O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HRNCEEEEE, KUPTE HRNCEEEEE PDF Tisk E-mail
Neděle, 29 březen 2009

 Danielo, stěžujou si ti převážně ublížený ženy, dámy, panny. Málokdy tvrdej chlap, jako třeba já. Jenže z toho, co včera udělala mně, se i tvrdýmu chlapovi zamotá palice. A přitom, považ, já jsem se s ní už málem voženil! Celý se to odehrálo na prezentaci hrnců, spojený s prodejem. Zdarma byla večeře, normální hospodský hranoly a kousek kuřecího, zalitý trochou uho.

 

 

 

 

 

 

 

      Ale jinak prezentace jaksepatří, měla švih, rytmus, dozvěděli jsme se spoustu zajímavostí, takže dneska už třeba vím, že je daleko zdravější vařený maso než grilovaný. Jenže, abych se neodchýlil od thematu, jak naivně jsem se svojim drahouškem nechal voškubat o 70 litrů. Bylo tam asi 30 lidí, z nichž 4 byli vylosováni k výhře, a já jsem byl jednim z těch šťastnejch čtyř. Byl to naprosto nádhernej pocit, bejt výhercem, jenže se zrovna jak napotvoru ozvala prostata, prostě už jsem musel zcela urgentně, pak jsem taky musel urgentně na jedno pivo a taky kouřit, takže jsem se asi na 10 minut vzdálil a vývoj situace kolem výhry přenechal na kočičce.

 

 

A po návratu šok! Během tý chvilky nepřítomnosti mě má kočička připravila o 70 tisíc Kč! Představ si, že já, věčnej smolař, jsem vyhrál sadu hrnců v ceně 107 tisíc, za který oni chtěli doplatit jen symbolickejch trapnejch 37 tisíc, tzn. že 70 tisíc mi vlastně chtěli darovat! 

 

      A co myslíš, že muj drahoušek udělala? Nevzala to, odmítla moji výhru! Prostě jentak mě připravila o 70 tisíc. Jo, dokonce to tak bylo přesně! I s tou výhrou, že jsem byl jednim ze čtyrech vylosovanejch, i to, že sem byl zrovna kouřit, když oznámili, co vlastně je tou výhrou a když vona to odmítla.

 

      Ještě, že jsem se s ní nevoženil! 

     

      Samože to pak nabídli každýmu :-) A co už je uplně neuvěřitelný, našlo se tam 4 nebo 5 lidí, který podepsali, koupili... Za 37 tisíc!!!!!! Jo, byla to Top Moravia - titánový hrnce.. Voni se v podstatě chovali velmi slušně. Nebyli votravně vlezlí. Zajímavý ale je, kde asi vzali adresu. Což mi svitlo během prvních minut, páč celá ta prezentace se nesla protirakovinovym vařenim, který se dá provozovat právě JEDINĚ v jejich hrncích!!!

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře (22)add feed
NČ : Iris
Ježiši, to bylo napínavý, fuj já už se lekla, že máš hrnce.. smilies/wink.gif
Drahoušek je chytrá holka, nadále se nežeň smilies/wink.gif
A že nemáš ty kastróly - hele, vod prostaty i vod chrchlání z kouření hrnce nevochráněj smilies/wink.gif
Konec dobrý, všechno dobrý, jenom nechápu, že jim pořád někdo sedá na lep..NČ ahoj
březen 29, 2009 20:42
blahopřeju ke kočičce : blanče
mám jen jeden trapný dotaz - kolik nádob vám mínili za těch 37 tisíc věnovat? Jsem asi divná ale na titanu vařím, mám jen tři kousky a zbytek nádobí zahálí. Ptám se proto, jestli je to zoufalý pokus toto nádobí prodat, nebo jestli by se měli "titanáři" ohradit proti předražování jinak fajn výrobků..
březen 29, 2009 21:43
koukla jsem se na ty stránky - tý společnosti - : ivanka
panejo, takovej hrnec pod deset tisíc nejni....
Taky by mě zajímalo, kolik jich v těch 37 litrech bylo.
březen 29, 2009 21:50
Iris : Polarka
Ja si naopak myslim, ze by se ozenit mel s chytrou kocickou.
Jen si predstav ze pak nekde potka jednu takovou co tech 37 tisic dali a na pristi hrnce, talirky,spodni pradlo, eventualne vysavac ji vezme ssebou! Pak by trpce splakal nad prostatousmilies/smiley.gif Jo NC jsou i blbi lidi na tomto svetesmilies/smiley.gifHonem ber tu chytrou!
březen 29, 2009 21:51
Polarko, jo : Iris
myslela jsem to dobře s tou chytrou holkou - aby si i nadále uchovala zdravý rozum jako svobodná smilies/wink.gif smilies/wink.gif
Samozřejmě, jen žertuju smilies/wink.gif ahoj

březen 29, 2009 21:57
Jo : Wendy Dvořanda
tak tohle jsem taky zažila. Volali na pevnou mojí babičce a když zodpověděla nějaký otázky, tak prej vyhrála večeři. Takže na tu večeři vzala naši rodinku. Jak jsme byli překvapený, když se ukázala předváděčka kuchyňského robotu. Řeknu Vám, bylo to zajímavý, ale ta cena??? No hrůza. Pak přišel pán k našemu stolu a rovnou na férovku se ptá babičky: Tak zaplatíte to hotově, nebo to chcete na splátky?? Díky bohu, že moje babička měla zdravý rozum a odmítala a odmítala. No byla to síla.
březen 30, 2009 07:32
... : Los evropský
Připojuji se ke gratulacím:-) a jinak musim říct, že titánovej mám rendlík jen jeden, malej, kterej jsme vyhráli za nákup v hypernově, a nejradši vařím jen na něm. Akorát že večeře pro čtyři až pět osob se do něj nevejde, ale je fakt nejlepší! Ale 800 Kč, které za něj chtěli původně bych fakt nedala....
březen 30, 2009 07:32
NČ : Chytrá kočička, tý se drž ! : mamča
Titánový hrnce jsou fajn, ale úplně stejně dobrý jsou hrnce z tlustýho hliníku (cca 8 mm) potažený teflonem, a přiklopený skleněnou poklicí s ventilkem. Stojí od 5ti do 8mi stovek jeden, a vaří (dusí, peče) se v nich luxusně. Stačí tři různé velikosti, a jiných hrnců netřeba.
Nevím, jaký zázrak a kolik kusů se skrývá v nádobí za 107 tisíc ? Snad kdyby byla fotečka ?
To už pak vaří samo, a kotlety, jehněčí...apod. se v tom rovnou líhne ?
březen 30, 2009 08:00
Nč : mia
Ahoj dobré ráno.Tvoje milá sice nebude zdravě vařit zato má zdravý rozum a těch kozlů za sedmatřicet tisíc považ...Nčí to by chtělo nějaký puget takový chytrý šikulce smilies/grin.gif smilies/grin.gif Ted vážně,byla jsem taky na nějaký předváděčce a bylo mi z toho moc a moc smutno,kam jsou lidi schopný zajít v přesvědčování.Ale abych byla spravedlivá důchodci hekají nadávají na třicet korun u doktora a tam deky za tisíce kupovali no nevím.Jeden z těch co si koupili pak na tý veselici s tlačenkou /já ji vzala domů psovi/byl moc smutnej asi mu došlo,že na tu taškařici přispěl taky nemalým penízem.Ale stejně lidi jedou zas,kdo umí odolat,tak se dostane mezi lidi,vypadne ze stereotypu-přes zimu hlavně na venkově je zima pro staré lidi dlouhá a stereotypní.
březen 30, 2009 09:11
Bych na žádnou předváděčku nešla, : Eva
ani za zlaté prase. Takovéhle "obchodní praktiky" z duše nesnáším, a i když jsou důchodci svéprávní, tak mi to na nich praktikovat přijde tuze nemorální. Tyhlety firmy mají tu "manipulativní psychologii" dovedenou do šíleného extrému, takže stařečci, kteří si jinak žijí v poklidu někde v domku, odtržení už dávno a prakticky neznající tržních mechanismů přes mrtvoly, na to připravení být prostě nemohou! Považuji to za svinstvo.
březen 30, 2009 09:28
Taky to nesnáším : wendy
ale jak jsem asi profesionálně zdeformovaná, říkám si - taky se musejí nějak živit...
Ondyno jsem kvůli kamarádce a její extra prémii přetrpěla předváděčku Rainbouváka. Hrůza a děs. A ještě po mně chtěl, abych LUXOVALA !
NA hrncích jsme pak spolu byly proto, protože jsme tam dostali slevenku na dovolenou. Nekoupili jsme ale ani kvedlačku. Dva páry nakoupili, jeden pán se tam vytahoval s plnou šrajtoflí, nahlas se několikrát ptal té svojí, jestli to fakt chce domů na hraní, že jí to teda pořídí. Sranda. Pro nás. Takže - pro letošek mám už co se předváděček dotýče, vybráno.
eNČému nedivím, že jej to trochu rozlítostnilo. Ale zase si ověřil, co má za poklad po svém boku. Žejo ?

Koukám že tu je další Wendy...
smilies/wink.gif
březen 30, 2009 11:12
Evo, moje mamka je vyhnala i s hrncema : wendy
ale jejich praktiky jsou fakt "vymakaný" a to kolektivní předvádění taky dělá svoje. ČAsto to staroušci kupují pro děti...předražený hrnce. Ale jak tu tak čtu, nevaří se v nich špatně, co? Stačí ale koupit levnější modely, než za 100 litrů.
smilies/wink.gif
březen 30, 2009 11:18
Wendy, právě, že to je vlastně davová psychóza, : Eva
tak tam nelezu smilies/grin.gif Jednou, v dřevních dobách, jsme přijeli k mamce, která byla sice velmi odolná, ale jí ukecal také nějaký známý na "Rainbou" smilies/wink.gifNejen, že chtěl, abychom pod jeho odborným dohledem luxovali, ale ještě jsme v pravidelných intervalech měli provolávat nadšeně: "Rainbou" smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif Byli jsme ukrutně nespolupracující, byl z nás dočista zhnusen, už to máme v povaze smilies/wink.gifA to bylo naposled!
Jenomže, my v této době aktivně i pracovně žijeme, takže jsme, rozhodně více odolní, ale absolutní odolnost také nikdo zaručenu nemáme, na to je to příliš zmáknutý. Ale ty seniory bych více chránila, odvolání na jejich svéprávnost mi přijde, v mnohých případech, jen trapně alibistické. Mne třeba dostalo nedávno, jak zase zabil nějaký Rumun v Praze 70 letou paní, která se nikterak rizikově nechovala, jen šla po ulici a on jí, pro pár stokorun, umlátil. S tím se smiřuji opravdu přetěžko smilies/angry.gif
březen 30, 2009 11:44
Je to děs : wendy
nosím v kapse boxer, neříkám že bych se vždycky ubránila, ale aspoň něco, kapičku naděje, že přežiju. Doba bude čím dál surovější, za chvíli to bude jak v středověku. My už to nějak doklepeme, ale co ta drobotina. No co - odpovím si sama. Z někoho se stanou ostrostřelci, už to začíná, a zbytek se bude modlit. Ale podívejme se na to optimisticky. Někdo přežil vždycky. Snad tomu bude tak i nadále.
smilies/wink.gif
březen 30, 2009 14:07
Rajnbou??? : Los evropský
Cože!!! Tak to u nás byl taky, a i když jsem to považovala za opruz největší, tak se ještě, jak koukám, choval vybraně. Luxoval sám a předváděl nám, jaké bordely máme v koberci i v posteli a po tom klidně chodíme, a dokonce v tom SPÍME!! Uzemnila jsem ho prohlášením, že my vysavač používáme ke sběru hrubých nečistot z koberce (doslova tak, a když ho viděl, spadla mu čelist, ještě značka Lux) a že jen ať se děťátko tuží, ve školce žádný Rajnbou mít nebudou a tak by tam na něj prachové částice zaútočily s plnou silou a že imunitní systém se vyvíjí do tří let, a tak je záhodno do této doby mrňouska seznámit s co největším počtem alergenů (pyly už jsme zmákli, snad kromě mimózy, jako poslední jsme nasadili kočku) aby jej nemohlo nic překvapit:-)) No vypadalo to, že už už volá sociálku...
březen 30, 2009 17:58
Byla jsem za tatinkem : Alena P. Hagen
a s hruzou jsem zistila, ze on i s partnerkou na takove predvadecky jezdi. Zadarmo je odvezou nekam "na vylet", daji jim nejaky ten gulas a knedlik a pak je dokopou ke koupi hrncu, vysavacu a ruznych zdravotnich pomucek - jako treba masazni lehatko. To jsem se teda vevnitr zasmala i zlobila jak je zivot krutej a meni nas na deti v stareckem tele. Tatka ma takovejch kramu doma po vsech koutech. A pak narika, jak je vsechno drahe a jak se tezko zije. Snazila jsem se mu nejak prijatelne rict, ze snad neni vhodne vselijake ty krapy nakupovat, ale on je presvedcenej, ze to je koupa stoleti. Je to uz stary pan a uz se neorientuje ve svete zcela logicky, proste ten bombast na nej pusobi. Je to tragikomedie.
Chtela jsem mu povysavat, ale jeho vysavac uz je starsi a jenom huci a netaha. Tak jsem chtela koupit novy - jenze tatka je tatka a tak mi nedovoli, protoze ma doma novy ze zajezdu, vynikajici. A tak mi ho chlubive vytahl z krabice - a helemese. Ono to ani nefungovalo. Krabice s bakelitem za 12tisic...teda jeste zajezd nekde na dve hodiny do Luhacovic s obedem v putyce.... No co delat - plakat nebo se smat. Ja vim, ze priste tatka zase pojede a zase "dobre" nakoupi. Ja jsem proste jenom dcera a tak mala holka, a on vi prece lip co delat.
Kazdy se musi zivit, to je fakt. Vydelavat na starych lidech je svinstvo, ale svini je bohuzel vzdy dostatek.
březen 30, 2009 21:16
jo další Wendy... : Wendy Dvořanda
Ještě mam jednu pěknou příhodu. Známá z chatový oblasti naletěla na takový pochybný letáky do itálie za 1500 atd. Objednala si takovýhle víkend za supr cenu, že se podívá po památkách. A prd! dojeli do Itálie, zavřeli je do nějaký místnosti a předváděčka na vysavače za 30 tis. a neodešli dokud všichni nepodepsali. Pěknej výlet za 1500:-)
březen 31, 2009 16:22
Mohu vyhrát? Musím mít někoho na párty? : Dáša
Otázky, které jsou v nadpisu pokládám automaticky každému, kdo se mě v telefonu zeptá, jestli bych měla chvilku času na zodpovězení pár debilních /ale to říkám já, ne oni/ otázeček. Všimli jste si, že jsou to většinou otázečky? Jestliže je odpověď ano, což je většinou, poděkuji a odmítnu. V nejnutnějším případě vysvětlím, že jsem ve městě nová a nemám 2 manželské páry, které bych na tu večeři přivedla. Manžel jednou na pár otázeček odpověděl a pozvali jej na párty. Bylo mu trapné!!! říct, že nepřijde, tak řekl, že si to ještě rozmyslí. 3 týdny mě bombardovali a chtěli manžu k telefonu, ačkoliv jsem jim vysvětlovala, že je v práci a mají zavolat večer. Poté, co jsem začala být hrubá mu konečně zavolali večer, on jim vysvětlil, že nemáme dva tak blbé přátelské páry, které by s námi šly a konečně zase mohu zvedat telefon..
duben 23, 2009 07:24
Předváděčky a svetry. : Dáša
Moje známá důchodkyně jezdí na všechny předváděčky na které se dostane. Při předvádění si vytáhne svetr a plete. Několikrát se jí pokoušeli vysvětlit, že se to nesmí, tak se zeptala, kde je to napsané, že tím nikoho neruší. Opletla celou rodinu, viděla hodně míst, poznala hodně hospoda a celkem levně se najedla. Nikde si nic nekoupila.
duben 23, 2009 07:29
Taky jezdíme : Marta 0022
Tak mě je 23let a přítelovi 30. Děláme nepřetržitě na směny tak nám vychází volno i na všední dny , když máme volno a přijde leták na vílet tak vždy jedeme. Můžu vám říct že jsou to zážitky, předváděčka je vždy v nějaký hospodě tak na začátek (v 9hod) dáme panáka, pak jen sedíme chodíme ke zdroji pro piva a posloucháme to divadlo. Když jdeme pro pátý před obědem tak jsme většinou vyhozený ze sálu , že sme se tam přijeli jen ožrat a to je ta dnešní mládež (téměř vždy sme nejmladší účastníci zájezdu) co vaří v hliníkovích hrncích, vysává jednou za měsíc a spí v peřinách od větnamců. Pak jdem na oběd za který se platí předem (většinou 60kč) takže nám ho musí dát. Po obědě je vždy slosování ve kterém vyhrají všichni včetně nás. Postupně se chdí ke stolečkům kde jsou dealeři se smlouvama, nikdo tomu neunikne. Výhra je většinou 30.000kč a nějaký věci. Až u stolečku se dozvíte že 30.000 je na "reklamní účely" a že si musíte něco dokoupit většinou za 33.000kč (takže původní cena 63.000kč) Na každýho to zkouší jinak, na nás to je tak , že nám hrozně gratulujou a že nám na oslavu zaplatí panáka . Pak chtějí občanku,já:"na co?" dealer:"aby jsme mohli vypsat vaše inicialy na smlouvu" j:"tak mi vám to nadiktujem" d:"Musíme si to ověřit pučte nám ji" j:"Ukažte tu smlouvu" SMLOUVA O PRON8JMU VěCI já:" ale mi si to nechcem pronajmout!" d:"vy nechcete být zdravý? CHcete mít rakovinu a vývod bokem? Chcete umřít v 50.letech?" já"říkal jste že dostanu 30.000kč." D"přece vám nebudem dávat 30.000kč na to aby ste je prochlastali!!!" já:"A proč ne vždyt sme to vyhrály a je to naše" d:" Typický češi!! Akorát se svézt za pár korun a vykašlat se na každýho kdo to svámi myslí dobře, jste jako dobytek , chcípněte na rakovinu sbohem" No a pak když jsou hotoví všichni výherci ( v 14.30 hod) Tak se jede na "hlavní program" tedy na nějaký zámek nebo jiný cíl, kde jsme většinou 30.minut, protože jsou všichni tak unavení a chtějí jet rychle domů. Příjezd 18:00, utracené peníze 400kč pro dvě osoby i s obědem a pivem. No prostě za málo peněz hodně muziky. Na víletech jsme byli asi 12krát a největší úlovek měl vílet s Pospíšil tour, kde si z 28lidí něco koupilo 14lidiček(chudáci)
květen 09, 2009 12:23
Taky jezdíme : Marta 0022
Omlouvám se za chyby, nikdy jsem nebyla studijní typ
květen 09, 2009 12:28
tak jsem se sem kouk´, když mě sem článek o hrncích navedl : toulavej
a takhle skvěle jsem se už pár dní nepobavil, jako z příspěvku od Marty. Fakt úžasný, řval jsem smíchy, Marto, díky :-)))
Přemýšlím, že bych taky vyjel . . .
červen 11, 2009 14:44
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]