Pondělí, 07 duben 2008 |
![](http://obrazky.kudlanka.cz/dis.jpg)
Sem se ti Danííí zrovna nap*d!!!! Čtu nějaký kecy o knedlikách (houskovejch), píčou tam vo přidání droždí, nechat asi 30 min kynout, blablabla, a knedliky budou "jak od maminky". Bysem teda řek, že jak vod kerý! Vod mý určitě ne! Ta by nikdy takový "nadejchaný" nepatlala. Když se na ně p*dne vomáčka, rozblemcaj se na bahno, nabrat to jde jen žicí - bléééé.
![](http://obrazky.kudlanka.cz/14knedle.jpg)
Když se někdy stravuju v neznámý hospodě, vždycky se na technologii ptám. Pokud zjistim ty nadejchaný (a zvlášť na Velký Moravě jsou na "nadejchaný" patřičně pyšní), tak automaticky vobjednávám rejži. Nebo ke kuláši housku či chleba. Pravý knedliky "Od maminky" jsou dost tuhý, aby se nechaly napíchnout na vidličku, udržely se na ní, dala se na ně nahrnout vomáčka bez jejich totálního rozmočení. Tak! A umim je skvělý! K nerozeznání od "od maminky"... Něžný Čumáček Mj. dotaz - jak jste na tom v knedlíkologii vy?
|