O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SUMMIT, DEMONSTRACE A DALŠÍ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 06 říjen 2022
Přejít na obsah
SUMMIT, DEMONSTRACE A DALŠÍ...
Strana 2

 

 

 


 

Další událostí, pouze českého významu,

ale která se celý dnešek prezentuje na televizních obrazovkách, je „psychiatr Cimický a jeho znásilňování a vydírání pacientek“.

Tak si říkám - jednoho nedávno pustili, druhý se "tam" nejspíš chystá...

Prokázáno mu bylo osmadvacet případů.

 

 

 

Docela by mne zajímalo, kdo se mu o tak obrovskou reklamu postaral…

 

 

hezký den vám všem

d@niela

 


 

Komentáře (52)add feed
... : *deeres*
Na chvíli jsem přijela domů, od letiště všechno uzavřeno až k hradu, samá výluka a objezdy. To bude zase pálka za tu jejich žranici. S Katarem žádná dohoda, toho nepozvali a tak odjel.
říjen 06, 2022 17:58
... : Jiri Bilina
Tak tedy - ja jsem na svou rodnou vlast docela hrdy. Jeste ji pamatuji coby bezvyznamnou sovetskou gubernii a ted se o ni mluvi v celem svete.
Premier Fiala podle me vi co dela a za projev prezidenta Zelenskeho palec nahoru!
Vypada to, ze prestiz byvalych sovetskych satelitu i pobaltskych republik diky jejich podpore napadene Ukrajine dost stoupla.
Coz je zrejme efekt, se kterym rusky car (ktery na summit pozvan vubec nebyl) zrejme nepocital. smilies/wink.gif
Mikin
říjen 06, 2022 18:23
... : Josef
Nojo. Katar byl pozvanej do Prahy, ale Němec a Francouz rozhodli, že bez jejich svolení si Česko do Česka svý hosty zvát nesmí. A tak Fialka s Lipánkem se Němcovi a Francouzovi v hlubokym předklonu poníženě omluvili a Katara poslali šupem pryč.
říjen 06, 2022 18:23
... : kyttka
Sorry, Josef, kecáš kraviny. Nebyl pozván přímo na summit, von totiž Katar neleží v Evropě. A Česko ho bohužel neanektovalo, na rozdíl vod Královce totiž na Katar historicky nárok nemáme, takže anektovat ho bude leda Rusák. Nicméně mně osobně by se jako enkláva líbil, ale když už do toho Královce pojede i pražský metro, tak se holt spokojim jenom s tím Baltem. Aspoň vezmu pesana k moři a nebudu na něj potřebovat pas při tuzemský dovolený.
říjen 06, 2022 19:03
... : mamča
Josef : Od Ruska plyn a ropu brát nesmíme, a jak je vidět, tak od Kataru taky ne. Asi si budeme muset zase vyrábět svítiplyn z uhlí. Ale kdo a kde to uhlí narubá, a kde se ty zrušené plynárny a plynojemy vezmou ?
No, to už tuhle vládu nezajímá. Hlavně se uspořádá "žranice" pro stovky lidí a jejich doprovodů, novinářů, apod. Stejně se tam tradičně nic nevyřeší, jen zesílí oblíbené "signály".
Asi jsme fakt bohatí, když si to můžeme dovolit.

říjen 06, 2022 19:29
... : Jiri Bilina
Nojo, Kyttko. Zemepis nebyl nikdy Josefova silna stranka...
Ale s tim Kralovcem je to uzasny. Uz se o tom zminila i kanadska televize, Ceska televize zacala davat predpoved pocasi i pro Kralovec, uvazuje se o vybudovani pivovodu...
Konecne muzou byt Cesi Rusakum za neco vdecni - kdyby strycek Vova temi referendy tak dramaticky nezmenil mezinarodni pravo, more by se nedockali! smilies/smiley.gif
Mikin
říjen 06, 2022 19:29
... : *deeres*
Podle posledních zpráv jsme my pouze hostiteli, kdo se summitu zúčastní do toho my kecat nesmíme. To tak, aby si Katar domlouval kšefty se svým plynem, když kšefty už mají obšancované Amíci.
říjen 06, 2022 20:33
... : Lenka1
Předevčírem, 4.10., ukončily provoz Harrachovské sklárny. Podnik, kterej přežil 300 let. Poděkovat můžeme všichni Fialovi.


říjen 06, 2022 21:09
... : mila1
Lenko, co to tady zase píšeš za dezinformace? Pokud vím tak sklárny jen přerušují provoz do půlky ledna.
říjen 06, 2022 21:18
... : Lenka1
Povíme si v půlce ledna, jo.

I kdyby sehnal levnější plyn (nevím kde), nerozjede odstavený pece. To je stejný jako najet už odstavenou elektrárnu. A nebude mít kvalifikovaný zkušený lidi, který mezitím odejdou jinam, kde budou mít vetší jistotu. A rekvalifikanti z pracáku to nezachrání.

To, co jsem teď napsala, proběhne hlavou každému, kdo má mozek a vidí dál než na špičku nosu. Což je permanentní problém některých diskutujících, že to nedokážou.

Jestli se Novosadovi podaří obnovit provoz, klidně se tu veřejně omluvím.
říjen 06, 2022 21:40
... : Josef Kouba
EU si schůzuje a za zadkem jim hoří. Neskutečné.

Německo bez ruského plynu se položí. Je to otázka několika týdnů a celé to začne odstávkami provozů, krácením výroby a hlavně zavíráním podniků v Německu, v ČR a na Slovensku a přesun výroby na jihovýchod a sever Evropy. To není skepticismus, ani alarmismus, to je prostě konstatování faktu a reality, protože strojní firmy, které ve výrobním procesu mají použití plynu, nemohou dále pokračovat ve výrobě v prostoru, kde je plynu nedostatek, a když nějaký je, tak je extrémně předražen a nelze ho zákazníkovi promítnout do ceny, kterou má za zboží zaplatit.
Projekt Trojmoří je tady a oznámily ho de facto tři mohutné exploze konce německého průmyslu, které zahřměly na dně Baltského moře. A ty exploze dost možná pohřbily i Aachenskou smlouvu a projekt Das Neue Europa. A potvrzuje to i reakce polských politiků. Europoslanec Radek Sikorski dokonce na Twitteru poděkoval USA za zničení Nord Stream 1 a 2! Sikorski byl v minulosti ministrem obrany a rovněž ministrem zahraničí Polska. Tady prostě není potřeba spekulovat, oni se s tím ani netají a dokonce rovnou Američanům polští poslanci děkuji. Ano, Německo je likvidováno v přímém přenosu a Poláci se těší na novou říši v Evropě, na projekt Trojmoří.
říjen 06, 2022 22:16
... : Jiri Bilina
Jo tak, von za celosvetovou inflaci, energetickou krizi a ruskej utok na Ukrajinu muze Fiala.
Veru, mocny to pán! smilies/shocked.gif
říjen 06, 2022 22:26
... : *deeres*
Lenka žádné dezinformace nepíše, sklárna v Harrachově zavírá. Opravdu by se měla znovu otevřít v půlce ledna, majitel oznámil, že plyn sehnal, ale odmítá sdělit kde a jak.
říjen 07, 2022 05:04
... : *deeres*
Pokud opravdu dojde k projektu Trojmoří, staneme se americkou kolonií. Bez průmyslu, bez zemědělství, bez původních obyvatel, zato s vojenskými základnami NATO, které od nás budou eskalovat na východ. Pořád tu za dobu třicetileté rozkrádání zbylo strategické území.
říjen 07, 2022 05:12
... : mila1
No říct jen A a neříct B a obvinit z toho pochopitelně současnou vládu to podle mne je cílená dezinformace.
Ano, harrachovské sklárny se teď na dva měsíce uzavřou, lidi jsou propuštěni, ale zároveň mají novou smlouvu od 1.ledna 2023, kdy sklárna opět otevře. Každý si to může dohledat na netu. A co bude 1.ledna, nikdo nevíme, tak proč o tom dopředu spekulovat.

říjen 07, 2022 06:39
... : Jiri Bilina
Aji Krtečka vám deeres Amerikánci vezmou. Zato v Královci bude mít základnu letadlová lod Karel Gott. smilies/smiley.gif
říjen 07, 2022 07:36
... : Josef
Co zase mektáš za bláboly, kytko? Píšu snad, že byl pozvanej na "summit"? Ale byl tady a je přinejmenším slušnost, mu účast na večerní žranici nabídnout! Určitě je nesrovnatelně významnější osobou než třeba trapnej fialka a určitě by si tam měl s hodně lidma o čem povídat. Na rozdíl od fialky.
říjen 07, 2022 09:48
... : Josef
Aha. Tak s Katarem je to tak, že účast na žranici mu byla pořádající zemí slíbená. Proto taky měl pobyt naplánovanej do čtvrtka. Ovšem, "někteří západní politici" se proti jeho účasti postavili a fialka se z nich podělal hrůzou, že kdyby dodržel slovo, mohli by se na něj ti "někteří západní politici "hněvat.
Slib sem, slib tam, to je u fialky uplně fuk. My to tady víme už dávno, tak teď to ví i Katar.
říjen 07, 2022 11:32
... : mila1
Jde o to, kdo mu to slíbil. Vypadá to tak, že to dostal slíbeno od Hradu. Nicméně Hrad se o tom zřejmě neporadil s vládou a diplomacií a trapas byl na světě....
A trapné jsou především narážky na Fialu..
říjen 07, 2022 12:00
... : Josef
By mě zajímalo, čím ti Fialenko tak učaroval. Jestli nakoupenejma titulama, kravatou, skvělou řečí rukama, nebo vysíláním signálů. Protože nic, absolutně nic (!!!), jinýho ještě nikdy nepředvedl.
Ještě teda snad, že nikoho nenechá padnout, což už názorně předvedl tím, že nenechá padnout ani Síkelu ani Rakušana.

říjen 07, 2022 15:40
... : mila1
No to víš, že bych tam radši viděla Kalouska, ale co nadělám. Na tu hrůzu, co se na nás ze všech stran valí si ale myslím, že Fiala to zvládá překvapivě dobře.
říjen 07, 2022 15:47
... : Jiri Bilina
By me zajimalo, kolikrat se zde jeste objevi slovo "žranice". Podle me je setkani takoveho formatu pro Prahu docela cest a ti statnici nejspis jedli a jedi docela kulturne. Narozdil od ucastniku zranic a chlastanic minuleho rezimu.
Nekde jsem cetl o basnikovi ci spisovateli, ktery behem bujarych oslav se sovetskymi soudruhy kricel z pod stolu na pingla: "ešče jednu lágev". smilies/smiley.gif
Mikin
říjen 07, 2022 16:08
... : Josef
Spisovatel? Jo, taky jsem to o Havlovi už četl.
říjen 07, 2022 16:33
... : Jiri Bilina
Pan Havel byl Josefe mezinarodne uznavany dramatik, nikoliv spisovatel. A tech vasich chlastanic se podle vseho neucastnil.
Mikin
říjen 07, 2022 17:43
... : *deeres*
Na www.unz.com vyšla na světlo zajímavá informace. "Neznámý" terorista, který odpálil Nordstream 1 a 2, to podělal. Zničil jenom tři větve a čtvrtá od dvojky je funkční. V Německu se silně demonstruje za zrušení sankcí a otevření dvojky. To se strejdovi Samovi líbit nebude.
říjen 07, 2022 17:48
... : *deeres*
Reportérka Svobodné Evropy na summitu v rozhovoru s prezidentem Azerbajdžánu a Turecka:
Alijev: "Aha, Svobodná Evropa to je Soros."
Erdogan:"Děvče, přece nemůžeš pracovat pro Sorose."
Reportérka:"Ne, to není Soros, pro toho nepracuji!"
Alijev:"Zdravím Sorose!"
smilies/grin.gif
říjen 08, 2022 06:26
... : Jiri Bilina
Radio Svobodna Evropa pije komunistum krev uz pekne dlouho. Dokud jeste ti zlocinci mohli umlcovat pravdu rusickami, nebylo tak zle.
Ted jim zbylo uz jen nenavistne hykani. smilies/wink.gif
Mikin
říjen 08, 2022 07:41
... : Josef Kouba
Když byl v modě kovid, tak se chlapy domluvili že jakmile uslyší v TV slovo kovid, dají si panáka. Po 10 minutách tří leželi opilý pod stolem a poslední znich do sebe vyklopil 22 štamprdle a také se skácel.
Já jsem zde žertovně napsal, že si vždy dám štamprdle když bude mít Mimin poslední komentář.
Nezkalmal. Na zdraví.
Mikin
říjen 08, 2022 07:41



Mikin
říjen 08, 2022 07:41
říjen 08, 2022 09:14
... : kyttka
Meleš kraviny, Josefe, nepozvala ho vláda na summit, nepozvala ho EU, to jenom ten slabomyslnej stařík na Hradě cintal a sliboval něco, nač nemá absolutně žádný právo a vliv. Kdyby nebyl slabomyslnej, tak ho pozve na jindy, než zrovna na dobu, kdy je tu tohle. Jen totální vypatlanec si může myslet, že by to emírovi bylo a mělo být nabídnuto, z toho je vidět, koho máme na Hradě. Ještě že už půjde brzy do penze.
V březnu tam za ním (emírem do Kataru) jel Mynář, bez souhlasu české diplomacie, nic oficiálního, prý vyjednávat o ropě. Asi měl Senil pocit, že nás tím zachrání. Silně to připomíná ty slíbené čínské miliardové investice do ČR.
říjen 08, 2022 09:58
... : *deeres*
Na ČT24 dne 5.10. mluvili úplně jinak, stačí si dohledat.
říjen 08, 2022 11:45
... : *deeres*
Pro mne z neznámých důvodů si pozvali také astronomy, kteří tam měli mít nějakou přednášku.
Tak tam byl naskok i náš mladej. Nic se nakonec nekonalo, nejspíš si je spletli s astrology a mágy a chtěli od nich vyvěštit radostnou budoucnost. To netušili, že si tam pozvali zavilé antivaxery. Nejspíš to bylo jedno, nikdo tam na covida stejně asi nevěřil, nikdo z těch světových lídrů roušku neměl a přesto se po soudružsku objimali.

říjen 08, 2022 11:57
... : *deeres*
K tomu senilovi, před nějakou dobou byl v Kataru u emira Tamina bin Hamida Sání škemrat o plyn německý ministr hospodářství a i Scholz intervenoval. Výsledkem je uskuhraný jeden náklad LNG někdy začátkem prosince.
Katarský princ by o nás ani nezavadil, nejspíš by nás doteď nenašel na mapě, ten sem letěl jenom dělat kšefty. Na summitu nebyli jenom čelní zástupci EU, bylo zde i 117 zástupců nečlenů,to nebyl ten důvod, proč s ním vyběhli. Ten důvod byl jiný a jako vždy šlo o prachy.

říjen 08, 2022 12:44
... : Josef
Mílo. Píšeš, že Fiala to dělá dobře. No dobře. Ale co konkrétně dělá dobře? Co konkrétně udělal dobře?
Já bych ti fakt rád uvěřil. Fakt! Už i jen kvůli tomu, že se ho hned tak nezbavíme, takže to svý a tvý dobře bude činit asi ještě dost dlouho. Ale ku.wa, CO dělá dobře? CO udělal dobře? Já nevim! A dyť snad zase tak moc vědět nechci.

říjen 08, 2022 14:43
... : mila1
Josefe, vždyť jsem psala, že místo Fialy bych radši chtěla Kalouska. Ale když už je tedy premiérem Fiala, tak konstatuju, že svou práci dělá dobře. Teď třeba ten summit v Praze proběhl velmi vydařeně. Nedělá nám ostudu jako ji dělal Babiš. Postavil se velmi správně k válce na Ukrajině. Zastropoval ceny energií. Zajistil LNG z Ameriky.
Těch úkolů má tahle vláda daleko víc než vlády před ní. A navíc zdědila po Babišovi prázdnou státní pokladnu a rekordní schodek rozpočtu. Nevím, jaká vláda by si s tím poradila líp.

říjen 08, 2022 21:40
... : Josef Kouba
Josef

Spisovatel? Jo, taky jsem to o Havlovi už četl.
Sklady jsou plné jeho knih a ty hry no nádhera.
říjen 08, 2022 22:29
... : kyttka
To je fantastický, mít takový přehled až Kanady, co je tady za knihy ve skladech, tleskánky za super koment, na noční pobavil.
A mám konečně čas, tak jsem se mrkla na agenta Mikina. Objevil se tady v komentáři už tři dny před Danieliným varováním, pod článkem od Lenky, 24.4. Psala o svém návratu, Mikin to komentoval, že mu nejde staré přihlášení, a proto tedy tady bude figurovat pod svým pravým jménem.
Budu-li uvažovat v intencích toho, kdo sem Mikina nasadil, je naprosto jednoznačné, že Velekudla oslovila jak Lenku, tak Mikina. A hák je vidět, skvělý tah, opět to tu žije. Sice tak nějak dryáčnicky, ale žije.
Takže Danielo, přiznej se, kolik Mikinovi platíš? smilies/cheesy.gif
říjen 08, 2022 23:41
... : Jiri Bilina
Kyttko, nac zapirat. Divoch Kouba nas odhalil.
A navic to narozdil ode me a od Lenky dela zdarma a z lasky k rodnemu jaziku. smilies/smiley.gif
Mikin
říjen 09, 2022 07:45
... : mila1
Osobně se přiznám, že Havlovy divadelní hry nepatří k tomu, co bych vyhledávala, prostě absurdní divadlo není můj cup of tea. Ale to neznamená, že se cítím oprávněna nějak jeho dílo odsuzovat. Se zájmem jsem si přečetla jeho Dopisy Olze a zmínku o něm jako osobnosti jsem našla třeba ve Vaculíkových knihách, které jsou mi bližší. Jsem sama k sobě hodně kritická, tak si říkám, že jsem do těch Havlových knih ještě nedospěla. A možná i hodně lidí u nás, protože dílo Havla je vysoce ceněné hlavně v cizině. Takže nějaké řeči o plných skladech Havlových knih beru s rezervou.
říjen 09, 2022 08:59
... : Josef
No, jestli ten tzv. summit proběhl vydařeně, to teď nikdo, kromě přímo zainteresovanejch, nemůže vůbec vědět. Jestli teda myslíš, že všichni ho ve zdraví přežili a ve zdraví odletěli, to teda určitě není zásluha fialova. Ani omylem!
A dál: "Postavil se velmi správně k válce na Ukrajině. Zastropoval ceny energií. Zajistil LNG z Ameriky."
K Ukrajině se postavil jako uplně každej, jen vo něco podlejzavějc.
Ceny energií zastropoval blbě!!!! Navíc tomu ani zamák nerozumí, takže jen obhajoval blbý řešení jinejch zoufalců.
LNG z Ameriky by za tu cenu "zajistil" každej trouba. Dyť se na to Amerika už třese asi 5 let (to jen, co já vim).
říjen 09, 2022 09:31
... : Josef
Ještě teda přidám jeden dnešní novinovej titulek:
"Odborníci v Česku zachytili druhý případ varianty koronaviru zvané kentaur"
říjen 09, 2022 09:36
... : *deeres*
Stačí ta fotka v úvodu s Fialou. Typické jeho gesto - vidím světlo veliké, spása již přichází. Pak má ještě jedno - žehnám všem. Je lež, že neumí žádné řeči,když umí tak skvěle znaková.
Akorát Macron si raději ve své rodné řeči pokecal s Babišem. Je sranda, že kavárna Babiše tak nenávidí, je to jeden z nich. Stejně, jako oni, odchovaný Aspenem.


říjen 09, 2022 13:20
... : mila1
Jo, on mohl za totáče každý žít v dětství ve Francii, pak studovat ve Švýcarsku a jezdit si po celém světě, jak chtěl. To se pak mluví cizíma řečma, co? A to se vysmívá lidem, kteří tuhle možnost neměli a učili se cizí jazyky jen ve škole bez možnosti vycestovat.. Že zrovna tohle budeš u Babiše obdivovat, deeres, to se fakt divím..
Josefe, ještě k tomu Fialovi. Nikdy jsem si nemyslela, že si budu vážit takových samozřejmostí jakože máme premiéra, který mluví výborně česky, není trestně stíhaný a nevydává problémy svého podniku za problémy celého Česka. Babiš to vlastně Fialovi hodně usnadnil.
Fialy si vážím, je to slušný a pracovitý člověk, jen pro mne nemá dost toho vůdcovského charismatu. Jako míval Zeman v počátcích své politické kariéry, nebo Miroslav Macek, nebo Topolánek nebo Kalousek. To jsou lidi, kteří dokážou spoustu voličů nadchnout - no a stejnou spoustu odradit. Fiala je takový nevýrazný. Takový Martin Kuba, hejtman Jihočeského kraje, to je pro mne typ politika, který by splňoval moje představy o ideálním premiérovi...

říjen 09, 2022 14:42
... : *deeres*
Z čeho soudíš, že Babiše obdivuji? Jenom jsem upozornila na to, co je Fiala za zoufalce. Z
Za co asi má tu sbírku titulů. Jediné v čem vyniká je patolízalství vůči svým loutkovodičům.


říjen 09, 2022 15:09
... : Jiri Bilina
Milo1, hezky jsi to napsala. smilies/smiley.gif
A s absurdnim divadlem jsem na tom podobne. Tedy az na tu Havlovu jednoaktovku Audience, ta je naprosto uzasna a rika o te dobe vsechno. Ty chvile, kdy sladek premlouva Havla aby psal udani sam na sebe, protoze "prece vi nejlip co chteji fizlove slyset" jsou proste kouzelne. A pokazde kdyz se jde pan sladek vymocit, vzpomene si na Bohdalku... smilies/grin.gif
Ja ziskal ten puvodni audiozaznam kdy Landovsky hraje sladka a Havel sam sebe nekdy v roce 1980 a nahralo si to ode me aspon 10 dalsich lidi. Vlacel jsem se tehdy s magnetakem B4 po Brne... Sakra, utika to... smilies/smiley.gif
Mikin
říjen 09, 2022 15:13
... : Josef
No, Deer. Narozdíl od kavárny, která nikdy v životě nic nevybudovala, nepostavila ani psí boudu, Babiš dává práci asi 30 tis. lidem. Vim, že se v názoru na Babiše neshodneme, já hodnotím lidi podle skutečnejch výsledků a přínosů. I s tím, že těm schopnejm vždycky něco zůstane do vlastní kapsy.
říjen 09, 2022 18:47
... : *deeres*
Kdybych si musela vybrat mezi F a B , taky bych se skřípěním zubů vybrala Babiše. Jenže Jourovou mu zapomenout nemůžu. A není to jediná škodná z jeho klubu.
Na Reflexu vyšel článek se skvělým zhodnocením supersummitu. Vyhozené prachy z naší kapsy.
říjen 09, 2022 19:21
... : Josef
Ono jich je víc, nejen Jourovka. Třeba Telička, Stropnický, Komárek... Omlouvám ho tím, že nikdo není neomylnej a navíc byl v tom Andy začátečník. U podřízenejch to měl i má daleko snazší, ty může kdykoliv vyrazit. Největší podrazy v tomhle smyslu zažili Klaus i Tomio. Vlastně i Zeman.
O tzv. "summitu", to je jen škoda slov.
říjen 10, 2022 05:52
... : mila1
Nemyslím si, že premiér by měl být činný v byznysu. Míchat byznys a politiku to vždy zavání tím, že dotyčný bude kopat za své podniky a v případě Babiše se to potvrdilo. Jeho úspěchy v podnikání byly vždy spojeny s nějakou protekcí či dotacemi, které potřeboval mít pod kontrolou, proto se tolik dral do vlády, když mu jeho vlivní politici už penízky nepřihrávali.
A lidi, kteří pod Babišem dělali, aspoň ti inteligentní, rychle poznali, co je Babiš zač. Že jim nestojí za to, špinit si s tímhle podvodníkem ruce.. a život.
Jourová, Telička, Stropnický...

říjen 10, 2022 09:57
... : Josef
No, Mílo. V tom se nikdy neshodneme. Já neuznávám vůdce, kteří nikdy nic nedokázali, kromě toho, že "byli zvolení".
Vůdce se nevolí! Ten buď je, nebo není.
říjen 10, 2022 16:03
... : mila1
No vidíš, a já zas neuznávám lidi, kteří si museli pomáhat podvody. A speciálně ty, co k tomu byli u STB.
říjen 10, 2022 17:27
... : Josef
To teda zřejmě hovoříš o Babišovi. Jestliže dělal na pézetce a cestoval do KS, nutně musel něco podepsat, votom žádná. Ovšem, že by byl u STB, to mu nikdy nikdo nedokázal, ani se nikdy nikde nevynořil jedinej člověk, kterej by byl Babišem udanej, nebo nějak poškozenej.
A co se týče podvodů. To už jsme tady probírali nedávno. Kde není porušenej zákon, nemůže bejt ani podvod, což už vyplývá i ze samotný definice toho slova.
říjen 11, 2022 08:10
... : Josef
Ještě, Mílo, k těm podvodum. Tohle přesně a doslova poradil geniální ministr Síkela veřejně velkejm podnikatelum, když si stěžovali, že oni nemají stropovaný ceny energií, jak to mají malý a střední firmy:
"Velkým firmám doporučuji, aby se tvářily jako malé a střední, řekl Síkela | (1:04) | video: ČTK
„Umím si představit, že při definici malých a středních firem budeme asi umět v rámci sporných limitů přimhouřit oko. Já všem velkým doporučuji, tvařte se jako malé a střední, alespoň na přechodnou dobu.“
Za co teda vlastně probíhá soud o Čapákovi?
říjen 11, 2022 11:42
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]