O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTBAL S HRDINSKOU DUHOVOU PÁSKOU PDF Tisk E-mail
Neděle, 27 listopad 2022
Tak tady máme zase MS ve fotbalu, tentokrát v nemilovanym Kataru. Proč v nemilovanym? No přeci proto, že demokraticky smýšlejícím fotbalistům zakázal mít na rukávech duhový pásky - symbol "one love", tedy sympatií k LGBT+, též k ženám, dělníkům a lidským právům. Wiki praví: LGBT+ označuje lesby, gaye, bisexuály a transgender osoby + další identity.  

 

 

 

 

Možná bych se dohledal, ale přiznám se, že moc jsem nehledal, co jsou to ty "další identity", tedy to znamínko plus. Tak přesně nevim, jestli to plus značí 59 pohlaví, nebo je to plus nekrofilové, zoofilové, pedofilové. Třeba mě místní všeznalec všeho poučí, co je to - to plus. Ale mně teď spíš neleze do palice, proč teda vůbec ti demokraticky smýšlející sportovci jezděj do nenáviděný země s nenáviděnou diktaturou, která jim ani nedovolí prezentovat jejich smýšlení.

 

Sorry jako.

Když vycestuju do cizí země, beru to tak, že tam budu ctít jejich mravy, i když je třeba sám považuju za nemravy. Anebo, pokud mi jejich nemravy budou nesnesitelný, nepolezu tam. A když už lezu, i když je nemám rád, tak tam aspoň držim hubu. Nevim, proč bych se měl vnucovat někam, kde to nemám rád, jen proto, abych tam provokoval a propagoval svý mravy, který ovšem jsou v tý zemi braný za nemravy.

 

Tak např. je mi odporná představa mešit v Česku. Nechci je tady!

Ale nevadí mi, že jinýmu mravu je zase odporná představa země bez mešit.

No tak jo. Ať to sem neleze a můžem se klidně mít i rádi! Ovšem, uplně odporná je mi představa, že někdo vleze do mešity a tam začne řvát třeba - ať žijou teplouši a teploušky. Takže proto je mi i odporná pokrytecká "aktivistika", prostřednictvím jakejchsi nablblejch barevnejch pásek na rukávech, mající převychovávat cizí kultury k obrazu mý kultury.

 

Proč???

 

Vzpoura proti FIFA na mistrovství světa v Kataru | Zpravodajský server Vaše  Věc

Proč si zbytečnejma, trapnejma, impotentníma provokacema vytvářet nepřátele? Nelíbí se mi, jak to tam maj? Fajn, tak tam nelezu!

Docela chápu, proč podobný provokace pořádající země zakázala: "Buďte vítáni, chovejte se u nás jako hosti, ale do našich mravů nám nekecejte."

Vždyť je tam nikdo nenutil jet.

Komu leží LGBT+ tak na srdci, mohl přeci účast demonstrativně odmítnout.

Namísto toho ovšem jsou přiblblý provokace s požadavkama nějakejch strakatejch pásek na rukávech.

 

 

Proč? Přijeli hrát fotbal, nebo měnit náboženství jako misionáři?

Se přiznám, že osobně by mě vůbec nezarmoutilo, kdyby, dle dobrejch pradávnejch zvyků, byl každej takovej misionář upečenej a sežranej bez chleba. 

 

Zcela hrdinsky se ovšem zachovala německá ministryně vnitra, která si neohroženě, téměř jak sv. Johanka z Arku, strakatou pásku navlíkla až v hledišti.

To jim to teda nandala, pohanum! 

 

Teta Kateřina by pravila: Jiná země, jinej mrav! Doma žer, co máš, jinde co ti daj! 

A já bych ještě dodal: Když ti u mě nechutná, tak ke mně nelez na oběd!  

 

 

Všechny zdraví zdravý NČ

 

 

Komentáře (113)add feed
... : Jiri Bilina
Ono je to vazeni vsechno o toleranci.
Fotbalisti a jejich fanousci se sotva jeli do Kataru "vnucovat", kricet v mesitach "at zijou teplousi a teplousky", nebo dokonce "menit nabozenstvi". To by byla pitomost a hulvatstvi, ktere by poradajici zeme mela pravo trestat.
Oni tam prijeli kvuli nejvetsimu fotbalovemu svatku. Takze by mozna mohla projevit kapku tolerance i poradajici zeme a nevztekat se kvuli nejakym duhovym paskam na rukavech.
Tolerantni clovek nebude podle meho nazoru prskat kvuli stavbe mesity, kostela, nebo kvuli pruvodu komunity LGBT. Resit bude maximalne veci, neslucitelne s jeho kulturou. Tedy hlasity rev muezina, vyzvaneni zvonu nebo chovani pana, kteremu v pruvodu couha z kozenych kalhot penis.
Tolerantni, myslici clovek se rovnez nebude verejne ztrapnovat slabomyslnymi vykriky o "teplousich", "buzerantech" a "dychtive vyspulenych zadnicich".
Mikin
listopad 28, 2022 00:46
... : Petr Sysala
Největší fotbalový svatek je si začutat si s děckama na hřišti nebo na louce za táborem. Tam je to o radosti a sportu. Ten cirkus v Kataru je jen a pouze penězích a politice.
listopad 28, 2022 06:10
... : Josef
Jasnej souhlas, Péťo.
listopad 28, 2022 07:42
... : mila1
Mistrovství světa ve fotbale sleduju, sice ne denně a ne všechny zápasy, ale trochu přehled mám. Co mne překvapilo - po vítěžství Saúdů nad favorizovanou Argentinou dostali hráči Saúdské Arábie od saúdského prince každý Rolls-Royce. Tomu říkám motivace smilies/cheesy.gif
Jinak si myslím, že prosazovaní podpory komunity LGBT je každého věc, duhové pásky na rukávech přece nikomu neubližují a Katar jako organizátor tohoto svátku všech milovníků fotbalu by tohle měl tolerovat.
listopad 28, 2022 09:45
... : Jiri Bilina
Vec se ma tak, ze Katar neni "nemilovanej protoze zakazal duhove pasky", ale protoze zakazuje a pronasleduje homosexualitu jako takovou. A to neni, jak se Jozef domniva, nejaky "mistni zvyk", ale utisk mensiny a zlo, proti kteremu se maji lide pravo ozvat. A v tomhle pripade jde navic o velice mirumilovnou formu protestu...
Zajimavy rozhovor s ceskym velvyslancem v Kataru vysel dnes na iDnes. Ten se domniva, ze se Katarane docela snazi. A ze pred 4 lety bylo tech protestu (ve velice podobne situaci) proti Rusku mnohem mene.
Za sebe bych dodal, ze prave Rusaci meli uz v te dobe tech agresi a cireho zla na krku mnohem vice. Ani na utisk LGBT molodci nezapominaji... smilies/sad.gif
Mikin
listopad 28, 2022 16:09
... : Petr Sysala
Teď si nejsem jistý, ale nepižlal tady katarsky princ nějaké nezletilé holčičky? Jen, že se pirát Honza (Lukavský) může v Kataru přetrhnout servilitou a poklonkováním. A lidská práva jsou mu nějak trochu volná. To si asi nechá na pobytv bezpečně vzdálenosti od Kataru

Krásná ukázka toho, jak se dá koupit cokoli, záleží jen ceně
Třeba MS ve fotbale.
listopad 28, 2022 17:46
... : kyttka
NČ, pokud tě pod tím plus napadá výše zmíněné, tak patrně budeš latentní milovník nezletilých mrtvých zvířátek. A nechtěj vědět, co pod zkratkou NČ napadá mě.
listopad 28, 2022 19:50
... : andrea
tak asi je ten článek cenzurovaný, nebo nevím.
nikde v něm nenalézám to, o čem píše Bílina. A ani nechápu tu poznámku o latentním milovníkovi nezletilých mrtvých zvířátek.
NČ psal, že je trapné vnucovat svoje názory tam, kde o ně není zájem a kam nota bene ani nic podobného nepatří. Myslím, že se jen ti, co nějakým způsobem připomínají LGBT , chtějí sami zviditelnit.
Na to dojeli například Němci, když nastoupili do boje s Japonci. Ještě před zápasem si demonstrativně zakryli ústa na protest proti zákazu těch pásek. Jo, zviditelnili se, ale to bylo vše, nakonec prohráli, frajeři.
Nemám nic proti LGBT , každý má svobodu v rozhodnutí o své intimitě.
A zrovna v Německu se mohou brát, adoptovat děti, mají všechna běžná lidská práva.

nechápu to - vždyť
V roce 1989 se Dánsko zapsalo do historie jako vůbec první země na světě, která povolila registrované partnerství.
V legalizaci homosexuálních manželství a adopci dětí pak drží od r. 2001 světové prvenství Nizozemsko.
Homosexuální sňatky mohou uzavírat lidé v celkem 13 zemích Evropy. Kromě zmíněného Dánska a Nizozemska to lze i ve Švédsku, Norsku, Belgii, Španělsku, Portugalsku, Francii, Lucembursku, na Islandu, ve Velké Británii (kromě Severního Irska), v Irsku a ve Finsku.
Mimo Evropu umožňuje sňatky lidí stejného pohlaví Argentina, Brazílie, Jihoafrická republika, Kanada, Kolumbie, Nový Zéland, Uruguay a Grónsko. Ve všech státech USA rozhodl o právu uzavírat sňatky mezi homosexuály a lesbami Nejvyšší soud v roce 2015. O zlepšení práv homosexuálů se opakovaně pokoušelo taky Slovensko, naposledy v referendu v roce 2015. To bylo ale kvůli nízké účasti neplatné.

U nás je možné od roku 2006 vstupovat do registrovaného partnerství.


listopad 28, 2022 21:11
... : kyttka
Možná bych se dohledal, ale přiznám se, že moc jsem nehledal, co jsou to ty "další identity", tedy to znamínko plus. Tak přesně nevim, jestli to plus značí 59 pohlaví, nebo je to plus nekrofilové, zoofilové, pedofilové.

Normální člověk by se stoprocentně dohledal, co to plus znamená. Pokud mu ve spojení s LGBTplus komunitou vyvstane na mysl zoofil, pedofil a nekrofil, tak buď není normální, nebo mu tyto tužby připadají normální, a potom bude zřejmě milovník nezletilých mrtvých zvířátek. Jenže von jenom Pepan neopomene jediný příležitosti si do těch buzen zarejt. Fakt by mě zajímal důvod proč. Posledně vyletěl jak čertík z krabičky, že to je velice soukromé, když jsem se zeptala, proč mu tak vadí.
Zamysli se nad tím, jak by se ti, Andrejko, líbilo, kdyby šlo o tvoje dítě. Fakt myslíš, že nás mámy takových dětí tyhle kecy baví? Nebaví, a ano, nechápeš to, protože to vždyť je prostě hloupý. Asi jako: Proč by si kupoval dort, když si smí koupit chleba.
listopad 28, 2022 22:09
... : d@niela
Nojo, je fakt, že to tenhle "pan srandista" občas přežene.
Ale nemyslím, že by ve svym skutečnym životě byl proti. A že by fakt nevěděl, co to plus znamená smilies/wink.gif
Přiznávám, že jsem moc ráda, že mi s kudlou poslední dobou opravdu hodně pomáhá.
Před nedávnem jsem byla dost mimo, nakonec jsem skončila na jipce. Takže - za cokoliv napsanýho bych obrazně řečeno "ručky líbala".
Jinak, mezi náma holkama, je to v reálu tvor, který na sobě nechá dříví štípat a pro všechny by se rozdal. Ale když na netu se dá tak hezky vyřádit...
Holt z černocha bělocha neudělám, takže ho asi pošlu do kouta na hrách.
listopad 28, 2022 22:34
... : kyttka
Tak asi není už skutečně o čem, Danielo, mrk mrk, já mám ráda lidi, co když mi něco řeknou, tak si za tím stojí.
listopad 29, 2022 04:47
... : Josef
A co takhle, kdyby mi teda radši někdo klidně a bez urážení vysvětlil, co je to to plus?
listopad 29, 2022 06:04
... : kyttka
Ty neumíš hledat na netu?
Každopádně jsou to všichni, kdo nejsou gay, lesba, bisexuál nebo trans. Čili to může být pansexuál, asexuál, nebinární… a další. Rozhodně ne nekrofil, pedofil, nebo zoofil. Není to vtipný , "pane srandisto".
Víš, dokud budou lidi takoví, jako ty, tak pořád budou radši kluci a holky nic neříkat, budou se trápit, nebudou žít, jak by jim bylo přirozený. Zrovna teď dělám psychickou podporu chlapovi, co se zapíral dost dlouho, má ženu, děti. Ty pocity a myšlenky, co takovej člověk má, když mu dojde, že život z větší části v háji a on ho prožil zapíráním svýho já, tak to je síla.
Jsou různý způsoby, jak se s neobvyklýma nebo i bolestnýma situacema v životě vyrovnat, ale člověk by kolem sebe neměl kopat a flusat. Přeber si to, jak chceš.
listopad 29, 2022 06:30
... : Josef
Dík. Tak už vim, že to může bejt pansexuál, asexuál, nebinární… . To se rovnou přiznám, že jsem vůbec netušil, že něco takovýho existuje a taky vůbec netušim, co to znamená. A furt nevim, co jsou "a další".
Ale co pocity a myšlenky třeba nekrofila, co takovej člověk má, když mu dojde, že život z větší části v háji a on ho prožil zapíráním svýho já, tak to jako není síla? Se jen ptám.
listopad 29, 2022 06:43
... : Jiri Bilina
Ja si u tech jeho radoby vtipnejch kydu zpravidla vzpomenu na nasi neter, se kterou jsme projezdili kus Asie a ktera u nas kazde leto par mesicu bydli. Doufam ze holka zadnyho Josefa v zivote nepotka... smilies/undecided.gif
Mikin
listopad 29, 2022 06:54
... : kyttka
Tak si to najdi, ne? Času máš dost.

Hm, myslíš, jak ohromně vtipnej chlapák jsi, když lidi z LGBTplus komunity srovnáváš s někým, kdo prcá mrtvoly? Tak už jen takový nepatrný rozdíl, jedno je legální, druhý trestný. Tak jak, povíme jim, co se stalo, že tu komunitu tak nesnášíš? Nebo tady budeš jenom ty zveřejňovat soukromí jiných, myslím teď Mikina? Btw, kam to zmizelo, nevíš?

listopad 29, 2022 06:57
... : andrea
Hele, kyttko, ty naznačuješ, že NČ zveřejnil něco na Mikina? Co vím, tak Mikin je normální hetero.
Taky si myslím, že je teď tím rozumným světem všechno, co se k té zkratce nevešlo, tedy to plus, bráno jako legální. Ale před relativně nedávnými roky to bylo na stejné úrovni s tou nekrofilií. Např. Nebo zoofilií. Měli jsme sousedy, jejichž syn měl k tomuhle fenku...

Ale článek je o tom, že by se tohle všechno nemělo tahat do fotbalu. Nic víc, nic míň.
listopad 29, 2022 07:17
... : andrea
Ještě jedno, stejně jako Petr S. si myslím, že sport má být o radosti ze sportu a ne největší mírou o politice a penězích.
listopad 29, 2022 07:19
... : mamča
kyttka 6:30 : „Zrovna teď dělám psychickou podporu chlapovi, co se zapíral dost dlouho, má ženu, děti. Ty pocity a myšlenky, co takovej člověk má, když mu dojde, že život z větší části v háji a on ho prožil zapíráním svýho já, tak to je síla“.

No, tomu úplně nerozumím. Jestli ten dotyčný zplodil děti se svojí manželkou, tak mu ženy zřejmě nejsou úplně odporné. Možná je bisexuál ?
A jestli teď zjistil, že by se mu líbilo sexovat radši s muži, tak by si měl uvědomit, kolika lidem/dětem svým „prozřením“ ublíží. Ono i v normálním hetero manželství je občas nutné „zapírat svoje JÁ“, aby člověk řádně vychoval vlastní potomstvo, a nikomu neubližoval. Měl by být pyšný sám na sebe, že se mu podařilo zplodit vlastní potomstvo, a být vděčný své ženě, díky které ty děti má. Jestli si nemůže pomoci těch pár let, kdy je sex jeho prioritou před spokojenou rodinou, tak ať si najde stálého partnera a odstěhuje se někam z dosahu. Ono dětem ubližuje i to, že se jim vrstevníci budou smát, že je jejich táta najednou homosexuál. Společnost je už zvyklá na rozvody manželství, ale není připravena na důvod rozchodu, kterým je homosexualita.
Jen tak mimochodem jsem si vzpomněla na nedávný rozhovor s Pavlem Vítkem a Janisem Sidovským, kteří litovali toho, že nemají potomky, a že teď už je na to pozdě.

listopad 29, 2022 07:42
... : kyttka
Ne, mamčo, on to nezjistil až teď, on to věděl vždycky. Ale silně věřící rodina a další věci. Taky byste si měli uvědomit jednu věc, holky a ženy nejsou gayům odporné, to není to samý, co cítí některý chlapi ke gayům.
Proč se těm dětem budou jiný děti smát? Kde se jim to v hlavách vzalo? Kdo jim řekl, že je to směšný nebo divný? Mým vnoučatům se to rozhodně divný zdát nebude. Ani dětem Sim kamarádek.
A zrovna Janis a Pavel by byli fajn tátové, kdyby jim to česká legislativa umožnila tak, aby ty děti měli SPOLU! Není to tak, že by litovali, že nežijou se ŽENSKÝMA a nemají děti. Litujou toho, jak blbý zákony tu jsou.
A když už teda mě poučuješ, taky ti přijde humorný srovnání s pedofilama, nekrofilama, zoofilama, nebo to tak dokonce cítíš stejně? To je oč mi jde. Ať nemá blbý hemzy. Protože tak se ty děti budou posmívat pořád.
listopad 29, 2022 07:59
... : kyttka
Andreo, to je argument, že před nedávnou dobou? Homosexualita není v ČR trestná od roku myslím 1962. Šedesát let. A ani komouši to s nekrofilama atd. nesrovnávali.
O Mikinovi sem naházel z kontextu vytržený debaty odjinud. Už tu nejsou.
Do sportu se zajisté nemá tahat ledacos. A kdyby si ty blbý kecy odpustil, tak bych mu sem napsala, že má pravdu, ale že hlavně se to mistrovství v Kataru vůbec nemělo konat. Ne v zemi, která porušuje lidská práva na mnoha úrovních. Nemluvě o Íránu. Nechápu, proč tam ta země je.
listopad 29, 2022 08:05
... : kyttka
Ježiš, to vám tady všem fakt připadá NORMÁLNÍ nebo SRANDOVNÍ, co napsal?
Tobě to Danielo připadá košer? Za to, že ti něco takovýho napíše, abys měla co vydat, tak tu budou takový perly? V tom případě jsi stejná a pak se nediv, že fakt nemam náladu na debaty a psaní.
listopad 29, 2022 08:13
... : mamča
kyttka 7:59 : Vkládáš mi do úst slova, která jsem neřekla. Nedávám rovnítko mezi homosexualitou a "pedofilama, nekrofilama, zoofilama".
Jenom je mi líto rodiny toho muže - procitnuvšího homosexuála. Zřejmě už původní rodičovská "silně věřící" rodina pomřela...
listopad 29, 2022 08:22
... : kyttka
Prima, dík za odpověď, mamčo. Se nediv, že mi taková vyjádření vadí. Syn se vyoutoval ve čtrnácti, takže mu taky nebylo příjemný v tomhle věku poslouchat takovýhle a podobný kecy. Myslím, že mu to vadilo víc, než kdyby se mu někdo posmíval, že má zrzavou nebo brejlatou nebo kdovíjakou mámu. Proto se ozývam, aby to lidem konečně docvaklo, že tohle je prostě špatně.
Věř mi, že i mně je tý rodiny líto, je mi jich líto všech. Ale uvědom si jednu věc: Kdyby ten pán měl mamku a taťku jako já jsem já a můj manžel, tak si spokojeně prožije život s klukem/chlapem a dítě si pořídí z děcáku nebo třeba s kámoškama lesbama nebo jako Dva tátové v Americe, kde náhradní mateřství existuje. Kdyby měl normální rodiče, nebyl by ve finále nešťastnej vůbec nikdo.
A jinak, já jsem vdaná 26 let, takže vím, že manželství je o kompromisech, neboj.
listopad 29, 2022 08:33
... : AnickaM
Mne je lito i toho muze. Mela jsem kamaradku, ted uz kamarada, ktery se narodil s dusi kluka v zenskem tele. S fyzickou promenou cekal az do dospelosti svych deti, ale co se natrapil, to si malokdo umi predstavit. Samozrejme manzelstvi se brzy rozpadlo, deti vychovala "ona". I v dnesni dobe to spousta lidi nechape, ale on se konecne citi dobre ve svem tele.
Ale jedna vec tu k zamysleni je, jak pise Pepa. Neodsuzujte ho tolik, jen to napsal blbou formou. Co maji delat lidi, kteri se narodi s nelegalni genetickou odchylkou? Neverim, ze se da lecit, tak jako se neda lecit homosexualita. Co s tim?
listopad 29, 2022 08:49
... : kyttka
Aničko, s nelegální genetickou úchylkou, to je zajímavá otázka a spíš pro psychiatry, než pro nás tady. Jsou i lidé, kteří si to uvědomí a vyhledají právě psychiatrickou pomoc. Znám případ pedofila, který si to uvědomil, že je to v nepořádku a toho psychiatra vyhledal. Takovým lidem se pomoct dá, aby nebyli okolí nebezpeční. Bohužel málokdo z nich si uvědomí, že s tím musí něco dělat. Ale to už je diagnóza a proti tomu se společnost musí bránit. Určitě se nemusí bránit proti lidem, kteří nikomu neubližujou, jen si chtějí žít, jak to cítí.
Je důležitý si uvědomit ten rozdíl mezi tím.
Já jako fakt nechci zažít, aby mi prima chytrýho kluka jednou někdo srovnával s pedofilem jenom proto, že je gay a náhodou by třeba chtěl jednou učit.
listopad 29, 2022 09:04
... : kyttka
A navíc, u Pepy, to není, že to jen blbě napsal. On to ví moc dobře a napsal to takhle schválně. Není vůbec hloupej, aby to nevěděl. On si jen opakovaně neodpustí do LGBT komunity kopnout.
listopad 29, 2022 09:08
... : Josef
O mikinovym soukromí nevim zhola nic, tedy, vim jen to, co o sobě sám napsal. Ani nevim, že bych někde psal, že je buzzzz. Jo, jednou nebo dvakrát jsem napsal, že se někde "vyjadřuje jak buz", někdy to tak působí, taky ty jeho smajly. Což každej soudnej člověk snadno rozliší. Pro ty smajly je ovšem daleko výstižnější oslovení "infantilní smajlíku", to jsem ovšem bohužel nevymyslel já.
Argumentace, co je legální a co trestný, je v tomhle konkrétnim případě uplně, ale uplně, mimo mísu.
listopad 29, 2022 09:20
... : kyttka
No tak hlavně že není mimo mísu, cos napsal ty. V tomhle konkrétním případě, kdyby sis odpustil dementní kecy, tak by to byl skvělej článek.
Je zajímavý, že mně před lety jeden článek Daniela osekala, aby to nebylo moc hrr, aby to někoho neporanilo, nebylo to příliš kontroverzní. S tím, že musíme postupně, aby Kudlanka…
Nechápu, proč neřekne, hele Pepo, todle tam fakt bejt nemusí, to není ani vtipný, ani rozumný. Možná by potom těch věcí tady bylo víc. Nikdo ti neříká, že je musíš milovat, ale sakra do hvězdy, fakt je tuto nutný?


listopad 29, 2022 09:40
... : Petr Sysala
Jelikož fotbal nesleduji a sportovni rubriky nečtu, jak teď nevim, jak je to s klečenim před zapasem. To už se jako neklečí? Zajima mě to proto, že časem může být těch ideologických povinností tolik, že na hru samotnou už ani nedojde.
Ono už to samotné zvítězit/porazit zavání nesnášenlivostí, to už není ani mikroagrese, ale otevřená agrese spojena leckdy s nasilim. To se jako toleruje!? FUJ hanba! A těch nacionalnich symbolů, co tam je vidět, to zavání ultrapravicovou uchylkou "flastenectvim", jak to tu nazývá trefně náš místní Čurila Plenkovič.
listopad 29, 2022 12:03
... : Josef
Skvělý články píšu vždycky, votom přeci žádná! Jestli považuješ pohledy na realitu za dementní kecy, v tom ti fakt nepomůžu.
Jo, a s tim fotbalem, to bych řek, že fotbal za to nemůže, ten trpí. Co třeba předvčerejší řádění marokánců v Belgii? Skutečně fotbal? Dementně se domnívám, že příčina je uplně jinde, než ve fotbalu. Ale jestli to takhle půjde dál, setkáme se s tím i tady. Já asi ještě ne, ale moje děti určitě.
listopad 29, 2022 13:24
... : kyttka
Hezkej pokus o odvedení jinam. Tak co, pořád nevíš, jestli to plus jsou pedofilové, zoofilové a nekrofilové?
listopad 29, 2022 14:08
... : Petr Sysala
Josifku, ty jsi ještě nepochopil, že rozdíl mezi legalni a nelegální intimni aktivitou je jen otázkou času. Neni to tak dávno, co manželství pro všechny byl požadavek pomlouvačů, co chtěli rozeštvat majoritu a minoritu. A ejhle, už je to naprosto pochopitelný a legitimní požadavek a ten, kdo s tim ma problem, je homofob, xenofob, putler a nácek. Tak jak bude ubývat klasicky vzdělaných lidí (přírodověda a její zákonitosti) bude těchto požadavků přibývat.
Pokrok nezastavíš
listopad 29, 2022 15:54
... : Jiri Bilina
Meli jsme na ZDŠ ucitele s podivnym jmenem Ampapa. Mezi zaky byl popularni, protoze obcas nevahal utrousit drsne slovicko. Vzpominam na jeho historku z vojny o tom, jak on i jeho spolubojovnici "odhalili dva teplouše a zrezali je tak, az se z toho ti buzeranti pos*ali". Ha, ha, ha, smaly se deti...
Moje kamaradka Janice je "bi" a kluka z prvniho manzelstvi vychovala se svou novou manzelkou celkem bez problemu. Protoze se klukovi kvuli dvema maminkam nikdo nevysmival, ani ho neurazel!
Takze se milej Josefe nezlob, ale tve neustale kecy o "teplousich, teplouskach, buzerantech, dychtive vyspulenych zadnicich, nekrofilech, pedofilech a zoofilech" jsou pekne daleko za hranici stupidity.
Pokud je ta tvoje potreba oplzle a soustavne urazet nejakou mensinu silnejsi nez ty, vyhledej pomoc odbornika a neotravuj s tim sve okoli. Nazdar!
Mikin
listopad 29, 2022 16:00
... : Josef
A já bych řek, že snad ještě aspoň občas něco chápu. Z předchozích vysvětlení jsem ovšem nepochopil, proč osoba, zaměřená na dneska už legální aktivity, zažívá větší traumata, než osoba, se zaměřenim na nelegální aktivity. Spíš bych myslel, že to bude obráceně, ale to ta demence, jak bylo vejš konstatováno.
listopad 29, 2022 16:05
... : mila1
Asi takhle - mám kamaráda, který vidí v životě černo bíle. Buď je něco fuj nebo je to úžasné, nic mezi tím. Jeho názory na "teplouše" a lesby bych tady nerada reprodukovala, prostě pro něj byli nenormální a distancoval se od nich. Protože on a jeho rodina jsou přece normální. Má dvě dcery. Obě bezmezně miluje. Když bylo té mladší 17, svěřila se nám - blízkým kamarádům a kamarádkám, že je lesbička. Ona ráda svými výroky a chováním šokovala a provokovala, takže jsem to brala jako další provokaci a nijak jsem to nekomentovala. Ale tohle provokace nebyla. Zajímala mne reakce jejího táty, toho jsem se trochu bála. No a světe podrž se, přijal to. Protože to byla jeho dcera a on ji miloval takovou, jaká je. Celá rodina ji podržela. Má už několik let stálou přítelkyni, mají spolu byt, pořídily si pejska a jsou to obě moc fajn holky.
Možná Josef nemá v rodině nebo v okolí podobný případ.. Možná se nemusel nikdy k takové věci postavit, ale věřím, že kdyby někdo z jeho rodiny takový byl, že by se o LGBT komunitě vyjadřoval jinak.
listopad 29, 2022 16:43
... : Josef
A chodí ta jeho dcera s duhovou páskou na rukávu, vyřvává po průvodech, dožaduje se pozornosti provokacema v zemích, kde se to bere za smrtelnou urážku? Prosazuje svuj světonázor tam, kde o něj není zájem? O nic jinýho totiž nejde.
Už jsem to tady psal kdysi, tak jen krátce zvopáknu: Kdyby moje dítě, vnouče, projevilo takový sklony, nepřestal bych ho mít ani o milimetr rád. Jen by mě rmoutilo, že to bude mít v životě těžší, že si nebude moc dovolit tu samozřejmost, mít vlastní děti a taky, že výběr partnera(ky) bude mít složitější. Jestli mi to nevěříš, tak mi aspoň věř, že zrovna tvoje nedůvěra je uplně to poslední, na čem mi záleží. Vlastně není ani to poslední; to se jen tak říká.
Něco uplně jinýho je ovšem vystavovování svý zcestnosti (cizím slovem deviace) na veřejnosti, s tim, že jsou na jinakost hrdí. Sice bych svý dítě ani tak nikdy nezavrhl, ale z toho už bych byl spíš naštvanej, než zarmoucenej, a to už bych rozhodně nějakej rozhovor inicioval.
Odpověď na svou otázku, proč osoba, zaměřená na dneska už legální aktivity, zažívá větší traumata, než osoba, se zaměřenim na nelegální aktivity, jsem nezaregistroval.
listopad 29, 2022 17:28
... : Jiri Bilina
Taky me to Milo napadlo. Kdyby s tim prislo jedno z jeho deti nebo vnoucat (o kterych se zde rad zminuje), zrejme by se hoch casem uklidnil. smilies/wink.gif
Mikin
listopad 29, 2022 17:29
... : Josef
Nedolejzej!
listopad 29, 2022 17:49
... : kyttka
Tak když to tak máš, proč jedním dechem píšeš ve spojení s LGBT o PZN? Protože tebe se náhodou netýká? Tak aby ses nedivil třeba.

listopad 29, 2022 17:52
... : kyttka
A ještě teda naposledy, polopatě, abys to pochopil. To, že se ti nelíbí, že by si vzali ty pásky, ok. To je tvůj názor a máš na něj právo, to je mi jedno. Můj názor je ten, že v zemi jako Katar, se to konat nemělo. Ovšem to, cos napsal dál, není názor, ale dehonestace ne těch sportovců, ale rovnou celé skupiny LGBT plus. Pokud ti vadí jejich veřejné projevy, tak dokud se budou lidi vyjadřovat jako ty, tak se těch projevů nezbavíš. To, cos napsal, že bys dělal, tak by stejně pro to dítko zas tak velká opora nebyla. Pokud by nesmělo projevovat svou deviaci, jak ty říkáš, na veřejnosti. Co je ještě normální projev svýho já a co už veřejná exhibice deviantnosti, to bys asi rozhodoval za něj a důrazně by sis s ním o tom promluvil.
Tak si odpusť blbý kecy, já tady taky neplkám, že jen jedinec s výrazně sníženým IQ se dostane do tvý situace.
listopad 29, 2022 18:09
... : Josef
A jéje, to je pro mou demenci příliš složitý. Sotva vim, co jako je to LGBT. Co je plus, to mi zatim tady nikdo neobjasnil. A teď ještě další - PZN. No těbuch! Sem fakt netušil, že je to taková věda. Tuším, že je to další úchylka, něco jako Ph.D, LL.M?
Jejich veřejný projevy mi skutečně vaděj (vč. Ph.D, LL.M). Ovšem, vaděj mi tak nějak demokraticky, takže demokraticky projevuju svuj názor. Zatim letos ještě smim, příští rok už to bude trestný, tak to píšu teď, abych to ještě stihnul.
Odpověď na svou otázku, proč osoba, zaměřená na dneska už legální aktivity, zažívá větší traumata, než osoba, se zaměřenim na nelegální aktivity, jsem nezaregistroval.
listopad 29, 2022 19:23
... : Jiri Bilina
Napada me hezky pripad pana jmenem Dick Cheney. Kdyz novinari zjistili ze jeho dcera Mary Cheney pojala za zakonnou manzelku damu jmenem Heather Poe, byl z toho mensi poprask, nebot Dick neni jen vyznamny, konzervativni, republikansky politik, ale i byvaly viceprezident Spojenych statu. K obavam vsak nebyl duvod, otec s dcerou spolu dal vychazeji vyborne a pan Cheney podporuje pravo gayu na manzelstvi.
Jenze tango se musi tancit ve dvou.
Tezko si dovedu predstavit harmonicky vztah mezi mladym gayem a homofobnim dedeckem, ktery roky verejne urazi LGBT komunitu vykriky o "buzerantech, nekrofilech a dychtive vyspulenych zadnicich".
Mikin
listopad 29, 2022 20:32
... : Franta
Nechtěl jsem se zapojovat, ale:
Bílina tu neustále píše o "buzerantech, nekrofilech a dychtive vyspulenych zadnicich". Jen tady v těchto komentářích, už je to po několikáté. Inu, asi mu to dělá dobře.
Mj. taky nevím, co za další komunitu je to PZN. Ale ani mne to nezajímá, vím, že druhů sexu je, že se to už jeden nedopočítá. Ale budiž.

Taky se mi vskutku nelíbí, když doposud podle mne slušná dáma se uchýlí k podobnému vyjadřování: "Hm, myslíš, jak ohromně vtipnej chlapák jsi, když lidi z LGBTplus komunity srovnáváš s někým, kdo prcá mrtvoly?"

Josef napsal: "kdyby moje dítě, vnouče, projevilo takový sklony, nepřestal bych ho mít ani o milimetr rád. Jen by mě rmoutilo, že to bude mít v životě těžší, že si nebude moc dovolit tu samozřejmost, mít vlastní děti a taky, že výběr partnera(ky) bude mít složitější."

Souhlasím absolutně s tím, co napsal Petr:: "A ejhle, už je to naprosto pochopitelný a legitimní požadavek a ten, kdo s tim ma problem, je homofob, xenofob, putler a nácek. Tak jak bude ubývat klasicky vzdělaných lidí (přírodověda a její zákonitosti) bude těchto požadavků přibývat."

Taky jsem si o tom tedy něco načetl:
- V roce 2010 vědci zjistili, že „mozek plodu se vyvíjí během intrauterinového období v případě muže skrze přímým působením testosteronu na vyvíjené nervové buňky nebo v případě ženy skrze absence nárůstu tohoto hormonu. Tímto způsobem jsou sexuální orientace naprogramovány či organizovány do struktur našeho mozku, když jsme ještě v děloze.

- Pokud se jedná o sexuální deviace, i ty jsou celoživotně trvalou a neměnnou charakteristikou jedince. Léčbou ani trestem nelze změnit sexuální preferenci.

- Něco zajímavého: americký biolog Terrance Williams v roce 2000 zjistil, že homosexuální muži mají delší prsteníček oproti ukazováčku než heterosexuální muži.

listopad 29, 2022 22:29
... : Krakonoš
Fanóšu, Mikin jenom cituje a slušná dáma jenom použila záplatu vodpovídající mnohaletý hrubosti pytlově. Víc v tom nehledej. smilies/wink.gif Zdravím dámy i politruka Čurilu! smilies/grin.gif
listopad 29, 2022 23:41
... : Jiri Bilina
Je to tak jak pise Krakonos, Franto.
Tvemu "Bílinovi" (ktery je zde znam jako Mikin) jen sotva delaji dobre neustale homofobni komentare pana NČ (Josefa, Pepy, Mani z Počernic). Mikin je proste jen citoval.
Kdyby si Mikin vedl nejaky bonzacky zapisnicek a citoval i zbytek xenofobnich vyplodu pana NČ za poslednich par let, byli bychom zde az do Boziho rana. Coz zrejme nikdo z nas nechce.
Zbytek tveho komentare nedava vzhledem k obsahu clanku ci nasledujici diskuse vyznam prazadny.
Sorry jako... smilies/sad.gif
Mikin
listopad 30, 2022 04:01
... : mila1
Bohužel situace na Kudlance je taková, že NČ tady má výsostní postavení, protože je to "srandista" a píše hodně článků a pomáhá Daniele. Takže jemu je vše odpuštěno a se smíchem a mávnutím rukou jsou jeho mnohdy velmi trapné narážky opomíjeny. Proč se neměří stejným metrem? Mikin píše taky velmi zajímavé články a obejde se bez vulgarit a kromě pár lidí, co ho tady oceňují, je tady zvykem do něho kopat a posmívat se mu.
A k té slušné dámě, která použila vulgaritu.. Na jejím místě bych jich použila daleko víc a dříve.
listopad 30, 2022 07:07
... : Petr Sysala
Škoda, že už se nesportuje tak, jako v kolébce demokracie, starém Řecku.
Při většině disciplín sportovci vystupovali zcela nazí a bosí, což bylo prý i důvodem, proč se – pod trestem smrti – nesměly mezi diváky vyskytovat ženy.

Ty ženy bych dnes asi povolil a navic by si přišli i LGBTBFLMPSVZ minority alespoň pohledem na své.
listopad 30, 2022 07:34
... : Míša šíša
Bohužel situace na Kudlance je taková, že NČ tady má výsostní postavení, protože je to "srandista" a píše hodně článků a pomáhá Daniele. Takže jemu je vše odpuštěno a se smíchem a mávnutím rukou jsou jeho mnohdy velmi trapné narážky opomíjeny.


No, situace na Kudlance je bohužel taková, že tu pár pipin, domnívajících se, že sežraly Šalomounův exkrement, v čele s prosťáčkem frustrovaným ze své samoty, z Kudlanky kdysi vyštípaly strejdu Mastera, po kterém tu zůstala veliká díra, nedávno vyklovaly Lenku a teď se snaží ukvokat Josefa. Doufám, že Daniela je natolik inteligentní, že se nenechá Pipinou č.1 ovlivnit a nezačne Josefa "umravňovat" nějakými osobními emaily. Protože jak ho znám, tak by se mohl nakrknout a taky se odmlčet, čímž by zanikl poslední důvod, proč Kudlanku číst.
listopad 30, 2022 07:56
... : kyttka
Tak kdo nepochopil zkratku, tak je asi slaboduchej, se mi prostě nechtělo furt vypisovat ta hezká slovíčka Pepanova. Jelikož je Daniela skutečně natolik inteligentní, tak mi nejdřív doporučila, ať se nad takové kecy povznesu. A potom, ať se vykašlu na Kudlanku, když je tak špatná.
Tak OK, no.
listopad 30, 2022 08:55
... : Krakonoš
Já si říkal, že na tohle by mohl někdo zakvokat, nějaká überpipina. A kdopak asi ukloval bb, Ketrin, Petronilu, Myšku a další dlouhej zástup lidí? Že by právě třeba nějakej strejdánek (kterej uměl bejt taky pěkně sprostej, jak došlo na "čmoudy" a kritiku socialismu) s kamarádkou Lenkou, která tady několik let s šalamounovým hov*em v zažívacím traktu šířila beztrestně fašistický zvratky? Kvoky kvok!
listopad 30, 2022 08:58
... : mila1
Krakonoši, díky, že píšeš. Tvoje příspěvky mají hlavu a patu a proti tomu kvokání lidí, co vylezou jen když cítí, že by mohli někomu ublížit, je to balzám na duši.
listopad 30, 2022 09:13
... : Petr Sysala
Rebel - prostředek proti čmelíkům.
To nevymyslíš, to jde jen zde smilies/grin.gif
listopad 30, 2022 09:26
... : Iris
Tohle tady je fakt hrůza.
Kyttko, sice už téměř patřím do stejné generace, jako například NČ a další, ale musím konstatovat, že na tuhle nesnášenlivost asi nic jiného nepomůže, než počkat, až tahle generace prostě vymře. Pro ty "odlišné", kteří v tomhle musí žít, poslouchat a číst ty zvratky, to bude dlouhá cesta.
listopad 30, 2022 09:32
... : mamča
Zcela vymizelo původní téma článku, a místo věcné diskuze se tu zle napadají dva znepřátelené tábory.
Aneb : Kdo nekvoká s námi, kvoká proti nám !
listopad 30, 2022 10:00
... : d@niela
Ono je to všechno trochu jinak. Bylo by mi velmi líto, kdyby kyttka splnila to, čím mi včera na whatsappu hrozila.
Byla to opravdu nepříjemná slova. Vždyť nikoho nikdo na kudle do ničeho nenutí!
A opravdu jsem jí závěrem napsala, že když jsem tak hrozně zlá a špatná, tak přeci nemusí nic, co se jí nelíbí, číst a ani sem dávat své komenty.

Ale nechci se už tím zabývat, protože tohle jsou všechno zbytečné války vedené pod jedním článkem. Jen mi je to velice líto.

listopad 30, 2022 10:04
... : zuza
Mám dojem, že všichni už neznají význam slova intimnost. Že tento význam nezná naše mládež už mne nepřekvapuje po této diskuzi. Myslela jsem, že naše generace si zachovává zdravý rozum, ale jak jsem se mýlila... jsem schopná pochopit mnohé, ale po tomto výlevu všech, ať takových nebo makových jsem pochopila jen jedno, všichni se chtějí jen pohádat. Přece můžeme mít rozdílný názor, ale proč se snažíte přesvědčit, že jen váš názor je správný jsem nepochopila. A pak proč vznikají války....
listopad 30, 2022 11:27
... : mila1
zuza: tady ale nejde jen o rozdílný názor. Na ten máme nárok všichni. Tady jde o elementární slušnost a toleranci.
listopad 30, 2022 11:36
... : Josef
Když jsem to psal, vůbec mě nenapadlo, jak plodná diskuse se vyvine kolem toho, že mi vadí, když cizinci jezděj do cizích zemí provokovat a urážet tamní kulturu a obyvatele. Že bych šláp na něčí kuří voči?
listopad 30, 2022 11:43
... : zuza
Mila1 Jen jsem měla na mysli slovo intimnost...
listopad 30, 2022 11:53
... : AnickaM
Tak ja se sem rozhodne hadat nechodim, sproste nemluvim a nenadavam (coz zrovna na me vadilo Lence), ale treba Misa Sisa si sem chodi upustit ventil a zprdnout vsechny za jejich jiny nazor, nez je ten jeji.
listopad 30, 2022 12:06
... : d@niela
vau, tak jsem se zrovna vrátila z jedné preventivní prohlídky. Denzitometrie. Výsledek dostanu poštou do deseti dnů. Uvidím, jestli a jak ještě držím pohromadě.
Koho to zajímá, nechť si to vygůůůůglí. smilies/cheesy.gif
A teď si čtu, co sem nového připlulo...

Nestačím žasnout, co všechno bylo vydedukováno z pár slov.
Stále nemohu najít v Pepově článku nic, co by vůči komukoliv z Kudlanky bylo namířeno osobně.
Jestli to tam někdo najdete, prosííím, označte mi to, dík
.
Připadá mi to, jako kdyby se pod článkem o lahodných martinských husách najednou vyrojily naštvané komentáře veganů či husofilů. Nad tím mi fakt zůstává rozum stát.

On sice napsal, že "uplně odporná je mi představa, že někdo vleze do mešity a tam začne řvát třeba - ať žijou teplouši a teploušky." Ta věta není přeci mířena proti homosexuálům, ale proti lidem, kteří se neumějí chovat!!!
Ano, proč v zemi, kde chodí ženy zahalené, provokovat v bikinách? Proč tam, kde se na veřejnosti nesmí pít alkohol, si to vynucovat?

Stejně tak nechápu to, co napsal Jiří Bílina-Mikin o sobě: " "Bílinovi" (ktery je zde znam jako Mikin) jen sotva delaji dobre neustale homofobni komentare pana NČ (Josefa, Pepy, Mani z Počernic). Mikin je proste jen citoval.
Kdyby si Mikin vedl nejaky bonzacky zapisnicek a citoval i zbytek xenofobnich vyplodu pana NČ za poslednich par let, byli bychom zde az do Boziho rana.
Panebože, už jen to, že tě tohle, Jirko, vůbec napadlo!!!
listopad 30, 2022 14:27
... : Jiri Bilina
Co je na tom k nepochopeni, Danielo? Proste jsem se jen ozval proti nesmyslnemu obvineni z toho, ze me Josefova homofobni spina "dela dobre".
A ze ji chlapec dokazal zaplest i do tohoto clanku, to vysvetlila Kyttka tak perfektne, ze k tomu neni co dodat.
Mikin
listopad 30, 2022 15:37
... : strejda
Dnes jsem si tu přečetl jeden výblitek nějakého Krakonoše, adresovaného na můj nick, na který jen krátce reaguji.
Rád bych věděl, kdy jsem tu byl pěkně sprostej, (to jako vulgární?) jak píše ten Krakonoš a kdy jsem tu hájil socialismus? Svatá prostato... Vždyť se nám to svinstvo sem vrací ze západu, ty mudrlante... Totalita, cenzůra a další zhovadilosti - tentokrát novodobého západního socializmu. A já tohle budu hájit?

Kam se to tady ubírá? Nenávist stíhá nenávist, osočování stíhá osočování. A jsem docela rád, že už do tohoto spolku, do kterého mne už nic netáhne, nechodím. Jen se tu občas pobavím těmi stále stejně nenávistně zabarvenými výplody nejfrekventovanějšího diskutéra, který, když uzná za vhodné a nutné, dokáže diskutovat i sám se sebou...
A ještě bych poprosil Krakonoše, aby už si mne nebral do své – rádoby vtipné huby. Dík.
Jinak zdravím Míšu !

listopad 30, 2022 15:39
... : Jiri Bilina
Ahoj Anicko, libi se me, jak jste slusne a hezky dokazali s Krakonosem na ten vybuch zloby pani Míši šíšy odpovedet. Palec nahoru.
Mikin
listopad 30, 2022 15:54
... : d@niela
Jirko, mám pro tebe návrh:

- co kdyby sis své soukromé lásky a nenávisti vyřizoval jinak než přes Kudlanku?

Komentáře mají být k obsahu článku, chápeš?

listopad 30, 2022 16:42
... : Jiri Bilina
Komentare k obsahu clanku... to snad delam, ne?
Narozdil od takove Misi sisi nebo strejdy. Cetla jsi vubec, co tady dnes napsali? smilies/shocked.gif
Mikin
listopad 30, 2022 17:09
... : mila1
Budeš muset, Danielo, zase vystavit stopku. A jak to tak vidím, nejvíc Tě štve Mikin, jak jinak. Pořád jen nechápu, proč na jeho adresu je tady nejvíc nenávistných připomínek ze strany těch "správňáckých" Kudlanek. Čím vám tak vadí? "Prosťáček frustrovaný ze své samoty", to může napadnout jen hodně zlého člověka. Takového, co umí lidem jenom okopávat kotníky.
A proč Ty sama napomínáš právě Mikina? To prostě nechápu. Už jsem to psala víckrát, nemusím se všemi jeho názory souhlasit, nesleduju, co píše na jiných serverech, ale tady na Kudlance jsem nenašla ani jeden příspěvek, kde by někoho z nás urážel a byl sprostý. Což se o většině zdejších přispěvatelů říct nedá.
listopad 30, 2022 18:11
... : Josef
O mě se to říct dá.
listopad 30, 2022 19:16
... : Míša šíša
Aničko, mohla bys mi říci, za jaký názor jsem koho sprdla? Fakt nechápu, kde jsi na to přišla.
listopad 30, 2022 19:26
... : Míša šíša
Strejdo, také tě zdravím. Častokrát jsem si na tebe vzpomněla a doufám, že jsi zdravotně aspoň v rámci možností oukej. smilies/smiley.gif
listopad 30, 2022 19:28
... : Jiri Bilina
Homofobni spina sprosta a urazliva je.
Urazky do "pipin, ktere se domnivaji ze sezraly Salamounuv exkrement" nebo kecy o "prostackovi frustrovanym ze sve samoty" rovnez.
Mikin


listopad 30, 2022 20:50
... : Jiri Bilina
... : Iris
Tohle tady je fakt hrůza.
Kyttko, sice už téměř patřím do stejné generace, jako například NČ a další, ale musím konstatovat, že na tuhle nesnášenlivost asi nic jiného nepomůže, než počkat, až tahle generace prostě vymře. Pro ty "odlišné", kteří v tomhle musí žít, poslouchat a číst ty zvratky, to bude dlouhá cesta.

---------------------------------
Naprosty souhlas Iris. Vetsina mych stejne starych ceskych kamaradu rika to same.
Nedelam si sice o mlade generaci nejake prehnane iluze, ale vetsinou jsou to uz normalni, vzdelani a cestujici zapadoevropane.
Zoufalstvi komunistickych babicek kterym bylo lepe za ostnatym dratem, ani krik jakehosi homofoba jim uz asi nic nerika.
Coz je mozna chyba. Ale nejspis na tom moc nezalezi... smilies/wink.gif
Mikin
prosinec 01, 2022 02:36
... : AnickaM
Miso Siso, Mikin to uz napsal za me.A taky si nevzpominam, ze bys nekdy napsala neco laskaveho.
prosinec 01, 2022 12:29
... : Josef
Aničko. Míša šíša tady toho napsala spoustu laskavýho a vtipnýho, jako málokdo tady. Patří do tý stálý dlouholetý bandy, jen se v poslední době skoro neúčastní, asi ji to neba. Stejně jako třeba strejdu Mastera, nebo bb ................
prosinec 01, 2022 13:56
... : Jiri Bilina
To jo... smilies/wink.gif A strejda Master nam jeste porad dluzi dukaz pro sve tvrzeni, ze jsem ty desitky cestopisu napsane pro Kudlu nekde ukradl. Pry na to ma "algorithm". smilies/smiley.gif
Mikin
prosinec 01, 2022 15:48
... : andrea
ahoj Jiří Bílino Mikine nejsem tu zas moc dlouho, ale ty máš pro tohle tvrzení nějaký důkaz?
Pokud tohle píšeš, tak sem dej skutečný odkaz.
prosinec 01, 2022 16:07
... : Jiri Bilina
Ahoj Andreo, ze zde nejsi tak moc dlouho ti verim, protoze na tuhle nehoraznost (ktera se tahla snad mesic) se zapomenout neda...
Hele - prisaham na holej pupek, ze jsem prave promarnil asi pul hodiny hledanim, nenasel a vic casu ted zrovna nemam. Snad pomuze nekdo z pametniku, editorka Daniela, nebo snad sam strejda - Master. Tomu se ta jeho obvineni musela "vřezat do srdéčka". smilies/smiley.gif
-------------------------------
Pri hledani jsem narazil na tenhle svuj clanek, kdy jsem sel proti proudu a schytal to v dlouhe diskusi i od lidi, se kterymi mam nazory podobne. Coby sonda do Kudlanci historie to pro tebe bude mozna zajimave.
https://kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=7703&Itemid=50
prosinec 01, 2022 16:55
... : AnickaM
Pepo, Kudlanku ctu asi 20 let a vsechno si nepamatuji, inu skleroza. Je mi lito, ze MS je v posledni dobe permanentne nastvana. Ja vim, ze je ji suma fuk, co ja si myslim. Proc odesla BB netusim, strejdu to asi prestalo bavit, nektere jeho prispevky byly bezva. Libi se mi na tobe, jak chces vsemu prijit na kloub, s nekterymi nazory nesouhlasim, ale nenadavame si, ze?
prosinec 01, 2022 17:12
... : strejda
Nechci tu přispět k dalšímu rozeštvávání lidí, ale praštil mne do očí jeden příspěvek, uvedený pod normálním, apolitickým článkem. Nakonec posuďte sami...
V neděli, 13. listopadu, napsal NČ článek s názvem „MÍ TŘI UŽITEČNÍ DIGITÁLNÍ POMOCNÍCI“. Prstový oxymetr, měřič krevního tlaku, bezkontaktní teploměr... O ničem jiném ten článek nebyl.
A příspěvek Bíliny? Co jiného bychom také mohli čekat, že? Cituji:
„A jak to bylo Josefe s tvým tlakem bĕhem posledních dní, při denacifikaci Chersonu? „
Je taková reakce ještě úsměvná nebo je to na zaťukání si na čelo?
Já si však myslím, (samozřejmě s ohledem k jeho stálému a neměnnému chování) že takovou zhovadilost může napsat jen psychicky nemocný člověk, který se sem chodí politicky vybíjet a své mindráky si tu léčí rýpáním a vyvoláváním nesnášenlivosti. Pod rouškou bijce za jednu jedinou pravdu, za tu jeho. Snad ho těší i fakt, že z normálního, pro něho nezáživného nepolitického článku udělá otočením diskuse diskuse politickou, aby tu mohl opakovat ta svá, léta zažitá a frekventovaná slova. Pokud se někdo chytí a naváže v jeho duchu, nemocný diskutér má vyhráno.

Tohle už není ta stará dobrá Kudlanka, kde se lidé ptali a zasvěcení (jako třeba bb nebo Daniela) jim radili a pomáhali. A také tu byl úsměv. Stal se z ní však jakýsi nenávistný plátek, který už pro mnohé další čtenáře nemá žádnou vypovídající hodnotu. Jinými slovy – ztráta času. Tahle Kudlanka tu drží nad vodou jen jednoho, který by bez neustálého rýpání a školení zdejších prosťáčků asi chšadnul a chšadnul, až by uchšadnul... Vždyť on už má jen ji.
A kdyby tu chtěl snad někdo připomenout Lenku, tak Lenka tu byla vždy slušná. Její případné výbuchy byly jen reakcí na diskutéra číslo 1. A vůbec jsem se jí nedivil. Nebudu však mluvit za ni. Jen to mám tak trochu stále v paměti. Mějte se tu fajn a nezapomínejte, že existují i jiné aktivity, i jiná zábava. Třeba taková hudba, ta přímo léčí...
prosinec 01, 2022 17:36
... : Jiri Bilina
Jasne ze byl ten clanek jen o trech digitalnich pristrojich. Dokonce ani v diskusi nepadlo o politice ani slovicko. Dokud NČ nenapsal: Tlak se mi občas zvedne, většinou i s žaludkem, když čumim na nedělní politický debaty na Primě a na ČT. Pak uz diskuse o politice byla, to zas jo.
Radeji me strejdo pomoz s tim mym udajnym kradenim cestopisu. Jsi jediny clovek, ktery o tom neco vi. smilies/wink.gif
Mikin
prosinec 01, 2022 18:12
... : mila1
No strejdo hraješ si sice na úžasňáka, ale půl článku jsi věnoval nenávistným slovům na účet Mikina. Což o to, co je mezi váme, do toho mi nic není. Jen se pozastavím nad velebením "slušné" Lenky. Vzdycháš tady nad tím, jak dřív byla Kudlanka úžasná, jak fajn byly rady od bb2 atd.atd. Prostě sentimentu kopec. A proč asi bb2 a Myška a wendy a mnoho dalších odešly? Namátkou dávám odkaz na šest let starý článek. Mnohé napoví.https://kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=8205&Itemid=50
prosinec 01, 2022 18:18
... : Krakonoš
jj, to bejvala "krásná" doba, kdy právě třeba Lenčina příslovečná slušnost a laskavost odsud ty lidi začala vyhánět. Ono by se dalo hledat a nacházet, ale komu se chce znovu se brodit tím letitým hnojem? Navíc ty nejvýživnější momenty Daniela vobvykle promazala, takže už to stejně ani nelze všecko zrekonstruovat, kdo komu co vošklivýho kdy řekl. Ale jedno vím bezpečně, Mikin toho hnoje schytal vždycky nejvíc. Ještě, že je to takovej "držák" smilies/cheesy.gif. (Taková Hamplová si dnes vyslechla nějakou kritickou větu v senátu a hned to s ní šlehlo, to by byl Mikin už několikrát mrtvej.)
prosinec 01, 2022 19:23
... : Míša šíša
Miso Siso, Mikin to uz napsal za me.A taky si nevzpominam, ze bys nekdy napsala neco laskaveho.


Aničko, netahej do našeho rozhovoru Mikina. Ten toho napsal hodně, ale nic k tomu, na co jsem se tě zeptala, tj. kdy a koho jsem sprdla za nějaký názor. Nerada bych, abys kolem toho kličkovala a brala si jako berličku nějaké Mikiny či podobně. Mluv sama za sebe, však asi víš něco konkrétního, když už jsi to o mně napsala. Nebo ne?
Co se týče těch laskavých komentářů, to je jako nějaká podmínka zde? Psát laskavě? Všichni ostatní píší laskavě?


prosinec 01, 2022 20:04
... : Míša šíša
Ráda bych, aby se odchod bb nepřisuzoval Lence. Bb odešla z důvodu, že se nepohodly s Danielou. Bb obvinila Danielu, že smazala jeden článek a dala místo něj jiný, Daniela si k tomu řekla své, takže se bb urazila a Kudlanku opustila. Lenka na tom nemá ani tu nejmenší zásluhu.
Fakt už to s těmi smyšleninami přeháníte. Za chvíli nasadíte psí hlavu i samotné Daniele.
prosinec 01, 2022 20:15
... : AnickaM
Miso Siso, tak po lopate. Tvuj komentar o pipinach, Salamounove exkrementu a kvokani je urazlivy pro vsechny ucastnice debat. Uz to tu bylo jednou napsano , tak jsem si myslela, ze to neni treba opakovat. Jestli chces jeste neco, tak si vyhledej svoje posledni komentare.
prosinec 01, 2022 23:02
... : Jiri Bilina
Je to tak, Krakonošu. Probihaly zde boje opravdu hutné a natolik mužné, ze v nich casto nejvic vynikly zeny.
Vzpominam na chvili, kdy pani Misa sisa vyresila celou diskusi na tema nedostatku zakladnich potreb v dobach socialistickeho zasobovani slovy: "lzicka medu je lepsi, nez kybl hov*n".
Ale skutecna revoluce nastala az s prichodem pani Lenky, ktera k vulgarismum pridala i rasismus a neuveritelne historky zeny - bojovnice. Hlavne ta story o diteti, ktere surovym bitim donutila "kvicet jako podsvince" byla fakt kouzelna.
Akorat ze Kudlanka tim tak nejak ztratila svou nevinnost. Mozna ze kdyby Lence borci jako treba NČ na vsechny ty ohavnosti tak nadsene neaplaudovali, mohlo to dopadnout lepe.
Znovu bych si dovolil doporuciti cetbu diskuze, na kterou poukazala Mila i na ten muj odkaz. Tam jsem sel fakt proti proudu, spolehajice se na sve cestovatelske zkusenosti. Ale spatne jsem pochodil.
Spatne ostatne pochodila i pani Lenka, kdyz coby odbornice z Generalniho stabu ve svych poslednich komentarich predpovedela rusackou okupaci Odesy a debakl ukrajinskych protiofenziv.
Fronta se vsak posunula a posunuje zcela opacnym smerem. Na vychod. Coz je pro Ceskou republiku velice dobre, v tom se zajiste shodneme vsichni.
Anebo snad ne? smilies/wink.gif
Mikin
prosinec 02, 2022 04:49
... : Míša šíša
Aničko, ale ty teď píšeš o urážlivém komentáři a předtím o tom, že jsem někoho sprdla za jeho názor. To jsou dva různé pojmy, proboha!
Ano, můj komentář s pipinami atd. byl urážlivý, a to zcela úmyslně. Ale nikoho nesprdávam za jeho názor. Přečti si to ještě jednou, pokud to nechápeš. Píšu v něm o situaci na Kudlance, nehodnotím ničí názory.
Svoje nějaké další komentáře si fakt vyhledávat nebudu. Pokud ty sama nevíš konkrétně o jaké sprdávání šlo, myslím si, že jsi jen tak něco plácla, abys něco plácla. Chápu, že tě irituju nelaskavými komentáři, ale vytýkej mi pravdivé prohřešky. Není třeba si vymýšlet něco, co není pravda.
A jestli tu byl někdo sprdáván za svůj názor, tak to byl právě Josef. Ale to ty si holt neuvědomuješ anebo to nechceš vidět. Takže vlastně ani nemůžeš pochopit, proč následoval můj urážlivý komentář.
prosinec 02, 2022 07:27
... : mila1
Aničko, to je marný. Proto jsem dávala i link na starší debatu. Pochopíš styl příspěvků "laskavé" Míši Šíši.
prosinec 02, 2022 07:42
... : AnickaM
MS, asi tedy nechapu ty jemne nuance mezi tvou jedovatosti a urazenim druhych. Na vyhledavani komentaru cas nemam, venuji se smyslplnejsim zalezitostem.
Cim vic se s exkrementem mazes, tim vic smrdi.
prosinec 02, 2022 08:56
... : Míša šíša
Ok, tak se věnuj smysluplnějším záležitostem a příště si mě neber do klávesnice a nepiš, že někoho sprdávám za názory, když to není pravda. Pokud si nebudeš vymýšlet, nemusíš se ničím mazat. Jak jednoduché.
prosinec 02, 2022 10:00
... : mila1
Já jsem ten odkaz dávala vlastně kvůli tomu, co napsal strejda. Tady byly vždycky dva tábory, jejichž názory šly proti sobě a v diskuzích, kde se probíralo nějaké ožehavější téma, se to projevilo. A je fakt, že zjevení Lenky to tady jen přitvrdilo. A někteří jedinci se tady projevují jen tehdy, když cítí podporu své skupiny. A když mohou k někomu vzhlížet a společně do někoho kopat. Mikin je vděčný cíl a otloukánek. Proč si do něj nekopnout, když mi parta přikyvuje? Co mi to jen připomíná..?

prosinec 02, 2022 10:02
... : AnickaM
Milo, je to marny...
prosinec 02, 2022 11:55
... : Josef
Třeba si teda, Mílo jedničko, hoď otázku, proč je vděčný cíl a otloukánek.
Bezduchý nekonečný vomílání ideologickejch floskulí, stokrát denně vomílanejch v rádiu i televizi, a namísto oponování jinýmu pohledu sprostý nadávání.
Není třeba tohle odpověď na tvůj postesk o otloukánkovi? Pamatuju, že ve škole jsme pár takovejch opožděnejch taky měli. Sice jsme je neotloukali denně (jen občas), ale pro srandu jsme je měli furt a s napětím vždycky čekali, co z nich zase vyleze za moudrost.
prosinec 02, 2022 12:17
... : mila1
No ale já jsem teď mluvila o něčem jiném. Ano, jsou tady lidi jako třeba Ty nebo tu bývala Lenka1. Určitý názor prosazujete, já s ním nesouhlasím. To je v demokracii normální a nad tím se nepozastavuju. Ale mluvila jsem o lidech, kteří vlastní názor nemají nebo ho zde neprezentují a jen se ozvou vždy, když cítí podporu "svých lidí". A když mohou někoho obdivovat. A co se týče ponižování a urážení Mikina, tak to mi přijde tak trapné, že už k tomu nemám co říct.
prosinec 02, 2022 12:32
... : Josef
Není třeba ke slovům "to je normální" dávat ještě "v demokracii". Je to normální! Svůj názor neprosazuju za každou cenu, a když mi ho někdo vyvrátí skutečnejma argumentama, nechám se přesvědčit. Hlavně svuj názor neprosazuju prvoplánovym urážením nositele jinýho názoru.
Když ovšem místo názoru čtu bezmozkový papouškování stokrát odposlouchanejch frází z rádia i z televize, doplněný osobníma urážkama, tak to už mi vadí a řeknu i to, co si myslim o pisateli.
prosinec 02, 2022 12:53
... : Jiri Bilina
Hmmm, otloukanek... Tim se v tehle diskusi pro svou homofobii, kterou dokaze nacpat i do receptu na knedliky stal spise Josef. A taky to prezil... smilies/wink.gif
Me vsechny ty hromadne utoky Ulicni organizace KSČ (od lidi kterym se po sametaku zhroutil svet) namirene proti me osobe vzdycky spis pripomenou to, ze jsme vyhrali a ze si diky tomu zijeme v demokracii velice fajn. A ze kdyz pro to jen trochu udelame, tak uz se ty zadratovane hranice a domovni duvernice nevrati.
Ja mam se svymi konicky (politika, letectvi, cestovani), dost kliku v tom, kde ziju. Nejenze mame v nasem zapadlem mestecku rychly internet, ale navic sem cele leto jezdi lidi doslova z celeho sveta. A v dobe kdy nejezdi, jezdim zase ja. A vsechna tahle setkani a diskuse cloveku rozsiri obzor i kdyby nechtel.
Takze urazky od nekoho, kdo v dobe internetu jen tupe papouskuje propagandu urcenou pologramotnym muzikum majicim k dispozici jen vladni televizi rusacke diktatury me fakt nerozhodi. A to ani v pripade, ze se k nemu prida nekdo podobne postizeny. smilies/wink.gif
Mikin
prosinec 02, 2022 15:56
... : Jiri Bilina
Poslal jsem ti Dani vzkaz pod starsim, ale dodnes zajimavym clankem:
https://kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=11341&Itemid=50&limit=1&limitstart=1
prosinec 03, 2022 01:28
... : Josef
Už nic nechci přidávat. Jen, aby se v počtu přípisů objevila stovka.
prosinec 04, 2022 06:26
... : Jiri Bilina
Rozumny napad, Josefe.
A kdyz uz jsme se zde tolikrat odchylili od tema, dovolil bych pripomenout jedno vyroci.
Je tomu 28 let od podepsani Budapestskeho memoranda. Ukrajina tehdy odevzdala Rusku vsechny sve jaderne zbrane vymenou za rusky slib respektovani sve uzemni integrity. smilies/undecided.gif
Mikin
prosinec 05, 2022 16:53
... : Josef
Tohle ti vzkazuje tvůj kámoš, M. Macek:
Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová varovala před hrozbou vypuknutí nové obchodní války mezi EU a USA kvůli americkému zákonu o snižování inflace, který by přetáhl do Spojených států investice a dodávky vzácných surovin, které EU nezbytně potřebuje.
Dodávám (M. Macek):
Tak dlouho lezla USA do zadku, až konečně pochopila, že americké zájmy bývají často na hony vzdáleny těm evropským. Copak opravdu nechápe, že USA se snaží za každou cenu zašlapat Rusko do země bez ohledu na evropské zájmy jen a jedině proto, aby měly dost síly začít zašlapávat Čínu, neboť (proxy) válčit s oběma naráz nemohou, jak několikrát v minulosti Bílého domu? A je tato americká strategie v evropském zájmu?

A tohle tvuj kámoš Henry Kissinger:
Je nebezpečné, být nepřítelem Ameriky. Ale být jejím přítelem je smrtící.
prosinec 06, 2022 06:10
... : Jiri Bilina
Mohl bych ti Josefe odpovedet tvym obvyklym "nedolejzej", ale ja su gentleman.
Tvuj hrdina Macek a pani von der Leyen mohou mit pravdu, ale Evropa se naopak muze s Amerikou jako uz mnohokrat predtim domluvit. Hlavne v soucasne dobe, kdy jde o obranu proti nacisticke agresi. Ta Putlerova spojila demokraticky Zapad jako nic predtim. Kdo by pred rokem tusil, ze Svedsko a Finsko budou vstupovat do NATO?
Nikdo se ostatne v predpovedich nemyli tak, jako prave prorusky pan Macek. Schvalne se podivej na jeho starsi "glosy" ve dnech zacatku rusacke agrese, vyprasku u Kyjeva, Charkova nebo Chersonu. Senilni ded se budto mylil, nebo ty udalosti proste zatloukl. Ted uz zase chudak basni o vitezstvi risskych zbrani. Prej ti jeho okupanti nici Ukrajine zeleznicni uzly a 200 tisic odvedencu ceka az zmrzne puda.
Jenom aby s tou pudou nezmrzli i ti odvedenci v letnich uniformach, kteri svemu nackovskemu veleni zatim slouzi leda tak jako potrava pro dela. Na zmrzlou pudu totiz cekaji i Ukrajinci, rusacka letiste hori a vydeseny Rus hloubi zakopy az na Krymu.
Proc tak daleko, Josefe Josifovici? Proc tak daleko?
Nemel velkopansky Rusak podle sve vlastni propagandy jiz dupat zpupnou nohou v Odese, Praze, ba i v Lisabonu? smilies/shocked.gif
Mikin
prosinec 06, 2022 14:09
... : Josef
Jestli seš gentleman, to skutečně nevim. Zato vim jistě, že jsi jednostrannou propagandou vypatlanej hlupáček.
prosinec 06, 2022 18:21
... : Josef
„Sněmovna vystěhuje Ukrajince z Harrachova, aby tam mohli relaxovat poslanci.
Šéf kanceláře Poslanecké sněmovny Martin Plíšek vysvětluje, že zaměstnanci sněmovny musí mít možnost rekreace. „To zařízení samozřejmě budou moci využívat nejenom poslanci, ale i zaměstnanci Poslanecké sněmovny k relaxačním a rekreačním účelům. Samozřejmě jako kancléř Sněmovny musím taky myslet na využití volného časů svých zaměstnanců a chci, aby i zaměstnanci měli možnost využívat tento benefit“.
--------------------------------
Martin Plíšek, který je šéfem sněmovní kanceláře od dubna, byl v letech 2014- 2017 poslancem za TOP 09. Jo, Plíšek je šéf kanceláře.
Ovšem v PS nerozhoduje nějakej kancelářskej poskok, nýbrž šéfka Sněmovny Markéta Pekarová Adamová, řečená Empéáčko. Samozřejmě taky TOP O9, s volebním ziskem pod 5%.
prosinec 06, 2022 18:36
... : Jiri Bilina
O zoufalcich, kteri ve sve tuposti cely zivot papouskuji propagandu rusackych okupantu jsem jiz psal, tak se nebudu opakovat. smilies/wink.gif
Co me v poslednich par dnech opravdu dojalo je jejich zloba nad tim, ze se zli Ukrajinci opovazili bombardovat ruske vojenske zakladny hluboko ve vnitrozemi. I kdyz z tech zakladen startuji denne bombardery, vysilajici krizujici strely proti ukrajinskym civilnim cilum.
Ze tech 40 let sociálismusu nadelalo ale skody... smilies/shocked.gif
Mikin
Mikin
prosinec 06, 2022 19:40
... : Josef
Zas jen ideologický žvásty ze školení PŠM. Něco konkrétního k Empéáčku a k rekreaci poslanců by nebylo?
prosinec 07, 2022 06:27
... : Jiri Bilina
Asi te zklamu Josefe, ale o te situaci nic nevim. Ale pokud jsi se rozhodl zacit pomahat Ukrajincum, tak to ti teda chvalim. Thumbs up!
Ta poznamka o "ideologickych zvastech ze skoleni PŠM" zrovna od tebe sedi. smilies/grin.gif
Mikin
prosinec 07, 2022 16:27
... : Jiri Bilina
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/premier-petr-fiala-poradce-pro-narodni-bezpecnost-tomas-pojar.A221207_214612_domaci_pukk
----------------------------
Tady jsem ti Josefe nasel zduvodneni primo od premiera Fialy. Ale uz to bylo fakt naposled.
Proc bych mel proboha vysvetlovat zlucovite kydy silne proruskeho pana Macka? smilies/shocked.gif
Mikin
prosinec 08, 2022 00:37
... : Josef
Pozdě. Teprv po zveřejnění, když jim došlo, že tuhle Empéáččinu sviňárnu o který se samozřejmě nikdo neměl dozvědět, teď po zveřejnění už nezdůvodněj.
A proč "náhradní ubytování"? Proč si náhradní ubytování nenajdou poslanci?
Já vim proč, ale to bys ty svym atrofovanym mozečkem nepochopil.
prosinec 08, 2022 06:44
... : Jiri Bilina
Ne nadarmo se rika, ze i pod tou nejdrsnejsi slupkou muze tepat teplé, lidské srdéčko.
Necekany zajem o ukrajinske zeny a deti, ktere hitlerovska agrese vyhnala z jejich vlasti (treba i od fanatickych zastancu te stejne hitlerovske agrese) me vhani slzy do oci. smilies/cry.gif
Mikin
prosinec 08, 2022 16:18
... : Josef
Ale kdeže, blbečku. Jen zhnusení nad neuvěřitelným pokrytectvím.
prosinec 08, 2022 17:40
... : Jiri Bilina
Ten tvuj Car vcera prohlasil, ze s agresi i genocidou zacala Ukrajina.
Slabomyslne urazky ze strany jeho pohunku vyvolaji na me tvari leda tak utrpny usmev. smilies/wink.gif
Mikin
prosinec 08, 2022 19:23
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]