O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ÓM NADSAMEC - HEZKÝ TITUL, COŽ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 říjen 2023

Nepamatujete si náhodou ještě na Nadsamce Gurua Járu? Brněnský krajský soud ho tuto středu propustil z vězení. Jaroslava Dobeše alias Guru Járu, i jeho spolupracovnici Barboru Pláškovou, kteří oba byli odsouzeni za znásilnění. Do byli policií přivezeni minulý týden, poté, co na Filipínách vyčerpali všechny právní možnosti získat tam náboženský azyl.

 

 

Soudy v minulosti poslaly Dobeše za znásilnění klientek jejich esoterické školy na 5,5 roku do vězení, Plášková měla za mřížemi strávit pět let.

Jenže se rozhodovalo v nepřítomnosti obou obžalovaných, protože oba uprchli do ciziny. 

Podle obyvatel filipinského ostrova Siargao pravidelně přilétal na Filipíny a zase je opouštěl od roku 2005, přestože už v tomto roce byl vydán příkaz k jeho deportaci ze země.

V květnu 2015 byl Dobeš zadržen v pátek příslušníky imigrační policie ve městě Dapa na ostrově Siargao.

 

Oba obžalovaní pak několik posledních let strávili v tamějším detenčním zařízení, kde požádali o náboženský azyl. 

Hájili se totiž, že rozhodně nešlo o zločin, ale o známou náboženskou praktiku.

 

Statek, kde k jeho rituálům docházelo, stojí v malé vesničce Odrlice. Guru Jára zde podle své verze odstraňoval z žen tantrické háčky, jež v nich zanechali bývalí partneři a kvůli nimž měly mít vztahové problémy. Tvrdil jim, že díky speciální poloze při pohlavním styku s ním budou uzdraveny. A prý se jedná o tradiční tantrickou duchovní metodu, která je v některých zemích běžná.

Sám sebe považoval za duchovního mistra tantry a nechal se oslovovat jako Mistr či Óm Nadsamec.

 

 

Guru Jára dostal za „odháčkování“ studentek 7,5 roku vězení - Echo24.cz

 

 

Celému procesu „odháčkování“ předcházely semináře a různá cvičení, prováděné v jeho esoterické školo Poetrie.

Právě pod vedením Barbory Pláškové pak ženy prováděly na závěr dechové cvičení, po jehož absolvování nebyly schopny odporu. Pak, jako hlavní rituál, nastoupil Dobeš a došlo k souloži, po níž některé dívky dodnes trpí posttraumatickým syndromem.

 

Po „odháčkování‘ se prý pořizovaly "aurické rentgeny", což byly fotografie, které měly dokumentovat, jak se změnilo proudění energií v těle ženy, která se účastnila liturgie. A na fotkách se většinou usmívaly...

Minimálně část zúčastněných ovšem k ničemu takovému nedala souhlas, a z toho důvodu byli Dobeš i se spolupracovnicí později odsouzeni za znásilnění. V roce 2007 se totiž o dění na statku začala zajímat policie a vyšetřování skončilo obviněním a v roce 2012 i vydáním zatykače.

 


Kolik žen Dobeš znásilnil, není jisté, spekuluje se však až o čísle 350.

Ženy mu přitom za vše ještě platily sedm a půl tisíce korun.

 

Ne, to fakt nemá nic společného s ruční prací,

zvanou „háčkování“


Kudlanka

 

 


Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Hrne se to na nás ze všech stran. Není se potom co divit, že méně psychicky odolní jedinci se nechají zneužít takovým hovadem a ještě si za to zaplatí.
Teď jsem četla jeden komentář a lépe bych to nenapsala:

"Ľudia nikdy neboli tak zmanipulovaní ako teraz...
...Človek nemá šancu sa sústrediť a pochopiť, čo sa deje. Nekonečné seriály, jeden stupidnejší ako druhý, vulgárny pop hudba, úchylné alebo agresívne filmy ovplyvňujúce podvedomie, pestujúce ducha sebectva a násilia. "


říjen 16, 2023 20:37
... : Josef
Nerozumim tomu, co jako bylo na jeho činnosti trestnýho. Všechny ty kravky byly plnoletý, svéprávný, a vše činily dobrovolně!
Tak voco jako jde? Voto, že byly blbý? No byly, a co jako?
říjen 17, 2023 06:48
... : *deeres*
"Celému procesu „odháčkování“ předcházely semináře a různá cvičení, prováděné v jeho esoterické školo Poetrie.
Právě pod vedením Barbory Pláškové pak ženy prováděly na závěr dechové cvičení, po jehož absolvování nebyly schopny odporu."


Soud uznal, že se jednalo o znásilnění, ale máš pravdu, že si o to holky řekly, když naletěly na kecy falešného duchovního vůdce.
říjen 17, 2023 13:09
... : *deeres*
Jeden z bratrů mé mámy byl mystický spisovatel
Petr Klíma-Toušek. Z jeho všech strojopisů byla vydána jediná kniha Světlo na Západě.
Mělo by to být o souvislostech duchovního života člověka s naukami nejrůznějších esoterních systémů, spirituální alchymií počínaje a kabalou konče.
Nikdy jsem nevěděla, co si mám o něm myslet, jestli to, co říká, myslí vážně, nebo si ze mne dělá blázny. Knihu jsem nepochopila,protože jsem přízemní tvor.Jenže na některý ženy to účinkovalo jako afrodiziakum. Asi to líp chápaly, než já.

říjen 17, 2023 16:57
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]