O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

STAŘECKÝ POSTŘEHY Z POSLEDNÍCH DNÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 leden 2024
Událo se v minulym tejdnu pár zajímavejch věcí. Blbě se mi o nich píše, protože všechny nápady, včetně mejch srandovních nápadů a postřehů, napadaj průběžně i komentátory v rádiu i v televizi a já tady pak vypadám jako trouba, kterej to akorát vyzobe a zkompiluje. Nikoho tak nepřesvědčim, že uvádim nápady výhradně svý, originální, který mě napadly dřív, než jsem si je přečet nebo je slyšel. Holt, takovej už je úděl nás, myslitelů, že nemyslíme sami, ale myslí nás víc současně.

 


 

Ani nemám všechno srovnáno, co mě jak zasáhlo, ale určitě na prvnim místě to byl zcela opominutej výrok poslance v parlamentu, otce postřelený studenky: "ráno jsme před Filosofickou fakultou zapalovali svíčky, všichni s červenejma očima, někteří od pláče, někteří od kocoviny". Řekl to jen tak, smutně, bez výčitky, ale bylo v tom úplně všechno.

 

Skutečně nesmírně mě dere, jak někteří politici včetně premiéra, taky novináři, omlouvají "svýho" ministra za nešikovnou komunikaci o jeho noční vožralecký trachtaci se 400 svejma věrnejma. Mě osobně vůbec nezajímá jeho nešikovná komunikace, ani to, že tejdny lže jak když tiskne. To se ani šikovně komunikovat nedalo. Dere mě jeho neuvěřitelnej cynizmus, přezíravost, bezsoucitnost. On ví, že pár metrů od něj bylo právě bestiálně zavražděno 14 mladejch lidí a dál nerušeně chlastá a po pěkně moravsku juchá až do rána. Takovej člověk by měl bejt v první řadě vystavenej všeobecnýmu opovržení a ihned i vykopanej z veškerýho veřejnýho života.

Tady přeci vůbec neexistujou nějaký dodatečný pokrytecký omluvy! Chápu to celý tak, že on, jako věřící křesťan a předseda katolický strany, má svý "morální" hodnoty zcela odlišný od hodnot lidskejch.

 

 

فرارو | (تصاویر) ۱۰ پرنده‌ای که جهان را برای همیشه تغییر دادند

Sorry jako za to slovo, ale je mi z něj fakt na blití!

Ostatně, u katolíků je to tak odjakživa. Hlavně, že mají v parlamentu svou vlastní soukromou kapli, kde jim bůh zadara odpustí.

Já neodpustim!

 

Z parlamentní debaty mě pak ještě zaujal desetihodinovej výkon Tomiův, bez použití WC. Dost dobrý! Nevim, jakej je rekord, ale já to dokážu v uplně nejkrajnějšim případě nanejvejš tak 4 - 5 hodin. Takže před Tomiem hluboce smekám. Za takovej výkon by se nemusel stydět ani poručík Frank Drebin.

 

Na programu parlamentu bylo zavedení korespondenční volby ze zahraničí. Zase bych jen opakoval notoricky veřejně známý věci, takže nebudu. Každýmu je úplně jasný, že vůbec, ale vůbec nejde o čin z lásky ke krajanum, nýbrž jen o chytání se tonoucího stébla. A kromě Tomiova nadlidskýho výkonu mě tam zaujaly už jen dvě věci. Zaprvé návrh, kterej asi projde, na uznání českýho občanství potomkům emigrantů až do čtvrtýho kolena, tedy po prapra dědkovi. A zadruhý, že státy, z nichž  se bude korespondenčně volit, určí vyhláškou ministerstvo zahraničí. Určí je tedy pětikoalice svévolí a potichu, už bez jakýkoliv možnosti kohokoliv do výběru "vhodnejch" států zasáhnout.

 

Pak taky byl tenhle tejden dobrej jeden ministr v kraťasech. Jestli ve stejnejch kraťasech, v jakejch loni reprezentoval Česko v Ghaně u pietního aktu za zavražděný a odvlečený otroky, to nevim.

Jestli jo, tak doufám, že si je mezi tim aspoň přemáchl.

Tentokrát vedl jakejsi prapodivnej rozhovor ve fiktivní fotbalový šatně.

Viděl jsem to dokonce dvakrát, smysl jsem nepochopil, ale trapností se s přehledem vyrovnal i profesorovi s nutellou. 

 

A ještě jeden muj osobní postesk k vládě:

Kde mám, vládo, ptáka?

Slíbili jste mi ho v programovym prohlášení!

 

 

Pěknej den všem.

 

 .................

Pozn. red: tak já jsem, myslím, toho správnýho ptáka našla…

                    Jestlipak poznáte, jak se mu počesku říká?


Komentáře (11)add feed
... : *deeres*
Dopadneme jako ten pták na obrázku, je mi ze všeho na blití. Ve středu je demonstrace v Praze, jsem zvědavá, kolik lidí se už probralo.
Optimistické vyhlídky nepřichází odnikud.
"Vždycky jsem říkal, že duginisté, eurasianisté, jsou ve skutečnosti jenom kontraimperialisté, nejsou antiglobalisté, nejsou antiimperialisté, jsou spíše kontraglobalisté, kontraimperialisté, protože chtějí vlastní imperialismus nebo globalismus, globalismus, kde jsou hegemonní silou oni, a ne USA a Evropa." Keith Preston z AttackTheSystem.com .."
leden 23, 2024 05:48
... : *deeres*
Fórum 24 titulek:
Rakušanův výjezd jasně ukázal, že s lůzou mluvit nejde.
Taky diskuze stojí za to. Odvážný Rakušan byl jištěn těžkooděnci, co kdyby dezoláti náhodou dostali blbej nápad.
leden 23, 2024 05:55
... : Petr Sysala
Změna je bohužel v nedohlednu, neboť ta přichází až s mocenským vakuem. V 89 už byl bolševik tak tupý, bezvladny a zmatený, že někdo musel nastoupit místo něho. To neni dnešní případ. Fialový patolizal a jeho nohsledi jsou pevně ukotveni k evropským hodnotám a ty je maji pevně v ruce. (Napsal bych za kule pevně v ruce, ale ti blbečci žádné nemají.)

Takže budeme dal poslouchat novoroční blekotání ppP na buzerplace a tomu podobné trapnosti ve sněmovně. Volby už jsou ošetřeny a dopadnou jak mají.

Demokratůru si rozvracet nenecháme. To by se na to soudruzi podívali. Lůze je tu na to, aby platila daně, držela hubu a krok.
leden 23, 2024 06:19
... : Josef
No, to je taky nápad. Vydat se mezi lidi a ještě avízovat, že tentokrát to (výjimečně) bude bez cenzury. To je na vyhazov celýho PR teamu.
leden 23, 2024 06:47
... : Míša šíša
Pokaždé jak uslyším o korespondenční volbě ze zahraničí, zjeví se mi obraz Mikina, jak ve srubu sedí za stolem a s jazykem v koutku úst vyplňuje volební lístek. Nevím proč se mi tento obraz pokaždé zjevuje, ale pokaždé se mi u toho udělá zle.

Jinak jsem to včera večer dala a poslechla jsem si tu víc jak dvouhodinovou debatu v Karviné. Čímž jsem se utvrdila ve svém názoru, že o debatu s lůzou tu fakt nešlo. Ten člověk je křivák každým coulem, prostě jen opouští potápějící se loď a snaží se všechnu vinu shodit na koaliční partnery. Do příštích voleb s čistým štítem!
Lidé by mu na tu vějičku neměli skákat a na debaty v dalších městech vůbec nechodit.
leden 23, 2024 07:31
... : *deeres*
Taky mne to napadlo. Pokud to projde a ono to zase projde, zajistí si pětidesperáti cca
dvoumiliónový elaktorát nenávistných Mikinů.

leden 23, 2024 09:20
... : Petr Sysala
O nějaké ušmudlane vidlaky někde daleko na sever od Twin Peaks vubec nejde, oni budou jen užitečnými idioty, kteří to cinknuti legalizují...
leden 23, 2024 10:47
... : Josef
No přesně, Míšo! Bingo! Skoro bych řekl, že bude mít jazyk zcela ochrnutej. Ne z jedný obálky, ale že jich stihne nalízat pár stovek.
leden 23, 2024 11:26
... : Josef
Už jen jeden stařeckej postřeh:
Zrovna jsem vyposlech výrok ústavního soudu k okradení důchodců. Výsledek nemohl překvapit nikoho. Byl přeci jasnej od začátku.
Ovšem to, jak se Baxa kroutil při zdůvodňování rozsudku, ty nesmyslný bláboly který žvanil, to bylo přímo neuvěřitelný! Chvíli mi ho při tom kroucení bylo líto. Jen ale malou chvíli. Vytřít si s právem i spravedlností zadek, to se rozhodl sám. Na těch jeho deset trapnejch minut ubohosti a zoufalosti, na popření sebe sama, na to se časem zapomene. Ale koryto zůstane plný. A to jde vždycky až na prvnim místě.
Rychetský může jásat. Má nástupce, pokračovatele, kráčejícího v jeho nezapomenutelnejch šlépějích.
leden 24, 2024 14:11
... : mamča
Josef : Jásej, zrodila se nám sedmikoalice. smilies/angry.gif
leden 24, 2024 15:38
... : *deeres*
Měla jsem si vsadit, ale žádná soudná sázková kancelář by mne nenechala něco vyhrát. Taky měli jasno, jak to dopadne.
leden 25, 2024 05:41
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]