O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PEPÍČKU, NEZLOB, NEBO PŮJDEŠ DO ŠKOLKY! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 leden 2023
V Chomutově se začal projednávat případ tří učitelek z mateřské školy, které se podle obžaloby hrubě a nepřiměřeně chovaly ke svěřeným dětem, zvláště k těm, které mají nějaký zdravotní hendikep. Děti dodnes trpí různými úzkostmi, což potvrdili i znalci. Podle obžaloby předškoláci museli snášet hysterický křik, máčení ve studené vodě, bití, nucení do jídla do pozvracení, hrubé buzení po poledním spánku, museli plnit úkoly, které nebyli schopni zvládnout, či sedět bez hnutí pod hrozbou trestu.


 

Chlapce, který byl nepohyblivý na vozíčku, vyndala obžalovaná z vozíku, opřela ho o židli se slovy, že pokud spadne, tak si to vypije.

Děti před odchodem na vycházku bila botami do kotníků, když se nedokázaly samy obout.

Nutila děti do jídla, a když nechtěly jíst, donutila je sníst například slupky z jablka.

 

Nevhodného chování se obžalované měly dopouštět v letech 2016 až 2019.

 

Podle judikatury Ústavního soudu je zřejmé, že v okamžiku, kdy se jedná o tak silný zásah do fyzické a mentální integrity dětí, je na místě trestný čin týrání svěřené osoby. Jednání obžalovaných je extrémně nebezpečné vzhledem k tomu, že většina dětí jsou jedinci se závažným psychosociálním hendikepem a mají být naopak extrémně chráněni. Podle zákona učitelkám hrozí v případě uznání viny za přečin ohrožování výchovy dítěte maximálně pětileté vězení. Žalobkyně ale pro ně navrhla podmíněné tresty - vzhledem k jejich dosavadní trestní bezúhonnosti.

 

Všechny tři obžalované učitelky obžalobu prostřednictvím svých advokátů odmítly.

Další líčení je naplánováno na únor, na řadu přijdou svědecké výpovědi. 

Zdroj: internet

 

 

Je tohle možné??? Jak je vidět, tak je.

Jaké máte zkušenosti se školkou vy,

vaše děti či vnoučata?

 

 

  

Komentáře (6)add feed
... : Míša šíša
Děsivé. Já si ze školky nic moc nepamatuju, snad jen to, že učitelky dětem, které mluvily, když neměly, zalepovaly pusu náplastí. A pamatuju si i ten strach, co jsem měla, aby mi to taky neudělaly. Moje děti do školky nechodily a vnouček tam chodí rád, takže předpokládám, že tam je všechno v pořádku.
leden 16, 2023 19:03
... : andrea
To si snad dělají řiť, za tohle jen podmíněný trest? Že to na ně nikdo neřekl dřív?
Určitě se tak chovaly vždycky!
leden 16, 2023 19:11
... : Milene
Ze školky si už moc nepamatuji. Jen vím, že maminka měla s učitelkou dobré vztahy, když nestíhala, tak mě vzala paní učitelka domů. Rodiče do práce dojížděli vlakem.
Když chodil vnuk, tak to bylo bezvadný. Moc se mu tam líbilo. Školka pořádala i různé akce na zahradě s rodiči. Kamarádka také pracuje ve školce a vím, co všechno pro děti dělá ještě ve svém volném čase.
Takové zacházení s malými dětmi je hrozné. Dokazovat něco je asi obtížné. Malým dětem se asi moc nevěří.
leden 17, 2023 09:25
... : mila1
Syn chodil nejdříve do školky v Praze, tam ho šikanoval starší chlapeček, protože si neuměl ještě zavázat tkaničky. Potom jsme se přestěhovali a chodil do jiné školky - mimo Prahu - a tam chodil moc rád. I moje další děti se do školky těšily. Paní učitelky se tam chovaly spíš jako fajn tety než učitelky a celkově to tam bylo takové rodinné. Sice tam nebylo tolik "učení" jako v Praze, ale děti byly víc na zahradě a na procházkách v lese a víc si hrály. Když už chodil syn do první třídy, tak se mnou byl vyzvedávat sestřičku ve školce a když uviděl svou oblíbenou paní učitelku, rozběhl se a skočil jí do náručí a ona se smála a chovala ho jako mimčo. smilies/smiley.gif Bylo to takové přirozené a milé.
leden 17, 2023 09:36
... : doktor
Jsou-li tyto hrůzy páchané na malých dětech,zrůdy by si zasloužily trest totální.
leden 17, 2023 13:47
... : AnickaM
Ano, doktore, vidim to taky tak. Rok jsem ucila v anglicke skolce, chovali jsme se
jako tety, ja spis jako babicka. Protoze tam byly deti vekove pomichane, ucili jsme starsi pomahat tem mladsim, jako v rodine. Jeste obcas supluji a je to porad prima.
Tyhle pani "ucitelky" maji velky problem a do skolky urcite nepatei.

leden 22, 2023 19:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]