O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

I POLITICI JSOU LIDI PDF Tisk E-mail
Středa, 02 srpen 2023
 Poslední dobou se stále častěji dozvídáme o prohřešcích našich politických představitelů a představitelek. Většinou se to týká jejich soukromého života, který není zrovna nevinný a cudný. Ostatně, to ani představitelé církve, u kterých by se to už ze samotné podstaty požadovalo, mají do velebitelnosti jejich jednání daleko. Faktem je, že homosexualita už dávno není trestným činem, takže pokud se pan farář domluví s některým farníkem (už dospělým, pochopitelně), tak není co řešit. A dost možná, že i pedofilie bude vbrzku uznána za nemoc. Horší ale je, když se prohřešky politiků týkají jejich pracovního nasazení.

 

 

 

Internetem od soboty koluje fotografie brněnské primátorky Markéty Vaňkové (ODS) s bílým práškem. Spekuluje se o kokainu, snímek má však nejasný původ a někteří tvrdí, že jde o fotomontáž.

Primátorka Vaňková v pondělí řekla, že neví, zda je fotografie pravá. Také ale přiznala, že občas konzumuje legální látku HHC.

„Nevím, co na ní je, a jestli je pravá,“ řekla v pondělí večer pro TN.cz paní primátorka, která se původně vyjádřila, že jde o fotomontáž. „Nebyla jsem schopna si vzpomenout na situaci, která je na fotografii. Dohledávala jsem i původní fotografii, z níž byla montáž udělaná,“ upravila později své tvrzení s tím, že Kerndl jí volal a sdělil, že „je možné, že před třemi nebo dvěma lety mohlo k podobné situaci, jaká je na fotografii, dojít.“

Osobně mi přijde aféra Vaňkové – pokud je fotografie pravá a stará ony tři roky – jako akt jakési politické msty v době, kdy se vládni koalici skutečně nedaří. Ekonomika stagnuje, inflace drtí spotřebu domácností, které šetří a neutrácí. Vládním stranám se obecně nedaří, piráti mají svého Koláříka a jeho „pražskou trojku“, lidovci se hádají rovněž mezi sebou velmi statečně a v ODS se šušká, zda má jít s ANO do eurovoleb – což by byl nápad, který by ODS definitivně pohřbil.

Vládní politika má nízkou podporu a vypadá to na volební výprask, pokud se do konce volebního období nestane nějaký zázrak.

Zdroj: internet


 


 

Pokud si chcete občerstvit paměť

průšvihy některých našich představitelů,

zde máte něco ke čtení na víkend.

 

  • Politiků, kteří v novodobé historii stanuli před soudem bylo dost, odsouzený byl ale jen zlomek.

https://www.lidovky.cz/domov/kompletni-prehled-vyznamnych-politiku-kteri-meli-konflikt-se-zakonem.A120412_180235_ln_domov_ase/foto

A to je, prosím, článek z dubna 2012. 

 

  • O více let hlouběji "hrabala" tato tabulka, ve které se můžete celkem podrobně dočíst o tom, kolik a hlavně jak naši politici "ujeli":

Seznam politických afér v Česku, 

která nám představuje chronologický výčet politických a politicko-ekonomických skandálů v Česku od roku 1989 téměř do dnešních časů:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_politick%C3%BDch_af%C3%A9r_v_%C4%8Cesku.

 

  • Podrobnosti a případné hodnocení, zejména zda se jedná o skandál skutečný nebo uměle vykonstruovaný, uvádějí samostatné články.

Kolonka Rok uvádí, kdy skandál poprvé vypuknul, popřípadě v jakém období se odehrával či prohluboval a významně ovlivňoval veřejnou debatu.

Mnohé kauzy jsou vleklé, často s otevřeným koncem.

 

 

Téměř do dnešních dnů je veden tento abecední seznam Politických skandálů českých politiků:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Kategorie:Politick%C3%A9_skand%C3%A1ly_v_%C4%8Cesku

 

 


Tak to už abyste s tím čtením začali,

aby vám stačil víkend

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (10)add feed
... : *deeres*
Politická kultura už
není ani na 0,
ale někde hluboko
pod ní.
srpen 03, 2023 05:41
... : mamča
Nesouhlasím s nadpisem. Ne, politici po svém zvolení přestávají být lidi. Cítí se být něčím víc, jsou nepostižitelní. Hrají si na koalici a opozici, a přitom jsou všichni "kamarádi". Každý na každého "něco" ví, a tím drží pohromadě.
srpen 03, 2023 07:22
... : Josef Kouba

"I POLITICI JSOU LIDI".
Kdo do této branže jde? Psychopati, lidé neschopní se uživit jinak, placeni z daní obyvatel a bokem mnohonásobně ještě lépe za podepsané přemrštěné kontrakty. Máme přibližně stejně poslanců jako USA, ale v USA žije 30x více obyvatel.
srpen 03, 2023 09:58
... : Josef Kouba
Politici...
Mám 200 letý seznam vražd USA prezidentů. Smutný seznam. Všechny popravili najatí vrazi soukromých majitelů bank.
Těch je jen několik. V půjčováním natištěných papírků bez žádné hodnoty se dají vydělat bezpracně miliardy. Proto tolik mrtvých, kdo jim to právo hodlal odebrat. Poslední odvážný byl J.F. Kennedy. Opět se odhodlal, odejmul FEDu tisknout v podstatě soukromé peníze.
Jak skončil víte. Následný president Johnson FEDu vrátil toto právo za TÝDEN!! Nikdo jiný si to dodnes netroufl.
Jednoduchý recept jak skončit s válkami. Bankovnictví je velice důležitá obchodní záležitost, proto má být jen v rukou jednotlivých států, nikoliv v soukromém vlastnictví. Soukromé půjčování peněz za účelem výdělku má být zákonem trestné. Pokud tohoto těžkého úkolu lidé dosáhnou, bude to obrovské vítězství.
PS: malý příklad, kdo vlastní většinu bank v Čechách.
srpen 03, 2023 10:17
... : Franta
"Velká část Pirátů požaduje konec Jany Komrskové na postu náměstkyně pražského primátora. Vyplývá to z průběžných výsledků ankety na stranickém fóru. Pokud si Piráti návrh schválí, o osudu Komrskové bude rozhodovat celostátní fórum – nejvyšší orgán strany. Politička na sebe výrazně upozornila v polovině července, když vyšlo najevo, že jako člena vlastního poradního týmu zaměstnala svého přítele Petra Beneše."

Nojo, "malá domů" - vlastně: malej domů... smilies/grin.gif
srpen 03, 2023 10:25
... : d@niela
Celý odpoledne je v televizi náš prezident, jak si to frčí na motorce bez helmy... A všechny řeči kolem. Jo, holt je to frajer motorkář.
Tak se bude snažit příště tu helmu mít.
srpen 03, 2023 18:14
... : Josef
Furt mi je přijatelnější koks v rypáku, než v řiti (což je výsada STANu)-
srpen 03, 2023 20:23
... : Lenka1
No jo, je to pořád stejný. Ovečkám se nepřetržitě servírujou v médiích pí...iny, aby je ani nenapadlo zajímat se o to, co je doopravdy důležitý.

Osobně je mi nějaká blbá zfetovaná štětka někde. A její výmluvy a obhajoby jejích (polo) debilních politických souputníků taktéž.

Je to totiž jen další z mnoha důkazů o tom, že tenhle vlak jede plnou parou směr Macocha a ne, fakt nepomůže vyvěsit z oken fangličky, příp. za jízdy ho natřít nazeleno, narůžovo........doplňte si barvu dle libosti.

Jediné, co by doopravdy pomohlo, je zatáhnout za záchrannou brzdu. Ale tak min 80% národa to udělat nechce, takže smolík.


srpen 03, 2023 20:45
... : Josef Kouba
Lenka 1 Výstižně napsané...plnou parou směr Macocha.

Včera jsem si přečetl že na Hradě byla pěkná pijatika.
Před pár dny byla odhalena slavná rvačka na nože, při které se milenky a manželky ministerských papalášů a policistky, v exkluzivním ubytovacím zařízení ministerstva vnitra v Praze, po návratu z hradní pijatiky u generála PePa, málem mezi sebou navzájem vyvraždily, protože zastávaly odlišné pohledy na chystané hromadné sexuální hrátky, které měly podle plánů ministerských náměstků nad ránem nastat, aby  završily velkolepé Rakušanovy policejní oslavy na Pražském hradě! 
( Michael Svatoš)
srpen 04, 2023 20:31
... : Lenka1
Josef Kouba:
málem mezi sebou navzájem vyvraždily, protože zastávaly odlišné pohledy na chystané hromadné sexuální hrátky


Fakt? Tak to je škoda, že se jim to nepovedlo. Tenhle genofond potřebuje pročistit jako sůl.
srpen 05, 2023 12:06
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]