O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VÁŠ NÁZOR NA ISLÁM V NAŠÍ REPUBLICE? PDF Tisk E-mail
Středa, 15 květen 2024
Podle mého názoru problém s migranty-muslimy začíná od jejich určitého množství. Z mé praxe (Anglie a Německo) to začalo na školách: nejdříve vadí malá variabilita jídel (rozuměj vepřové) a poté, co se to upraví, tak požadují jeho zákaz. Například. A potom už se jen požadavky stupňují. Islamizace Evropy probíhá většinou příchodem lidí s nízkým intelektem, kteří se snaží svou víru prosazovat násilím, terorismem, nebo třeba i jadernými zbraněmi, pokud by se k nim nějak domohli.

 

 

 

Ideálně bychom v rámci migrační strategie měli už od začátku volit vzdělané lidi s dobrou uplatnitelností.

Ale ani to nezaručuje, že budou dobře integrováni, a že se budou 100% identifikovat s naší zemí a kulturou.

Toto náboženství totiž generuje určitou vrstvu bojovných fanatiků, která zemi, do které se přistěhují, spolehlivě rozloží.

 

Zlou islamizaci zvrátilo v Evropě několik zemí, ale jen vnější vojenskou silou a vypovězením muslimů.

Když se podíváme na současné projevy antisemitismu i na Západě, jde nezřídka o "integrované" migranty a jejich potomky.

 

 

Muslimové v Česku? Mnohem víc jako v USA než ve Francii či Německu

 

 

Migranti nebo potomci migrantů, kteří prosperují a mají slušný životní standard, většinou nemívají problémy, integrují se a velice dobře splynou s původní společností.

Na druhou stranu ti, co mají problém najít si slušně placenou práci a mají problém se zajištěním základních životních potřeb, mají často sklony k extremismu. Můžete to odbýt tím, že je to jejich vina, že se mají více snažit, ale tím problém nezmizí.

 

Ne vždycky.

Islám je jediné náboženství, které má za hlavní cíl zničit všechna ostatní náboženství násilím.

 

Ačkoli islámské právo neplatí oficiálně nikde v Evropě, komunity imigrantů se obracejí na své duchovní vůdce jako na autority. Věří totiž, že islámské právo je od boha (ne od Mohameda), zatímco sekulární právo si člověk „jen vymyslel“. V některých zemích, například ve Spojeném království nebo v USA, fungují muslimské rady na základě zákonů o arbitráži, jejich rozhodnutí jsou právně závazná na základě dobrovolnosti, ovšem nesmějí být protizákonná. V jiných zemích, jako je Německo nebo Kanada, je toto výslovně zakázáno.

Objevují se muslimské organizace, které usilují o formální uzákonění prvků šaría pro muslimy v zemích západní Evropy. V Česku působila skupina Sharia4Czechia - Šaría pro Česko. Tématem této skupiny bylo postavení islámského práva v oblastech mimo islámský svět, tj. i v Česku.

 

 

CO VY A NÁBOŽENSTVÍ?

CO VÍTE O ISLÁMU?

 

Zdravím, FRANTA

 

 

 


Komentáře (7)add feed
... : mamča
O islámu nevím skoro nic. Pokud by k nám putovali migranti z islámských zemí, navrhovala bych, aby byli dočasně umístěni v uzavřených objektech, kde by se intenzivně učili češtinu, aby se mohli uplatnit na trhu práce. Na uvítanou by dostali vepřo-knedlo-zelo a půllitr piva, a pak každý den vepřový řízek, vepřový steak, haši...a podobná "naše" jídla, aby bylo jasno, kdo se chce přizpůsobit, a kdo přijel jen na vyžírku a dělat bordel.
květen 16, 2024 07:27
... : Josef Kouba
Kadafi mimo jiné řekl s úsměvem. "Muslimové Evropu ovládnou beze zbraní plodností muslimský žen".
Netřeba nad tím mudrovat, 1, maximálně 2 děti je standard evropských žen. Muslimská žena přivede na svět 5-8 potomků. Až jich bude v Evropě dost, tak muslimští fanatici vyjdou do ulic s noži.
Dál to nemusím líčit. Dost jsem si o tomto fanatickém náboženství přečetl.
květen 16, 2024 09:16
... : Josef Kouba
Anglie je mrtvá.
Starostové:
LONDÝNA muslim
BIRMINGHAMU muslim
LEEDSU muslim
BLACKBURNU muslim
SHEFFIELDU muslim
OXFORDU muslim
LUTONU muslim
OLDHAMU muslim
ROCHDALE muslim
Následující statistika ukazuje co "dokázaly" 4 miliony muslimů v Anglii, v zemi 66 milióny obyvatel:
Anglie má 3 000 muslimských mešit,
přes 130 islámských soudů Sharia,
přes 50 islámských "Sharia Councils",
mnoho míst a předměstí, kam mohou pouze Muslimové,
78 % muslimských žen nepracuje, pobírají sociální dávky a bydlení mají zdarma,
63 % muslimských mužů nepracuje,
muslimské rodiny mající 6 - 8 dětí budou žít a bydlet zdarma.
Nový ministr vnitra V.B. - muslim Sajid Javid
K tomu není co dodat.
květen 17, 2024 01:53
... : Josef
Nevim o islámu téměř nic, nezajímá mě. Nemám rád a neuznávám žádný náboženství, včetně toho "našeho křesťanskýho". Vůbec tim nevylučuju, že třeba může existovat něco, nějaká síla, moc, která rozhodla o osídlení Země, třeba i o jejím vzniku, určuje běh věcí, pozoruje. Jestli tomu někdo chce říkat bůh, tak ať říká, je to jen slovo. Co ale vylučuju, že, pokud to teda existuje, tak že na to má vliv nějaký náboženství, klanění se, stavění kostelů, ustanovování papežů a všechmožnejch černoprdelnickejch podšarží, modlení se a pod.
Takže krátce: Nevim, jestli bůh existuje, ale stoprocentně vim, že pokud existuje, nemá vůbec nic společnýho s jakoukoliv církví - náboženstvím.
A k článku: Tomu, co se do Evropy nacpalo a cpe, se zabránit dá JEDINYM způsobem! Jiný způsoby neexistujou a pokud někdo říká, že jo, tak je buď totální vypatlanec, nebo lhář, mající z toho osobní prospěch.
květen 18, 2024 08:30
... : Lenka1
Nehodlám mezi nimi rozlišovat. Nemají tu co dělat. Tečka.

květen 19, 2024 10:34
... : Veronika V.
Ja bych rekla, ze vim o Islamu docela dost. Dokonce jsem cetla Koran (doslovny preklad od Hrbka) a rozhodne se nikde nepise o tom, ze Islam je jedine nabozenstvi, ktere ma za ukol znicit jina nabozenstvi. Ba naopak. Islam je mirumilovna vira, ktera chce zit v symbioze bok po boku s jinymi nabozenstvimi. A pak je tady Islamismus - radikalne extremni forma Islamu, zastarala, zaostala, ktera praktikuje zverstva opirajici se o stredoveke uceni a odvolavajici se na Islam.
A diky lidem, kteri nevi, jaky je mezi tim rozdil a s minimalni davkou znalosti hlasaji sva moudra v internetovych mediich, vznika nenavist k Muslimum, kteri casto utikaji pred Islamizaci.
Treba Novy zakon v Bibli je take jen pro otrle povahy a zadny Katolik se jimi neridi.
květen 26, 2024 12:40
... : Lenka1
No, nepovídej.

tak mi teda vysvětli, proč naprosto v každé západní zemi, kde muslimové překročí určité procento v populaci, tak proč se naprosto v KAŽDÉ té zemi začne praktikovat ten - jaks to říkala? - islamismus.

To jsou zase žvásty, bohajeho.

Naštěstí už se drtivá většina normálních lidí z multikulti snu probrala a tyhle ojedinělé sluníčkářské stupidní cancy na tom už nic nezmění.

Západ už je asi ztracenej, ale my tedy ve střední Evropě máme pořád ještě šanci.
květen 29, 2024 17:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]