O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TAJEMNÉ SLOVO INFLUENCER PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 květen 2022
Ví někdo, kdo je influencer? Jo, kdo to je, to asi někdo ví. Ale ví někdo, co je to vůbec za zaměstnání? A kde se učí influncerství? Je na to maturita, nebo dokonce titul? Třeba Bc.Inf? Nebo Mgr.Inf? Nebo Dr.Inf? Se přiznám, že doteď jsem nevěděl, jen tak trochu tušil ze souvislostí, co by to tak mohlo bejt. A proč já blbec jsem, místo na esvévéešku a ještě pak dálkově na průmyslovku, nešel raději rovnou na infuencéra?



Prej to vynáší. Jak jsem starej, tak jsem blbej.

Až mi s tím záhadným slovem musel poradit gůgl. 

 

 

Influencers: The Modern Entrepreneur | National Geographic Society

 

 

Teď teda už vim, že vono je to hlavně vo fotkách. Musel bych bejt hezkej a musel bych mít pořádnej foťák. No, hezkej, to jsem byl dycky (to jediný mi taky zůstalo doteď), ale ten foťák, to byl problém. To už chápu, že se svym prvnim foťákem Pionýr 6x6 s dvanácti obrázkama na filmu, pak s Flexaretou IV, taky 6x6, to nešlo. Pak už se skvělou Prakticou s 36 obrázkama na kinofilmu by to bylo lepší, ale ani to by zřejmě na influencerství nestačilo. A taky to věčný vyvolávání a zvětšování potmě v koupelně. To by mi to infuencerství dočista zvošklivilo.

 

Teď mám foťák celkem slušnej, má i dost megapixelů, ale zasejc k němu nemám takovou tu dlouhou štángli, abych se mohl fotit ráno ve sprše (a ještě bych mohl foťák zacákat vodou), nebo se fotit u snídaně se svejma vejcema vlastnoručně míchanejma, nebo s kozlem, nebo na Karlštejně, atd.

 

 

Two Major Ways Web 3.0 Will Reinvent How Content Creators Make A Living

 

 

Když to tak shrnu, influencerství jsem už cca o 60 let prošvihl. A obávám se, že i jůtuberství. To zatim nevim jistě, musim teprv zjistit, jakej je v tom rozdíl. Nějakej rozdíl přeci bejt musí, když se to jmenuje jinak. 

 

 

 

Ví někdo? 

Nebo to snad dokonce umíte a děláte?

 

Zvědavej NČ

 

 

 

 

Komentáře (5)add feed
... : Petr Sysala
Pepo, hlavně pak až budeš ten vnucovač na trubce,tak nezapomeň vše investovat do kryptoměn a zaměnitelných tokenů... smilies/grin.gif
květen 23, 2022 07:29
... : *deeres*
Rozdíl je podstatný, ti první nahrávají pouze sebe a každou blbost o sobě prezentují svým fanouškům. Ti druzí nahrávají videa, někdy také kraviny a někdy se vyskytne i někdo, co má co sdělit. Třeba JP Sears, ale oni mu to brzy zatrhnou a pak bude muset přejít na Telegram, jenže, pak už nebude youtuber.

květen 23, 2022 11:31
... : doktor
NČ díky - dostal jsi mne.
květen 23, 2022 13:42
... : d@niela
Hele, třeba bys byl úspěšnej...

Už tě vidím, jak hopkáš s kozlem před mobilem, pronášíš nějaké velké moudro a sebevědomě se culíš, abys získal co nejvíce followerů (což by se ti asi povedlo, páč ty bys byl určitě unikátní!)

květen 23, 2022 19:44
... : Jiri Bilina
Máš NČ fotku kde sedíš vedle Karla Gotta?
Máš!
Vybodni se na influencery! smilies/smiley.gif
květen 24, 2022 02:04
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]