O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MONSTRÓZNÍ POHŘEB PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 říjen 2008

 Nemám rád pohřby a už před léty jsem prohlásil, že ten, kterého se příště osobně zúčastním, bude až ten můj. Ale každému přejme co se mu líbí - ovšem to, co se odehrávalo v Břevnově, mi přišlo neuvěřitelné... Pamatuju se na několik státních či národních funusů, ale tohle? Měl jsem pocit, že to je snad film z dob Al Capona...

 

 

     Představený kláštera Prokop Siostrzonek, který sloužil mši, přirovnal dokonce předčasný odchod Václava Kočky ml. ke smrti svatého Václava... Nechci tím nijak snižovat smutek rodiny Kočků, ale to, že si může jedna civilní rodina uspořádat takovouto monstrakci mne opravdu udivilo. Ostatně - bylo velice dobře vidět, kdo kam patří; respektive kdo čí víno pije a tedy i čí píseň zpívá...

 

     To, že zemřela národní umělkyně Jiřina Petrovická, která měla pohřeb včera, nestálo ani za zmínku i takové ČT, která byla několikrát informována, natož nějaké komerční televizi, ale ani veřejnoprávní rozhlas se o tom nezmínil. Na Národním divadle jim to nestálo ani za to,aby vytáhli černý prapor. O herecké asociaci ani nemluvě, i když Petrovická dostala nedávno cenu za dabing.

 

 

Flori@n

 

 

 

Komentáře (24)add feed
mojo kdž zemře taková Kočka : alena puntíkovaná
...je to holt smutný...to víte, představený kláštera má málo rozptýlení, souložit nemůže...tak aspoň ty kolotoče....nakonec Svatý Václav taky nebyl chudej, že jo, akorát ho nezastřelili. Ale taky dojel na oslavě - resp. krátce po ní.

Tak Jiřina Petrovická umřela....to je hrozný, z těch starých známých herců už nezbývá skoro nikdo. Škoda jí, tak ať se jí v hereckém nebi hezky odpočívá. Televize holt řešila Kočku a možný pád vlády. Petrovická kolem sebe žádné skandály neměla.
říjen 23, 2008 09:21
nechutný... : ivanka
Taky zírám. To bude Kočka taky svatej? Nebo to mělo znamenat, že svatý Václav byl taky kolotočář? Tohle si nedovolí ani capo di tutti capi: aby se blokovala veřejná doprava a používaly se veřejné peníze na soukomé obřady. Tady se ukazuje kdo tu vládne českému lunaparku.
říjen 23, 2008 09:28
Tak zrovna tohle, : NČ
to mi vadí ze všeho nejméně. A zrovna TODLE jim taky vůbec nezávidim. A když na to maj...
Zaměstnali přitom pár policajtů, kerý by stejně nic užitečnýho nedělali, omezili na chvíli provoz na silnici. Zase, aspoń myslim, odváděj Kalousovi tak horentní daně, vo kerejch se mi ani nesní (všechno se zašít nedá).
Dyť na mnohejch vesnicích je dodneška docela normální, že se pohřební průvod táhne pěšky silnicema vod baráku přes kostel na krchov. Za průvodem kolona aut, která si ani vomylem nedovolí předject nebo nedejBóže zatroubit, prostě se šouraj, dokud průvod ze silnice nevypadne. A ubude někoho pro těch pár minut???
Néže bysem musel bejt u toho. Ale zase, žeby mě to nějak negatívně vzrušio??? Dokonce ani positívně.
říjen 23, 2008 10:15
Tak pohřeb ať si mají, : Milan
jak velkej chtěj, když si to zaplatí, tak proč ne. Jen mě zaráží, co z toho udělali média. Ten člověk aspoň pro mě byl naprosto neznámej do doby, než byl zavražděn. A teď je to skoro celý týden na prvních stránkách nejen internetových deníků. Přitom se tady dějí daleko důležitější věci.
říjen 23, 2008 11:06
A ty policajty : ježibabka
platil kdo?
říjen 23, 2008 11:38
Ježibabko!!!! : NČ
Ty policajty si platila ty, já, všichni. Jenže to bysme platili stejně, protože kdyby zrovna nebyli na kočkodromu, tak by si váleli ******** v autech nebo na služebnách. Ani mě ani tebe nestáli policajti tim pohřbem ani vo halíř víc. Jestli věříš tomu, že by jinde byli užitečnější, tak si zaběhni třeba, namátkou, na křižovatky magistrály na Pavláku. Auta projížděj běžně na červenou, esenbáci nikde. Nebo ulice od Libuše k Modřanský poliklinice - tam to naprosto běžně kalej auta 90 až 110. Myslíš, že tam někdy zahlídneš esenbáka? Ani vomylem. Zahlídl sem je tam jen JEDNOU za posledních 5 let, a to, když mi bez majáku a bez houkačky vjeli přímo pod kola z vedlejší ulice. Vozim často děti, jezdim pozorně, ubrzdil sem to s vodřenym uchem. Šmejdi se ani nevohlídli a vykalili to po stovkou k poliklinice.
říjen 23, 2008 11:56
ježibabka, : bb
my, jako je platíme na fotbalových stadionech. Chodíš s dětmi na fotbal? Chodíš na pochody neonacistů? My nechodíme, ale platíme jejich policejní ochranu ze svých daní.
Proti tomu je jeden mafiánskej pohřeb opravdu nic. A ještě se pobavím u snídaně, když si čtu na titulní straně MFd, jak se pro Kočku káceli Iveta Bartošová a Michali David :-)
říjen 23, 2008 12:01
... : bb
taky si nemyslím, že kdyby nebyli na pohřbu pana Kočky, že by se ten den méně kradlo, méně zabíjelo na silnicích...

a pak, koneckonců, byl to kámoš vašeho volebního vítěze, tak to je skoro státní pohřeb :-))
říjen 23, 2008 12:03
Světským vždycky patřily nejhonosnější hrobky na hřbitově. : mamča
Umřel člověk, a to je smutné. Ale zase na druhou stranu - když už tam ti policajti byli, mohli si pozvat na výpomoc Interpol, a určitě by mezi těmi mafiány z celého světa našli pár těch, co mají na seznamu "hledaných". Vypadalo to tam jak v italském filmu, akorát to tentokrát nekončilo přestřelkou ze samopalů, což je kvůli obyvatelům Břevnova a Řep dobře.

Jiřině Petrovické přeji klidné spočinutí v hereckém nebi, byla to výborná herečka a dobrý člověk. Jen prostě měla smůlu, že její smrt neoslovila bulvár. Měli zrovna tučnější kořist na mušce.
Představitelé Národního divadla by se měli stydět. Poslední pocta vyvěšením černého praporu, by snad měla být samozřejmostí.
říjen 23, 2008 12:07
Nejvíc jsem se pobavil, : Krakonoš
když jsem zjistil, že pohřeb se zcela spolehlivě změnil v rojení všech možnejch a nemožnejch nul českýho šoubyznysu. Tyhle hovádka boží se prostě musej producírovat všude, kde je šance na fotečku na první stránce. Věřím, že sám mrtvej Kočka netušil, kolik má vopravdu blízkejch přátel. Inu, jízdou na ruským kole vznikaj přátelství na celej život, to je známá věc. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
říjen 23, 2008 12:26
Třeba pomeje doufá, : NČ
že účastí si získá 20 melounů na úhradu dluhu. Byla to prostě záležitost komediantů.
Eštěže Jožo Ráž nepřispěl kočkou.
říjen 23, 2008 12:34
... : Sandra
Je mi líto Kočkovejch dětí, syšela jsem, že měl tři. Ať už to byl člověk jakej chtěl, pro ně to musí být rána, přijít o tátu a ještě- místo toho, aby si mohli na funusu v klidu pobrečet, tak jim tam do toho zapěje nějakej Hůlka a kolem se hemží fotografové, kteří mají zájem o tu nejlepší a nejdojemnější fotečku...jinak je to familie gaunerů, stejně jako vrah a jeho rodina- takže žádná škoda, že jeden skončil na prkně a druhej na pryčně.
říjen 23, 2008 13:11
Sandro, super, : ivanka
do kamene tesat... hlavně tu poslední část poslední věty!!!
říjen 23, 2008 14:31
Omlouvám se : lila
není to k tématu, ale připomněla mi to zmínka o Pomeje...
Včera jsem se dívala chvíli na Top Star na Primě, kde
ukazovali kolik známých dvojic se rozvádí a ptali se na to
psychologa..... a ten řekl něco v tom smyslu, že většinou
ty vztahy a svatby, které se vytrubují do světa - nemají dlouhého
trvání a že je zvědavý právě na vztah Pomeje-Bartošová....také
monstrózní.....

říjen 23, 2008 15:04
třeba mu hráli : alena puntíkovaná
"Komedianti jdou!!!"
říjen 23, 2008 15:08
já nad tím dneska také hodně uvažovala : Inka
a říkám si jak se v jedné jediné sekundě může v životě všechno naráz otočit, jeden den se přou zbohatlíci z nudy o to kdo má více peněz a na konci diskuse je jeden z nich mrtvý a druhý si za to půjde sednout na bůhví jak dlouho a ty prachy jsou jim vlastně k ničemu a život několika lidí se v tu ránu otočí naruby.
Jinak Lilo co se týká Pomeje - Bartošová, tak jsem na to také zvědavá. Ivetě bych to štěstí moc přála, ale nejsem si jistá, zda v touze po manželství zesílené lety čekání na svatbu a dobrý vztah a touha po dítěti nesáhla trochu vedle. Jinak proti Pomejemu nic nemám, ale měl velmi hodnou ženu a také to raději po létech vzdala, nevím zda je na to Iveta dost silná, obávám se, že ne.
říjen 23, 2008 19:17
Hm, : Míša šíša
pokud dva psychicky labilní jedinci uzavřou manželství, nelze očekávat nic jiného než to, že i manželství bude labilní. Tím bych si dovolila prafrázovat jednu větu z fimu Pelíšky: "Dávám jim rok, maximálně dva."

Smrt p.Kočky je tragédií pro jeho rodinu, obzvláště pak, když měl malé děti. Jestli byl komediant, mafián či cokoliv jiného, je irelevantní. Proto považuji větu, že není škoda, pokud takový člověk skončil na prkně, mírně řečeno za nevhodnou formulaci. Že se tomu veškerá média tak vehementně věnují, to je jen potvrzením výroku, který kdysi vyřkl Miloš Zeman: "Nejpitomějším tvorem na zeměkouli je současný český novinář".
říjen 24, 2008 09:58
... : Sandra
Tragedie pro rodinu to určitě je (to jsem také psala), pro společnost to žádná tragedie není. A ten monstrózní pohřeb, to není akce novinářů, ale Kočkovic rodiny, která si tam přizvala spoustu tzv. osobností a dalších 1500 "nejbližších přítel", brzdili dopravu, využívali služeb policie a celé to rozsahem přopomínalo pohřeb Palacha...kdyby se bývali chtěli rozloučit v kruhu rodinném a v klidu, tak klidně mohli- jenže pak by zase nebyli na první stránce novin
říjen 24, 2008 10:21
Nepsala jsem nic o pohřbu : Míša šíša
Mluvím o tom, že celému případu věnovala média nepatřičnou pozornost, v podstatě vůbec nechápu proč. Čím byl Kočka natolik významný, že si tuto pozornost zasloužil?
Jinak - jestli si někdo na pohřeb pozve 10 lidí nebo tisíc, to je jeho věc. Já mluvím o tom, proč je to prezentováno na předních stránkách novin a proč je toho plný internet a televize. Sice mě napadá, k jakému účelu to mělo asi sloužit, ale řekla bych, že to nezabralo.
říjen 24, 2008 10:30
No ale stejně, řekněte, : Petronila
měnil byste s ním někdo?
říjen 24, 2008 16:36
šmarjá, proč asi? : Krakonoš
Novináři daj na titul všecko, co prodá noviny. A tohle téma je prostě prodá. Vadí nám to? Vadí nám úspěch TV Nova, Blesku, AHA a podobnejch hovadin? Jenom naše zrcadlo, nic víc! smilies/tongue.gif
říjen 24, 2008 17:13
Míšo, možná kdyby se na večírku Kočka kámošil s Mirkem : wendy
mělo by to o pár procent menší sledovanost. Takhle je potřeba stále zdůrazňovat, že vítěz voleb má za kámoše mafiány, a nervově labilní.
říjen 27, 2008 13:30
podle mně jsou kámoši všichni : alena puntíkovaná
a to všechno okolo - teda jestli Mirek nebo Jirka - to je jen takový kočkování....aby se lid pobavil a zapomněl se zeptat, kam jdou jeho daně.
říjen 27, 2008 17:53
Ctu si tu odkazy a zasnu,co je tu pitomcu zavistivejch : Triska
Kdy uz se zacnete konecne starat o sebe.
prosinec 17, 2008 00:12
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]