O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MIMINKA NA PRODEJ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 červen 2022
Birth month meanings: how baby's birth month affects them | GoodtoKnowLidé mají právo mít dítě. Když to nejde tou přirozenou cestou, nastoupí náhradní matka. A ta má právo na odměnu. Jen by na to měl být zákon, který jasně stanoví pravidla. Situaci vyjasní a legalizuje. Ovšem nemá to být tak, jako už tři roky u nás! „Výroba a prodej“ novorozenců se tu děje nejméně od roku 2019. Praha se stala jednou ze základen tohoto byznysu. Ano, z Prahy se do světa rozvážejí děti porozené na zakázku.


 

Jsou ale státy, kde toto možné není, proto cizinci jezdí pro miminka k nám. Skutečnost, že policie či české úřady mají s danou věcí etické či morální problémy, sama o sobě neznamená, že je provozování náhradního mateřství nelegální. Je pro řadu osob či párů jedinou možností k tomu, jak mít potomka, a proto je zcela logické, že tento způsob se stává populárním.

 

Nevím, nezdá se mi nic divného na tom, když lidé, kteří nemohou mít děti, se domluví s "náhradní matkou", která dítě donosí. Buď jsou biologičtí rodiče oba, nebo alespoň otec. Podle českých zákonů se však dítě nesmí stát předmětem obchodu, tudíž náhradní matky dnes smějí legálně za svou službu dostat pouze kompenzaci za prokazatelně vynaložené náklady.

 

Za poslední tři roky přišlo v pražských nemocnicích na svět nejméně třicet novorozenců, kteří pak – a to bylo miminkům jenom několik dní – pokračovali do celého světa. Všechny případy se týkají takzvaného náhradního mateřství: cizí žena odnosí embryo skutečných biologických rodičů, děti se rodí v Praze a tady se také úředně přepíší na otce - předem dohodnutého „kupce“, který si dítě odveze.
 
Detektivové při vyšetřování obchodu s dětmi zmapovali, jak si otcové z celého světa objednávají kojence „na klíč“. Jde o jednoduchou a celkem rychlou cestu: otcové pošlou své sperma, klinika lékaře Alexandera Feskova v ukrajinském Charkově (mj. uznávaného odborníka v oboru léčby neplodnosti, ale především podnikatele, jenž svůj úspěšný byznys vybudoval mimo jiné na službách zajišťujících umělé oplodnění) vybere ze své databáze vhodnou anonymní dárkyni vajíčka, a poté zajišťuje náhradní matku, která dítě za 10 tisíc dolarů odnosí.
 
Náhradní matka pak odcestuje do Prahy, která je (podle kriminalistů) jakýmsi logistickým centrem celého byznysu. Charkovská klinika mezitím v Praze zajistí porod a vyřízení všech úředních náležitostí. Po narození dítěte podepíše matka sadu dokumentů, v nichž se vzdává práv k dítěti a uděluje souhlas s jeho vycestováním do země otce, a současně podepisuje muži plnou moc, aby mohl veškeré právní úkony ve vztahu k dítěti činit zcela samostatně. Ten pak následně dítěti vybaví na ambasádě své země potřebné doklad.

 

 


 

 

Závěrem  si otec-cizinec kojence odváží domů. Stál ho kolem 60 tisíc eur. Takže už jen odjezd na Letiště Václava Havla – a pak nový život...

 

Zdroj: internet

 

 
Komentáře (3)add feed
... : Josef
Hezcí hoši na obrázku. Dík. Ještě bych redakci požádal o popisek, kdo je tatínek a kdo maminka. Takhle, aby se v tom prase vyznalo.
-----------------------------
A přidám jeden 4: Mladý pár si stěžuje u lékaře, že ne a ne se dočkat miminka:
"A pane doktore, my dodržujeme zdravou stravu, souložíme pravidelně, denně jsme na čerstvém vzduchu, a furt nic a nic:"
A doktor na to: "Hoši, vy jste teda blbci..."
červen 02, 2022 10:30
... : doktor
Kšeftovat s životy,kšeftovat dětmi,kšeftovat s miminky je už za limitem lidství.
červen 02, 2022 14:41
... : Marie
A to je jenom špička ledovce, ještě vyplují další až neuvěřitelnosti
červen 02, 2022 15:41
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]