O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Diskuze

VRAŽDA NA NILU. ŠKODA, ŽE BEZ POIROTA. PDF Tisk E-mail
Středa, 30 listopad 2022
Nebylo to přímo na Nilu a připadá mi to jak včera. Ale ono už to od úmrtí manželky a dcery Petra Kramného bude deset let. Otřáslo to tenkrát celou naší veřejností. Ze začátku to vypadalo na otravu jídlem, pak na vraždu jedem. Všechno důsledně mlžený egyptskejma vyšetřovatelema, včetně důsledný likvidace některých tělesných orgánů mrtvejch nešťastnic, takže z ostatků, který se pak dostaly do Česka, nedokázali lékaři otravu jedem ani prokázat ani vyloučit.
 
FOTBAL S HRDINSKOU DUHOVOU PÁSKOU PDF Tisk E-mail
Neděle, 27 listopad 2022
Tak tady máme zase MS ve fotbalu, tentokrát v nemilovanym Kataru. Proč v nemilovanym? No přeci proto, že demokraticky smýšlejícím fotbalistům zakázal mít na rukávech duhový pásky - symbol "one love", tedy sympatií k LGBT+, též k ženám, dělníkům a lidským právům. Wiki praví: LGBT+ označuje lesby, gaye, bisexuály a transgender osoby + další identity.  
 
NADSTANDARDNÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE? PDF Tisk E-mail
Středa, 23 listopad 2022

Zase nám vláda vyslala signál. Tentokrát pro změnu ne hlavním vysílačem signálů, ale vedlejším: "Je třeba zavést nadstandardy ve zdravotnictví. Bude dvojí kvalita péče." Tak přesně zní celej signál. Ono to částečně tak funguje odjakživa, to zase ne, že ne. Stačí si připomenout třeba "kulichy" ředitele Motolskýho špitálu. A další a další. Jenže to z větší části probíhá v šedý zóně. Ale taky jsou už dneska i regulérně pacientem placený lékařský výkony a léky. 

 

 
MINSKÉ DOHODY PDF Tisk E-mail
Středa, 23 listopad 2022
K separatistickým hnutím docházelo a dochází po celém světě, třeba v severním Irsku, v Baskicku a Katalánsku, nemluvě o dosti brutální občanské válce v bývalé Jugoslávii, o dosti děsivé situaci v Sýrii, o řadě afrických států ani nemluvě. I USA si v 19. století si prošlo svou občanskou válkou. 
 
NĚKTEŘÍ NEUMĚJÍ NAKUPOVAT … PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 listopad 2022
Já vím, že je doba, kdy je potřeba při nákupech trošku víc myslet, ba dokonce číst i počítat. Jenže když občas kouknu do nějakého toho vozejku, co jede vedle mne… Nechápu to. Například: dneska jsem byla u doktorky až někde v Nuslích, takže jsem se dostala do končin, kam běžně nezabrousím. A cestou zpět si trošku nakoupila. Tam, pak i ještě cestou od metra tady, na Hájích. Jen pár věcí, ale nákup mne potěšil.
 
VISHING - VÍTE, CO TO JE? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 10 listopad 2022
Vishing Icons - Free SVG & PNG Vishing Images - Noun ProjectRád bych se podělil o zkušenost, která může mnohým přijít vhod. Dnes ráno jsem dostal jeden z četných emailů společnosti PayPal, kterou používám od jejího založení a nedám na ni dopustit. Email mě, přiznám se, mírně vyděsil, neboť mně neznámá osoba žádala o 699.72 liber. Dobře vím, že k tomu potřebuje mé svolení, a současně mi neuniklo, že v emailu, který přišel skutečně z PayPal adresy a byl totožný se všemi korektními detaily, byly tři pravopisné chyby. Dostávám destíky a stovky podvodných žádostí, tato až na pravopis však vypadala naprosto věrohodně.
 
TAKHLE TO ŘÍKAT NESMÍŠ, TO JE RASISTICKÉ! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 listopad 2022
Banány Chiquita, které jsou známé i na českém trhu, budou muset změnit název i maskota.  Autorem byl karikaturista a kreslíř komiksů D. Brown. Firma - založená 1863 - poté začala najímat herečky, modelky a osobnosti, jež by tuto "první dámu ovoce" oživily a představovaly ji v reklamách. Nejslavnější "Chiquitou“ byla Elsa Miranda, která ji ztvárnila v roce 1944. V současnosti však firma čelí dlouhodobé kritice kvůli „stereotypnímu zobrazování Latinoameričanek, jako sexuálních typů“. A tak se banány přejmenují…
 
POŘIĎTE SI SVÝHO ČLOVĚKA! (ŘÍKÁ KAŽDEJ PES) PDF Tisk E-mail
Pátek, 04 listopad 2022
Pes je zdravý pro vaše srdce. Když totiž hladíte psa, snižuje se vám cholesterol a redukujete tak riziko vzniku kardiovaskulárních onemocnění. U dětí, které vyrůstají se psem, se výrazně snižuje riziko vzniku ekzému a také alergií na různá zvířata. Díky psovi budete mít také nižší krevní tlak a lepší imunitní systém. A když už onemocníte, se psem se uzdravujete rychleji. Nejspíš proto, že vám nic jiného ani nezbývá – pes přece potřebuje vyvenčit…A kromě toho, že vás pes donutí k pohybu, vám občas něco sežere. Takže už to nesežerete vy!
 
PIŠTE, PIŠTE, PIŠTE! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 03 listopad 2022
HOLKY A KLUCI. Tak jak to vidím, ať je článek o čemkoliv, o kytičkách, zvířátkách a jiných sladkostech, stejně se nakonec pod ním vyskytnou komentáře naštvané. Čím to? Leckdo tu napsal, že Kudlanka už dávno není taková jako dřív. No, když se kouknu dozadu, pár let dozadu, tak si říkám, že dát znovu nějaký ten starý článek, že by bylo docela zajímavé, jak odlišné by asi pod ním byly ty nové komentáře…
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 105 - 117 z 1144
[CNW:Counter]