O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CO VŠECHNO SE DÁ VYKŘIČET? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 01 září 2022
Myslím, že legrácky o tom, jak přes zimu všichni umrzneme, jak nebudeme mít co jíst, by už mohly přestat. Ano, je opravdu všechno dost v háji, ale tím, že se budou mezi lid pouštět čím dál tím větší bubáci, se nic nevyřeší.  To je stejně účinné, jak předvolební sliby. Pochopitelně, každá vláda má svá plus i své minusy, tedy schopné i méně schopnější lidi. Ale nějak nechápu jako způsob řešení těchto problémů demonstrace... Ne, nejsem proti, vím, že je svaté právo na shromažďování, jen si nějak moc neuvědomuju, co velkého se tímto způsobem kdy skutečně dokázalo.



V polovině listopadu minulého roku vlastník restaurace Šeberák, zakladatel Iniciativy Chcípl PES, svolal demonstraci na Staroměstské náměstí, které se zúčastnilo víc jak deset tisíc lidí. Řečníci se vskutku „předvedli“:  

Přítomní byli vyzváni, aby nenosili roušky ani respirátory (což vskutku převážná většina neměla), bylo jim doporučeno, aby nenechávali děti doma v karanténě, ale naopak trvali na jejich docházce do školy, i když mohou být nakažené.

Tvrzení, že nemocnice nebudou mít dost místa pro neočkované označili za vyhrožování.

Dokonce srovnávali protiepidemická opatření s nacistickým režimem a vyčleňování neočkovaných ze společnosti s pronásledováním Židů za druhé světové války.

Někteří demonstranti měli české vlajky či přeškrtnuté vlajky EU a transparenty s nápisy jako Neposlušnost je základem svobody, o zdraví tu nejde nebo Mocipáni, pamatujte, že kdo seje vítr, sklízí bouři. Dav skandoval Svobodu!, Máme toho dost!, Hanba! nebo Chceme zdravě žít!

 

Jenže nikdo nebral zřetel na to, že:

koronavirus se přenáší z člověka na člověka po úzkém kontaktu. Jak upozornilo ministerstvo zdravotnictví, jde o kapénkovou infekci, která se přenáší vzduchem. Inkubační doba je dva až 27 dní. Je doporučeno vyhýbat se místům s vyšším počtem lidí. Pochopitelně, že následně počty nakažených hromadně stouply. Což byl asi jediný pozitivní výsledek…

 

 

 

DEMONSTRACE  -  „Česká republika na 1. místě“

 

 

Ústředním tématem této akce mají být následující body:

 

  • česká vláda by měla primárně zajistit přímé dodávky zemního plynu, zejména s Ruskou federací,
  • změnit systém redistribuce elektrické energie,
  • zajistit každé domácnosti 3 MWh ročně zdarma,
  • vytvořit z České republiky vojensky neutrální zemi, vrátit zpět suverenitu a „osvobodit se“ od mezinárodních organizací jako jsou Evropská unie, WHO nebo OSN.
  • a konečně „ukončit plánovaného ředění národa“ skrze změny statusu ukrajinských uprchlíků na status válečných uprchlíků.
  • Po ukončení války mají být ukrajinští uprchlíci vyhoštění zpět na Ukrajinu, jelikož je jejich mentalita údajně nebezpečným prvkem pro klidné soužití v Česku. Mj. demonstrace se mají zúčastnit také členové skupiny „Řekni Ukrajině NE“ čítající přes 15 tisíc účtů. Na Facebooku podporují myšlenku stržení ukrajinské vlajky z Národního divadla.

 

Organizátoři této sobotní, nastávající demonstrace, Ladislav Vrábel a Jiří Havel, se označují za politicky nezařazené občany.  

Pro zajímavost – zde si můžete poslechnout názory Ladislava Vrábela, abyste se s ním mohli případně více seznámit:

 

 

  

 

Aktivista Ladislav Vrábel, mediálně známý z kauzy pizzerie U žáby, kterou provozoval v Českých Budějovicích. V době migrační krize začal brojit proti islámu, uprchlíkům, přidal se k dezinformátorům a postupně rozšiřoval své dezinformační portfolio, zaměřoval se hlavně na COVID-19. Momentálně provozuje několik pizzerií v Praze a v Český Budějovicích, v posledních volbách kandidoval za hnutí Otevřme Česko – Chcípl PES.

 
 


 

Vím, že lidi jsou naštvaní, že mají k tomu mnoho důvodů.

Ale nejsem si jista, že to, o čem se tam má „jednat“, bude díky této demonstraci vskutku vyslyšeno.

OK, nechme se překvapit.

d@niela

 

 

Komentáře (50)add feed
... : Josef Kouba
Demonstranty reprezentuje jen malý počet občanů a vládu téměř nezajímají. Vůdce těchto demonstrací ale mají pod lupou. Informační média šířící "jedinou pravdu" s heslem: kdo nejde s námi jde proti nám se o demonstraci zmíní sarkasticky ve dvou řádcích a v TV pár slovy, nebo vůbec.
Pokud by si demonstranti založí politickou stranu, spojili se jinými malými stranami a s novým a jasným programem, se kterým půjdou do parlamentních voleb - mají šanci něco změnit.

Podobně jak demonstranti končí i lékaři a není jich málo, kteří se snaží lid informovat o podvodu století, zvaný Covid -19. Do novin a TV je nepustí a tak jejich informace končí na sociálních sítích.
Podobně je to s válkami. USA může bombardovat a zabíjet, vlézt do každé malé země na kterou si troufnou a v médiích je dokonce chválí, nebo je ticho. Jak to udělá Rus to je řevu. Nikde v "pravdomluvných" informacích nebyl vysvětlen důvod proč tuto vojenskou akci museli Rusové udělat. Předešli o pár dní útok Ukrajinské armády na Doněcko, Luhansko a Krym, vyzbrojené a cvičené USA vojenskými experty. Do Ukrajiny USA investovali 7 miliard dolarů. Zadarmo ani kuře nehrabe.

září 02, 2022 02:46
... : mamča
Nevím, jestli zrovna tahle demonstrace něčemu pomůže, ale včera jsem si přečetla čerstvý "projev" premiéra Fialy, a zjistila jsem, že on je ale úplně mimo ! Vůbec nechápe potřeby lidí, žije v jakémsi jiném světě než většina populace, které se slibem zavázal sloužit.
Přinejmenším je potřeba Fialovi a spol. důrazně naznačit, že národ je s jejich "prací" (od úterka do čtvrtka) nespokojen !
Protože panáček je přesvědčen, že všechno dělá úplně nejlíp a lid ho miluje.
září 02, 2022 06:05
... : d@niela
Jsem přesvědčená, že už velmi dobře ví, jaké "nadšení" vzbuzuje. A má přeci kolem sebe ansámbl rádců... Spíš se snaží dělat "jako by nic".

Tak uvidíme, treba to vskutku dopadne dobře, a bude líp. Jen mám strach z některých skupin, aby se to nezvrtlo špatným směrem.
září 02, 2022 06:33
... : AnickaM
Problem s demonstracemi je v tom, ze je to vhodna prilezitost pro exhbicionisty a bitkare. Ten ucel protestu nezajima, jen se chteji trosku porvat. A pak cteme o brutalnich zasazich policie.
září 02, 2022 08:40
... : *deeres*
Hlavně, že se velebí sameťák. To jsme se přece konečně dostali na ten úžasný Západ. To byla panečku lidová síla, která svrhla ty komouše. Pak se profláklo, že to bylo úplně jinak a náš národ byl za užitečné blbce,co demonstroval za rozkradení toho, co tu ještě zbývalo. Panika je blbost, ale rozumně se připravit na budoucnost je v zájmu každého jednotlivce.
září 02, 2022 08:54
... : d@niela
No, každopádně zase budou mít policajti velký přesčasy. A bude jich tam určitě hodně, protože pokud nějací demonstranti polezou po domech a budou strhávat ukrajinské vlajky a bojovat za ukončení "ředění našeho národa Ukrajinci"...

Taky jsem zvědavá, jak si to v reálu oni řečníci, co budou navrhovat "vytvořit z České republiky vojensky neutrální zemi, vrátit zpět suverenitu a „osvobodit se“ od mezinárodních organizací jako jsou Evropská unie, WHO nebo OSN" v praxi představují...
Poněkud jiné je řvát "Já chci!!!!, a poněkud jiné to pak uvést v realitu.
Nojo, no.

září 02, 2022 09:06
... : Petr Sysala
Demonstrace jsou jen kolbištěm exhibicionistu. Horší budou volby. Čím hůř, tim větší populista a následný šmejd zvítězí.
září 02, 2022 11:09
... : Josef
No, tak. Rád jsem chodil na 1. máje. To bylo potřeba, abych nedostal černou tečku do žákajdy a pozdějc zase nižší prémie, ale hlavně, uplně všude byly skvělý opečený připálený křupavý buřty. Zvládl jsem jich za dopoledne klidně i 5 porcí.
Poslední moje demonstrace byla v listopadu 1989 na Letný (předtim na Václaváku), s nadšením. Pak jsem brzy začal vnímat rozpory mezi řečma a činama Havla a pochopil jsem, že jsem opět byl za užitečnýho blba, uplně stejně, jako dřív, akorát na Letný nebyly ty buřty.
Na žádný demonstraci už mě pak nikdy nikdo neviděl, ani neuvidí, ani PRO, ani PROTI. Jedině snad, kdyby zase byly buřty. A ani na Prague Prde se neúčastnim, nepotřebuju zevnitř ohřejvat řiť.
září 02, 2022 18:13
... : Jiri Bilina
Copak se deeres "proflaklo o sametaku"? Ten zlocinnej rezim se sypal uz hezky dlouhou dobu a kdyz to pochopil i Gorbacov...
Ale kopnout do toho bylo stejne nutne a vetsina lidi mela uz plne zuby vlady proruskych kolaborantu, dratu na hranicich, koncentraku, cenzury a komunistickejch lzi. Bud rada ze to tak dopadlo, podivej na zeme kde jeste nejakou s privatizaci, vstupem do EU a do NATO vahali...
----------------------------------
Teda nezlobte se vazeni, ale program tech soudruhu o kterych je zde rec by se dal rici mnohem strucneji. Neco jako "hura zpet do ruske zadnice a do bidy". smilies/grin.gif
Mikin
září 03, 2022 00:07
... : Josef Kouba
Staršího data, přepis. ale je to dobré připomenout.  

Jsem v politice krátce. Můžete se spolehnout když dáte ODS mandát do vlády, tak sní prosadíme jasné principy a naplníme 12 základních bodů.
Můžete se spolehnout že snížíme daně a zvýšíme přijmi.
Můžete se spolehnout, s ekonomického růstu budou bohatnout všichni.
Můžete se spolehnout, že skoncujeme se zbytečnou byrokracii.
Můžete se spolehnout, že zmodernizujeme státní ekonomiku a zachováme silné Česko v silné Evropě.
Odevzdat hlasy ODS má dvě jistoty, že váš hlas nepropadne a bude mít smysl.
Můžete se spolehnout. P. Fiala

PS: V roce 1989 Bylo Československo na 10 místě v hodnocení životní úrovně,
v roce 2020 na 25 místě a letos na 21. 
Občas je dobré vyjít do ulic a připomenout vládě, že jsou lidem placení a že neplní co slíbili.  
září 03, 2022 01:23
... : Jiri Bilina
Nu Josefe Koubo, pan premier by sotva napsal "sni, prijmi, s ekonomickeho, skoncujeme".
Gramatiku si nech od nejakeho soudruha vzdy radeji zkontrolovat a to misto v zivotni urovni taky.
Mam ti to udajne 10 misto najit? Staci rici. smilies/grin.gif
Mikin
září 03, 2022 04:10
... : andrea
Jiří Bílino-Mikine,

to ti není trapný opravovat chyby? Pepa Kouba žije v Kanadě už hodně dlouho. Ale i když mu nejde současná gramatika, tak mu to myslí dobře. Sliby premiéra Fialy - ty byly tehdy hrubkou!
Ty sice umíš českou gramatiku, ale to neznamená, že jsi lepší člověk.
září 03, 2022 07:00
... : Josef
Jo, Pepane. Nikdo ti nedá tolik, kolik já ti slíbím.
A ještě dvě perličky:
Sobotka 2002: "... naše sliby nebyly zasazeny do reálného ekonomického rámce..."
Topolánek: "Pokud budeme lidem před volbami otevřeně říkat, co máme v plánu, nikdy ve volbách nevyhrajeme." Lidové noviny, 15. 4. 2006
září 03, 2022 07:07
... : *deeres*
Vlastně jsem nechodila do průvodu ani na toho 1. května. Na základce jsem stejně měla špatný původ a v ČKD jsme si na to moc nehráli, tam chodili jenom ti zasloužilí. V průvodu jsem naposledy byla v lidovém kroji, ještě před základkou. I Letnou jsem vynechala, po té, co jsme vypískali Štěpána v hale Elektrotechniky. Pak začali s Havlem, profláknul se Šmíd, lhářka Drahanská, jejíž výmysly odvysílala Rakušanová ve Svobodné Evropě a měla jsem jasno. Tak jsem dneska v Praze nebyla, ani si nemyslím, že se něco změní, nakonec nastoupí jenom jiní lháři a korytáři.
září 03, 2022 13:35
... : *deeres*
Opr.: byla to Drahomíra Dražská, vrátná na studentských kolejích v Tróji,nikoliv Drahanská.


září 03, 2022 14:07
... : Jiri Bilina
To jsi me Andreo spatne pochopila. Ja se jen pousmal na tim, ze si Pepa Kouba ty vyroky vymyslel a ze navic lhal o zivotni urovni v roce 1989.
--------------------------------------
Ono se kazdou chvili mluvi o "vladnim slepenci", ale jak nazvat souduhy recniky na dnesni demonstraci? SPD, Tikolora, komunisti, Foldyna, Sevcik, Vandas, Skala, Volny... smilies/grin.gif
Mikin
září 03, 2022 16:48
... : Josef
Sem kouk na pár fotek z demonstrace. Co říct? Sice to potěší, ale to je tak všechno. I kdyby tam bylo desetkrát víc lidí, než dnešních 70 tisíc, nic by se nestalo.
Žádný demonstrace nikdy v dějinách nic nezměnily ani nezmění.
září 03, 2022 17:36
... : andrea
Pan premiér Fiala neustále říká, že jsou to všechno prorusky smýšlející lidé, že jsou ovlivněni dezinformátory, a že proč ne, že přeci si může zademonstrovat každý.
Takže jednou tak, podruhé jinak.
Zajímavé, že ta demonstrace byla mj. i proti němu. Jenže ničeho se on ani jeho kolegové stejně bát nemusí, protože "jedou dál", vstříc vlídným zítřkům.
září 03, 2022 17:56
... : Jiri Bilina
Co je na tom premierove vyroku spatne, Andreo? Ano, jsou to ruskou propagandou zpitomeli lide a ano, v demokraticke zemi maji pravo demonstrovat.
Pravdu ma i Josef. "Chvilkaru" chodilo na Letnou podstatne vice a nic se nezmenilo. Babis drepel na miste premiera az do prohranych voleb dal.
Na to volby jsou.
Mikin
září 03, 2022 18:12
... : Josef
Bych neřek, Andreo, že demonstrace byla mj. i proti Fialovi. Spíš bych řek, že byla VÝHRADNĚ proti Fialovi. Jistě i proti všem jeho spolupachatelum, ale on se stal symbolem.
Pamatuješ - "pusťte nás na ně"?
září 03, 2022 18:19
... : Marie
Určitě mnoho nezmění jedna demonstrace, ale začít se musí. A začalo se ve velkém
září 03, 2022 19:13
... : Jiri Bilina
Byt panem Babisem, tak se od tech ctenaru rusackych webu co nejrozhodneji distancuji.
Odchodem z E.U. a ztratou dotaci by ten "genialni byznysman a dravec" zbankrotoval jako prvni. smilies/wink.gif
Mikin
září 03, 2022 19:47
... : kim
Bývalo to jednoduché, komunisté ti zlí my ti hodní. Po revoluci to bylo, čtyřikrát doprava a čtyřikrát do levá a všichni zanechali šrám na naší zemi. Fiala dnes s velkým klidem bez emocí prohlásil, že demonstranti jsou lidé kteří jsou proti Česku tak tímto vede zemi k nepokojům. Já když si přečtu pod článkem o dnešní události diskusi tak to vypadá na občanskou válku online. Fialovo stádo řve kdo nejde s námi jde proti nám. Do politiky jdou jen psychopati a nikdy nebudou bojovat za lidi, ale jen za sebe.
září 04, 2022 00:15
... : Jiri Bilina
Pokud je me kim znamo, premier prohlasil, ze: demonstraci svolaly „síly, které se hlásí k proruské orientaci, mají blízko k extrémním pozicím a jsou proti zájmům ČR.
Coz je podle me docela presne. Zastanci agresivni, fasisticke Ruske federace mohou jen tezko hajit zajmy Ceske republiky.
Fiala ovsem take rekl, ze i tihle lide maji pravo demonstrovat. Predstav si, zeby neco takoveho rekl Putin nebo komunisti.
A ruske i komunisticke vlajky na te demonstraci nechybely. smilies/undecided.gif
Mikin
září 04, 2022 01:44
... : Josef
Je to tak, Kim. Kdo si i jen na vteřinu dovolí zapochybovat o fialovejch signálech, o Markétinym pronikavym intelektu, a jediný byť vlas to byl, je kremloid, zemanoid, burešoid, putlerovec, fašoun, nácek, estébák ...
Holt se s tim budu muset smířit.
září 04, 2022 07:03
... : mila1
No myslím, že reakce premiéra Fialy na tuhle demonstraci nebyla moc šťastná. Ano, bylo tam určitě hodně prorusky smýšlících lidí, ale převážnou většinu tvořili lidi, kteří se jednoduše bojí. Bojí se, že nezvládnou ceny energií, bojí se inflace. Místo shazování by vláda konečně měla přijít s něčím, co by lidi aspoň částečně uklidnilo.
září 04, 2022 07:39
... : Petr Sysala
Rozdělenému stádu se lépe vládne. A sytý politik hladovemu plebsu nevěří. To bolševické "Kdo není s námi, je proti nám" je už jen takový fialový signál, s kým máme tu čest.
září 04, 2022 07:52
... : Josef Kouba
Mila1
Ano, bylo tam určitě hodně "proruský" smýšlejících lidí. 100 000 je dost. Tolik tam nebylo ani při "sametové".
Jeden Německý diplomat byl pozván do USA na oslavu vítězství studená války. Generálové,... šampaňské.
Přípitek jej šokoval. "nyní si ty Rusáky teprve podáme". Přes 30 let je plán jak ten národ zlikvidovat. Byl dokonce plán po II světové válce na oslabené Rusko zaútočit. US president to nepodepsal. Vše je o penězích a moci. Ti co chodí ráno v 6 do práce, když je válka tak chlapi musí, za spor bohatých umírat. Jak Rusové tak Ukrajinci. Ti prachatí při hraní golfu rozhodují jak to bude dál a kolik těch mladejch životů pošlou na smrt.
září 04, 2022 08:20
... : *deeres*
Fiala přes všechny své tituly toho moc nepobral, pokud jen trochu věří svým výrokům. Spíš si ale myslím, že už má pěkně semknutý svěrač.

září 04, 2022 08:41
... : Jiri Bilina
Josef Kouba: Ano, bylo tam určitě hodně "proruský" smýšlejících lidí. 100 000 je dost. Tolik tam nebylo ani při "sametové".
Josef Kouba opet lže. Na tehle demonstraci bylo 50 - 70 tisic lidi. Polovina Vaclavskeho namesti. Behem sametove revoluce byl Vaclavak, plus prilehle ulice den za dnem plny a tak musely byt demonstrace presunuty na Letnou, kde se schazel i pres velke mrazy cely milion.
A komuniste z toho maji dodnes (slovy pani deeres) "semknutý svěrač". smilies/smiley.gif
Mikin
září 04, 2022 15:09
... : Jiri Bilina
milo 1, souhlasim. Ale jen castecne.
Jiste ze tam slo spousta lidi hlavne ze strachu, ale kdo jim ten strach cpe do mozku... Podivej na ty recniky - ruda, hneda antivaxeri.
Cele to bylo o tom, ze musime zradit Ukrajinu, zradit spojence a hura zpet do ruske zadnice, protoze nam treba ten valecny zlocinec z Kremlu odpusti a nebudeme muset nosit jednu zimu svetr.
Takovejch se naslo dost i za protektoratu a sovetske okupace. Mnohem drsneji nez premier Fiala to vystihl sefredaktor Forum 24, Petr Šefr.
Radeji nebudu opakovat. smilies/wink.gif
Mikin
září 04, 2022 15:36
... : mila1
Narážela jsem pouze na to, že Fialovo hodnocení nebylo vhodné. Vláda to má hodně těžké, ale nesmí zapomínat na komunikaci s lidmi. Tam vidím velké mezery.
září 04, 2022 15:53
... : Jiri Bilina
Tak v tom bych milo nejspis souhlasil.
Mikin
září 04, 2022 16:32
... : Josef Kouba
https://youtu.be/0yFSlTrgp-s O Václaváku s Indie.
září 04, 2022 22:08
... : Josef Kouba
https://youtu.be/GghVSNTSIXg
Organizátor demonstrace 3 září vysvětluje důvod a další pokračování demonstrací. Doporučuji.
září 04, 2022 22:59
... : Jiri Bilina
No, kdyz se ta Josefova pani "s Indie" vyjadrila k demonstrantum jako k zastancum "extremni levice a pravice", trefila hrebicek na hlavicku. Proste rudohnedi.
Josefuv organizator demonstrace zapomel rici, kdoze jsou to ty "globalisticke struktury", o kterych blabolil asi tak 150x. A krotka pani Bobosikova se ho na to pochopitelne neoptala.
Rudi ci hnedi recnici, kteri na tom uzasnem meetingu vystoupili se pochopitelne ani jednou nezminili o tom, kdo je na Ukrajine agresorem a valecnym zlocincem.
I kdyz me Koubovo neustale kopirovani odkazu a cizich nazoru ve zdejsi diskusi pripada nadmiru trapne, ucinim vyjimku a prihodim neco sam.
Protoze pan Šafr podle me trefil hrebicek na hlavicku. smilies/smiley.gif
https://www.forum24.cz/fasisticka-spodina-putinovych-privrzencu-zaplnila-polovinu-vaclavskeho-namesti/
Mikin

září 05, 2022 03:42
... : Petr Sysala
Už chybi jen "Ztroskotanci a zaprodanci".

Nebude se zase něco někde proti něčemu podepisovat, aniž by podepisujici věděl proti čemu se podepisuje?
září 05, 2022 06:16
... : Jiri Bilina
Ale kdeze, Petre.
Jen si poslechni projevy rudeho pohunka Skaly, nebo jeho hnedych soudruhu z SPD. Ti slovnik od dob anticharty nezmenili ani o chlup.
Aspon nejsi sam. smilies/wink.gif
Mikin
září 05, 2022 06:29
... : Petr Sysala
Slovnik pana Šafra je ti určitě blízký. Takhle Rudé právo popisovalo demonstrace před rokem 1989, inu, vrana k vráně sedá, tedy politruk k politrukovi :-)

To nám ta demokracie pěkně ryje držkou v zemi ...
září 05, 2022 07:46
... : Josef
Teda, brát si vyhulence Šafra, vykopanýho pro neschopnost nejmíň z deseti redakcí, za bernou minci, to už chce skutečně vysokej intelekt.
září 05, 2022 11:58
... : doktor
Myslím,že nás už nikdo ničím nepřekvapí.
září 05, 2022 14:12
... : Josef
"Demonstraci organizovali příslušníci ruské páté kolony, zopakoval Fiala". No tak jo.
A co sympatizanti? Taky kremloidi?
-----------------
V tohle případě už místo demonstrace pomůže fakt jen defenestrace. Vždyť ten neschopnej parazitickej trouba s deseti koupenejma titulama se nám vychechtává přímo do xichtů!
září 05, 2022 15:29
... : Jiri Bilina
Ja bych naopak Petre rekl, ze je ti blizky slovnik tvych recnicich soudruhu. Tolik nenavisti k zapadu, ke Spojenym statum. demokracii, demokraticky zvolenym politikum a vyzev ke svrzeni demokracie jste zvladli jen vy, ty nas malej "politruku". smilies/wink.gif
Mikin
září 05, 2022 17:00
... : Petr Sysala
Byt zblblym levičákem v mládí je v pořádku ideály a blbost chodi ruku v ruce. Byt zblblym levičákem na stará kolena je znakem senilni demence. Bohužel na to neexistuje účinná medikace.
Alespoň nás občas pobaviš Jirko.
září 05, 2022 18:23
... : Jiri Bilina
Premier Fiala trva na svem:
Trvám na svém výroku, který se netýkal demonstrantů, ale organizátorů. Demonstraci organizovali příslušníci ruské páté kolony. Důkazů je dost. Stačí se podívat, kdo stál na pódiu a co říkal.
A ma pravdu, predseda. Byli tam vsichni - od skalniho stalinisty ktery se chlubi tim ze v roce 1968 pomahal okupantum, pres fasisty a rasisty az po antivakcery propagujici odcervovaci prostredky pro kone a kravy.
A vsichni, nohou spolecnou, kopali za Putina. Kteremu se v posledni dobe na Ukrajine jaksi nedari a proto musela nastoupit pata kolona.
Pana premiera bych si jen dovolil opravit v tom, ze pokud tam nekdo celou dobu stal a tleskal, nedelal to ze strachu, ale z hlouposti.
-----------------------------------------
P.S. Kdyz me presvedceny komundira kteremu dosly argumenty ve svem zoufalstvi nazyva levicakem a politrukem, vim ze delam neco dobre. smilies/wink.gif
Mikin
září 05, 2022 19:36
... : *deeres*
Přečtěte si "Vidlákovy kydy" na litterate.cz
Trochu jiné kydy, než Fialovy, něco se děje.
září 06, 2022 05:31
... : Josef
Jo, Deer, dík. Neznal jsem, přečetl jsem. Je toho všude celkem dost podobnýho, ale do předčasnejch voleb se stejně nic nezmění. Pětispolek neschopnejch se zabetonoval u koryt a i kdyby se vzájemně i nenáviděli, drží je pospolu síla největší - prachy.
září 06, 2022 13:02
... : Jiri Bilina
Organizator protestu pan Vrabel (3 milionovy dluh a za opilost zabaveny ridicak) prohlasil, ze klidne pojede do Moskvy a Putinovi se omluvi.
Co jeste dodat...
Mikin
září 06, 2022 16:51
... : Josef Kouba
Panu Vrabelovi a jeho týmu držím palce. Doufám že se lidem v Čechách podaří svrhnout vládu.
Parta za mořem se musí smíchy potrhat co za hovadské rozhodnutí EU dělá a jak poslouchá jejich příkazy.
září 18, 2022 20:13
... : Jiri Bilina
Ta vlada je Koubo demokraticky zvolena.
Az se vam rudohnedym podari vyhrat volby...
září 22, 2022 03:54
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]