O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NAD TATROU SA BLÝSKA PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 srpen 2023
Mají tam teď bratia prozatímní vládu a v září se chystají k parlamentním volbám. Ti, co si říkají "demokrati", mají vrásky, zatímco (zatím, co) většina lidí má celkem jasno. Pokud ještě nedojde k nějakému předvolebnímu podpásovému faulu, jak třeba v Česku, má k vítězství a premiérství nejlíp našlápnuto JUDr. Robert Fico, což je právě důvod k vráskám na čelech tzv. demokratů. Jednou už se ho zbavili pomocí nekorektní, nepodložený mediální kampaně po vraždě novináře Kuciaka začátkem r. 2018, jenomže lidi si Fica pamatujou a většinově ho chtějí zase.


 


 

Příčina nenávisti "demokratů" je celkem jasná. On si dovoluje kritizovat činnost Evropské unie a vměšování USA. Není sice proti EU, to spíš naopak, ale odmítá v ní být poslušným sluhou. Odmítá, slovy naší milé inteligentní MPA, "sedět v koutě a šoupat nohama". Po servilitě k EU a USA, kterou předvedli a předvádí minulý slovenský prezident a současná  prezidentka, se jedná o skutečně nebezpečného opovážlivce. Jak se vůbec může opovážit kritizovat to, co je nám nejsvatější?

 

 

Robert Fico vycvičil koaličných poslancov, ktorí nerozumejú za čo hlasujú -  DAV DVA - kultúrno-politický magazín

 

 

Jistěže (jistě, že) se, mimo Fica (Smer), na Slovensku vyskytují i další jména, ovšem nepříliš pozoruhodná, např. Peter Pellegrini (dříve Smer, teď bezvýznamný Hlas), Igor Matovič (OLaNO). Je jich daleko víc, ale až tak dopodrobna (do podrobna) to zase nesleduju.

 

První výtisk slov hymny (1851)
 
nejstarší text  - 1851 - Janko Matúška
 
 
Tak budu držet palce a jsem hodně zvědavej,
jestli se v sobotu 30.9. nad Tatrou konečně zablýskne
a jestli budu závidět.
 

Hezkej den všem

 

 

 
Komentáře (4)add feed
... : Marie
Taky se chystám držet palečky, jenomže ve volbách nezáleží na tom kdo a jak volí, ale spíš kdo sčítá hlasy. Snad už se to v té Evropě začne probouzet proti dobrovolné "okupaci" amíkama i v dalších státech dokud je ještě čas. Anebo si pak ti mladí budou muset vším projít znovu, s tím my postarší nic nenaděláme.
srpen 22, 2023 19:38
... : Míša šíša
Kdoví jak to tam všechno ještě dopadne. Prý momentálně probíhá policejní puč a Čaputová nechala svolat bezpečnostní radu státu. Naše média o tom informují velice sporadicky, ale stejně by se jim nedalo věřit. Viděla jsem na fb stream Fica a ten mluvil poměrně s velkými obavami.
srpen 23, 2023 06:40
... : Josef
Jo, obávám se též, že to tam může dopadnout buď odstraněním favorita těsně před volbama, nebo volebníma podvodama, jako v Česku a v USA.
srpen 23, 2023 17:13
... : *deeres*
V tom, co se u našich sousedů děje, se nedá moc vyznat. A už vůbec nelze předpovědět, jak to dopadne. Nejspíš pro Slováky blbě.
srpen 24, 2023 11:11
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]