O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NOJO, NO - ZAVAŘIL SE MI MOZEK... PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 srpen 2023
Asi si všímáte, že Kudlanka občas pauzíruje. Blbost - ona ne, ona má nasulcováno plno bezva článků, to jen já nezvládám se přimět k tomu, abych je vložila. Jsem ráda, když mne vezme můj drahej chlupatej s sebou ven; to se pak za ním vrávorám těmi malými stínovými plácky, abych se vyhnula úpalu. Cestou potkáváme stejně postižené. :-))) Jo, jen ráno, kolem nás chvátají ti, kteří ještě nedosáhli na důchodový věk, případně mají jinou překážku v zaměstnání. To si pak - na chvilku - uvědomuju, jak jsem oproti nim v plusu. Já za chvíli zalezu, ale oni si na jídlo musí vydělat ...  A - když jsme u toho jídla:

 

 

Dost mne nadzvedlo to blahosklonné rozdávání olezlých chlebíčků po našich představitelích.

Paní Věra Doušová, šéfka potravinové banky, hodnotí rozdávání poslaneckých zbytků seniorům velmi kladně:

„Už jsme si je vycvičili, že každý pátek čekají, že přijdou dobroty.

Jsou to věci, které si nemohou dovolit. Občas tam jsou i sladkosti.

Dříve se všechny nespotřebované potraviny v souladu s předpisy likvidovaly.“

 

 

Levná kantýna pro poslance: Jak se chlastá ve Sněmovně | Ahaonline.cz

 

 

Na jedné straně rozežranost, na druhé chudoba a na té třetí hanba.

Stydím se za takové „velkorysé“ jednání.

 

Chyba je zřejmě docela jinde. Stát dopřává až moc poslancům, ale i samotné vládě. Nestačí jim vysoké platy a náhrady, ale i proklatě nízké ceny v restauraci, bufetech a pití alkoholu v pracovní době, což se poštěstí málokomu z dnešních pracujících. Proto u nich přibývá těch s červenými nosy a rychle se kulatícími postavami.

Je ostudné vytáhnout, že jako gesto velkorysosti se zmiňovaní dokáží podělit s přebytky i s důchodci a neváhají je i nafotit. Nehledě na to, že chlebíčky a dorty staré více dnů, které jsou nabízeny, mohou být danajský dar v podobě salmonely a jiných nemocí pro jejich konzumenty.

 

 

 Může jít o obrázek oheň

 

 

Nevím, jak současné počasí vy všichni zvládáte – ale co si tak občas popovídám s jinými lidmi, tak to horko vadí všem. Nehledě na to, že ještě máme kliku, že u nás nejsou velké požáry, jako jinde v Evropě. Docela s obdivem jsem sledovala ve zprávách naše turisty, kteří i přes neustálé informace, jak kde hoří, přesto jedou do té vybrané – a zaplacené – destinace. Nejspíš jim v cestovce řekli, že pokud nehoří přímo hotel nebo u hotelu, tak by stejně nedostali zpátky ani „ň“.

 

Sleduju tamější nebe, šedé kouřem, a říkám si, jak hodně to musí být ozdravný pobyt, když tam mají vzduch sycený popílkem… Ale je to jistě velké dilema – jet (třeba to tam už bude dobré), nebo nejet (a riskovat, že ty velké našetřené peníze přijdou vniveč).

 

To se však v médiích propíralo už před časem, a teď je nejspíš plno jiných, důležitějších zpráv.

 

 

musíme to prý vydržet ještě týden

d@niela

 


Komentáře (3)add feed
... : Josef
Tak furt seš na tom líp, než ti, kterejm se nemá co zavařit.
srpen 23, 2023 06:09
... : *deeres*
Svět je čím dál divnější. Požáry na různých místech světa, o kterých sami hasiči tvrdí, že nikdy nic takového neviděli a že nemohou být z normálních příčin, mír je sprosté slovo a proto i válčení se rozrůstá dál do Afriky a do Azie.
Dobročinnost našich představitelů se mi nechce ani komentovat.
V bytech na padnutí, a to nebydlím v žádném paneláku. Tak jsem odjela na hory.
Přes poledne to tu taky nejde, ale když se psy vyrazím brzy ráno, tak v lesích tu je nádherně.
Je to možná jenom můj dojem, že v Jeseníkách je ještě svět normální. Nádherná příroda a srdeční lidé. Nikoho tu nevidíte čumět do mobilu, ono to na kole ani moc nejde. Děti si tu pořád ještě hrají venku. Kolemjdoucí jsou ochotní poradit a hodit s vámi řeč, nikdo tu nechvátá.
Asi to bude tím, že všichni blbci odtáhli z Moravy do Prahy dělat politiku.
srpen 24, 2023 05:22
... : mamča
*deeres* : K Tvé poslední větě : Nedávno jsem mluvila s kamarádem z Brna. Povídám mu : "Vy snad máte v Brně na ty pitomce umělou líheň ?!"
A on mi řekl, že v každé lokalitě je určité množství pitomců, a oni (Brňáci) je prostě seskupili a poslali do Prahy. A prý "Neopovažujte se nám je vrátit !!!"
srpen 24, 2023 06:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]