O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

UKRAJINKY… NEBEZPEČÍ PRO ČEŠKY? PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 srpen 2022
Bez ohledu na národnost musel každý „západní muž“ slyšet příběhy o legendární kráse slovanských žen.  Jsem přesvědčen, že značnému počtu mužů udělá obrovskou radost, když se s těmito ženami setkají; mnohé z nich se mohou chlubit postavou, jejíž křivky mužům zatočí hlavou i rozumem. Málokde na světě se mohou pyšnit tak nádhernými ženami... Dalším plusem mimo nesmírnou přitažlivost, je jejich známá oddanost.

 

 

 

 

Může jít o obrázek 1 osoba

 


Muž je u nich považován za hlavu domácnosti ve všech věcech.

 

Slované ještě stále prosazují patriarchální systém domácnosti, kde je muž konečným rozhodujícím činitelem. V dnešní době to není tak viditelné, nicméně zatímco převážná většina Evropanek i ostatních "západních žen" považuje muže maximálně za rovnocenné, tak slovanské ženy se intenzivně věnují svému partnerovi, a této oddanosti odpovídá i silná ochrana od jejich mužů. Slované jsou mj. prý velmi žárliví…

 

Mnoho Slovanek také věří, že hlavním smyslem ženy v životě je vychovávat  děti. A děti v raném věku učí, aby byly především uctivé a pracovité.Většina těchto rodičů uplatňuje při výchově dětí rigidní přístup, takže je neobvyklé, když jsou se svými dětmi příliš kamarádští, jako je to běžné u nás, v celé západní Evropě a jinde ve světě.

 

Nebudu hovořit o specifických vlastnostech zápaních žen, protože s nimi máte zkušenosti z první ruky. Ale souhrnem uvedu pár hlavních rozdílů mezi slovanskými ženami z východu a těmi našimi:


 

·         Slovanské ženy se věnují především rodině a jen málo z nich se věnuje kariéře. Láska a manželova blaženost jsou pro ně nejvyšší prioritou.

 

·         Jen málo z nich přijímá feminismus. Většina je proti, což je velký rozdíl od západních žen, které feministické hnutí silně podporují.

 

·         Slovanské ženy se cítí povinny dodržovat dress code, na rozdíl od západních žen, které se oblékají podle svých individuálních preferencí a „právě letící módy“.

 

 

Nechci uvádět příklad z Česka, i když sám jeden konkrétní znám, zrovna z vedlejšího paneláku. Ale můžete si najít tenhle, který proletěl všemi sociálními sítěmi:

 

dvaadvacetiletá Ukrajinka před ruskou invazí utekla do Velké Británie, kde jí poskytli ubytování mladí manželé se dvěma dětmi.  Jenže - nálada v domě se však brzy začala rychle měnit. 

Manželka si totiž všimla, že se mladá Ukrajinka líčí jen ve chvíli, kdy měl přijít z práce její Tony. "Přes den nic, nečesala se, chodila v teplácích -  vůbec se nezajímala o svůj zevnějšek. Jen seděla u televize nebo ještě spíš byla stále s mobilem u ucha. Buď si telefonovala, nebo chatovala.

Ale sotva se manžel vrátil domů, tak najednou přišla za námi usměvavá, nalíčená, s upravenými vlasy a v topu s hlubokým výstřihem,“ postěžovala si Angličanka.

 

​Ze začátku prý měla výhrady k tomu, že si přivedou domů uprchlíka. Nakonec však podlehla soucitu a teď toho nesmírně lituje.

Protože, když se asi po krátké době naštvala a chtěla dívku poslat na ubytovnu, což nakonec opravdu udělala, tak to, co následovalo, vskutku nečekala.  "Jestli půjde ona, tak já taky," oznámil jí zaslepený Tony.

 

Ten se pak skutečně i s milenkou přestěhoval ke svým rodičům, kde už jen čekají, až jeho nová milovaná dostane trvalé vízum ve Velké Británii.

Plánují prý spolu strávit zbytek svých životů, všude prohlašuje zamilovaný Tony. To, že kromě manželky opustil i dvě malé dcerky, mu zatím problém nedělá...

 

 

Nechci věstit nic nepříjemného – ale ulice i parky jsou plné půvabných Ukrajinek,

milých, rozesmátých,

některé jsou samy, jiné mají svá batolátka.

Tak snad jim čeští, pandemií znudění muži,

nepřijdou na chuť.. 


 

 

FRANTA



 

Komentáře (40)add feed
... : Lenka1
No, tak na to nemusí být Ukrajinky. Pokud má chlap doma fůrii, tak mu stačí jakákoliv, která se na něj usměje a bude milá.

A za další - ony ty Ukrajinky jsou taky dost vyčůraný. Ono se to teď sice nenosí o tom mluvit, nicméně faktem je, že před 24.2. UA jednoznačně patřila mezi nejzkorumpovanější země světa, za 30 let samostatné existence si nedokázali vytvořit fungující strukturu a za posledních pár let odtamtud uteklo přes 10 mega lidí.

Takže jasně, že teď především ty "milé a usměvavé" Ukrajinky využívají současnou situaci k tomu získat tady hned legální pobyt, a jasně že jim jde o to tady ulovit chlapa. A o tom patriarchálním zřízení - mno, spíš mnohem lépe ovládají umění "kroutit krkem, na kterém sedí hlava, která rozhoduje."

A v neposlední řadě by si naši pánové měli uvědomit, že na UA je mnohem více rozšířen HIV a syfilis než v zemích západní Evropy. A převládají ženy. Takže, pokud chlap má mozek, tak se tomu zdaleka vyhne.

No a ten, který mozek nemá, holt za blbost se platí.
srpen 10, 2022 11:08
... : Josef
No, jsou některý děvčata moc pěkný. Moc. Mňammmm. Ale bacha! Na jejich nevinnost a oddanost bych nevsadil ani zlámanou korunu. Skoro vždycky mají rozvětvenou rodinu, otce, bratry, často i manžely, vesměs matróse černomorce. Svou pověstnou oddanost a získaný prachy věnujou jim. Sem jsou vysílány jen pro prachy, a když prachy nejsou, nastoupěj na nebohýho manžela nebo milence černomorci. A i kdyby se omylem vyskytla výjimka a skutečně zůstala krasavice oddána českýmu chlapci, tak se po pětadvacítce z krásný Marušky vyklube nevzhledná stokilová hrouda. To mají v genech.
Já teda bych do toho nešel ani zanic!
srpen 10, 2022 11:50
... : Lenka1
Chacha.
Zrovna čtu diskuzi na tom nejlepším pravdomluvném médiu Seznam. cz o tom, jak nám ukroši stopli ropu.

Tohle se teda vrchnímu feťákovi Zelenskýmu moc nepovedlo, protože už i ti dříve neochvějní modro-žlutí vlaječkáři začínají chápat, že ti Ukrajinci asi nebudou zas takoví super kámoši.

Aneb - pošlete nám peníze, tanky, letadla a munici a my vám za to bloknem ropu.
srpen 10, 2022 13:07
... : mamča
Zažila jsem při objednávání v nemocnici : Dvě Ukrajinky se domáhaly na recepci okamžitého vyšetření na místní gynekologii. Já hloupá, jsem jim zpočátku pomáhala v domluvě svojí ruštinou. Až když děvčata začala být agresivní vůči pracovnici na recepci, která se jich ptala, zda je to akutní ? Dámy prohlásily, že ne, ale že jsou z Ukrajiny, tak mají samozřejmě přednost. Nechala jsem je, aby se pak domluvily lámanou angličtinou a šla jsem si po svých.
Ta jejich arogance a nadřazenost mě znechutila.
srpen 10, 2022 14:01
... : doktor
..... ještěže nechodím do parků a lesoparků sám,jinak bych se začal bát.Frantík mne úplně vylekal,protože Ukrajinky mám rád,jsou milé a pracovité a mají hezký úsměv.
srpen 10, 2022 14:10
... : d@niela
Tady na našem sídlišti jich je "hafo". No, vzhledem k tomu, že vůbec nejvíc jich je v Praze, a tady to bylo pro ně opravdu příznivé, tak jich tu je "haf" víc než jedno.
Když chodím takhle večer nebo i ještě později s čoklíkem, zažívám zajímavé - například třeba mají na balkóně puštěnou muziku, dole sedí, debatují, děti poletují...

A kupodivu, zatím se nikdo z domorodců ještě v neozval.
srpen 10, 2022 14:13
... : Lenka1
mamča:

Jo, to sedí. Jak jezinky" jen dva prstíčky strčíme......a pak všichni uvidíte."
Neříkám, že jsou takoví úplně všichni, ale jak s tou naší menšinou. Tedy ti ze západní Ukrajiny. Na východě je to jinak.
srpen 10, 2022 16:44
... : Lenka1
Daniela:

Neboj, to přijde. Lidi začínají pomalu střízlivět z kocoviny. A čím víc budou padat na hubu, tím víc budou na tyhle věci citliví.
srpen 10, 2022 16:44
... : Lenka1
Super, jak jsem se obávala. Tranzitní poplatky nakonec zaplatilo Slovensko s Maďarskem, což znamená, že ropa poteče pouze do Maďarska a Slovenska. K nám už ne.

Jsem moc zvědavá, co nám k tomu řekne náš vrchní signalista. Je vůbec zajímavé, že ukroši stopli ropovod už 4.8. a v médiích o tom opatrně pustili zprávu až předevčírem a ještě s titulkem, že za to může Rusko. Teprve v textu bylo tak nějak neochotně zmíněno, že Rusko za tranzit přes UA zaplatilo, jak mělo, ale UA ty peníze odmítla údajně kvůli 7. sankčnímu balíčku.

Údajně píšu proto, že UA jaksi pořád není členem EU, takže se sankcemi řídit nemusí. Dost chabá výmluva na zakrytí vydírání. Asi jim toho dáváme pořád málo.

A náš signalista asi čeká na signály z EU.

Myslíte, že Fiala opět vystoupí s projevem k národu a doporučí nám do práce jezdit na kole? Ještě by mohl vystoupit Rakušan a oznámit, že komu se to nebude líbit, tak toho zavře.


srpen 10, 2022 16:57
... : Jiri Bilina
Ja bych tedy Ukrajinky ani zeny jinych narodnosti takhle do jednoho pytle nehazel, ale je pravda, ze kazda narodnost ma diky prostredi ve kterem vyrustame urcite charakteristiky.
Co se tyce ukrajinske korupce o ktere se spravne zminuje Lenka, tam jsou ty zebricky ruzne, ale vetsinou se zhruba shoduji. Ukrajina je na tom opravdu dost spatne.
Podle wikipedie az na 122 miste. Ovsem treba Ruska federace je az na 136 miste ve spolecnosti Mali, Laosu a Togo.
Pro zajimavost - nejlepe jsou na tom Danove, Novozelandane a Finove. Kanada ma cislo 13, USA 27, Ceska republika 49, Slovensko 56. Nejhure jsou na tom Venezuela, Somalie, Syrie a jizni Sudan (177 - 180).
Mikin
srpen 10, 2022 17:27
... : mamča
Lenka1 : Fiala nemůže vystoupit s projevem k národu, protože je na dovolené a právě plave v Chorvatsku. Nevím, jestli jsou v Chorvatsku žraloci, ale jeden by tam zabloudit mohl, ne ? smilies/cheesy.gif
Zajímalo by mě, jestli kolem pana premiéra plave taky ochranka, po zuby ozbrojená.
srpen 10, 2022 17:38
... : Jiri Bilina
Souhlasim doktore. Jsou vetsinou fajn. My se s Joanne na cestach skamaradili se dvema mnohem mladsimi ukrajinskymi pary a dodnes na to radi vzpominame.
Akorat jsem si vsiml, ze kluci byli podnikavi a holky dost emancipovane. Moc se nelisily od svych zapadnich kolegyn. Me to pripada, ze se z Ukrajincu stava diky jejich odtrzeni od sire Rusi dalsi moderni, evropsky narod. Ta opilecka bezradnost ruske duse z nich jaksi vyvanula, coz je podle me dobre.
srpen 10, 2022 17:49
... : Lenka1
Mno, s tou opileckou bezradností bych si nebyla tak jistá, co vídávám v supermarketech i ve večerkách, tak mívají v košíkách fůru chlastu.

Ale co z nich nevyvanulo zcela jistě, je vychcanost a nevděčná zparchantělost. Nevezmou si peníze od Rusů, ačkoliv by mohli, protože se na Družbu a tranzit ropy přes UA nevztahují, a místo toho je chtějí po nás, Maďarsku a Slovensku.

Asi jsme jim toho zatím nacpali málo.

Už jsem tu psala, že kdo si myslel, že UA může nad RF zvítězit, je zralej na posouzení svéprávnosti. Tak k tomu jen přidám, že totéž platí pro někoho, kdo od UA čekal nějaký vděk za pomoc.
srpen 10, 2022 18:53
... : Lenka1
mamča:

Mě by spíš zajímalo, kdy tyhle zaprodané loutky půjdou konečně od válu a budou mít povinnost nahradit státu způsobenou škodu. Já vím, čirá utopie.

Tak teda aspoň ten žralok, no.
srpen 10, 2022 18:56
... : Jiri Bilina
Aha... takze diskuse o povaze ukrajinskych zen, prchajicich pred zlocinnou fasistickou agresi se diky prvnimu komentari zvrhla na utoky proti Ukrajinkam, svobodne zvolenemu prezidentovi napadene zeme (fetak Zelensky) a ceskemu premierovi, ktery se chova jako chlap a odmitl ohnout pater.
Pochopitelne ani slovo kritiky vuci zrude z KGB, ktera to peklo (i s nasledky) rozpoutala.
Ukrajinskym holkam (i tem skaredym) preji hodne stesti a hlavne - navrat do zeme, kterou jejich chlapi proti mnohonasobne fasisticke presile s nasi pomoci tak statecne brani.
Mikin
srpen 10, 2022 19:12
... : Lenka1
Hele, Bílino. Teď zrovna tvůj milovaný Zelensky perlil v médiích za to, aby celej kolektivní Západ zakázal vstup Rusům, že za Putina můžou úplně všichni. Že prý co si zvolili, tak to mají a všichni musí nést následky. Kolektivní vina. Není tak trochu - abych použila tvoje výrazivo - rudohnědé?

A pokud je to podle tebe v pořádku, tak co to vztáhnout i na Ukrajince? Koneckonců - oni si Zelenskýho zvolili, před ním si zvolili Porošenka, nebouřili se proti vyvražďování civilů ze strany Azovu a dalších bojůvek na Donbase, ještě se s tím chlubili na sociálních sítích (víš jak, internet co schvátí, tak už nikdy nenavrátí, takže se dá kdykoliv vyhrabat, cenzura necenzura) tak ať si tuhle debilní politiku a vlezdoprdelectví Amíkům taky vyžerou, ne?

A že vydírání států, které do něj nacpaly miliardy, nazýváš neohnutím páteře, mě u tebe nepřekvapuje. Holt každej jsme nějakej, viď?




srpen 10, 2022 19:34
... : Lenka1
A ještě bych tě ráda pokud možno citlivě upozornila na to, že se svým neochvějným nadšením a podporou UA i našeho nejlepšího premiéra všech dob zůstáváš čím dál více osamocen.

Oni to totiž ti lidi, kteří žijí tady a nečtou o situaci v Čechách v Economistu, berou tak nějak trochu víc osobně, víš.
srpen 10, 2022 19:38
... : Jiri Bilina
Podivej Lenko, pokud Daniele nevadi ze jsi i debatu pod nevinnym clankem o Ukrajinkach obratila v nejapnou obhajobu nacisticke agrese, tak muzeme pokracovat.
Co mas proti postupu evropskych zemi? Mohli snad za 2. svetove valky obcane nacistickeho Nemecka na dovolenou do Anglie, Spojenych statu nebo treba Australie za klokanama? Za zlociny a zverstva bohuzel ponese odpovednost i tech par slusnych. A zlocinnym agresorem je jednoznacne Rusko. I Klaus se Zemanem to rikaji. smilies/wink.gif
Ale nez budeme pokracovat, prosil bych konecne odpovved na otazku z diskuse pod mym clankem, ze ktere jsi zdrhla:
psala jsi tam s jistotou o tom, jak by se v pripade ruske okupace Ceska zachoval general Pavel i dalsi politici. A ja se te zeptal (a nebyl jsem sam) jak by ses zachovala ty? Kdyz uz vis, co by delali jini, musis mit predstavu i o sobe.
Ja bych teda vedel... smilies/wink.gif
Mikin
srpen 10, 2022 20:07
... : Jiri Bilina
P.S. (Abych se nedopustil plagiatorstvi).
Ten vyraz "opilecka bezradnost ruské duše" jsem si vypujcil od Františka Ringo Čecha.
Mikin
srpen 10, 2022 20:24
... : Lenka1
Tak podívej, jak bych ti jenom vysvětlila, abys to i ty pochopil.

O tom, co bych já dělala nebo nedělala, zrovna tobě nic psát nebudu. Do mého života je ti prd. Já se tě na osobní věci taky nevyptávám. Že ty máš potřebu o sobě na net napráskat úplně všechno, je tvoje věc. Normální lidi to mají jinak. A kromě toho jsem si v pravidlech diskuze nevšimla nic o tom, že mám povinnost v diskuzích setrvávat, dokud mi ty nedovolíš odejít.

To za prvé.

Za druhé - vykašli se na blábolení o druhý světový válce, vykašli se na Zemana a Klause i na všechny ostatní a odpověz na to, co si myslíš o Zelenským a jeho prosazování kolektivní viny. To dělali jen komunisti. Které ty tak nenávidíš. Pokud nenávidíš komunisty, tak musíš mít stejný postoj i teď k Zelenskýmu. Jinak jsi pokrytec.

A pokud platí, že abych tě citovala: "Za zlociny a zverstva bohuzel ponese odpovednost i tech par slusnych", tak v tom případě - ok, kašlu na Ukrajince, mají holt smůlu za to co mají ve vládě. Stejný metr pro všechny.

Že ty nejsi schopen pobrat všechny události, které nevyhnutelně vedly ke 24.2, je jen tvůj osobní problém.

A za třetí - vynech z toho Danielu. Až budeš mít vlastní web, tak si můžeš udělat vlastní pravidla. Do té doby musíš holt akceptovat ty její. Jako všichni, ať se nám to líbí nebo ne.
srpen 10, 2022 20:45
... : Jiri Bilina
Ale vzdyt my vime. Priklad soudruha Bilaka je dosud zivy a quislingove se najdou vsude.
To za prve.
Netusil jsem, ze clovek muze sam na sebe neco "napraskat". smilies/wink.gif
To za druhe.
O zadnou kolektivni vinu nejde. Akorat o to, ze obcane zeme ktera vede zlocinnou agresi nebudou moci cestovat a studovat v zemich, ktere jejich vlada povazuje za nepratelske a kterym propaganda jejich zeme vyhrozuje jadernym holocaustem.
To za treti.
Tvuj zachvat pod nevinnym clankem o Ukrajinkach prisuzuji pohnuti mysli, zavinenem znicenim fasisticke letecke zakladny na okupovanem Krymu. Ale pokud to byla opravdu nehoda jak tvrdi Kreml, proc ta zloba? Treba to zavinil svou neopatrnosti ten samy kuchar, jako na krizniku Moskva. smilies/wink.gif
To za ctvrte.
Mikin
srpen 10, 2022 22:04
... : Lenka1
O zadnou kolektivni vinu nejde. Akorat o to, ze obcane zeme ktera vede zlocinnou agresi nebudou moci cestovat

Tenhle zjevný oxymoron ti zabral teda času.

A jinak furt stejný. Chocholoušek by měl z tebe radost.







srpen 10, 2022 22:30
... : Jiri Bilina
Vite co bych si vazeni dovolil pod timhle clankem doporucit? Bezte na iDnes, kliknete na "zahranicni zpravy" a pak na "Denik Ukrajinky".
Najdete tam desitky clanku napsane tremi Ukrajinkami mladsiho az stredniho veku.
A ono nejde o zadnou propagandu, ani o vykriky nejakych zlatokopek, ale spis o zpoved 3 zen, ktere musely kvuli zlocinne agresi sousedni velmoci opustit i se svymi detmi domovy a zit bez svych nejblizsich, kteri brani vlast v jine zemi.
Nastesti je to slovanska zeme s podobnym jazykem, lide i vlada se snazi pomahat a ty holky se az na vyjimky s nenavisti ci zlobou prilis nesetkavaji.
Trochu se diky tomu citim hrdy na zemi, kde jsem se narodil. I kdyz Kanada pomaha Ukrajine take. A dost dukladne.
Presto je to cteni dost smutne...
Takze na odlehceni bych pridal video jedne "damy", ktera uprchlikum narozdil od nas zrejme prilis nepomaha. smilies/wink.gif
https://www.youtube.com/watch?v=t0IQQ-xmSQk
Mikin

srpen 11, 2022 04:06
... : Lenka1
Bílina:

Až budeš všem měřit stejným metrem, tak se pak můžeš ohánět slušností a morálkou. Do té doby nejsi nic jiného než prachobyčejný pokrytec. Což ostatně dokazuješ stále dokola.

Nejtrapnější na tom všem je skutečnost, že samotní Ukrajinci ti jsou úplně ukradení, slouží ti jen jako záminka k ventilaci té tvojí patologické nenávisti vůči všemu ruskému.

P.S. Pokud ti přijde normální zakázat někomu cestovat nebo ho jakýmkoli jiným způsobem perzekuovat jen a pouze z důvodu příslušnosti k národu, tak jsi na stejné úrovni, jako ti tvoji tolik omílaní komunisti (živnostníci, inteligence) nebo nacisti (Židi, cikáni). A ano, definice takového postupu je kolektivní vina.

Tak si to v tý palici srovnej.


srpen 11, 2022 10:45
... : mila1
Ještě k situaci s ropovodem Družba. Tohle není věc naší vlády, ale firmy Orlen, která vlastní všechny rafinérky v Česku od roku 2004 (tehdy byla u moci ČSSD, abych předešla urážkám na pravici). Takže až se Poláci uráčí zaplatit Ukrajině ty poplatky, ropa poteče. Je hodnê smutné, že tak důležitou součást našeho hospodářství nemá náš stát pod kontrolou.
srpen 11, 2022 13:31
... : Lenka1
mila 1:

Je hodnê smutné, že tak důležitou součást našeho hospodářství nemá náš stát pod kontrolou.

Tak s tím nelze nesouhlasit. Strategické existenčně důležité komodity musí být pod kontrolou státu.

Mně šlo o něco jiného - ač Ukrajinci platbu od Rusů přijmout mohli, tak odmítli. Jestli jako pomstu za těch 8 miliard EUR, co měli slíbeno a pak to EU pozastavila, pač zjistila, že už je toho fakt moc nebo jestli je v tom něco jiného, čert ví.

A ani trochu jim nevadí, že nás dostanou do problémů, přes tu obrovskou finanční pomoc, kterou do nás dostali. Zdarma.

Každopádně to od nich byl podraz a v podstatě vysvětlení toho, proč jsou celých 30 let v takovém srabu, v jakém jsou, bez ohledu na to, že si tam teď aktuálně něco navzájem s Rusy vyřizujou. UA nikdy nebyla, není a nebude spolehlivý partner. Líp to dokázat nemohli.
srpen 11, 2022 15:30
... : Lenka1
..........od nás dostali.
srpen 11, 2022 15:31
... : Jiri Bilina
Ty pis Lenko neco o nenavisti. Po vsech tech urazkach "ukrošů"... smilies/grin.gif
Ja si naopak spousty Rusu vazim. Treba tech desetitisicu lidi, kteri sli v Moskve a Petrohradu protestovat proti Putinove agresi i kdyz vedeli, co jim hrozi. V Rusku zije spousta nadanych a chytrych lidi a je jen chybou te zvrhle diktatury ze hromadne odchazi. Ale treba je nahradi takovi, jako ceska flastenka z meho videa. To si Rusko pomuze... smilies/wink.gif
Nerad se opakuji, ale odeprenim evropskych viz se ruskym obcanum zadna krivda nedeje. Tak jako se nedela nemeckym obcanum za 2. svetove valky. Ze chudacci nemohou na vylet treba do Londyna? Ze deti papalasu zeme, ktera zacala dobyvacnou agresi a jejiz vojaci vrazdi civilisty, rabuji a znasilnuji nemohou studovat ve svobodnem svete? Tough luck. smilies/wink.gif
Zrovna jsem se dival na video jakesi placici ruske pani, cekajici v 10 km dlouhe kolone ruskych rekreantu prchajich z Krymu pote, co byla "neznamym pachatelem" srovnana se zemi letecka zakladna. Zepry si na Krymu zvykla a citila se tam jako doma.
Treba ji konecne doslo, ze se valela na plazi okupovaneho uzemi cizi zeme, proti ktere jeji vlast vede zlocinnou valku. A ze ji muze neco spadnout na hlavu. smilies/wink.gif
Mikin
srpen 11, 2022 16:06
... : Lenka1
Jako vždycky, meleš a meleš a meleš. A když už nevíš, jak se z toho vylhat, tak zase meleš. Pro tebe ta druhá světová je přímo požehnání.

Nenávidíš komouše a nacisty a přitom se zastáváš jedné z největších prasáren, kterou dělali. Ale když to dělá tvůj oblíbený narkoman lidem, které nenávidíš, tak je to cajk. Těmi pár procenty Rusů, kteří někde protestovali, to fakt nezachráníš. O Rusku a o lidech tam víš velký kulový, nikdy jsi tam nebyl, žádný Rusy osobně neznáš, ale máš naprosto jasno, protože prostě proto.

(a propo, jak to, že jsou ti protestující furt na svobodě, když je v tom Rusku taková tuhá diktatura, co? - ne, neodpovídej, to byla jen řečnická, stejně by to byly zase bláboly)


Takže jsi opět potvrdil svůj "charakter". Naprosto jasně.


srpen 11, 2022 19:36
... : Petr Sysala
Čína obvinila USA z vyprovokovani konfliktu na Ukrajině. Takže končíme se vším z Číny, jasné!? Už se těším jak bude Čína prosit, abychom si od ní něco koupili...
srpen 12, 2022 10:21
... : Lenka1
Petr S.

Číně jsme my úplně ukradení. Když tam byl na Tchajwanu prudit Vystrčil, nehnuli ani brvou.

A ohledně Amíků - Čína si může hodit úplně v klidu haxny na stůl. Stačí, když trochu popustí uzdu svým narkomafiím a půl Ameriky vychcípá na čínský syntetický drogy.

Koneckonců, už teď velký města na východním pobřeží, vesměs pod správou Demokratů, vypadají jako v zombie apokalypse.


srpen 12, 2022 12:02
... : Jiri Bilina
Ze bych mel Lenko nejakeho "oblibeneho narkomana", o tom fakt nevim. smilies/wink.gif
Pravdu mas v tom, ze tech par procent Rusu kteri proti Putinovskym zrudnostem protestovalo situaci nezachrani. Aby mohli Rusaci svobodne cestovat, letat, ucastnit se mezinarodnich sportovnich soutezi, podnikat atd., budou se napred muset po dobrem ci po zlem stahnout z Ukrajiny a zacit platit valecne reparace. V Rusku bude nutno tez provest neco podobneho jako byla povalecna denacifikace a Norimbersky proces v Nemecku.
Ony se po te katastrofe v letecke zakladne Saky na Krymu moznosti chudaku ruskych rekreantu fakt zuzily... smilies/wink.gif
Mimochodem - vojensti odbornici se shoduji v tem, ze soucasne zniceni vsech tech letadel, plus municaku namohla zavinit raketa nebo dokonce nehoda. Jednalo se nejspis o praci ukrajinskeho komanda nebo partyzanu. Hlavne partyzani jsou v posledni dobe hodne aktivni pri niceni ruske vojenske techniky, mostu a dalsi infrastruktury. A hlavne pri zabijeni kolaborantu - protoze bez tech se da okupovane uzemi ovladnout jen velmi tezko.
Mikin
srpen 12, 2022 20:27
... : Lenka1
Bílna.
Už jiní ti tady psali, že nerozumíš psanému textu, že to všichni víme, takže je zbytečné, aby ses dál ztrapňoval. To jen pro případ, kdyby sis myslel, jak jsi vynalézavý a vtipný. Ne, fakt nejsi.
srpen 12, 2022 20:38
... : Jiri Bilina
To ti Lenko muselo dat prace... smilies/grin.gif
Pripominas me tu ruskou krasavici, ktera dala pred par dny na YouTube video, jak v Rakousku na ulici urazi dve Ukrajinky. A urazi je dost hnusne.
Hned na dalsim videu si slecinka se slzami v ocich stezuje, ze ji kvuli tomu videu hotel ve kterem mela bydlet zrusil rezervaci a zkazil tak dovolenou.
Ze ty dve holky kvuli lidem jako je ona prisly o domovy, to te slepici zrejme vubec nedoslo.
Ta moje analogie s hitlerovskym Nemeckem je dost presna. Ale jeste lepsi je srovnani z casu Mnichovske dohody. Tehdy take spousta lidi uverila Dolfovi, ze mu Sudety budou stacit a dalsi uzemni naroky uz nema...
Mikin
srpen 13, 2022 10:02
... : Lenka1
Bílina:

Chápu, že ti takovýhle zprávy a rejpání do mě, když ti dojdou argumenty, dělají dobře, ale nemusíš to tady opakovat pořád dokola. Jenom pořád a pořád dokola dokazuješ, jak jsi přízemní, povrchní a omezený jedinec, pro kterého je ideální představa světa ta, že USA si bude dělat naprosto cokoliv, co se jim zlíbí a ostatní budou mlčet a šoupat nohama.

No, k tvojí smůle i tvých zbožňovaných USA, nebudou. Teď to vidíš v přímém přenosu. Smiř se s tím.

A jdi taky občas na vzduch, to neustálé sledování televize ti očividně nedělá dobře.
srpen 13, 2022 11:43
... : Jiri Bilina
Nechme Lenko tve prostinke urazky me osoby, Ukrajinek i presvedceni ze v Americe bijou cernochy stranou a zamerme se na fakta.
Tu nackovskou agresi nerozpoutaly Spojene staty, ale zlocinny rusky car. Po dvouletem skryvani se v bunkru pred Covidem, usmyslel si ten nemocny clovek ze se stane dalsim Petrem Velikym a dobude zkomirajicimu Rusku (s GDP Italie) vsechny byvale sovetske drzavy. (Vcetne tve vlasti.)
Plan byl prosty. Kyjev mel byt dobyt behem 3 dnu, ukrajinsky Husak ci Bilak dosazen a zbytek vychodni Evropy (a nejspis nejen vychodni) dobyt postupnym vydiranim pomoci ropy, plynu, hrozbou jadernym holocaustem a propagandou, zamerenou na ty nejvetsi prostacky.
Jenze Ukrajinci Kyjev proti Führerovym muzikum ubranili a brani se s pomoci svobodneho sveta docela uspesne dal.
Az se Putka i jeho fanousci s rukou v nocniku probudi, zjisti ze je vsechno jinak.
Ze mezi Evropou a ruskymi hordami stoji 80% zapadnimi zbranemi dobre vyzbrojene Ukrajiny, plne lidi ukrajinske i ruske narodnosti, kteri svou vlast kdykoliv ubrani.
I proto, ze za nimi stoji nebyvale sjednocena Evropa i NATO, kteremu diky KGBakove hlouposti pribyli dalsi dva clenove.
Proste se s tim Leni smir. Vsechny ty konspiracni kecy ktere nasavas z rusackych webu (vcetne hovadin o vakcinaci proti Covidu) jsou jen a jen konspiracni kecy, urcene pro Leninovy "uzitecne idioty". smilies/wink.gif
Mikin
P.S. Co mas furt s tou televizi? Clovek myslici ma dnes uplne jine moznosti.

srpen 13, 2022 18:20
... : kyttka
K tématu: Ukrajinky jsou brutálně ambiciózní, pokud dostanou sebemenší prostor pro kariérní postup. Vídám to denně.
srpen 13, 2022 19:10
... : Lenka1
Bílina:

Až se tahle tvoje utkvělá paranoidní představa setká s realitou, tak to nerozchodíš.
srpen 13, 2022 19:46
... : Lenka1
Bílina:

Jinak debatu s tebou končím, protože je to asi stejné, jako snažit se přesvědčit pukavec, aby začal vonět po fialkách.
srpen 13, 2022 19:53
... : Jiri Bilina
Jiste Lenko. Kdo utece, ten vyhraje. smilies/wink.gif
Jen malinkou poznamku k otazce, na kterou odmitas odpovedet:
dejme tomu (ciste teoreticky) ze bys v pripade ruske agrese coby vojakyne (navzdory svemu presvedceni) svou zemi i vojenskou prisahu nezradila. A ze bys bojovala na strane demokracie a NATO.
Ale sakra - k cemu by to bylo? Mnohem slabsi Ukrajina se Rusakum tak uspene brani hlavne diky tomu, ze jeji obcane bojuji za svou vlast a za jeji samotne preziti.
Naproti tomu vojacci na ruske strane (vetsinou Ujguri, Dagestanci. Cecenci, Vagnerovci) mohou byt sice nekdy i slusni profesionalove, ale nezlob se - proti lidem s motivaci jsou i zadarmo drazi... smilies/tongue.gif
Mikin
srpen 14, 2022 03:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]