O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VOLBY SKONČILY. ZAPOMEŇTE? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 10 červen 2024
Bych teda neřek, že zapomeneme, nýbrž uvidíme. Sám osobně v těch evropskejch poměrech nemám příliš povědomostí, vlastně žádný. Druží se to tam do všechmožnejch frakcí, ve kterejch se naprosto nevyznám, čili v evropskejch poměrech jsem odkázanej jen na informační a dezinformační média. Odvolil jsem už v sobotu, tak jako vždycky jsem to hodil Andrejovi, ovšem ani kloudně nevím, kdo je těch sedmn šťastných, zasažených náhlým blahobytem, kteří mou volbu budou reprezentovat.


 


 

Nijak mi to nevadí, bral jsem tyhle volby za referendum o současný vládě a opozici a dopadlo to celkem podle očekávání.

Vyhrál Andrej, dost dobrý! Jinak ale, aby se v tom prase vyznalo, natož já. Od rána jsem z rádia i dalších zdrojů bombardovanej nadšenenym halekánim vládních politiků a provládních médií - "vyhráli jsme!". A zase nějaký prapodivný součty kde čeho, jen aby to vyšlo a přesvědčilo o vítězství.

Nojo, i tohle mají v popisu práce, tak dělaj co můžou, i když ani sami tomu nevěřej.

Taková je holt politika.

 

 

Co mě ale skutečně nadzvedlo, to byly televize.

 

Tentokrát nejen ČT, u který se nic jinýho čekat nedá, ale i CNN Prima.

Nejdřív před tejdnem "duel" mladý a pohledný prodavačky vysokoškolskejch diplomů s Turkem, kterej se od první sekundy zvrhl v uklofávání Turka dvěma slepicema.

Ovšem Turek v mejch očích absolutně neobstál, což mi přišlo dost nepochopitelný, jak v souboji s IQ tykve může vůbec někdo neobstát.

Ale naprostou defenzivou, do níž se nechal zahnat jak uličník chycenej u rozbitýho okna, mý sympatie teda rozhodně nezískal.

No, nevadilo mi to, stejně bych ho nevolil.

 

Zato dramaturgie CNN Prima se mi přímo zhnusila. Moderátorka za to svý slepičí kdákání vinu nenese, musí dělat to, co je jí nařízeno nadřízenejma; a dělala to dobře, skutečně se zápalem.

 

Pak ještě čtvrteční "Besídka zvláštní školy" na ČT.

To mě zhnusilo tuplem, protože, na rozdíl od PRIMY, musím ČT pravidelně platit výpalný.

Něco tak sprostýho, jako prezentovat "férovku" pěti vládních proti dvěma opozičním diskutérům, to už ČT zkouší, kam až si může ve svý neuvěřitelný drzý servilitě dovolit zajít a současně zjišťuje, že může ještě dál. HNUS!!!

ČT je skutečně žurnalistickej hnojomet!

 

A další sranda včera (v neděli).

Zatímco kolem 21. hodiny už v ČT i v CNN Prima běžely podtitulky s hotovejma výsledkama snad všech zemí EU, Macron v tý době už rozpouštěl parlament, tak výsledky Česka byly utajený, prej proto, aby třeba voliči v jinym státě, kde se volilo až do 22 hodin, nebyli ovlivnění českym výsledkem (zatimco zveřejněnym rakouskym, německym, francouzskym, ... výsledkem ovlivněni bejt nemohli). No sorry jako, tady už musim výjimečně použít i smajly 

 

Tak to je teda pár mejch, ryze soukromejch, volebních postřehů k demokratickejm nezávislejm médiím, který současně diktujou slovenský opozici, jak má postupovat proti SOUKROMÝ televizi, jejíž vysílání jí přestalo lézt do zadku.

 

Brejden všem.

 


Komentáře (11)add feed
... : mamča
Josef : No, to je hezký, že vyhrál Andrej, ale Sášenka Vondrů i s panímámou Vrecionovou, Niedermajer, Nerudová, Farský....a další zlatíčka, co mají na srdci jen a jen dobro českých občanů, se na ty dobře placené židle stejně dostali.
Sášenka se hned staral, s kým se v tom Evropským parlamentu spojí, aby snad Ukrajina nepřišla o finanční i jinou podporu.
Takže k čemu byly tyhle volby ? Napadají mě jen neslušné výrazy.
červen 10, 2024 18:47
... : Lenka1
Tak já Turka volila. Není ideál, ale všichni ostatní jsou o několik řádů horší.

A ta šílená trapná kampaň, co se proti němu pár dní před volbama strhla, mě utvrdila v tom, že mu to hodím. Tohle se prostě nedělá.

Zajímavé je, že ti opravdoví žlutomodří náckové naší aktuální skvadře nevadí, dokonce je podporujou z našich peněz až do roztrhání těla.

Musím se doma podívat, jestli v tý sbírce známek, co mám po tátovi, není nějaká s Hitlerem, abych se teda případně šla sama udat.
červen 10, 2024 19:05
... : Franta
Josefe, souhlas a souhlas i s Vámi, milá "mamčo".
Kdybych měl napsat svůj názor, nebylo by to jedno slušný slovo!!
Proč, za co, z jakých důvodů si budou hřát zadky za 2,5 milionu ročně???
červen 10, 2024 22:14
... : *deeres*
No,mohlo by být i líp, úplně by stačilo, pokud by voliči se podívali na to, jak naši zástupci volili v EU v minulosti, pak by se tam ti žlutomodří náckové snad nedostali?
Přísaha s Motoristy a také koalice Stačilo! s Kateřinou Konečnou se diky naštvanosti voličů staly vítězi voleb. Dohromady pak včetně SPD , Trikolory a PRO získaly tyto strany 5 mandátů a jenom o jeden méně než Spolu.
Kdy už jim to konečně dojede, že by si pronárodní strany neměly hrát každá na svém písečku.
červen 11, 2024 06:07
... : mamča
Ono těch našich 21 poslanců stejně nepohne Zeměkoulí, ale kdyby aspoň hlasovali v důležitých věcech pro blaho českých občanů, ev. se spojili s dalšími státy, co jim také záleží na jejich občanech. Ale to ne, jsou tací, co hlasují proti našemu státu a proti zájmům naší republiky. A těch tam zase nalezlo hafo.
červen 11, 2024 06:27
... : *deeres*
Ono to zase tak moc růžový nebude. Podle předběžných zpráv je vítězem voleb EPP. Tak to Lejnová pojede dál v kočáře močálem v černým lesem.
červen 11, 2024 06:34
... : Josef
Myslim, že daleko důležitější a možná i rozhodný volby pro celej svět, budou na podzim v USA.
Jo a ještě, Lenko. To, že mě Turek v debatě hodně zklamal oproti pověsti, která ho předcházela, neznamená, že bych mu to taky nehodil, kdybych už dávno neměl pro sebe zvoleno. Turkovi bych to ovšem hodil kvůli Šlachtovi.
Teď se na Šlachtu i Turka sletěj všichni ohrožení "zastánci demokracie". Čekám, že se dočkáme nejen signálů od signalistů, ale i afér, podobnejch Čapákovi.
červen 11, 2024 08:06
... : mamča
Josef : Hnojomet už jede. Na každýho "neprávem" zvolenýho. Protože demokracie je jen jedna. TA JEJICH.
červen 11, 2024 08:13
... : Lenka1
deeres:

Jo, přesně, stačí si vytáhnout hlasování v předchozích letech, např. paní Konečná (a nejenom ona, samozřejmě) a je jasno.

Turek ještě šanci nedostal, tak ať se předvede. Možná se z něj taky vyklube k..va, ale u těch ostatních už mám jasno, že to k..vy prostě jsou. A menší zlo nevolím.

Jak říkal Zaklínač - "Lesser, greater, middling. It's all the same. If I am to choose between two evils, I prefer not to choose at all.


červen 11, 2024 11:02
... : Giotta
Sorry, mamčo, že cituji z Tvého příspěvku:
Protože demokracie je jen jedna. TA JEJICH.
To platí i pro jakékoliv vyjádření se k výsledkům voleb, ať už těch, co byli zvoleni, nebo těch, co nebyli zvoleni, ale i všech politických komentátorů včetně nás kudlankářů.


červen 11, 2024 13:12
... : Josef
Výsledky voleb i průzkumů jsou jasným důvodem, proč jsou pro pětižumpu životně nutný korespondenční volby, spojený i s výrobou novejch krajanů až do čtvrtýho kolena příbuzenství, kteří doteď o existenci nějakýho Česka nemají ani ponětí.
A kdyby ani to nestačilo, tak platí: "co nespraví fuška, to spraví tužka". K tomu jsou korespondenční volby ideálním prostředkem.
červen 11, 2024 13:42
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]