O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

OCHOTNÝ SOUDCE (KE VŠEMU) PDF Tisk E-mail
Pondělí, 02 červen 2008

Osmičlenný štáb investigativního reportéra TV Nova Janka Kroupy sesbíral 18 hodin záznamů skrytou kamerou a přibližně 70 telefonních odposlechů - a získal nevyvratitelné důkazy, že JUDr. Pavel Nagy opakovaně převzal finanční částku od svého domnělého "obchodního partnera" (ve skutečnosti spolupracovníka TV Nova), pro kterého byl za úplatu ochoten zneužít své postavení soudce.

 

 

 

      Soudce Nagy se tak snažil řešit vlastní nepříznivou finanční situaci, přičemž neváhal kompromitovat nejen sebe, ale i své kolegy.  V tomto případě dopadlo pátrání týmu „NATVRDO" pozitivně (tedy pro stranu reportérů, z pohledu české justice o kladném výsledku mluvit nelze); soudce po přímém střetu s natočenými důkazy rezignoval na soudcovský mandát a českou justici opustil.

 

 

To, že je někdo soudce, poslanec, politik, vysokoškolský profesor, lékař, top manager ještě neznamená, že se jedná i o morální elitu. Bohužel, i tohle jsou „jen lidi", takže i doktoři chlastají a ubližují lidem, vysokoškolští profesorové kradou, soudci jsou zkorumpovaní, manageři a politici tunelují a lžou... Jak že to říkala ta ště*ka, co ho oškubala...? "Láska je láska, Pavlíku, ale dneska je to vo papírkách..."

 

 

Flori@n

 

 

 

Komentáře (10)add feed
... : ivanka
Kolik podobných soudců justice ještě má, se spočítat jistě nedá. Nagy je pouze kapkou v moři.
Teď si snad budou nějakou chvilku dávat pozor a prohlížet každého, jestli někde nemá kamerku :-).
červen 02, 2008 15:32
oni snad nikdy nebudou mít dost...myslím peněz. : wendy
Připomenu ještě soudce ÚS Kučeru, ten klidně lhal na kameru, když se to provalilo - jeho "náhodný" výlet s Němcem do Brna - tak opět na kameru s klidem přiznal, že tedy ano, že lhal. No a co, že ? Proč by jeden z nejvyšších předsatavitelů a ochránců práva v zemi nemohl lhát. Co je na tom. Fuj, to je ale hnus, normálně by člověk chodil kanálama ale on ne. A nikdo jej ani nenapomene,nepotrestá, neděje se nic. Někdy se před cizinci stydím za to, že jsem Čech.
červen 03, 2008 07:59
wendy, stydíš se zbytečně. Tohle se děje všude, my nejsme o nic horší, než jiní. : toulavej
President Chirac ve Francii unikl stíhání za podvody z dob, kdy byl starosta Paříže jedině díky několikanásobnému zvolení za presidenta a pak svýmu stáří.
Premiér Berlusconi v Itálii měl domácí vězení a unikl odsouzení jedině díky ŠIKOVNÝM právníkům a svým prachům.
Všemi oblíbený president Clinton unikl jedině tím, že si většina kongresmanů uvědomila, že ho nemohou nechat padnout, když je ten ředitel Zeměkoule.
Kancléř Kohl . . . atd atd . . . :-)
červen 03, 2008 11:20
Nojo já vím toulavej : wendy
alw víš jaký by to bylo krásný, kdyby u nás toho bylo minimálně? Copa Clinton, to je exot mimo soutěž...jeho appeasement spíš pobavil. Je to takový lidský, že. ALe já jsem si nikdy moc nehrála na to, že ostatní taky- tak co. Pro mě to moc omluva není. Asi jsem nějaká divná.
No nic, já se dneska balím a jdu k vodě.
smilies/grin.gif
červen 03, 2008 13:14
s tím Clintonem bych řekla : alena p
žš ho nenechali padnout, protože všichni, jak tam seděli, měli máslo na hlavinkách - a kdyby padl jeden - ten nejvyšší, tak si mohli snadno spočítat, jak by dopadli oni.A v 'Americe jde v takových případech o sakra prachy.
červen 03, 2008 17:19
No jo, my bychom potřebovali některé pohádkové osobnosti uvést do reálu. : strejda
Třeba takový pan Antl - český Katáni, kterého odrovnala pouhá půl promile alkoholu. Mě nevadí že pil a řídil (půl promile jsou sotva dvě piva), ale cením si toho, že sám odešel z funkce. Škoda ho však! To by byl státní zástupce či přímo soudce nebo ministr vnitra... Pak nám chybí třeba takový inspektor Taggart nebo přímo Hercule Poirot. Ale přínosem by byl i rada Vacátko, abychom nechodili do té ciziny. Ti by s těmi lumpy zatočili. Nemuseli bychom zamykat ani auta, kola, ani dům na několik zámků.
No jo, to by zase zkrachovaly firmy, vyrábějící a instalující poplašná zařízení.
NE! U nás to prostě nejde. Tady se ta všeobecná kriminalita musí uměle vyživovat! Viz např. sběrny kovů. Noční zastavárny. Třeba. I ti druzí chtějí žít z krádeží, z kanálů nebo z mědi ČD!
červen 03, 2008 22:11
Nojo strejdo : wendy
oni kdyby ti někteří nekradli a nemohli prodávat měď apod. tak by si ty peníze museli sehnat jinak (rozuměj ne prací) a mohlo by najít k narušení křehkého sociálního smíru neboli klidu, klídku...u nás firma prodávající poplašná zařízení prodává i bidetky do WC, oni by se nějak přetransformovali, neboj, český člověk se neztratí !
červen 04, 2008 08:36
Řeknu Vám případe ze života : alena puntíkovaná
nějajký čas jsem pracovala jako zapisovatelka na nejmenovaném státním zastupitelství. To teda bylo něco!!! No a jednou mi jeden pan prokurátor diktoval dvě žaloby - obě byly kvůli stejnému skutku, škoda téměř tatáž, pachatelé skoro stejně staří a s podobným trestním rejstříkem. Když ovšem prokurátor jednomu pachateli navrhoval výši trestu dva roky a druhýmu podmínku, tak mě to zarazilo a zeptala jsem se proč. No, a bylo mi řečeno, že ten jeden holt nebyl línej a došel si za panem prokurátorem a d o m l u v i l s e s ním, zatímco ten druhý ne....no comment.
červen 04, 2008 09:39
A že to takhle klidně řeknou ! : wendy
Z toho je vidět, že v naší justici jsou stále podvody úplatky a lež mormou. TAké nocommentuji...
červen 04, 2008 10:33
no takhle -- já byla blbá zapisovatelka : alena puntíkovaná
a tak páni prokurátoři řekli ledacos. Ovšem, asi, kdybych to někam vynesla _ jistě by se našel paragraf, pro kterej bych si šla "sednout" nakonec já. Von ten podplácející toho prokurátora zajisté neudá.
červen 04, 2008 11:13
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]