O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDE JE MOJE AUTÍČKO??? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 říjen 2008

 Po netu lítá zajímavý e-mail, respektive pár videíček, která člověku automobilnímu trochu (nebo spíš hodně) zhorší náladu, ale naštvou asi totálně každého. Vyskytují se nyní téměř všude, tihle šikovní mládenci, ale pro ty, kteří toho byli "ušetřeni", pár ukázek pár vybírám. Docela by mne, tvora totálně netechnického, zajímalo, jestli je na tom vůbec něco pravdy...

 

 

 

 

     Dokonce jsem měla příležitost jednu krádež sledovat z okna své ložnice (ale protože bydlím ve zvýšeném přízemí, žádné bojové techniky se z mé strany nekonaly). Jen jsem okamžitě zavolala policii. Zloděj však během následujících pěti minut ukradeným autem stejně odjel, policajti pak jen okoukli prázdné místo po autu...

 

     Druhou krádeží jsem byla postižena sama. Vtipné je, že autíčko jsme pak objevili - bylo cca 10 m od vchodu do jedné policejní služebny v téže čtvrti, snad deset minut jízdy od nás.... Chudinka náš Jáchymek, stál tam opuštěný a nikým nepovšimnut půl roku... Tak co, přátelé - myslíte, že je to opravdu tak velice jednoduché???

 

 

 

 

 .
.
.
.
.

.
.
:-)))
  
Komentáře (17)add feed
Všechny tyhle videa jsou podvrh, : Krakonoš
někde jsem četl, že je snad nechala vyrobit nějaká pojišťovna. Takhle jednoduchý to není, na druhou stranu votevřít auto prostým rozbitím vokýnka zvládá každej chmaták, takže na co takhle sofistikovaný postupy? smilies/grin.gif
říjen 20, 2008 22:39
... : Michal.UK
ano, je to podvod. jde o reklamu na pojišťovnu Direct.
říjen 20, 2008 23:46
Dani : Sipik
Moja mama mala poplasne aj defendlock a Fabiu... jedno rano sme sa zobudili a auto bolo fuc. A nas znamy bol v servise tesne potom ako mu skoncil leasing. O par dni nechtiac rozbil zrkadielko ( to vonkajsie ) a vypadol mu z tade nahradny kluc. Asi to celkom dobre vynasa, za trochu namahy to stoji..
říjen 20, 2008 23:49
Žádné zabezpečovací zařízení není bezpečné, : mamča
pokud si nějaký "šikula" vyhlédne vaše auto. Nejjednodušší jsou různé mechanické zábrany, jako zamykání zpátečky, nebo tyč na volant. Né, že by nešly překonat, ale zdržuje to, takže pokud sebou zloděj nemá odtahovku, tak si vezme vedle stojící aüto, u kterého se zdržovat nemusí.
říjen 21, 2008 08:36
Dobrá je taky blokace přívodu benzinu : wendy
někde dobře ukrytá páčka...to pak musejí jen odtáhnout. Michal si chěl koupit Octavii, ale v jejich regionu to je nejkradenější auto. Tak si zjistil typ, co tak moc nefrčí - zatím Citroen. KAždý způsob ochrany je doerý, a když je jich víc nakombinovaných, zloděje by to mohlo odradit. Jen by ho mohl pak ze vzteku poškodit. Já bych zlodějům hnáty zlámala natřikrát a byl by na čas klid. smilies/undecided.gif
******************************
říjen 21, 2008 09:50
Nejméně kradené auto? : opas
Tramtadatááááá.... Smart.
Až kolem něktérého půjdete, tak si všimněte, že nemá ve dveřích zámky. Otevírání pouze přes DO. Dál má v základu imobilizér, zámek zpátečky.
Krom toho je problém Smarta prodat, kdo na něj má, kradeného nevezme. V autorizovaném servisu by se na to přišlo hned a někde v garáži ho asi nikdo neopraví :-)
říjen 21, 2008 10:59
já myslím, že zloději nemají v oblibě ani Toyotu. : toulavej
Ta auta jsou trochu dražší, ale zase spolehlivá.
říjen 21, 2008 11:08
toulavej : mamča
Existuje žebříček "ukradnutelných aut". Auta tzv. "šikmooká", tedy japonské a korejské výroby, jsou až na samém konci.
Ono, k čemu je zloději auto, které nedokáže obratem ruky prodat ? Jedině, že se v tom nějaký mladý blázen projede, a když to náááhodou nezboří, tak to odstaví, když mu dojde benzin.
říjen 21, 2008 11:17
to je ono : Kamila
pouze na dálkové ovládání, se zámkem zpátečky a imobilizérem - to má dneska kdejaké auto. Dobré je se řídit těmi žebříčky. Mám starší Volvo a protože na něj prý neni v Rusku servis, tak je v žebříčku krádeží až někde na chvostě... snad jsem to nezakřikla!
říjen 21, 2008 11:20
Neoblíbená auta zlodějů : FOX
Měl jsem několik let ne zrovna nové Subaru Legacy. Karoserie mu už pěkně kvetla, ale jezdilo a tak jsem to neřešil, navíc jsem si říkal, že oplichanou šunku nikdo nebude chtít ukrást. No a pak mi ho někdo ukradl. Našlo se za pár dní na parkovišti jednoho nejmenovaného hypermarketu a bylo naněm vidět, že s ním někdo jezdil tak dlouho po louce a po poli, až mu skoro úplně odkrágloval motor. Auto bylo na odpis. Za několik dní mi pak říkal kamarád, že viděl policejní svodku z našeho okresu, kde byly uvedenu počty ukradených aut podle značek výrobce. A hádejte co? Subaru tam bylo jen jedno, to moje...
říjen 21, 2008 11:38
moje auto : Sipik
..moje auto je sice zase v servise, ale to je faro ktore mozem nechat aj odomknute a nik mi ho nevezme. Minule som z neho bola na nadrazi ( tam exlo ) zobrat autosedacku, lebo to bola na nom najhodnotnejsia vec. Vsak aj tak ho nik neslohol, asi preto, ze nestartovalo smilies/tongue.gif
říjen 21, 2008 12:51
Je to teda hrozný, kupovat si auto podle toho, jak si stojí v žebříčku ukradnutelnosti : wendy
mamčo,udělalas mi radost. Jezdíme v Hyundajce...
říjen 21, 2008 13:03
wendy : mamča
My máme jako rodinná auta 2 x Kia Sephia. Když jsme je kdysi kupovali, tak na to vycházely děsivé (nespravedlivé) recenze. Ale pro mě to byla láska na první pohled. Korejci se chtěli na zdejším trhu uchytit, tak prodávali tahle auta v super výbavě, za cenu Škodovek - model žebrák.
Dneska jsou ojetá rovněž velice levná, protože servis je velice drahý, neb na tyhle modely není druhovýroba náhradních dílů. Nám případné opravy dělají synové, takže jsou nám ceny KIA service fuk.
Hyundayové na tom byli podobně, ale ty novější modely jsou krásné, spolehlivé...a drahé. smilies/wink.gif

říjen 21, 2008 13:17
No my ho kupovali předloni : wendy
a jako na zatěžkávací zkoušku jsme s ním vyrazili na 14ti denní dovolenou do Tater. Vydrželi jsme to všichni. A taky mám dojem, že jsme pár desítek tisíc na ceně ušetřili!
Teď letím domů - jedu sockou - užít jedno z posledních krásných odpolední.
smilies/grin.gif
říjen 21, 2008 13:23
škodovka : endymio
má ten šikovnej vinglík pro sklerotiky - když vylezete z auta a zjistíte, že jste nezavřeli okýnka, podržíte klíček otočený v zámku a okýnka zavřete. No, a zloději stačí vyloupnout zámek, za ním je rýha toho vinglu, kam normálně zapadne konec klíčku, a třeba jídelním nožem otočením otevřít okýnka - za pár vteřin je hotovo.
říjen 22, 2008 09:27
mamča : bb
Hyundayové na tom byli podobně, ale ty novější modely jsou krásné, spolehlivé...a drahé.


jak které modely, Mamčo, já kupovala loni 2 nové Accenty, hezká dámská auta za rozumnou cenu, se slušnou výbavou a ve vybrané barvě vyšlo jedno na 270 000 - a letos už se prodávají za 220, ve stejné výbavě.
Sonáty jsou samozřejmě mnohem dražší, ale to už je přece jen větší limuzína, a SUV bych od Hyundaie nekupovala.
říjen 22, 2008 15:21
Smart : Rea
mi zmizel během 5 minut,než jsem stihla převléknout díťe ve školce.
říjen 22, 2008 16:39
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]