo pro mojí linii příliš.... Mám maturitní fotku, kde vypadám jako svoje vlastní matka (promiň mami, ale tenkrát jsi fakt vypadala líp než já).

 
Z LÁSKY NEBO Z ROZUMU? PDF Tisk E-mail
Neděle, 15 duben 2007

 Tohle dilema, týkající se života v páru, ať formou manželství nebo „na psí knížku“, je tématem mnoha mediálních diskuzí i důvodem bezesných nocí (pokud se nějakého řešení snaží dobrat ti, kterých se to přímo týká). Roztomile to řeší jeden archaický vtip: „No“, odpovídá jedna dívka druhé, „asi jsem s ním šla z lásky, vždyť co si dnes za pětikilo koupíš…“

 
<< Začátek < Předchozí 81 82 83 84 85 86 87 88 Následující > Konec >>

Výsledky 1132 - 1144 z 1144
[CNW:Counter]