O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZLODĚJI, ZLODĚJI - VE DNE V NOCI CHODĚJI PDF Tisk E-mail
Neděle, 14 září 2008

 Také jste měli „tu čest“ mít vykradené auto?  Jeli jsme na sportovní akci, vezli jsme kluky-sportovce. Vzhledem k tomu, že se jednalo mj. i o natáčení reklamy a odehrávalo se vše na ulici, nechali si kluci své civilní věci v autě, konkrétně zamčené v kufru. Vnitřek auta byl prázdný, tam jsme nic nenechali.   

 

 

 

 

      Stálo nás vedle sebe víc, asi čtyři vozy. Bylo nedělní poledne, rušná ulice, kousek od Karlova mostu.
Natáčení dlouho netrvalo, za hodinku jsme byli zpět. Jaké bylo naše překvapení, když jsme našli kufry všech čtyř vozů vypáčené a pochopitelně, všechno zmizelo...

 

      Včera v televizních novinách říkali o další specializaci zlodějů - rodiče si jen odskočí s dítětem do školky a během pár minut jsou zpátky. Ale i těch pár minut stačí zlodějům na to, aby všechno, co tom někdo nechá ležet, sebrali. Je toho tolik... nebo stačí, že stojí auta před křižovatkou na červené - a frrr - malý kluk střelhbitě otevře zadní dveře u auta, šáhne dovnitř.... A co má řidič dělat? Opustit auto a utíkat za ním?

 

Stalo se vám taky něco podobného?

 

 

Fabiana

 

 

Komentáře (32)add feed
... : bb
kupodivu nestalo
Doma na vsi často nechám odemčené auto u nás před domem, jeden čas míval občas někdo u starších aut vycuclou nádrž. Chaty o pár km dál taky vybrali, ale sem to zatím nějak neproniklo, naštěstí, ani auta ne, a že je tu zaparkovaných plno. Přízemní byt jsme před 10 lety opustili na tři dny a nechali balkon dokořán, okna pootevřená, a nic. Teď už bych asi měla strach :-)
Ve městě kolem firmy několik činžáků cikánů a auta za ty roky taky nic. Přitom často v nich něco necháváme, taky různé tašky, kabely, chlapi v dodávkách nářadí. Na noc jdou do garáže a domů, ale přes den se zatím taky nic nestalo.
Mám na to teorii, že jsme už dlouho "místní", je jim jasné, že bychom ukázali na ně, policajti by zbytečně šťourali proč mají děti doma, ne ve škole apod. Jinak si jich nevšímáme, ani se na ně "netváříme", děti nehubujeme. Vzájemné příměří. Jinak nevím. Ukrást měli už mockrát co, a kolem je dost bazarů a zastaváren, co berou a neptají se.
září 15, 2008 01:20
je to desive : Polarka
vim, ze jedna nase kamaradka z Vidne si auto nechava na hranicich a dal cestuje autobusem. Taky byla asi dvakrat nebo trikrat vykradena. Cizi poznavaci znacka je jak cerveny hadr pro bejka.
Jedinou zkusenost se zlodeji v Cesku ma manzel, do ktereho na poste ve dverich vrazil nejaky clovek a doma zjistil, ze nema penezenku.
A tak kdyz se lidi ptaji, proc zijeme "na konci sveta v Dawsonu", tohle je odpoved. Nekrade se tady. Prijedete k obchodu, nechate otevrene auto a jdete nakoupit. V zime dokonce i nastartovane. Presto si nepamatuju, ze by nejake auto nekdo ukradl, nebo vykradl. Totez s dverma domu, jen malo lidi tady zamyka. Fakt je, ze nejaky vandalismus se tady prihodi, ale je to v podstate vyjimecne.
září 15, 2008 01:24
tady jenomu sousedovi se stalo, : alena puntíkovaná
že zasparkoval u chodníku, vběhl do trafiky, koupil si cigarety a zase nastoupil do auta a odjel. A kdž dojel domů, tak zjistil, že má na autě polské značky.
září 15, 2008 02:26
Zamykat se : Karel K..
Mno, to vykrádání aut, stojících na křižovatce např. na červenou, jsem slyšel. Ve starším autě jsem se ve městě zamykal (mimo město jsem jezdil odemčený - přeci jen co kdybych naboural, že). U aktuálního auta je režim vysloveně pro naší republiku: po nastartování se auto zamkne a odemkne se až při vypnutí motoru a vytažení klíčku (a nebo při bouračce). Takže osobně doporučuji zamykat se!
září 15, 2008 06:29
Auto zamykáme, v busu si držíme na kapsách ruku (vlastní) : wendy
na dveřích máme řetězy, na chalupě alarm, který nám tam nainstaloval specialista na bezpečnostní systémy pro banky, v peněžence s rolničkou mívám jen platební kartu, hesla na internetové bankovnictví měním neustále, snažím se být bdělá a ostražitá.
Protože v týhle zemi se krade jak na běžícím páse, zloděj se vám akorát vysměje, všichni jsou na něj krátcí, bránit se nemáte dohromady jak, vidím to brzké organizování domobran. Nikdo si na zloděje pořádně nedošlápne, snížila by se jim životní úroveň - a jsou to taky poteciální voliči, ne ? Nebo nevím jak si to vysvětlit, ale ryba přece smrdí od hlavy.

Tenhle článeček o zlodějích přišel skutečně v pravou chvíli - dostala jsem včera odpoledne zprávu, že Natálce ukradli nějaký ku*vy kočárek i s dekou a hračkama, prostě komplet. Ze zammčenýho baráku, kočár přikurtovaný lanem ke skobě zazděné v nosné zdi. Poliši to sepsali a doporučili Michalovi, ať dneska obejde všechny zastavárny a bazary.

Ale i když ho najde a identifikuje (má tam tajnou značku) nemá šanci. Zastavárník jej koupil v tzv. dobré víře a prodávající bude tvrdit, že ho on sám koupil od Franty Vomáčky někde v průjezdu a viděl Frantu pochopitelně poprvé v životě. Já bych mu dala Frantu - jestli neprokáže původ nabytí, pěkně věc vrátí. Když koupíte v bazaru auto a ukáže se, že bylo kradené, tak vám ho seberou, že ?

Tak jsem si tu aspoň ulevila, sorry...
září 15, 2008 09:14
to je strašný... : Marmar
to vás moc lituju, ale nijak to nepomůže, já vim.
Já jsem nedávno viděla, jak kradou auto. šla jsem normálně po sídlišti, odpoledne, a nějakej kluk něco dělal u okýnka, pak vlez do auta, otevřel druhýmu - já se klepala, aby si mě nevšimli, ale stejně jsem vytočila policajty. No, Kluci celkem pomalu, žádnej spěch, odjeli, prostě kdyby šel někdo kolem, vůbec si ničeho nevšimne.
Tak jsem ještě těch 15 minut počkala, mě se vyptávali - ale - hahaha - sami říkali, že není moc šance je chytit. Značku auta jsem si nepamatovala, tedy, ani mně v tom rozčílení nenapadlo se na ni podívat, tak jsem jen řekla barvu a co to bylo za auto... A trošku popsala ty kluky.
chudáci, co jim to autíčko patřilo.
září 15, 2008 09:23
je to hrozný : alena puntíkovaná
hlaqvně maj všichni starost o práva těch zlodějů. Už jsem to tu určitě psala. Mojí bývalé kolegyni přijela tchýně. Kolegyně i její muž byly v práci, děti ve škole a tchýně se rozhodla, že vyžehlí. Pustila si rádio a boklopena košem s nevyžehleným prádlem, žehlícím prknem a košem s vyžehleným prádlem , žehlila. Najednou někdo zvonil. Protože nikoho nečekali a bvlastně nikdo neměl být doma, tak se tchýni nechtělo vymotávat a jít otevřít, tak se na to vykašlala. Najednou se otevřely dveře od pokoje a do místnosti vešel chlap. Tchýně se strašně lekla a mrskla po něm první předmět, ktzerej měla po ruce. Tedy žehličku. Trefila se a chlap šel k zemi. Tchýně okamžitě volala policajty a ti když přijeli, tak jí gratulovali, neb zneškodnila n ěkolik let hledaného bytaře. No a hádejte, kdo šel k soudu - ta babka, neboť bytař byl neozbrojen a babka se bránila nepřiměřenými prostředky - tou žehličkou- Naštěstí dostala podmínku, jinak čla sedět ona - ne ten bytař.
září 15, 2008 09:45
Já bych i tu podmínku brala !!! : wendy
Musíme se sakra už začít bránit, ne ? A když je akce, nebudu zvažovat, zda jsem proboha nezvolila nepřimněřený prostředdek, a zloději abych náhododu neudělala bouli nebo nezlomila ruku. Klidně mu ji zlomím natřikrát, je to jeho pracovní nástroj.
září 15, 2008 10:17
jo wendy - a deš bručet. : alena puntíkovaná
kdysi jsem dělávala recepční. Jeden číšník - mladej kluk, šel večer po šichtě z práce domů (bylo to v centru PRahy) a napadl ho cikán a chtěl mu vzít tašku. Kluk byl ale mladej a měl sílu a byl o hlavu větší než ten cikán, tak s ním praštil o zem a zavolal policajty. Ovšem cijkán si při pádu na zem zlomil ruku. K soudu šel číšník, protože cikán sice tvrdil, že toho číšníka napadl, ale pak, že odstoupil a až potom s ním ten číšník praštil o zem, čímž mu způsobil zlomeninu ruky. A bylo. Poškozenej byl ten cikán, žalovanej ten číšník, kterej mu navíc, musel zaplatit bolestné a léčení a moc nechybělo a šel do kriminálu-
září 15, 2008 10:34
bylo to ještě za komárů : alena puntíkovaná
dneska by už nevyváz s podmínkou, ale byl by obviněn z rasismu.
září 15, 2008 10:35
Jak mohli uvěřit cigošovi : wendy
že když byl kus od toho kluka, tak ten s ním praštil o zem ? Má to logiku ? Vidím to ale třeba i na přikladu Maxy - ten se zastal nějaký holky, viděla to spousta lidí, ale obviněný byl on a ten násilník, co mydlil ženskou. Pomůžeš - špatně. Nepomůžeš - taky špatně. To těn zase obviní, žes nesplnil svou občanskou povinnost. Měli by si v tom pánové soudci udělat jasno, ale to bychom po nich chtěli moc.
září 15, 2008 11:14
Jsem ještě celá rozčilená, vypadlo mi "ne" : wendy
ale obviněný byl on a NE ten násilník...
září 15, 2008 11:18
já tě ujišťuju, že cigošům soudy v ěří naprosto všechno. : alena puntíkovaná
Moje kamarádka Ivana kdysi před lety jela s klukama koupit jim boty. Bydlšly jsme oběš ve Vodičkový. Natoupila s klukama do tramvaje na stanici u sSvětozoru, tram se rozjela a Ivana najednou cejtila, jakože má nějak lehkou kabelku, Koukne a vidí cigoru, jak se jí pokouší otevřít kabelku. Ivana měla na tý kabelce blbej zip, kterej šel těžko zavírat i otvírat. Začala na tu cikánku kříčet a objevil se tam nějak pán, že je policajt a že má na starosti tyhle kapsáře, tak si u národního výboru zas vystoupuili a vlekli tu cikánku do školský na policajty. Najednou se kolem vyrojilo asi dvacet dalších cikánů a snažilo se jim tu cikánku vytrhnout. /Ivaně a klukům - ten policajt se někm zdejchnul/, kopali do nich, štípali je - ale kluci se v tý době oba učili na kováře a nebyli žádný titntítka. Ivana byla tak naštvaná, že tu cigoru džela jako by k ní byla přivařená. Tak ji dotáhli do tý Školský. Polidajti z toho viditelně vodvázaný nebyli, ale oni byli tři a cigora jedna, tak nakonec sepsali protokol. Po čase byla Ivana pozvaná k soudu jako svědkyně. No, co vám budu povídat. Přišla ke mně úplně vyjevená, ty cikáni jí tam soudce-nesoudce vyhrožovali, že zabijou ji i děti, že jí uřežou hlavu a podobně..dočkali se pouze větry:"Klid prosím". Ivaně ovšem byxlo vyhrožováno pokutou za pohrdání soudem, když - (na námitku obhájce, že kabelka byla jen na zip), řekla, že i kdyby byla úplně otevřená, že v ní nikdo cizí neměl co dělat a když se jí zeptali, jestli si uvědomuje, že ta paní (ta cikánka) má chudák dvě děti a , že když Ivaninou vinou půjde sedět, tak co bude s těma dwětma - a jestli si je veme na svědomí. NJamouduši!!!! Tohle jí u toho soudu řekli. Ivana řekla, že paní půjde sedět, protože kradla a že i ona (/tedy Ivana/ má dvě děti, kdo se bude zajímat o to, co s nima bude, kdyby se té paní ta krádež podařila. Měla totiž /Ivana/ v té kabelce celou výplatu. Byxla soudem okřiknuta a vykázána ven ze soudní síně. a to bylo za komárů, kdy se jich přece jen tak nebáli jako dnes. Je mi jasný, že dneska by šla Ivana bez milosti sedět pro omezování osobní svobody tý zlodějky.
září 15, 2008 12:15
No vždyt to říkám : wendy
děláme si to sami ! Oni to jenom využívají až zneužívají. Já bych na ně vzala potěh a brala je bez milosti. Takhle od okradených až po soudce jim jdou všichni na ruku, pose*ové. A takovou bandu zlodějskou bych poslala na toho chytrýho soudce. Bože já jsem dneska nějak v ráži. Ne vlatně ne nijak mimořádně, já mám tento názor stále a u mě v kanclu si ještě žádný cikán nic nevykřičel. Jo, že mu to potom ministerstvo promine...
září 15, 2008 13:23
to jsou hrozny pribehy! : Polarka
Vendy to je mi moc lito i za Majklovu rodinu. A uz teda nevim jak ho vic ochranit pred ukradenim.Jako to je neuveritelne.Jak se tam vubec nekdo dostal dovnitr? Soudy jsou podle meho nazoru naprosto k nicemu, Zavrou lidi, kteri se staraji o postizene deti, protoze 15ti letej cigan, kterymu nedovolili jit na disko je udal, ale lidi z kurimske kauzy, kterym bylo dokazano ze se velice aktivne podileli na tyrani deti jsou na svobode! A to jsou denne a denne dalsi veci. Jsu snad vsichni soudci podplaceni nebo na hlavu? Dostala jsem dneska hezkej vtipek
"V Brdech se začne stavět radar mezikontinentálního významu. Protože se ovšem bohužel nachází uprostřed lesů, povedou k němu
dlouhé kabely.
Mějte se na pozoru, Američané! Ten, kdo vás může položit na lopatky,nevolá: Alláh Akbar !
Křičí: Fero, kurva, tady je mědi jak sviňa!"
Bohuzel vzdycky se zmuzeme jen na ty vtipy! A kdyz je nejhur maji vzdycky cigani za zady Evropskou Unii aby je chranila. Viz rodina Cervenakova.


září 15, 2008 14:40
no, vždyť ona Kanada chce zase zavést víza. : alena puntíkovaná
Voni teda nejsou rasisti - to né, to v žádným případě, ale naše cikány jaksi nikdo nechce - to by mě teda fakt zajímalo proč, když jsou takovej kulturní přínos.
září 15, 2008 15:40
Lidi si věci jako kola kočárky apod. dávají do bytů. : wendy
To je úroveň. NA tohle jsou dobré rodinné domky...
září 15, 2008 16:31
Aleno : Polarka
driv nebo pozdeji je zavedou,myslim, ze uz to zacinaji nejak kontrolovat. Jelikoz se citim byt Ceskou i Kanadankou (a oficialne jsem) tak jsem z toho nejak rozpolcena. Ale kdyz jsou Kanadani takovi truhlici, ze si nechaji nakecat cokoliv...tak nam to snad patri.
září 15, 2008 17:14
no oni když tam jedou a požádají o azyl : alena puntíkovaná
tzak to Kanaďani půl roku zkoumaj a po půl roce je vypakujou. ale celou tu dobu tam mají naši cikáni zdarma ubytování a dost velkou finanční podporu. Když se vrátí zpět domů, tak tady mají za půl roku ušetřený dávky. No a až to utratěj, tak zas jedou do Kanady, a takhle furt. Proletěj se, podívaj se a do smrti nemusej makat. Dobrý co?
září 15, 2008 17:53
Aleno : Polarka
nemusi si tu letenku platit? Ja jevim, ale kdyz ja jsem prijela tak jsem pak letenku splacela, teda jenom soukrome osobe protoze ta mi cestu zaplatila, ale vim ze Kennedymu zaplatila cestu kralovna a polovinu ji pak splacel. Nevim jak jsou zakony dneska ale dost mne to desi. Oni si tady lidi strasne veri a to by mohlo prestat a jsme pak vsichni v hajismilies/sad.gifJinak vis, ti lidi co to nepotrebujou vzdycky na tom nejak zahadne vydelaji vic nez ti co to opravdu potrebuji. Jako jeden znamy, ktery jezdi do Spanelska cesat pomerance a ma invalidni duchod na zada. Kdyz jde k doktorovi tak jde s holi a proste...zaplakala bys nad nim. Sle klidne projel stopem Yukon a Aljaskusmilies/smiley.gif A vis co? Co se tyce jeho prav, tak to by se pred nim musel schovat jakykoliv pravnik!
září 15, 2008 19:56
Alenko : Polarka
myslile jsem jeho prav jako invalidniho duchodce!
září 15, 2008 19:57
no právě, voni prodaj byt, nábytek a tak : alena puntíkovaná
zpátky letěj šupem, tak jim letenku platí Kanada. Doma maj byt "vybydlenej" _- takže dostanou novej plus ty dávky za půl roku.
září 15, 2008 21:08
Špatný zákony - když tu nejsou, nemaj mít na nic nárok ! : wendy
Já vím že lidem, kteří byli hospitalizovaní a byli v nemocnici třeba 14 dní, o tuto dobu pokrátili sociální dávky, protože prý když doma nejsou, tak tam ani nejedí, nesvítí, nepouštějí vodu...jakoby v této zemi fakt byly dvoje zákony.
září 16, 2008 07:12
před několika lety byl v TV : alena puntíkovaná
uveřejněn případ jednoho pána, který byl tři týdny v nemocnici. V té době se k němu do bytu vlámala a nastěhovala cikánská rodina. Absolutně nikdo s tím nešbyl schopen nic udělat. Jediné, co ten pán dokázal bylo, že si za asistence policie směl z bytu vzít svůj vlastní kabát. Mezitím toziž přituhlo. Případ se řešil několik let, neb se čekalo, že pán mezitím umře. Ale neumřel. Pak se podařilo najít těm cikánům nový byt a ten pán se směl vrátit do svého - již kompletně "vybydleného" bytu. Po jeho nábytku a jiných věcech tam nezbylo absolutně nic. A nebylo moci, která by ty cikány přiměla, aby mu dali nějakou náhradu. Naopak "čtyřicet hodnověrných svědků" tvrdilo, že v bytě nebylo absolutně nic , byl prázdný - a proto se tam taky nastěhovali.
září 16, 2008 07:59
Mě z těch cigánů někdy až mrazí. : Myška
A kdybych nosila v kapse nůž, tutově se mi otvírá. Je těžké nebýt rasistou, když jste nuceni denodenně projíždět ulicemi osídlenými tímto nepřizpůsobivým etnikem. Hlídáte si kabelku, kontrolujete kdo v šalině stojí vedle vás a za vámi, kdo nastupuje...
září 16, 2008 08:17
No ono se sice správně říká : wendy
že nejen cikáni jsou problémoví. ALe takovýhle špeky dělají speciálně oni. V normálním státě s fugující státní správou by je měli okamžitě vykopat z toho bytu ven mráz nemráz. Okamžitě. Ptám se posté - proč to tady nejde ?
smilies/cry.gif
září 16, 2008 08:22
Wendy : Kamila
jestli mají vaši slušně pojištěný byt, tak ať náhradu za kočárek vymáhají na pojiš´tovně. Mně ho taky ukradli z baráku na chodbě a pojišťovna mi to kupodivu zaplatila!
září 16, 2008 08:41
Díky za tip, : wendy
byt určitě pojištěný mají, je zajímavé, že na to v tom vzteku nepomysleli...nebo že by měli špatné zkušensoti s pojišťovnou ? Já mám zkušenosti docela dobré a nevzpomněla jsem na to taky. Takže ještě jednou dík.
září 16, 2008 09:34
jsem ráda : Kamila
že jsem mohla dát užitečnou radu. Přemýšlela jsem nad tím totiž včera večer a pak mi sepnulo smilies/smiley.gif Tak držím palce, ať to pojišťovna zaplatí!
září 16, 2008 10:17
jenom chci ještě dodat, : wendy
že dobří lidé ještě žijí - mladí dostali dvě nabídky půjčky kočárku do té doby, než si obstarají svůj. Super, ne ?
smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif smilies/smiley.gif smilies/grin.gif
září 16, 2008 13:27
teď jde o to : alena puntíkovaná
abny zloději pro úspěch nezopakovali akci i u kočárku půjčeného.
září 16, 2008 14:53
No dyť... : wendy
kdybys viděla s jakou lásku a péči ten blbej kočár vybírali - aby byl pěkný, pohodlný, bezpečný. Míša prohlásil, že ještě že klika že jim ten kočár neumyl. TO BY NĚL JEŠTĚ VĚTŠÍ VZTEK !
září 17, 2008 14:40
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]