O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ROBERT FICO ZPÁTKY VE HŘE PDF Tisk E-mail
Středa, 05 červen 2024
Je to relativně nedávno, co čtyřnásobný ministerský předseda Robert Fico po výjezdním zasedání vlády přišel pozdravit lidi na náměstí v Handlové, a stal se obětí atentátníka, který na něj z blízkosti střílel. Premiér utrpěl pětinásobný průstřel tenkého střeva, měl zraněnou ruku i nohu. Díky úžasné šikovnosti slovenských lékařů a nejspíš i dobrému zdravotnímu stavu před atentátem, je Robert Fico už natolik v dobrém stavu, že na svém profilu na facebooku vydal první veřejné vyjádření od atentátu.

 


Ve své videonahrávce nejprve řekl, že vůči útočníkovi necítí nenávist.

Střelce ale zároveň označil za aktivistu slovenské opozice a uvedl, že nemá důvod věřit, že se jednalo o útok "osamělého pomatence".

 

Značnou část svého vystoupení v nahrávce o délce zhruba 14 minut, Fico věnoval kritice opozičních stran. Kromě toho kritizoval poměry v EU, dále slovenské nevládní organizace, herce a média.

 

 

Fico se vrátil jako mstitel, píší na Slovensku - Novinky

 

 

Právě konflikt na Ukrajině, která se již přes dva roky brání ruské vojenské invazi, podle Fica v EU a v NATO „posvětil koncept jediného správného názoru, a to, že válka na Ukrajině musí pokračovat za každou cenu s cílem oslabit Ruskou federaci“.

Řekl rovněž, že v EU přestalo existovat právo na jiný názor.

A že předchozí slovenská vláda se plně podřídila zájmům velkých států, a že v tom období bylo na Slovensku zneužíváno trestní právo na likvidaci opozice.

 

 x  x  x  x  x

 

Slovenské bezpečnostní složky pracují při vyšetřování atentátu na premiéra Fica také s verzí, že střelec opravdu nebyl osamělým vlkem. Vyplývá to z vyjádření slovenského ministra vnitra Matúše Šutaje Eštoka a zástupce civilní tajné služby SIS Pavola Gašpara.  I když právě ministr vnitra hovořil o útočníkovi jako o osamělém vlkovi, který neměl při činu komplice.

Ale během vyšetřování se zjistilo více sporných bodů - např. že už dvě hodiny po útoku měl atentátník, který byl zadržen bezprostředně po činu, smazanou historii na sociální síti facebook a „komunikační historii“. Nesmazal ji přitom sám útočník na Fica a patrně ani jeho choť. Ministr obrany Robert Kaliňák uvedl, že útočníkova manželka není tak technicky zdatná, aby byla schopná komunikaci vymazat.

 


Ministerský předseda Fico plánuje, že do práce by se mohl vrátit už na přelomu června a července. 

 

OK, nechme se budoucím vývojem překvapit.

d@niela

 

 


Komentáře (3)add feed
... : Josef
Včera nějaká tv ukázala asi minutu z jeho prvního 15ti minutovýho veřejnýho vyjádření. Teď jsem si přečet první zklamaný reakce slovenských opozičních politiků a novinářů. Za všechny nejvýstižnější považuju větu "z toho člověka jde hrůza...". Jo, tak to jediný jim věřim. Holt se to nepovedlo.
červen 06, 2024 05:35
... : *deeres*
Samá radost. Vláda prý nakoupila fentanylová lízátka. Proč, to mohu jenom hádat.
Když něco chodí jako kachna, kváká to jako kachna, má to peří jako kachna, tak to nejspíš bude kachna.

Ale ještě tu ohledně válečné eskalace máme jedno takové drobné omezení. Budou volby. Kdybychom lidem řekli dopředu, co se chystáme udělat, tak nám nedají ani hlas. Ani ti liberálové nám ho nedají, protože jsou silní jen na hubě a do zákopů se jim nechce úplně stejně jako chcimírům.
Takže, milí Ukrajinci, ještě s tou eskalací ještě chvíli vydržte. Jen teď do neděle. Pak se volební místnosti zavřou a spustíme to, na čem jsme se domluvili. Začneme krymským mostem a pak už to pojede. Už jsme našli způsob, jak obejít Orbána, Fico má pět děr v břiše, tak je alespoň dočasně mimo hru. Ostatní jsou nadšení a připravení. To by bylo, abychom toho Rusa neporazili… V Evropě je lidí jak sraček, Kefalín. Stejně to chceme depopulizovat…" VIDLÁK
červen 06, 2024 10:06
... : andrea
jo, nevypadá to zrovna slibně. O těch lízátkách jsem taky četla. Sama o sobě je to záležitost dobrá, ale zase: když mám 20 dětí ve třídě, každý potřebuje jeden sešit, tak proč budu kupovat 20 tisíc sešitů???
Ale ono při troše snahy se dá zdůvodnit všechno.
Je to všechno dost o ústa.
Husákovy děti budou pracovat do 68 a pak asi rovnou do paliativní péče.
Hlavně všichni jít k volbám a vybrat si správně smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červen 06, 2024 11:07
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]