O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA DOVOLENOU RADĚJI ZA HUMNA PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 červenec 2024
Poslední dobou není slyšet žádná chvála na cestovky, letecké společnosti, na hotely... jednoduše na všechno, co je nějak svázané s dovolenou, kterou si zaplatíte docela slušným balíkem peněz. Proč ne, lidi si dlouhou dobu plánujou, šetřej, těšej se - tak není divu, že docela spravedlivě očekávají, že za svoje peníze dostanou to, co si vybrali a zaplatili. JENŽE BOHUŽEL.

 

 

Letadla nepřiletí, neodletí, nevezmou na palubu děti, nevezmou na palubu zavazadla cestujících. Zavazadlům cestovky a letecké společnosti dopřejí vlastní cestování. Jenže mnohdy je jejich cestování delší než zákazníků, a ani není nějakou výjimkou, že se kufry někde zatoulají, když se přikulí, tak jsem někdy i rozbité a obsah není kompletní, a to je ještě klika, že se po nějaké té době nakonec ke svým majitelům dostanou. Ale už v době, kdy jejich obsah je nepotřebný, protože dovolená vypršela…

 

 

Jeden z mnoha velenepříjemných zážitků

 

Poslouchala jsem ze záznamu rozhovor redaktorky TV Nova s cestující, která byla podle dispozic v pět ráno připravena na letišti k odletu, který se měl odehrát v osm hodin. Také byla i s rodinou (a dětmi) odbavena, jenže – najednou se nic nedělo… Hodiny utíkaly, nikdo si jich nevšiml, nikdo na jejich dotazy nereagoval. Později zjistili, že žádné letadlo, které by je odvezlo do Bulharska, vůbec nepřiletělo…

 

Burgas, Bulharsko, Černé moře, Nejlepší destinace pro plavbu lodí, Plavby  lodí po celém světě | PT Tours

 

 

Jenže – celou tu dobu jim nikdo nic neřekl, každý je odkazoval na druhé, samý „mrtvý brouk“, až když se nakonec sami cestující do bulharské letecké společnosti dovolali, zjistili, že provozuschopné letadlo zatím nemají, ale určitě nějaké seženou a pošlou.

 

Kdy? To se bohužel neví…Později totéž potvrdili mluvčí letiště i cestovní kanceláře České kormidlo.

A hodiny ubíhaly, na letišti hlava na hlavě, celý den v háji, bez sebemenších informací, v opravdu hnusných podmínkách. K večeru dostali voucher, že si můžou koupit něco k jídlu.

A ještě později, že tedy letadlo přiletí a posléze i s nimi odletí, ale až kolem třetí ráno. Jenže – to byla jedna informace, druhá, stejně „směrodatná“ zněla, že letadlo v lepším případě odletí už v půl druhé ráno. Prostě informace nula, podmínky a jednání k zákazníkům – hanba mluvit.

 

 

Vězni pražského letiště. Policie nás brala jako bezdomovce, říká turistka |  Domov | Lidovky.cz

 

 

Ti, co to měli blízko, se jeli převléknout, najíst a trochu si odpočinout domů, ti co byli ze vzdálenějšího místa, dostali možnost blízkého hotelu. Takže náhradní letadlo mělo – podle posledních zpráv - odletět až po půlnoci.

Jenže před 16. hodinou prý cestovní kanceláři bulharská letecká společnost sehnala a potvrdila letadlo s odletem z Prahy v 21:20. Ovšem cestující o této změně nic nevěděli, a připravovali se na slíbený odlet ve tři ráno; nikdo je o dřívějším odletu neinformoval…

 

Po dalším vyjednávání v pak ve čtvrt na šest všichni cestující dostali do mobilů SMS, že letadlo odletí v nový termín,  tedy v 21,20 hod.  

Nechtěla bych to zažít.

Snad se jim dovolená, o tolik nepříjemných hodin okradená, alespoň na místě, u příjemného Černého moře, vyvede. Po návratu je čeká handrkování o případné náhrady.

 

Jo, a perlička – zaměstnanci letiště se rozhodli stávkovat…

 

 

PŘÍJEMNOU DOVOLENOU,

pokud jste se rozhodli svěřit nějaké cestovce

či letecké společnosti.

Věřme, že tyhle zážitky jsou jen výjimečné.

 

d@niela a kayo

 

 


Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]